The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

French Quarter

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Next
AutorZpráva
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

French Quarter - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:11 pm

(Povytáhne obočí, když jí pomůže vystoupit z auta a když jí ještě nabídne rámě, neodpustí si poznámku.) Z tebe se stal přes noc gentleman? (zasměje se tiše, ale jeho rámě přijme a jdou společně do toho kina. Měli tam dva kinosály, takže to bylo opravdu malinké kino. Film ale hráli až za dvě hodiny. Koupili si tedy lístky na nějaký akčňák, na který byla sama zvědavá, protože ona moc akčních filmů neviděla. Respektive ona nesledovala televizi skoro vůbec, spíš jí dělaly společnost knihy.) Fajn, takže kino za dvě hodiny. To se asi půjdem tedy někam najíst, ne? (podívala se na něj tázavě)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:16 pm

Jako by sis nevšimla toho, že já jsem gentlemanem pořád. *Ušklíbne se na ni.* Jo, teď se půjdeme najít. Jen přemýšlím, jestli bude lepší, když půjdeme do nějaký restaurace a nebo jestli když si dáme něco u stánku, jako v létě. Mně nebude vadit ani jedno, je to na tobě. *pobídne ji, aby si vybrala, kam na oběd půjdou.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:22 pm

Ale, copak, copak? Zachutnal ti kebab? (zasměje se) Že bychom si ho dali zase? Je pravda, že už jsem ho dlouho neměla a teď jsi mi ho tou svou poznámkou připomněl. Takže jo, proč ne. Dáme si kebab, sedneme si s ním na lavičku jako v létě a budeme jíst. (usměje se a vyrazí s ním ulicí, jestli někde narazí na nějaký stánek nebo krámek, kde by dělali kebab. Chytne ho za ruku a stiskne ho svou dlaní. Už dlouho tohle nedělali, aby si jen tak někam vyšli a chovali se jako všední zamilovaný pár.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:26 pm

To si piš, že mi zachutnal. Je to jedno z nejlepších jídel, co jsem kdy jedl. *v duchu se zaradoval, když řekla, že půjdou na kebab. Vážně na něj měl strašnou chuť. A lepší sednout si někde v parku na lavičku, než sedět u stolu v luxusní restauraci. Dneska na to neměl ani náladu. *pousměje se, když ho chytne za ruku. Chvilku jdou společně ulicí, když konečně uvidí stánek, kde prodávali kebaby a další podobné věci.* Už bylo na čase, mám hlad.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:34 pm

(Zasměje se, když řekne, že bylo na čase a má hlad. Zakroutí hlavou. Přistoupí společně ke stánku a objednají si dvakrát velký kebab se vším, co tam mají a navrch chilli samozřejmě. Vlastně v poslední době zase skoro nejedla a ta zmrzlina dneska se rozhodně nedala považovat za pořádné jídlo. Možná zase trochu o něco zhubla, ale nějak to nevnímala. Když má někdo těžší období, někdo to řeší tím, že se přejídá, ona tím, že nejí, protože na jídlo nemá čas. Popojdou kousek do vedlejšího parčíku a sednou si tam na lavičku. Mlsně si kebab prohlíží a nakonec začne ujídat.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 3:50 pm

Ty zase poslední dobou moc nejíš, co? *zeptá se jí, když vidí, jak se do kebabu pustila. Popravdě se mu zdála zase taková pohublá.. Určitě zase málo jedla. Jednak kvůli tomu stresu a druhak kvůli tomu, že na to asi neměla čas.* Tenhle kebab se jim dost povedl. *prohodí a ukousne si další sousto. Vlastně neměl hlad - ještě pořád měl dost z tý holky, kterou zabil. Měl zkrátka jenom chuť.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 4:02 pm

(podívá se na něj, když se zmíní o tom, že zase moc nejí, sklopí zrak a zakroutí hlavou) Ne, nejím. Není moc času, mám toho hodně a někdy ani nemám chuť. (přizná se mu a vydechne, nechce zrovna probírat to, jak jí nebo nejí, ale jestliže je to na ní zase vidět, mělo jí být jasné, že Kolovi nějaký ten komentář prostě neujde.) Dneska ráno jsem měnila Sophie zpět v čarodějku a potom jsem se doslechla, že zaútočili na zátoku, takže jsem jela tam, abych pomohla s raněnými. Docela mi vrtá hlavou, kdo v tom má prsty. Přemýšlela jsem, že by to mohl být ten samý, kdo vyzradil vše Benjaminovi. (podívala se zase na něj a pak se pousmála) jo, ten kebab je výbornej.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 7:18 pm

Tak to abych s tebou takhle někam šel častěji, aby ses mi doslova neztratila před očima.. *řekne a potom poslouchá, co mu Genevieve říká. Bylo to tak, jak čekal. Sice nebyla u Sophie včera večer, ale určitě se na kouzlo připravovala, takže by na něj stejně neměla čas, kdyby za ní přišel.* A vyšlo to? Je Sophie zase čarodějkou? *zeptá se jí a potom přemýšlí, jestli se nějak vyjadřovat k tomu útoku v zátoce. Vlkodlaci mu byli upřímně jedno, teda kromě Claire, která v zátoce teď bydlela. Ale ne, nebude se jí ptát, jestli je Claire v pořádku. To už jí spíš zavolá.* Myslím si, že Finn by s tím neměl problém. Jak s prozrazením plánu, tak s útokem v zátoce.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 7:26 pm

Ano, (pousměje se mírně) ze Sophie je zase čarodějka. To kouzlo fungovalo, i když jsme měly obě jisté pochybnosti, vyšlo to. (kývla hlavou a potom poslouchala, co dodá k té zátoce. Finn. Zase Finn. Všichni tu obviňovali jen Finna, ale to je moc jednoduché obviňovat. Ví, že Finn už několikrát zradil, ví, že je tedy o to jednodušší uvažovat právě o něm, ale ona si byla jistá, že to neudělal. Měli dohodu. A navíc, nač by mu byl útok na zátoku.) Finn to nebyl. (řekne jistě) Jednak opravdu nevím, co by měl z toho, kdyby zaútočil na vlkodlaky, to je opravdu dost nelogické. A jednak... (vydechne a chvíli váhá, nakonec se mu podívá do očí) Mám s ní dohodu. (řekne nakonec a ještě k tomu dodá) Někdo tady prostě musí podnikat kroky, které by vedly k tomu, že Benjamin bude mít co nejmíň spojenců a my co nejvíc.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 7:35 pm

Tak to je dobře, že je ze Sophie zase čarodějka. *Pousměje se a podívá se na ni. Trošku se zamračí, když Genevieve řekne to, že to Finn nebyl. Vyznělo to tak, jako by si tím byla naprosto jistá.* Jak můžeš znít tak jistě? Neznáš ho. *Pak se zamračí ještě víc, tohle teda fakt nečekal.* Ty s ním máš dohodu? S Finnem? *Na chvíli od ní odvrátí pohled a dívá se někam před sebe. Potom se na ni zase koukne.* V čem ta dohoda spočívá?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 7:43 pm

Ano, mám dohodu s Finnem, slyšel jsi dobře. (protočí oči a protáhne obličej, pak se na něj podívá) No asi tak, že udělám vše pro to, abych vrátila jeho lásku Sage. (kousne se do rtu) On mi za to slíbil skoro modré z nebe, když to pro něj udělám, ale mně prostě bude jen stačit, když nezradí svou rodinu a nevydá se za Benjaminem. Takže v tomhle spočívá ta dohoda. (zase si párkrát ukousne z kebabu)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 7:48 pm

*Nemůže uvěřit tomu, co za blbost to Genevieve zase vyvedla.* Jsi si ale vědoma toho, že když se ti to nepodaří, když mu nepřivedeš tu jeho Sage zpátky, nebude to dobrý, že? A jsi si jistá, že ji určitě dokážeš přivést zase mezi živé bez toho, aniž by to mělo nějaký následky? Vždyť už ani Druhá strana neexistuje, tak odkud chceš Sage vyhrabat?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 7:54 pm

Jistě, že si toho vědoma jsem. (podívá se na něj) Ale alespoň víme, že když se mi to nepodaří, jistě za Benjaminem půjde, protože on tu Sage chce mermomocí za každou cenu. (prohrábne si vlasy) Je pro něho důležitá a chce ji mezi živými. Byl by schopný jít za Benem, ale to já nechci, proto jsem mu nabídla pomoc sama. A mám na to své metody, jak to udělat i bez toho, aniž by druhá strana existovala. Ale není to stoprocentní metoda. Závisí na rozhodnutí někoho, kdo je výš než já.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:02 pm

Zajímalo by mě, jestli ty někdy přestaneš pomáhat Mikaelsonům... *zavrtí hlavou a zase se na ni podívá.* Můžeme jenom doufat, že se ti to skutečně povede, protože bychom nechtěli, aby se spojil s Benjaminem.. Finn toho ví o svojí rodině dost a jsem si jistý, že to všechno by proti nám mohl využít. *tázavě se na ni podívá, když řekne, že rozhodnutí závisí na někom, kdo je ještě víš jak ona.* Může být ještě někdo výš, než jsi ty? S předky už přece nespolupracuješ, tak kdo tedy?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:17 pm

(podívá se na něm a trochu rozpustile se usměje) Asi ne. To jméno má prostě grády. (pak se zase podívá před sebe) Já vím, vím to, vím, jaká jsou rizika, ale kdybych ho odmítla hned, šel by za Benem už předtím a myslím, že to už by nebylo pěkné tuplem. Myslím, že jsem oddálila další zradu vašeho bratra. A taky doufám, že to vyjde. (podívá se zase zpět na něj) Samozřejmě, že je někdo výš, než já. Já jsem jen pěšák, ale jsou tu ti, co řídí hodně věcí kolem nás, ať jsou to předci, duchové... nebo jako v tomto případě strážce duší Papa Legba. Prostě voodoo. Chystám se zase dělat voodoo. (objasní mu)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:25 pm

S tím nejde dělat nic jiného, než souhlasit. *usměje se na ni a pak poslouchá, co říká.* Možná jsi oddálila jeho další zradu, ale jenom oddálila. Vsadím se, že nějaká ještě určitě přijde, ať už dřív nebo později. *Trošku se zamračí nad tím, když řekne, že chce dělat voodoo. Tahle magie se mu nelíbila, byla až moc nebezpečná a to i pro něj.* Fajn, a život koho obětuješ, aby se mohla vrátit Sage? *Moc dobře věděl, jak to chodí. Vždycky něco za něco.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:35 pm

Možná přijde, ale nemusí přijít, když je tu zrovna Benjamin. (zakroutí hlavou a podívá se zase před sebe, semkne rty, když se zmíní o tom, koho chce obětovat, aby mohl Finn být se svou láskou. Ano, to byl asi ten největší problém, protože to ona nevěděla. Tohle asi prostě nechá na Finnovi a nebude se ptát, kdo to je, co je to zač.) Nevím. (řekne mu popravdě a pak se na něj podívá. Vidí jeho výraz) Neopovažuj se mi tu kázat o morálce a podobných věcech. To by mi k tobě vážně nesedělo. (zakroutí hlavou, zvedne se z lavičky a jde vyhodit papír od snědeného kebabu)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:46 pm

Finn si vždycky najde nějakého silného spojence, jen aby nás zničil. *tím si byl naprosto jistý. Podle něj je nenechá Finn na pokoji ani když bude mít tu svojí Sage. Bude se jich chtít zbavit jednou pro vždy.* Já ti o morálce nic nevykládám.. *kousne si do kebabu a ještě s plnými ústy potichu dodá* Radši. *Gen se asi nedozvěděla o tom, že zabil tu holku. A to je jedině dobře. Za chvíli kebab dojí, ale ještě zůstane sedět na lavičce.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 8:59 pm

Fajn. (řekne od odpadkového koše a pak se na něj otočí) A co vůbec ty? Jak jsi se po tom incidentu měl? (je zvědavá, jestli jí řekne o Klausovi, nebo si to nechá pro sebe. Nezlobila by se na něj, kdyby nechal, ale zajímá ji, jestli půjde s pravdou ven. Vrátí se zase zpátky k lavičce a podívá se na hodinky. Mají ještě zhruba 40 minut, než začne film.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:04 pm

Jak jsem se měl? *zopakuje její otázku a pak se zamyslí. Pořádně jsem se ožal, to nebylo tak zlý. Vlastně se mu to docela líbilo. A potom jsem zabil nějakou nevinnou mladou blondýnu... Vrátil jsem se domů, tam mě Klaus zabodnul dýkou, uklidil mě do rakve a o pár hodin později mě probudil a vedli jsme spolu docela klidnej rozhovor.. Nic z toho ale neřekne.* Co myslíš, jak jsem se měl, když jsem byl zase já ten, kdo všechno posral?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:09 pm

Ne, Kole, tys to neposral. No, možná trochu pak k závěru ano, ale hlavně to posral někdo, kdo nás zradil. Nejhorší je, že prostě asi jen tak nepřijdeme na to, kdo to byl. (pokrčí rameny a podívá se do země. Neřekl jí to, bylo to jeho rozhodnutí a ona to respektuje. Ona se mu o noční návštěvě Klause samozřejmě taky zmiňovat nebude a už vůbec ne o tom, že má v držení dýku, kterou Klaus zabodnul Kola.) Asi bychom už pomalu měli jít, ať tam dojdeme ještě s časovou rezervou. (zvedne se z lavičky)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:13 pm

A ty nemáš ani žádný podezření, kdo by to mohl být? Když to podle tebe nebyl Finn, tak kdo tedy? *zauvažoval nahlas a zvedl se z lavičky.* Jo, asi bychom měli. Docela se na to těším. *řekne, dojde ještě ke koši vyhodit obal od kebabu, potom se k ní vrátí, chytne ji za ruku a společně se rozejdou směrem ke kinu.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:19 pm

Nevím. Vážně mě nikdo nenapadá. Co vím, tak o tom věděli jen já, ty, Klaus, Elijah, Sophie, Kieran, ten odstřelovač, ale podle Kierana je důvěryhodný, je to jeho přítel, Hayley, Jackson... možná tedy Finn, pokud to někde slyšel. Nevědělo to moc lidí. A nevěřím, že by někdo z nich tedy zradil. Musí to být někdo, kdo se o tom dozvěděl ještě bokem, ale kdo? (přimhouří oči a intenzivně přemýšlí, ale zatím na nic nepřichází. Když ji Kol chytne za ruku, přitulí se k němu a opře se mu o rameno a jdou spolu tedy do kina)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:28 pm

Určitě to byl buď Finn nebo někdo z lidské frakce. Nepředpokládám, že by to mohl vyzradit někdo jiný.. *A nebo to mohl bejt ten zatracenej Jackson. Taky mu nějak extra neseděl. A co teprve jestli se o tom zmínil tomu svýmu povedenýmu bráchovi..?* Na jaký, že to jdeme vůbec film?
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitimeMon Oct 27, 2014 9:35 pm

Nemáme žádná vodítka, takže je teď asi zbytečné o tom tady debatovat, kdo to byl a kdo ne. (ušklíbne se a když se ho zeptá, na co to jdou, usměje se) Je to film Dracula: Untold. Já prostě nemám těch upírů dost. (zasměje se) Ale nemůžu za to, že byl zrovna k mání tenhle film. (Dojdou pomalu ke kinu)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: French Quarter   French Quarter - Stránka 10 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

French Quarter
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 10 z 35Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: