The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

The Abattoir

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
AutorZpráva
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

The Abattoir - Stránka 39 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 4:40 pm

*Ráno přišla do sídla a rozhlédla se. Upírů tu zatím moc nebylo a ti co tam byli, nebyli nadšení, že ji vidí. Ale to ji nezajímalo. Pouze se jednoho z nich zeptala, kde najde sklep. Ten ji nasměroval k jedněm dveřím. Sešla schody dolů a vešla za Kolem.* Dobré ráno. *Pozdravila ho a pohledem ho zkoumala.* Tohle mi připomíná naše první setkání. Akorát že tenkrát jsem v řetězech byla já.*Rozhlédla se okolo.* Ale jinak jsou ty sklepy podobné. Taky tu máš nudu a žádnou televizi.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 8:08 pm

*Ráno se probudil, celý rozlámaný po další noci, kdy spal na tvrdé podlaze. Taky už si dlouho nedal pořádnou sprchu a jeho oblečení teď bylo dost špinavé. A to neměl rád. Seděl opřený o zeď a poslouchal dění v Sídle. Zpozorní, když uslyší, jak někdo schází dolů k němu po schodech.* Přišla se za mnou podívat další těhulka? *podívá se na Aliseu a na žádnou z jejich poznámek nereaguje.* Ještě aby si se mnou přišel pokecat Finn a bude to skoro komplet. *ušklíbne se na ni a zvedne se ze země.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 8:21 pm

Jo, to víš, to je teď nová technika v těhotenství. Chodit se na tebe dívat. *Odpověděla na jeho poznámku* Přišla bych dřív, ale to by mi někdo napřed musel říct, co se stalo. *Zamračila se, i když tohle zamračení spíš patřilo těm, kteří to vidět nemůžou. Musela si na tohle postěžovat.* Ale pochybuju, že za tebou přijde i Finn. Myslím, že ani neví, že jsi tady nebo že jsi uřknutý. A co jsem slyšela, tak má teď naživu tu svojí... Sage se myslím jmenuje. Podle toho jak o ní předtím básnil bude chvíli trvat, než si uvědomí, že my taky pořád existujeme. *Popošla pak blíž. Nebála se ho, že by ji mohl nějak ublížit si zatím nepřepouštěla. A i kdyby tak měla svojí magii. Ale když se dostala k němu na vzdálenost jeden metr, tak nakrčila nos.* Připomeň mi, až odsud budu odcházet, ať někomu řeknu, aby ti sem donesl nějakou vodu nebo něco čistýho nebo aspoň tuny nějakého spreje. Co bys řekl na značku Axe? Prý i andělé podlehnou. Třeba se tu za tebou nějaký staví. *Překřížila ruce na prsou a lépe si ho prohlédla zblízka. Přestal čas na žertování.* Slyšela jsem, že jsi uřknutý. Zatím mi tak nepřipadáš. *Zkonstatovala, protože zatím neviděla nějaký rozdíl oproti jiným případům.* Ale snad tě toho nějak dokážeme zbavit, bráško. Snad to bude co nejrychleji. *Povzbudivě se pousmála. Sama věděla, jaké to je, tvrdnout takhle ve sklepě. Je to teprve necelý rok, co jí takhle zavřel Klaus na plantáži. Tenkrát to byl Kol, který tam za ní přišel a jako první si s ní opravdu promluvil a zajímal se o její pocity. Proto mu to tu teď chtěla nějak usnadnit.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 8:44 pm

Tak to bys tu techniku měla rozkřiknout trošku po okolí, ať sem začnou chodit všechny. Ale ať jsou, prosím, aspoň stejně pitomý jak ta vlčice, ať se aspoň trošku napiju krve. *ušklíbne se na ni.* Divím se, že za tebou hned Elijah neběžel a nevyklopil ti to. Však víš, on je takovej typ. I když.. Divím se, že si se mnou ještě ani nebyl pořádně pokecat. Ty jeho chytré řeči.. Jo, z toho by se utahovalo jedna báseň. *Když už nepřijde Finn, tak aspoň ELijah, ten by stačil.* Aha. Tak ten se neukáže, to máš pravdu. Sage bude ta, kdo v jejich domácnosti bude nosit kalhoty. Popravdě, spíš si dovedu představit v zástěře a za plotnou Finna než Sage. *musí se nad tím ušklíbnout. Představoval si ho ještě v nějaké legrační zástěře. Když k němu došla blíž, udělal jeden krok k ní, takže byl celkem blízko. A řetězy měl ještě volné, takže kdyby chtěl, mohl popojít ještě kousek.* A pro tvou informaci - já nejsem uřknutý. *zavrčí na ni.* A zkusíš na mě zkoušet nějaký kouzla, Aliseo... *složí si ruce na prsou a poslouchá to, jak si z něj, podle něj, utahuje. Zatím je v klidu, Alisea byla jedna z těch, které měl docela v oblibě.* Stačilo by mě pustit, sestro. *řekne a podívá se na ruce, kolem kterých měl pevně řetěz obmotaný, aby se nemohl dostat pryč.*Tak ještě jednou a naposled - já nejsem uřknutý. *je na něm vidět, že už mu pomalu, ale jistě docházejí nervy. Jo, na tohle byl pes, když mu někdo řekl, že je uřknutý. Žil v domnění, že je naprosto v pořádku.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 9:04 pm

Ty jsi kousnul Hayley? *Pozvedla překvapeně obočí.* Tak to se nedivím, že tě tady takhle připoutali. Můžeš být jenom rád, že jsi na příští století neskončil v rakvi... To mi připomíná, že jsem si myslela, že je někde tady bude mít Klaus schované. *Rozhlédla se okolo.* Možná je kvůli tobě vyklidil, abys tu měl místo. *Poznamenala a podívala se pak znovu na Kola* Zdá se, že Elijahovi jsem nestála za to, aby mi to řekl. Ale chraň ho ruka páně, aby to nesváděl na to, že jsem těhotná a že mě nechtěl zatěžovat. *Znovu se jí ve tváři objevil zamračený výraz. V duchu si plánovala, že jestli Elijah něco takového řekne, tak pak budou muset tenhle barák zrekonstruovat.* Někdy se tam u těch dvou stavím a zkontroluju to. Pak ti dám zprávu, jak to tam vypadá... Případně ti i tu komickou situaci vyfotím. *Ušklíbla se nad představou Finna u plotny.* Dobře, nejsi uřknutý. *Přikývla, i když tomu nevěřila. Pokud by byl vážně uřknutý, tak by to stejně nepřiznal.* Ale stejně tě nepustím. Když bych to udělala, tak by ostatní zuřili, tebe by pak možná Klaus zavřel do rakve a já bych z toho měla problémy... Ale můžu ti zařídit, abys to tu měl trochu pohodlnější. Kupříkladu nějakou deku nebo polštář. Budeš si i moct vybrat, když mě navedeš, kde je mám vzít. *Navrhla mu. Vlastně si nebyla jistá, kde by v tomhle sídle nějaké polštáře vzala. Určitě někde nahoře v nějakém pokoji, ale bůh ví, komu by je sebrala.* Ale pokud tě to potěší, tak mě zatím nepřipadáš uřknutý. Nevidím rozdíl oproti jindy... Co jsi provedl, že si myslí, že jsi uřknutý? Teda kromě toho kousnutí Hayley, který asi nastalo až tady, když už si to mysleli.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 9:25 pm

Jo, kousnul jsem ji. Kousnul, potom z ní docela dlouho pil... A pil bych ještě dýl, kdyby ji nepřišli zachránit ti její bodyguardi. Ale ty bys mi dneska mohla přinýst nějakou krev, nemyslíš? *podívá se na ni tázavě. Mohla by mu krev přinést. Zatím se k němu chová normálně, tak tomu i docela věří. A tady je vidět, že Aliseu měl opravdu rád. Ještě se k ní nechoval ani agresivně, stejně jako k Gen. No, i když Gen.. Po tom, co ho nechala, aby se napil její krve, ve které byl sporýš. Stačilo mu na to pomyslet a už zuřil. Ale teď na to nemyslel.* Věř mi, tenhle barák je dost velkej, on někam ty rakve dal. *když řekla to o Elijahovi, ušklíbl se.* Ty mu nestojíš ani za tohle a z pro tu vlčici by udělal všechno poslední. Všimla sis, jak na ni pořád kouká? *přemýšlel nad tím, co by se stalo, kdyby spolu třeba něco měli. Vyváděl by Klaus? Škoda, že Kol nevěděl o polibku jeho a Hayley.* To nebude potřeba, stačí si to představit. *zamračí se, když ho odmítne pustit. Když mu ale nabídne, že mu přinese klidně pár polštářů a deku..* Pár polštářů bys mohla vzít u Rebeky. A pokud zbyly nějaký u Marcela, tak tam. *neunikla mu diskuze Beky a Marcela na téma polštáře..* Proč si to myslí? Já nevím, třeba jsem chtěl dvakrát zabít Jacksona, potřetí se mi to už povede. A pak jsem měl taky jednu menší rozmíšku s Genevieve, ale na to se můžeš zeptat jí, ona ti to určitě ráda poví..
.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 9:42 pm

*Podle toho, jak popisoval pití krve Hayley, jí už začínal připadat jako uřknutý.*To záleží, jestli mi řekneš, kde ji tady najdu. Nebo aspoň, kde je kuchyň, protože ta krev bude nejspíš tam. Já tady trefím maximálně tak do Elijahova pokoje, pokud si teda na to dobře vzpomenu. Trávím tady málo času. *Pokrčila nad tím rameny.* Všimla. Možná proto neměl čas mi napsat, byl s ní. *Poznamenala. Byla teď na Elijaha trochu hnusná za jeho zády, ale může si za to sám. Neměl ji naštvat.* Už když jsem byla zavřená na plantáži ve sklepě, tak trávil čas jenom s ní. Jenom ty jsi za mnou chodil. *Připomněla mu tehdejší události.* Ty jejich pokoje najdu kde? *Zeptala se na jeho žádost o polštářích. Ani ji nějak netrápilo, že okrade Rebekah o polštáře. Ona bez nich přežije a bude to její částečná pomsta za to, že se jí taky neozvala o Kolovi. Ale stejně z toho víc vinila Elijaha, protože s ním se bavila víc.* Jackson... Tmavovlasý vlkodlak, nevrlý výraz, brácha Olivera? *Popsala strušně Jacksona tak, jak si pamatovala. Taky se s ním potkala jenom jednou a chtěla se ujistit, že mluví o tom samém.* Neříkej mi, že sis taky pořídil averzi vůči vlkodlakům. To si rovnou můžeš plácnout s Diegem. *Poznamenala.* Ale s Genevieve se poslední dobou nějak moc nevídám, takže nevím, jestli budu mít příležitost, se jí zeptat.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 10:05 pm

Kol ji stručně popíše, kde je kuchyň a potom se na ni podívá. "Mohla bys vzít rovnou pár pytlíků navíc. Elijahovi, Klausovi i Becce je úplně jedno, jestli krev mám, nebo ne. A Hayley by byla nejradši, kdyby mě viděla úplně vyschnutýho." Když mu Alisea řekne, že trefí akorát tak do Elijahova pokoje, ušklíbne se: "To si říkáš Mikaelsonová, když ani pořádně neznáš tenhle dům? Styď se, Aliseo." Teď ani nemůže poznat, jestli to myslí vážně nebo jen z legrace. "Jsem jenom zvědavej, jak bude reagovat Klaus, až se dozví, že je do ní Elijah celej blázen. I když.. Ten už to asi ví. Kdo by to nevěděl?" řekne a ušklíbne se. "A ty mi to teď hodláš oplácet? To se mi líbí, aspoň budu mít dost krve." Když se ho zeptala, kde najde pokoj Marcela a Rebeky, popíše jí to. Teď už tam určitě trefí. Když mu Alisea popíše Jacksona, zamračí se. Nesnášel ho. "Jo, myslím tohle psisko. Nevrlý, nesympatický,.." takhle by ho popsal on. Upřímně, Kol pro něj používal i peprnější slovíčka. "To je zase kterej?" podívá se na ni tázavě, když se zmíní o nějakém Diegovi. Něco mu to jméno říkalo, ale nemohl si vzpomenout, odkud ho zná. "Tak to se to asi nedozvíš. A nebo zavolej tomu vlkovi, ten jistě bude vědět, kde Gen je," řekne a v očích se mu nehezky zablýskne. Už jenom myšlení na něj mu drásalo nervy.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 10:28 pm

Uvidím, jak budu mít plné ruce. *Pokrčila rameny. V duchu si pomyslela, že tohle bude další věc, kterou jim vytkne, až někoho z těch tří potká.* Asi to budu muset napravit a vydat se na dobrodružnou výpravu po sídle... Ale když se ztratím, tak budu volat tebe a ty mě pak budeš křikem na celý sídlo navigovat, jak se dostat ven. *Ušklíbla se nad tou představou, ale zas tak špatný orientační smysl neměla. Nějak by to i sama našla, jenom ne hned na první pokus.* Myslím, že náklonost těch dvou k sobě je už docela obecně známá. Ale to bys měl vědět ty, když tady trávíš dny tím, že odposloucháváš, co se děje v sídle. *Pousmála se nad jeho představou, že mu to bude oplácet.* Když zrovna budu mít čas a budu tady. Tys to měl tenkrát jednodušší, ty jsi na plantáži bydlel. Já to mám sem od sebe trochu dál. Až budeš zase volný, tak by ses za mnou měl někdy stavit. Vlastně ani nevím, jestli si u mě někdy byl... *Momentálně si vybavovala akorát návštěvu Finna, Elijaha, Klause, Mikaela, Rebekah, ale nedokázala si vzpomenout, kdy se za ní stavil Kol. Většinou na sebe naráželi na plantáži.* Mně se taky moc nezdál. Nebo spíš já jsem se mu nezdála, aspoň tak vypadal. Ale možná to bude tím, že jsem se s ním potkala zrovna večer před úplňkem. *Pokrčila nad tím rameny.* Diego je takovej upír s tmavší kůží a s afrem, který nemá rád vlkodlaky. Pokud si měl štěstí, tak jsi ho mohl nedávno zahlédnout ve městě na lavičce se zlomeným vazem a s rtěnkovým nápisem LOSER na čele. *Ušklíbla se, když si na to vzpomněla. Škoda, že neměla tenkrát foťák.* Proč bych měla volat zrovna jemu? Ani na něj nemám číslo... a to už bych spíš zavolala jeho bráchovi. *Pokrčila rameny.* Tak já jdu bloudit po sídle. *Oznámila mu a vydala se pak ze sklepa pryč. Venku zamířila po schodech nahoru a podle popisu od Kola se vydala do pokoje Rebekah. Měla štěstí, nebyla tam. Vzala tam asi tři polštáře, které si držela pravou rukou přitisknuté pevně k tělu, aby jí nespadli. Vydala se pak do kuchyně. Tam odložila polštáře na stůl a otevřela ledničku.* 
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 7:25 pm

"Věřím tomu, že ty se tady nestaneš. Jestli jsi pravá Mikaelsonová, tady se neztratíš. Když se tady vyzná Hayley, vyznáš se tu i ty. A i kdyby ne, pořád stačí použít kouzlo a Rebeky pokoj najdeš hned," řekne a pousměje se. K Elijahovi a Hayley se už nevyjadřuje. "Myslel jsem, že teď máš času dost, ne? Nikdo po tobě nechce, abys kouzlila, protože mají strach, aby se ti něco nestalo. Takže ode dneška očekávám, že se tu za mnou budeš stavovat častějc." Když řekne, že si není jistá, jesli u ní někdy byl, zamyslí se. "Ne, u tebe jsem asi ještě nebyl," řekne nakonec. "Věř mi, nezdál by se ti ani tejden po úplňku." Už k němu nic jiného neříkal, na to fakt neměl náladu. A Alisea by určitě nechtěla, aby se rozzlobil. Když slyší, co udělala tomu upírovi od Marcela, musí se spokojeně usmát. "Vypadá to, že nakonec Mikaelsonová budeš. A řekl bych, že budu víc po tobě než třeba po Elijahovi. Zatím to teda tak vypadá," řekne a ušklíbne se na ni. "Jeden jako druhej, radši ať si na mě dávaj pozor oba.." Potom už jen sleduje, jak Alisea odchází ze sklepa. Zase si dřepne na zem a opře se o zeď. Naslouchá, co se v Sídle děje.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 7:52 pm

(Od jedné své čarodějky měla kouzlo, které vytvořila Genevieve pro Kola, ale nefungovalo. Když neměla co dělat, tak začala opravovat nějaké detaily. Když to měla konečně vše hotové, tak se vydala za Kolem do sídla, aby to vyzkoušela. Genevieve zatím nechce psát nebo volat, kdyby kouzlo náhodou nevyšlo. Nedala vědět ani Elijahovi. Během chvíli se konečně ocitne před sídlem a vstoupí dovnitř. V hale jako vždy byli upíři, ale ti už si jí skoro ani nevšímali. Opravdu tu poslední dobou byla dost často a oni to asi konečně překousli. Vydá se do sklepa. V kabelce má dva pytlíky krve, protože Kol nejspíš pak bude docela oslabený díky kouzlu. Po chvíli vejde už do Kolovy cely. Podívá se na něj a ušklíbne se.) Ty se tady vážně musíš nudit. Díky bohu, že možná konečně budeš za chvíli venku. (Vytáhne si z kapsy papír, kde má napsané upravené Genino kouzlo a začne s kouzlem. Volnou ruku zvedne do vzduchu a natáhne směrem ke Kolovi. Způsobuje mu tím kouzlem bolest hlavy, ale to je bohužel vedlejší účinek. Po pár minutách je s kouzlem hotová. Kol pak omdlí. Sedne si proto na zem kousek od dveří, opře se o zeď a čeká až se Kol probere a snad bude opět normální.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 8:07 pm

Slyší, dneska už podruhé, jak někdo schází schody dolů do sklepa. Že by to už byla Alisea? pomyslí si. Popravdě, zdá se mu, že pro ty polštáře chodí už docela dlouho, ale co se dá dělat. Když vidí, že to není jeho sestra, ale že je to Sophie, není moc nadšený. Vstane ze země a jde blíž k ní. "Nebudeš na mě zkoušet žádná kouzla," zavrčí na ni. Došlo mu, že přišla kvůli jeho údajnému uřknutí. "Takovej packal jako Genevieve nebo ty na mě nebudete používat kouzla..." Možná by přidal ještě nějakou svojí poznámku, ale to už nestihl. Sophie začala čarovat. Začala ho bolet hlava, takže se chytnul za spánky a vlivem bolesti se mu podlomila kolena a on spadl na zem. Bolest to byla vážně obrovská, takže jednou nebo dvakrát i bolestí zakřičel. Pár minut, co Sophie kouzlo prováděla, se svíjel na zemi v bolestech a potom najednou přestal. Sophie kouzlo dokončila a on omdlel.
Trvalo opravdu dlouho, než se probudí - něco kolem hodiny. Kol otevřel oči, mlčky a pomalu si sednul. Hlava mu pořád třeštila, takže se za ni ještě chvilku držel. Potom se podíval na Sophie. "Kde je Genevieve?" zeptal se jí vážným hlasem. Pomalu mu docházelo, co strašného jí provedl...
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 8:22 pm

(Během té hodiny, kdy je Kol v bezvědomí se docela nudí, takže si vzala mobil a pročítala na internetu nějaké zprávy, co se děje ve světě. Nebylo to nic zajímavého, ale aspoň nečuměla do prázdna. Pak se Kol konečně probudí. Zandá mobil do kapsy a zvedne se ze země. Dívá se na Kola a snaží se vypozorovat nějakou změnu, ale nedá se to zatím určit. Ani díky jeho slovům neví, zda je Kol v pořádku nebo ne. Přimhouří oči a zkoumavě se na něj podívá.) Kontrolní otázka. Jak by jsi popsal jedním slovem Genevieve? (Pokud by uřknutí stále fungovalo na Kola, jistě by jí popsal nějakým sprostým slovem a pokud ne, tak ani neví, co vlastně řekne. Mezitím ještě vytáhne z kabelky ty dva pytlíky krve a hodí mu je k nohám. I kdyby byl Kol stále uřknutý, tak tady nemusí zrovna hladovět a pokud ne a pustí ho, tak se aspoň nebude muset krmit na nějakém člověku.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 8:36 pm

Kol se na ni nechápavě podívá, když se ho zeptá na takovou otázku. "Proč se mě ptáš na takovou pitomou otázku? Genevieve je přece moje přítelkyně.." Zarazí se. Uvědomí si, co mu vlastně Genevieve několikrát řekla. Ona se s ním rozešla a Kol to vůbec nebral na vědomí, vlivem toho uřknutí. Když mu Sophie hodí k nohám dva pytlíky s krví, podívá se nejdřív na ně. Potom si stoupne a podívá se zpátky na ni. "Musim s ní mluvit," řekne jenom a podívá se na řetězy, které má pořád na rukách, "dělej, pusť mě odtud." Pytlíků s krví si skoro nevšímá. Teď potřeboval mluvit s Genevieve, bez krve to ještě nějakou chvíli vydrží. Začal si uvědomovat, co provedl dalšího. Co udělal tomu páru v parku. Že málem zabil Hayley.. Na Jacksona má vztek pořád, to ne, že ne. Ale kdyby nebyl uřknutý, třeba by ho ani tolik zabít nechtěl..
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 8:39 pm

*Nějakým záhadným způsobem ji ta cesta trvala o něco déle, než se na první pohled zdálo. Ještě to navíc vzala přes Marcelovu ložnici, ale napřed se ujistila, že tam není. Vzala mu tam taky pár polštářů a přitom přemýšlela, proč Kol chtěl polštáře zrovna těhlech dvou. Ale nakonec se dostala zpátky do sklepa a po sejití schodů zjistila, že tam je i Sophie. Věnovala ji jeden zamračený pohled a pak pohledem přelétla přes Kola.* Prošvihla jsem něco?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 8:52 pm

(Povytáhne obočí, když se konečně dočká odpovědi, ale Kol se zarazí. Pomalu si byla jistá, že Kol už není uřknutý, ale také si uvědomila, že Genevieve mu nejspíš už řekla, že je mezi nimi konec a on si to konečně uvědomil. Překvapí jí, že si Kol skoro ani nevšiml krve, které mu hodila. Teď už si opravdu byla jistá, že nebyl uřknutý, ale nakrmit se musel, jinak by pak mohl klidně vysát nějakého člověka, kdyby se neovládl díky hladu.) Vem si tu krev a nakrm se. Byl jsi uřknutý docela dlouho, to kouzlo bylo dost silné a za pár chvil by si mohl dostat dost velký hlad na to, aby jsi pak zabil nevinného člověka a to nebudu riskovat. (Řekne zcela vážně. Rozhodně tohle nebude riskovat. A rozhodně Kola nepustí, pokud se nenakrmí. Pootočí hlavu, když dovnitř vejde i Alisea.) Nic moc. Jen hodinu čekání. A jak se zdá Kol je opět sám sebou.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 9:00 pm

Když SOphie Kolovi řekne, aby se krve napil, otráveně se na ni podívá. Došlo mu, že když se aspoň trošku nenapije, tak ho asi nepustí. Sehne se tedy a ze země zvedne jeden pytlík s krví. Otevře ho a začne rychle pít. Ani nic neříká Alisee, když se vrátí (po opravdu dlouhé, ale dlouhé době) do sklepa. Teď mu byly nějaké polštáře Rebeky a Marcela úplně ukradené. Za chvíli má celý pytlík v sobě. Odhodí ho někam na zem a podívá se na Sophie. "Teď už mě pustíš?" koukne se na ni a čeká, jestli opravdu zruší to kouzlo, co ho drželo v poutech.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 9:07 pm

Hmm... takže tyhle polštáře jsou už zbytečný... Můžeš si je maximálně odnést jako suvenýr. *Poznamenala směrem ke Kolovi* Společně se svačinou na cestu. *Dodala ještě ohledně pytlíku s krví, které přinesla. Podívala se pak na Sophie, netvářila se zrovna nadšeně tím, že ji vidí, ale musela se zeptat na něco ohledně kouzla. Původně plánovala se v příštích dnech zastavit za Genevieve a optat se jí na to kouzlo, na kterém pracovala, ale zdá se, že tohle už vyřešila Sophie. A zase to prošvihla, nemohla zkontrolovat, jestli bylo provedeno správně. To jenom přispělo k její podrážděnosti, která byla zpsůobena tím, že nevěděla o Kolovi.* Je to uřknutí už definitivně pryč? Neudělalas chybu?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 9:31 pm

(Dívá se na Kola a čeká až vypije celý pytlík. Pak konečně zruší kouzlo na řetězech a řetězy mu kolem rukou povolí, aby se z nich mohl dostat.) Ne že bych očekávala nějaký vděk od tebe. (Ušklíbne se. Jeho chování jí vytáčelo, i když byl uřknutý nebo nebyl. Pro ní to nebyl vlastně žádný rozdíl. Podívá se otráveně na Aliseu a protočí oči.) Co já vím. A chyby dělá každý. Žádné kouzlo není dokonalé a tohle třeba nemusí fungovat zcela správně, co já vím. A je mi to jedno. Příště můžeš využít své schopnosti ty a pomoct své rodině. Příště si zabíjej zcela nevinné lidi ty a oživ nějakou další přítelkyni svého sourozence, aby jsi zabránila, že se tvůj bratr otočí ke své rodině zády, opět jí zradí a bude chtít oživit vaší matku. Já už toho mam plné zuby a mám svou rodinu, o kterou se musím postarat. (Poví jedovatě a pak bez nějakého dalšího slova prostě odejde ze sklepa, vyjde schody nahoru a pak odejde i ze sídla. Zamíří zpět do svého baru. Ani neví, co jí tak vytočilo, že vypustila tyhle slova z pusy. Možná chování Kola a možná stupidní Alisey otázka. Ale faktem bylo, že už toho měla opravdu plné zuby. Alisea byla čarodějka a Elijah vždy stejně žádal o pomoc Sophie. A to, že je těhotná neznamená, že je neschopná.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 9:50 pm

Kol si hned řetězy z rukou sundá, jakmile Sophie kouzlo zruší. Když pak řekne, že od něj neočekává žádný vděk, ušklíbne se. "Díky." Ano, vážně jí poděkuje, i když to od něj Sophie určitě nečekala. Tohle dělat nemusela, a Kol už teď byl v pořádku, takže se choval normálně. I když Sophie nemusel, za tohle jí vděčný byl. Zajímalo by ho jen, kde je Genevieve. Potom jenom poslouchá, jak se Sophie pustí do Alisey. Možná to tak nemyslela, možná ano. Bylo taky dost pravděpodobný, že ji vytočil Kol. A nebo někdo jiný ještě před tím, než sem přišla, kdo ví. Když Sophie odejde ze sklepa, podívá se na Aliseu. Po tom, co jí Sophie řekla, se asi necítí moc dobře. "Být tebou, neberu si to moc osobně. Myslim si, že jsem ji naštval já jenom tím, že sem za mnou musela jít. Vím, jak to funguje, když někoho fakt nemáš rád," ušklíbne se. Samozřejmě, že měl na mysli teď Jacksona. Rozloučí se s ní a odejde do koupelny. Sice tady neměl svůj pokoj, protože tady nebydlel, ale to nevadí, nějaké oblečení se tu určitě najde. A osprchovat se musel, takhle by za Genevieve nemohl. Když vyleze z koupelny, v jednom z pokojů najde ve skříni podobný styl oblečení, které nosil on. Oblékne si ho a vyjde ze sídla. Uvědomí si, že tady nemá auto, takže musí k Genevieve pěšky. A nebo si mohl půjčit jiné auto.. Před Sídlem jich pár stojí, tak si vybere jedno hezké, černé. Je dokonce odemčené, jen ho nastartovat, což mu taky nedělalo problémy. Pár věcí se od Claire naučil - jednou z nich bylo startování přes drátky. Když nastartoval, rozjel se směrem k domu, kde měla Gen byt.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSat Dec 13, 2014 10:01 pm

*Během slov Sophie se mračila a bolestně si uvědomovala, že má vlastně pravdu. Tohle všechno by udělala, jenže to by jí o tom musel někdo říct.* Ráda bych, ale to by se napřed někdo z mojí rodiny musel obtěžovat a o něčem z toho mě informovat. Anebo by se šiklo, kdyby mi nějaká čarodějka nekradla mojí moc. *Zasyčela při jejím odchodu. Nebyla si jistá, jestli jí slyšela, ale už to neřešila. Podívala se pak na Kola, když na ni promluvil.* Proč si to nemám brát osobně? Vždyť má pravdu. Moje rodina mě nějak ignoruje a pro pomoc si chodí k ní nebo k Genevieve, když má zrovna svojí moc. *Sice se jí Kol snažil nějak povzbudit, ale tohle teď moc nepomáhalo. Po jeho odchodu položila ty věci, co přinesla, na zem. Nemínila je tahat zase zpátky. Buď tu ty věci budou tvrdnout dalších pár let anebo se o ně někdo postará a odnese si je. Vydala se pak zase nahoru a odešla ze sídla. Mířila k sobě domů.*
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 10:41 am

(Předešlý den strávil ve městě. Navštívil několik barů a zkoušel, v jaké kvalitě mají alkohol a nebo servírky. Nejlepší alkohol měli snad, no vlastně už si to nějak moc nepamatuje. Vypil toho hodně a tak se mu to už všechno smíchalo. Ale kde měli nejchutnější servírku, to ví. Byl to malý zapadlý bar skoro na konci města. Včera si ještě řekl, že tam někdy zajde, ale bůh ví, jestli si vzpomene. Domů se vrátil několik hodin po půlnoci. Nijak ho netrápilo, že znovu přišel o svoje polštáře. Jen padl na postel a zcela oblečený, a páchnoucí po alkoholu, usnul. Ráno se probudil vcelku pozdě. Hlava ho nijak nebolela, akorát ho trochu bolel krk. Došel do svojí koupelny a sundal ze sebe smradlavé oblečení. Rychle se vysprchoval a pak si vyčistil zuby. Prohlédl se v zrcadle. Měl trochu zmuchlaný obličej, asi z toho, že spal s hlavou namáčklou do matrace. Jen si jemně promnul obličej a šel se obléct. Navlékl si na sebe čisté a vcelku voňavé oblečení. Posadil se na postel a přemýšlel, co dneska podnikne. Chtěl si ještě na chvíli lehnout, ale když se otočil, došlo mu, že nemá svoje polštáře. Rychle vstal a mířil do pokoje Rebekah. Začal ťukat a pak tam jen vtrhl) Ty jsi mi zase vzala moje polštáře?! 
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 11:05 am

*Do sídla se vrátila až později v noci, bylo to sice ještě před příchodem Marcela, ale zase to bylo až po odchodu osazenstva dole ve sklepě. Když se převlékla a uléhavala do postele, tak zjistila, že chybí Marcelovi polštáře. Zůstali tam jenom ty její, které tam byly původně. Torchu nad tím nakrčila čelo, ale jinak se tím moc nezabývala. Předpokládala, že si je vzal Marcel zpátky, proto to nerozpitvávala. Ráno se pak normálně probudila, osprchovala a oblékla. Akorát stála v rohu místnosti před velkým zrcadlem a pročesávala si vlasy kartáčem, když zaslechla zaťukání. Ale ani nestihla na to něco říct, když hned nato vtrhl Marcel dovnitř. Otočila se čelem k němu a překvapeně pozvedla obočí, když ji obvinil z další krádeže polštářů.* Taky ti přeju dobré ráno. *Poznamenala nejprve a narážela tím na jeho chování. Bylo troch nezdvořilé, jak sem takhle vtrhl.* Ale ne, nevzala jsem ti je. Spíš jsem si myslela, že ty sis vzal ty svoje zpátky. *Pohledem uhnula na postel, kde teď byly jenom ty její. Podívala se pak opět na Marcela.* Asi máme v sídle škodnou, která krade polštáře.
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 11:40 am

(Přišel blíž k Rebekah a opřel se o zeď. Ignoroval to, že se nechová zrovna podle nějakého kodexu. On se tak nechová nikdy, tak proč by měl teď? Jen se kousne do rtu a škodolibě se usměje.)Ano.Úplně překrásné ráno. Ironicky řekl. Posadil se na postel a zatím sledoval jen Bekhu. Ničemu jinému se nevěnoval a tak si nevšiml toho, že ona taky nemá své polštáře. Když však řekla, že ona mu je nevzala a naznačila, že ona ty svoje taky nemá, podíval se na kraj postele. Měla tam jen několik polštářů, ale rozhodně jich tam měla víc, než on. Promnul si obličej a pohlédl na Rebekhu.)  Tak to je perfektní.. Někdo tu krade polštáře a nejsi to ty? (Naštvaně se zamračil. Když mu je sebrala ona, tak mu to vcelku bylo jedno, ale teď by nejradši někomu napálil. Už dlouho se dobře nevyspal a bude zase muset krást polštáře někde jinde.) Je čas vyřešit tuto záhadu. (S hraným nadšením podotkl a pak se zasmál.) A co vůbec ty.. A to tvoje blouznění? (Vlastně se jí na to ještě nestihl zeptat. Dlouho už s nikým zase nemluvil. Ale jelikož Bekah vypadá krásně, teda zdravě, tak je určitě v pořádku.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 11:56 am

Mozna ze me nekdo snazi napodobit. *Pokrcila nad tim rameny* Budes si muset zahrat na Sherlocka Holmese. Kdyz zrovna nebudu mit co delat, tak ti mozna udelam Watsona. *Pousmala se nad tim. Kartac, ktery drzela porad v ruce, odlozila na stolek vedle.* Blouzneni pominulo. Dostala jsem se ke Klausove krvi a ted jsem uz v poradku. *Odpovedela na jeho otazku a otocila se pak k zrcadlu. Vlasy si rozdelila do tri pramenu a zacala si z nich plest cop.* Ale Hayley se jeste porad nevratila se zatoky. Asi se tam za ni budu muset stavit a omluvit se ji osobne, ze jsem na ni zautocila. *Poznamenala. Sice o tom utoku Marcelovi nerekla, ale predpokladala, ze se mu o tom zminil nejaky upir. Netusila, ze mu o tom ve skutecnosti rekl Jackson.* Ale aspon neco zajimaveho ty halucinace prinesly. *Ze stolku, kam predtim odlozila kartac, ted vzala gumicku a zakoncila s ni svuj cop. Nechala ho pak couhat pres jeji rameno a otocila se k Marcelovi.* Videla jsem te zarlit. *Neodolala a mirne se u toho pousmala. Vedomi, ze kvuli ni dokazal porad zarlit ji tesilo, i kdyz ta zarlivost byla v tomhle pripade zbytecna.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 39 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

The Abattoir
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 39 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» The Abattoir

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru