The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 29, 2014 7:56 pm | |
| (Povytáhne obočí, když Kaleb zmíní, že by se tím mohli rovnat s upíry. Jenže oni byli horší než upíři. Ví moc dobře, že Marcel měl a stále má pravidlo, že nezabíjí děti a ani nikdo z jeho upírů.) Jsi moc zaujatý proti upírům, že ani nevíš, že předci jsou schopný mnohem větších krutostí. Smrt toho dítěte chtějí, protože mu koluje v žilách krev původní čarodějky. Tudíž pak by měli větší moc oni sami. (Nechtěla sice zmiňovat, že to dítě je jednoho z původních, ale stejně by se to dozvěděl a v covenu to už stejně každý věděl.) Upíři aspoň nezabíjejí děti. A mnozí z nich ani dospělé kvůli potravě. (Dalším lokem dopije kávu a hrnek odloží do dřezu.) Protože jedna členka smečky požádala o zrušení. (Pokrčí rameny. Nechce tady rozebírat, jak se to všechno stalo. Bylo by to na moc dlouho a vlastně zcela nepodstatné.) No Starší se vždy měl poslouchat, takže ano. Ale není to jediné pravidlo. Další je, že nesmíš útočit na upíry, vlkodlaky, lidi a členy původní rodiny. Samozřejmě, pokud tě někdo z nich napadne, tak se můžeš bránit. Tudíž musíš i respektovat ostatní frakce nebo aspoň jejich přítomnost. Pokud je nemůžeš vystát, ignoruj je. Další pravidlo, nevyžadovat smrt toho dítěte. Nepřidávat se na stranu Benjamina, pokud to uděláš nebo někdo jiný, tak už nepatříš do covenu a nemohu ručit za to, že pak neskončíš mrtvý. Pokud se ti pravidla nelíbí, můžeš samozřejmě z covenu odejít, ale i tak musíš respektovat mírovou dohodu a při porušení tě už nebudu moct chránit. (Doufá, že řekla všechno. No to nejdůležitější určitě řekla. Možná jí něco napadne později.) |
| | | Kaleb Waters
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 21. 10. 14 Age : 29
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 29, 2014 8:09 pm | |
| (Zadívá se do země, když mu řekne, že je moc zaujatý proti upírům. Neví jak se toho má zbavit, celý život mu to tloukli do hlavy a teď od toho má zničeho nic upustit, jenže pro něj to není nijak lehké, neví jestli dokáže přestat nenávidět upíry. Nic na to neřekne a jen přikývne, když řekne to o těch předcích a proč chtěli to dítě zabít. Svou další poznámku, která ho napadla na upíry, že nezabíjejí děti si raději nechá pro sebe. Podívá se na ní a pozorně ji poslouchá.) Ah, tak.. (přikývne, když mu vysvětlí to s tou kletbou a vlkodlaky. Pak ještě pozorněji poslouchá jaká jsou teď pravidla.) Neboj, ani jedno z toho neporuším.. coven je právě teď má jediná rodina, která mi zbyla (pokrčí rameny a mírně se usměje) Byl bych opravdu nerad, kdybych přišel i o tuhle rodinu.. (Upije ze skleničky, sice to pro něj bude ze začátku těžké, vycházet s upírama, hlavně s původními, ale pokud takhle bude moct zůstat v covenu tak to nějak překousne.) A ještě jedna otázka.. Kdo je Benjamin? (přimhouří oči, nemá se přidávat na jeho stranu, ale vůbec netuší kdo to je.) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 29, 2014 8:32 pm | |
| (Chápe, že Kaleb byl nějak vychován a do téhle doby se tím řídil, ale buď to překousne nebo dokonce změní názor, za což by byla vděčná. Byla by vlastně ráda, kdyby dokázala změnit jeho názor na upíry. Chtěla to takhle udělat s každým členem covenu, ale bude to běh na dlouhou trať. A nejspíš to bude muset dělat individuálně. V covenu samozřejmě byli členové, kteří s upíry vycházeli a těm věřila asi nejvíce. Neměli zastaralé názory a byli vděční za změnu. Jenže někteří si na změny zvykají těžko. Usměje se, když řekne, že coven je jeho poslední rodina, jenže pak si uvědomí, co řekl. Nevěděla, že jeho rodiče jsou mrtví. Jakmile odešli z New Orleans, už o nich nedostávali zprávy a pro coven už nebyli důležití.) Tvé ztráty je mi líto. (Po jeho poslední otázce se na chvíli odmlčí. Zdá se, že o Benjaminovi se už tolik nemluvilo. Nebo spíš se o něm raději nemluvilo.) Benjamin je čaroděj. Bratr Genevieve. Byl mrtvý, ale předci ho oživili, aby uskutečnil jejich cíl. Zabít to dítě. Na svátek požehnání vyhlásil válku všem frakcím i nám. Oživil dalšího čaroděje Papa Tundeho. Možná jsi o něm někdy slyšel. Toho jsme zvládli zabít. Ale Benjamin stále žije a dále ohrožuje celé město. |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 29, 2014 8:44 pm | |
| Díky (přikývne a mírně se usměje, sice si celou tu dobu říkal, že nepotřebuje něčí lítost, ale možná občas pomůže to někomu říct. Vlastně je Sophie první komu to řekl. Pak už ji zase poslouchá. Přikývne) Dobře, tak na jeho stranu se určitě nepřidám.. malému dítěti bych nikdy nedokázal ublížit (zakroutí hlavou a usměje se. Dojí zbytek omelety a prázdný talíř odsune. Podívá se na Sophie) Když už jsme u toho Benjamina, je něco s čím bych ti mohl pomoct, abychom se ho zbavili? (tázavě nadzvedne obočí, chce jí dokázat, že je pro coven užitečný, i když jeho názory se občas neshodují s těmi jejími.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Oct 29, 2014 9:03 pm | |
| (Možná, že kdyby Kaleb věděl, čí to dítě je, tak by se na Benjaminovo stranu i přidal, ale třeba také ne. Třeba by jeho morálka převážil nad nenávistí proti upírům. Povytáhne obočí, když se jí zeptá, jestli s něčím nemůže pomoct. Moc do toho všeho nezatahovala coven, protože už tak se na plánech účastnilo dost osob.) Zatím nemáme vymyšlený nějaký plán. Nejdříve se musí něco vymyslet a pak ti třeba řeknu, jestli můžeš pomoct. Možná by jsi mohl přispět nějakým nápadem. Jinak díky za nabídku. (Mírně se pousměje. Dojde obsloužit zákazníka a pak se vrátí zpátky.) Teď mam na tebe otázku já. Jak moc velké zkušenosti máš s magií? |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 4:09 pm | |
| (Přikývne) Není zač (pousměje se, mezitím co Sophie odešla obsloužit nového zákazníka, tak přemýšlel nad celou touto záležitostí. Potřebuje se udržet v covenu, takže není šance, že by Soph povedl a přešel na stranu Benjamina, ale pak je tu ta věc s upíry. Bude to muset nějak zvládnout, i když to bude těžké. Pak ho z jeho myšlenek vytrhne Sophie svou otázkou. Jemně si skousne ret a usměje se) Jo, co se toho týče.. nejsem takový velký čaroděj jako ty nebo třeba Genevieve. Zvládnu základní kouzla, ale v těch těžších pokulhávám.. (na chvíli se odmlčí a hned na to pokračuje) Než jsem tehdy odjel, tak jsem se začínal zlepšovat a učit novým věcem, ale pak jsem musel odjet a od té doby jsem moc nepraktikoval.. jen ty základní kouzla (jemně pokrčí rameny a dívá se na ni, čeká na její reakci. Tváří se dost nejistě. Doufá, že jí to nebude vadit, že není tak dobrý. Bohužel, když hledal vrahy svých rodičů tak na procvičování nových a těžších kouzel moc nemyslel.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 4:25 pm | |
| Pokud někomu neukradneš jeho moc, tak asi nebudeš mít takovou sílu. Možná. (Pousměje se. Někdy čarodějové měli opravdu velkou sílu, i když ji nikomu nevzali nebo jim moc nikdo nedaroval. Ona si musela vzít moc Celeste, aby se z ní mohla stát Starší. Většinou Starší předají svou moc svému nástupci, ale v tomhle případě by to nešlo. Znamenalo by to, že by Genevieve byla bez moci.) Takže budeš potřebovat lekce. Mohla bych tě učit společně s Davinou. (Vzpomene si, že včera Kaleb nepoznal, že si prochází proměnou.) A také nedokážeš vycítit energii ostatních, že? (Tohle by jako čaroděj měl umět, ale měla včera hodně velké štěstí, že to ještě neumí. Možná to umí jen při dotyku, ale to už bylo vedlejší.) |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 4:31 pm | |
| Tak tohle v plánu opravdu nemám (zakroutí hlavou s úsměvem a dopije zbytek vody co měl ve skleničce. Když řekne, že by ho mohla učit okamžitě přikývne) To budu moc rád (usměje se, je rád, že se bude moct znovu zdokonalovat a nebude na to sám. Trochu se mu i ulevilo, že není jediný kdo potřebuje nějaké lekce, když Sophie zmínila jméno nějaké dívky.) Ano dokážu, ale jen při dotyku.. Vždycky jsem se snažil přijít na to jak to zvládnout i bez dotyku, ale asi jsem na to šel špatně (pokrčí rameny a pousměje se) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 4:49 pm | |
| (Usměje se, když odpoví, že bude rád. Neví proč, ale vždycky jí nějak potěší, když může pomoct někomu z čarodějů či čarodějek a oni jsou za to vděční. Jako třeba Kate. Jí pomáhala opravdu ráda s nalezením její rodiny. Viděla na ní totiž, jak jí to dělá šťastnou, když se blíží k nalezení své rodiny.) Lepší než nic. A vlastně na tom skoro nic není. Je to stejná, jako když ti člověk řekne, že cítí, že je něco špatně, ale přitom neví co. Intuice. Stačí jen naslouchat svému vnitřnímu já. Vlkodlaci, čarodějky, upíři a hybridi mají svou vlastní energii, kterou ze sebe vyzařují a my to dokážeme vycítit. Postupem času můžeš dokonce i poznat, která čarodějka či čaroděj je v blízkosti tebe, když znáš hodně dobře jeho energii. Já tohle zvládám například jen s Genevieve. (S Genevieve strávila hodně času a když se společně propojili, tak byla vlastně naladěná na její energii a tudíž by jí teď poznala kdykoliv, i když by na ní zrovna nekoukala.) Nebo můžeš odlišit podle energie Původní upíry a obyčejné. Někdy to zkusíme, až tu bude čarodějka či upír, které neznáš. (Mohla by to s ním teď vyzkoušet na sobě, ale o ní věděl, že to je čarodějka a tudíž by to nemělo takový efekt.) |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 5:08 pm | |
| Taky pravda (přikývne, když řekne, že je to lepší než nic a usměje se, pak už jí bedlivě poslouchá a přikyvuje. Už to docela chápe, teď už si to jen vyzkoušet v praxi a možná mu to půjde.) Dobře, to by bylo super (přikývne s úsměvem) Většinou, když jsem narazil na nějakého upíra, tak jsem se pak na něj zaměřil mezi více lidmi a snažil se zjistit jestli to poznám i takhle, ale nic (pokrčí rameny) Možná to bylo tím, že už jsem to dávno věděl, ale spíš bych řekl, že jsem, jak jsi říkala, že mám naslouchat svému vnitřnímu já, tak tohle jsem předtím neudělal (jemně nadzvedne obočí a pousměje se, na chvíli se odmlčí) Děkuji (usměje se) že mi pomáháš a tak (jemně pokrčí rameny) Divím se, že jsi mě vůbec přijala zpátky do covenu, když jsem byl tak dlouho pryč (zadívá se na dřevěnou desku baru a pak zpátky na ni) Ne, že bych nebyl rád (dodá pak ještě a usměje se) |
| | | Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 5:14 pm | |
| *U doktora zjistila, že dítě je v pořádku, vydrželo i ten mírný elektrický šok. Ale stejně byla na tu malou čarodějku naštvaná, že takhle mohla ohrozit její dítě. Ignorovala fakt, že to ona si začala, prostě z toho obviňovala ji. Jedinou útěchou pro ni bylo, že aspoň i ona z toho odcházela zraněná. Další potěšující zprávou bylo, že si od doktora odnášela ultrazvuk miminka. Jedno video na DVD a potom ještě jeden obrázek. Cestou zpátky domů si uvědomila, že už je večer, neboť její žaludek se ozýval. Jenže zároveň si uvedomovala, že než si doma něco uklohní, tak umře hlady. Stejně tak už měla i docela žízeň. Naštěstí jela blízko Rousseau baru, takže zaparkovala u něho. Postřehla Sophie a v tu chvíli si uvědomila, jaké je štěstí, že si vzala bundu. Dlouhý rukáv schovával její ránu, na kterou by se Sophie mohla vyptávat, kdyby jí bylo divné, proč si to prostě nevyléčila kouzlem. A tohle ji zrovna nehodlala vysvětlovat ani ji vyprávět, co se dělo včerejší den. Usadila se proto jenom u jednoho stolku. Krátce se podívala na okno, které před týdnem a něco vysklila upírem, ale teď už bylo spravené. Zvažovala, jestli to opravdu zaplatil Marcel, když řekla barmanovi, aby účet poslal k němu domů.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 5:30 pm | |
| Je lepší to zkoušet, když nevíš, co je ten dotyčný zač. Většinou mozek používá věci, co již ví a ty pak převládnou nad vlastní intuicí. A mezi více lidmi to taky ze začátku moc nejde. I když energii lidí nedokážeme vycítit, stejně nás to může odreagovat. Příště tedy budeš naslouchat sobě. (Mírně se pousměje. Vezme si z lednice minerálku a nalije si jí do sklenky.) Je to samozřejmost, že ti pomáhám. Jsem Starší a měla bych se starat o své lidi. A navíc tohle je aspoň příjemné na rozdíl od řešení, jak se zbavit Benjamina. (Povytáhne obočí při jeho zmínce, že se diví, že ho vzala zpět. Popravdě moc ani neví, jak to fungovalo dříve, když člověk odešel pryč a pak se vrátil. Ona se sice taky vrátila, ale nikoho se neptala, zda může být zas v covenu a na vlastní pěst začala řešit Sklizeň a pak už nezbyl nikdo, kdo by o tom rozhodoval.) Nezáleží mi na tom, jestli byl člověk pryč třeba 3 roky nebo jestli byl v covenu celou dobu. A navíc já byla pryč dva roky, takže by to bylo nefér, kdybych tě nevzala zpátky. (Podívá se ke dveřím na nově příchozího. Ani si nevzpomíná, kdy naposled viděla Aliseu, ale podle toho, že její břicho bylo o dost větší, než si pamatuje, tak usoudila, že to bylo už docela dlouho. V tu chvíli jí něco napadne. Podívá se zas na Kaleba.) Můžeš si svou intuici vyzkoušet na té blondýnce. (Kývne k Alisee. Už teď je jasné, že upírka to nebude, když je těhotná, ale nemohl vyloučit čarodějku nebo vlkodlaka. Takže bude muset použít intuici a svou moc a ne rozum. Odejde pak ke stolu, kam se Alisea posadila.) Takže, co to bude? (Povytáhne obočí. Nějak se ani nezdržovala pozdravem.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 5:39 pm | |
| *Pohlédla na Sophie, když k ní přišla a prohlédla si zní. Energii upíra z ní vůbec necítila, spíš čarodějnicky.* Koukám že Genevieve už stihla provést to kouzlo. Nejspíš si ji zapomněla dát tu svojí verzi se svázáním s měsícem a se zrušením jakýchkoliv denních prstenů. *Stejně jako ona se nehodlala nějak zabývat pozdravem a tak přešla rovnou k tomu, co chtěla.* Čaj. Máš nějaký bylinkový? *Pozeptala se jí.* A potom ještě něco k jídlu. Můj prázdný žaludek volá po tom, aby ho někdo zachránil. *Začínala v hlavě promýšlet na co má vlastně chuť. Poslední dobou měla všelijaké chutě a nebyla si jistá, jestli zdejší sortiment dokáže vyhovět těhotné ženě.* |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 5:49 pm | |
| Ano, příště to udělám správně (přikývne s úsměvem) Tak to chápu, také by mě nebavilo se pořád zabývat sběhlým čarodějem, který chce zabít nevinné miminko (pokrčí rameny, moc mu ale nejde do hlavy, čím se to dítě provinilo, že ho chtějí zabít. Co by tak mohlo malé dítě udělat, když se ještě ani nenarodilo? Občas asi i některým čarodějům šplouchá na maják.) To by tedy bylo nefér (přikývne s širokým úsměvem, podívá se na tu těhotnou ženu co právě přišla a nadzvedne obočí, když mu Sophie řekne, že si může vyzkoušet svou intuici. Když Sophie odejde, zadívá se na tu ženu, vydechne a snaží se poslechnout svou intuici. Nejprve nic nevidí a je z toho dost zklamaný, ale pak sám sebe vyhecuje. Není přece takový ňouma, aby to nedokázal, neudělá své rodině přece ostudu. Zkusí to znovu a za nějakou chvíli uvidí její energii a pozná, že je čarodějka. Radostí je skoro bez sebe, podívá se zpátky před sebe za bar a usmívá se od ucha k uchu. Je na sebe pyšný, nemůže se dočkat až to řekne Sophie.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 6:04 pm | |
| (Protočí oči, když začne Alisea narážet na to, co jí provedla. Už jí tohle přestává prostě bavit. Jo využila toho ve svůj prospěch, ale to se lidi nedokážou přenést přes minulost nebo co?) Omlouvám se jasný? Využila jsem tvou žádost ve svůj prospěch, ale v konečném důsledku jsem ti vlastně pomohla. A mě už vážně unavují tyhle řeči o tom, co jsem udělala. Stačí mi, že mam hlavu, jak pátrací balón z Benjamina a nepotřebuji se ještě handrkovat s tebou jako malé dítě. Takže, kdyby ses přes to laskavě dokázala přenést, tak by to bylo fajn. (Vydechne a poslouchá pak její objednávku.) Kupovaný nebo vlastní? (Povytáhne obočí. V baru měla i pár bylinkových čajů, které kupovala, ale ten by si osobně nikdy nedala. Jenže některým lidem prostě nechutnali její směs čajů. Pro některé byli prostě moc hořké.) Chceš přinést jídelní lístek nebo máš jasnou představu o tom, co si dáš k jídlu? |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 6:17 pm | |
| *Malinko pozvedla obočí nad její reakcí. Nějaká nedůtklivá. A pak že náladové jsou ty těhotné.* No, já nezapomínám. *Podotkla a pohlédla na ní.* Ale teď stejně nemám čas se zabývat nějakou pomstou. Někam se mi ztratila část mojí moci a tak pátrám, kam mi utekla. *Sophie zatím ještě nepodezírala, pouze ji zvážila jako jednoho z možných viníků. Ale mohlo jich být klidně víc.* Vlastní. *Odpověděla jí na její otázku o čaji. Kupované nikdy neměla moc ráda, tak raději riskne, že Sophie umí udělat dobrý čaj.* A k tomu jídlu bych si dala rybu a hranolky. *Usoudila, že tohle jídlo vybrané z těch jejích šílených chutí, by tady mohli mít.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 6:33 pm | |
| (Zavrtí hlavou. Ona sice taky nezapomínala, ale dokázala se přes dost věcí přenést. Což jí přivádí na myšlenku, že přes to, co udělal Kol se nepřenesla a pořád ho za to neměla ráda. Možná by se přes to měla taky přenést, hodit to za hlavu a prostě to už neřešit. Nehodlá furt lpět na minulosti. Při jejích dalších slovech se trochu zarazí, ale nejde to na ní poznat. Úplně na tohle zapomněla. Kvůli tomu všemu, co se stalo, zapomněla, že ukradla Alisee kousek její moci. Jenže jí vzala opravdu jen kousek a neměla to poznat. Tohle bylo divné.) Seš si jistá, že se ti ztratila? Třeba jen nemáš tolik síly kvůli těhotenství. Nebo se ti prostě nevrátila všechna. Tisíc let být upírem a pak opět čarodějkou? Třeba to chce jen víc trénovat. (Pokrčí rameny a dělá jako by nic. Nehodlá tu mít ještě rozzuřenou Aliseu, kdyby zjistila pravdu. Třeba by jí ten kousek moci mohla nějak vrátit, jenže jak, aby na to nepřišla? Nenápadně jí omráčit a pak jí vrátit moc? To byl trochu extrémní způsob. Musí na něco přijít, ale teď jí nic nenapadá. Na objednávku kývne. Ani se nezeptá jakou rybu chce. Prostě jí nějakou udělá a je to. Odejde zpátky za bar a dá vařit vodu na čaj. Zpod baru pak vezme krabičku se sklenkami, kde měla vlastní směsi čaje a rozhodovala se jaký udělat pro Aliseu.) Takže zvládl jsi to? (Podívá se letmo na Kaleba a pak zas sklopí pohled ke krabičce.) |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 6:40 pm | |
| (Když se k němu Sophie vrátí a zeptá se ho jestli to zvládl, nejistě přikývne) Myslím, že ano.. (odmlčí se, doufá, že mu jeho intuice poradila správně) Je to čarodějka? (jemně nadzvedne obočí, nechce to říkat jako hotovou věc, když si tím úplně není jistý. Sleduje ji jak připravuje čaj) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 6:54 pm | |
| Moje tělo se vrátí do stavu před upírstvím, vrátí se mi moje těhotenství, ale moje moc jenom zčásti? Trochu zvláštní nemyslíš? *Poznamenala než se odebrala k baru. Pak už tam vyčkávala na svůj čaj, přičemž se pořád dívala směrem k baru. Až teď postřehla totiž energii dalšího čaroděje, konkrétně toho kluka. Usoudila, že asi bude někdo z jejího covenu a zdál se mladý, takže asi nebude moc zkušený.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 7:20 pm | |
| Magie je komplikovaná. (Pronese nezaujatě. Vážně potřebovala přijít na způsob, jak tohle vyřešit. Sakra. Pomyslí si. Nakonec vybere jeden čaj, který dávala Hayley, když sem přišla poprvé a ona zjistila, že je těhotná. Dvě lžičky směsi dá do malého váčku, který pak zaváže a dá do hrnečku. Zvedne pohled zas ke Kalebovi a usměje se.) Takže jsi to zvládl. Skvělé. Učíš se vážně rychle. (Kaleba opravdu bude snadné učit, tedy aspoň v to doufá. Neví, jestli by měla nervy na to, aby ho jedno kouzlo učila třeba celý den. To by ho asi poslala domů, ať si to procvičuje tam. Nakonec zalije čaj a vezme hrnek ke stolu k Alisee. Položí ho před ní, ale když chce ruku stáhnout zpět, tak se nepatrně dotkne její ruky. V tom okamžiku se jí před očima začnou objevovat obličeje různých mužů. A není jich zrovna málo. Automaticky zavře oči, jako to dělávala vždy, když se tohle dělo, jenže tohle bylo jiné. Netrvalo to pár sekund jako normálně a neviděla jen jednoho muže. Bylo jich dvacet nebo dokonce snad více? Ani neví, po desátém obličeji to přestala počítat. Konečně se to zastaví a ona otevře oči, jenže v tom se jí zamotá hlava. Chytne se opěradla židle a lehce se předkloní. Nebyla zvyklá na tak dlouhé vize. Dělalo se jí z toho špatně. Nechápe, co to bylo. Při fyzickém kontaktu s těhotnou ženou měla vize neustále, ale tohle bylo nové. Začínám snad vidět všechny sexuální partnery těhulek nebo co? To by na ní už bylo opravdu moc, kdyby to byla pravda. A pokud by se to stávalo s každou ženou, tak by asi naprosto omezila jakýkoliv fyzický kontakt.) Bože s kolika chlapama jsi spala za svůj život? (Zhluboka se nadechne a vydechne. Konečně se jí udělá lépe, zvedne pohled a podívá se na Aliseu. Pak jí něco dojde. V té vizi viděla několik mužů a teď jí o splývalo dohromady, ale jeden do teď viděla dost jasně. Johna. Svraští obočí a dívá se na ní teď celkem naštvaně.) Ty jsi spala s Johnem? (Z jejího hlasu jde poznat, že je vážně celkem naštvaná. Uvědomí si, že vlastně žárlí. Žárlí na muže, se kterým spala, ale nikdy s ním nechtěla mít jakýkoliv závazek. Vlastně teď už s ním dokonce ani nespala. Sakra, co to s ní je?) |
| | | Kaleb Waters
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 7:32 pm | |
| (Obličej se mu rozzáří štěstím, že to dokázal) Děkuju (Ještě chvíli o tom přemýšlí, jakmile Sophie odejde, pak se podívá na hodinky a uvědomí se, že už by měl jít domů. Vytáhne si z kapsy peníze, položí je na bar i s menším dýškem a odejde domů. Nechal by jí větší dýško, ale musí šetřit nemá moc peněz. Vstane z barové židličky a odejde z baru pryč. Cestou domů se ještě zastaví v obchodě s potravinami a nakoupí si nějaké jídlo, jelikož doma nic nemá. Pak zamíří rovnou domů) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 7:37 pm | |
| *Než se naděje, tak je její čaj hotový. Když ho přebírá Sophie, tak si toho letmého dotyku s ní skoro ani nevšímne. Spíš ji pak zarazilo její chování, jak zavřela oči a chytla se židle.* Jsi v pohodě? *Zeptala se jí. Ne, že by o ní měla až tak velkou starost. V jednu chvíli ji napadlo, jestli ji nemůže něco dělat Benjamin přes voodoo, stejně jako když získala jizvy na ruce. Pak si ale vzpomněla, že Tunde je mrtvý, takže to asi nebude voodoo, teda pokud to Benjamina nestihl naučit. Její následná otázka ji zarazí.* Cože? *Nechápala, proč se jí na to ptá a nechtělo se jí na to odpovídat. Za svých tisíc let života spala s vážně hodně chlapy. Ani si sama nebyla jistá, jestli by dala dohromady jejich přesný počet.* Jakýho Johna myslíš? *Zeptala se, když ji položila další otázku. Nebyla si jistá, koho přesně myslí. Určitě se nějakým Johnem spala, ale Johnů je na světě hodně.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 7:54 pm | |
| (Ani neslyšela, že se jí Alisea ptala, zda je v pohodě. Většinou, když se jí tohle stává, tak naprosto nevnímá okolí, jenže ani nemusí, když to trvá pár sekund. V tomhle případě to trvalo dobré tři minuty.) John, můj barman. Dvojče Jacka. (Kývne k Jackovi, který právě obsluhuje u jiného stolu a pak se zas podívá na Aliseu. Tohle bylo stejně divné. K čemu by jí v životě bylo, kdyby viděla sexuální partnery jiných žen? Maximálně by k ní mohli muži chodit, kdyby podezírali manželky z nevěry. Mohla by si tím vydělat nějaké peníze navíc. To by bylo vlastně celkem fajn, ale popravdě nechtěla vědět raději která žena spala s jakými a hlavně s kolika muži. Jí by docela štvalo, kdyby někdo věděl s kým vším spala. Protože jih hlavně nebylo málo a u polovinu mužů ani nevěděla jejich jména.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 8:09 pm | |
| *Podívala se na Jacka, který chodil okolo. Nikdy jim nevěnovala moc pozornosti. Hlavně si myslela, že to je pořád ten samý, který je tady jenom hodně často.* Nevěděla jsem, že jsou dvojčata. *Poznamenala a podívala se pak opět na Sophie.* Ale ne, nespala jsem s ním. *Odpověděla ji na její původní otázku a konečně se napila čaje. Nebyl tak špatný.* Takže proč se najednou zajímáš o můj sexuální život? Určitě máš důležitější věci na práci. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Fri Oct 31, 2014 8:29 pm | |
| (Zavrtí nechápavě hlavou. Nechápe, jak někdo nemůže vidět, že Jack a John jsou naprosto odlišní. Povahově určitě a vzhledově o něco méně tedy, ale ona už si všimla několik rozdílů na nich. Nikdy si je snad nespletla. Možná ze začátku tedy, ale teď už ne. Chvíli jí nevěří, co řekla, ale pak jí napadne, proč by jí Alisea lhala? Neměla důvod. Spíš by tím Sophie naštvala, kdyby to byla pravda a ten pohled by se jí určitě líbil. A u Johna nikdy neviděla známky toho, že by na Aliseu někdy koukal jinak, než jako na zákaznici. Jednou se s ním vlastně o ní bavila a byl dost překvapený, když mu řekla, že Alisea je zas člověk a navíc těhotná. Jenže tomu nepřikládala v tu chvíli nějakou váhu, ale teď nad tím musí přemýšlet.) Věř mi o tvůj sexuální život se nezajímám. Jen se mi nejspíš ukázal, jenže teď to nechápu. Pamatuješ, jak jsem ti vysvětlovala, jak jsem zjistila v jakém jsi měsíci? A jak jsem říkala, že při dotyku dokážu určit pohlaví dítěte a otce? V tvém případě se mi ukázalo asi třicet nebo možná víc potencionálních otců. Jenže pokud jsi nespala s Johnem, tak proč se mi zjevil i jeho obličej? |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rousseaus Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|