The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

French Quarter

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next
AutorZpráva
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

French Quarter - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 5:52 pm

(Nevěděla proč tohle Marcel dělal, ale ona se musí otřepat a myslet na něco jiného. Prokřupala si kloubky prstů u rukou a podívala se na něj. Úplněk na ní měl přeci jistý vliv. Pousmála se nad jeho větou.) Tvoje reakce byla oprávněná. (Ujistí ho trochu. Taky by tak reagovala, možná ještě hůř. Strašně moc chtěla říct, jak ten klavír hezky hořel, ale nechá si to pro sebe. Je pravda že jí chybí, nemá kde a na čem trénovat. Myslela ten klavír, samozřejmě. Avšak je pravda že už si dlouho dobu s někým neužila a že jí to chybí. Z přemýšlení jí vytrhne jeho hlas. Takže my jsme teď kámoši, jo? To jako vážně? Povytáhla nechápavě obočí. Nechápe co po ní chce, ale přesně jak včera řekla, už nad ní nemá žádnou moc, možná že k němu cítí, ale to neznamená, že bude skákat jak on bude pískat či cokoliv jiného.) Podle toho co to bude. (Dodá rozhodně. Tím mu neřekne ani ano, ani ne. Zvedne se z lavičky a podívá se na něj.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:02 pm

(Nad tím co řekla se trošku podivil.Zavrtěl hlavou, ale zatím nic neříkal. Nevěděl totiž co. Nechce se k tomu co udělal už vyjadřovat. Byl na ní hnusnej a teď by od ní potřeboval něco vědět, takže by to mezi nimi mělo být aspoň trochu dobré. Musí se jí zeptat na toho Diega. Pořád nechápe proč na něho zničeho nic zaútočila..) No..Davina má začít chodit do školy. A já jsem jí chtěl koupit něco pěknýho. Jenže netuším co. (Zasmál se a doufal, že s ním půjde a pomůže mu. Už jen kvůli tomu, že se možná naskytne chvíle. Chvíle kdy se zeptá a objasní si to)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:15 pm

(Jelikož už nic neříká, znamená to že tohle téma je uzavřené. Trochu si oddechne. Už se o tom nechce bavit. A zřejmě tak Marcel. Pousměje se nad tím co po ní chce. Čekala něco úplně jiného.) V tomhle případě ti ráda pomůžu. (Uvolněně se usměje. Kdyby to Marcel vybírám sám, určitě by se to Davině nelíbilo a nenosila by to. Nebo by to bylo moc velké, nebo malé. Muži se v tomhle moc nevyznají.) A ty mi na oplátku pomůžeš vybrat nějaké dobré víno. (Claire se ve vínech moc nevyznala. Když už pila, tak většinou tvrdý alkohol. V tom byla přeborník. Při téhle představě se bezděky usměje. Podívá se na něj.) Tak jdeme. (Je ráda že to mezi nimi není tak napjaté a nechce jí  zabít, či ublížit. Třeba se budou i bavit. Úplně z ní opadávají všechny ty negativní emoce. Nebo, lépe řečeno, se odsouvají do pozadí. Vydá se pomalu k jednomu krámky který zvenku vypadá docela dobře. Vejde dovnitř a prohlíží si oblečení. Davinu moc nezná, ale pokusí se odhadnout její styl.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:36 pm

(Byl opravdu rád, že s tím souhlasila a rozhodla se, že mu pomůže. Opravdu by to nedopadlo dobře, kdyby to vybíral sám.) Děkuju moc. (Nad tím, že on jí na oplátku pomůže vybrat víno, se jen pousměje. Neptá se na co, nic mu do toho není. Prostě jenom vybere dobré víno. V tom se vcelku vyzná. Teda není v tom nejhorší) Platí. (Přikývl a ihned pokračoval za ní. Přešli do nějakého krámku a Claire ihned začala prohlížet oblečení. On sám taky k něčemu přešel. Rovnou sáhl po jedněch zvláštních šatech) Co myslíš? (Mávl na Claire šaty a pak k ní přešel.) Pěkný, že jo? (Přikyvoval, protože jemu se opravdu líbily)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:55 pm

Není za co. (Pousměje se na něj. Tohle byla úplná maličkost. Pak už se věnuje jenom oblečení. Vybere dvoje rifle a dvě trička, která si myslí že by se mohli Davině líbit. Otočí se na něj a pořádně si ty šaty prohlédne.) Pokaždé když jsem viděla Davinu, měla na sobě šaty. (Podotkne to, co je pravda. Nikdy na ní neviděla nic jiného.) Ale jsou hezké. A co tohle? (Ukáže mu oblečení co vybrala ona. S Davinou mají podobnou postavu, takže si to asi i vyzkouší aby jí to bylo. Je to docela zábava. A cítí se uvolněně, což poslední dobou potřebovala.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 7:04 pm

To je fakt. Ona ráda nosíš šaty, ale rifle a trika se taky hoděj. (Přikývl na to co mu ukázala. Těšilo ho, že vybral šaty, které nebyli nejhorší.) Děkuju. To vypadá pěkně. A bude jí to? (Pochválí jí co vybrala, protože si v tom Dav i dokáže představit. Po tom se však trochu zděsí. Nechce jí koupit něco co by jí pak nebylo. Příjde mu že Claire i Dav jsou vcelku stejně vysoké a hubené.) Nebude lepší když si to vyzkoušíš? Víš aby jsme měly jistotu. (Objasnil situaci a pak se přemístil k dalšímu stojanu. Opravdu moc netušil, proč je tak důležitý mít tolik oblečení. On sám měl několik triček a pár kalhot. Asi dvě, možná tři bundy a vystačil si.Ženy jsou prostě asi jiný. Celkově)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 7:15 pm

(Pokývne, Marcel zřejmě nebude mít tak hrozný vkus jak si myslela. Na to, jestli jí to bude lehce pokrčila rameny. Když jí řekl svojí doměnku, musela se pousmát. Přesně to chtěla udělat.) Jasně že si to vyzkouším. Ale je možné že džíny jí budou o pár centimetrů delší, což nevadí. (Ujistila ho, aby nevyváděl. Marcel jí musí mít hodně rád. Trochu ji přijde jako kdyby byl její otec, než kamarád. Vybrala ještě něco a pak koukla na Marcela a jedním pohledem mu zdělila, že si to jse vyzkoušet. Další věc co jí udělala radost byla ta, že odhadla správně velikosti. Džíny i trička jí byla akorát. Nechtěla na Marcela volat a tak jen polohlasem řekla jeho jméno a že se má jít podívat, jestli je to to co hledá. A navíc jí musí dát ještě ty šaty.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 7:25 pm

Tak super.... Když říkáš, že to nevadí.. (Pokrčil rameny a usmál se. Dál se pohyboval okolo všech těch stojanů a nakonec zamířil i k botám. Jedním okem se podíval na Claire, která právě vybírala ještě nějaké oblečení. Sdělila mu, že si to jde vyzkoušet a on je přikývl. Od bot šel k pánskému oddělení. Napadlo ho, že by si možná přeci jen mohl něco koupit. Třeba tričko. Těch má málo. Podíval se na nějaké černé tričko s potiskem, který nějak nevyčníval. Triko vypadalo vcelku pěkně a tak se rozhodl, že ho vezme. Nebude si ho zkoušet, to ne. Nesnáší si zkoušení oblečení. Svlékat se a pak zase oblékat, to ho nebaví. Přešel ke kabinkám a čekal, až vyleze Claire z kabiny)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 7:56 pm

(Prohlíží se v zrcadle a upravuje nedokonalosti. Když Marcel přišel ke kabince, vylezla ven, párkrát se otočila a zvědavě se na něj podívala.) Tak co? Líbí? (Vzala si od něj šaty a když jí řekl svůj názor, svlékla to všechno ze sebe a začala na sebe natahovat šaty, které jí byli dobře jen přes prsa je měla hodně našponované. Také se mu v tom ukázala a vysposlechla si jeho názor. Potom se znovu svlékla a oblékla do svého. Vyšla z kabinky a podala mu oblečení. Zadívala se při tom na triko které si vybral. Vzala mu ho a pousmála se. Bylo docela hezké.) Myslím že tohle nebude styl Daviny. (Samozřejmě že to myslí ironicky. Pak jen čeká než Marcel zaplatí a odejdou ven.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 8:23 pm

(Chvilku tam ještě čekal než vyšla ven. Prohlédl si jí a musel uznat, že jí to slušelo.) Super. Sluší ti to. Tohle bereme. (Souhlasně s tím co řekl kývl. Chvilku zase čekal neš se převlékla do šatů, které jí právě dal. Pro lidi co nás sledovali určitě vypadali jako nějaký pár. Jenže to oni rozhodně nejsou. Už vylézala z kabinky a tak se postavil ze židle. Znovu si jí prohlédl. Všiml si, že přes prsa jsou trochu namáčklé, ale to u Daviny určitě nebude hrozit. A pokud ano, tak by jí koupil jiné.) to je taky pěkný. Bereme všechno. (Kývl a čekal až vylezla, ani už si nesadal. Dál držel tričko a tašku se svíčky. Vzal to oblečení co vybrali a ona mu zas sebrala jeho tričko) No nevím. Možná by se jí líbilo. (Zasmál se a věděl, že to myslí ze srandy. Dorazili k pokladně a tak vytáhl peníze. Všechno o zaplatil a čekal až mu to dá do velké tašky. Vzal si tašku a dal do ní tu se svíčky, aby to nemusel tahat zvlášť. Došel ke dveřím a otevřel je, čekal až vylezla Claire a pak šel za ní)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 8:32 pm

(Vylezli ven na čerstvý vzduch. Claire neodolala a vytáhla cigaretu. Strčila si ji mezi rty a zapalovačem zapálila.) Nevadí ti to, že ne? (Koukla se na něj. Věděl, že kouřila, ale nikdy jí k tomu nic neřekl. Stejně to byla její věc. Zhluboka natáhla kouř do plic a pomalu ho vypouštěla.) Hele, ty tu Davinu máš opravdu rád, že? (Prostě se zeptá, i když odpověd už zná. Nevhce se jí tu jen tak stát a tak se pomalu rozejde ke krámku s vínem, a při tom kouří cigaretu. Chce ji dokouřit ještě před tím než dojdou do toho obchodu. Pozoruje ho a pak jí to prostě nedá. Nepřijde jí že by jí chtěl Marcel úmyslně ublížit a už vůbec ne, že by jí tolik nenáviděl jak si myslela. Vlastně se teď chovali jako kámoši. Hráli, že se nic nestalo.) Diega jsi poslal ty aby si mě dal jako zákusek nebo to bylo jeho normální chování? (Nebude chodit okolo horké kaše, stejně by to nikam nevedlo.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 8:42 pm

(Hned jak vylezli z krámku si zapálila a zeptala se jestli mu to nevadí. On jí na to vlastně celou dobu nic neřekl, vlastně ani nechtěl. Je mu to jedno.) Vůbec ne. (Zakroutil hlavou a sledoval kouř, který vycházel z jejich úst. Po chvilce z jejich úst vyšlo i něco jiné než kouř. Vcelku hloupá otázka. Jasně, že jí má rád. Je pro něho jako.. sestra? To je asi dostatečné přirovnání. Vždycky ji chránil a bude. Tohodle pravidla se drží už dlouho) To je přece jasný. Proč se ptáš? (Když se rozejde, tak ji ihned dohoní a spolu s ní míří do krámku s vínem. Opravdu vypadali jako kamarádi a možná to tak i někdy bude. Kdo ví? Chvilku bylo ticho, ale to přerušila její vcelku zvláštní otázka.Cože Diego udělal?! (Pomyslel si naštvaně a opravdu netušil, že jí něco udělal.) Prosím? Vždyť Diego říkal, že jsi na něho vystartovala z ničeho nic. (Nakonec se zastavil a sledoval její oči)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 9:16 pm

(Jen lehce pokrčí rameny. Možná proto, že to vypadá jako by nebyli jen kamarádi.) Přijde mi že se k ní chováš víc jak rodič než kamarád. Ale zrovna já bych to neměla posuzovat. (Když jsem utekla od své rodiny jen proto, abych unikla smrti jejich rukou. Dokončí si větu sama pro sebe. Tohle mu říkat nebude. Ne dnes a zřejmě ani nikdy jindy. Cigareta už je skoro u konce a tak ji hodí na zem a zašlápne. Zbystří když ji Marcel začne neprávem obviňovat. Je mnohem nabroušenější s přicházejícím úplňkem a tak na něj trochu vyjede.) Možná že je Diego lhář! Budeš věřit mně nebo jemu? Jo, jasně že jemu, je to přeci upír a je to tvůj kámoš! A víš co je nejlepší? Mám svědka, který ti to může potvrdit! Alisea Mikaelson, která mi zachránila život! Já nejsem tak hloupá aby z ničeho nic vyjela bez zbraně a čehokoliv na upíra! Já mám svůj život docela ráda! (Když to ze sebe vše vypustí, je jí hned o něco lépe. Trochu ji ale mrzí že mu to podala takhle. Teď jsou si kvit.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 9:25 pm

(Poslechne si co říká, na to jak se chová k Davině. Je pravda, že se k ní chová víc jako kdyby byla jeho dcera.) Je pro mě spíš jako mladší sestra. (Opravil jí a nadále se k tomu nevyjadřoval. Věděl, že teď příjde něco horšího. To ten její pohled. Jenže on za to nemohl, slyšel jen jednu část příběhu. A teď to schytá za Diega, který způsobuje problémy? To je teda super) Claire. Hele nemusíš hned vyšilovat, jasný? Hold jsem slyšel jenom jednu část příběhu.. Přišlo mi divný, že by jsi na něho jen tak zaútočila. (Klidným hlasem se snažil říct, protože dál se nechce hádat. A hlavně ne kvůli Diegu. Musí si to s ním vyřídit. Takhle nemůže útočit na vlkodlaky a celkově.) Co kdyby jsi mi řekla co se PŘESNĚ stalo? Zatímco půjdeme k tomu krámku? (Zdůraznil slovo přesně a pak ukázal směrem ke krámku, protože viděl ty pohledy. Pohledy lidí, kteří netušili o čem se tu hádáme a akorát na nás divně civěli)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 11:58 am

(Podívá se na něj se souhlasným pohledem a přikývne. Je pravda že na jejího otce by byl moc mladý. Usměje se. Nedokáže si Marcela představit jako otce. Povzdechne si když se jí pokusí uklidňovat. Podívá se na něj omluvným pohledem. Nechtěla si na něj vylévat zlost, ale stalo se.) Promiň, to ten blížící se úplněk. (Vysvětlí mu a promne si spánky. Stejně to nemůže chápat, je přeci upír. Vzpomene si na tu nenávist v Diegových očích. Takovou viděla jen párkrát. Nahánělo jí to hrůzu.) Fajn. (Souhlasí a pomalu jde ke krámku. Při tom začne povídat.) Šla jsem do baru, objednala si víno a četla si. Pak jsem ho uviděla a říkala si, odkud ho znám. A on si mně všiml, dali jsme se do řeči. Přišla Alisea, dali se spolu do řeči, já že půjdu a když zjistil že jsem vlkodlak, tak si mně chtěl dát jako sváču. A Alisea ho prohodila oknem. Možná že mně chtěl ochutnat už od začátku. (Pokrčila rameny. Bylo to řečeno hodně stroze, ale bylo to tak. Podívala se na něj takovým pohledem, že by s ním měl něco dělat. Jestli se dnes uvidí s Jackem, řekne mu že s tím Marcel nemá nic společného. Tedy, možná. Přeci ho taky jen neprávem obviňovala.)
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 12:11 pm

(Je klidnější když ví, že to už je mezi nimi vcelku dobré. Protože když jí vidí takhle naštvanou a to ani není úplněk, trošku se děsí toho, co by udělala při úplňku. ) To je v pohodě. (Na její souhlas, že mu to všechno řekne, jenom přikývl. Pokračovali v cestě a Claire mu to všechno pěkně vysvětlila. Věděl, že je Diego výbušný, ale .. No tohle si o něm nemyslel, možná měl prostě jenom špatnej den. Nebo se prostě jen rozhodl, že rozpoutá válku mezi upíry a vlkodlaky. Kdo ví, co se mu honí v hlavě.) Tak to promiň. Netušil jsem to. Nikdy by mě nenapadlo, že by tohle udělal.. prostě jenom tak. (Poslední větu spíš řekl pro sebe, protože se v tuhle chvíli cítil zrazený.Zas tolik ho neštvalo, že jí zakousl, ale spíš to, že mu lhal.Asi by mu vynadal, nebo tak podobně, ale bylo by to lepší než jak je to teď. Nakonec dojdou do krámku a on okamžitě zabrousí k tomu nejlepšímu. Už tu párkrát byl, ale no nikdy nezaplatil. Vybral jednu flašku, která je opravdu dobrý ročník) Na. Tuhle. Věř mi. (Podíval se na mobil kolik už je hodin. Napadlo ho, že se třeba staví za Sophie, co a jak. Možná se s ní naposled rozloučit a nebo, jí přivítat do frakce. Kdo ví?) Budu muset. Měj se. (Usmál se a při odchodu na ní mávl.)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 12:46 pm

(No, moc jí na to neřekl. Ale co by měl? Když vejdou dovnitř, Marcel hned zajde k vybraným kouskům. Vezme si od něj flašku vína a podívá se na cenu. Vykulí nad tím oči, ale překousne to. Zaplatí a vezme si víno. Vyjde s ním ven. Ještě má něco dohodnuté.) Dobře. Ahoj. (Pousměje se a každý se rozejde svojí cestou. Zamíří si to rovnou do tetovacího salónu, kam je objednaná. Stráví zde spoustu času, ale výsledek stojí za to. Na pravé rameno ji nechala vytetovat hlavu vlka. Potom se vydala i s nákupem domů do zátoky.)

French Quarter - Stránka 9 Wolf-head
Návrat nahoru Goto down
Diego Falcone

Diego Falcone

Poèet pøíspìvkù : 35

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 3:17 pm

*Ceou dobu v sídle držel ústa, i když Aliseu poznal. Byl mimo, jen poslouchal a dělal rozhodčí upírům, kteří hráli páku a rozbili několik stolků. Doufal, že Marcel nesprdne jeho, ale je. Moc toho od toho, co byli obsypat tím práškem dům toho Papa, nemluvil. Nevěděl, proč by měl pomáhat Původním, tak je neměl rád, ale když hořel klacek u zadku Původním, hořel taky celému mětu a to byl problém. Rozhodl se, že až to  skončí, půjde do Zátoky, aby si vyřídil pár věcí s alfou vlkodlaků. Přemýšlel, jetli o tom napsat Marcelovi, ale nakonec se rozhodl, že by o tom měl Marcel vědět. Napsal:*

kód:
Jdu se podívat za alfou do Zátoky, pošli mi ještě dva upíry. D

*Bylo to možná trochu urychlené a nepromyšlené a vlkodlaci se mu pod kůží škvařili už moc dlouho na to, aby jejich chování přehlížel. Nebudou si chodit po městě, to nikdy. Hezky si budou žít v bažinách, kam patří. Jedině tam.
Sledoval Aliseu pár minut a otva zašla do méně rušné ulice, bez pozdravu a jakéhokoliv studu se přemítil vedle ní a kráčel po jejím boku.* Dlouho jsme se neviděli, mamčo. Myslím, že mi něco dlužíš. *Mluvil trochu zastřeným hlasem. Pak otočil hlavu, ve tváří zamračený, jak dusil své naštvání, které se vteřinu co vteřinu pomalinku prodíralo na povrch.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 3:23 pm

*Šla poklidně ulicí. Rozhovor se sourozenci jí náladu dneska nějak extra nevylepšilo. Byla ráda, že je Tunde mrtvý, ale sebeobviňující se Elijah a Rebekah nevěřící vlastní rodině nejsou zrovna zábavná společnost. Alespoň si užívala toho čerstvého vzduchu a sluníčka svítící ji na tvář. Bohužel všechno to vyrušil Diego, který se najednou zjevil vedle ní. Ani nepřemýšlela nad tím, kde se tam vzal, bylo jí jasné, že svojí upíří rychlostí. Podívala se na něj.* A co? Pokud vím, tak to já jsem si na tobě plýtvala svoji rtěnku. Važ si toho, protože tuhle rtěnku mám vážně ráda a jen tak se o ní nedělím.
Návrat nahoru Goto down
Diego Falcone

Diego Falcone

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 3:50 pm

*Ušklíbl.* A já to smýval dost dlouho na to, abys mě naštvala.* Tohle už mírně zavrčel, ale najednou nasadil pohodový výraz vraha před činem.* Jasně, takže mám být vlastně rád, že mě původní čarodějnice s bubnem namalovala svojí oblíbenou rtěnkou a poslala mě sklem. *Přimhouřil oči a najednou byl před Aliseou.* A jestli nechceš mít - *Zarazil se, když ucítil zavrnění v kapse. S pohledem upřeným na Aliseuu telefon vytáhl a přečetl si esemes. Bylo vidět, jak se mu v očích proudil drak, který co nevidět začne šlehat oheň. Rychle odepsal, skoro na Aliseu zapomněl.* Do hajzlu. *Zavrčel, ale náhle k ní zvedl oči.* Máš problém, zlato.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 4:10 pm

To je jeden z důvodů, proč je moje oblíbená. Vydrží ti dlouho. A nemůžu za to, že neznáš odličovač. *Pokrčila rameny. Přešla označení za původní čarodějnici, takhle se většinou označovala spíš její matka. Takhle by to přešlo na ní. Ale pořád lepší, než když z ní dělají Původního upíra.* Technicky jsem tě napřed prohodila sklem a teprve potom jsem tě pomalovala. Ale za ten náklaďák nemůžu, to jsi měl prostě smůlu. *Ušklíbla se. Najednou se ocitl před ní, takže byla donucená se zastavit. Překřížila ruce na hrudi a čekala, co z něj vypadne. Nakonec vytáhl esemesku a něco si četl. Protočila oči. Ještě jí bude zdržovat.* Jaký zase? A zkus to urychlit, nemám na tebe celý den. Jo, a ještě jedno varování, nic nezkoušej, nebo tě zase prohodím nějakým oknem. Aspoň budou mít sklenáři co dělat.
Návrat nahoru Goto down
Diego Falcone

Diego Falcone

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 5:22 pm

*K rtěnce se radši dál nevyhadřoval. Nemělo to cenu.* Neměj ty svý chytrý kecy, mamko. Kdyby jsi nepřišla, nic se nemohlo stát. Původní jsou všude. Jistě, ty můžeš prohazovat lidi sklem a já se nemůžu pomstít jedný čubce. Radím ti, nepleť se už nikdy do mých věcí. *Odplivl si k jejím nohám, ale hned po tom mu pípla esemes. Zamračil se na displej a zavrčel něco hodně sprostého.* Ještě se uvidíme. *Otočil se k ní zády a rozhlédl se, kudy to bylo nejkradší k Zátoce. Tížil ho pocit, že neuposlechl Marcela, ale ještě nevěděl, co udělá. Jestli se půjde k němu kát do sídla, nebo si to půjde vyřídit s vlkodlaky. Byl naštvaný, víc se přikláněl k druhé možnosti.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 5:32 pm

Jo, kdybych nepřišla, tak si jí klidně zakousneš, pak si budou vlkodlaci stěžovat a všechno bude fajn? Prober se. *Protočila oči. Jeho chování ji vytáčelo, ten způsob, jak s ní mluvil, jí nutil mu něco udělat. Nebyla od toho daleko a to odplivnutí byla poslední kapka. Zamračila se a sotva dořekl svoji poslední větu a otočil se, mávnutím ruky ho odhodila ke stěně a přišpendlila ho tam kouzlem.* Díky za radu, ale dám ti taky jednu. Nesnaž se naštvat těhotnou čarodějku, která je plná hormonů. Mohl bys špatně dopadnout. *Probodla ho pohledem a vzápětí mu kouzlem zlomila vaz. Podívala se pak na jeho tělo ležící na zemi. V jednu chvíli jí napadlo, že by na něj znovu něco rtěnkou napsala, ale vzápětí si uvědomila, že dneska ji sebou nemá. Dnešní den toho bude ušetřen. Nechala ho tam ležet a vydala se k sobě domů.* 
Návrat nahoru Goto down
Diego Falcone

Diego Falcone

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Oct 24, 2014 5:56 pm

Nic by neudělali, to oni provokují. *Odsekl. Najednou byl ale u zdi, cukal sebou, ale nemohl nic udělat. Ani pohnout se nemohl. Koukal na ní s nenávistí v očích, obličej proměněný. Chtěl něco namítnout a vynadat jí, ale to už mu křuplo v krku a on se "mrtvý" sesunul k zemi. Tvář normální. Byl opět zahanben, ale teď už to bylo jedno. Jen co odešla, do uličky vyšel jeden z Marcelových upírů, který hlídkoval po městě.* Diego. *Zachrčel a poznal, že mu někdo neo něco zlomilo vaz. Přimhouřil oči, tohle se Marceovi nebude líbit, ale zase ho Marcel určitě pochválí, že zachránil jeho pravou ruku. Pžehodil si Diega přes rameno a upíří rychlostí mířil k sídlu.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:02 pm

Tak přece si nebudu kupovat nějaký auto, který ani nepojede pořádně rychle, ne? *Na svoje auto byl pyšný, hodně se mu líbilo. A taky jezdilo rychle, to bylo super. Když mu Gen popíše, kde přesně to kino je, dojede tam, zaparkuje a pomůže Gen, jako správný gentleman, z auta vystoupit.* Tak co, jdeme? *zeptá se jí s úsměvem a nabídne jí rámě.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 9 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

French Quarter
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 9 z 35Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: