The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Rousseaus Bar

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
AutorZpráva
Davina Claire

Davina Claire

Poèet pøíspìvkù : 230

Rousseaus Bar - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:41 pm

*Iba bez slová prikývne nato,čo jej povie Claire a prejde si sadnúť k jednému stolu. Pozoruje známych ľudí a stále má z nich trochu strach. Hlavne keď tu nie je Marcel a netuší,kedy bude mať s ňou niekto nejaký problém. Len tak tam ticho sedí a sleduje dianie v bare.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:44 pm

*když mu barmanka podá pití, poděkuje a napije se. Potom koukne na Claire, když se ho zeptá, jak se vlastně má.* Ale jo, mám se dobře. Tak kdo by se neměl dobře, když byl čtrnáct dní na Bali. *provokativně se na ni zazubí.* A co ty? *zeptá se jí.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:45 pm

*Brzy tam také dorazila a vevnitř se rozhlédla. Byla zvědavá, jestli narazí na někoho ze svých sourozenců, a nakonec zahlédla hned dva. Jenže každého na jiné straně místnosti a nebyla si jistá, za kým jít dřív. Nakonec se vydala za Rebekah a Genevieve, protože s Rebekah od té jejich hádky pořádně nemluvila. Asi je na čase aby se usmířili.* Ahoj. *Pozdravila je, když k nim přišla. Sice byla trochu nejistá ohledně toho, jak na tm ted s Rebekah je, ale její dobrá nálada z nových zrráv stáel přetrvávala v podobě usměvu na jejím tváři.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:50 pm

V rámci možností fajn. Fajn. (Pousměje se a cinkne si s ním o skleničku.) Jo slyšela jsem. (zazubí se.) Povídej m všechno zajímavé. (Plácne ho do stehna a usmívá se. Potom si povytáhne triko aby jí nelezla tolik podprsenka.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:52 pm

(Chvíli se baví s Jackem a Nicole, ale pak zahlédne Davinu. Omluví se jim a dojde k ní. Po cestě si vezme od jedné servírky z tácu sklenku ginu, kterou nesla někomu jinému, ale to nějak neřeší. Podívá se na Davinu a přisedne si k ní) Ahoj, divím se, že tě tady vůbec dnes vidím. (Prohlédne si jí pořádně a usměje se lehce nad jejím výběrem oblečení. Netipla by Davinu na člověka, který bude mít v šatníku rockové oblečení.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:53 pm

V rámci možností? *koukne na ni a trošku pozvedne obočí, taky si s ní cinkne.* Kdybych ti měl povídat všechno zajímavýho, byli bychom tu do zítřka. *zasměje se.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:54 pm

(Otočila se na Aliseu) Ahoj, tak co? Pořád ti není nejlíp, nebo je to už lepší? (Samozřejmě normálně by si řekla, že jí musí být lépe, když přišla na párty, ale ze své vlastní zkušenosti teď může říct, že to rozhodně není pravidlo. Jí nebylo úplně dobře, ale držela se na nohou a to je nejdůležitější.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:54 pm

Kol mi to řekl. Ale nejsem si jistá jestli to stihl říct i někomu dalšímu. *Pokrčila rameny a nad její poznámkou o zdravotnických zařízení se ušklíbla.* Fajn, tak příště tě budu zabíjet někde jinde. *Řekla to jen tak, vážně to nemyslela. Kvůli Kolovi ji neplánovala zabíjet, ačkoliv kdyby nastala situace, která by si to opravdu vyžadovala, tak by neváhala. Nakonec její pozornost získala Alisea, když k nim dorazila. Podívala se na ní.* Ahoj.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:56 pm

Tak aspoň to nejlepší! Tak nějak mi asi došlo co jste dělali na Bali. (Koukne se na něj takovým tím výrazem, kterým se kouká jenom na Kola. Lokne si ze sklenky.) No, počítám že ti všechno Gen už řekla.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:57 pm

Vlastně je to mnohem lepší. Úplně nejlepší, jak to může být. *Podívala se na Genevieve a ten zářivý úsměv, který měla na tváři když o tomhle mluvila, vypadal jak z reklamy na zubní pastu. Ale nakonec se obrátila na Rebekah.* Ehm... Rebekah... Chtěla jsem s tebou mluvit o tom našem posledním incidentu...
Návrat nahoru Goto down
Davina Claire

Davina Claire

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 7:57 pm

*Všimne si ako sa k nej blíži Sophie,tak sa jemne pousmeje. (Aspoň niekto si ma všimol.) Pomyslí si a to už pri nej aj sedí.*Ahoj. No ja sa tiež čudujem,že ma sem Marcel vôbec pustil.*Pokrčí plecami a usmeje sa. Je to dosť nezvyčajné,ale už sa o ňu asi nebojí tak,ako predtým. Už asi ani nemá dôvod.*Táto párty nie je vôbec môj štýl,čo si si určite všimla,ale už ma nebaví len tak sedieť zatvorená doma.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:00 pm

Tak to je skvělá zpráva. (kývne, i když to říká spíš jen tak, aby jí na to něco odpověděla.) No, tak já vás nechám tady, incidenti. (už jí nebaví to čekání na pití ve frontě, tak prostě udělá to, co zamýšlela původně. Dojde si za bar, je jí jedno, jestli bude někdo protestovat, vezme lahev martini, vezme si skleničku, dá do ní olivu a potom si martini naleje, vytáhne peníze, dá je tam na bar.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:01 pm

Nedělali jsme jenom to. Já sice chtěl pořád jenom lenošit, ale pak mě Gen vytáhla jednou někam na výlet a výletili jsme skoro pořád. Ale tak nejlepší asi byla návštěva Safari. Jeli jsme totiž na slonech, to byla docela legrace. *usměje se, protože si vzpomene na to, jak společně se svým slonem pěkne zmáchali Gen.* No, tak něco mi řekla. Že pro tebe bude dělat kouzlo, abys byla zase vlkodlak..
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:01 pm

O tom incidentu jsem trochu přemýšlela... A dospěla jsem k závěru že vlastně i kdybys to neudělala, tak by tě Mikael ovlivnil a přinutil tě dát mu tvojí krev. A potom by Klaus neváhal a zabil by tě, takže z jednoho uhlu pohledu jsi možná udělala to nejlepší co si mohla. Ale pak jsi to zase odčinila, tak už tu kapitolu o Mikaelovi mužeme uzavřít a nevracet se k tomu. *Od servírku, která kolem procházela, si vzala sklenici vína, Ta servírka si toho asi nevšimla. Trochu se napila a podívala se na Aliseu.* A o čem jste to mluvili?
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:07 pm

*Potěšilo ji, když se orzohldda tu záležitost uzavřít. Aspon tohle už mají za sebou.* No, vlastně narážela na to, že jsem včera omdlela. Poslední dobou jsem měla pár takových problémů... Gen si myslela že by to mohlo být tím, že moje tělo odmítá přeměnu. Ale ve skutečnosti je to tím, že jsem těhotná. Už tisíc let technicky. *Pokrčila rameny, jako kdyby o nic nešlo, ale ten usměv měla na tváři pořád.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:08 pm

(Přkývne a je vidět že je fakt šťastný. Je za to ráda. Usmívá se.) Jsem ráda že jste se měli fajn a nebyli pořád v posteli. Ráda tě vidím štastného. Jo, budu člověk který v sobě bude mít neprobuzenou vlkodlačí kletbu. (Je jí jasné stejně jako jemu co to znamená. Proto jen mlčí a pozoruje svoji prázdnou skleničku.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:09 pm

(Rozhlédne se kolem, když se zmíní o Marcelovi, ale nikde ho tam nezahlédne nebo ho prostě nevidí přes ty lidi všechny, kteří tam jsou. Otočí pohled zpátky k ní) Kde Marcel vůbec je? (Povytáhne obočí a napije se ze své sklenky ginu. Zavolá na jednu servírku, která prochází kolem nich a řekne jí ať přinese nějaký džus nebo colu.) Jo tahle práty je spíš můj styl než tvůj, ale sluší ti to náhodou. Konečně nevypadáš jako zranitelná malá dívka. (Lehce se pousměje) Jinak pokud tě to doma tolik nebaví, tak kdykoliv přijď sem, můžeme si jen povídat nebo cokoliv budeš chtít. Já aspoň taky přijdu na jiné myšlenky. A vím, že jsem ti slíbila tvou moc zpátky a dělám na to, jen není to zas tak jednoduché. Připravuji se na setkání s mou neteří.
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:10 pm

*Překvapeně pozvedla obočí. V první chvíli ji vrtalo hlavou, jak to mohla stihnout tak rychle otěhotnět, ale pak ji zarazila její poslední věta.* Gratuluju ale... jak to přesně myslíš tisíc let? *Pozvedla obočí.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:13 pm

(Se skleničkou v ruce se vrátila za Aliseou a Rebekou. Zaslechla, jak Alisea říkala něco o tom, že je tisíc let těhotná.) Tisíc let těhotná? A tím chceš říct co? (vetřela se znovu do jejich rozhovoru... v podstatě to řekla ve stejnou chvíli jako Beka)

Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:14 pm

A ty budeš chtít tu kletbu probudit, aby ses o každém úplňku přeměňovala a nebo ne? *kdyby byl on vlkodlak s neprobuzenou kletbou, asi by ji nechtěl nějak zvlášť probouzet.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:17 pm

Hm... (Odkašlala se. Nevěděla jak to má říct.) Chci s tím počkat do té doby než najdu způsob jak se stát hybridem... (Odmlčí se a objedná si vodku.)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:19 pm

*Takovéhle otázy očekávala, ale v první chvíli ji zarazilo, že to přišlo i od Genevieve, které si nevšimla, že se vrací.* Ehm... No v podstatě, když mě před tisíci lety Klaus přeměnil, tak jsem byla na začátku třetího měsíce. Hlavně proto jsem ho tak dlouho nenáviděla. A teď, když se provedlo to kouzlo, tak mě to nějak vrátila přesně do toho stavu, ve kterém jsem byla přeměněna.
Návrat nahoru Goto down
Davina Claire

Davina Claire

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:19 pm

Musel ísť riešiť nejaké problémy,nič viac nepovedal.*Pokrčí plecami a pery stisne pevne k sebe. Škoda,že túto párty zmešká. Poobzerá sa po bare,po Claire a všimne si ju s niekým pri pulte. Nadvihne obočie a potom sa pozrie späť na Sophie.*Ďakujem. Snažila som sa nájsť niečo čo by sa hodilo a toto mi prišlo celkom vhodné. Ale toto je asi jediné odlišné oblečenie v mojom šatníku. A musím priznať,že sa mi to celkom páči.*Pozrie sa na svoje oblečenie a usmeje sa. Rozhodne by mala zájsť na nejaké nákupy. Nie,žeby jej vadilo to čo obyčajne nosí,ale pár džínsov a tričiek by sa jej zišlo.*Dobre,určite prídem.*Nadšene sa usmeje,ale keď začne hovoriť o jej moci,trochu jej úsmev klesne.*Aspoň si ju našla,ale tú moc chcem mať späť čo najskôr. Aby som si to mohla neskôr s Monique poriadne vybaviť.*Pousmeje sa a to jej už čašníčka donesie džús,z ktorého si hneď odpije.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:20 pm

Aha? Myslel jsem, že by bylo lepší, kdybys byla jen vlkodlak. Přece jenom... Mohla bys mít děti a tak. No nic, ale je to na tobě. *pokrčí rameny a napije se.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 8:23 pm

Aha, už to chápu. No jistě, teď už ty všechny nevolnosti dávají mnohem větší smysl než předtím. Gratulace je asi na místě, předpokládám. Když jsi před chvílí tak zářila štěstím. (věnuje jí krátký úsměv a pak se napije martini)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rousseaus Bar
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 3 z 40Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rousseaus Bar

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru