The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Rousseaus Bar

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorZpráva
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

Rousseaus Bar - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:14 pm

*z jeho pití ho vyrušil hlas Rebeky. Dopil obsah skleničky a mávnul na barmana, aby mu donesl další.* Jo, našel. Ale tak nechám ji se Sophie o samotě, mají si o čem povídat. *provokativně se na ni usměje. Ne, tentokrát jí zabití Sophie nevyšlo. Nebo vlastně vyšlo, ale Gen jí to tak trošku překazila.* Doufám, že teď ji chvilku zabíjet nebudeš. *podívá se na ni.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:18 pm

Sophie je zase naživu? *Pozvedla překvapeně obočí, ale nakonec pokrčila rameny.* Nevadí, aspoň mám možnost zabít ji znovu. Ale dneska mi stačilo její zabití a týrání Claire. Limit mám splněný. Něco dalšího proběhne možná až po půlnoci. *Znovu upila ze svojí skleničky.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:23 pm

Jo, Sophie je zase naživu. *potvrdí ji a pak se na ni podívá, docela vážně.* A ty nebudeš zabíjet ani ji, ani Claire, jasný, Beko? *koukne se na ni takovým pohledem "myslím to smrtelně vážně". Rozhodně nechce, aby zabíjela Claire, kvůli tomu, že ona je tu jediná, kromě Gen, s kterou se dá normálně bavit. A Sophie? Tu ať nezabíjí kvůli Gen.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:28 pm

Já neřekla, že chci zabít Claire. Jenom že ji chci týrat. Maximálně bych ji něco zlomila, něco probodla, zlomila vaz... ale srdce bych ji v těle nechala. Teda pokud tam nějaký má. *Pokrčila rameny.* A Sophie... to záleží jak se bude chovat. Jestli mě bude zase štvát, tak má smůlu. Já se nenechám urážet od nějaké čarodějky a nebudu váhat s jejím zabitím. A tvoje slova mě od toho nezastaví.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:35 pm

Tak ji nebudeš ani týrat. *ušklíbne se na ni a tím to uzavře, jako by to pro něj byla hotová věc. Teď od Beky očekává, že ji prostě nechá na pokoji.* A mohla bys prosímtě aspoň počkat, než si s ní Gen promluví? *koukne se na ni, nemá cenu jí něco rozmlouvat.. Nebo aspoň zabití Sophie. To jí asi nerozmluví i kdyby se snažil sebevíc.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:38 pm

Pokud během toho rozhovoru za mnou nepřijde Sophie a nebude drzí, tak má Genevieve šanci, že si stihnou promluvit. Ale jinak mají smůlu. *Pronesla lhostejně a dopila zbytek svojí skleničky. Podívala se pak na Kola.* A ty se tu plánuješ opít nebo plánuješ dneska ještě něco dělat?
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:41 pm

*na téma Sophie už radši nic neříká.. Pro teď to asi uzavřeli. Když se ho zeptá, jestli se dneska hodlá opít, vezme si od barmana skleničku a napije se.* Co myslíš? *zeptá se jenom. Samozřejmě, že se hodlá opít. Tohle je párty, na párty se snad ani nic jinýho dělat nedá. Kdyby aspoň Claire ještě neodcházela, s tou by se aspoň dalo bavit.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:41 pm

Jo, určitě je potřeba, aby měla svou moc pod kontrolou. Tak to vypadá, že budeš ještě mentorkou nových čarodějů, kteří ani nenáleží do covenu. (podívá se na ni pobaveně, pak ale zase zvážní) Ano, je to něco z mé minulosti. Ale ty víš alespoň o Benovi. (opře se o stůl) Kolovi jsem nedokázala říct ještě ani o něm. Já, jako bych měla v sobě nějakou bariéru. Jako bych se styděla za to, co proběhlo, prostě se mu to stydím říct. (vydechne a koukne se do země. A to to ví i Klaus, řekla si v duchu.) Ale to je jedno, teď mě stejně naštval. Ještě si s ním hodlám promluvit. (to zdrogování mu neprojde) Ano, nebudeme si lhát. (Slíbí.)No, tak trošku jsem si vzala moc Esther, matky Původních. Chvíli se mi to podařilo tutlat, ale opravdu jen malou chvíli. Ne, že by to Původní vzali nějak extra dobře, ale žiju stále. (pokrčí ramena)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:50 pm

Hádám, že jo. *Ušklíbla se a podívala se na barmana. Objednala si u něj další vodku s džusem.* Asi se k tobě přidám. Už tu není moc na zabíjení. Ale kromě opíjení se tu dá ještě poslouchat hudba. Otázkou je, jak dlouho ještě budou hrát.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 7:54 pm

Jo, uhádlas. *zaksichtí se na ni a když řekne, že se k němu přidá, jenom pokrčí rameny.* Pro mě za mě, klidně pojď pít se mnou. Lepší pít ve dvou, než pít sám. *napije se.* Tak já nevim, hrát by měli asi do tý doby, co tu budou lidi, ne?
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:07 pm

*Napila se ze svojí skleničky, kterou mu podal barman.* Lidi tu jsou schopní být až do sedmi do rána. Pochybuju, že kapela vydrží hrát tak dlouho. Jednou skončí. *Poznamenala a rozhlédla se okolo. Na moment se zadívala na Klause a Aliseu.* Začínám mít pocit, že ti dva už se začínají snášet... ještě chvíli a budeme mít v rodině ideální rodinné prostředí pro výchovu dětí. Pak budeme už jenom krůček od toho, abychom si děti pořídili i my ostatní...
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:16 pm

Mentorka nových čarodějů. Kdo by to byl do mě řekl, že já zrovna budu učit magii. A Trevorovi vlastně místo v covenu taky náleží. Jen jde o to jestli bude chtít, ale třeba jo. Ale teď se chci stejně nejvíce soustředit na Davinu. Slíbila jsem jí tu moc zpátky a pak jí budu učit. Jen vymyslet, jak přelstíti Monique, to už bude něco jiného. (Zamyslí se a na chvíli o tom uvažuje, dokud nezačne Genevieve opět mluvit) Nikdo nemluví rád o takové minulosti a pokud jsi to Kolovi ještě neřekla, tak jednou třeba řekneš, ale nemáš se za co stydět, nebyla to tvá chyba a Kol to určitě pochopí. Ne, že bych byla nějak nadšená z vašeho vztahu. Já mam na původní svůj názor. (pokrčí rameny, povytáhne obočí) Co zas vyvedl za kravinu? Ty jeho nápady některý jsou totiž vážně občas kraviny a dopadají hrozně, i když si myslí, že to dělá pro tvé dobro. (Lehce protočí oči a zavrtí hlavou) Ukradla jsi moc Esther? (Povytáhne vysoko obočí a vykulí oči) Wow přešla jsi na vyšší level. Ale vypadá to, že tě za to nechtějí zabít, takže pohoda.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:16 pm

No tak až skončí, pustí hudbu na nějakým cédéčku nebo na čem, že teď ta hudba je. *pokrčí rameny a zadívá se tím směrem, kam se dívala Beka. Jo, vážně to vypadalo tak, že si Klaus s Aliseou čím dál tím víc rozumí.* No to víš, tak oba dva teď budou rodiče, tak počítám, že už se baví o tom, jakou značku plínek budou kupovat. A nebo se mu třeba Alisea svěřuje, jaký má teď problémy. Tak přece jenom Hayley už to má za pár, tak Klaus už asi o většině těch věcí ví. Třeba teď bude něco jako její poradce. Porodní asistentka. *zasměje se, když si takhle Klause představí.* Copak copak, ty se chceš stát člověkem jako Alisea, abys mohla mít děti, jo? *tázavě se na ni podívá a napije se.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:26 pm

*Zasmála se představě, jak se ti dva baví o značkách plínek a o mateřství.* Tak o tom silně pochybuju, že by rozebírali zrovna tohle. To už je větší šance, že si připomínají, co si navzájem provedli. *Ušklíbla se a při Kolově poslední otázce se trochu zarazila a zamyslela se nad tím.* Já nevím. Asi tak před rokem jsem byla připravené si ten lék na upírství vzít. A v jednu chvíli jsem si ho i vzala a ani chvilku jsem přitom neváhala, ale pak se ukázalo, že to jenom dávka sporýše. Ale teď už si tím nejsem tak jistá. Něco jiného to bylo u Alisey, která byla jenom hodně starý upír. Jenže my jsme Původní, nesmrtelní. máme hodně vysoké postavení... a nechce se mi se toho vzdávat. Ale dítě bych chtěla taky.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:32 pm

Jo, Davina je taky chudák. Celej rok zavřená na půdě a teď je bez moci. (ušklíbne se... dokázala si představit, jak jí asi bylo, i když ona byla zavřená Benem v domě "jen" čtyři měsíce. Davina to musela vydržet skoro rok.) Jo, já vím, pochopí to, ale tak nějak nejsem připravená mu to ještě říct. (zakroutí hlavou. Vážně se toho obávala.) No, řekněme, že jsem teď zrovna měla být v nemocnici. (podívá se na Sophie) Dneska ráno se mi zastavilo srdce, kolaps systému. Už dlouho nespím a jsem docela ve stresu. Stále se mi zdají noční můry. A chápu, že to jistě Kol myslel dobře, ale přijde mi jako docela podpásovka, když tě tvůj přítel nechá nadopovat sedativy, aniž by ti o tom něco řekl. Já nesnáším nemocnice. Sama víš, že jsem vždycky chtěla co nejdřív domů, když jsem tam byla a on si s doktorem domluví, aby mě zfetoval. (zaskřípe zuby) Ten doktor musel být ale pořádnej debil, protože když má člověk oslabenej systém, tak sedativum může způsobit takový útlum, že zemřeš... Nechápu, jak ... Kol tohle asi neví, ale ten doktor měl, pokud ho teda Kol neovlivnil. Mohla jsem tam klidně zkolabovat zase. (je docela dost naštvaná) Jo, ale cítím, že ta moc ještě není tak úplně moje... ještě ke mně na sto procent nepřilnula.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:33 pm

*v tom, co teď Rebeka říká, vidí tak nějak sebe. Sám přemýšlel o tom, že by se mohl teoreticky stát člověkem, hlavně kdyby Gen chtěla děti. Ale tak ona se o tom teď bavit nechtěla, nechávájí to tedy na později..* já si myslím, že tady jde hlavně o tu nesmrtelnost. Protože jak ty, tak i já, máme dost nepřátel, kteří by se nás rádi zbavili. A troufám si říct, že já jsem na tom v tomhle trošku líp. *zašklebí se na ni.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:51 pm

Jenže o tobě si spousta těch nepřátel myslí, že jsi mrtvej. Teď jde jenom o nepřátele, které sis stihl nadělat po tom co ses probral... To bude asi jenom polovina města. *Ušklíbla se* Ale když se podíváš na to, co jsem dneska dělala já... mám pocit, že tě trumfnu. Minimálně Sophie a Claire by určitě využili mojí smrtelnosti.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 8:58 pm

No, ale na jednu stranu na té půdě byla dobrovolně, protože se nás bála a nevěřila, že Sklizeň vyjde a nedivím se jí vůbec. Lhali jim a neřekli pravdu, tudíž se dobrovolně nerozhodli oni, ale rozhodla za ně Bastiana. (Pokrčí rameny. Lhaní v tomhle covenu bylo na prvním místě a jí se to nelíbilo. Ona sice také lhala trochu, ale už lhát nebude a bude řkat pravdu, i kdyby se neměla nikomu líbit) Něco jiného je říct pravdu kamarádce a něco jiného přítelovi, těm se to říká vždy o něco hůře. I když třeba John není můj přítel, mám k němu blízko a taky neví o hodně věcech, které jsem provedla, hlavně ty které zahrnují smrt. (Poslouchá jí, co říká dál a na chvíli zadrží dech.) Měla si být v nemocnici a chodíš na párty? Genevieve. (vydechne a zavrtí hlavou, měla aspoň zůstat doma v klidu) Zkoušela jsi něco na uklidnění a posílení energie? Pořád mam dost velkou zásobu čajů jestli chceš, vím sice že si je dokážeš udělat sama, ale já mam vše připravené dopředu. Měla by jsi odpočívat a ne chodit na párty a ke všemu oživovat jednoho bývalého ztroskotance. (Podívá se na ní vážně) O čem jsou ty noční můry? Nechla tě nadopovat? Ou tohle je dost velká podpásovka. Ještě ke všemu, když my máme dost specifický názor na chemii. Kdyby ti radši šoupl nějaký čaj z bylin, kterej by tě uspal. I když samozřejmě by to taky nebylo zrovna nejlepší. (Zavrtí hlavou. Tohle byla od Kola vážně neuvážená kravina. A Genevieve měla pravdu, mohla zkolabovat opět.) Kol je vážně případ. (Prohrábne si vlasy. Má o Genevieve sice strach, ale nevypadá nijak hrozně, že by každou chvíli omdlela nebo něco. Fyzicky se zdá teď v pohodě, ale psychicky ne) Nepřemýšlela jsi o tom, že to dělá ta tvá nová moc? Pamatuješ přeci, jak jsem vypadala já, když jsem nebyla ještě spjatá s mocí Celeste. Nespala jsem a měla jsem šílené sny.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:03 pm

Náhodou, mně mají všichni strašně rádi. Teda kromě čarodějek, no. Nemají mě rády od tý doby, co jsem zabil ty dvě. A taky když jsem se pokusil zabít Sophie.. *zamyslí se, jestli náhodou na něco nezapomněl.* No, s těmahle dvěma bys vážně problém měla. *ušklíbne se na ni a znova se napije.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:07 pm

Asi bych si musela kvuli nim najmout nadpřirozenou ochranku... Tebe by mohla ochránit Genevieve. Teda pokud by se neurazila tvoje mužská ješitnost. *Ušklíbla se* Jinak by sis musel taky pořídit ochranku. *Znovu se napila ze skleničky a na moment si i představila, že by byla znovu člověkem. Byla to zvláštní představa, ale nebyla si jistá, jestli by to opravdu chtěla.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:12 pm

Jo, to jo... ale jak říkáš, bála se a rozhodně by byla mnohem radši, kdyby mohla být venku. No, nechme to. (dojde ke dřezu a nalije si vodu do sklenice, napije se a zase se vrátí k Sophie) Ano, měla bych být v nemocnici, ale kdybych se tady neobjevila, tak bych toho ztroskotance nezachránila. A pak bych si vyčítala to, že jsem ten revers nepodepsala. Takhle si nemusím vyčítat nic. Navíc, oni mě v tý nemocnici chtěli očividně zabít. (brání se) Zkoušela jsem všechno. Nic nezabírá. (zakroutí zoufale hlavou) Dokonce jsem už přemýšlela, jestli to nemá někdo na svědomí, ale to by musel mít můj osobní předmět a mně nic nechybí. Kontrolovala jsem i včera ty krabice a je tam všechno. (Svoje věci si pamatovala) O Benovi, o Kolovi tak různě. (podívá se na ni se skousnutým rtem) Jo, Kol je případ. (přitaká a promne si obličej. Pak najednou vzhlédne, když se zmíní o moci) Máš pravdu, proč mě to nenapadlo. Tohle jsem ze svých myšlenek naprosto vynechala. 
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:12 pm

Víš, to bys možná ani nemusela. Tys nepřemýšlela o tom, že bychom se vlastně mohli stát čaroději? Je dost velká pravděpodobnost, že v sobě ty geny budeme mít, díky naší matce. *vzpomněl si na to, jak mu na Bali nechala Gen proudit magii jeho tělem. Bylo to něco úžasného. Možná by nebylo k zahození, kdyby to takhle měl pořád...*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:16 pm

Ale stejně bychom byly hodně pozadu, i kdybychom na to ty geny měli. Nikdy jsme to necvičili... A u vás to i otec zakázal. V jste měli za úkol lovit a chránit rodinu. Tlačil na matku ať nechá magii jenom v ženské části rodiny... *Krátce se podívala na Aliseu.* Vlastně se mu to i docela povedlo. I když ne až tak uplně jak čekal. *Opět se podívala na Kola.* A popravdě tebe si ani jako čaroděje představit nedokážu. Být upírem sis vždycky užíval.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:24 pm

Všechno se dá naučit. A neříkej mi, že tobě by se nelíbilo být čarodějka. A pokud bys to zdědila po matce.. Mohla bys být pěkně mocná čarodějka. *až teprve teď pomyslel na to, že by mohla napáchat pěkný škody. Možná větší, než jako Původní.* Být čarodějem by nemuselo být tak špatný.. *trošku pokrčí rameny.* A kdo říká, že si to pořád neužívám?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Aug 24, 2014 9:28 pm

Máš pravdu, pak by si toho ztroskotance nezachránila a pak by jsi žila s tím, že jsi mě předtím ani neseřvala, za to jak jsem se chovala v poslední době. (Lehce se usměje) No to je taky pravda. Ohrozili tvůj život a ten doktor očividně nemá ani školu nebo byl ovlivněnej, kdo ví. (Kývne hlavou a zamyslí se) Na takové kouzlo by musel mít hodně osobní předmět. Nejlépe něco k čemu máš hodně velký vztah, ale takové věci sis odnesla už dávno a pak pro další byl Kol, jak jsem usoudila. Ale... (Zarazí se a uvědomí si, že má ještě její náramek a vlastně svou skříň nekontrolovala jestli tam pořád je. Sice je uzamčená krevním kouzlem, ale to by Monique mohla prolomit jako její příbuzná.) Takže se ti zdá o tom, čeho se nejvíc bojíš? Protože ještě nedávno ses bála pocítit nějaký emoce ke Kolovi. (Vydechne) Doufejme, že to je jen tou mocí a za chvíli se to ustálí. Nevím jestli se to teď hodí, ale mohla by jsi přes noc zůstat tady a já bych se mohla pokusit zjistit, co za tím je, když budeš spát. je to nejlepší způsob, když se ti zrovna bude zdát nějaká noční můra.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 8 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rousseaus Bar
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 8 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rousseaus Bar

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru