The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Correa´s House

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 228

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeWed Sep 24, 2014 8:02 pm

Dům, ve kterém bydlí Francesca Correa se svými bratry.

obrázek bude doplněn.
Návrat nahoru Goto down
https://theoriginals-rpg.forumczech.com
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Sep 25, 2014 8:12 pm

*Po nějaké době, během které se stihla už úplně uklidit a po známkách pláče už nebylo ani vidu, nakonec dorazila k domu na té adrese. Nepřekvapilo ji, že vypadá tak veliký. Pochybovala, že by bydlela v nějakém málem domku. Ani nevěděla s kým vším tady bydlí, nevěděla o ní skoro nic. Přesto přišla až ke dveřím a zazvonila. Pak v klidu vyčkávala, jestli jí někdo přijde otevřít nebo ne.*
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Poèet pøíspìvkù : 49

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 3:41 pm

(Po schůzi přišla domů a vyslala pár svých lidí do čtvrti, aby sledovali dění. Druhý den ráno za ní přišli s tím, že se nic neděje. Ve čtvrti je klid. Odešla tedy pak do kasína, aby zkontrolovala, co se tam děje. Když se ujistila, že v kasínu je vše v pořádku, tak odešla zpět domů a zavřela se v pracovně, kde vyřizovala nějaké telefonáty ohledně její druhé a až tak ne moc legální práci. Po nějaké chvíli uslyší zvonek, ale od stolu se nezvedá.
Ke dveřím dojde jeden člen její ochranky a otevře je. Podívá se na blonďatou dívku a sjede jí pohledem. Ihned v ní pozná Aliseu Mikaelson, o které se Francesca zmiňovala, že jí bude očekávat. Poté jí kývne, aby šla dovnitř. Počká, než Alisea vejde a poté zavře dveře.) Slečna Correa je v pracovně. Pojďte za mnou. (U dveří stál ještě jeden člen ochranky, další dva byli venku a další společně s Franescou v pracovně. Dojde až ke dveřím pracovny, zaklepe a vejde dovnitř.) Slečna Mikaelson je tady. (Poté zas vyjde z pracovny a pokyne Alisee, aby šla dovnitř.)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 4:15 pm

*Otevřel jí nějaký muž, kterého nepoznávala, ale podle jeho oblečení a chování ji došlo, že to bude ochranka nebo něco podobného. Vešla dovnitř a nechala se dovést k pracovně. Přitom přemýšlela nad tím, jak je ironické, že takovouhle ochranku a zdlouhavé uvádění má ve svém domě člověk a ne Původní. Ale faktem bylo, že Původní ochranku nepotřebovali. Spíš někdy by potřebovali ostatní ochranku před nimi.
Nechala se dovést tedy ke dveřím a jakmile chlap od ochranky vyšel, tak vešla dovnitř. Pohlédla na Francescu.* Dobrý večer. Máte pěkný dům... i když mám pocit, že v tomhle městě s nadpčirozenými obyvately vám ochranka moc nepomůže. *Poznamenala a popošla o něco blíž, ať nestojí u dveří.* Chtěla bych probrat to, o čem jsme mluvila na schůzi. Začala bych u té holky, který přežila. Najít ji podle mě nebude tak těžké, pokud na to využijeme Sophie. Mohla byste nasadit některého ze svých lidí, aby ji sledoval, dokud se nesejde s tou holkou a pak nám nedal vědět. *Ve skutečnosti měla spíš na myslí místo slovíčka "nám" slovíčko "mně", ale ačkoliv to tak myslela, na hlas řekla něco jiného.* Pak stačí počkat na vhodnou chvíli a dostat z té holky potřebné informace.
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 4:48 pm

(Kývne na člena ochranky a podívá se na Aliseu, která vešla dovnitř.) Dobrý večer, čekala jsem, kdy přijdete. (Pokynula dalšímu muži, který pořád stál v pracovně a odešel. Ten tak udělá a zavře za sebou dveře a postaví se k nim.) Divila by jste se, jak moc jsou nápocný a navíc nemam je jen kvůli nadpřirozeným osobám. Vlastním kasíno Palac Royal a vedu ještě jednu společnost. Vlastně to není společnost, ale drogový cartel. Takže jistě chápete, že mam mnoho nepřátel. (Usměje se a ukáže Alisee na židli naproti ní. Skutečností, že vede drogový cartel se nějak netajila. Polici jsou tady už tak zkorumpovaný a policie také. Navíc o tom věděl snad každý. Vyslechne si její návrh ohledně té dívky, která přežila.) Divím se, že jste s tímhle šla zrovna za mnou. Máte přeci dost velkou rodinu. Ale líbí se mi váš návrh. Popravd řečeno jsem stejně chtěla nějak zasáhnout, i kdyby se to ostaním nelíbilo. Mám ráda svůj životní styl a tahle válka by mohla všechno zničit. (Ona žádné informace získávat nechtěla. Chtěla rovnou zabíjet a je jí jedno koho bude muset zabít, aby se dostala k Tundemu a zničila ho.)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:16 pm

Proti lidem by mohla být ochranka užitečná... ale proti nadpřirozeným bytostem ve městě moc ne. *Uznala a usadila se naproti ní na židli. Ruku si automaticky položila na svoje břicho, aniž by o tom přemýšlela.* Moje sourozence by mohla Sophie nebo ta holka snadno vycítit. Stejně tak i mě. U té holky by mi to až tak nevadilo, spíš by byl problém u Sophie. Nakonec by to řekla i ostatním a bylo by z toho pár otravných problému a dohadování, kterým bych se napřed vyhnula. *Pokrčila nad tím nakonec rameny.* Tahle válka by mohla pokazit spoustu věcí. Budu ráda, když se vyřeší co nejdříve, aby byl klid. *Nemyslela tím jenom svoje dítě, které by ráda přivedla na svět do klidného města, ale stejně tak ani Klausovo dítě by nemělo vyrůstat ve válčícím městě. Akorát s tím Klausovým dítětem to všechno nebude jen tak jednoduché.* Takže můžu se spolehnout, že až Sophie se setká s tou holkou, dáte mi vědět?
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:36 pm

Co vás přivádí k názoru, že ochranka proti nadpřirozeným bytostem nic nezmůže? Nikdy jste neviděla člověka, který zabil upíra? Je sice pravda, že upíři a čarodějky mají mnohé výhody, ale mají také slabiny. (Podívá se na její břicho, které už bylo dost znatelné, pak pohled opět zvedne a podívá se jí do obličeje.) A pak, že lidé jsou proti nadpřirozeným bytosem k ničemu. Popravdě mi problémy, které by se tím mohli vynořit, nevadí. Takže na váš plán přistupuji. Jen mne překvapuje, že se toho tak aktivně chcete zůčastntit, když čekáte dítě. Mohla by jste ho přeci ohrozit. (Nakloní hlavu na stranu a na nějakou chvíli se zamyslí.) Jistě, můžete se na mně spolehnout. (Pousměje se a podá jí papír a propisku.) Napište mi své číslo a já vám pak dám vědět, až se ty dvě sejdou. (Pravdou bylo, že ještě vlastně přemýšlela, o tom zda jí dá vědět. Jenže nějaké ty informace by se jí hodily, takže bude muset spolupracovat s touto dívkou.)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:55 pm

Člověk může zabít upíra, ale většinou na to musí mít pořádnou dávku štěstí, být trénovaný a dost mu pomůže, když je ten upír mladý. Ale musíte uznat, že lidi jsou v takových případech dost znevýhodnění a jejich největší zbraní bývá moment překvapení. Pokud tedy nepočítáme bomby a nějaké zbraně s větší palebnou silou. *Doufala, že už to tím uzavřela, a že se k tomu nebudou vracet. Nepřišla sem přeci kvůli porovnávání lidí s nadpřirozenými bytostmi.* Někdo musí něco udělat. A pokud nejsme schopni se dohodnout na nějakém společném plánu, tak se musí něco provádět potají. *Anebo ona se možná do všeho hrne až moc po hlavě. Jenže kdyby nic nedělala, mohlo by se všechno jejich nicneděláním jenom zhoršit. Vzala si tedy od ní propisku a papír a napsala ji své číslo. Papírek pak postrčila k ní a zvedla.* Takže myslím, že už jsme se domluvili na momentálním postupu a snad se nám to povede. Zatím nashledanou. *Rozloučila se s ní a vydala se pomalu pryč.*
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 6:28 pm

Mám asi štěstí, že moji lidé jsou vycvičeni na vše, co je potká. A zbraní mají dost. (Odmávne to rukou, že se o tom už nebude bavit. Lidi podceňovali snad všichni, a proto měli lidé vlastně výhodu. Nikdo by nečekal, že jim může od lidí hrozit nějaké nebezpečí. A tohle byl jejich moment překvapení.) Všechny frakce se nikdy nedohodnou. Lidská a upíří frakce měla vždy dohodu, ale nikdy společně nespolupracovali. Čarodějky byli odsunuty stranou, protože je měl Marcel v hrsti a vlkodlaci byli vyhnáni nebo proměněny ve vlky. Teď se všechno změnilo a je tu akorát chaos. (Protočí oči. Jí to vlastně nějak nevadilo. Ale opravdu tu vládl jakýsi chaos. Jenže tenhle chaos ona mohla využít.) Nashledanou Aliseo. (Vezme si papírek s číslem a založila si ho do diáře. Pověřila své lidi, aby sledovali Sophie. Ještě chvíli po jejím odchodu byla v pracovně, ale nakonec odešla do své ložnice, umyla se a šla spát.)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 10:55 am

(Ode dne, kdy se domluvila s Aliseou na jejich menším plánu, každý den její muži sledovali dění v New Orleans a hlavně jestli se někde neobjeví Monique či Abigail. Také nechala sledovat Sophie, ale jak brzo zjistila, tak ta už pár dní nevyšla z baru.
Dneska je jako každý den v pracovně a vyřizuje si nějaké telefonáty. Její bratři jsou v kasínu. Ochranka jako vždy je rozmístěná po budově i okolo budovy. Dva muži z venku u dveří, jeden zevnitř u dveří, jeden v patře u schodů, jeden před dveřmi i pracovny, kde je Francesca a jeden uvnitř s ní. Už si tak nějak zvykla, že jí následují všude, kam jde ona a zajišťují jí bezpečí.)
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Poèet pøíspìvkù : 105

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 11:01 am

(Dojel až do města. Dodávku nezaparkoval přímo před domem Fran, nechtěl riskovat prozrazení podle jeho auta, protože jeho auto vlkodlaci znali. Zaparkoval tedy pár ulic bokem a k domu došel pěšky. Samozřejmě ho hned "uvítala" ochranka, která se ho začala vyptávat a prohledávat ho, jestli u sebe nemá snad nějaké zbraně.) Jsem Oliver Warren a přišel jsem si promluvit se slečnou Correou. Mám pro ni nějaké novinky. Jistě je ráda uslyší. (Jeden z ochranky zůstal s ním a druhý o něco poodstoupil, vytáhl vysílačku a spojil se s ochrankou, která byla s Francescou v pracovně. Ten jí potom všechno reprodukoval. Oliver Warren přišel zřejmě kvůli něčemu důležitému.)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 11:15 am

(Když jí řekne muž, který s ní byl v pracovně, že je tady Oliver Warren a přišel kvůli něčemu důležitému, hned se jí zablýskne v očích. Že by konečně nějak postoupil se svou smečkou a přesvědčil je, že vlkodlaci musí bojovat proti upírům? Zvedne se od stolu a podívá se na svou ochranku) Ať ho zavede do salónku. (S tím vyjde ze dveří a odejde do salónku. Samozřejmě s ní hned jde i ochranka. Ne že by snad v jejím domě hrozilo nějaké nebezpečí, ale jistota je jistota. Navíc, kdyby na ni někdo zaútočil, ona ho nemohla zabít, jinak by se prozradila, kdo je.)
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 11:24 am

(Ochranka ho vede do salonku, připadá si jak nějaký zločinec. A není jím? Chce tady podrazit Jacksona. Ano, ale dělá to jen pro smečku. Dělá to kvůli tomu, aby se už nemuseli dál schovávat. Aby mohli nabrat ztracenou slávu. Dělá to proto, aby konečně frakce poznali, že nikdy neměli vlkodlaky utlačovat. Všichni budou vlkodlaky poslouchat. Upíři, čarodějky, lidé. Francesca byla ten, kdo mu s tímhle mohl pomoct. Francesca se nebála, nebyla opatrná jako Jackson. Tedy byla opatrná, ale naprosto jiným způsobem. Vejde do salónku a uvidí Fran) Slečno, rád vás zase vidím. Mám pro vás pár informací, které by mohly být stěžejní. Můj bratr se mi včera s něčím svěřil. Je domluvený s tou rezavou čarodějkou. Zdá se, že o tom nikdo jiný už neví. Ta čarodějka mu slíbila prsteny s černým kyanitem. Prý se díky tomu nebudeme muset přeměňovat, ale budeme využívat všechny výhody šelmy.
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 11:39 am

(Nalije do dvou sklenek whiskey a do své sklenky si hodí kostku ledu. Když uslyší kroky, otočí se i se sklenkami v ruce a podívá se na Olivera.) Whiskey? (Povytáhne obočí. Popojde pár kroků k němu. Zadívá se na něj a poslouchá ho, co jí přišel říct. Když to vše dopoví, objeví se jí na tváři úsměv. Tohle by znamenalo, že by se konečně nemusela skrývat za lží. Ona ani její bratři. Mohli by se konečně stát tím kým opravdu byli a sprovodit ze světa nebo spíše jen z New Orleans všechny upíry.) Genevieve. Chytrá holka, ale problém je, že není až tak chytrá. (Nikdo zatím nebyl tak chytrý, aby přišel na to, kdo je její rodina. Nikomu to ještě nedošlo.) Ty prsteny by pro nás všechny znamenali úplně nový začátek. Začátek pro vlkodlaky. Ale tvá smečka, jak na tom je? (Samozřejmě myslí, jestli už je konečně nějak přesvědčil, aby se pomstili upírům.)
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 11:57 am

(S kývnutí jako projev díku si vezme whiskey a rovnou se napije) Ano, chytrá možná, ale hlavně otravná. (neodpustí si poznámku) Upíři i čarodějky, všichni musí platit za to, co udělali. Sebrali nám vládu, sebrali nám naše postavení, sebrali nám naši čest. Jsme pro všechny jen póvl, nic víc. A já chci, aby se to změnilo. Snažím se je přesvědčovat. Hlavně poté, co se stalo v tom zatraceném lyceu, ale zdá se, jako by z toho byli ještě v šoku a mysleli si, že v zátoce jsou v naprostém bezpečí, že tam se jim nic nestane a oni tam mohou v klidu žít, aniž by pohnuli prstem. Snažím se přesvědčit i Jacksona, ale on si myslí, že nejlepší bude dělat vše postupně, s klidem. Jenže tohle nejde. Takhle to dál nejde. (je rozčílený na to, jaký přístup mají vlkodlaci) Musíme něco udělat, než nás všechny smetou.
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 12:12 pm

(Musí se pousmát nad tím, jak je Oliver naštvaný na upíry a čarodějky a chce se jim pomstít. Jistě ona chtěla také získat vládu nad městem. Jen to nedávala, tak moc najevo a rozhodně uměla být trpělivá. Její rodina už je trpělivá po dvě generace a čeká na dobrou příležitost.) Myslím, že by jsme je měli trochu popostrčit, protože k čemu jim budou prsteny, když je nevyužijí ke svému, našemu prospěchu na získání města do našich rukou? (Začne přecházet po místnosti a přemýšlí, co by mohli udělat.) Potřebují si myslet, že upíři nebo čarodějky na ně zaútočili. Že je chtějí všechny zabít. Pak si konečně uvědomí, co mají dělat.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 12:19 pm

(Podívá se na ni s přimhouřeným obočím) Jak to myslíte, zaútočit? Chcete snad provést útok na zátoku? (podívá se na ni, neskrývá překvapení... a začíná nad tím přemýšlet. Nechce, aby se něco někomu stalo) Ano, vystrašit možná, ale já nechci, aby se něco někomu stalo. Vzpamatováváme se ze ztrát díky incidentu v lyceu. Možná by je stačilo jen trochu postrašil, ale rozhodně nestojím o to, aby se něco stalo mojí smečce. Myslím, že toho utrpení už bylo dost. Popostrčit, to ano, ale ne ublížit. (podívá se na ni pevně)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 2:40 pm

(Zastaví se a podívá se na Olivera s menším úsměvem. Zavrtí hlavou a napije se ze sklenky.) Pochopil jste mě špatně pane Warrene. Neřekla jsem, že na ně chci zaútočit, ale že si to musí myslet oni, že na ně zaútočili upíři a čarodějky. (Olízne si rty) Jistě vystrašíme je. Pak už si konečně uvědomí, že nesmí jen sedět na zadku a podřizovat se upírům. A pokud jste si nevšiml, má rodina nejdříve musela být skoro celá vyvražděná, aby si uvědomila, že musíme něco podniknout. Kvůli tomu zmetkovi jsme se museli stáhnout do ústraní a vyčkávat. (Pronese to celé s nezaujatým tónem. Měla dost času, aby se naučila skrývat svůj vztek. Musela si zachovat chladnou tvář, když se mluvilo o vlkodlacích. Musela se zajímat jen o lidskou rasu, ale její postavení v drogovém cartelu a fakt, že vlastní kasíno, jí dovolovalo, aby se nemusela chovat, tak jak by všichni předpokládali od zástupce lidské frakce. Samozřejmě tím zmetkem myslela Papa Tundeho, i když neví jestli Oliver zná historii její rodiny.)
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 3:47 pm

Dobře. Jak to chcete nakamuflovat? (podívá se na ni docela vážně a s tázavě povytaženým obočím) Musí to opravdu vypadat jako útok upírů nebo čarodějnic. Nikdo to nesmí zpochybnit, protože jak by se někdo takový našel, mohlo by stoupnout podezření. Nemůžeme zaútočit jen tak. Tedy nemůže se to stát z ničeho nic. Musí tomu něco předcházet. Ale co? (přemýšlí nahlas... možná by mohli nějak vyprovokovat upíry nebo čarodějky, ale to by jednak riskovali své životy a jednak by ten útok asi opravdu pocházel od nich. Historii její rodiny nezná asi tak dobře, jak by měl a tak pomlčí o tom jejím vyjádření, že někdo je zmetek.)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 4:08 pm

Já vím, že se to nemůže stát jen tak. Ale ve městě je teď Benjamin Rousseau a Alphonz Bellatunde. Vyhlásili přeci válku všem frakcím, tudíž ten takzvaný útok může pocházet od nich. Něco se plánuje na ty dva a pokud to nevyjde, tak to pak může vypadat jako odplata. A já sama mam něco domluveného s Aliseou Mikaelson, takže až na to přijde, tak uvidíme, co dál. Pořád máme ještě čas, nesmíme nic uspěchat. (Zahledí se někam za Olivera a přemýšlí, jak by se to dalo uskutečnit. S Aliseou chtějí dostat informace z té holky, pak by se jí mohla pokusit Alisea či Francesca zabít, ale samozřejmě tak, aby neskončila mrtvá. Když se o tom pak zmíní někomu dalšímu a na to by se pak stal útok na zátoku, všichni si budou myslet, že to má na svědomí ta holka a Benjamin. Něco jako pomsta za pokus o vraždu.)
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 4:31 pm

A o co budeme usilovat spíš? Aby ten jejich plán vyšel, nebo právě aby nevyšel? (počká si na její odpověď. Tohle ho zajímá, protože by to jistě šlo udělat nějak, aby ten jejich plán na odstranění selhal a pak by se mohli popostrčit vlkodlaci) S Aliseou? (podívá se na ni docela překvapeně) Ona taky ví, co jste zač? Že nejste obyčejný člověk? (povytáhne obočí... myslel si, že v tomhle jede s Francescou sám, ale možná se spletl. Že by Alisea pomáhala Francesce takovým způsobem? Zakroutí hlavou, raději si počká na její vyjádření)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 4:52 pm

Já bych byla pro možnost dvě. Pokud jim ten plán nevyjde, tak by se ten malý útok dal svést právě na Benjamina a jeho lidi. Jen se musíme dozvědět, co se vlastně plánuje. Od schůze uběhlo už pár dní a nikdo se mi zatím neozval. Mám takový pocit, že něco plánují sami. (Zatím neví, jak by se to mohla dozvědět, ale třeba by jí mohla něco říct právě Alisea. Ona jí vyšla vstříc s jejím plánem, takže ona by jí na oplátku mohla poskytnout informace.) Blázníte? Někomu, kdo je člen rodiny Mikaelsonů bych neřekla pravdu. Upír nebo čarodějka, pořád je to nepřítel. Je to jen můj pocit nebo fakt, že se s ní znáte nějak blíž? Vaše velké překvapení, bylo až moc velké. (Pozvedne jedno obočí a s tázavým výrazem se na něj podívá. I když do tohohle jí vlastně nic nebylo a ani jí to až tak nezajímalo, ale pokud s ní má Oliver bližší fakt, tak by jí mohl nějak využít do jejich plánu.)
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 5:27 pm

Takže tedy chceme, aby jejich plán nevyšel. Dobře, budu se snažit něco zjistit, ať už od bratra nebo někoho jiného. Klidně té Alisey, kterou ano, znám trochu více než ostatní Mikaelsonovi, řekněme. (podívá se na ni) Musíme jim ten plán překazit a potom můžeme uskutečnit plán vlastní. (pousměje se ... možná, že se vlkodlaci konečně seberou a budou něco podnikat proti upírům a čarodějkám, jak by to měli správně dělat. Podívá se na hodinky. Je pryč už dlouho) Už pojedu, abych nebudil podezření. (podívá se na Francescu a kývne na ni hlavou) Dám vám vědět, pokud něco zjistím. (ujistí ji, dopije whiskey, položí skleničku) Nashledanou (odkráčí z domu a dojde až ke své dodávce, do které nasedne a odjede zpět do zátoky)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 5:39 pm

Já sama se také pokusím něco zjistit a uvidíme, jak pokračovat dál. Náš plán se uskuteční, jen musíme být trpěliví. (Kývne a také se pousměje. Začínají být konečně blízko. Až se vše uskuteční, tak konečně její rodina opět povstane a upíři proti nim nic nezmůžou. Těší se na ten den.) Dobře. Také dám vědět, kdyby něco. Mějte se. (Kývne na něj a doprovází ho pohledem, dokud se jí neztratí v hale. Pomalu dopije whiskey a odloží sklenku na stolek.) Nasaď více mužů do města. Chci vědět, co se plánuje. (Podívá se na muže ze své ochranky, který na to jen kývne a odejde to zařizovat. Ona sama pak odejde z domu a zamíří do kasína.)
Návrat nahoru Goto down
Francesca Correa

Francesca Correa

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 6:48 pm

(Sedí v salónku a popíjí červené víno. Akorát se dozvěděla, že plán vyšel. Na zátoku bylo zaútočeno, sice byli nějaké oběti, ale žádná válka se bez nich neobejde. Útok musel být zcela přesvědčivý a pokud by vybouchla jen jedna bomba, vlkodlaky by to nepřesvědčilo. Ale také jí je jasné, že Oliver z toho nebude vůbec nadšený. Přeci jen to byli vlkodlaci z jeho smečky. Doufá, že za ní, co nejdříve přijde a informuje jí o nějakých novinkách, týkající se prstenů.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Correa´s House Empty
PříspěvekPředmět: Re: Correa´s House   Correa´s House I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Correa´s House
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Finn's House
» Adelle's House