The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Sep 30, 2014 8:12 pm | |
| (Když jí Sophie dolije, tak se napije. Tentokrát už to do sebe neháže naráz. Nechce se opít. Teda alespoň se nechce opít do němoty. Postaví skleničku na bar a podívá se na Sophie) Jo, svoji roli v tom hraje Claire. A je jedno, jestli opilá nebo neopilá, je to čubka. (ujede jí urážka na Claiřin účet.) Ráno ještě vypadalo všechno, jak mělo. Dokud Kolovi nezavolala. Chtěli jsme den strávit jenom spolu a nenechat se nikým rušit, ale Kol to přece musel zvednout, když to byla Claire. (rozmáchne rukama, jakože Claire je opravdu strašně důležitá) Tak jsem se sbalila a šla jsem do práce. Jo, říkala jsem ti to vůbec? Že mám práci? Nějak se v tom poslední dobou ztrácím. (sklopí zrak, ale hned ho zase zvedne.) Pak jsem šla sem na tu schůzku a viděla jsem ty dva (udělá dramatickou odmlku) Claire byla na šrot a Kol ji zrovna chytal a pak... pak ji prostě začal líbat. A ona se nebránila. A jestli se bránit chtěla, tak se k tomu dostala dost pozdě, protože v tu dobu už měla rozbitou držku ode mě a Kol schytal dvě mohutné rány posílené magií do každé tváře. A pak si za mnou dovoluje chodit s tím, že mě miluje a že to vím a že si myslel, že si důvěřujeme! (ještě teď nevěřícně zakroutí hlavou a zaksichtí se, protože jí to vážně nedávalo smysl.) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Sep 30, 2014 8:30 pm | |
| (Povytáhne vysoko obočí, když Genevieve nazve Claire čubkou. Nikdy jí snad neviděla nadávat takhle někomu. Sem tam možná řekla, že je někdo blbec či debil, ale čubka? To bylo nové. Vlastně nějak nepostřehla, že Kol se baví s Claire. Neviděla je spolu nějak extra, takže předpokládala, že asi tak moc velcí přátele nebyli. Tak proč sakra zvedal ten mobil, když si něco s Genevieve slíbili? Nechá tuhle informaci plavat, protože Kola nechápala nikdy a nepochopí.) Ne, o práci jsi mi neříkala. A jsme dvě, kdo se ve všem poslední dobou ztrácí. (Tahle informace pro ní rozhodně byla nová a chtěla vědět, kde Genevieve pracuje, ale zatím se neptá. První chce vědět, co se stalo.) Počkej Kol líbal Claire? Prostě jen tak jako by se nechumelilo a pak ti ještě řekne, že si snad důvěřujete? (Zamrká a nechápavě se dívá na Gen. Kol byl prostě idiot. Říct něco takového, když ho Gen viděla líbat Claire?) Já bych mu být tebou asi udělal něco horšího, ale doufám, že ty rány byly dost silné. Škoda, že není člověk, aby se mu tam udělala modřina. (Ušklíbne se a dopije zbytek ginu ve své sklence. Dneska už si vážně dalšího panáka nedá.) Jak se cítíš? (Samozřejmě byla určitě naštvaná, ale zároveň jí to muselo ranit, i když to nedávala nějak najevo.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Sep 30, 2014 8:46 pm | |
| Aha... neříkala. (kývne hlavou) Přijali mě jako houslistku do místní filharmonie. (usměje se... z té práce má vážně radost. Pak dopije obsah sklenky, ale už si nedolívá.) Ano, Kol líbal Claire. Z ničeho nic. Tedy pokud se to bere v tento moment. Ale když se to vezme celkově, tak to spolu i spali. V době, kdy jsem mu řekla, že z toho nic nebude, z nás dvou. Hned na začátku. Na truc se s ní vyspal, asi si myslel, že mi to bude vadit. Tehdy mi to nevadilo... ale teď... teď mi to zatraceně vadí a ještě po tomhle, co se stalo dnes. (polkne a prohrábne si vlasy) a ano, šel za mnou s tím, že si důvěřujeme. Sakra, jak mu mám důvěřovat, když jsem viděla, co jsem viděla? (podívala se tázavě na Sophie.... je jí jasné, že ta jí řekne možná tak, že Kol je idiot a že jí to říkala vždycky) Jo, škoda. (utrousí a podívá se na chvíli jinam, než se k ní pohledem zase vrátí, když se jí zeptá, jak se cítí. Jak se vlastně cítí?) Zrazená, cítím se zrazená. (Ano, přesně tohle vysvětluje to, jak se cítí. Je naštvaná a bolí ji o zároveň. Dohromady je zrazená) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Sep 30, 2014 9:01 pm | |
| (Hvízdne a nadšeně se usměje.) Páni. Houslistka ve filharmonii? To zní skoro jako tvůj sen. Musíš mi říct, až budete mít nějaký koncert nebo, jak to vy nazýváte. (Opravdu z toho má radost i za Genevieve. Věděla, že Genevieve to táhlo spíš ke klasické hudbě, i když moderní si poslechla také ráda. A často jí slyšela, jak hraje na housle či cello, když tu ještě bydlela. Za normálních okolností by to s ní oslavila, ale teď k tomu moc vhodná příležitost není. Můžou oslavit její první koncert, to snad už bude ve městě dostatečný klid.) Takže první se s ní vyspal a teď jí líbal. Normálně to postupuje obráceně tedy, ale on to má asi jinak. (Pokrčí rameny. Vůbec netušila, že Claire chodila v té době s Marcelem. Marcelovo osobní život nějak nesledovala. A pokud to někdy zaslechla, tak to už dávno vypustila z hlavy. Marcel střídal holky, jak na běžícím páse, i když to ona taky, ale místo holek střídala kluky.) Popravdě důvěřovat mu jako dřív už asi nemůžeš. I když líbání nepovažuji za tak velký prohřešek. Ale jestlože jí začal líbat Kol, tak ho k tomu muselo něco vést. Možná ho pořád přitahuje? Něco k ní cítí? Vážně nevim. V normálním případě bych ti řekla, ať si s ním promluvíš, ale když se s ní před nějakou dobou vyspal a teď jí líbal, tak nevím. Popravdě já a vztahy, to nejde dohromady. Měla jsem za celej život jen jednoho přítele a od té doby jen nezávazné flirty. (Vydechne. Ráda by nějak Genevieve poradila, co má teď dělat, ale sama by to asi netušila. Podívá se jí do očí a chytne jí za ruku.) Nějakou dobu na toho zmetka nemysli a bude ti fajn. Nech si to vše projít hlavou a pak uvidíš, co uděláš. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 8:09 am | |
| Jo. Dalo by se říct, že je to můj splněný sen. A pokud jde o koncert, něco už se chystá. (usměje se, vážně má z této práce radost. Doufá, že bude možné, aby normálně pracovala, žila trochu normální život a zároveň se věnovala nadpřirozenu. Dufala, že to zvládne. Sophie to zvládla. Ona jistě taky.) Jo, trochu zvláštní. (povzdychne si) Napadlo by tě někdy, že budu žárlit zrovna na takovou flundru jako je Claire? Já... tohle je pro mě nové. Možná jsem reagovala moc přehnaně, ale ... (chvíli mlčí, nějak ztratila nit. Pak se na Sophie podívá a povytáhne obočí) Takže si s ním mám promluvit? A zrovna ty, odpůrkyně Kola Mikaelsona mi to radíš a říkáš, že z polibku bys vědu nedělala? (podívá se na ni překvapeně... Ani ona neví, proč z polibku dělala takovou vědu. Nikdy tohle neřešila.) I když možná nakonec vím, proč z toho vědu dělám. (zašeptá) V minulosti jsem si po tom všem, co jsem zažila, užívala. Muži se kolem mě motali a já je nechávala. Ale neřešila jsem, jestli nějaký z nich někde líbá jinou, protože jsem se s nimi jen bavila, nic jsem s nimi neměla, alespoň ne nic vážného. A s Kolem je to jiné. Dostal se mi pod kůži. (podívá se na ni) A máme mezi sebou něco vážného. Máme vztah a já tohle beru jako zradu, řekla bych. (zauvažuje o tom všem. Ano, tohle není jen zábava. S Kolem chtěla být, stála o to s ním být. A když o to tak stála, neměla by ho vyslechnout, neměla by mu odpustit? Zakroutí hlavou sama pro sebe a promne si obličej. Pak se znovu podívá na Sophie) Co když se u mě objeví? Mám ho vyslechnout? |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 1:57 pm | |
| Super. Tak doufám, že dostanu VIP vstupenky. (Usměje se. Aspoň nějaká dobrá informace v těhle šílených dnech.) Popravdě nenapadlo mě nikdy, že budeš žárlit na nikoho. A Claire vlastně neznám, takže nemůžu říct jestli je opravdu taková flundra. (Pokrčí rameny. Opravdu Claire neznala a nedokázala posoudit jaká je.) Jsem sice odpůrkyně Kola, ale kvůli tomu ti nebudu říkat, aby jsi to s ním navždy skončila. Nebudu přeci kamarádka, která nesnáší tvého přítele, a proto ti s ním ani nebude přát štěstí ne? Vím, že máš Kola ráda nebo spíš podle všeho miluješ, jinak by jsi z toho nebyla tak rozhozená. (Vydechne a nalije si do sklenky čistou vodu a mezitím poslouchá Genevieve.) Takže jsi se chovala před sto lety, tak jako se chovám já. I když já své užívání neomezila jen na muže. Ale chci tím jen říct, že to chápu. Předtím sis užívala a teď máš vztah, ve který jsi věřila. A když políbil Claire, tak tě to ranilo. (Pustí jí tu ruku, za kterou jí chytla a chvíli jen přemýšlí nad její otázkou.) Pokud se u tebe objeví ještě dnes, tak bych ho radši poslala pryč. Dej tomu tak tři dny a pak si s ním zkus promluvit. První si to nech vše projít hlavou. Vztahy jsou složité, i když se to zdá jednoduché. A někdy se stane, že jeden účastník vztahu skončí se zlomeným srdcem a já jen doufám, že takhle neskončíš. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 2:38 pm | |
| To rozhodně. (mrkne na ni a přeci jen si nalije ještě jednu skleničku ginu, kterou ale pije pomalu) Taky by mě v životě nenapadlo, že budu žárlit. (zakroutí hlavou), ale přišlo to. (Pak si vyslechne její řeč o tom, jak přeci nebude nepřejícná.) No, to bych ti asi nakopala zadek, kdybys byla nepřejícná a štvala nás od začátku proti sobě. Takže díky, že taková nejsi. Že i když Kola nemáš v lásce, myslíš střízlivě a jistě mi radíš dobře. Jo. Dneska jsem až moc namíchnutá a nemuselo by to skončit dobře. Myslím, že tu pauzu, která teď asi nastane, stejně potřebujeme. (přisvědčí... vždyť byla rozhodnutá Kola poslat na plantáž už předtím, ale tímhle to ještě všechno zase zkomplikoval.) Tys randila i s holkama? (povytáhne obočí a hvízdne) No páni. Já jsem se bavila po svém. Párty a večírky, ale žádná postel (Nikdy nespala s večírkovou známostí. V tehdejší době se bavili lidi trochu jinak.) Taky doufám v to, že to srdce nebudu mít zlomené opravdu. (začala se trochu uklidňovat) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 3:14 pm | |
| Auč to by asi bolelo. Ale díky bohu nejsem mrcha, takže to nezažiju nikdy. A navíc Kola jsem přestala brát, až když začala dělat ty hrozné věci. Takže nikdo se mi nemůže divit, že ho nemam v lásce, ale třeba se to někdy změní. (Zamyslí se jak je to všechno stejně divné. Marcel zabil taky několik čarodějek a ona na něj není naštvaná. Kol zabil dvě čarodějky a skoro ho nemůže ani cítit.) Jo pauza vám asi prospěje. Bylo by špatné, kdyby jsi myslela spíš na Kola, než na zabití Benjamina. (Zasměje se, když se zeptá Genevieve jestli randila i s holkama.) Spíš jsem experimentovala. Přísná výchova mých rodičů na mě měla opačný vliv. Bouřila jsem se víc a víc. Ale jsem heterosexuál, to vím jistě. (Napije se ze sklenky s vodou.) Jiná doba. V tvé době by jsi asi vypadala jako coura, kdyby ses vyspala s mužem, kterého jsi ten večer potkala. V dnešní době už je to tak nějak normální, i když někteří lidé tohle stejně zavrhují. A tady v New Orleans? Lidi si chtějí užívat, bavit se a potkávat nové lidi. (Zadívá se na ní. Opravdu nechce, aby Genevieve skončila se zlomeným srdcem a hlavně kvůli Kolovi. Gen si protrpěla už hodně. Nebylo by fér, aby si toho musela prožít ještě víc.) Zlomené srdce je mrcha. Nechtěj to zažít. (I když co je zlomené srdce oproti tomu, když vás bratr týrá a dokonce i znásilní?) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 3:48 pm | |
| Ano, to je právě to. (kývne hlavou na podporu jejích slov) Nemůžu si dovolit myslet na problémy s Kolem, když je tu teď problém mnohem větší. A že můj bratr je sakra problém. A není sám, ještě je tu Tunde. A do toho to tady Kol všechno posere. (vydechne a zase se zhluboka nadechne.) Musím se od toho nějak oprostit. Rozdělit to. Odsunout problém s Kolem do pozadí, protože... Ne, je hloupost říkat, že problémy s Kolem nejsou důležité. Pokud bych to říkala, asi bych si dostatečně toho vztahu nevážila. Ale musím jeho řešení odsunout, protože Benjamin je někdo, kdo hrozí celému městu, zatímco moje problémy s Kolem jsou čistě jen nás dvou. (zrekapituluje to a uzavře) Bouřlivé mládí. Zasloužila sis ho poté, cos měla tak striktní výchovu. (pousměje se) A alespoň jsi poznala sama sebe. Zkušenosti jsou dobrá věc. (dopije skleničku s ginem a tentokrát už opravdu nechává flašku stát) Měla jsem ho zlomené hodně dlouho. A teď, když se jakž takž vyléčilo, má tendence znovu se lámat. Ale já mu to nedovolím. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 4:24 pm | |
| Nikdo z nás si teď nesmí dovolit myslet na osobní problémy, i když každý nějaké máme. Rozdělit to. (Kývne hlavou) Dobrý nápad. Snad se ti to povede. Ty a Kol to nějak vyřešíte a bude to všechno v pohodě zase. Ale s Benjaminem a Tundem to nebude tak jednoduché, i když si vážně přeji, aby ten náš plán vyšel. Je toho na nás prostě všechny moc a pak neuvažujeme čistě. Já například vedla dnes rozhovor s Finnem a dopadl katastrofálně. (Vydechne. Pořád má ještě před očima ten Finnovo pohled a postoj. A teď, když si na to znovu vzpomene, tak si uvědomí, že něco v tom jeho postoji jí připomnělo Mikaela. Finn je jeho syn, takže je to samozřejmost, ale u nikoho jiného takovou podobu neviděla. Finn byl prostě naprosto jiný než jeho sourozenci. Byl zlomený a tak moc věřil, že on a jeho sourozenci jsou monstra.) To vyznělo, jako bych snad už nebyla mladá. Je mi 23 let a pořád si chci užívat jako předtím, ale lidi v tomhle městě mi to nedovolují. Možná bych se měla zklidnit a třeba si také najít trvalého partnera. (Pousměje se, ale i ten malý úsměv jí hned zmizí. Nedovede si představit, že by měla ještě někdy normální vztah. Měla ho jednou a nedopadlo to. Možná i proto si raději užívala, než aby se vázala.) Benjamin ti ho zlomil. (kývne) O proti takovému zlomenému srdci je asi to z lásky nic. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 4:46 pm | |
| S Finnem? O čem? (povytáhne obočí) Finna nijak zvlášť neznám. Mluvila jsem s ním všehovšudy jednou a to ještě jen pár vět. Vlastně ani moc dobře nevím, jaký je, až na to, že zradil svoje sourozence a že ho nemají moc v lásce. (pokrčí rameny... Finn ji nikdy moc nezajímal.) Jo, já vím, že jsi mladá. Mladší než já (zasměje se) Ale tak nějak si myslím, že jsme obě dvě dospěly dřív. Tedy já rozhodně ano. A ty podle mě taky. A opravdu užívat života jsme si začaly až v pozdějším věku a teď se na nás znovu hroutí zdi zodpovědnosti. (ušklíbne se) Možná. Řekla bych, že John by byl ideální volba. Vždyť už skoro vztah máte. Jen to dotáhnout do toho oficiálního konce. (popíchne ji) Ano, Benjamin. (hlesne trochu tišeji a zadívá se někde za ni. Pak si vytáhne mobil, aby se podívala kolik je a všimne si smsky od Jacksona. Přečte si ji a odepíše mu.) - kód:
-
Sejdeme se v devět v tom vašem pajzlu. Je to docela dobré místo pro plánování. -G (Pak se podívá zpět na Sophie.) Musím ti něco říct. (nadechne se a oblízne si rty) Domluvila jsem se na něčem s vlkodlaky. Tedy s Jacksonem, abych byla přesná. Za zády úplně všech. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 5:08 pm | |
| O něm. O jeho rodině. (Pokrčí rameny) Zradil. Přesně tohle už jsem slyšela i od Elijaha. Ale nejsem si jistá jestli to byla zrada. Finn byl vlastně skoro celý svůj život zavřený v rakvi. Považuje sebe i své sourozence za monstra, a proto se párkrát spojil s matkou nebo otcem. Zdá se mi, že spíš jeho matka či otec ho donutili nějakým způsobem věřit, že jsou monstra. Nabídla jsem mu, že ho proměním na člověka, ale on odmítl. Chtěl po mně, abych oživila jeho lásku Sage. Vysvětlila jsem mu, že to nejde, když je druhá strana pryč, ale on si myslí, že lže. A i přes to, že mu to přede mnou řekla i Alisea. Asi tomu prostě jen věřit nechce, protože pak by ztratil i tu poslední špetku naděje. (Položí si loket na bar a podepře si hlavu.) Jo rozhodně jsme dospěly dřív. Ale myslím, že každá čarodějka v tomhle covenu dospěje dřív. (Povytáhne obočí a zamrká) John? No je to zlatíčko a mám ho ráda, ale myslím, že dlouhodobý vztah bych s ním nemohla mít. Už jsem chodila s muzikantem, pak dostal velkou příležitost a zmizel za oceán. A já si mohla jen vyplakat oči. (Pokrčí rameny. Tohle by asi znova prožít nechtěla. Kouká na ní, jak píše smsku. Trochu nechápavě se na ni zahledí.) Domluvila ses na něčem s vlkodlaky? No tenhle plán, co máme my čtyři se taky odehrává za zády všech. Na čem ses tedy domluvila s Jacksonem? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 5:33 pm | |
| Někdy dokáží být členi rodiny opravdu přesvědčiví a jiní jim snadněji věří. Hlavně v tom, co o nich říkají špatného. Že jsou monstra, slabí, nikdy nic nedokážou. (pokrčí rameny) jistě bych mohla pokračovat. Myslím, že tohle nevymizelo ani z dnešních rodin. Trvá to po staletí a jistě to jen tak trvat nepřestane. A člověk se rád chytá i posledního stébla. A když mu to poslední stéblo chce někdo vyrvat z ruky, raději tomu nevěří a drží se ho dál zuby nehty. (častokrát tohle zažila i ona sama.... někdy to vyšlo a někdy ji to, že se držela nějaké věci, ji akorát zlomilo ještě víc) Já jsem jednou byla zakoukaná do jednoho jazzmana. A máš celkově pravdu, vztahy z hudebníky asi nejsou úplně to pravý ořechový na delší trvání, ale podívej se na Jacka. Myslím, že John by na tom mohl být podobně. (namítne, ale samozřejmě ona ji rozhodně do ničeho tlačit nebude... pak zase zvážní) No, o tomhle plánu ale vědí všechny frakce. Za vlkodlaky to ví minimálně Hayley, tím jsem si jistá. Tohle ale neví nikdo. (na chvíli se odmlčí) Nabídla jsem vlkodlakům, že jim pomohu s tím, aby mohli ovládat tu šelmu v sobě. (je si jistá, že Sophie ví, kam tím míří. Jaké výhody to pro vlkodlaky bude mít) Znám kouzlo, chystám se jim vyrobit prsteny. Na rozdíl od upírů a lapisů, je tohle měsíční prsten s černým kyanitem. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 5:51 pm | |
| Jo jenže Finn je opravdu přesvědčený, že je monstrum. Nechápu to. Jasně je upír, ale vždyť dnes se upíři krmí také krví. kterou vezmou z krevní banky ne? Tak co je na tom tak hrozného? Jen se spíš bojím, aby neudělal nějakou kravinu a nespolčil se s Benjaminem. Elijah se toho také bojí. (Prohrábne si vlasy a vydechne) Popravdě, kdo by se nezakoukal do člověka, který umí skvěle hrát nebo zpívat? Písně probouzejí v člověku tolik emocí. Jo Jack se usadil. Má snoubenku a dítě. Jenže na rozdíl ode mně se s ním Nicole může přestěhovat, kdyby se musel přestěhovat. Já nemůžu. (Pokrčí rameny. Tohle byl asi největší kámen úrazu. Ona prostě nemohla jen tak pryč. Ani by jí nevadilo, že by nemohla používat svou moc, ale teď je Starší a nemohla by coven jen tak opustit. A ani tenhle bar.) Jo tak nějak jo vlastně. Jen se to snažíme říkat jen lidem, kterým věříme a moc to nerozšiřovat, aby se to nedostalo nějak k Benjaminovi. (Uzná nakonec) Šelmu v sobě? (Nějakou chvíli přemýšlí, jak to Genevieve myslí. Prostě jí to hned nedojde, ale když se zmíní o upírech a lapisu, tak jí to docvakne.) Počkej. Chceš mí říct, že ty prsteny nebo-li spíš ty kameny jim pomohou ovládnout šelmu v sobě. Tudíž by se nemuseli měnit za úplňku, ale přitom by měli všechny ty výhody neustále. Něco jako Klausovo hybridi, ale jen s tím rozdílem, že oni budou furt jen vlkodlaci a smrtelní. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 6:12 pm | |
| Možná proto, že mu to nikdo nevyvrátil. (podívá se na Sophie) Já jsem si taky dlouhou dobu myslela, že jsem nicka, protože mi to Benjamin neustále opakoval. A dokud mi nikdo neukázal, že nejsem nicka, myslela jsem si to stále. Vlastní rodina Finna bere jako vyvrhele. Jak jsi řekla, byl v rakvi 900 let. A to jistě taky nepomůže. Nic nenaznačuje to, aby si to Finn o sobě a svých sourozencích nemyslel. Tohle není ani tak otázka fyzična jako duševního postoje. A pokud to takhle opravdu cítí a chce zpět svou lásku, proč by se nemohl spřáhnout s Benjaminem? Ano, po tom, co jsi mi tu řekla, mám také obavy. (oblízne si rty... vůbec jí nějak nedošlo, že i Finn by mohl představovat hrozbu.) Kdo říká, že by John odjel, třeba by zůstal s tebou. Ale dobře, nechme tohle hádání být. (kývne nakonec hlavou, že tohle téma uzavřou) Ano, přesně to tím myslím. Budou moci využívat všechny své výhody bez omezení. Nebudou se muset spoléhat na úplněk a nebudou se muset měnit. Budou jako hybridi bez upíří stránky. (podívá se na ni... ví, že tím hodně riskuje, že by se to mohlo zvrtnout, ale Jackson jí slíbil, že jí pomůže s benjaminem. A ona tak nějak Jacksonovi v tomhle věří) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 6:33 pm | |
| (Zamyslí se nad tím vším, co Genevieve řekla a musí uznat, že má pravdu. Jeho sourozenci mu nijak nepomáhají. Možná Elijaha mu nějak chce pomoct a porozumět, ale Finn byl 900 let v rakvi a nevypadá to, že by to někomu z jeho sourozenců vadilo. Jak by pak mohl takové lidi považovat za sourozence?) Máš pravdu. Finn si bude myslet, že je on a všichni upíři monstra pořád, dokud mu to někdo nevyvrátí. Někdo by mu měl říct, že i přes to co je, není monstrum a měli by to být jheo sourozenci, ale pochybuji, že to někdo udělá. Kromě Alisey s nikým snad nevychází. Možná by si s ním měla promluvit právě ona a nějak se přesvědčit, že nepodnikne nic proti své rodině. Byl by to pak hodně velký problém. (Byl by to problém i pro ně. Protože pokud Finn ví o jejich plánu, tak by to mohl Benjaminovi prozradit, což by byl průser.) Jo necháme toho. (Kývne a pousměje se) No osobně proti tomuhle nic nemám. Upíři mají také své prsteny a tudíž mohou využívat všech svých sil za dne i noci, ale jen se obávám toho, že se to pak obrátí proti nám všem. Vlkodlaci tím získají převahu nad upíry v mnohem větším měřítku, než jakou mají upíři teď proti nim. A jednou by toho vlkodlaci mohli využít proti všem frakcím. Přeci jen Marcel způsobil, že byli vlky po celou dobu a jen za úplňku lidmi a Celeste provedla tu kletbu. Vlkodlaci z toho mohou vinit všechny upíry i čarodějky. Můžou se pak bez problémů pomstít. |
| | | Jackson Warren
Poèet pøíspìvkù : 768 Join date : 24. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 6:44 pm | |
| *Jacksonova odpověď.* - kód:
-
Genevieve, tohle nechci řešit na veřejnosti. Můžeme se sejít u tebe? Je to důležité. J. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 7:09 pm | |
| Ano, ale Alisea už upír není. Mohlo by to mít trochu protichůdný účinek, když mu to bude říkat někdo, kdo sám upírem být nechtěl a změnil se zpět v člověka. I když alespoň by to byl začátek. Kdyby se Benjamin dozvěděl o tom plánu, jsme nahraní. Buď by to shodil hned na začátku a nebo by si hezky vychutnal to divadlo, které mu tam hodlám předvést a pak vytáhne zase nějaký svůj trumf. A to by nebylo hezké. Říkám už takhle předem. Žádný z jeho trumfů nebyl nikdy pěkný pro ostatní. (podívá se na Sophie) Já vím, že by se toho dalo zneužít. Mám pocit, že v dnešní době se tady dá zneužít opravdu všeho. Proto vyrobím ty prsteny, ale Jacksonovi jich dám jen pár. A až uvidím, jak se to bude vyvíjet, dám mu ten zbytek. Ale vlkodlaci jsou impulzivní a horliví. Pokud budou mít něco v plánu, začnou s tím hned poté, jak prsteny dostanou. V tom případě by pro nás nebylo složité je zase zklidnit a usadit, protože prsteny nebudou mít všichni. (vysvětlí jí... samozřejmě, že nechce riskovat, že se to vše obrátí proti nim. Pípne jí mobil. Protočí oči, když si přečte odpověď, ale nakonec Jacksonovi svou adresu napíše.) - kód:
-
Vergers street 820. Stejný čas. -G |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 7:32 pm | |
| Přesně tak. A pokud mu nedomluví ona, tak už nevím kdo. Na jednu stranu mi je ho docela líto. Měla jsi ho dnes vidět. Byl opravdu hodně zklamaný, když jsem mu řekla, že oživení jeho přítelkyně nejde. Nejspíš to byla ta láska na celý život, kterou prožije jen málokdo a pro něj to bylo hodně bolestné. Žít a nemít po boku člověka, kterého miluješ z celého srdce? To je pak na nic a někteří lidé prostě pak neumí jít dál, on je nejspíš jedním z nich. (Povzdychne si) Musíme doufat, že se o tom Benjamin nedozví. A i kdyby se to nedozvěděl, tak střílíme naslepo. Nevíme jestli se už ti dva nějak nepojistili dávno. Prostě buď a nebo. (Poslechne si Genevieve, jak to chce provést a nakonec kývne.) Jo to je dobrý nápad. A pokud bude Jackson uražený, protože mu nedáš prsteny pro celou jeho smečku, tak má smůlu. Nemusela by si to totiž pro něj ani dělat a upíři taky nemají všichni prsteny. Marcel vždy dohlížel na to, aby denní prsteny dostali jen ti, kteří si to zaslouží. Jackson by měl udělat to samé, i když pochybuji, že na něco takového přistoupí. A pochybuji, že by to jeho smečka vzala v pohodě. (Jen doufá, že z toho pak nebudou problémy. Upíři, vlkodlaci, čarodějky a původní, všichni při plné síle. To nevyvolává zrovna moc dojem na klidný spolužití.) |
| | | Jackson Warren
Poèet pøíspìvkù : 768 Join date : 24. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 7:44 pm | |
| *Odpověď Genevieve.* - kód:
-
Děkuji. Budu tam. J. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 8:03 pm | |
| To je to nejhorší. Když se člověk prostě nedokáže hnout dál. A ještě horší je, když mu s tím nemá pořádně kdo pomoci. (podívá se na ni a semkne rty) Ale asi nejhorší je, když se ten člověk pohnout dál nechce. Tím účelně ubližuje sám sobě. A jestli je tenhle případ i Finn. (pokrčí rameny) Tak to asi není nic pěkného. Myslím, že kolikrát stačí, když ti ubližují jiní. Ale ještě dobrovolně ubližovat sám sobě? (povytáhne obočí a vydechne) Jo, je to buď a nebo. A já doufám, že to bude ta první varianta, protože budu hned na ráně. (polkne) Přesně tak. Jsem ochotná jim pomoci a chci být prostě opatrná. To mi nemůže brát za zlé. (zakroutí hlavou) A myslím, že ani nebude. Jackson je podle mě dobrý Alfa, ale dokážu si představit, že někteří se s ním neztotožňují. Jackson totiž není zas tak výbušná povaha. (Jakmile to dořekne, tak zívne) Fajn, myslím, že je čas jít spát. (podívá se na ni) Díky za vyslechnutí a určitě se brzy uvidíme. Ahoj (pousměje se a pak se zvedne a odejde k sobě domů. Dneska toho má už dost) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 01, 2014 8:15 pm | |
| (K Finnovi už se nějak nevyjadřuje. Spíš nad ním přemýšlí a ovšem, co jí Genevieve řekla. Vlastně by se o něj ani nemusela zajímat, ale právě teď musí. Pokud se Finn přidá k Benjaminovi, tak to bude problém a ona už další problém nechce. Chce to vše konečně ukončit a mít klid. Aspoň relativní.) To jsme dvě, kdo bude na ráně. (Uvědomovala si, že kdyby se něco pokazilo, tak může Genevieve skončit mrtvá a dokonce i ona, ale pokud nebudou riskovat, tak by nikdy nemohli dosáhnout jejich odstranění. Ale i tak má o Genevieve strach a vždy mít bude. Je to prostě její nejlepší kamarádka.) Já Jacksona neznám a vlastně žádného jinýho vlkodlaka. Ale určitě se v jejich smečce najde někdo, kdo prahne po tom, aby byl Alfa. Vždycky se takový najde a zvlášť u vlkodlaků. (Kývne. Taky byla už docela unavená a navíc se ještě chtěla chvíli zabývat kouzlem pro Kate, i když pochybuje, že dnes něco sesmolí.) Nemáš za co. Vždycky tady pro tebe budu. Měj se. (Pousměje se taky a dívá se za ní. Pak vstane a odejde zamknout. Zatáhne rolety na oknech a dveřích. Poklidí to tam a odejde k sobě do bytu.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Oct 05, 2014 6:10 pm | |
| (Nakonec z domu vyrazila na jídlo do baru. Nechtělo se jí vařit a věděla, že ať už v Rousseaus vařila Sophie, či Jack nebo John, bude to vždycky dobré jídlo. Vešla do baru a usadila se u jejího oblíbeného stolu, kde viděla na celé osazenstvo baru. Vždycky tady ráda pozorovala zákazníky. I v minulosti to dělala. Byl to jakýsi její rituál, který už dlouho nevykonávala. Objednala si martini a nějaký steak se zeleninou) |
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Oct 05, 2014 6:24 pm | |
| *Celou dobu, co byl "doma", přemýšlel, co bude dělat dál. Nakonec se rozhodl, že znovu půjde za Aliseou, ale bylo brzy ráno, takže nechtěl těhotnou sestru budit. Procházel se chvilku po městě, pozoroval lidi a usmíval se nad jejich obyčejnými problémy. Došel někam do okrajů města, a tam uviděl nějakého muže, vkusně oblečeného, takže k němu přišel a ovlivněním ho přinutil, aby mu dal nějaké peníze. Aby aspoň něco měl v kapse a necítil se zahanbeně, protože muž si podle chování a oblékání žil jako prase v žitě. Krve se napil ráno v domě, bylo jí tam dost, takže zatím žádnou nepotřeboval. Procházek už měl dost, proto se rozhodl, že počká chvilku v baru, poté se vydá za Aliseou. Vstoupil a do očí ho ihned praštila záplava rudých vlasů. Blýskl mu nápad, zeptá se ještě Genevieve (tedy, jestli si ji zase nespletl s Kate), jestli by mu nějak nepomohla. Z rozhovorů sourozenců se dozvěděl, že onen záhadný mocný Benjamin byl jejím bratrem, takže by se mohl optat na víc informací a doufal, že kdyby žádná z možností nevyšla, mohl se obrátit na něj. Pro jeho lásku by udělal cokoliv, už se ani nestaral o Niklause, o jeho počínání. A taky věděl, že čarodějové komunikují s jeho matkou; kdyby splnil její příkazy, mohla by mu Sage vrátit, byla přeci jenom mocná mrtvá čarodějka. Došel tedy ke stolu a poznal, že je to opravdu rudovlasá čarodějka. Kývl.* Genevieve. *Řekl její jméno a podíval se, že zřejmě bude jíst.* Nerad tě obtěžuji, ale potřeboval bych s tebou hovořit, jestli neodmítneš mou přítomnost. *Pronesl tím svým morálně zastřeným tónem, ve výrazu byl nečitelný.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Oct 05, 2014 6:35 pm | |
| (Upije z martini, už jí přinesli i příbory a ona jen čeká, až jí přinesou jídlo. Ale jistě to bude ještě chvíli trvat. Ale ona má čas. Tedy zatím ho má. Překvapí ji, že ji náhle osloví Původní jí skoro neznámý. Viděla ho jen párkrát a mluvila s ním jen jednou a to jen pár slov. Co jí asi může chtít? Zrovna jí, kterou nezná. Pak si ale vzpomene, o čem se bavila se Sophie. Jistě, už to asi chápe. Ta jeho ztracená láska. Co ztracená, mrtvá. Možná by si s ním mohla promluvit a možná by mu mohla vymluvit, že není monstrum. Jestli to tedy vymluvit půjde. Pobídne ho rukou, ať si sedne) Jistě, Finne. Taková přítomnost se neodmítá. (pousměje se zdvořile) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rousseaus Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|