The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Claire Evans
Poèet pøíspìvkù : 864 Join date : 16. 08. 14 Location : (rok narození: 1113)
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 4:58 pm | |
| (Přibrzdila u vchodu a to ihned Lorent vyběhnul spolu se šamankou dovnitř. Ona si v klidu odjela, zaparkovala a vystoupila. Svlékla ze sebe hadry od krve a hodila je do kufru. Navlékla na sebe šedivé tílko, které tu měla jako nouzové a pořádně se napila vody. Měla hroznou žízeň. Asi dojde jen říct Lorentovi, že odjíždí, nebo jak to vidí, že dnes má na práci něco jiného. Vejde tedy do nemocnice a na recepci se zeptá, kde se nachází nějaká pohotovost, nebo kam Nai odvezli. Došla na místo a tam seděl Lorent došla k němu a podala mu vodu.) Nabídla bych ti alkohol, ale ten v autě nevozím. (Její hlas byl zase takový nijaký, chladný. Před Lorentem nemusela nic skrývat a hrát, jak je to stále ona a že se nic nezměnilo. Podívala se mu do očí. Vypadal zničeně. Stála tam, nechtěla si sedat. Předpokládala, že Nailah bude už uzdravená, když je jako vlkodlak. Nevěděla, že šamani to mají jinak. Ona nevěděla ani to, co znamená nárokovat. Nebyla v tomhle zběhlá a ani si nemyslela, že by to měla vědět, nebo že to bude potřebovat.) |
| | | Lorent Anselson
Poèet pøíspìvkù : 234 Join date : 28. 03. 15 Age : 37 Location : rok narození - 973
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 6:25 pm | |
| *V podstatě potom, co předal Nailah doktorům, už v té nemocnici neměl co dělat, než čekat. Doktoři ji to museli nějak zašít, takže on se mezitím usadil na jednu z těch oranžových židliček a čekal. Občas schytal nějaké divné pohledy, to bylo nejspíš tím, že byl od krve. Chvilku mu trvalo, než si uvědomil, proč se na něj tak divně koukají a na záchodech ze sebe aspoň smyl krev. Jenom na tričku pořád byla jedna skvrna. Po chvíli už ale znova seděl na té židli a krátce na to přišla Claire. Něco mu podala k pití, doufal, že to je alkohol, ale nebyl, jak zjistil po ochutnání a po sdělení Claire.* Málo řídíš podnapilá. *Poznamenal, ale ve výsledku to nevyznělo tak vtipně, jak by jindy znělo. Bylo to tím, že moc neměl náladu na vtipkování, protože měl starost o Nailah. A i Claire byla taková chladná, i když za této situace ani moc nezkoumal proč. On prostě myslel na Nailah a přál si, aby se uzdravila. Jako člověk má léčení obtížnější.* |
| | | Claire Evans
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 7:05 pm | |
| (Hned na první pohled si všimla, že má Lorent triko od krve. Ona byla také špinavá a bůh ví co, ale pořád vypadala lépe jak on. Nakonec si od ní konečně vzal vodu a ona mu ji ponechá. Nebylo to tady hezké. Ona nenáviděla doktory a nemocnice. Ale byli částí snad každého člověka, vlkodlaka, čarodějky a i upírů, kteří si sem chodili pro krevní sáčky, tedy, jen někteří. Nerada sem chodila, jelikož jí to připomínalo špatné věci a časy, kdy nebyla nic víc než troska. Taková už nikdy nechce být, už nechce být tou chudinkou Claire, která nestála ani za pohled.) To si jen myslíš. Ale kdo pil teplý alkohol, když to pak chutná jak chcanky? (Podívala se do poloprázdné čekárny. Byli zde lidé, kteří byli úplně v pohodě, a pak lidé, někdy rodiny, kteří byli vyděšení, mačkající v ruce kapesníky a ronící slzy. Znechuceně nad tím obrátila oči v sloup, ale mohl to vidět jen Lorent. Těmi lidmi pohrdala. Myslí si, že se stane zázrak? Ne. Buďto ten člověk zemře, nebo ne. Zde nebylo nic jiného. Tedy bylo. Byl tady takový ten kómat, kdy jste žili, ale ne. Pak pro ně bylo lepší zemřít. Podívala se mu do očí. Také byl vyděšený.) Hele, dostane se z toho. (A pokud ne, tak ne, co se asi tak může stát? Pokusila se znít mile, ale nešlo to.) Vím, že tě nezajímá můj názor, ale já ti ho stejně řeknu. Myslím, že Jackson by si měl vzít Hayley a ty Nailah. Smečka by byla posílena a byli byste všichni šťastní. Alespoň Jackson si to zaslouží. Hayley neznám, Nailah taky ne a tebe jakbysmet, takže nemůžu posoudit, jestli si to zasloužíte. No, svět se naštěstí neřídí podle mě, protože by jinak všichni byli mrtví. (Dala si ruce v bok a jednu nohu povolila. Její póza byla opravdu pohodlná a celkově teď Claire vyřazovala jako ten největší flegmatik na světe.) Bude tam mít pěknou jizvu, pokud se jí to dobře nevyléčí. Ale, zase si bude moct vymýšlet, že je něco jako Frankiestein. (Teď se poprvé trochu ušklíbla. Ani nevěděla, zda to myslela vážně, nebo jako srandu.) |
| | | Lorent Anselson
Poèet pøíspìvkù : 234 Join date : 28. 03. 15 Age : 37 Location : rok narození - 973
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 7:27 pm | |
| Ty nemáš v autě miniledničku? *Malinko se nad tím ušklíbl. Láhev vody pak položil vedle sebe. Jeho myšlenky pak znovu zabloudili k Nailah. V jednu chvíli se podíval ke dveřím, kde předtím zmizela Nailah a kam ho už nepustili, jako by z nich měl každou chvíli někdo vyjít a říct mu o Nailah něco nového. Ale nikdo se neobjevoval. Takže se po chvíli podíval na Claire, která začala vykládat svůj názor na svatby. Jemu se to zdálo trochu směšný, protože si nedokázal představit sebe jako manžela. A navíc pochyboval, že by s tím Nailah souhlasila. Předtím to řekl jen proto, že to byla možnost, jak ji zachránit život.* Jenže smečka nechce Hayley, chtějí Nailah jako svoji královnu. A alfou je Jackson. Navíc druhá svatba je zbytečná, potřeba je jenom jedna na ten rituál, aby měli všichni svoje schopnosti. *Po tomhle vysvětlení se na nějakou chvíli zadíval před sebe, tedy dokud Claire znovu nepromluvila o Nailah.* Hlavně ji musí dát doktoři dohromady. |
| | | Claire Evans
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 7:42 pm | |
| Minilednička ve sporťáku? Můžeš bejt rád, že má pět sedaček. (Ušklíbla se. Když s Jiskrou jezdila závody, ta jeho lednička by byla dost nepraktická. A teplý alkohol, fuj, oklepala se. Bylo to jako kdybyste opravdu pili svoji moč což je opravdu nechutná představa, ale někdy je to lepší, než zemřít na dehydrataci. Ale to trochu odbočila svými myšlenkami někam úplně jinam. Chtěla říct, že proříznuté hrdlo není nic hrozného, že už to zažila, ale za to by od Lorenta asi schytala jednu ránu, tak radši držela pysk. Moc by mu tím nepřidala. Nad tím, co řekl jen pokrčila rameny.) Tohle už stejně není žádná smečka. Všichni vědí, že se rozpadá a kdyby byli alespoň trochu chytří, sbalili by si věci a vypadli odtud. (Lehce pokrčila znovu rameny nad jejich hloupostí.) No a co? Ty k Nailah očividně něco cítíš, ona k tobě taky, což znamená jen jedno. Proč byste se teda nemohli vzít? (Zabloudila pohledem k dětským omalovánkám. Byli tam na stolečku pastelky a černobílý obrázek holčičky, která lízala lízátko a usmívala se. Claire ji došla pro pár pastelek a tu omalovánku. Sedla si vedle Lorenta a začala si vybarvovat. Ano, bylo jí jedno, jak to s Nailah skončí. Nejdříve holčice udělala černé oči, ze kterých jí šly potoky krve, sešitou pusu s děsivým úsměvem a lízátko vypadalo jako otrávené. Usmála se na to a podala to Lorentovi.) Můžeš to někdy vydražit na burze, až budu bohatá a slavná. (Ušklíbla se a pastelky došla vrátit potom si znovu sedla vedle Lorenta.) A co kdyby to nepřežila? Jasně, že je tu větší procentuální pravděpodobnost, že jo, ale co kdyby? (Zadívá se mu upřeně do očí, trochu ho propichuje pohledem. Své zápěstí má stále trochu nateklé a bolí jí, ale ona si toho nějak nevšímá.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 8:03 pm | |
| *K ledničce se už moc nevyjadřoval. Spíš se pak malinko zamyslel nad tím, co řekla o smečce. Tahle smečka se vážně rozpadala, napřed se rozdělili kvůli prstenům, teď odporovali rozhodnutí alfy. Nedokázal rozlišit, zda to je prostě tou smečkou anebo je to chyba alfy. Ale dneska měl chvílemi chuť Jacksona praštit.* A proč teda zůstáváš ty? *Zeptal se Claire, která se dneska očividně stavěla na Jacksonovu stranu. Sice tady vykládala, jak je to se smečkou ztracené, ale přesto stále zůstávala. Malinko se pak zarazil, když začala mluvit o nějakých citech a vztahem mezi ním a Nailah. Pozvedl nad tím obočí.* Počkej, zadrž. Mezi mnou a Nailah nic není. Teda skoro nic... no, prakticky nic. Prostě žádný vztah. Takže řeči o svatbě jsou dost mimo. *Opravil ji a pak ji chvíli nevěnoval pozornost, když na chvíli někam odešla a něco kreslila. Co vlastně kreslí si všiml, až když mu předala obrázek.* Trochu morbidní, ale díky. *Ušklíbl se nad jejím obrázkem. Když pak vyslovila svou další myšlenku, tak se nad tím hluboce zamračil. Bylo na něm vidět, jak moc je pro něj tahle představa nepříjemné.* Na to radši nechci myslet. Takže o tom nemluv. |
| | | Claire Evans
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 8:31 pm | |
| (Sledovala ho, byl jak na trní. Zřejmě by potřeboval trochu toho tonika, co jí dala Esther. Na ní velmi dobře zabírá. Nad jeho otázkou jen lehce pokrčila rameny a podívala se před sebe.) Mám pocit, že jsem zavázaná Jacksonovi, ale spíše jsem hloupá jako ostatní. (Znovu ledabyle pokrčí rameny a koukne se na něj. Poslechne si jeho průpovídku o tom, že mezi ním a Nai nic není.) Fakt? Dnes to vypadalo že k sobě máte více než blízko, ale mně to neříkej, to ostatní to uvidí jako tvou slabinu. (Pohlédne na něj a pak si začne kreslit. Ani neví, proč to nakreslila, ale líbí se jí to. Možná, že to máněco znamenat. Ta holčička měla černé vlasy jako ona, i když by zde byly příhodnější blonďaté.) Řekla bych, že tak mě vidí moje podvědomí nebo ostatní lidi. Každopádně se mi to líbí. Tobě snad ne? (Zatváří se lehce uraženě. A pak se tasměje nad jeho výrazem.) Vidíš, záleží ti na ní. (Ukázala prstem na jeho obličej a zasmála se tomu. Vypadal opravdu vtipně.) Fajn. Tak o tom mluvit nebudu. Ale smrt je naší součástí, to ty moc dobře víš. (Pohlédla mu do očí.) Myslíš, že to bude trvat ještě dlouho? Začínám se nudit a navíc dnes musím do půlnoci něco udělat. Moc to nespěchá, ale nechci přerušit každodení rituál. (Jen se nad tím ušklíbla a pohlédla mu do oćí.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 8:59 pm | |
| Aspoň má někoho, kdo je mu plně věrný a loajální. *Poznamenal. On sám by se rozhodně za věrného a loajálního neoznačil, ale zase v nejbližší době zradu neplánoval.* Jenom mi na ní záleží, protože je poslední šamanka. *Vysvětlil Claire svoji verzi. Možná to spíš tak trochu nalhával, ale on si to tak odůvodňoval i sám před sebou. Sám se nedokázal vyznat v tom, co to vlastně dělá a proč to dělá. Jenom věděl, že prostě nechce, aby Nailah umřela. Chtěl, aby byla živá, zdravá a v bezpečí. Docela to teď vycházelo, až na tu prostřední část a první část byla ohrožena. O chvíli později, když Claire mluvila o tom obrázku a o tom, jak ji vidí ostatní lidi nebo její podvědomí, tak se malinko zarazil. Tady vůbec nechápal, jak to Claire myslí, a tak se k tomu raději nevyjadřoval.* To protože je poslední šamanka. Proto nechci, aby umřela. *Doplnil Claire, když se vyjádřila k jeho výrazu. Ale byl rád, že už nehodlá rozmazávat tu variantu, kdyby umřela.* Jestli chceš, tak můžeš jet pryč. Já tu klidně počkám sám. *Sdělil Claire a ta po chvíli opravdu odjela. Nějakou dobu tam pak čekal sám, než se objevila nějaká sestra, která mu přišla říct něco o Nailah. Akorát ji musel nakecat, že je její přítel. Kdyby věděla, že v podstatě jenom spolu pili v baru, běhali spolu jako vlci v lese a pak ji jenom balil, asi by mu toho moc neprozradila. Takhle se dozvěděl, že už je v pořádku, zranění má ošetřené, dostala něco na bolest a momentálně spí. Dokonce ho i pustila za ní na pokoj. Pohlédl na ní, jak tam ležela, spící, křehká a bezbranná, ale hlavně už nebyla tak hrozně bledá jako předtím. Vypadala i docela klidně, jak tam spala, a on ji nechtěl její spánek rušit. Takže se jen posadil na židli, která tam byla a sledoval ji.* |
| | | Nailah Ayers Warren
Poèet pøíspìvkù : 294 Join date : 27. 02. 15
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 9:17 pm | |
| (Vůbec nevěděla, co se kolem ní dělo. Prostě upadla do bezvědomí a několik následujících hodin byla mimo sebe. Měla štěstí. Doktoři byli opravdu šikovní a ona vyvázla živá. Bude mít na krku jen ošklivou jizvu, která jí bude připomínat, co se stalo. I když i ta časem vybledne a nebude tak zřetelná jako teď, když je čerstvá. Odvezli ji na pokoj a ona o sobě nevěděla ještě asi tak další hodinu, co na tom pokoji už ležela. Netušila, že byla v nemocnici, že ji operovali, že je na pokoji, že tu u ní čeká Lorent. Je mimo ohrožení života, i když to zranění rozhodně nebylo hezké. Má zalepený a obandážovaný celý krk a nejspíš když bude mluvit, polykat, žvýkat a tak dál, tak jí nebude zrovna hej, protože jí to bude bolet, ale hlavní bylo, že byla naživu. Měla kapačku napíchnutou v žíle v předloktí a taky jí monitorovali EKG a tep a další záležitosti, které potřebovali vědět, včetně tlaku. Moc toho o těch hodnotách nevěděla, nebyla doktor, netušila, co všechno potřebují. Byla mimo něco přes hodinu už na pokoji, když pomalu otevřela oči. Byla ještě pod prášky, byla ospalá a jak oči otevírala, tak je zase rychle zavírala. Polkla, protože měla ústa plná slin, ale pak bolestně zasyčela. Ne, opravdu to nebude nic příjemného. Někdo jí podřezal hrdlo, jak by taky mohlo být. Konečně se tak nějak byla schopná rozhlédnout kolem sebe a uviděla Lorenta sedícího v křesle.) Ahoj, co ty tu? (Zamrkala víckrát za sebou, aby na něj dokázala zaostřit. Ta slova ji bolela. Ne vnitřně samozřejmě, Fyzicky. Mluvila velice slabě. Tak nějak si ještě stále asi neuvědomovala, kde je a co se stalo.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 9:39 pm | |
| *Seděl tam nějakou dobu a po chvíli se mu i na chvíli začali zavírat oči. Těžko by mu někdo mohl tohle vyčítat, bylo už pozdě večer a on byl unavený, tak prostě jak tam seděl opřený, tak s na chvíli v sedě zdříml. Ale probudila ho bolestivé syknutí od Nailah. V tu chvíli otevřel oči a napřímil. Viděl, že Nailah už otevírá oči, takže je vzhůru. Když na něj otočila hlavu, tak to už se zvedal ze židle a přecházel k její posteli.* No, řekl jsem si, že pohled na mě by měl mít léčivé účinky, tak by ti to mohlo pomoct. *Pousmál se na ní.* Ale neboj se, jsi v nemocnici a doktoři už tě dali dohromady. A co jsem zahlédl, když jsem tě odtamtud bral, tak Jackson si to s tamtěmi vlkodlaky vyřizoval. Tamten už je mrtvý. *Dle jeho názoru teda Jackson moc zájmu o Nailah neprojevoval, tedy aspoň se nepostaral o to, jestli je v pořádku, nebo se o to moc nezajímal. Nakonec ani netušil, jak moc vážně myslel to s tou svatbou. Ale pokud to myslel vážně, tak se o svojí snoubenku a budoucí ženu moc dobře nestaral.* Akorát mám pro tebe jednu špatnou zprávu. Bez jizvy se asi neobejdeš. Zaplatil bych ti plastiku, ale vzhledem k mému platu v baru bych musel dostat superslevu. |
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 10:02 pm | |
| (Dívala se na něj, jak přicházel k její posteli. Teprve teď si všimla, že v druhé ruce má taky napíchnutou hadičku, ale tentokrát to nebyla žádná vitamínová kapačka, ale krev. Dělali jí transfuzi, protože jistě o nějakou krev přišla. Snažila se rozpomenout, co všechno se stalo. Věděla, že ji někdo unesl, pak ji ohrožoval a že Jackson ji mohl z toho dostat, ale neudělal to a ona skončila tady. Všechno bylo tak nějak zastřené a ona si pamatovala jen některé věci. Taky si pamatovala to, že Lorent se snažil jí pomoci, ale nedařilo se mu kvůli tomu, že tam byli další vlkodlaci, kteří ho drželi zpátky. Pak si pamatuje taky nějakou ženu. Dneska ji viděla poprvé, ale docela se zastávala Jacksona a jeho vůdcovství. Usmála se na něj stejně, jako on se usmál na ni. Úsměv naštěstí nebolel, takže byl zářivý, i když unavený. Tak nějak zapomněla na to, co se stalo včera. Že se ona a Lorent moc nepohodli. Tedy že on dělal něco, co se jí nelíbilo. Teď to bylo ta tam. Vůbec to nebylo podstatné. Podstatné bylo, že on je teď tady zatímco nikdo jiný tu není.) Je pravda, že je mi hned líp. (Zašeptala směrem k němu. Opravdu si hlasivky nenamáhala a když musela mluvit, tak šeptala nebo mluvila jen velmi tiše. Nevypadala zdravě. Byla docela ztrhaná, ale alespoň se jí do tváří díky krvi, kterou teď v transfuzi dostávala, vracela barva.) Jo, nemocnice, to jsem poznala. Jsi tu sám? (Podívala se na něj tázavě. Nevěděla, jestli je tu ještě někdo jiný a nečeká třeba venku. A právě teď si uvědomila, že Lorent se asi musel nahlásit jako její příbuzný, protože jinak by se k ní hnedka nedostal a nepodali by mu o ní informace.) Co jsi jim nalhal? (Myslela si, že jim řekl, že je třeba její bratr. Oba byli blonďatí. Nebylo by se čemu divit. Musela se zhluboka nadechnout a nasát tak nový vzduch do plic.) Na jizvy jsem zvyklá. Už jich několik mám. A dokonce jednu vlastně na krku. Přibude mi tam další. (Na chvíli se odmlčela, aby si odpočala od té bolesti, co cítila při každém slově, ale ona chtěla mluvit když věděla, že je tu Lorent a může s ním leckteré věci probrat.) Slíbil mi, že mě on a smečka budou chránit. (Najednou začala z ničeho nic a podívala se někam do prázdna, než svůj pohled znovu stočila na Lorenta.) Ale sám si viděl, jak to dopadlo. A on selhal nejvíc. On by mě nechal umřít. (Samozřejmě, že mluvila o Jacksonovi. O kom jiném taky. A ano, na tohle měla dost jasný názor. Jackson ji zklamal. Mohl tomu vlkodlakovi nalhat, že si ji bude nárokovat, ale to by se špatně dělalo s nožem u krku, jelikož by ji jeho síla nutila pokleknout, ale on nic takového neudělal. Místo toho ji nechal pomalu ale jistě podříznout. A když se jal ji bránit, bylo pozdě.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 10:31 pm | |
| *Byl rád, když viděl ten úsměv na její tváři, protože to znamenalo, že už je jí líp a že už ji to tolik nebolí. I když dovedl si představit, že nějaké bolesti určitě cítí, když mluví tak potichu. Určitě jí bude bolet ještě i pití a jezení, ale tady v nemocnici může dostávat takovou umělou výživu přímo do žil. Netušil, jak to tady vyřeší.* Já vždycky věděl, že moje přítomnost je léčivá. Možná jsem skrytý strážný anděl. *Mrkl na ní. Doufal, že jí takovým vtipkováním rozveselí. V podstatě tohle bylo to jediné, co pro ni mohl udělat. Mohl se jí snažit rozveselit, protože s vyléčením jí nemůže.* Jo, teď jsem tu sám. Chvíli tu byla ještě Claire, vlkodlačice, kterou asi neznáš, ale odvezla nás sem. Kdybych řídil já, tak by jsi asi teď měla navíc nějaké zlomeniny, otřes mozku a takové maličkosti způsobené tím, že jsem vlastně nikdy za volantem neseděl. *Ušklíbl se nad tím. Tohle byla ta pozitivnější verze, nejspíš by boural tak, že by oba zemřeli a auto bylo na maděru.* Jsem tvůj přítel. *Vítězně se usmál.* Bylo to první, co mě v tu chvíli napadlo. *Dodal potom ještě. Nejspíš za to mohla Claire, která chvíli předtím mluvila o tom, že by se měli vzít. Aspoň že ho jako první nenapadlo, že jsou snoubenci.* Myslím, že možná s jizvami bych tě dokázal překonat. Věřila bys mi, že v pubertě jsem se často rval? *Ušklíbl se nad tím. Pochopitelně, že se často rval, byl vlkodlak, výbušný a žil ve středověku. Tam se důvod pro boj našel snadno. S trochou obav pak sledoval, jak se na chvíli odmlčela. Vytušil, že to je tím mluvením a že jí to bolí. Začínal zvažovat, že jestli chce, tak se bavit nemusí, ale než to stihl udělat, tak Nailah začala mluvit o dnešních událostech. Bylo mu hned jasné, o kom mluví.* Viděl jsem, co dneska dělal. *Přikývl.* Chvílema jsem měl chuť ho praštit. Vlastně pořád mám. Kdyby tě tamten nezačal řezat na krku, tak bych to i nejspíš udělal, aby se vzpamatoval a nehnal ho k tomu, aby tě zabil. V podstatě teď tady ležíš kvůli němu. *Podle toho, jak o Jacksonovi mluvil, bylo v jeho hlase znáš naštvání a rozčarování z jeho jednání. Po celou dobu se přitom mračil. V jednu chvíli i sevřel ruku v pěst. Na moment pak sklopil pohled, přičemž se snažil trochu uklidnit. Trvalo to pár vteřin, sevření v pěst uvolnil a pohlédl pak na Nailah.* Škoda že ses neobjevila před tisíci lety u naší smečky. U nás by se ti líbilo. A lovců by ses tehdy bát nemusela. Akorát by jsi nebyla jediným šamanem u nás. *Malinko se nad tou představou pousmál.* |
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 11:08 pm | |
| (Kdyby mohla, tak by se jeho poznámce zasmála, ale raději to nezkoušela, protože si byla jistá, že by rozhodně přišla velký vlna bolesti. Oblbováky pomalu přestávaly působit a ona čím dál tím víc uvažovala jasně a vybavovala si věci. Jak dlouho tady v nemocnici vlastně bude? Asi si tu rozhodně chvíli pobude, než bude propuštěna do nějakého domácího léčení. Jenomže nevěděla, kam jít. na ubytovně se už odhlásila, protože chtěla už do zátoky. Bohužel v zátoce by se po dnešku jistě necítila nejlépe. Někam ji ale budou muset propustit a ona se o sebe bude muset postarat. Měla by mít pořádné zázemí a možná někoho ochotného při ruce. To se bude hledat těžko. Ale teď tu byla první noc a před chvílí se probrala, takže asi nebude teď řešit zrovna tohle. Kývla na jeho informaci o tom, že tu byla žena jménem Claire. Jistě to byla ta, která byla vlastně na jejich straně. Možná, že kdyby nebylo nikoho... tedy ne možná, ale určitě. Kdyby nebylo nikoho, kdo by ji sem zavezl, rozhodně by teď už byla mrtvá. Ona a Lorent museli jednat hodně rychle, aby ji sem dostali ve stavu, kdy ještě stálo za to ji operovat a zachránit ji tím život.) Není to zas tak těžké, vážně. Naučil by ses to. Ale jsem ráda, že já jsem nebyla ten pokusný králík, u kterého by sis řídit zkoušel. (Pousmála se a podívala se na nemocniční stoleček. Měla tam hrníček s brčkem. Byl něm čaj. Měla žízeň. Nahla se pro hrneček. Slabostí se jí klepala ruka. Byla vyčerpaná, ale jistě mohly za své i léky, pod kterými byla. Důležité však bylo, že hrneček dobře uchopila a přiblížila si brčko ke svým ústům. Pak se napila a myslela si, že to bude její konec, protože když polkla tu tekutinu, bylo to ještě něco jiného, než polykat jen sliny. Když o začla polykat, tak to co nejrychleji dopolkla. Zalkla se a začala kašlat, což pro ni byl ještě větší teror. Nechtěla před Lorentem kňourat bolestí, ale bohužel se nepovedlo. Tohle hodně bolelo, až jí do očí vytryskly slzy bolesti. Ale neplakala samozřejmě, Každý to zná, když má v očích slzy bolesti. Pak chvíli jen mlčela a snažila se to rozdýchat. Dozvěděla se taky, že Lorent se vydával za jejího přátele. Povytáhla obočí a mlčky zakroutila pobaveně hlavou, ak jinak. Proč ji to jen nenapadlo a že se vůbec ptala. Dostatečně si odpočinula a její bolest odezněla. Byla si jistá, že by ji to bolelo mnohem víc bez těch léků. Hlavně ta rána samotná. Zatím jí nebolela vůbec, ale až přestane dostávat léky, věří, že to bude horší.) Věřila. (Přitaká mu na jeho poznámku o tom, jak se pral. Pak se začali bavit o Jackovi. Tedy ona začala. Z ničeho nic, ale tak nějak měla potřebu se s tím někomu svěřit. Se svými obavami. Jackson vážně vypadal, že by ji byl schopný nechat umřít jen kvůli své hrdosti a pýše. Zklamala se v něm i v celé smečce.) Já si ho nechci vzít. Nechci být žádná jejich královna. Ani šamanka. (Prozradí Lorentovi. Ještě odpoledne si myslela, že jejich šamankou bude, ale teď už ne.) Bylo to pro mě tak ponižující. Jako bych byla jen kus masa, který je potřeba prodat. Ale jsem šaman. (Otočila se tváří mírně od něj a dívala se kamsi do zdi na druhé straně.) Co bych čekala. (Dodá k tomu. Ano, co vlastně čekala? Jistě, že to bylo jako hádat se o kost. Ona pro smečku i vlastně pro Jacka nebyla ničím jiným, než zbožím. To dneska poznala.) Aspoň bych nebyla poslední. (Vrátila se pohledem na Lorenta.) Děkuju ti. Za dnešek. Za to, že jsi mě sem dostal včas, že jsi zůstal. |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Sun May 24, 2015 11:31 pm | |
| *Nad její poznámkou o tom, že řízení není tak těžké se pousmál.* No, ale stejně pro bezpečí všech lidí za volant nebudu sedat pokud to nebude nutné. *Nějak si nedokázal představit, jak to lidé zvládají řídit, jak přitom dodržují všechny předpisy. I když tady v Americe byly alespoň auta s automatickou převodovkou. Chvíli na to zpozoroval, jak se snaží napít a trochu ji s tím pomohl tím, že ji hrneček trochu přidržel. Bohužel jak pak na ní viděl, tak to pití pro ni opravdu není snadné. Ale nemohl ji v tom pomoct, i když by si přál, tuhle bolest prostě musel přetrpět. Tak ji alespoň chytl za ruku.* To zvládneš. Za chvíli se uzdravíš a budeš moct normálně pít. *Zkoušel jí takhle povzbudit. Všiml si pak jedné slzy, která jí tekla po tváři, tak pozvedl a setřel jí ji z tváře. Dál se jí pak trochu pokoušel rozptýlit například zmínkou o svých jizvách. I když nakonec největším rozptýlením, aby na tu bolest nemyslela, byl nejspíš Jackson. Pokud se budou vztekat na něj, tak aspoň nebude tolik myslet na svůj krk.* Nemusíš si ho brát, když nechceš. *Pronesl a pokoušel se ji zbavit jejích obav. V tu chvíli její ruku držel ve svých rukách a palcem přejížděl po hřbetu její ruky, kousek od jedné hadičky.* S tamtěmi je to už vyřízené, takže tě do toho nikdo nutit nebude. A kdyby se přece jen někdo takový našel, tak tě vezmu a odvezu tě daleko odsud. Ale ještě předtím zmlátím Jacksona. *Tohle prostě jednou udělá, pokud bude mít tu možnost. Za to jak se choval k Nailah si to zaslouží.* Nemáš za co. Přece bych tě tady s těmi doktory nenechal samotnou. *Usmál se na ní, když mu děkovala za to, co pro ní dělá.* |
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 8:11 am | |
| (Chtěla ten hrníček vzít sama. Mohla poprosit Lorenta, jestli by jí nedal napít, ale nebyla přeci nemohoucí. i když se jí docela klepala ruka a byla slabá, tak ten hrníček chytila. Lorent byl pohotový a bez toho, aniž by mu něco říkala, jí pomohl. Jindy by asi protestovala, že není malá, že to zvládne, ale tentokrát si pomoci nechala, protože musela uznat, že jí to bodlo. Ta bolest byla hrozná. Řez na jejím krku byl hluboký, ale měla štěstí, že nepřeřízl hrtan, protože to by se udusila. Kdyby to na krku byla jen povrchová rána, tak by ji to nebolelo asi až tak. Rozkašlala se, to bylo ještě horší. Samozřejmě, že zaregistrovala, že ji Lorent chytil za ruku. Tentokrát nedělala žádné cavyky a chytila ho za ni v záchvatu kašle taky. Pár slz jí díky té bolesti steklo po tváři. Při doteku jeho ruky na své tváři na chvíli zavřela oči. Lorent si možná myslel, že je to kvůli tomu, aby si to vychutnala, ale ona to jemné pohlazení palcem po její tváři, kdy jí setřel slzu, spíš chtěla vnímat jako rozptýlení od bolesti. Proto se na to soustředila. Pak už se dostali k Jacksonovi. Měl pravdu, on si ji nenárokoval a ona se v tom případě nemusela stát jeho ženou. A taky nestane. Dneska jí Jackson ukázal, že sice umí být jako alfa neoblomný, ale ohrozil kvůli tomu její život. Vlastně ji nechal podříznout kvůli své paličatosti a pýše. Jindy bylo dobré, když si alfa stál za svým neoblomně, ale teď? Ten chlap, co jí držel, byl šílenec a on ji nechal v jeho spárech.) Taky, že nevezmu. A šamankou té smečky taky nebudu ani omylem. (Kývla hlavou a pak si vzpomněla na jednu důležitou věc.) Můj náhrdelník. Zůstal tam, zůstal v té chatce. Postaral by ses o to? Nechtěla bych, aby padnul do rukou někomu, komu nemá. (podívala se na něj, tohle pro ni bylo opravdu důležité. Taky cítila, jak tišící léky přestávají zabírat a ji stále více a nesnesitelně bolela rána na krku. Nakonec musela zavolat sestru, aby jí na to něco dala. Ta jí zároveň dala prášek na spaní. Nikdy tomuhle moc nevěřila. Lékům, ale na ni zabíraly, takže asi do hodiny usnula jako mimino Lorent neLorent.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 1:31 pm | |
| *Nějak extra nepřemýšlel nad tím, proč vlastně zavřela oči, když se dotkl její tváři. Dneska prostě nebyla situace na to, aby ji balil, i když tedy dneska v jednu chvíli prohlašoval, že si ji vezme, ale to byla jiná situace. Měl prostě starost, aby byla v pořádku, a teď jí chtěl hlavně ulevit od bolesti, i když neměl jak. V podstatě teď by jí mohla pomoct jenom upírská krev anebo nějaká čarodějka, ale s žádnými upíry ani čarodějkami neměl nějak extra dobré vztahy. Maximálně by mohl zkusit tu Aliseu, která mu vymázavala vzpomínky a která je možná ještě tady v nemocnici na porodním oddělení, ale netušil, jak by ji přesvědčil. Nailah si nejspíš tím bude muset projít jako člověk.* V nejhorším můžeme přejít na náš plán s dvojčlennou smečkou. *Připomněl ji tak jak se před pár týdny bavili o tom, že by mohli by si mohli založit svojí vlastní minismečku. Ale Nailah si pak hned vzpomněla na svůj náhrdelník. On si teda doteď neuvědomil, že ho vlastně nemá. Kdyby ho měla tak by si s těmi vlkodlaky dokázala poradit.* Zajdu ti pro něj zítra dopoledne. *Přikývl.* Jenom mi musíš popsat tu chatku. *Nailah mu poté řekla, v jaké chatce to bylo, nebo spíš jak byla daleko od toho shromaždiště, jenže pak ji nějak už vysadily léky. Když přišla sestra s léky, tak na chvíli ustoupil stranou. Po odchodu sestry si vzal tu židli, na které předtím seděl, a postavil si ji k posteli Nailah. Teď aspoň mohl u její postele sedět. Ale Nailah stejně brzy usnula. On ji v jejím spánku nebo možná ještě polospánku vzal za ruku. On sám se nechystal nikam jít. Nakonec i na něj začala padat úvaha a po nějaké hlavě mu spadla hlava. Nakonec tam spal na židli s hlavou položenou u Nailah na posteli. Ráno ho bude bolet trochu za krkem.* |
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 6:53 pm | |
| (Usnula opravdu hodně brzy po požití těch léků. Vlastně bylo dobře, že spala, protože ve spánku nemohla vnímat tu bolest, která se ale zmírnila díky tišícím lékům. Měla naštěstí klidný spánek. Asi to bylo i díky těm práškům a možná i díky tomu, že věděla, že je u ní Lorent. Nezdálo se to, ale dělalo to svoje, protože si byla jistá, že je u ní někdo blízký. Jo, označila Lorenta za blízkého, protože to byla asi její nejbližší osoba v New Orleans. Navíc i když on sám to netušil, jeho vlk byl vůči ní opravdu hodně obranářský, takže neměla strach, že by se s ním mohla cítit v nebezpečí. Spalo se jí tedy dobře. Ráno se probrala, když do ní někdo mírně šťouchal. Byla to sestra. Nějaká z těch ohleduplnějších, protože nechtěla vzbudit Lorenta. Ale Nailu probra musela kvůli pravidelné dávce léků a zapsání parametrů, co potřebovala. Bavily se spolu, ale byly obě dvě velmi tiché, aby neprobudily Lorenta. Sestra jí taky řekla, jak má hodného přítele, že tu s ní byl celou noc a byl ochotný usnout v takové nepříjemné poloze. Kývla na to hlavou.) Ano, stará se hezky. (Pousmála se A nechala sestru odejít. Cítila se o něco líp než včera, i když stále to nebyla žádná sláva. Zkoumavě si prohlížela Lorenta.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 7:48 pm | |
| *Naštěstí pro Nailah ani moc nechrápal. Tedy občas maximálně trochu hlasitě oddechoval, ale vyloženě nechrápal. Kupodivu se mu v téhle prapodivné poloze povedlo spát až do rána. Dokonce ani nezaznamenal, že se probudila Nailah a bavila se sestrou. On prostě spal dál. Dalo by se říct, že prostě spal klidně jako mimino, ale postupně se jeho spánek malinko změnil. V jeho vědomí se začaly objevovat určité obrazy, které v konečné podobě vytvářely sen. Začal tak, že se ocitl v nemocnici, ale neseděl na židli, prostě tam stál v pokoji Nailah, která byla vzhůru a dívala se do okna.* To už jsi vzhůru? *Pousmál se. Jenže Nailah na to nijak nereagovala, neotočila hlavu, ani na ní nebylo nijak poznat, že by ho nějak slyšela.* Nailah? Slyšíš mě? *Opět žádná reakce. Začal z toho malinko panikařit, několikrát ji ještě zkusil oslovit, zamával ji rukou před očima, ale ani se nepohnula. Nakonec s ní zkusil zatřást, ale jeho ruka skrz ní prošla, jako kdyby to byla jen iluze, jako kdyby tam Nailah nebyla. Jenomže ve skutečnosti tam nebyl Lorent.* Jsem mrtvý. *Zamumlal si sám pro sebe a zároveň se mu to povedlo zamumlat skoro neslyšně ve skutečnosti ze spánku. Netušil co se děje, ale vyběhl z pokoje. Venku na chodbách vídal různé lidi, pobíhal tam a zkoušel na ně křičet, ale nikdo o něm nevěděl. Nikdo ho neviděl, ani nemohl. A pak se začal zvedat vítr. To bylo divné, protože byly uvnitř budovy a nebyl u žádného okna. Ale přesto tu jakýsi vítr byl a táhnul ho kamsi. Zadíval se tam a viděl jen prázdno. Věděl, co to je. Temnota. Tam nechtěl. Snažil se tomu vzdorovat. Chytl se rámu dveří, snažil se držet co nejpevněji, ale jako kdysi se to přibližovalo a snažilo se ho čím dál víc vtáhnout. Nakonec už se nedokázal udržet, ruce mu sklouzly a on padal do prázdna. Pak byla všude jen temnota a nic víc. V tu chvíli se s trhnutím probudil a prudce se posadil. Posledních pár minut, během toho snu, byl trochu neklidný, víčka se mu chvěla a v jeho obličeji, který měl otočený na posteli doleva, byl vidět zamračený a útrpný výraz. Nyní, po probuzení, byl trochu roztěkaný, zmatený a malinko zpocený. V první chvíli se rozhlížel kolem, zhluboka dýchal a snažil se uklidnit. Nakonec jeho pohled padl na Nailah.* Nailah? *Oslovil ji, jako by se chtěl ujistit, že ho slyší, že je tady, že je naživu a temnota mu nehrozí.* |
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 8:24 pm | |
| (Nechtěla ho probudit. Proto prostě ležela v posteli, snažila se nějak moc nehýbat, aby ho nějaký její prudší pohyb neprobudil. I když ona se raději opravdu teď moc nehýbala, hlavně ne hlavou, protože to by její krk teď asi neustál. I když byla pravda, že měla krk fixovaný, nechtěla to riskovat. Byla ráda, že tu byl s ní, že tady vydržel celou noc. Nečekala, že by tu spal. Myslela si, že odejde domů, až usne. Ale on tam s ní zůstal a ona mu za to byla vděčná. On ani netušil, jak dobře jí bylo, když se probrala a uviděla tu známou tvář, věděla, že není sama. Lorentův vlk jistě chtěl ochraňovat, ale Lorent ho zas až tak nemusel vnímat, takže to znamenalo, že tu chtěl zůstat sám Lorent. Nebude si lhát. Vytvořila si k němu vztah, určité pouto mezi nimi prostě bylo, a tím nemyslela to, že si ji chtěl podrobit jeho vlk. Měla ho ráda. On byl vlastně první vlk tady, se kterým se začala bavit normálně. Jacksona počítat nemůže, jeho nevraživost vůči ní na začátku byla značná, než se ovšem dozvěděl, kým ona je. Pak mu to seplo a začal se chovat jinak, když přeci mohl získat ji jako šamanku do smečky. Tohle všechno si uvědomovala až zpětně, i když Jacksonovi jednou říkala, že to vše dělá jen kvůli tomu, kým je, on jí to nějak tehdy vymluvil. Po tomhle všem jí už asi nevymluví nic. Nechal by ji umřít. Lorent ji bral prostě takovou, jaká byla, i kdyby byla jen obyčejná vlkodlačice, měla pro něj hodnotu i tak. Vážila si toho, i když to samozřejmě neznamenalo, že mu hned skočí do postele, jak to na ni už několikrát zkoušel. Z jejího přemýšlení ji ale vytrhne sám Lorent, který začal být nějak neklidný. Dokonce ze spaní vyslovil, že je mrtvý. Poznala z toho, že se jedná o špatný sen. Dobře, teď už ho bude chtít cíleně vzbudit.) Lorente. (Zkoušela ho oslovit.) Lorente, prober se, je to jen sen, tak se prober. (Najednou vyletěl do vzduchu, až se toho lekla. Vykulila mírně oči a zrak upírala na něj. On ji oslovil, jako kdyby se chtěl snad ujistit o tom, že je to opravdu ona, že tam je.) Jsem tady. (promluvila na něj) A ty taky. Byl to jen ošklivý sen. (Natáhla ruku, pohladila ho po té jeho a podmračeně starostlivě se na něj dívala.) Tyhle sny, ty míváš stále po tom... však víš. |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 8:47 pm | |
| *Těžko říct jestli ho probudila slova Nailah anebo to byl prostě koncem toho sne. Nakonec se přeci jen vzbudil, ať to bylo z jakého důvodu. Byl rád, že ten sen skončil a že to byl jen sen, i když mu chvilku trvalo, než si uvědomil, že tohle je skutečnost. Byl trochu roztěkaný a neklidný, ale slova Nailah ho trochu uklidnila. A hlavně dotyk její ruky. Na chvíli sklopil pohled a podíval se na jejich ruce. Nic ničím neprošlo, byl naživu a mohl cítit její dotek a ona ho mohla slyšet. Všechno bylo v pořádku. Hlavu zase zvedl a podíval se na Nailah, přičemž její ruku zachytil a ponechal ji ve svých dlaní. Teď prostě chtěl cítit tu jistotu, že je to skutečnost.* Jo, jenom nějaká špatné sny. To nic není. *Sny, které se mu čas od času vracely. Takové sny už párkrát měl, i když v nich nebyla zrovna nemocnice a Nailah. Prostě měl strach, že by se to mohlo opakovat a jeho podvědomí mu to čas od času připomínala. Nakonec strávil tisíc let na druhé straně a jeden rok v té temnotě a vyvázl z toho jen s těmito sny. Někdo by se možná mohl na druhé straně za to tisíciletí zbláznit, pořídit si schizofrenii nebo všelijaké další psychické choroby. On měl jenom občas zlý sen, takže na tom byl dobře. Ale těžko říct, jestli to opravdu nic není anebo si to nalhával. Měl prostě strach. Nebál se smrti, bál se toho, co je po ní. A tentokrát by nebyla žádná druhá strana, rovnou by přišla temnota.* Jak se cítíš? *Zeptal se Nailah na její dnešní stav a trochu se tak pokoušel dostat od tématu jeho zlého snu. O té druhé straně s nikým moc nemluvil, ani o temnotě. Možná by mu to pomohlo, kdyby to s někým probral, ale zase když o tom nemluvil, tak se tomu mohl snáz vyhnout a nemyslet na to. A tak se snažil předstírat, že se nic neděje.* |
| | | Jackson Warren
Poèet pøíspìvkù : 768 Join date : 24. 08. 14
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 9:27 pm | |
| *Do nemocnice nakonec zamíří až ráno. Zůstane v noci ve městě. Přespí ve svém domě. Moc tedy nespal. Spíše přemýšlel nad tím, co se v Zátoce opět stalo. Co z toho vyplyne do budoucna. Opět se rozcházelo to, co chtěl, po čem toužil s tím, k čemu byl donucený, k čemu nakonec musel svolit, a protože se tak stalo nemá teď na vybranou. Nemá tušení, jak to nakonec poví Hayley, jak na tuhle zradu smečky vůči ní ona sama zareaguje. Přemítá nad tím vším téměř neustále. I další den, kdy si dopřeje osvěžující sprchu, obleče se, nasedne do auta a vydá se do nemocnice. Zjistí si, kde leží Nailah a nechá se nasměrovat na její pokoj. Kráčí po chodbě duchem nepřítomný, pohroužený do sebe. Na tváři má už zase, ten svůj typický zachmuřený výraz. Když dojde ke dveřím pokoje, slyší uvnitř nějaké hlasy. Z toho usoudí, že je vzhůru a schopná rozhovoru. Neví, kdo jí dělá společnost, ale to se dozví hned v zápětí. Nejdříve zaklepe, pár vteřin počká a pak vejde dovnitř. Když se mu naskytne pohled na Nailah a Lorenta, docela ho to překvapí, ne právě příjemně. Neměl ponětí, že se ti dva znají a podle toho, co vidí, má dojem, že docela dobře. Už předchozí den se mu chvílemi zdálo, že něco mezi těmi dvěma je, podle toho, co občas stačil zahlédnout. I proto odmítal přistoupit na to, co po něm ten zrádce vyžadoval. Vždy se mu příčilo a příčí, když má někoho k něčemu nutit a tohle, tohle je pro něj absolutní vrchol všeho. Je naprosto znechucený, zničený z toho, co se nakonec stalo. Navenek to samozřejmě nedá znát, ale v jeho nitru vyprchala veškerá radost a těšení se z budoucnosti z jeho další existence. Vše, co teď dělá a bude dělat i nadále je, jen povinnost z donucení. Když ty dva uvidí, nehne ani brvou. Přelétne je nepříjemným podmračeným pohledem. Jakmile si ho všimnou, tak se otočí na Lorenta.* Chci s Nailah mluvit. Nech nás. *Není to prosba, ani žádost, ale rozkaz Alfy členovi smečky. Ačkoliv potom, jak se Lorent předchozí den choval, kdy na něm viděl, že je to, pouze taktik, který jde tam, kde se mu to v danou chvíli zdá nejlepší, jeho nijaká důvěra v tohoto vlkodlaka klesla do záporných hodnot. Vyřídí to s ním, ale později. Vejde do pokoje, ale dveře nechá otevřené, aby bylo jasné, že je má Lorent při odchodu zavřít.*
|
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 9:46 pm | |
| (Když ji začal přesvědčovat o tom, že to nic není, semkla rty k sobě, protože nesouhlasila. Tohle rozhodně jako nic nevypadalo. A pokud ho ty sny pronásledovaly stále od doby, kdy se vrátil, i když třeba v jiné podobě, rozhodně to nebylo dobré. Nikdo se nemůže přeci cítit úplně v pořádku, když je mrtvý a najednou po tak dlouhých letech ho někdo oživí. Kdyby nevěděla, že je možné skoro všechno, asi by jí to opravdu připadalo neuvěřitelné. Ale Lorent byl tady. Z masa a kostí a nemusel mít strach z toho, co bylo. On je živý.) Tohle nevypadá jako nic. (Nesouhlasila s ním, ale on vypadal, jako by o tom snad nechtěl mluvit, protože se to snažil zamluvit tím, že se jí zeptal, jak jí dneska je. Chvíli se na něj jen dívala. Možná s nadějí, že jí o tom prozradí něco víc. Provrtávala ho pohledem, aby to třeba nevydržel a svěřil se jí, ale on mlčel, takže se ona nadechla a uchýlila se k odpovědi na jeho otázku.) Včera jsem byla hlavně ospalá a slabá, Dneska jsem vyspaná a slabá. To je pokrok, nemyslíš? (Podívala se na něj s povytaženým obočím a usmála se. Zaregistrovala samozřejmě, že on vzal její ruku do svých dlaní. Neuhýbala s ní, nechala ji tak. Otevřela ústa, že řekne ještě něco dalšího, ale někdo zaklepal na dveře a pak vešel. Podívala se ke dveřím a spatřila Jacksona a její úsměv záhy opadl. Měřil si ji dost nevrlým pohledem, jako by snad ona mohla za to, co se včera stalo. Jako by ho obtěžovala najednou svou existencí. Neříkala nic, nepozdravila ho, ale ani o nebyl zdvořilý. Rovnou se podíval na Lorenta, jehož ruku přestala držet v momentě, kdy přišel Jackson. Nevěděla ani, jestli ji pustila schválně nebo bezděky z toho, koho tam před sebou vidí. Dal mu rozkaz. Cítila Jacksonovu energii ve vzduchu, použil na něj svou moc. Asi opravdu hodně chtěl, aby Lorent vypadl. Podívala se na něj. Možná by měl opravdu raději vypadnout. Ne, že by to chtěla, ale hlavně tady nestála o žádné rozmíšky, když je na tom takhle. Její postoj ale jasně říkal, že ona s Jacksonem mluvit nechce.) A co když já nechci mluvit s tebou? (Otočila se na Jacksona) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Mon May 25, 2015 10:19 pm | |
| *Nějak vytušil, jeho přesvědčování na Nailah nezabralo. Asi byl málo přesvědčivý anebo si prostě usmyslela, že po pobytu na druhé straně člověk prostě není v pohodě. Možná by i v tomhle měla pravdu. Jak moc můžeš být člověk v pohodě po tom, co ožije? Sám si na to nedokázal odpovědět. Raději proto začal mluvit o něčem jiném. Ale Nailah nejspíš tuhle změnu tématu prokoukla, protože se pak tak divně koukala. Raději proto uhýbal pohledem. Naštěstí mu pak na tu jeho otázku odpověděla.* Tak třeba už zítra budeš silnější. *Pokračoval v tématu a doufal, že už se k jeho snům nebude vracet. Možná by se k tomu i později vrátila, kdyby se tam neobjevil Jackson. V jednu chvíli to musel být zajímavý pohled, protože on byl pořád od krve, pomačkané tričko, rozcuchané vlasy ze spánku a Nailah tam ležela plná hadiček a oba dva se drželi za ruce, i když ho hned po příchodu Jacksona Nailah pustila. Obrátil hlavu a podíval se na Jacksona, který si je měřil nepříjemným pohledem. Netušil, co ten jeho pohled měl znamenat. Protože tu byl on? Kvůli včerejším událostem? Na tohle znal odpověď jenom sám Jackson. Ale nelíbilo se mu, jak mu dal ten rozkaz. Jeho vlk se bouřil. Nebyl zvyklý poslouchat. Ve svém životě poslouchal jen dva muže - svého dědu, kterého uznával, a pak musel poslouchat i svého otce, který si ovšem na něj moc času nenašel. A teď by měl poslouchat Jacksona, kterému jako alfovi moc nevěřil. Hlavně po včerejšku, kdy nechal podříznou Nailah. V podstatě každá jeho buňka v těle se bouřila proti tomu rozkazu. V jednu chvíli i pevně sevřel rty a jednu ruku zaťal v pěst, jak se jeho tělo a mysl bouřili proti tomu rozkazu. Jeho síle by v tomhle neměl až tak problém oddolat. Otázkou bylo, jestli tomu chtěl odolat. Mohl to vzdát a odejít, protože ví, že kdyby to neudělal, tak to pak bude Jackson rozmazávat. Ale zároveň tu s ním nechtěl nechávat Nailah samotnou. Ohledně toho, že by jí dokázal ochránit, mu prostě nevěřil. Také i znal názor Nailah na Jacksona a tak pochyboval, že ona by uvítala, kdyby je tu nechal. Potvrdila to i to, jak to začala odmítat. Namísto odchodu z místnosti tedy nakonec otočil hlavu na Nailah.* Chceš, abych vás tu nechal? *Tohle rozhodnutí nakonec přenechal na ní. Pokud bude chtít, aby zůstal, tak tady s ní zůstane, a když ne, tak prostě její rozhodnutí bude respektovat.* |
| | | Jackson Warren
Poèet pøíspìvkù : 768 Join date : 24. 08. 14
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Tue May 26, 2015 10:13 am | |
| *Sleduje ty dva navenek netečně. Tváří se stále stejně ne právě příjemně. Nikoho, kdo byl včera v Zátoce by to, ale nemělo překvapovat. Ten den se u něj zapíše opět černým písmem. Když se podívá za sebe, nemůže přehlédnout, že těch černých dnů je mnohem více, než těch, které by si chtěl pamatovat. Byl by slepý, kdyby si nevšiml, že si ho Nailah i Lorent měří stejně nepříjemně, jako on je. Samozřejmě si je vědomý, toho, že tohle vše je jeho chyba. Jenže to včera začal a dnes chtě, nechtě to musí dotáhnout do konce. Nemá, ale chuť to nějak protahovat. Chce to dotáhnout do konce, co nejrychleji. Když Lorentovi naznačí, aby odešel, že chce s Nailah být sám, z jeho reakce není vůbec nadšený. Sevře ruce v pěst, aby trochu ulevil svému podráždění a rozpoložení pod bodem mrazu.* Já se neptal... *Upozorní Lorenta varovně. Chvíli ho sleduje. Ani na moment nepoleví ve své moci, kterou dnes chtě, nechtě použít musí a to je teprve na začátku.* Už dávno jsem přišel na to, že ne pokaždé můžeš mít to, co chceš nebo nechceš, Nailah. *Poznamená po její reakci a pohlédne tentokrát na ni. V jeho hlase ani projevu není žádné nadšení nebo radost. Pouze a jenom čistá povinnost k tomu, co musel odsouhlasit.* Jdi. *Otočí se na Lorenta, zvedne paži a ukáže palcem za sebe, kde jsou stále otevřené dveře. Pronese to věcně, nehodlá o tom diskutovat.*
|
| Předmět: Re: New Orleans Hospital Tue May 26, 2015 10:35 am | |
| (Pohled na Jacka nebyl příjemný. Nejen kvůli tomu, jak se zrovna teď tvářil, ale hlavně kvůli věci, která se stala včera. Byla opravdu škoda, že na sobě neměla ten náhrdelník, protože s ním by si včera poradila sama a nemusela by se spoléhat na Jacksona, který ji stejně zklamal. Mohl tomu vlkodlakovi namluvit, že si ji bude nárokovat stejně, jako to udělal potom, co už ale bylo pozdě a Nailah padla podříznutá k zemi. Tohle zacházení si nezasloužila a opravdu si nepřála, aby s ní bylo nakládáno jako s hadrem, který ale v případech nouze vlastně může pomoct, tak proč ho nepoužít. Jackson rozkazoval Lorentovi, aby odešel. Lorent se bránil jeho moci, cítila to. Těkala pohledem z jednoho na druhého a věděla, že jestli to nerozlouskne ona, ti dva se tady asi porvou. A na to opravdu neměla sílu. Ležela tady zraněná a ještě se tu před ní budou prát dva alfové? Jeden bez smečky, druhý se smečkou, ale jako by ta smečka snad ani nebyla? Ne, o to opravdu nestála. Jackson si stál tvrdě za svým. Dokonce i jí naznačil, že si s ní promluví, i kdyby se jí to líbit nemělo. Co by mu teď asi tak na nemocničním lůžku mohla udělat? Jak by se tomu asi tak mohla bránit. Nijak zvlášť, bohužel. Jackson stále trval na svém a jeho moc se ještě zesílila. Lorent se jí zeptal, jestli má odejít, čímž snad jako by naznačil, že v téhle situaci si nenechá rozkazovat od Jacksona, ale od někoho, koho si snad váží víc. Od ní. Kývla na něj hlavou, protože netoužila po tom, aby tady dělali problémy.) Ano, běž. Běž mi pro ten náhrdelník, prosím. Jsem čím dál nervóznější, když vím, že se tam jen tak válí a kdokoliv by si ho mohl vzít. (Požádá ho o to, aby tuhle chvíli využil na najití jejího náhrdelníku. Když, i když samozřejmě dost neochotně, odejde, podívá se na Jacksona.) Co chceš? (Zamračila se, byla docela rozrušená, neviděla ho ráda.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: New Orleans Hospital | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|