The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Marcel Gerard
Poèet pøíspìvkù : 621 Join date : 20. 08. 14 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 12:32 pm | |
| (Zločinec napodobitel, napadlo ho a jen se nad tím zasmál. Přišlo mu hloupé, že tu řeší něco jako krádež polštářů. Ale aspoň se trochu odreagují od toho, co se tu skutečně děje.) Asi to raději nechám být. Ještě bych mohl přijít na něco, čeho bych později litoval. (Nenaznačoval nic konkrétního. Jen moc dobře ví, že kdyby se v něčem začal šťourat, tak něco vyšťourá. Sleduje, jak pokládá kartáč na stolek. Chvíli sleduje blonďaté vlasy, které na něm zůstaly.) Tak to je super. (Otočí se zpátky na Rebekah a usměje se. Věděl, že to nějak vyřeší a nebo to prostě dopadne dobře. Poslouchal jí, když začala mluvit o Hayley. O tom útoku už ví od Jacksona a je mírně naštvaný, ale asi ne tak jako třeba Elijah a Klaus.) Jo. To mi připomíná..Mám ti říct, že Hayley tam zůstane, tak dlouho jak jen bude chtít. Mluvil jsem s Jacksonem. (Nijak se nevyjadřuje k tomu, co všechno si řekli a jen to krátce přejde. Nechce se tím zaobírat. Je to jeho a Jacksonova věc. A navíc tam zrovna nemluvil mile o Bekah. Byl na ní velmi naštvaný. Zamyšleně sledoval roh pokoje a jen mlčel. Když na něho promluvila Rebekah, tak se mírně zamračil. Nemohl přijít na nic, co by bylo na těch halucinacích zajímavé. Sledoval jí, jak se k němu otáčí a čekal, co řekne.) To nebyla žárlivost.. (Rozhodně zakroutil hlavou a vstal. Přešel k oknu a posadil se na parapet. Prohlédl si Bekhu, která vypadala jako mladá dívka, skoro až puberťačka. Musel se nad tím zasmát.) |
| | | Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 12:48 pm | |
| Škoda. Doufala jsem, že tě uvidím s lupou, s dýkou a v té staromódní čepici s kšiltem. *Podívala se na něj a zkusila si ho tak představit. Následně neodolala a zasmála se té představě. Marcel by v tom vypadal vážně směšně.* Takže jste měli další rande? *Pozvedla obočí. Tušila ale, že to nebyl rozhodně zábavný rozhovor. Claire už stihla Jacksonovi říct, co se stalo.* Klausovi se to nebude líbit. Bude chtít aby byla tady... Ani já si nejsem jistá, jak moc by ji dokázali vlkodlaci ochránit před Benjaminem. *Pronesla nahlas svojí myšlenku. Hayley tady byla sice v bezpečí před Benjaminem, ale zase tady na ní už dvakrát bylo zaútočeno. Tam zase za ní mohl klidně přijít Benjamin.* Ale stejně si chci s Hayley promluvit a asi tam budu muset zajet. *Pak už se věnovala svým vlasům a když pak Marcel odmítl poznámku o žárlivost, tak trochu nakrčila čelo.* Takže to jak jsi vypadal podrážděně potom, co jsem tě políbila a řekla cizí jméno, spolu nijak nesouviselo? Anebo se jednalo jenom o uraženou mužskou ješitnost? |
| | | Marcel Gerard
Poèet pøíspìvkù : 621 Join date : 20. 08. 14 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 1:01 pm | |
| Tak toho se nikdy nedočkáš. Věř mi. (Škodolibě se usměje. Vážně by se do něčeho takového nenavlékl. Přikývl, když se zeptala na jejich ''rande''. Nebylo to jedno z nejlepších, ale rozhodně taky nebylo nejhorší. A navíc byl tam nějaký pokrok. Popřál mu dobrou noc. Spokojeně se nad tou vzpomínkou usmál a pak se vrátil k Bekah.) Myslím si, že ona není v bezpečí nikde. A v bezpečí spíš bude tam, kde se ona cítí v bezpečí, ne? A myslím si, že tady to nebude.. Sice jenom už jí tu dvakrát napadli. (Potichu jí sdělil svůj názor. Vážně se mu moc nelíbí, že by tu měl mít v baráku nastěhovanou těhotnou vlčici. Benjamin by mohl ublížit nejen Hayley, ale i jeho lidem, kteří jí musí chránit. Kdyby ublížil někomu v zátoce, tak by mu to nějak nervy nedrásalo. Jasně, kdyby to asi odnesl Jackson, tak by ho to malinko mrzelo. Přišel mu jako férový chlap, ale rozhodně by kvůli němu nebrečel. Dál se k tomu slovně a ani ve svojí hlavě nebude vyjadřovat. Nechá to být a vrátí se k tomu jeho ''žárlení''.) Nevím, co to bylo, ale nebyla to žárlivost. Já nežárlím.. (Zamračil se.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 7:43 pm | |
| Škoda. *Usmála se na poznámku o jeho případném oblečení.* Teoreticky by to rozhodnutí mělo být na ní, kde chce být, ale Klaus ji jen tak nenechá. A já si stejně myslím, že ve větším bezpečí bude tady. Tam bude maximálně v bezpečí do doby, než tam přijde Benjamin. *Pokrčila nad tím rameny.* Dobře, takže si nežárlil a šlo jenom o tvoji uraženou mužskou ješitnost. *Pobaveně se usmála, když viděla, jak se nad tím zamračil.* Nebo máš jiný vysvětlení proč jsi byl najednou tak naštvaný? *Pozvedla obočí. Zajímalo by jí, co by dokázal vymyslet.* Ale ať jsi žárlil, nebo se tvoje ješitnost urazila či cokoliv jiného, tak to bylo stejně zbytečné. Obzvlášť když šlo jenom o to, že jsem vyslovila jméno jednoho dávno mrtvého hajzla, parchanta...Jakákoliv nadávka tě teď napadne a doplníš si jí k jeho jméno, tak to bude jeho přesný popis. *Při těchto slovech už se tak pobaveně neusmívala, spíš se mírně mračila.* |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 7:57 pm | |
| (Jen přikývl. Nechtěl se k téma Hayley vyjadřovat. Neví o tom nic a vlastně ani nic vědět nechce. Raději dál mlčí a jen jí sleduje. Zatím se pořád mračí, protože si z něho utahuje.) Byl jsem naštvaný..Protože. (Ztichl a začal přemýšlet.) jenom jsem byl prostě naštvanej. (Pokrčil ramena. Ani netušil, proč ho to tak hodně vytočilo. Možná to bylo proto, že ho políbila a nazvala ho ještě k tomu nějakým, už ani neví, jak se jmenoval.) Tak proč, když to byl parchant, hajzl, debil.. (Chtěl dál jmenovat, ale zarazil se.) jsi řekla, že ho miluješ? (Pozvedl obočí a skousl si ret. Složil si ruce na hrudi a jen si jí pohledem měřil.) To je ale jedno..Nežárlím. (Falešně se usmál a přešel od okna k ní.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 8:40 pm | |
| *Jeho vysvětlení, proč byl naštvaný, nebylo moc dobrý. Stále zůstávala u svojí verze žýrlivosti nebo uražené ješitnosti. Ono by většinu lidí naštvalo, kdyby ho někdo políbil, řekl mu, že ho miluje a pak ho oslovil cizím jménem. Ale jeho následující otázka ji trochu zarazila. Proč ho kdysi milovala? Teď si po tisíci letech nedokázala vzpomenout na jeden normální důvod. Zatímco nad tím přemýšlela, tak už se na Marcela dívala. Uhnula pohledem a dívala se kamsi mimo. Stopy po úsměvu byly pryč, teď vypadala spíš smutně. Na Marcelovu větu o tom, že to je jedno a že nežárlí nijak nereagovala. Ani nezvedla hlavu, když přišel k ní.* Protože jsem tenkrát byla naivní, důvěřivá... a trochu pitomá. *Přiznala. Kdyby teď měla možnost si promluvit se svým tehdejším já, tak by si nejraději nafackovala, aby se vzpamatovala.* Tahle halucinace byla z doby ještě předtím, než jsem pochopila, jaký doopravdy je. Byl můj první... v mnoha ohledech. První láska, první, který mi zlomil srdce a nakonec první, koho jsem zabila. *Teprve teď se přestala dívat někam mimo a podívala se mu do očí. Na moment mohl v jejích očích spatřit smutek a bolest z dávné zrady.* |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 8:58 pm | |
| (Přišlo mu zvláštní, že už se neusmívá a jen se tváří smutně. Asi bodl do nesprávného místa. Projde okolo ní a posadí se na postel. Poslechne si, co o sobě říká a mírně se zamračí. Moc dobře ví, že je Bekah naivní. Vždycky byla. To se už dozvěděl. Sice to ví jen z druhé ruky, ale je to věrohodný zdroj. Klaus mu řekl snad všechno a možná i to, co nikdy vědět nechtěl. Raději se k tomu nevyjadřoval. Nerad by dostal do držky od nasrané Původní blondýnky. Pohlédne na ní, když mu říká, kdo byl ten dotyčný. Tak asi proto se jí zjevila zrovna tahle vzpomínka. Všiml si, že se mu dívá do očí a taky si všiml toho její výrazu. Chce jí alespoň rozveselit, ale v tuhle chvíli ho nic moc nenapadá.) Takže taková nostalgická vzpomínka na první zabití. (Podotkl usměvavě. Vlastně ho to trochu těšilo. Nebyl to někdo, koho by se mohl ''bát''. Byl to jen nějaký idiot, co jí zradil.) Nedáš si dort? (Napadlo ho. Postavil se a zadíval se jí do očí. Z ničeho nic na něj dostal chuť. Už dlouho neměl žádný a tak by si mohl nějaký dát.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 9:08 pm | |
| Jo, tak nějak. *Přikývla.* I když nevím, proč si moje podvědomí vybralo zrovna tyhle vzpomínky... V jednu chvíli jsem si říkala, jestli to není kvůli Claire. Tenkrát jsem nežárlila, i když jsem to měla dělat a být ostražitější. Teď žárlím, přestože spolu nejsme. Jenom nevím, co se mi tím moje podvědomí snaží říct. *Pokrčila rameny. Sice Claire napadla z více důvodů, ale žárlivost byla jedním z nich. Marcelovo návrh ohledně dortu ji překvapil, takže na moment pozvedla obočí, ale nakonec kývla.* Jo, dám si kousek. |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 9:18 pm | |
| Ty žárlíš na Claire? (Musel se nad tím pousmát. Chápal by, kdyby žárlila dřív, ale teď? Vesměs není na co.) Je ale hezký, že žárlíš..Jen by bylo lepší, kdyby to nedopadalo rozvrácením všeho, co tu ve městě ''funguje''. (Usmál se a prsty naznačil uvozovky. Vydal se ke dveřím a otevřel. ¨Ještě chvíli čekal na odpověď a pak se usmál, nad jejím výrazem.) No co? I já mívám chutě..na dorty. (Zasměje se a vyjde z jejího pokoje.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Sun Dec 14, 2014 9:31 pm | |
| Malinko. Nelíbí se mi, že se kolem tebe motá a že s ní spíš i potom, co víš, co ti provedla. *Pokrčila rameny. Teď byla upřímná, ohledně Claire žárlila, stejně jako Marcel trochu žárlil kvůli Lorentovi. Tohle jí prostě nevymluví.* Tak mě nemá naštvávat. Kdyby byla chytrá, tak je už dávno na jiném světadíle. Ale neboj, ten poslední incident nebyl jenom kvůli tomu, že bych žárlila na vás dva. *Následovala ho ke dveřím a nad jeho poznámkou o dortech se pousmála.* Mně prostě přijde divná představa toho, jak vysedáváš v cukrárnách. Dovedu si tě představit v baru, ale ne v cukrárně. |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: The Abattoir Mon Dec 15, 2014 4:51 pm | |
| Nemáš důvod..Přece už jsem ti řekl, jak na tom jsem s city k tobě.. (Na chvíli se na ní podíval a pak se zase díval do země.) Mě je jedno kvůli komu či čemu se to stalo. Mě jen zajímá to, že se to už nebude opakovat. Jasný? (Přišel si jak nějaký učitel, který nadává dítěti, co pořád nenosí domácí úkoly. Zavřel za ní dveře a šel pomalu po chodbě.) Proto si dorty objednávám. Jsi jediná, kdo ví moje tajemství. Moje hrůzné tajemství, že mám rád dorty. (Mluvil tajuplným hlasem a na konci se začal smát. Sešel dolů po schodech a mířil ven ze Sídla. Je fakt, že vlastně ani neví, kde tu nějaká cukrárna je. Ví, kde jsou bary, ale kde je cukrárna? To zatím ještě nezjistil. Možná to bude vědět Rebekah a nebo prostě půjdou naslepo.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Mon Dec 15, 2014 6:49 pm | |
| *Na chvíli zachytila jeho pohled. Věděla přesně, co tím slovem city myslel. On ji miluje a ona miluje jeho, ale stejně spolu nejsou. Kvůli rozlišným představám o budoucnosti a kvůli jejím obavám, jak by to dopadlo. Otázkou je, jestli to bylo dobré rozhodnutí. Mohlo by jim to spolu klapat?* To záleží jestli mě znovu nenaštve. Když mě vytočí, tak ti nedávám žádnou záruku, že ji pak nechám klidně odejít. *Odpověděla mu. Přišlo jí zvláštni, že jí dával takové kázaní. Vzhledem k jejich vztahu a k tomu, kdo byli, to bylo trochu komické.* Takže jsi Marcel, král upírů, pravidelný návštěvník barů a tajný milovník dortů. *Zasmála se a připojila se k jeho smíchu, když vycházeli ven ze sídla.* Ale když si je dorty objednáváš, tak proč si jeden nenecháš poslat teď a místo toho mě táhneš ven? Bude tvůj velký comming out v cukrárně? |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: The Abattoir Mon Dec 15, 2014 7:34 pm | |
| Co já vím, tak to ty jsi napadla jí.. (Ohlédl se za ní a mírně se zamračil. Nechtěl ji nějak soudit, sice jenom se dokáže naštvat. To už zjistilo několik set tisíc lidí a mezi nimi je i Claire. Raději už mlčel a doufal, že se k tomu ani jeden už nebude muset vyjadřovat.) Ano přesně to jsem. (Přikývl s úsměvem na tváři a rozhlédl se po nebi, když vyšli ze sídla. Dneska to vypadalo na vcelku slunečný den, ale kdo ví.) Tak promiň. Chceš snad zůstat zalezlá v tom zatuchlým starým domě ? A nebo se radši půjdeš ohřát na sluníčko? (Jeden koutek zvedl do pobaveného úšklebku a křivě se na ní usmíval. To, co mu řekla pak, ho jen pobavilo. Musel se nad tím zasmát.) A rovnou můžu i říct, co cítím k jedné osobě. (Podíval se jí do očí zamilovaně.) K Jacksonovi. (Usmál se a čekal, zda přiletí nějaká rána a nebo to vezme s úsměvem. Ani by se nedivil kdyby dostal do ramene.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Mon Dec 15, 2014 7:59 pm | |
| Jo, ale ona mě naštvala. Nemůžu za to, že je tak pitomá, že naštve Původní. *Pokrčila nad tím rameny. Už se k tomu nehodlala vracet.* No, možná bych ti naoplátku mohla svěřit svoje tajemství. *Sdělila mu, když se rozhlížel po obloze. Pak se k němu naklonila.* Tajně miluju zmrzlinu. *Zašeptala mu do ucha a pak se zase s úsměvem narovnala.* I když už jsem ji dlouho neměla... takže je dobře, že mě vytáhneš do cukrárny. Aspoň mi můžeš doporučit tu, ze které sis objednával dorty. *USmála se. Když se pak zmínil o citech k jedné osobě, tak se malinko zarazila a pozvedla zvědavě obočí. V tu chvíli si nevzpomněla na Jacksona. O ní a něm to nebylo žádné tajemství. Jediný kdo zbýval byla Claire, ale to doufala, že snad neřekne. Když nakonec řekl Jacksonova jméno, tak se nad tím ušklíbla.* Pozor, mluvíš o něm už moc často. Nakonec si tvoji upíři budou myslet, že to je pravda. |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: The Abattoir Mon Dec 15, 2014 8:27 pm | |
| (jen nad tím, co řekla zakroutil hlavou a prostě se k tomu nevyjadřoval. Má na to už vlastní názor a ví, že jí by se nelíbil.) Poslouchám. (Potichu řekl a čekal, co se dozví. Zasmál se nad tím a, když se narovnala, tak se jen usmál.) Hříšnice. (Zakroutil hlavou a tvářil se jako, kdyby snad zabila několik tisíc lidí.) Dobře. Rád tě někam vytáhnu, nechci, aby se z tebe stal Edward. Víš, bojí se slunce, je to bledý a hrozně se to třpytí.. (Zasměje se. Vydá se tedy nějakým směrem, kde si myslí, že bude ta cukrárna. Možná si pamatuje adresu, ale jen možná. Zatím jde napůl naslepo. Sleduje její zvídavý výraz a jen se usmívá. Čeká, co z ní vyleze, jen se nad tím zasměje.) No a nebylo by to skvělý? (Rozpřáhl ruce a usmál se.) Marcel Gerard, král upírů, tajný gay a ještě k tomu tajně zamilovaný do vlkodlaka? A počkat. Adoptovaný syn Původního hybrida. (Naklonil hlavu napravo a usmíval se na ní škodolibě.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: The Abattoir Mon Dec 15, 2014 8:42 pm | |
| Já vím. Jsem hrozná. *Usmála se a to přešlo v zasmání, když zmínil i Stmívání.* A to jsem doufala, že jsem hezčí, než otřpytkovatělý a napomádovaný Patizón... I když chápu, že ty se svými nově objevenými gayovskými sklony teď máš jiný vkus a tak mě přirovnáváš. Proto jsi začal sledovat i filmy určené pro naivní náctileté fanynky s mizerným vkusem? *Pozvedla obočí a pobaveně ho sledovala.* Ještě jsi vynechal mizerný vkus. *Poznamenala, ale pak jí úsměv zmizel z tváře a nakrčila čelo.* Takže mě jsi celou tu dobu využíval jenom jako krytku, aby nikdo nezjistil, jaký typ lidí se ti doopravdy líbí? *Zamračeně ho pozorovala a trochu ho i probodávala pohledem, přitom si překřížila ruce na prsou. Předstírala uraženou.* ------- https://theoriginals-rpg.forumczech.com/viewtopic.forum?t=139 |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: The Abattoir | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|