The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Hlášky ze hry

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSat Oct 25, 2014 8:46 pm

Klaus: "Prebodol som Kola dýkou...A potom ho zavrel znovu do rakvy."
Genevieve: "Fajn. A říkáš mi to... proč? Bojíš se o svou pověst, když tu dýku z něho vytáhneš? Klepaly by se ti přitom ruce hrůzou, že jsi změknul, tak sis přišel požádat o asistenci?"
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 361

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSat Oct 25, 2014 9:23 pm

Marcel: "Slyšel jsem, co se stalo Davině."
Sophie: "Divím se, že ses to dozvěděl až teď, když se to stalo před více než týdnem. Ale nechápu proč sem kvůli tomu za mnou chodíš."
Marcel: "Měl jsem práci a s Davinou jsem se viděl až dnes. Prý jsi jí sebrala její moc, ale řekla mi, že jsi jí zase nějakou poskytla, protože Monique tu její ukradla. Jak tomu mám rozumět? Od kdy kradeš mladým čarodějnicím moc a od kdy ji necháváš krást jinými čarodějkami?"
Sophie: "A od kdy se ty zajímáš o čarodějky tak moc, aby jsi mi tu pokládal tolik otázek?"
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Oct 26, 2014 12:42 pm

Klaus: "A ako si správne poznamenala predtým, moja návšteva bola trochu neskorá, takže je najvyšší časť ísť. Nikto predsa nepotrebuje emocionálne nestabilnú čarodejnicu."
Genevieve: "Ach, můj domnělý majitel mě konečně pouští spát. Jak šlechetné.Kdy už si konečně přiznáš, že mě máš rád?"
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Oct 26, 2014 1:20 pm

(Claire a Marcel se spolu opíjejí v baru, mají toho už dost vypito. Když Marcel objedná další rundu, Claire se konečně ozve.)
Claire: "Ty mně chceš ráno seškrabovat ze silnice, že jo?"
Marcel: "To si vážně myslíš, že bych tě já seškraboval? Poslal bych na to někoho."
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Oct 26, 2014 1:34 pm

(Sophie je vyčerpaná a zamotá se jí hlava. Opře se o rám dveří a Elijah jí zachytí, aby nespadla)
Sophie: "Heleme se princ na bílém koni. Teda bez toho koně."
(Sophie se tomu zasměje, ale Elijah je v rozpacích.)
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Oct 26, 2014 4:49 pm

Klaus: "Ako môžeš vedieť, aká čarodejnica zapadá do mojej typológie?"                       
Genevieve: "Však víš...Tichá, poslušná, krotká a brzy poté mrtvá."

Naposledy upravil Niklaus Mikaelson dne Wed Oct 29, 2014 10:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Oct 26, 2014 9:42 pm

Kate: Mimochodem tady se běžně zastavujou lahve samy ve vzduchu?
Sophie: Jo to je naprosto normální. Občas tady nefunguje gravitace a dějou se divné věci. Prej tenhle bar byl postaven na nějakém magickém místě či co.
Kate: Takže tenhle bar je postaven na starém indiánském pohřebišti. Budu si to pamatovat, až tady uvidím někoho průsvitného a budu si myslet, že to je duch.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:19 pm

Kol: "Zajímalo by mě, jestli ty někdy přestaneš pomáhat Mikaelsonům..."
Genevieve: "Asi ne. To jméno má prostě grády."
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 10:05 pm

Klaus: "Vieš, že som tej zmluve, čo sme spísali, dával ešte aspoň mesiac? A skôr som si myslel, že ju porušia upíri, ale predbehli ste ich, gratulujem."          
Genevieve: "Čarodějky jsou mrchy. Umíme porušovat pravidla jako na běžícím pásu a jěště se při tom dokážeme vymlouvat na přírodní řád."
Návrat nahoru Goto down
Hayley Marshall

Hayley Marshall

Poèet pøíspìvkù : 490

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeThu Nov 06, 2014 10:36 pm

*Jackson žádá Marcela o číslo*
Marcel: " Ještě jsme ani nebyli na rande a ty mě už žádáš o číslo?"
Návrat nahoru Goto down
Camille O'Connell

Camille O'Connell

Poèet pøíspìvkù : 421

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Nov 16, 2014 2:53 pm

*Uřknutý Kol má sex s Genevieve*
Genevieve: "Zpomal cowboyi, bolí to."
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Nov 16, 2014 2:56 pm

*Kieran prozrazuje tajemství jejich rodiny*
Cami: Co zatraceně jsme? Želvy ninjové s detektivními prvky?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeTue Nov 18, 2014 5:41 pm

(Genevieve a Kol se seznamují.)
Kol: Snad mě nehodláte přirovnávat k Marcelovi? Copak jste o mně ještě nic neslyšela? Kol, Kol Mikaelson, nejmilejší, nejhodnější, nejnepředvídatelnější a nejpřitažlivější z rodiny Mikaelsonů?
Návrat nahoru Goto down
Hayley Marshall

Hayley Marshall

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeThu Nov 20, 2014 8:22 pm

*Uřknutý Kol mluví s Rebekah*

Kol: "Rebeko, to se stává dennodenně. To jenom Marcel ti chválil, jak vypadáš, protože tě chtěl dostat znova do postele. Však se na to podívej, stačilo, aby viděl krásnou Claire, která není ani zdaleka tak silně.. Jak bych to jen řekl? Citově nevyrovnaná a tebe poslal do prdele."
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSat Dec 27, 2014 12:07 am

(Genevieve je v exilu, ale tráví den s Kolem. Koupila mu časopis Maxim.)
Genevieve: "Na, tady máš nahatinky."
Kol: "No ty jsi úžasná!"
Genevieve: "Je to čistě účelné. Ty si mě nebudeš všímat a já se ti mezitím vypařím."
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Dec 28, 2014 4:15 pm

*Kol mluví k Finnovi.*

Kol: "Já jsem se svým životem celkem spokojený. Někdo by řekl, že jsem narcista, ale já bych řekl, že se mám prostě jenom rád,"
Návrat nahoru Goto down
Hayley Marshall

Hayley Marshall

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeTue Jan 20, 2015 11:31 pm

*Sophie se dívá na Kolovo zápěstí a zjišťuje, že je stále uřknutý a její kouzlo zabralo jenom na několik dní.*
Sophie: "Co to kurva?"
Kol: "No co koukáš? Zpackala jsi to."
Návrat nahoru Goto down
Camille O'Connell

Camille O'Connell

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeFri Feb 06, 2015 2:49 pm

Hayley a Kol se baví o tom, že Kolovi jde docela držení dítěte v náručí. Hayley ho za to "chválí".

Kol: "Taky jsem do nich měl celých tisíc let, co brát. Nebyly to děti, ale spíš něco, co patřilo jejich maminkám"
Hayley: "Tenhle blbý humor máte v rodině. Ale jsem si jistá, že sis vždycky ty dvojčata milerád potěžkal"
Návrat nahoru Goto down
Camille O'Connell

Camille O'Connell

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSun Apr 19, 2015 6:43 pm

*Rebekah mluví s Finnem o Esther a Hope.*

Rebekah: "Co bylo na zabití sotva narozeného dítěte nevyhnutelné? Čekali jste, že se odplazí z postýlky a bude vraždit lidi?"
Návrat nahoru Goto down
Camille O'Connell

Camille O'Connell

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSat Apr 25, 2015 8:49 pm

*Kol ovlivňuje dívku v parku.*

Kol: "Až ti řeknu, abys běžela, poběžíš a budeš si pamatovat jenom to, že jsi potkala mladého pěkného a sympatického muže, s kterým ses dala na chvíli do řeči."
Návrat nahoru Goto down
Camille O'Connell

Camille O'Connell

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeWed May 06, 2015 12:25 pm

*Finn promlouvá k Genevieve.*

Finn: "První podlehne Kol, a až Rebekah přestane žít v padesáti odstínech Niklause, přijde za matkou též."
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeWed May 20, 2015 9:09 am

*Marcel mluví ke Klausovi*

Marcel: Klaus Mikaelson se svým hrdinským účesem, křivým úsměvem, hrozným přízvukem a s nehoráznou tendencí brát lidem, co není jeho...
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeThu May 21, 2015 8:03 pm

Genevieve má poprvé sex s Kolem v novém těle.

"Abych si představovala, že jsi to ty se vším všudy, nemáš tam v zásobě nějaký nástavec? Tahle chlouba je... jak bych to řekla... menší."
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeSat May 30, 2015 1:05 pm

*Naštvaný Marcel mluví ke Claire.*

Marcel: Přesně tohle jsem potřeboval. Rady od mentálně postižené děvky, která trpí agresivitou, jelikož je napůl pes.
Návrat nahoru Goto down
Camille O'Connell

Camille O'Connell

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitimeMon Aug 03, 2015 8:06 pm

*Kai se poprvé setká s Klausem a mají mezi sebou malý rozhovor.*

Kai "Pozri, brácho...Môžem ťa volať brácho? "
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Hlášky ze hry Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlášky ze hry   Hlášky ze hry I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlášky ze hry
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-