|
|
Autor | Zpráva |
---|
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Hlášky ze hry Sat Oct 25, 2014 8:46 pm | |
| Klaus: "Prebodol som Kola dýkou...A potom ho zavrel znovu do rakvy." Genevieve: "Fajn. A říkáš mi to... proč? Bojíš se o svou pověst, když tu dýku z něho vytáhneš? Klepaly by se ti přitom ruce hrůzou, že jsi změknul, tak sis přišel požádat o asistenci?" |
|
| |
Niklaus Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 361 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sat Oct 25, 2014 9:23 pm | |
| Marcel: "Slyšel jsem, co se stalo Davině." Sophie: "Divím se, že ses to dozvěděl až teď, když se to stalo před více než týdnem. Ale nechápu proč sem kvůli tomu za mnou chodíš." Marcel: "Měl jsem práci a s Davinou jsem se viděl až dnes. Prý jsi jí sebrala její moc, ale řekla mi, že jsi jí zase nějakou poskytla, protože Monique tu její ukradla. Jak tomu mám rozumět? Od kdy kradeš mladým čarodějnicím moc a od kdy ji necháváš krást jinými čarodějkami?" Sophie: "A od kdy se ty zajímáš o čarodějky tak moc, aby jsi mi tu pokládal tolik otázek?" |
|
| |
Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Oct 26, 2014 12:42 pm | |
| Klaus: "A ako si správne poznamenala predtým, moja návšteva bola trochu neskorá, takže je najvyšší časť ísť. Nikto predsa nepotrebuje emocionálne nestabilnú čarodejnicu." Genevieve: "Ach, můj domnělý majitel mě konečně pouští spát. Jak šlechetné.Kdy už si konečně přiznáš, že mě máš rád?" |
|
| |
Claire Evans
Poèet pøíspìvkù : 864 Join date : 16. 08. 14 Location : (rok narození: 1113)
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Oct 26, 2014 1:20 pm | |
| (Claire a Marcel se spolu opíjejí v baru, mají toho už dost vypito. Když Marcel objedná další rundu, Claire se konečně ozve.) Claire: "Ty mně chceš ráno seškrabovat ze silnice, že jo?" Marcel: "To si vážně myslíš, že bych tě já seškraboval? Poslal bych na to někoho." |
|
| |
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Oct 26, 2014 1:34 pm | |
| (Sophie je vyčerpaná a zamotá se jí hlava. Opře se o rám dveří a Elijah jí zachytí, aby nespadla) Sophie: "Heleme se princ na bílém koni. Teda bez toho koně." (Sophie se tomu zasměje, ale Elijah je v rozpacích.) |
|
| |
Niklaus Mikaelson
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Oct 26, 2014 4:49 pm | |
| Klaus: "Ako môžeš vedieť, aká čarodejnica zapadá do mojej typológie?" Genevieve: "Však víš...Tichá, poslušná, krotká a brzy poté mrtvá."
Naposledy upravil Niklaus Mikaelson dne Wed Oct 29, 2014 10:45 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Oct 26, 2014 9:42 pm | |
| Kate: Mimochodem tady se běžně zastavujou lahve samy ve vzduchu? Sophie: Jo to je naprosto normální. Občas tady nefunguje gravitace a dějou se divné věci. Prej tenhle bar byl postaven na nějakém magickém místě či co. Kate: Takže tenhle bar je postaven na starém indiánském pohřebišti. Budu si to pamatovat, až tady uvidím někoho průsvitného a budu si myslet, že to je duch. |
|
| |
Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Mon Oct 27, 2014 8:19 pm | |
| Kol: "Zajímalo by mě, jestli ty někdy přestaneš pomáhat Mikaelsonům..." Genevieve: "Asi ne. To jméno má prostě grády." |
|
| |
Niklaus Mikaelson
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Mon Oct 27, 2014 10:05 pm | |
| Klaus: "Vieš, že som tej zmluve, čo sme spísali, dával ešte aspoň mesiac? A skôr som si myslel, že ju porušia upíri, ale predbehli ste ich, gratulujem." Genevieve: "Čarodějky jsou mrchy. Umíme porušovat pravidla jako na běžícím pásu a jěště se při tom dokážeme vymlouvat na přírodní řád." |
|
| |
Hayley Marshall
Poèet pøíspìvkù : 490 Join date : 29. 08. 14 Location : New Orleans, French Quater
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Thu Nov 06, 2014 10:36 pm | |
| *Jackson žádá Marcela o číslo* Marcel: " Ještě jsme ani nebyli na rande a ty mě už žádáš o číslo?" |
|
| |
Camille O'Connell
Poèet pøíspìvkù : 421 Join date : 20. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Nov 16, 2014 2:53 pm | |
| *Uřknutý Kol má sex s Genevieve* Genevieve: "Zpomal cowboyi, bolí to." |
|
| |
Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Nov 16, 2014 2:56 pm | |
| *Kieran prozrazuje tajemství jejich rodiny* Cami: Co zatraceně jsme? Želvy ninjové s detektivními prvky? |
|
| |
Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Tue Nov 18, 2014 5:41 pm | |
| (Genevieve a Kol se seznamují.) Kol: Snad mě nehodláte přirovnávat k Marcelovi? Copak jste o mně ještě nic neslyšela? Kol, Kol Mikaelson, nejmilejší, nejhodnější, nejnepředvídatelnější a nejpřitažlivější z rodiny Mikaelsonů? |
|
| |
Hayley Marshall
Poèet pøíspìvkù : 490 Join date : 29. 08. 14 Location : New Orleans, French Quater
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Thu Nov 20, 2014 8:22 pm | |
| *Uřknutý Kol mluví s Rebekah*
Kol: "Rebeko, to se stává dennodenně. To jenom Marcel ti chválil, jak vypadáš, protože tě chtěl dostat znova do postele. Však se na to podívej, stačilo, aby viděl krásnou Claire, která není ani zdaleka tak silně.. Jak bych to jen řekl? Citově nevyrovnaná a tebe poslal do prdele." |
|
| |
Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sat Dec 27, 2014 12:07 am | |
| (Genevieve je v exilu, ale tráví den s Kolem. Koupila mu časopis Maxim.) Genevieve: "Na, tady máš nahatinky." Kol: "No ty jsi úžasná!" Genevieve: "Je to čistě účelné. Ty si mě nebudeš všímat a já se ti mezitím vypařím." |
|
| |
Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Dec 28, 2014 4:15 pm | |
| *Kol mluví k Finnovi.*
Kol: "Já jsem se svým životem celkem spokojený. Někdo by řekl, že jsem narcista, ale já bych řekl, že se mám prostě jenom rád," |
|
| |
Hayley Marshall
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Tue Jan 20, 2015 11:31 pm | |
| *Sophie se dívá na Kolovo zápěstí a zjišťuje, že je stále uřknutý a její kouzlo zabralo jenom na několik dní.* Sophie: "Co to kurva?" Kol: "No co koukáš? Zpackala jsi to." |
|
| |
Camille O'Connell
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Fri Feb 06, 2015 2:49 pm | |
| Hayley a Kol se baví o tom, že Kolovi jde docela držení dítěte v náručí. Hayley ho za to "chválí".
Kol: "Taky jsem do nich měl celých tisíc let, co brát. Nebyly to děti, ale spíš něco, co patřilo jejich maminkám" Hayley: "Tenhle blbý humor máte v rodině. Ale jsem si jistá, že sis vždycky ty dvojčata milerád potěžkal" |
|
| |
Camille O'Connell
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sun Apr 19, 2015 6:43 pm | |
| *Rebekah mluví s Finnem o Esther a Hope.*
Rebekah: "Co bylo na zabití sotva narozeného dítěte nevyhnutelné? Čekali jste, že se odplazí z postýlky a bude vraždit lidi?" |
|
| |
Camille O'Connell
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sat Apr 25, 2015 8:49 pm | |
| *Kol ovlivňuje dívku v parku.*
Kol: "Až ti řeknu, abys běžela, poběžíš a budeš si pamatovat jenom to, že jsi potkala mladého pěkného a sympatického muže, s kterým ses dala na chvíli do řeči." |
|
| |
Camille O'Connell
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Wed May 06, 2015 12:25 pm | |
| *Finn promlouvá k Genevieve.*
Finn: "První podlehne Kol, a až Rebekah přestane žít v padesáti odstínech Niklause, přijde za matkou též." |
|
| |
Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Wed May 20, 2015 9:09 am | |
| *Marcel mluví ke Klausovi*
Marcel: Klaus Mikaelson se svým hrdinským účesem, křivým úsměvem, hrozným přízvukem a s nehoráznou tendencí brát lidem, co není jeho... |
|
| |
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Thu May 21, 2015 8:03 pm | |
| Genevieve má poprvé sex s Kolem v novém těle.
"Abych si představovala, že jsi to ty se vším všudy, nemáš tam v zásobě nějaký nástavec? Tahle chlouba je... jak bych to řekla... menší." |
|
| |
Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Sat May 30, 2015 1:05 pm | |
| *Naštvaný Marcel mluví ke Claire.*
Marcel: Přesně tohle jsem potřeboval. Rady od mentálně postižené děvky, která trpí agresivitou, jelikož je napůl pes. |
|
| |
Camille O'Connell
| Předmět: Re: Hlášky ze hry Mon Aug 03, 2015 8:06 pm | |
| *Kai se poprvé setká s Klausem a mají mezi sebou malý rozhovor.*
Kai "Pozri, brácho...Môžem ťa volať brácho? " |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlášky ze hry | |
| |