The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

The Abattoir

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
AutorZpráva
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

The Abattoir - Stránka 38 Empty
PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeFri Dec 05, 2014 9:58 pm

Já neříkám, že ti moje srdce lže. Samozřejmě, že lhát neumí. Ale mě to nezajímá, co ti říká a neříká, takže smůla, Kole. (pokrčí rameny a k Hayley se už dál nevrací. Kol měl samozřejmě také pravdu, neměla tam chodit, když si nebyla ochotná připustit rizika. Kolovi je naprosto jedno, co dělá nebo nedělá a ona si měla dávat pozor.) Tak se zabije i ten další, který přijde po Benjaminovi. I když myslím, že to, jak budou chránit svou dceru, je už potom spíše na Klausovi a Hayley. Do toho bychom jim asi mluvit neměli. (přimhouří oči. Když ho líbe, on s ní spolupracuje, nemohla se přitom ubránit škodolibému úsměvu, ještě k tomu, když říkal, že dělá, jako by nevěděla, co se mu líbí. Odvrátí se od něj s pobaveným úšklebkem se na něj podívá a s lhostejným tónem si založí ruce na prsou.) Fajn. Tak to by sis to měl uchovat v paměti, protože s tímhle je konec, už to pro tebe nebude k mání. (zakroutí hlavou a otočí se k odchodu, pak se na něj ale ještě otočí, pošle mu vdušnou pusu a co nejironičtěji mu ještě řekne pár slov.) Měj se, lásko moje.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeFri Dec 05, 2014 10:16 pm

Jen aby vůbec Benjamina někdo zabít dokázal. Vypadá to, že zatím nemá konkurenci. Ty jsi o moc přišla díky němu, vlastně ti ji vzal. A nejen moc tvojí, ale i moc naší matky. Uvědomuješ si vůbec, jak silnej teď je, Genevieve? *k tomu, že by se neměli míchat do výchovy Hayleyného a Klausového dítěte, se nevyjadřuje.* Tím bych si bejt tebou nebyl tak jistý. *odpoví jí, když se od něj odtáhne.* Co takhle ještě jedna pusa na rozloučenou? *koukne se na ni, když odchází. Ještě není daleko, takže chmátne po její ruce, přitáhne si ji k sobě a dlouze ji políbí.* Zdá se mi to, nebo se zase snažíš od sebe všechny odstrkovat a dělat, že nic necítíš? *koukne se na ni, když se odtáhne. Vypadá to, že má další světlou chvilku. Genevieve s ním vážně dělá divy.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeFri Dec 05, 2014 10:33 pm

*Někdy během noci se konečně dostala ke Klausově krvi. Akorát Klaus u toho nebyl, protože svoji krev poslal po poslíčkovi. Ale hlavní bylo, že se konečně dostala k té krvi. Krev zafungovala a ráno už byla v pořádku. Pouze měla žízeň, což bylo nejspíš tím, že včera ji v sobě moc neudržela. Po probuzení, umytí a obléknutí se vydala do kuchyně. Vzala si tam sáček s krví a skleničku. Krev si přelila do skleničky. Zatím se nenapila, ještě čekala, než se krev trochu ohčeje. Sáček vyhodila a vydala se skleničkou v ruce vyšla z kuchyně. Zamířila na dvůr, sešla po schodech dolů a usadila se na židli. Rozhlédla se okolo. Dnes dopoledne tu nebylo moc upírů. Skleničku si položila na stolek a vytáhla z kapsy mobil. Napsala zprávu Hayley, aby věděla, že se může vrátit. Ještě by také ráda narazila na Marcela, aby si s ním trochu promluvila o včerejšku. Ale buď ještě spí, anebo někam šel.*
kód:
Hayley, už se můžeš vrátit. Jsem v pořádku, vlkodlačí jed je pryč. Rebekah
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 10:10 am

To, že nemá konkurenci, tak to vypadalo i minule a ejhle, jednou se přepočítal a Klaus ho zabil. Každý děláme chyby. On se sice z těch svých poučil, ale to neznamená, že někde neudělá jinou, nebo už ji třeba udělal. A teď se na něj pomaličku vaří voda. Je mocný, je mocnější, než kdokoliv jiný, já to vím, ale jestli ho jednou dostane něco do úzkých, bude to právě jeho moc a jistota sám sebou, že jemu se nic stát nemůže. (Už chtěla odejít, ale on si ji přitáhl k sobě a začal ji líbat znovu. Jak moc by se mu chtěla poddat a spolupracovat s ním, jak moc by teď chtěla být s ním, ale ne za těchhle podmínek a prostě se teď hlavně chtěla věnovat své dceři a nemůže stále jen řešit, jak jsou na tom teď s Kolem, jestli rozhádání, nebo v pohodě. Ne, to už prostě nejde. Proto tedy nespolupracuje, její rty jsou klidné a chladné.) Já se o to nesnažím (řekne s klidným hlasem a dívá se mu do očí, když se od ní odvrátí) Já to dělám.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 1:41 pm

Jasně, že chybu někdy určitě udělá. Ale kdy? Ta chyba může přijít třeba až za pár let, kdy už bude vládnout celýmu covenu a Klausovo dítě už bude dávno mrtvý. A vsadil bych se, že přijde i na způsob, jak zabít Původní, včetně Klause. A až se mu ty nebudeš hodit, zabije i tebe. Jako by nestačilo, že z tebe udělal kotvu. Víš, kdybyste mě nedrželi zavřenýho ve sklepě, mohl bych vám pomoct. Moje zkušenosti taky nejsou k zahození. *teď myslí zkušenosti s čarováním. Když už o tom, že byl čaroděj, Genevieve ví, nebude to před ní víc skrývat. Když ji přestane líbat, hlavně kvůli tomu, že vůbec nespolupracovala, zamračí se. A ještě víc se zamračí, když slyší, co řekne.* A proč to děláš?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 1:58 pm

Nevím, kdy ji udělá, nejsem jasnovidka. Prostě budeme dělat vše proto, aby mu to neprošlo, aby se jeho hlavní plán nepovedl. (rozmáchne rukama a na jeho sdělení, že ji potom stejně taky jednou zabije, nereaguje. Ví, že by ji Benjamin nezabil. Nezabil by ji, dokud by se nestala například upírem, to by pak neváhal a prohnal by jí kolík srdcem, protože by ji už víc nepovažoval za stejnou bytost jako předtím.) Najednou nabízíš svou pomoc? (povytáhne obočí) Ještě před chvílí jsi mi nechtěl ani prozradit, jaké chyby jsou v tom kouzle. Víš co, Kole? Vážně si myslíš, že bych jen tak pustila uřknutého člověka jen tak, že mi dává slovo? (přimhouří oči) Ne, ne. Pomoci nám můžeš klidně, až budeš uzdravený. (uzavře to a potom se na něj chvíli chladně dívá, když se zeptá, proč tohle dělá. Odpoví mu cela lhostjeně) Protože až tohle skončí, až budeš vyléčený, tak já už s tebou nechci mít nic společného.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 2:09 pm

Vidíš, a já si myslel, že to vědět budeš. Spoléhalo se přece na to, že ho dobře znáš, ne? *ušklíbne se, když vidí, jak se Genevieve diví nad tím, že nabízí svoji pomoc.* Jo, nabízím ti svou pomoc. *potvrdí jí.* Genevieve, ale to ti pořád nechci prozradit. Myslíš si, že chci, abyste na mě prováděli nějaký vaše pokusy, který stejně dopadnou katastrofálně? *koukne se na ni pobaveně.* Já nejsem uřknutý. *procedí mezi zuby. Byl si tím naprosto jistý. Zavrtí hlavou při její poslední větě.* Tak za prvý, prostě nejsem uřknutý a za druhý, nevěřím ti to. *ne, vážně jí nevěří, že by s ním nechtěla mít nic společného, protože do něj byla zamilovaná až po uši.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 2:24 pm

(Jenom si pobaveně odfrkne. Už ji pomalu přestávalo bavit, jak si ji dobírá. Vlastně už se jí to nezdálo vůbec vtipné a odfrkla si možná spíš pohrdavě. Kol jí opravdu lezl na nervy, ale to je na jednu stranu dobře. Chce se ho zbavit, chce se zbavit svých citů vůči němu a on jí nemohl nahrávat víc.) Nebudu se ti tady zpovídat. od začátku jsem říkala, že jeho kroky předvídat neumím. (propálí ho naštvaným pohledem a potom přejde zase blíž k němu) Fajn, nabízíš mi svou pomoc a já ji víš co? Nepřijímám. (ušklíbne se a pokrčí rameny) Nejsi středobodem vesmíru a každý tě u všeho nepotřebuje mít. (dodá ještě k tomu. Ví, že tohle by asi normálně Kola zranilo, ale on se jí teď tak akorát možná vysměje. Ale jí už to bylo jedno.) Je mi jedno, co si myslíš ty. Uřknutý jsi, ale ty sám to nedokážeš rozlišit, takže máš smůlu, nikdo tě pouštět nebude. A věřit mi nemusíš. I když to tvoje sebevědomí, jak moc tě miluju až tak, že bych tě nedokázala opustit, je vážně na blití. (protočí oči... pomalu se dostávala do stavu předtím, než chodila s Kolem. Gen, která byla v ráži a nebála se jít pro urážlivá a shazující slova daleko.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 2:42 pm

Možná jsi to všem měla říkat trošku.. důrazněji? Všichni si evidentně mysleli, že fakt víš, co udělá. Že budeš znáš každý jeho krok. Asi jsi všechny zklamala, když se tak nestalo. *pokrčí rameny.* Já toho potom litovat nebudu. *ušklíbne se a znovu pokrčí rameny, když Genevieve řekne, že jeho pomoc odmítá.* Každý možná ne, ale ty jsi byla vždycky ráda, když jsem byl s tebou. No není to pravda? *protočí oči, když slyší, co Gen říká.* Není snad pravda, že mě miluješ tak, že bys mě nedokázala opustit? *koukne se na ni tázavě a s úšklebkem ve tváři. Podle něj ho pořád milovala stejně. *
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 3:02 pm

Pokud si to všichni mysleli, tak je to jejich omyl. Já jsem nic neslibovala. Nikdy jsem jim neslíbila, že díky mně dokáží Bena porazit. Takže pokud jsem někoho zklamala, může si za to zklamání sám. (pokrčí rameny nevzrušeně. Vážně se snaží už znovu nenaštvat a nevytočit.) No, řekněme, že poslední dobou jsem toho spíš začínala mít plné zuby. Copak si nepamatuješ, jak jsem ti řekla, že není možné, abys se mnou byl každý den? Měla jsem toho prostě dost. A některé dny s tebou byly prostě na zabití. (prohrábne si vlasy a pozoruje ho. Opravdu si byl jistý tím, že ona si tady všechno vymýšlí, pravda byla taková, že ne. Nevymýšlela si a vše, co mu tu říkala, byla pravda.) Ne, to opravdu pravda není. Dokázala bych tě opustit a taky jsem to udělala, akorát ty sis to ještě neuvědomil, takže až zase budeš při smyslech, myslím, že nás konečně čeká posledíní rozhovor, kdy už ti konečně budu moct dát opravdu kopačky a říct ti, ať si políbíš, když budeš mít nějaké námitky. (uculí se)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 3:18 pm

Tak to bys mohla jít utěšovat Klause. A nebo třeba Jacksona. Vsadím se, že zrovna tihle dva počítali s tím, že budeš o Benjaminových tazích vědět naprosto všechno. *ušklíbne se na ni. Nedivil by se, kdyby ji tímhle vytočil. Protočí oči.* Copak si nepamatuješ, jak jsi říkala, třeba na tý dovolený, že bys se mnou byla nejradši pořád? *otočí. Možná, že byla pravda to, co říkala ale tohle byla pravda taky. Většinu času jí s ním bylo dobře.* A co myslíš, jak dlouho to vydržíš, takhle sama? *ušklíbne se na ni. To ještě netušil, že ona už sama nebude, když našla svoji dceru*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 3:28 pm

Je mi vážně ukradené, kdo s čím počítal a nepočítal. (Nenechá se vykolejit, protože ví, že Klause a Jacksona zmiňoval právě proto, aby ji zase mohl vyvíst z míry. Ale ne, ona už se nad ním nebude rozplývat a nebude ho omlouvat a nebude se nad ním rozčilovat. Od teď jí prostě bude ukradený. To je asi to nejhorší, co mu bude moci udělat.) No, jestli jsem to říkala, tak názory se prostě mění. Navíc, rozhodně nejsem sama. Mám Sophie, mám svou dceru. (Konečně nakousla téma, které zůstávalo Kolovi doposud skryté, ale teď už ho mohla nakousnout, když je Kol bezpečně uvězněný.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 3:50 pm

*Jenom pokrčí rameny. Věděl, že to nerozebírala víc, aby ji nemohl ještě víc rozčilovat. A ona určitě věděla, že to dokáže. Když řekla, že už není sama, pozvedl obočí. A když řekla, že má svoji dceru, nevěděl, jak na to reagovat.* Dceru? *nějak nevěřil tomu, co mu právě řekla. Jak by se tady mohla objevit její dcera? V New Orleans? A jak by našla zrovna Genevieve? A jak se mohla sakra objevit v téhle době? Normálně by musela být už mrtvá...*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 3:59 pm

A no, moje dcera, slyšíš dobře. (podívá se na něj, vlastně se od něj ještě nijak moc nevzdálila, pořád jsou u sebe blízko, i když ne tak namačkaní na sobě.) Poslala jsem svou dceru před lety do časoprostoru a jak se zdá, to kouzlo si vybralo tuto dobu, aby se moje dcera ukázala. Tedy objevila se samozřejmě už dříve, teď je jí devatenáct. Dostala tady stipendium na univerzitě. Zřejme ji budeš znát, alespoň od vidění. Tedy ona tě alespoň zná. Zrzavá barmanka u Rousseaus. To je moje dcera. (chvíli na něm zůstane viset pohledem a čeká na jeho reakci.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 4:16 pm

*celou dobu se na ni dívá poněkud překvapeně, pořád tomu nemohl uvěřit. Bylo to jak z nějakého sci-fi seriálu. Posílat lidi časoprostorem?* Poslala jsi ji časoprostorem? To je jak z Doctora Who. *koukne se na ni pobaveně a potom se zasměje. Snaží se tím spíš zakrýt to, jak je překvapený.* Ona mě zná? *zeptá se, jako by to bylo něco divného. On ji samozřejmě taky znal. Jeho pozornost hned poprvé upoutaly její vlasy. Byla vážně hezká, to zdělila po matce. Zajímalo by ho, jestli zdělila něco i po Benjaminovi.* Abych si ji nepamatoval, pamatuju si ji, že obsluhovala, když jsem z baru odváděl vožralou Claire. Hezká. *ušklíbne se na Genevieve. Ne, nemohl si to odpustit.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 7:39 pm

Co na mě koukáš jak vyoranej jetel? (pokrčí obočí a trochu od něj odstoupí, protože udivnéený výraz Kola byl v tuhle chvíli opravdu k nezaplacení.) Ty, takový expert na magii a nevíš, že se někdo dá poslat časoprostorem? (povytáhne obočí. Neví, co je to Doktor Who a ani ji to nezajímá, takže tuhle poznámku prostě přejde.) No, znát by se tomu asi říkat nedalo. Viděla tě a zapamatovala si tě kvůli tučnému dýšku. (pokrčí rameny, jako by to byla naprosto všední věc, pro kterou není třeba se vzrušovat.) To rozhodně je. (úšklebek mu oplatí, pak se podívá na hodinky) Ale promiň, už jsem tady s tebou strávila dost svého drahoceného času.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 8:01 pm

No, jako promiň, ale to, že na mě moje přítelkyně vyklopí, že se tady objevila její dcera, která by měla bejt už vlastně mrtvá, protože málokdo žije tak dlouho.. To by překvapilo asi každýho. *na její další poznámku nereaguje. Samozřejmě, že ví, že se tohle dá. Takováhle kouzla jsou složitá a dost náročná.* Divil bych se, kdyby si mě zapamatovala jenom kvůli tučnýmu dýšku. *koukne na ni a ušklíbne se.* Taky má po kom, co? *pozvedne obočí, když řekne, že tu s ním strávila už dost času.* Ještě jsi mi nepřinesla tu krev. Elijah, Klaus ani ten jeho poskok Marcel asi zapomněli, že maj ve sklepě Původního upíra, kterej krev potřebuje.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 8:16 pm

¨(Kousne se do rtu a podívá se na něj) Bývalá přítelkyně... bývalá (dá na to poslední slovo velký důraz. Ale to může asi Kolovi opakovat donekonečna a on si tomu stejně věřit nebude. Co si vlastně myslí? Že tohle všechno je jen nějaká hra? Ne, tohle všechno je prostě jen realita.) Možná. (Pak se ale začne opravdu upřímně pobaveně smát) A kvůli čemu jinému by si tě jako měla pamatovat? Kvůli tomu, že jsi neodolatelný? Nebo naopak kvůli tomu, jaký strašný samolibý kretén jsi? (Povytáhne obočí. Nejhorší na tom všem asi je, že tohle neříká jen tak, ale myslí to vážně. Myslí svoje slova vážně a stačila si to uvědomit až teď. Opravdu si o něm v tomhle bodě myslí, že je to samolibý blbeček, který si nezasloužil ani trochu její pozornost, ale ona mu ji přesto věnuje... Ano, věnuje mu ji, protože ho stále miluje, věděla to, ale snažila se to co nejvíc potlačit a docela se jí to dařilo.) Přenes se už konečně přes sebe. (zavrčí) Krev? Já ti žádnou neslíbila. (zakroutí hlavou a otáčí se k odchodu)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 8:26 pm

Ale notak. *ušklíbne se na ni, když začne zdůrazňovat, že je jeho bývalá přítelkyně. Ne, to teda není, protože dokud se on nerozejde s ní, budou prostě spolu. Určitě by na to reagoval jinak, kdyby nebyl uřknutý, ale teď uřknutý je.* Myslim si, že by si mě zapamatovala spíš kvůli tomu, jak jsem neodolatelný. Děláš, jako by sis mě ty zapamatovala kvůli něčemu jinýmu. Jaká matka, taková dcera. *ušklíbne se na ni. To, že ho označila za samolibého kreténa, ignoruje.* Neslíbila, ale snad bys mi mohla trošku přinýst, ne?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 8:40 pm

(Jenom protočí oči. Kol si to prostě nedokáže připustit. Asi je na čase, aby do něj přestala hustit, že už je jeho bývalá přítelkyně a prostě počkala do doby, co už bude konečně oduřknutý a ona si s ním bude moct promluvit navážno. Zároveň se toho ale obávala, protože když s ním mluvila takhle, bylo to mnohem jednodušší. Bojí se toho, že to rozhodně nezvládne s kamenou tváří jako teď, když je Kol uřknutý.) Nedej bože, aby si moje dcera přivedla někoho takového jako jsi ty. Právě, že už stačí její matka, ona tohle dělat nemusí. (Zamyslí se, když mluví o té krvi.) Hmm, myslím, že ne, už jednou jsem ti tu laskavost udělala, takže sis to už vybral.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 8:51 pm

Neříkej, že by ti vadilo, kdyby si domů přivedla podobnýho fešáka, jako jsem já? *koukne na ni zkoumavě a ušklíbne se. Snad si Genevieve nemyslela, že ji bere vážně, protože to nedělal, ani zdaleka. Kdyby ji bral vážně, tak by na to, že je jeho bývalá přítelkyně, reagoval úplně jinak.* Udělej mi tu laskavost i podruhý, Gen. Prosím. *věnuje ji jeden ze svých okouzlujících úsměvů. Vážně by mu tu krev mohla přinést. Když ne ona, tak kdo?*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 9:09 pm

Ale ne, vzhledově by mi to ani tak nevadilo jako povahově. Jestli ses opravdu choval dřív takhle, tak se vlastně ani Klausovi nedivím, že se to s tebou nedalo vydržet a on tě tím pádem zabodnul dýkou. (provokuje ho. Pravdou je, že po těchhle výstupech se Klausovi opravdu nediví. Pokud s Kolem opravdu nešlo hnout jinak... Zakroutí hlavou, ne, tohle teď opravdu řešit nebude. Tu dýku má teď ona a rozhodně nebude přemýšlet nad tí, že by Kola zabodla. Nechce to udělat.) Co? Myslíš si, že ti úsměv pomůže? (rozhodí rukama a podívá se na něj. Po pravdě ji docela překvapilo, že se po ní ještě nevrhnul a nevzal si tu krev sám. Tedy, že nezačal sát z ní. A možná, že by to udělal teď, takže by tomu mohla předejít. Nakonec natáhne svou ruku a nabídne mu svouje zápěstí.) A nedělám to kvůli tomu úsměvu.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 9:19 pm

Co máš zase s tim mym chováním? Genevieve, já se chovám úplně normálně. Takhle se chovám celou dobu, co se známe. To jenom ty sis toho asi nevšimla. *řekne a pokrčí rameny.* Popravdě? Jo, myslim si, že mi pomůže, protože ty pro něj máš slabost, co? *znovu se na ni usměje a jeho úsměv se ještě zvětší, když mu nabídne svoje zápěstí. Nepletl se - vážně mu tu krev dá.* A kvůli čemu teda? *zeptá se jí ještě před tím, než chytne její ruku a zakousne se jí do zápěstí. Začne pít.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeSun Dec 07, 2014 9:27 pm

Fajn, chovej se tak dál a skončíš znova v rakvi, to je jednoduchý. (pokrčí rameny a podívá se na něj nevzrušeně. Samozřejmě, že ona ví, že co byl s ní, tak se změnil. Alespoň o něco málo. Ale nebude teď řešit, jaký byl nebo je, to prostě teď už nemá cenu. Když k němu natahuje tu ruku, vidí, jak se usmívá. Ona sama se držela, aby se nezačala usmívat též, ale ne mile, ale škodolibě. Svému škodolibému úsměvu se nakonec opravdu neubránila, a to když se do ní s chutí zakousl. Hned na to totiž začal prskat, protože ona v sobě měla sporýš. Ano, byla kotvou a mohl ji kdokoliv ovlivnit, ale ona se ovvlivňovat nenechá. Stačilo ji to s Kolem. Takže začala brát sporýš. Odtáhne ruku a udělá pár kroků zpět a začne se opravdu pobaveně smát.) Kvůli tomuhle pohledu. Je k nezaplacení. (řekne kousavě a ještě chvíli se dívá na Kola, jak zápolí s chutí sporýše. Pak vyjde těch pár schodů a podívá se na něj.) Takže tedy... měj se. (mrkne na něj a odejde pryč.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitimeMon Dec 08, 2014 4:20 pm

*Na to, že skončí v rakvi už nic neodpovídal. Byl si jistý tím, že v rakvi neskončí. Klaus mu řekl, že se mu do života už montovat nebude. Nevěděl proč, ale v tomhle mu docela věřil, i když to byl Klaus.. Když se zakousl do jejího zápěstí, dal si jeden lok krve, ale hned potom pít přestal a začal krev prskat a plivat všude kolem. Byl v ní totiž sporýš. Když se konečně vzpamatuje a většinu krve se sporýšem dostane ze svých úst, podívá se za odcházející Genevieve.* Děvko! *zařve na ni, teď ho vážně naštvala, tohle dělat neměla. Ne jemu a ne, když je uřknutý.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: The Abattoir   The Abattoir - Stránka 38 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

The Abattoir
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 38 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» The Abattoir

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru