Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:27 pm
(Další dítě v rodině... a já furt nic.) Já taky gratuluju. Naše rodina se teď nějak rozrůstá. *Usmála se a náhle spatřila u jednoho stolku Sophie.* A teď si asi pujdu něco vyřídit. *Krátce se podívala na Genevieve.* Gen, promiň, ale se Sophie si asi promluvíš až... nikdy. *Ušklíbla se a pak se vydala skrz ty davy k Sophie, jak se baví s nějakou holkou. Moc ji nepoznávala, protože o Davině jenom slyšela a maximálně na ní párkrát narazila.* Nazdar Sophie. Dlouho jsme se neviděli.
Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:30 pm
*Kývla na Rebekah a pak se podívala na Genevieve.* Díky. V podstatě mám teď všechno co jsme v životě chtěla. Teda kromě manžela, ale vždycky jsem stejně víc chtěla dítě. *Pokrčila rameny a položila si ruku na břicho.* Pořád tomu nemůžu uvěřit.
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:31 pm
Jak víš, že... Bože, to musí být Kol taková slepičí prdel? (řekne rozmrzele... ale bojí se spíš jiné věci. Beka uměla být hodně temperamentní a dost nebezpečná, když si to s někým hodlala vyřídit. Tohle by nemuselo dopadnout dobře a ona nechce, aby někdo Sophie zabil. Ale zatím se rozhodne nezasahovat, i když je ve střehu. Jedním okem se dívala směrem k nim a sem tam koukala na Aliseu, aby si nemyslela, že ji ignoruje) No, vážně ti to přeju. Když jsi to chtěla, tak to musí být splněný sen.
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:39 pm
Aha, jeho chyba, že přijde o párty. Ale vlastně jsem s ním potřebovala mluvit. Tak mu to pak vyřiď. (Pokrčí rameny) A dokonce ti to i sluší. Měla by sis pořídit víc oblečení, které trochu vyzdvihnou tvou ženskost. Přeci jen už nejsi dítě, i když mladá jsi teda pořád dost. (Přemýšlí, že by možná někdy mohla Davinu vytáhnout na nákupy a trochu se s ní sblížit, vynahradit, co jí udělala a tak nějak jí vynahradit i to, že vlastně nemá matku se kterou by zašla na nákupy, i když samozřejmě matku jí nenahradí a ani nechce. Jak znala její matku, když byla ještě živá, tak jí zrovna nikdy moc nesedla. Byla moc vážná a ke covenu se stavěla skoro stejně jako její rodiče, ale určitě nebyla tak krutá, jako byli k ní její rodiče. Zarazí se, když Davina mluví o tom, že si to chce s Monique vyříkat.) Vrátim ti tvou moc, co nejdříve budu moct, ale slib mi, že nepůjdeš za Monique, aby sis to s ní vyříkala. Za prvé má dost velkou podporu předků a zadruhé po jejím boku je vždy Abigail a společně by ti mohli dost ublížit. Takže radši se nevrhej po hlavě do pomsty, jasný? (Podívá se na ní vážně. Nechce, aby za ní Davina šla, nechce aby jí Monique ublížil, byla si totiž dost jistá, že Monique by bylo jedno, kdyby jí zabila. Otočí hlavu, když zaslechne známý hlas a podívá na se Rebekah. Protočí oči a ušklíbne se) Myslela jsem, že na letáku stálo "Upírům vstup zakázán", ale asi jsem to tam zapomněla dopsat.
Alisea Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:41 pm
V tom případě zkusím Kolovi říct svoje novinky a schválně jak dlouho trvat, než se to všichni dozví... *Ušklíbla se* Myslím, že tohle je splněný sen spousty žen. Každá by chtěla být někdy máma... i když najdou se teda vyjimky. *Pokrčila rameny a podívala se na Rebekah a na Genevieve. Všimla si, že se něco děje, ale zatím ji to nedocházelo.* Děje se něco?
Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:44 pm
Ne, nedopsala jsi to tam. Ale i kdyby to tam bylo, tak sem stejně přijdu, protože spolu máme pár nevyřízených účtů. *Probodla ji pohledem.* Jak by se ti líbilo mít zlomený vaz? Není to moc příjemné, ale rozchodíš to, když jsi upír... Ou, ale to ty vlastně nejsi. Tak to budeš mít blbý.
Davina Claire
Poèet pøíspìvkù : 230 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:47 pm
Samozrejme.*Prikývne a dúfa,že to Marcelovi nezabudne povedať.*To asi áno. Možno by som mala zájsť na nákupy,kúpiť si niečo podobné. Ľudia už po mne divne pokukujú keď mám na sebe len biele šaty.*Trochu sa zasmeje a kývne hlavou.*Ale ja sa s ňou chcem porozprávať. Takže ti to sľúbiť nemôžem.*Jej ostatné slová ignoruje,len sa usmeje. Určite nenechá Monique len tak. Zaplatí zato,čo spravila. Pozrie sa na Rebekah a trochu prižmúri oči potom,čo hovorí Sophie,ale nejak sa do toho radšej nemieša.*
Genevieve Rousseau
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:50 pm
Myslím, že by to za chvíli vědělo celé New Orleans. (ušklíbne se) No, jasný... takový ty věci jako biologické hodiny a rozplývaní se nad všema dětma v okolí. Znám to z vyprávění. (dopila martini na jeden zátah) No, řekněme, že se něco děje. Totiž, vážně nestojím o to, abych si se Sophie mohla promluvit nikdy.
Niklaus Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 361 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:55 pm
*Vošiel pomaly dnu do baru, keďže počul, že sa tu dnes bude konať nejaký večierok. Nikdy veľmi nenosil veci s podobnou tematikou, nebol to proste je štýl, ale mal niečo, čo by sa tomu mohlo aspoň okrajovo podobať - http://image.dhgate.com/albu_368631375_00-1.0x0/2013-rock-style-clothing-mens-korean-style.jpg Popravde by sem neprišiel, ale bola to šanca stretnúť Sophie, možno sa s ňou trochu "porozprávať." Porozhliadol sa po miestnosti, pričom si nemohol nevšimnúť Aliseu s Genevieve. Už dlhšie ju nevidel, vedel len, že odišla aj s jeho bratom niekam z mesta, príliš ho to však netrápilo, keďže sa nevyskytlo nič, na čo by potreboval pomoc čarodejnice. Stále však musel myslieť na to, že je Alisea vážne tehotná, bol zvláštny pocit, keď už nebol jediný z rodiny, kto čaká potomka. S neutrálnym výrazom na tvári prešiel rovno k baru, kde si objednal nejaký drink, samozrejme videl, že to bude trvať trochu dlhšie, tak sa ohliadol okolo seba. Ani si predtým neuvedomil, že neďaleko sedí jeho brat aj s Claire. Stále nechápal, ako sa mohli vôbec nejako zblížiť, keď si predstaví, že ju chcel priam zabiť po tom, čo uniesla Genevieve. Ale očividne každý na všetko zabudol a každý každému odpustil. Bola to pre nich len minulosť, preňho však nie. Uškrnie sa na Kola a zoberie si pohár, ktorý konečne položia pred neho.* Ako sa darí, braček?
Alisea Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 8:55 pm
Nechtěla jsi taky někdy mít svoje dítě? Myslím, že když jsi umřela, tak jsi musela tak nějak být ve věku, kdy se většina žen v té době provdalo a mělo děti. *Napadlo ji najednou. Jak teď měla myšlenky na dítě, tak by ho viděla všude.*No, radila bych ti, aby sis s ní promluvial co nejdřív, protože už asi nebudeš mít moc možností. Jestli ji nezabije Rebekah, tak já s ní mám taky pár nevyřízeních účtů. Ačkoliv já bych ji asi přímo nezabila... *Na chvíli se zamyslela.* Ani vlastně nevím, co ji ještě udělám. Buď pomůžu Rebekah, nebo budu muset vymyslet něco vlastního.
Genevieve Rousseau
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:03 pm
(Její otázka ji zarazí našpulí rty a vydechne vzduch z plic) No... možná jsem o tom někdy přemýšlela, jaké by to bylo... ale tak nějak jsem se k tomu prostě nedostala, abych mohla vychovávat vlastní dítě. (pokrčí rameny a vezme si víno od číšnice, která chodí po baru s tácem, zase se napije) No, nechci se do toho zatím vměšovat. Myslím, že Sophie něco zvládne. Navíc chápu, že na ni mají všichni pifku, i když se mi to stejně nelíbí. Ale ublížila hodně lidem, to je pravda.
Kate Becker
Poèet pøíspìvkù : 341 Join date : 20. 08. 14
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:05 pm
*Celou dobu pracovala a tu možnost, kterou jim předtím Sophie dala, aby si šli zatancovat, zatím ještě nevyužila. Neustále někdo chtěl nějaké pití a tak si nenašla na to čas. Nevadilo ji to až tak moc, tak prostě pracovala dál. Občas si všimla, jak se po ní Trevor kouká a občas se na něj za to usmála. Jinak se věnovala práci. Momentálně nalila jednomu chlápkovi, co přišel, co si objednal, a podala mu to, přičemž se nan ěj usmála, ale pak si zase někdo chtěl neco objednat, takže zase se věnovala někomu jinému.*
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:07 pm
(Poslouchá Rebeku s nezaujatým výrazem ve tváři a s opovržením) Stoupni si do fronty, myslím, že mam nevyřízené účty s více lidmi a ty nepatříš mezi top desítku, takže na tebe nemam čas. Ne, rozhodně upír nejsem a ani bych nechtěla být, pak bych se totiž musela stydět samu za sebe. Potomek čarodějky a být upírem? Nechutnost. (Znechuceně se ušklíbne a napije se opět ginu. Alkohol jí začíná mírně stoupat do hlavy a není divu, vlastně pije už od odpoledne a nevypila toho za den zrovna málo a ještě to ke všemu míchá.) Běž si radši řešit své komplexy někam jinam a pokud se neumíš bavit, nelez na párty. (Zavrtí nad ní hlavou a otočí se zpět k Davině)
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:08 pm
Páni, tebe bych tu teda nečekal. *řekne místo toho, aby mu odpověděl na to, jak se mu daří. Netušil, že taky přijde. Klaus nikdy nevypadal jako rocker. Prohlédl si ho od hlavy až k patě. Jo, jako rocker se dneska oblékl. Vůbec netušil, že něco takovýho ve svém šatníku má. Dopil svoje pití a objednal si bourbone.*
Rebekah Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:17 pm
*Každám slovem, co Sophie vypustila z pusy, se na ní mračila čím dál tím víc a byla o to blíž ji zabít. Vlastně chvíli zvažovala, že by ji napřed nechala trpět, ale teď v rámci afektu a jak Sophie otočila hlavu, ji prostě chytla a zlomila ji vaz.* A jeden problém je vyřešen... *Pomalu zamířila k baru, kde s překvapením zjistila, že mezitím dorazil i Klaus.* Nazdar Niku. Nečekala jsem tě tady. *Podívala se na barmana a objednala is u něj vodku s džusem. Skleničku s vínem stihla vypít a někde odložit ještě před tím incidentem se Sophie.*
Sophie Deveraux
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:25 pm
(Usměje se na Davinu, jako by se nic nedělo. Věděla, že otáčet se zády k Rebece nebyl zrovna nejlepší nápad, ale poslední dobou má naprosto blbé nápady pořád a vůbec nepřemýšlí. I nad touhle sebevražednou párty nepřemýšlela a to věděla, že to je dost špatnej nápad, když tady bude každý z města, ale nehodlala se nikomu vyhýbat a tak nějak už dlouho přestala o svůj život bojovat. Dokazovalo to každodenní pití alkoholu ve velké míře a nezájem o okolí, dokonce se ani nijak nezajímala o sebe. Zvedne ke rtům sklenku, že se napije, ale ucítí na sobě Rebeky ruce a pak už jí jen vypadne sklenka z ruky, která spadne na zem a rozbije se a pak spadne na zem i ona, mrtvá a vlivem jejího pádu se ještě převrátí židle. V baru je dost velký hluk a až moc lidí, na to aby si toho někdo všiml, takže párty prostě běží dál, jako by tam vůbec neležela na zemi mrtvá Sophie.
Davina Claire
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:32 pm
*Kým sa Rebekah so Sophie "rozprávajú",obzerá sa po bare a chystá sa už o chvíľu na odchod. Teda jedine ak od nich neodíde Rebekah,pretože počúvať túto ich konverzáciu ju vážne moc nebavilo. Vtom si všimla,čo sa chystala Rebekah urobiť,ale nestihla to zastaviť.*Sophie!*Vykríkne,no nie moc hlasno,čo by aj tak nebolo vôbec počuť. Rýchlo prejde na druhú stranu,kde dopadla na zem a bezmocne na ňu pozrie. Nemá vôbec tušenia čo spraviť.*
Niklaus Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 361 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:34 pm
*Zdvihol si pohár k ústam a pokrčil nad tým plecami, pričom si odpil a chcel mu na to niečo povedať, ale prerušil ho hlas jeho drahej druhej sestry, ku ktorej mierne prižmúril oči a pokrútil hlavou.* Rebekah...*Pozdraví ju sucho.* Nevedel som, že bude môj príchod tak nečakaný. *Mierne ohrnie spodnou perou, pričom znovu len mykne ramenami a priloží si pohár k ústam. Vôbec si nevšimol, že Rebekah práve zabila Sophie, keďže od baru medzi všetkými tými ľuďmi k nej vôbec nemal výhľad.* Asi by som vám mal najbližšie oznámiť, ak sa budem niekam chystať, mimochodom...Nevidel jeden z vás Sophie? *Podvihne spýtavo obočie a prejde ich oboch pohľadom.* Mám niečo, čo by som s ňou chcel prebrať. *Ozrejmí im, aj keď je už asi jasné, čo chce preberať. Možno Hayley nakoniec nezabila, ale pokúsila sa o to a nebyť Genevieve, tak by to najskôr aj urobila. Nechať to tak by nebolo v jeho povahe.*
Alisea Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:35 pm
*Sledovala, co se dělo mezi Sophie a Rebekah a nyn í pomalu přejela pohledem na Genevieve.* Ehm... myslím, že už si s ní moc nepokecáš. Promiň. *Pokrčila rameny a všimla si, jak Rebekah zamířila k baru, kde se najednou objevil Klaus. Nechala Genevieve, ať si řeší svoje záležitosti se Sophie, kterou nejspíš bude chtít někam uklidit, a zamířila k baru.* My tady máme rodinný sraz? *Zeptala se svých sourozenců.* Pár členů na něj zapomnělo dorazit.
Rebekah Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:38 pm
Asi tě zklamu, Niku, ale se sophie si už moc nepokecáš. Pokud náhodou taky nějak zázračně neožije, což se tady stává často. *Pokrčila rameny.* Ale momentálně je mrtvá. *Přejela pohledem na Aliseu, když k nim přišla.*No, těch pá zbývajících členů asi nedorazí vůbec. Finn se ztratil, Elijah hlídá Hayley a ta už má docela velký břicho. A většinou těhotný nechodí na rockové párty. I když najdou se vyjímky, že jo? *Významně se na ní podívala a ušklíbla se. Když dostala svoji sklenku s pitím, tak se trochu napila.*
Genevieve Rousseau
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:40 pm
(Nedávala zrovna pozor, protože byla rozladěná Aliseynou otázkou, ale když se podívala zpět na místo, kde předtím stála Beka se Sophie, Beka už tam nebyla a Sophie ležela na zemi.) Ne, to ne. Sakra. (Stále má upřený zrak na Sophie, ale přitom tón jejího hlasu není zas tak šokovaný. Spíš, jako by to jen konstatovala. Jako by si snad byla jistá tím, že Sophie za chvíli vstane. Ale mělo to jediný důvod - a to, že hysterické záchvaty v tuhle chvíli vážně nepomůžou. Teď se musí přemýšlet. Alisea odšla a ona dojde k Sophie a Davině.) Uhni, tady těžko něco zmůžeš. Ale pojď do kuchyně a počkej tam(mírně ji odstrčila a klekla k Sohie. Zkontrolovala puls. Jasně, nic. John už taky běžel k tělu.) Vem ji a pojď se mnou do kuchyně. (řekla Johnovi a kráčela si to přímo za bar do dveří, kde byla kuchyň. Když šokovaný John přinese Sohie, pošle ho pryč. Nemá čas zabývat se ještě Johnem. Podívala se na Davinu.) Přines mi svíčky a sůl. Hned. Jsou ve skladu. (kývla ke dveřím skladu... ona si mezitím začala zahřívat ruce)
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:43 pm
Tys zabila Sophie? *koukne se překvapeně na Beku. Předtím mu to bylo docela jedno, ale jak nad tím tak nějak víc přemýšlel, nebyl to dobrý nápad. Gen si s ní chtěla promluvit a to, když byla v nemocnici, evidentně nemohla. Ano, ještě pořád si nevšiml, že Gen je na té párty taky.* Jaké výjimky? *koukne se stejně překvapeně na Beku a potom na Aliseu. Dneska si připadá, že je nějak mimo.*
Rebekah Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:46 pm
Může si za to sama. Nemá mě štvát. Navíc jsem jí jenom vrátila to zlomení vazu, co mi ona udělala jako první. *Pokrčila rameny a znovu trochu upila. Když se zeptá na ty vyjímky, tak se jen ušklíbne.* Na tohle se zeptej Alisey. Ona o tom ví víc. *Pak se ještě podívala na Nika.* A co ty jsi vlastně chtěl Sophie?
Davina Claire
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:47 pm
*Nad jej uhni si len povzdychla,ale moc sa o to nezaoberala. Rýchlo prešla do kuchyne ako jej kázala a čakala tam na Genevieve. Prikývne hneď ako jej prikáže doniesť veci a rýchlym krokom prejde do skladu. Našťastie ich hneď nájde a prinesie späť k nej.*
Alisea Mikaelson
Předmět: Re: Rousseaus Bar Sat Aug 23, 2014 9:49 pm
*Podívala se na Rebekah.* To to musíš všem hned prozradit? *Ušklíbla se nad tím. Zas tak ji nevadilo, že to prozrazuje.* Takhle to vážně za chvíli budou vědět všichni... *Pohledem přejela na Kola a na své tváři měla opět ten zářivý úsměv.* Naráží tím na to, že tady na téhle párty je jedna těhotná. A ty můžeš hádat kdo.