The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Rousseaus Bar

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
AutorZpráva
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

Rousseaus Bar - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 1:05 am

No aspoň, že něco si z toho děcáku vytřískala. Vlastně pokud by jsi chtěla hrát na piáno, tak ve skladu jedno je a funkční, ale nikdo na něj tady v baru nehrál, tak jsem ho dala do skladu, prodávat se mi nechtělo. Pokud by jsi na něj hrála občas, mohla bych ho nechat zas přemístit do baru, třeba by to nalákalo více zákazníků i mimo turistickou sezónu. Až na to, že tu dívku jsem znala celý její život a s její matkou jsem si dříve byla hodně blízká nebo tak trochu blízká. ("Byla nebo spíš to je moje sestra." Pomyslí si, ale hned na to se ušklíbne. Nechá sklenku zas dopadnout lehce na bar a podívá se na ní) Tajemství, ale někdy ti ho možná prozradím.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 1:16 am

Tak jako tak v osmnácti tě z děcáku vyhodí a pak se musíš starat sama. Takže tak jako tak bych odtamtud už byla venku. *Pokrčila rameny.* Možná někdy zkusím na to piáno hrát. Ale mám pocit, že zůstane jenom vzadu. Na hraní na veřejnosti moc nejsem. *Zavrtěla hlavou a podívala se na hodinky.* Myslím, že už asi půjdu. Převlíknout se na ten večírek a tak. Takže se tu uvidíme za pár hodin. *Vytáhla z kapsy bankovku a podala jí ji za tu vodu.* A mimochodem na ten trik s tou sklenicí a lahví jednou přijdou. Ty skrytý provázky, magnety či co najdu. *Zvedla se a odešla pryč z baru.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 1:31 am

Krutý, ale vyměnila bych si to s tebou, kdybych měla možnost od svého narození, vážně. Myslim, že tě k tomu přesvědčím, aby jsi hrála na veřejnosti. Mam pro to docela dobrý talent a kluci tady tě taky podpoří. Věř mi. Dobře, tak večer tedy a pokud nebudu tady v baru, tak budu v bytě nad barem. Kluci tě tam zavedou, když budeš chtít. (Vezme si od ní peníze za tu minerálku a dala si jí do kapsy.) Přijdeš na to sama, když se budeš snažit a nebo ti to řeknu já, když mi padneš do oka.. (Usměje se lehce a podívá se za ní, jak odchází. Vlastně ta dívka byla docela fajn. Taky ubohej životní příběh, jako všichni z New Orlenas a hlavně v jejím baru. Začíná si připadat, že sbírá nově nalezený čaroděje a čarodějky bez rodičů a domova. Trevor a teď ona. Jen se na ně neupíná, tak jako na Monique a Abigail, protože za ně by ještě před dvěma měsíci položila život a teď? Určitě ne, alespoň to si myslela.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 4:38 pm

*Zhruba hodinu před začátkem party dorazila do baru a rozhlížela se. Nějací lidi, kteří upravovali stoly, už tam byli, ale nějak mezi nimi neviděla tu šílenou šéfku nebo toho chlapa. Možná byli vzadu nebo tak nějak, tak tam zatím jen tak stála a doufala, že se tak do minutky objeví.*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 5:44 pm

(Celý týden tu tvrdě dřel a dneska to nebude jiné. Pomáhá jak se dá a snaží se přitom zahlédnout Sophie. Moc rád by s ní mluvil. Taky by tu někdy rád zpíval při nějaké akci. A je toho spousta co by jí chtěl říci. Je oblečený jako barman, ale dodržel rockový outfit. Dokonce si myslí že mu to sluší, což si o sobě moc nemyslí.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 5:52 pm

*Chvíli tam jen tak stála a když neviděla Sophie ani toho chlapa, tak nakonec přistoupila k jinému chlapovi, který byl oblečená jako rockový barman (Trevor).* Ahoj. Je tu něco s čím bych mohla pomoct?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 5:56 pm

(Ještě nějakou dobu obsluhovala za barem a pak bar zavřela, aby to tam mohli připravit. Jako obvykle se vyklidili stoly a židle a nechají se jen barové židle. Chvíli tam s tím pomáhá dokud nepřijdou dvě holky, které najala na dnešní večer, protože by se jinak ostatní nezastavili. Pak odešla nahoru do svého bytu se připravit.)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 6:21 pm

Ahoj, jo, vlastně ne, já ani nevím. (Pousmál se a nervózně se podrbal ve vlasech. Pozorně si prohlížel tu novou dívku.) Ty tu pracuješ? Já jen, že jsem tě tu nikdy neviděl. (Sladce se usmál a pak pokračoval v právě rozdělané práci.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 6:25 pm

Nevím, jestli se to dát nazvat hned prací. Před pár hodinama jsem byla přijata na zkoušku a teď v podstatě začínám. *Pousmála se a natáhla k němu ruku, aby si s ním potřásla.* Já jsem Kate Becker. *Když mluví, tak má v hlase trochu znatelný britský přízvuk*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 6:36 pm

(Sejde dolů možná až moc extrémně oblečená vzhledem k tomu, že má na sobě tmavě džínové kraťásky, hodně krátké černé tílko bez ramínek, která jí zakrývá vlastně jen hrudník, vysoké černé šněrovací kozačky s otevřenou špičkou a na vysokém podpatku a jako doplněk má jen jeden široký náramek. Uvědomovala si, že to je možná trochu extrém, ale to ona sama byla extrém. Zatím zůstane v kuchyni, kde to začne trochu poklízet. Nepotřebuje tam mít dneska všechno vyskládané, když večer vařit rozhodně nebude. Špinavé nádobí jen položí do dřezu, dneska se necítí na to, aby ještě myla nádobí. Když to tam má konečně poklizené vezme si flašku ginu, kterou tu má a nalije si do sklenky, sedne na stůl. V baru zahlédne Kate, jak se baví s Trevorem, takže se za ní ani nějak nehrne. On jí když tak řekne s čím potřebujou pomoct. Poslouchá, jak první kapela začala se zkouškou a začne pohupovat nohy ve vzduchu a popíjí u toho gin.)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 6:38 pm

Aha, to znám. (Pousmál se a když k němu natáhla ruku, potřásl si s ní. Bál se, jestli jí ruku nezmáčkl přílš silně ale po chvíli na to zapoměl.) Trevor Allen. Těší mně. (Pootočil se k nějaké dívce která po něm chtěla nějaký seznam a když se podíval do kapsy, zjistil že ho omylem zbalil. Omluvně se na ní podíval a když odešla tak se na Kate otočil.) Ty asi nejsi odsud, co? (Mrkne na ní. Myslí tím její přízvuk. Přijde mu to roztomlilé.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 6:49 pm

Mě taky těší. *Pousmála se a ruku zase stáhla. Krátce se podívala na tu holku, co si přišla pro nějaký seznam a pak se podívala opět na Trevora, když se podíval znovu na ní.* Vyrůstala jsem v Londýně. Tady v New Orleans jsem dostala stipendium na univerzitě.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 6:55 pm

(Koukne se na ní.) To je hezký. Já Vysokou ani nedostudoval. (Lehce si povzdechne a pak pokrčí rameny. To se přeci stává. Někteří lidé mají prostě štěstí.) Tak ať ti to tady vyjde. (Mrkne na ní a začne se věnovat poslením dodělávkám.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:00 pm

No, já ji taky ještě nedodělala. Ale uidím jak mi to dopadne a jestli pak najdu práci. *Pousmála se a pak se rozhlédla okolo. Zatím se nezdálo, že by měla co dělat, ale ta párty má každou chvíli začít. Takže asi za chvíli tady bude už chodit a rozdávat pití nebo něco takového.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:11 pm

(Přijde i s Davinou do baru, kde už je docela dost lidí, ale Kola nevidí.) Hele, kdyby něco, zavolej, jo? Moc se neopij, mám za tebe částečnou zodpovědnost. (Mrkne na ní, poplácá jí po rameni a jde k baru. Tam si objedná víno a čeká kdy příjde Kol.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:15 pm

(Podívá se na hodiny a zjistí že už nějakou dobu je vlastně oficiálně zas otevřeno a začala párty, i když kapela zatím nezačala hrát, protože uvnitř bylo ještě docela málo lidí. Dopije už druhou sklenku ginu a seskočí ze stolu. Odejde z kuchyně do baru a zavře dveře do kuchyně. Podívá se na Kate a Trevora) Jsi tady. Budeš pomáhat Trevorovi za barem, ale kdykoliv si můžeš dát pauzu a jít si taky trochu užít párty. Oba dva. Myslím, že ty holky to nějakou chvíli zvládnou sami. (Podívá se ke dveřím a zahlédne, jak akorát přišel Jack s Nicole. Asi si na dnešní večer sehnali hlídání a přišli oba) Omluvte mě zas. (Odejde za Jackem a Nicole. S Nicole se přivítá obejmutím a pak si tam s nimi povídá a malým Joshovi.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:16 pm

*Přijela autem k baru a zaparkovala ho na kraji silnice. Vystoupila z auta a jakmile vystoupil i Kol, tak tlačítkem zamkla auto. Následně zamířila dovnitř oblečená v černých minišatech a černé kožené bundě se stříbrnými šperky a v botách na podpatku. Jakmile tam vešla, rozhlédla se okolo. Naštěstí pro některé osoby tam už bylo docela hodně lidí, takže když tam vešla, hned neviděla Claire nebo Sophie. Aspoň mají pár chvil života navíc.*
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:17 pm

*Když k nim přišla Sophie, tak poslouchala její rozkazy a přikývla. Následně zamířila k baru, za který se psotavila. Sice neměla zástěru nebo tak něco, co by ji označovalo za obsluhu, ale když byla za barem, tak to lidem došlo. Brzo už si lidi začali objednávat pití.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:22 pm

*když přijeli k baru, vystoupil z auta a ani nečekal na Beku, až zamkne auto, šel hned dovnitř. Tam se rozhlédl a u baru viděl Claire. Šel až k baru a sedl si na židličku vedle ní.* Čááu. *pozdraví ji s úsměvem na rtech a objedná si sklenku bourbonu - jako vždy.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:27 pm

(Šla pěšky, takže jí chvíli trvalo, než došla až k baru. Po cestě alespoň měla čas přemýšlet, co asi řekne Sophie. No, že toho vymyslela, vlastně vůbec nic. No, až bude mít příležitost, tak to prostě riskne, bez jakékoliv přípravy. Před vchodem se zhluboka nadechla a vešla dovnitř. Rozhlédla se po baru, viděla několik známých tváří mezi nimi i Kola. Povytáhla obočí, když se na něj podívala, ale nešla k němu. Místo toho se postaví na druhé straně baru a čeká, až k ní přijde někdo z barmanů... zatím se nechtěla s nikým bavit.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:29 pm

*Brzo si všimla alespoň Claire i toho, jak byla oblečená. Především toho, jak ji koukala z výstřihu podprsenka a taky té krátké sukně, která ji sotva zakrývala zadek.* Děvka... *Zamumlala si sama pro sebe. V tom rámusu od kapely a hluku ostatních lidí ji stejně nikdo neslyšel. Chvíli zvažovala, že by šla k nim a nějak by zkusila provokovat Claire, ale nakonec se na to vykašlala. Zarazilo, ji když si kousek od ní všimla Genevieve a zamířila k ní.* Nemáš být v nemocnici?
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:31 pm

*Claire předtím podala víno, které si objednala a nyní podala i Kolovi gin, když si ho objednal. Jinak jim nevěnovala moc pozornosti a obsluhovala ostatní. Vlastně se většinu času soustředila jenom na tu práci.*
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:32 pm

(Stál kousek od Kate a přijímal objednávky, podával lidem pití a všechno co si objednali. Dal se s pár lidmi do řeči ale lehce pokukoval po Kate. Svým způsobem byla zajímavá.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:33 pm

(U baru byla docela fronta, takže bude asi chvíli trvat, než ji někdo obslouží. I když má chuť prostě jít za bar a obsloužit se sama, jako to dělávala vždycky. Jenomže to by se asi nehodilo. Docela ji překvapí, když ji osloví Rebekah. Podívá se na ni a povytáhne obočí.) To je teď všeobecně známý fakt? No, jak vidíš, tak tam nejsem. (pokrčí rameny) Po tom našem malém incidentu nemám moc ráda zdravotnická zařízení. (ušklíbne se)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:38 pm

Ahoj. (Koukne se na Kola a pousměje se. Potom si vezme víno a poděkuje barmance.) Tak co, jak se máš? (Pozvedne tázavě obočí a napije se ze sklenky. Je ráda že ho zase vidí.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rousseaus Bar
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 40Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rousseaus Bar

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru