|
|
Autor | Zpráva |
---|
Claire Evans
Poèet pøíspìvkù : 864 Join date : 16. 08. 14 Location : (rok narození: 1113)
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 11:18 am | |
| Jo, děti... O tom jsem zatím nepřemýšlela... Ty s Marcelem mít asi nebudu... S tím hybridem není nic jisté, třeba ani žádný způsob nenajdu. Ale vím že kdyby něco nevyšlo podle plánu, budu potřebovat pomoc nějakého vlkodlaka, možná že... No, neřešme to. (Koukne se na něj a objedná si další sklenici vodky. Dostali se na celkem nepříjemné téma, hlavně pro ni. Než jí na to Kol stihl co říct, vešel dovnitř Klaus a přisedl si k nim. Probodávala ho pohledem. Neměli mezi sebou hezký vztah, ale to Klaus neměl snad s nikým. Mlčela, věděla že není moudré cokoliv říkat. Pozorovala dění v baru. Poslouchala rozhovory které se děli okolo a nijak se zatím nezapojovala. Hledala jestli neuvidí někoho známého. Seděla jen tak u baru a tiše si zpívala písničku kterou momentálně hráli. Pohupovala nohou a nasávala atmosféru.) |
|
| |
Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 11:31 am | |
| *Brzy už ji ten chlap přestal bavit a tak se ho zbavila. Chystala se dojít si pro něco k pití sama, ale v tu chvíli si všimla Claire. Předtím ji ignorovala, byla od ní moc daleko. Nyní zamířila přímo k ní.* Nazdar Claire. *Falešně se na ní usmála.* Jak se máš? A kde máš Marcela? *Opřela se o bar těsně vedle ní a u barmana si objednala vodku s džusem. Všimla si, že kousek od ní jsou její sourozenci, ale moc je nevnímala. Nechala je, at se baví sami. A naštěstí pro Sophie ji uniklo, co se dělo v kuchyni.* |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 11:35 am | |
| *Po procházce čtvrtí se vydal do velmi vychvalovaného baru. Letmo si přečetl nápis na výloze a vešel. Zavřel za sebou a rozhlédl se po baru, jako kdyby čekal že narazí na někoho známého. Všiml si pár lidí v baru ale nijak zvlášťe tomu nevěnoval pozornost. Sedl si k jednomu stolu a lokty opřel o desku stolu.* |
|
| |
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 11:44 am | |
| Ano, jistě. Lidi by ho tu asi moc neoplakávali, kdyby zemřel. Spíš by se jim asi značně ulevilo. (ušklíbne se) No, možná je to o něco lepší, ale výhra to rozhodně taky není. Žít v děcáku vždycky taky nemusí být tak fajn. (pokrčí rameny) No, na to, kolik jí je, je docela zvláštní, že svoje schopnosti objevila až teď. A ještě k tomu se mi spíš zdálo, jako by je snad objevila právě dneska, alespoň podle toho jejího výrazu a prohlášení, že nevěří na nadpřirozeno. (s protáhlým obličejem pokrčí rameny ještě víc.) Ups. Asi jsme jí trochu zamotali hlavu. (zazubí se) Ano, to teda jsi mistr. Uspořádat párty, aby se tu sešli skoro všichni tví nepřátelé najednou, to dokážeš vážně jenom ty. (zakroutí hlavou a zasměje se) Jo, můžeš si za to sama. Měla ses nechat třeba jen vážně pobodat, to bys z toho představení něco viděla, ale ne si nechat lámat vaz. (protočí oči) Taky jsi mi chyběla (trochu zvážní, ale pak se usměje)
Naposledy upravil Genevieve Rousseau dne Sun Aug 24, 2014 2:11 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 12:20 pm | |
| Rebekah. Čím vděčím za tvou pozornost? (Nevěnovala jí jediný pohled a na její otázky neměla chuť odpovídat. Vyklopila do sebe zbytek poháru a znovu si objednala to samé jako předtím. Pozorovala barmana a Bece nevěnovala větší pozornost než měla v úmyslu. Nechtěla se bavit zrovna s ní.) |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 12:30 pm | |
| Nevím. Asi se nudím. *Pokrčila rameny a od barmana si vzala svoje pití.* Anebo jsem prostě zvědavá. Čekala bych, že se tady ukážeš s Marcelem, ale nějak ho tu nevidím. Že by tě už konečně nechal? *Pozvedla obočí.* Možná by to vysvětloval to tvoje oblečení zoufalky, který se snaží někoho zoufale sbalit... |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 1:47 pm | |
| (Ironicky se zasmála a dělala že se jí to dotklo.Když přestala, na tváři měla lehký úsměv a její výraz byl klidný. Přehodila si nohu přes nohu a napila se.) Ne, s Marcelem jsme stále spolu. No a můj outfit? (Zamyslela se a pak se usklibla.) Tématem je rock, takže: Sex, drogy a rock'n'roll. Je to trochu vyzívavější, ale mně se to líbí a o názory ostatních se nestarám. |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 2:01 pm | |
| Tak proč ses vubec namáhala s tím, aby sis na sebe vůbec něco vzala? Možná bys tak někoho spíš sbalila, než na ten svůj... ty tomu říkáš obličej? *Pozvedla obočí a zlomyslně se usmála.* Pořád nechápu, co na tobě Marcel vidí... ale bůh ví jakej trik si použila, aby ho oklamala. *Pokrčila rameny.* |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 2:26 pm | |
| (Jen se ušklíbne. Rebeku ignoruje a dělá, že tam vůbec není. Ignorace, to jí přijde lepší jak se a ní vybavovat. Je vidět jak na ní žárlí. Objedná si tentokrát něco lehčího, skleničku šampaňského a jen se sladce usmívá. Pak si ale neodpustí štiplavou poznámku.) Možná že si mně vybral protože jsem, já nevím, atraktivnější? Lepší? Prostě si vybral mě, překousni to. (Prohodí ledabyle a porozhlédne se po Kolovi. Přes ostatní lidi ho však nevidí.) |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 2:53 pm | |
| *Po chvíli čekání na obsluhu se zvedne a zamíří k baru. Sedne si na jednu z barových židliček a pousměje se.* Sklenku bílého prosím *Pousměje se na barmana a prsty začne poklepávat o pult.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 3:04 pm | |
| To ledaže by měl něco s očima... *Natáhla se přes bar a tam sebrala nůž. Barman se zdál příliš zaměstnaný obsluhováním lidí, tak si toho ani moc nevšímal. Obrátila se pak na Claire a využila toho, že měla položenou ruku na pultě. Nůž ji zabodla přímo do ruky.* Ale ráda jsem si s tebou pokecala. |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 3:10 pm | |
| (Zasyčela bolestí a nůž si pomalu vyndala. Podívala se na něj a na Rebeku. Měřila si ji pohledem. Uvnitř zuřila ale výraz měla klidný a vyrovnaný. Po chvíli zamířila a nůž vrhla těsně vedle barmanovi hlavy. Měl zděšený výraz a rychle mu tlouklo srdce. Jen se na něj omluvně podívala a pousmála se.) |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 3:27 pm | |
| (Otočí se na muže který si od něho objednal sklenku vína. Vypadá dost netrpělivě a tak jeho přání rychle uskuteční. Na pult mu položí sklenku vína a pozorně si prohlíží. Jenže už po něm chtějí další lidé pití co si objednali a tak mu nezbývá nic jiného než to být a věnovat se dál zákazníkům.) |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 4:07 pm | |
| *Sledovala výraz Claire, jak ji to zabolela a usmála se nad tím.* Snad tě to nebolelo? *Usmála se na ní falešně.* Klidně se ti to může stát znovu... *Krátce se podívala na barmana, který od ní málem schytal nůž do hlavy. Ne, že by jí na tom nějak buh ví jak záleželo.* |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 4:12 pm | |
| (Až by se na ní podívala, pozdvihla jejím směrem ruka a ukázala na ní prostředníček. Podívala se na něj a pak na ní,omluvně, jako by nevěděla jak její ruka pracuje. Ruku stáhla, jakoby nic a věnovala se zase svému šampaňskému.) |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 4:34 pm | |
| *Bleskově vymrštila ruku a chytla ji za ruku, konkrétně za ten prostředníček. Stiskla ho velmi drtivým stiskem.* Ou, promiň, já tě držím moc pevně? *Falešně se usmála a stiskla jí prst ještě pevněji.* Snad tě to nebolí? *Ušklíbla se a prst ji navíc ještě zkroutila.* |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 4:40 pm | |
| Nesahej na mně! (Vykřikla ostře a dost hlasitě. Její klidný výraz byl ten tam. Převládl hněv a vztek. Rychlím pohybem podkopla Becce židli, která se skácela k zemi. Prst jí bolel, ale dalo se to vydržet. Proto neváhala a zlomila si ho do nepřirozeného úhlu tak, aby se jí vykroutila a pár rychlými pohyby si kosti narovnala tam, kde měli být.) Chceš dělat scénu tady, mezi lidmi? (Podívala se jí ostře do očí.) |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 4:55 pm | |
| *Nějaký protiutok čekala a tak se na to připravila. Jakmile jí podkopla židli, hned byla na nohách v plné rovnováze. Velmi ji těšilo, jak se jí povedlo ji vykolejit z jejího klidu.* Proč bych nedělala? Dneska už jsem tady jednu čarodějku zabila. Chceš být další? *Podívala se jí přímo do očí a ušklíbla se. Její prst už sice nedržela a nijak jí ho nedrtila, ale momentálně uvažovala, co dalšího by jí mohla udělat.* |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 5:14 pm | |
| Dnes na tebe vážně nemám náladu. (Odsekla, hodila barmanovi peníze a sebrala si svoje věci.) Vyříkáme si to někdy jindy. (Otočila se aby našla Kola a rozloučila se s ním.) |
|
| |
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 5:47 pm | |
| Možná by ho přeci jen někdo oplakával. Jeho sourozenci. (Pokrčí rameny) Jistě, žít v děcáku určitě není to nejlepší, ale já bych to brala místo vyrůstání s mými rodiči. Asi by se objevili jiné problémy, ale pochybuji, že by mě někdo zavíral do hrobky na hřbitově. Myslím, že je objevila teprve dneska a taky se mi to zdálo divné. Hodila jsem po ní flašku, aby jí chytila, ale zastavila jí ve vzduchu a myslela si, že jsem to udělala nějak já skrytými provázky. Určitě jste jí zamotali hlavu a snad jí to nějak vysvětlím v klidu pak, ale zatím jí dam čas na ulidnění. (Pokýve hlavou a skousne si ret) Sebevražedná mise, já vím. Ale jak sis všimla, poslední dobou jsem moc nemyslela na následky. (Ušklíbne se a zavrtí hlavou) Nechat se pobodat? Au to by bylo bolestivé, zlomení vazu nebolelo až na to, že mi teď třeští hlava. (Promne si spánky a dojde ke dřezu, vezme si čistou sklenku a natočí si do ní vodu a tu pak vypije) Dneska s alkoholem končím a radši i na několik dalších dnů. (Usměje se, když řekne, že jí taky chyběla. Přejde k ní zpět a jen jí obejme) Už žádný lži a žádné skrývání? Ty dny tady bez tebe byli šílené. Vážně jako bych ztratila jednu svojí půlku. (Oddálí se od ní a podívá se jí do očí) |
|
| |
Claire Evans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 6:31 pm | |
| (Jakékoliv další řeči Beky už neslyšela, protože našla Kola, rozloučila se s ním, řekla mu že by se mohli vidět zítra a že ho naučí řídit, a následně i s Davinou. Tahle párty se nějak zvrtla. A potřebovala odsud co nejdříve vypadnout. Rázně vyšla z baru. Dnes si pořádně uvědomila, že se potřebuje sejít Jacksonem. Proto si došla před sídlo pro auto a vydala se do zátoky.) |
|
| |
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 6:41 pm | |
| No, ať se jeho sourozenci tváří, jak chtějí, oplakávali by ho. (kývne hlavou) Jo, to rozhodně... hrobka není moc dobré místo na spaní. (zatřese se) aspoň, že tohle Bena nikdy nenapadlo. Zavírat mě do hrobky. (ušklíbne se) Řekla bych, že jestli bude chtít, tak sem přijde sama. Pokud sem přijde, je to známka toho, že je jakž takž připravená, aby to přijala. (olízne si rty, když řekne, že už nebudou nic skrývat a lhát si.) Dobře, nebudeme. V tom případě ti chci říct jednu věc. (kouše se do rtu a mhouří oči) Mám ještě tajemství. (podívá se na ni) Ne, že bych ti ho říct nechtěla, ale tak nějak se na to ještě necítím. Proto ti to říkám takhle. Přiznávám se, že něco tajím, jistě ti to jednou řeknu, ale ne teď. (podívá se na ni a doufá, že to pochopí) |
|
| |
Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 6:51 pm | |
| Jo máš pravdu. Dam jí prostor a buď se vrátí nebo ne a pokud ne, tak jí to zkusim aspoň stručně vysvětlit a pak se uvidí, jak se zachová. Ale pokud se nezačne učit, mohla by udělat pár hodně velkých problémů a ani by se nemusela snažit. (Zamyslí se, že jí dá opravdu pár dní a pak se uvidí, co dál. Jestli zůstane v New Orleans, tak bude muset něco udělat. Nechce, aby tady po městě chodila čarodějka, která neovládá svou moc a brzy by moha podpálit třeba kolej. Poslouchá jí ohledně toho, že má tajemství. Kývne hlavou na pochopení.) Chápu tě a jestli dobře chápu, je to něco z tvé minulosti, takže mi to řekneš až budeš připravená a nebo taky ne. Myslela jsem hlavně, že si nebudeme lhát ohledně přítomnosti a tím zabráníme dalším neshodám a problémům, jako to bylo s Mikaelem a tak dále. (Nadechne se a trochu si jí prohlédne) Když už jsem se zase vrátila k tomu všemu. Jak ses vlastně odpoutala od předků? Je vidět, že máš více síly, ale předtím si jí tolik neměla. (Přimhouří očí) |
|
| |
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 7:06 pm | |
| *seděl u baru a jen tak, sám, si tam popíjel svůj oblíbený bourbone. Ani si nějak nevšímal toho, co se děje kolem, jinak by věděl, že tady dneska byla málem další mrtvola, a to Claire. Protože Beka byla určitě schopná ji zabít. Když za ním přišla Claire, aby se rozloučila, tak se s ní rozloučil a domluvil se s ní na zítřku, že by se mohli znova sejít. "Konečně by mě mohla naučit řídit." řekne si sám pro sebe v duchu. Když Claire odejde, zase se věnuje svému pití. Pije pomalu, takže ještě ani není moc opilý..* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Aug 24, 2014 7:08 pm | |
| *Jakmile odešla Claire, tak neměla koho týrat a koho popichovat.Rozhlédla se okolo a všimla si Klause a Alisey, jak se spolu bavili a opodál samotného sedícího Kola. Zamířila k němu.* Tak co? Už jsi našel Genevieve? *Pozvedla obočí a usadila se na stoličce vedle něho. Sebou si přinesla svoji vodku s džusem, ze které teď trochu upila. Krátce se rozhlédla okolo, malinko jí začala připadat, že to tady trochu prořídlo.* |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Rousseaus Bar | |
| |
|
| |
|