The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Marcel Gerard
Poèet pøíspìvkù : 621 Join date : 20. 08. 14 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 7:40 pm | |
| (Sel z baru a miril dal Francouzskou ctvrti. Benjamin sam o sobe znamenal problemy a ted je tu jeste Tunde. Oba je znal. I kdyz s Tundem prisel do styku vic. Vic ho vytacel, vic mu lezel v zaludku. Z jeho premysleni ho vytrhla Beka. Otocil se lehce smerem k ni) Myslel jsem, ze chces, abychom se nevidali. Rozmyslela sis to? (povytahne oboci. Ale jde dal. K prochazce je svolny.) |
| | | Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 7:50 pm | |
| Stále to platí. Jenom teď platí taková výjimka, protože ti musím něco říct. A psát ti to esemeskou by bylo zvláštní. *Dál kráčí vedle něj a na chvíli se odmlčela.* Nedávno jsem se dozvěděla o něčem co bys měl vědět. Sice to nadělá spoustu problémů v tvém vztahu Claire, ale ty si zasloužíš vědět pravdu. Když by ses to někdy v budoucnu dozvěděl a pak by ses mě ptal, proč jsem ti to řekla, když jsem to věděla, nenapadal by mě žádný způsob. Takže jsem se rozhodla říct ti to teď, když už tak to asi ví už dost lidí a jenom ty ne.... *Znovu se odmlčela na chvíli a během té chvíle se podívala Marcelovi do očí.* Claire tě povedla. |
| | | Marcel Gerard
Poèet pøíspìvkù : 621 Join date : 20. 08. 14 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 8:11 pm | |
| (Když začne mluvit o tom, že mu potřebuje něco říct a psát by to smskou by bylo asi nevhodné, tak se zamračí. Neví, co od toho má čekat. Chvíli jen vyčkává, než se Beka rozmluví víc, věnuje jí pár tázavých pohledů. Problémy v osobním životě? Co by to mělo znamenat? Netuší, kam tím Beka míří a už vůbec ne po tom, co jí řekne, že to spousta lidí ví a on ne. Když vyřkne ta slova, že ho Claire podvádí, zastaví se a zarazí.) Co je tohle Beko za hru? To ti vážně Claire tak leží v žaludku, že jí nemůžeš dát pokoj? Smiř se s tím, nejsem s tebou, jsem s ní. (řekne rázně) |
| | | Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 8:13 pm | |
| *Poté, co vyšla z baru se rozhlédla, o kus dál zahlédla odcházející Rebekah a Marcela a Francescu odcházející druhým směrem. Vydala se za ní a pár kroků šla vedle ní.* Chtěla bych si promluvit. ale nejlépe někde, kde budeme mít větší klid. *Naráží tak na blízkost jejích sourozenců a dalších upírů. Stále byli na ulici, kde byl bar, ve kterém byl Elijah a na druhé straně ulice byla zase Rebekah a Marcel. Sice by se je někdo z nich musel snažit odposlouchávat a i tak by to měl těžké, neboť na ulici bylo dost ruchu. Ale je lepší být opatrný a ona nechtěla, aby její sourozenci věděli, co má v plánu.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 8:22 pm | |
| Oh, člověk se tady snaží, abys věděl pravdu a bylo to spravedlivé, a ty to pak obrátíš proti mně. *Protočila oči.* Já jsem s tím smířila. Ona není jediný problém, který by bránil našemu vztahu. Oba dva máme odlišné představy o budoucnosti a to je větší problém. Došlo mi to až nedávno. Jenom by nám to přineslo další problémy. *Zavrtěla nad tím hlavou.* Ale tobě jsem chtěla pomoct. Chtěla jsem, abys znal pravdu, protože si ji zasloužíš znát. Ona tě podvedla s Kolem před několika měsíci. Krátce potom, co sis vybral ji, v době, kdy byste měli být šťastně zamilovaní. To je pro tebe takový problém mi věřit? |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 8:40 pm | |
| (Tváří se nedůvěřivě. Zná umíněnou povahu Beky a ví, že když si něco umane, ráda by to dostala. I když je pravda, že i když Beka své štěstí nemá, ostatním ho většinou přeje. Ale slovo většinou je v tomto případě důležité. On s Bekou měl hodně blízkou minulost a vlastně i teď v přítomnosti to bylo na blízké úrovni. Ale pak přišla Claire. A ano, má pravdu. Měli odlišné názory na budoucnost. Beka chtěla vždy rodinu. On jí ji dát nemohl. Sice pro ně stavěl kdysi dům, ale všechno jejich společné snažení skončila v troskách. On má teď svou rodinu ve svých upírech a Claire. Když mu řekla, že ho podvedla s Kolem, zamračí se. Věděl, že ti dva k sobě mají nebezpečně blízko) S tvým bratrem? (skoro to až vykřikne, podívá se nervózně jinam. Zasela do něj pochybnosti) Fajn. Zeptám se jí na to. Myslím, že bych poznal, kdyby lhala. Jestli je to pravda, tak... (nedopoví to) Ale jestli ne (podívá se na Beku) Tak tohle od tebe je opravdu laciné. |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 8:57 pm | |
| Muselo to být někdy poté, kdy Genevieve se motala kolem Klause a Kol zuřil. Nejspíš se chtěl pomstít nějak Genevieve a tak se vyspal s Claire. Jaké měla ona důvody... jeden důvod by mě napadal, ale to je spíš jenom můj názor. *Pokrčila rameny.* A je to pravda, nelžu ti. Je pravda, že nesnáším Claire, ale záleží mi na tobě a chci abys byl šťastný a to podle mě s ní být nemůžeš a zasloužíš si někoho lepšího. Ale proč bych ti měla něco nalhávat, abych tě dostala zpátky, když bychom se pak stejně hádali ohledně budoucnosti? Miluju tě, ale my dva spolu prostě nemůžeme být. *Odvrátila pohled a zadívala se na druhou stranu ulice. Tak moc by chtěla, aby bylo všechno v pořádku, aby byli spolu a plánovali společnou budoucnost. Jenže to se nikdy nestane a to ji tížilo. Neměla kvůli tomu daleko k slzám a chtěla se odsud rychle dostat.* Takže, už jsem ti řekla, co jsem chtěla a teď se můžeme vrátit zase k vyhýbání. *Následně zrychlila krok a mířila už na plantáž. Doufala, že ji Marcel nebude následovat a odebere se do svého domu.* |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 9:15 pm | |
| Aha. Takže ho nenapadlo nic jinýho, než lézt za Claire (sevře ruku v pěst. Má chuť si Kola najít a dát mu jednu pořádnou po držce. A nejspíš to udělá. Ale dneska ne. Počká si na to, co mu k té situaci řekne Claire. Jestli to bude pravda, je jisté, že bude běsnit. Je docela výbušný a někdy až zbrklý, ale on si ji vybral a ona ho podvedla? To je na něj trochu moc. Dal jí přednost před ženou, kterou v minulosti opravdu miloval a udělal by pro ni všechno. Milovat Beku nikdy nepřestal, ale rozhodl se, že je na čase se pohnout a jak je asi vidno, tak se pohnul špatným směrem, jestli je tohle vše pravda. Chce něco říct, ale nějak mu došli na tohle všechno slova. Když konečně nějaké našel, Beka už byla na odchodu. Natáhl ruku směrem k ní a už se nadechoval, že něco řekne, ale nakonec si to rozmyslel, ruku dal zpět k tělu, jen zakroutil hlavou a vydal se na druhou stranu. Musí si promluvit s Claire.) |
| | | Francesca Correa
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 9:32 pm | |
| (Jde ulicí směrem ke svému domu, když za sebou uslyší kroky a za chvíli už vedle ní kráčí Alisea. Koutkem oka se na ni podívá, ale v chůzi nezpomaluje.) Dejte mi jediný důvod, proč bych si vás měla vyslechnout. (Dívá se před sebe a jí skoro něvěnuje žádnou pozornost. Samozřejmě jí zajímalo, co jí chce, ale nebude mluvit s někým, kdo jí nemá, co dát.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 9:39 pm | |
| Protože se mi ten váš plán líbil. Jenže než se podaří ho uskutečnit, než se dostaneme k nějaké pořádné akci, bude to jenom mluvení a zjišťování informací. A mezitím oni stihnou zaútočit. Stojíme tu jak ovce na porážku a jenom kecáme. *Zavrtěla nad tím hlavou. Chtěla jednat, ale neviděla smysl v nějakém společném domlouvání plánů. Jenom z toho byly dohady a nic se nevymyslelo. Možná proto radši většinu času pracovala sama, případně se spojila jenom s jednou osobou.* Jenže k tomu uskutečnění bych potřebovala pomoc a vy toho také sama moc nezmůžete. Ale detaily bych nedomlouvala na ulici. |
| | | Francesca Correa
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: French Quarter Tue Sep 23, 2014 10:21 pm | |
| (Konečně se na ni podívá a pozvedne překvapivě obočí.) Zatím víme jen o tom, že chtějí zabít někoho z vaší rodiny a ne z mojí, takže já tady nečekám na porážku. (Pokrčí rameny. Nechce dávat nějak moc najevo, jak moc touží po smrti Papa Tundeho. Musí si zachovat chladnou tvář. Musí hrát svou roli.) Zlatíčko ani nevte, čeho já můžu dosáhnout. (Zvedne jeden koutek úst. Nakonec si z kabelky vytáhne vizitku a podá jí Alisee.) Ozvěte se mi zítra. Teď, když mě omluvíte, tak si musím ještě něco zařídit. (Naposled se na ni zadívá a pak zabočí do menší uličky a pokračuje dál až ke svému domu.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: French Quarter Wed Sep 24, 2014 10:13 am | |
| Ale Benjamin zabijel I lidi z vasi frakce. Co kdyz priste to bude nekdo z vasich blizkych? Vyhlasili valku celemu mestu, nejen nasi rodine. *Jeji tvrzeni o jeji nebezpecnosti radeji nekomentovala, protoze si o tom myslela svoje. Povazovala ji jenom za cloveka, kteri dovedou byt nebezpecni pouze se zbranema. Takze si od ni vzala jen vizitku a kyvla.* Zitra se domluvime. *Pak uz zamirila k sobe domu* |
| | | Davina Claire
Poèet pøíspìvkù : 230 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 9:26 am | |
| *Prochází se ve stínech budov ve francouzské čtvrti a přemítá nad tím, co se stalo a jak jinak se to mohlo vyvinout. Je to možná trochu chmurné téma, když tam musí zahrnout i svojí smrt. Ale zdá se, že to s ní moc nedělá. Svůj vztek potlačila, aby se mohla lépe soustředit na normální život a pomstu. Bohužel, normální nikdy nebude. Na sobě má šaty po kolena broskvové barvy, v pase stažené a vrstvené a přes ně má krémovou koženou bundu. Dlouhé vlasy jí ve vlnách vlají, když zafouká vítr. Rozhlédne se kolem, trochu automaticky, jestli jí někdo nesleduje. Sice to už není jako dříve, ale stejně, jeden nikdy neví, kdo by jí chtěl ublížit. Povzdechne si a trochu přidá do kroku. Ani neví, kam míří. Nejspíš prostě nechá nohy jít kamkoliv chtějí.* |
| | | Oliver Warren
Poèet pøíspìvkù : 105 Join date : 03. 09. 14
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 9:35 am | |
| (Zastavil se svou dodávkou nedaleko centra Francouzské čtvrti. Chtěl jet do zátoky, ale vždycky, když už si to namířil na silnici, která tam vedla, to nakonec otočil. Nějak nemá náladu se tam teď vracet, protože tam je smečka, do které patří a která by měla jistě otázky, kde byl a on se jim chce vyhnout, protože ví, že by pak vybouchnul. Vystoupí z dodávky a rozhodne se trochu projít po čtvrti. Naposledy tady byl pořádně jako malý kluk. Vůbec se to tady nezměnilo. Tedy alespoň po vizuální stránce. Po té mocenské to bylo něco trochu jiného. A on teď sám toužil po tom, aby se organizace města znovu změnila. Šel ulicí, hloubal o plánu Francescy, hloubal o tom, co se dozvěděl od Alisey. Byl myšlenkami trochu mimo, když narazil do jedné mladé dívky. ) Pardon (omluvil se jí) |
| | | Davina Claire
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 9:46 am | |
| *Založí si ruce a za chůze chvíli jen sleduje svoje boty. Snaží se nevnímat okolní ruch, který je takhle na večer snad horší, než přes den. Na druhou stranu to dává smysl, když je to tu přeplněné upíry. Zastaví se, až když dojde na nějaké místo, kde snad ještě nikdy nebyla. Možná, že jako malá, ale nepamatuje si to. Pohlédne na nějaký dům před ní, který vypadá trochu zchátrale. Nedivila by se, kdyby byl opuštěný. Otočí se na patě, aby se radši vrátila na známější ulice, když najednou do někoho vrazí. Nebo on do ní? Možná je vina na obou stranách.*Ne, to já se omlouvám. Měla jsem dávat větší pozor.* Krátce se zasměje, ne že by to bylo kdo ví jak vtipné. Prohlédne si, do koho to vůbec narazila. Dotyčný je o dost vyšší, ale to je asi každý. Taky je urostlý. Z toho jí napadne, že možná ani necítil, že do něj narazila.* |
| | | Oliver Warren
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 9:54 am | |
| Dobře, takže jsme se omluvili navzájem, tak spory jsou snad zažehnány. (zasměje se... Vypadá jako milá dívka. On bohužel umí ale vycítit jen upíry a to opravdu, když se na to soustředí. Není to na denním pořádku. Pach čarodějek byl všeobecně skoro stejný jako ten lidský. Tedy alespoň pro nos vlkodlaka. Drobné niance, které jim dodává magie, jsou pro vlkodlaka nerozpoznatelné. Ona ale jako čarodějka jistě mohla vycítit, o koho se jedná, pokud by se na to chtěla soustředit. Vypadá jako milá holka, ale to netuší, že je to Davina, která se paktuje s Marcelem, kterého Oliver osobně nenávidí. A vlastně se už nemůže dočkat toho, až vlkodlaci znovu ovládnou město a s Marcelem bude amen.) |
| | | Davina Claire
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 10:03 am | |
| *Zasměje se spolu s ním, ale i tak v ní hlodá jistá nervozita. Je to pozůstatek z dřívější doby, ale zároveň i to, že se baví s někým, koho nezná v místě, kde nikdy nebyla. Napadne jí, že by aspoň mohla zjistit, jestli to je člověk nebo ne. Chvíli se soustředí na toho, koho má před sebou- nikdo by nepoznal, že zrovna něco takového dělá. A pak už ví, koho má před sebou. Vlkodlak. Jaká to náhoda. Aby pravdu řekla, vlkodlakům důvěřuje víc, než některým upírům. *Ehm, nevíte, v jaké části čtvrti teď jsme?* Zeptá se ho nakonec a snaží se působit a znít co nejnormálněji.* |
| | | Oliver Warren
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 10:19 am | |
| Vy jste se ztratila? (podívá se na ni zkoumavě) Ale chápu, člověk hloubá, hloubá a najednou je úplně jinde. Ale nebojte, myslím, že jste se nezatoulala až tak daleko. Kdybyste prošla touhle ulicí (ukáže na ulici, která se nachází vlevo od nich) tak dojdete až na Jackson Square, což je hodně známé místo a odtamtud se už jistě dostanete tam, kam potřebujete. (kývne... docela mu přijde k duhu jen tak vysvětlovat nějaký holce cestu, aspoň ho to přivádí na jiný myšlenky. A že teď má o čem přemýšlet) |
| | | Davina Claire
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 10:33 am | |
| To ne!* Zamyslí se nad tím.* Možná jen trochu.* Uzná nakonec a radši to nechá být. Poslouchá jeho slova a úplně s tím souhlasí. Ona taky hloubala a hloubala, až se nakonec objevila tady. Následuje pohledem jeho ruku, tedy spíš směr, kam ukazuje, a vstřebává nově nabyté informace. Tak přece jen nebyla tak daleko.*Moc vám děkuju. Odtamtud už trefím.* Mile se na něj usměje a chvíli ještě sleduje místo, kam pak hodlá jít.*Oplatila bych vám to, ale hádám, že vy jste se neztratil.*Určitě se neztratil, když mi teď ukázal cestu. Pomyslí si a musí se tomu uchechtnout. * |
| | | Oliver Warren
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 10:50 am | |
| (zasměje se... opravdu ho tahle holka docela baví. A možná se i bojí, že by ji mohl někdo přepadnout, třeba si říká, že je masový vrah a tak chce raději kamuflovat, že se neztratila, i když je to naopak) Jo, odtamtud trefí snad každý. Tedy pokud je z New Orleans. Ve které části bydlíte? Klidně vás doprovodím, pokud se mě nebojíte. (podívá se na ni, samozřejmě tu to riziko bylo) Alespoň budu dělat něco trochu užitečného a doprovodím mladou slečnu spořádaně domů. (zazubí se) To byste byla sice hodná, ale opravdu jsem se neztratil. Jen jsem tady tak bloumal stejně jako vy, akorát jsem se tedy nezaloudal. |
| | | Jackson Warren
Poèet pøíspìvkù : 768 Join date : 24. 08. 14
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 3:38 pm | |
| *Zpráva Oliverovi.* - kód:
-
Ahoj Ollie, myslel jsem, že tě dnes ještě uvidím, ale nestalo se a nemůžu už čekat. Musím na pár dnů odjet z města. Potřebuji, abys tady na všechno dohlédl a dával pozor. Měj se. Vrátím se, jak jen to půjde. J. |
| | | Davina Claire
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 04, 2014 11:29 pm | |
| *Souhlasně přikývne a prohrábne si rukou vlasy.*No,*nejspíš by nebylo nejmoudřejší takhle sdělovat takovéhle informace, ač je to z jeho strany nejspíš jen nevinná otázka, pro ní už to takové není,*to je v pořádku, odtamtud to mám jen pár bloků, navíc tam je vždy dost lidí.* Jo, Marcelových "lidí". Zvedne koutky úst do nějakého částečného úsměvu. Je to vážně milý vlkodlak, ale řekla by, že kdyby věděl, s kým to zrovna mluví, už by takový nebyl. Tak jako to je u všech ostatních. Svým způsobem jí to mrzí, ale je ráda, že má aspoň těch pár osob, kterým může věřit.*Aha. Kdo ví, třeba se někdy zase při tom hloubání potkáme.* Pronese a pokrčí rameny.* Ale už musím jít. Je pozdě, nechci, aby si o mě někdo dělal starosti.* Pohled jí zabloudí k ulici, kterou musí jít.* Ráda jsem na vás narazila, aspoň jsem se neztratila.* Upřímně se na něj usměje, zapne si bundu a svižným krokem se vydá pryč.* |
| | | Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: French Quarter Wed Oct 08, 2014 7:47 pm | |
| (Celou cestu, co šla na zkoušku, měla divný pocit, že ji někdo sleduje. Mnohokrát se otáčela, ale nikoho neviděla. Tenhle pocit ale neměla poprvé. Asi začíná být s příchodem Benjamina paranoidní. Kdo by taky nebyl, kdyby byl v její kůži. Její pocit trval až do té doby, než zaplula do budovy filharmonie. Zkouška probíhala až do večera. Všichni byli ale dobře naladění. Tak se ona, Scott a pár dalších hudebníků ze souboru rozhodli, že si zajdou do nějakého klubu. Všichni měli rádi klasickou muziku, všichni měli rádi starší muziku. Takže jazz a swing. Vybrali si tedy jeden z vyhlášených jazzových klubů a popíjeli víno a hlasitě se bavili. Pro ni to byl jeden z těch lepších dnů, kdy mohla na hodně věcí alespoň na chvíli zapomenout. Scott ji pozval na panáka a pak z něj vylezlo, že swing i tančí. Genevieve byla nadšená, protože už dlouhou dobu pořádně netančila, pokud nepočítala ty divoké akce v Rousseaus nebo ty formální plesy. Ne, ona měla ráda něco mezi. Starou dobrou hudbu propojenou s energií. Proto Scotta ihned vytáhla na parket a dali si společně pár tanečků swingu, protože ona ten tanec milovala. Ve své době si ho sice moc neužila, protože byl v plenkách, ale přesto jí přirostl k srdci. Scott se s ní nebál dělat i všelijaké akrobatické kousky a ona se hlasitě smála. Byl to pro ni zkrátka pohodový večer. Když měli všichni zábavy dost, tak Scott vyprovodil Gen kousek, protože jeho dům byl cestou, pak se rozloučili a ona se vydala domů) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 18, 2014 8:22 pm | |
| *Během posledního týdne pokračovala ve své zaběhnuté rutině. Jedla, spala a chodila na procházky do města, ze kterých občas přinesla nějakou maličkost pro malou a umístila ji do pokoje. Užívala si klidu, který měla, ale právě ten klid ji občas až moc zneklidňoval. Chvílemi ji i vadilo, že se nic neděje. Francescin špeh se ji pořád neozval, z čehož měla špatný pocit. Netušila, jestli je to tím, že se na ní Francesca vykašlala anebo se ta holka pořád nenašla. Nakonec se rozhodla, že tomu dá ještě trochu času a pak zkusí zjistit, co se děje. Další věcí, co jí vrtalo hlavou, byl Oliver. Také se neozval. Chápala, že potřebuje trochu klidu, aby si to přebral, ale začínalo se jí zdát, že už ho má až moc. Netušila, jaké myšlenky se mu honí hlavou a jestli se jí podařila setřást jeho podezření. Úplně klidně si může potají zjišťovat, jak je to doopravdy. Bylo až moc lidí, kteří znali pravdu. Zvažovala, že těm lidem by řekla, ať mu nic neříkají. Nejvíc nejistá si byla u Hayley, která byla taky vlkodlak jako Oliver, takže by tam mohla být jistá soudržnost. Koneckonců proč by měla pomoct jí a ne někomu ze svojí vlkodlačí rodiny? Ale může ji o tom zkusit přesvědčit, vysvětlit jí to. Z toho důvodu se teď nacházela ve francouzské čtvrti a mířila k sídlu, kde teď mají všichni bydlet. Ale nebyla si jistá, jak ji přesvědčí a jestli to má vůbec zkoušet. Z toho důvodu zpomalovala každým krokem, kterým byla blíž k sídlu.* |
| | | Marcel Gerard
| Předmět: Re: French Quarter Sat Oct 18, 2014 8:37 pm | |
| (Po tom co probral nějaké podrobnosti a pokecal si s Diegem, únavně zalehl do své postele. Usnout mu trvalo déle než obvykle, měl totiž hlavu plnou toho jak to bude zítra. A místy taky přemýšlel na Bekhou, ale i nad Claire. Moc dobře nechápal proč se takhle zachovala a proč vyjela po Diegovi. No možná by i věděl, ale nechtěl věřit tomu, že by udělala něco takové jen kvůli tomu co jí Marcel udělal a hlavně řekl. No když konečně s hlavou plnou myšlenek usnul, byla skoro půlnoc. Ale tím, že je upír neměl nějaký problém s tím, že spal ta krátkou dobu. Probudil se totiž velmi brzo ráno. Jelikož měl ještě dostatek času než bude muset něco zařídit, tak se šel vysprchovat a celkově provedl jeho denní rutinu. Po té co vyšel čistý a vcelku pěkně navoněný z koupelny, zamířil ke skříni. Vzal si na sebe volnější černé tričko a nějaké tmavší kalhoty. Nakonec hrábl po kožené bundě, která zdobila jeho ramínko. Rozhodl se, že zajde na menší procházku a taky trochu projde francouzskou čtvrť, zda se tu nepotulují nezvaní hosté. Vyšel z velkých dveří a pomalu šel od sídla. Zahlédl drobnější blondýnku, no až na to břicho, která se pomalým krokem loudala a neustále sledovala sídlo.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: French Quarter | |
| |
| | | |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|