The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
John Madden
Poèet pøíspìvkù : 35 Join date : 31. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Sep 10, 2014 8:58 pm | |
| (Celou dobu je nenápadně poslouchal. Sem tam obsloužil nějakého zákazníka, ale uši měl nastražené. Když se Alisea zmíní, že ji kouzlo vrátilo do stavu před upírstvím. Má co dělat, aby se uklidnil dřív, než se mu rozbuší srdce. V místnosti byl Elijah Mikaelson, poznal by, že je rozrušený. Ale jemu se podařilo udržet svůj tep v normě. To dítě je jeho. On, Roderick Haraldson, který si myslel, že všechno jeho štěstí je pryč, když se Alisea proměnila na upíra, se teď dozvídá, že Alisea je znovu člověk a čeká jeho dítě. Měl štěstí, že ho přišel vystřídat jeho údajný bratr, který sem občas chodil, když měl čas. On si tak mohl jít provětrat hlavu ven. Předal Jackovi bar a vyšel pryč do ulic.) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Sep 10, 2014 9:11 pm | |
| Litovat a ztratiti jsou v některých směrech naprosto dva odlišné pojmy. Spíš jsem myslela, že tvůj bratr by nikdy nelitoval toho, že by zabil nevinného člověka. Jen by si na svůj seznam připsal další jméno z mnoha. Ztratit něco může každý člověk, i když si myslí opak. (Ona sama si myslela, že nemá, co ztratit, ale měla. Mohla ztratit hodně, i když už ne tolik. Jo a to nevíš všechno. Pomyslí si. Ona sama vlastně nevěděla vše, co jí Benjamin udělal, ale věděla to nejhorší. Protože, co může být horšího, než znásilnění vlastní sestry a ke všemu povolení svým znásilnit svou sestru jeho dalšími kamarády? Ale nijak se k jeho poznámce nevyjadřuje.) Můžeš to s ní probrat na schůzi. (Nějak se jí nechtělo dávat mu adresu Genevieve. Ani nevěděla proč vlastně. Včera jí její bratr ponížil před velkou skupinou osob, i když pak odešla se vztyčenou hlavou, muselo jí být hrozně. Proč by se na ní teď mělvrhnout horda lidí s otázkami? Jo ona s ní chtěla také mluvit, ale hlavně se chtěla ujistit, že je v pořádku.) No zabouchnout dveře před nosem ti může i sama. (Pokrčí rameny. Když s ním Genevieve nebude chtít mluvit, tak ho prostě nepozve dál a vyřešeno. Napíše Elijahovi její adresu na ubrousek a položí ho před něj.) Jsem vytížená žena. A moji lidé čekají, až jim něco řeknu. Budou chtít odpovědi. Bohužel nejsme tak malá frakce, jako vy. (Ona prostě musela uklidnit své lidi. Nechce, aby mezi nimi zavládla panika a všechno se tím ještě zhoršilo.) Nejsem sebevrah. (Odvětí mu. I když ona a coven by ho mohli zvládnout, ale bůh ví, co všechno má Benjamin v rukávu za esa.) Wow smrt nabírá novou úroveň. A přírodní zákony přestávají platit. (Vlastně to bylo docela logické. Kdyby jí jen zbavila nesmrtelnosti, tak po kouzle zůstane mrtvá. Ale ona jí proměnila zpět v člověka, živého člověka. Začne jí vibrovat mobil. Vezme si ho do ruky a přečte sms. Margaret. Čarodějky začínali být silně nervózní.) Omluvte mě, ale už budu muset jít. (Podívá se na ně a poté se rozejde k východu. A venku zamíří do kotle, mezitím rozešle hromadnou sms o schůzce covenu.) |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Sep 10, 2014 9:30 pm | |
| *Alisea víceméně zodpoví Sophii to, co by jí nejspíše řekl taky nebo něco v podobném smyslu.* Nicméně nechci, aby se dočkal ani jednoho. *Odvětí pak Sophie. Nechce to už rozebírat. Teď už, jen čeká na to jestli se od ní dozví, kde najde Genevieve nebo ne. Jeho pohled potemní, když ho odbyde, ale zůstane v klidu.* Tohle bych raději vyřešil, jen s ní. *Odvětí jí na to a čeká dál. Mezitím ho zaujme, že se chce Alisea zůčastnit chystané schůze.* Opravdu chceš u toho být? *Koukne na ni překvapeně. Přemýšlí, jestli je to dobrý nápad. Rozhodne se si to promyslet. Když mu Sophie podá ubrousek s adresou, velkoryse přehlédne její poznámku.* Děkuji. *Poděkuje prostě. Její poznámky na jeho dobře míněné rady už raději nekomentuje. Vidí, že Sophie si najde na všechno svou odpověď a on není v náladě jí to vysvětlovat. Vezme si adresu a schová ji do kapsy saka.* Už taky půjdu. *Rozloučí se s nimi.* Rád jsem tě viděl. *Pohlédne na Aliseu. Moc rád by s ní strávil více času, ale teď to prostě nejde.* Jsem si jistý, že se brzy opět uvidíme. *Kývne na ně a po té vstane a bar opustí. Rozhodne se cestou k Genevieve projít.* |
| | | Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Thu Sep 11, 2014 4:34 am | |
| Ano, chci u toho být. To, že jsem odmítla pomáhat přímo se zabitím Mikaela, neznamená, že nehodlám zničit všechny nepřátele. Klidně bych i ochránila Hayley před dvěma měsíci, ale tou dobou jsem zrovna nemohla. *Střelila pohledem po Sophie, když tam ještě byla. Její poslední slova byla spíš mířena jí jako výčitka. Ona na to pořád nezapomněla a plánovala se pomstít tak, že by Sophie měla pár nepříjemností, ale potřebovala si to dobře načasovat Podívala se pak na Elijaha, když zmínil že odchází.* Já tebe taky. *Kývla a pak tam ještě chvíli zůstala sedět a dojídala salát. Objednala si ktou ještě další pití a jakmile dojedla i dopila, zaplatila a vyrazila k sobě domů.* |
| | | Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 8:34 pm | |
| (Probudila se stejně jako Sophie, respektive nemohla moc spát. Přemýšlela o tom, co jí Sophie říkala. e to zvláštní, ona je čarodějka, ale Sophie má pravdu, je proti nim zakomplexovaná. Oblékne se, když vstane, prohlédne si přitom svoje nové rány v podobě nápisu. Zakroutí nad tím hlavou a jde dolů se Sophie. Než se posadí na bar, tak si nalije martini. Jo, po ránu to není ideální, ale ji to zrovna nezajímá. Posadí se na bar a čeká, až ostatní přijdou. Zatím sedí mlčky a přemýšlí, jak hodně se Sophie vlastně odcizily. Jak velká mezi nimi je ta rána.) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 8:40 pm | |
| (Po příchodu do baru napsala na papír, že je dnes zavřeno kvůli inventuře a poté ho nalepí na dveře, ale nechává odemčeno, aby mohli vejít ostatní, kteří se zúčastní schůze. Poté si udělá kafe a sedne si za bar naproti Genevieve, aby na ní dobře viděla. Chvíli jen mlčí a pije kafe.) Vyměnily jsme si role? Ty budeš teď pít alkohol a já budu ta střízlivá? (Povytáhne obočí a položí hrnek na barovou desku.) Víš, jak jsme se včera bavily o tom, že už to není jako dřív. Ráda bych, aby se to změnilo, ale nejsem si jistá, zda to půjde tak lehce. Každá jsme šly svou cestou a máme jiné zájmy. Dřív všechno bylo tak jednoduché a přitom jsme museli řešit tolik věcí a teď? Vídáme se jen, když se něco děje a potřebujeme nějak zasáhnout nebo si o tom promluvit. Dlouho jsme si nepovídaly jen tak o něčem jiném než hrozbě ve městě. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 8:49 pm | |
| (podívá se na Sophie a pousměje se) Nechci se opít. je to jen na chuť dlouho jsem tu nic neměla. (čímž vlastně tak trochu potvrdí to její další tvrzení. Vlastně v baru jen tak nebyla už hodně dlouho a pravda, vždycky se scházely jen, když se něco stalo.) Takže to musíme, hádám, změnit. (podívá se na ni zase) Nehodlám zahodit svoje přátelství jen proto, že je tu můj bratr a chce všechno zničit. A máš pravdu. Dlouho jsme nemluvily o něčem, co nezahrnuje problémy. (přisvědčí) Třeba nikdo nepřijde a my si budeme moci udělat soukromou diskotéku. (uculí se) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 9:01 pm | |
| A nikde jinde si nemůžeš namíchat martini podle svého co? (Štve jí, že se teď vídají hodně málo. Když tu Genevieve bydlela, tak to bylo strašně jednoduché vše, ale teď už ne.) Taky nehodlám zahodit své přátelství, jen protože tady straší tvůj bratr, má neteř s nim pracuje, přidal se k nim Papa Tunde a já jsem Starší covenu na plný úvazek a ještě jsem se rozhodla pomoct Kate, i když ani nevím proč. Prostě i když máme obě práce až nad hlavu, tak by jsme si měli udělat čas i samy na sebe jako dříve. (Zasměje se krátce, když se zmíní o soukromé diskotéce.) Jo a mohly by jsme si ještě pozvat pár fešných chlapíků a zapomenout na okolní svět. Počkej vlastně bude stačit jen jeden, protože ty už jsi zadaná. (Skousne si ret a zadívá se na svou ruku. Rány jsou pořád čerstvé a červené, i když krev z nich neteče. Brzy se jí začnou dělat strupy a ona, vlastně obě dvě to vše můžou zmírnit jen obyčejnou léčbou, protože jak se včera už přesvědčily, tak kouzla nezabírají.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 9:10 pm | |
| Přesně tak. Nikde jinde není lepší martini než tady, protože tady si ho smím dělat sama. (zasměje se a pokývne hlavou) Tak nějak se to solidně zkazilo. (zvážní zase a mírně si upije martini) Jo, rozhodně bychom si měly najít čas zase samy na sebe. Možná bys mě mohla vzít do kina. (podívá se na ni) Od svýho vzkříšení jsem tam nebyla a to víš, v naší době neexistovaly žádné dvouhodinové filmy. (pousměje se) Počkat, někde jsem četla, že být zadaný není nemoc. (zasměje se) Takže těch chlapíků klidně může být víc. (zasměje se ještě víc) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 9:21 pm | |
| Zkazilo se to, ale přenesli jsme se přes to nejhorší a teď se můžeme jen snažit se vrátit do původního stavu. (Kývne hlavou, i když si není jistá, že ta nejhorší část už proběhla. Přijde jí, že ta nejhorší část je fakt, že se odcizily.) Jo do kina bych tě mohla vzít, ale popcorn kupuješ ty. (Podívá se zpět na ní a pousměje se) Nebo bych tě konečně mohla naučit řídit. Ale zapomeň rovnou na to, že tě budu učit s automatickou převodovkou. Žádné takové. Automat je pro lenochy a pro lidi, kteří se snaží zakrýt fakt, že prostě řídit neumí. (Usměje se a napije se kafe.) Tudíž, ale nesmíme říct nic Kolovi. Nechci, aby tady pak provedl nějakou žárlivou scénu, i když by se tu nic hrozného nestalo. Ale zamlouvam si toho nejhezčího. (Zasměje se společně s Genevieve.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 9:42 pm | |
| Jasná věc. Prodávají se prý i nachos. No dobře, ne prý. Dívala jsem se na stránky kina. (přizná se a zasměje se) Myslím, že jsem se do týhle doby docela zabydlela. (utrousí) Tak nějak postupně objevuju všechny různý vymoženosti a je to fajn. (pak se na ni koukne a kousne se do rtu vzrušením) Sakra jo! (skoro až vykřikne) Naučíš mě řídit klidně to může být auto poháněný vesmírnou silou (zasměje se... možná tak chce trochu zakrýt, že neví, co je to automatická převodovka. Benjamin sice automobil vlastnil, ale ona do něj nikdy ani nesedla, protože on by ji těžko někam vyvážel. A to období, kdy jezdila se řidičem se zrovna o auta nezajímala.) Jasně, ten nejhezčí je jenom tvůj. Já už přeci jen jednoho nejhezčího mám. (usměje se a když stále ještě nikdo nejde, přijde ke stereu a pustí hudbu na plný pecky. Pak se vyškrábe na bar a podá Soph ruku) Soukromá disco začíná! (zvolá.... možná se úplně zbláznila, ale možná je to jen tím, že o Sophie nechce rozhodně přijít a proč by si nemohla dovolit uvolnit situaci nějakou bláznivinou?) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 9:54 pm | |
| Nachos se taky prodávají a já mam nejraději se sýrovým dipem, ale popcorn je prostě klasika u filmu a navíc ho můžeš házet po lidech. (Zasměje se a dopije kafe.) Taky si myslím, že ses do téhle doby pěkně zabydlela, ale máš se ještě hodně, co učit a já tě to vše naučím. (Usměje se nad její reakcí na to, že jí naučí řídit.) Myslím, že je čas, abych si koupila své vlastní auto a nepůjčovala si pořád Johnovo, i když jsem přemýšlela, že bych si spíš koupila motorku. No uvidíme ještě, ale řídit tě můžu naučit obojí. Ten nejhezčí je tvůj? Silně pochybuji. (Každá měla trochu jiný typ. No vlastně víc než trochu jiný. Sophie měla ráda potetované týpky a Genevieve ta ujížděla na původních, jak se zdálo. Pozoruje jí, jak zapíná stereo a během chvíle už v baru hraje hlasitá moderní rocková muzika. Zasměje se a zavrtí hlavou) Jsi blázen. (Chytne jí za ruku a taky vyleze na bar. V tomhle má dost velkou praxi. Začne na baru tančit, jak jen to malý prostor dovoluje a směje se.) Takhle rozhodně schůze ani inventura nevypadá. |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 9:56 pm | |
| *Dojede před bar, vystoupí a zamíří ke vchodu dovnitř. Přečte si nápis o inventuře. Je mu jasné, že to bude, pouze zástěrka. Vezme za kliku, a když dveře povolí, vstoupí dovnitř. Zaslechne od baru zajímavé zvolání. Koukne na záda Genevieve, ale nijak se nad tím nepozastavuje.* Zdravím, dámy. *Pozdraví, zatímco míří k baru. Posadí se na volnou židli a tázavě na ty dvě pohlédne. Je zvědavý, co od nich uslyší. Předpokládá, že se jejich noční akce nezdařila neboť by v takovém případě schůzi určitě nesvolávali.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:03 pm | |
| (Už je na baru a Sophie s ní) Joo, budeme házet popcorn po lidech! A koupím si auto, až mě naučíš řídit! (zvolává postupně) A máme každá jinej vkus na chlapy! (zvolá zase a tomuhle se pak ještě zasměje) A blázen jsem, tos to poznala až teď? (podívá se na ni tázavě se smíchem) Ještě tady nikdo není, tak co. A jsem si jistá, že kdyby nás teď viděl Benjamin nebo Tunde, tak by se asi oba hodně divily, že nestojíme ustrašené v koutě. (podívá se na ni a pousměje se, houpe se do rytmu hudby, když v tom uslyší čísi hlas. Otočí se za ním a když pozná Elijaha, rychle se natáhne, vypne stereo a seskočí z baru, jako by se nechumelilo. Podrbe se ve vlasech.) Dobré ráno, Elijahu. Takže alespoň ty jsi přišel. No, možná ještě někdo dorazí. Leckdo může ještě spát. |
| | | Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:05 pm | |
| *Přijela tam s Elijahem a vešla dovnitř. Překvapeně pozvedla obočí, když uviděla ty dvě tančit na baru.* Doufám, že se ta noční akce vydařila a teďkonc ti slavíte. Ale aspoň že jste nás na tu oslavu přivolali. *Pokrčila rameny a sedla si na jednu stoličku u baru vedle Elijaha. Tohle bylo první, co ji napsalo, když ej takhle viděla. Kdyby se to nevydařilo, tak by tu teď takhle netancovali na baru.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:09 pm | |
| *Do baru vlezla chvíli po Rebekah a akorát viděla, jak slejzá Genevieve z baru. Zvažovala, co tady vyváděli a došla k baru.* Zas tak brzo, aby všichni spali, ještě není. My už stihli zažít rodinné drama. I když to je v naší rodině tak běžný, až se to zdá být míň divný jako ranní šálek kafe... *Poznamenala, ale pak nad tím zavrtěla hlavou. Netušila, o čem to mluvili, o jakém pokus a tak se podívala na Sophie a Genevieve.* Takže už nastal nějaký pokrok nebo protiútok který mi unikl? |
| | | Marcel Gerard
Poèet pøíspìvkù : 621 Join date : 20. 08. 14 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:11 pm | |
| (Dostal od Sophie vzkaz. Přišel docela brzy, ale on už byl vzhůru. Dorazil do baru asi půl hodiny poté, co zprávu dostal. Otevřel dveře, ještě zahlédl Sophie a Gen na baru, ale Gen už slezla a zdravila Elijaha. Beka šla chvíli před ním a i Alisea se vměstnala před něj.) Zdravím. Slaví se nebo to byl nějaký počin zoufalství? (podívá se na Genevieve a Sophie) |
| | | Francesca Correa
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:25 pm | |
| (O dnešní schůzi, která se konala v baru Rousseau's jí napsal otec Kieran a požádal jí, aby tam zašla a zároveň se omluvil, protože mu nebylo dobře. Byla dobře informovaná o tom, co se stalo na svátku požehnání, i když sama tam nebyla. Věděla o Benjaminovi, Monique a Abigail. Věděla o tom masakru a že všem vyhlásili válku. Dorazí před bar a vejde dovnitř. Podívá se po všech přítomných a nakrčí nos. Dva původní upíři, jeden obyčejný a tři čarodějky z čehož jedna těhotná. O Alisee toho moc nevěděla, ale byla dobře informovaná, kdo to je a že byla upírem a teď je opět čarodějka. Její lidé jí informovali každý den. Skryje své znechucení nad přítomnosti upírů a přejede pohledem všechny.) Dobré ráno. Otec Kieran dnes nepřijde a budu ho zastupovat ve všech ohledech. Omlouvá se, ale není mu dneska nejlépe.
Naposledy upravil Francesca Correa dne Sun Sep 21, 2014 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:32 pm | |
| (Otočí pohled ke dveřím, když vejde Elijah a za ním Rebekah společně s Aliseou. Seskočí z baru a Genevieve už na nic nestačí ani odpovědět a podívá se na Marcela, který akorát vešel. Ušklíbne se.) Na takové poznámky jsem tu já, nezapomínej. (Pak se podívá na Francescu, která vejde skoro hned po Marcelovi. Čekala tu spíše Kierana, ale jak se hned dozvěděla, tak ten dnes nepřijde.) Zdravím. (Rozhodne se na další nečekat a prostě už začne jednat.) Co kdyby jsme se posadili ke stolu, aby jsme na sebe všichni pořádně viděli? (Povytáhne obočí a ukáže k dlouhému stolu u zdi. Sama se k němu vydá a usedne do čela. Kieran sedí v čele v kostele při schůzi a ona bude sedět v čele na schůzi ve svém baru. Počká než se usadí všichni, kteří přišli a nakonec začne mluvit.) Včerejší akce se nepovedla. (Došlo jí, že Genevieve jim nejspíše řekla o jejich plánu, takže se nad tím ani nepozastavila.) Pro ty, kteří neví, o jakou akci se jedná vysvětlím. Pomocí kouzla jsme se pokoušeli Benjamina otrávit silným jedem. Bylo to rychlé a snadné, ale nepovedlo se. (Jistě by se to povedlo, kdyby neměl Benjamin pomoc.) Benjamin stále žije. A nejen to. Žije ještě další jeho společník nebo jak ho mám nazvat. (Položí si ruce na stůl. Jdou jí celkem dobře teď vidět ty řezné rány, ale to jí je jedno. Tak či tak by je nejspíše musela ukázat ona nebo Genevieve na potvrzení svých slov.) Alphonz Bellatunde Delgallo nebo-li jak ho znáte vy Papa Tunde, žije také. Takže máme o jeden problém navíc, i když jak se to vezme. Jedna z dívek je nejspíše mrtvá, jinak by Benjamin nemohl oživit Tundeho. Z mého covenu nikdo za poslední týden nezemřel, tak zbývají jen ony dvě. (Řekne stručně aniž by projevila známku obav nad tím jestli její neteř žije nebo ne. Pořád jí to vrtalo hlavou, ale teď to nemohla jen tak lehce dát najevo.)
Naposledy upravil Sophie Laveau (Deveraux) dne Sun Sep 21, 2014 10:50 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Sun Sep 21, 2014 10:45 pm | |
| (Ani se nedostala ke slovu a Sophie už začla jednat. Jistěže ano, tohle byla její schůze. Ona tu má hlavní slovo. Usadila se ke stolu stejně jako ostatní a taky se nijak netajila svými jizvami na ruce. Měla zjizvená už záda.) Ano, jak říká Sophie. Nepovedlo se to, protože Benjamin měl při sobě svého věrného spojence. (podívá se na všechny)Sice jsme ho nezabili, ale díky tomu kouzlu jsme právě zjistily, že Tunde je naživu a ak už zmínila Sophie, některá z dívek je mrtvá. Dívky by se řídily Benovou vůlí, byly by z nich jeho loutky, ale když je tu Tunde, bude to ještě horší, protože teď mohou plánovat společně jako rovnocenní partneři. A oni jsou dva. A nás je až moc na to, abychom se na něčem dohodli. Tedy alespoň to jistě čekají. Že se nedokážeme dohodnout. A já v zájmu všech doufám, že to dokážeme. |
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 22, 2014 4:13 am | |
| *Přijel také, s Kolem na Plantážích zůstávvat nehodlal, to radši kůl do srdce. Stál opřený o nějaký sloup a pozorně poslouchal. Mlčel neměl k tématu co říct, takže jen kýval na pozdrav všem, co přišli a na tváři měl kamenný výraz. Většina jeho myšlenek se odehrávala hluboko v jeho nitru.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 22, 2014 10:57 am | |
| *Pozoruje se smíšenými pocity, které ovšem nijak zvláště najevo nedává, příchod ostatních příchozích. Z některých je nadšený více, z jiných méně. Všechny průběžně zdraví. Zachovává si i přes jistou nelibost své dobré vychování. Když je Sophie vyzve, aby se přemístili ke stolu, vstane a následuje ji. Posadí se na jednu z volných míst. Po té si vyslechne jejich neúspěch a nové informace.* Papa Tunde na scéně? Nic "lepšího" už se snad nemohlo stát. *Proběhne mu hlavou. Jen těžko potlačí své znechucení nad touto informací. Zdá se mu, že se situace ještě zhoršila.* Niklaus bude nadšením celý bez sebe, až zjistí, že všichni jeho nepřátelé, které zabil a mnohdy to nebylo právě jednoduché, ožívají. *Toto místo se mu zdá pro Hayley a její dítě nebezpečné. Zatímco je Sophie a Genevieve zasvěcují do podrobností, on sám již uvažuje, jak se jich zbavit. Chce se řídit tím, co již jednou slyšel o Benjaminovi od Gen.* Chce to rychlý, pro ně nečekaný a přesto jednoduchý plán. *Poznamená, ale zní to docela potichu, jako by mu spíše unikla myšlenka. Až potom si všimne, že se k nim přidal i Finn. Vzhlédne k němu, zamyšleně.* Nepřidáš se k nám, bratře? *Zeptá se ho s nečitelným výrazem ve tváři. Moc rád by teď Finnovi viděl do hlavy, aby zjistil, co se mu honí hlavou, a jak moc je jeho snaha pomoci upřímná.* |
| | | Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 22, 2014 11:07 am | |
| *Podivala se na Marcela, kdyz zaslechla jeho hlas. Predtim si ho venku nevsimla, nerozhlizela se po ulici. Uvedomila si, ze byl dobry napad rozhodnout se vyhybat se sobe navzajem. Pocitum, ktere citila, kdyz se na nej podivala, by se radeji vyhla. Anebo za to mozna mohl jeji vcerejsi rozhovor s Genevieve. Kazdopadne at se budou snazit sebevic, tak nekdy se jim nepodari tomu druhemu vyhnout, pokud nastane podibna situace jako ted. Aspon si s nim bude moct promluvit o tom, co slysela o Claire, a bude to mit z krku. Co pak udela Marcel je na nem. Z jejich myslenek ji vytrhla Sophie, kdyz je vyzvala, aby si sedli ke stolu. Usadila se tam spolecne s ostatnimi a vyslechla si, co jim Sophie a Genevieve rekli. Jejich zvjizvene ruce neusli jeji pozornosti. Jakmile zminili jmeno Papa Tundeho doslo ji, kdo presne jim to udelal.* Pred lety mel svou sily ukrytou v tech dvojcatech, kteri chodili s nim. Pokud podobnym zpusobem ukryje I tentokrat, tak bude stacit znicit to neco. Problem je jak urcit co je to neco. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 22, 2014 1:06 pm | |
| *Stejně jako ostatní se usadila u stolu a krátce pohlédla na nově příchozí. Marcela znala, ačkolvi s ním vlastně nikdy pořádně nemluvila, věděla kdo to je. Ale tu ženu neznala vůbec a nic z ní necítila, takže usoudila, že bude člověk. Pohledem pak přejela na Sophie a Genevieve, které začali mluvit o další hrozbě. Pohledem sjela na jejich ruce. Pokud jim tohle dokázal provést pomocí voodoo na dálku, tak mají obě velký problém. Znamená to, že má něco jejich a v podstatě je může klidně na dálku zabít. Ke svojí smůle voodoo nikdy moc nepraktikovala, tuhle část magie neměla ráda. Věděla o ní spíš jenom teoreticky nějaké věci a nějaká kouzla by zvládla.* Jak moc je ten Papa Tunde, nebo jak se jmenuje silný? Nebo jak moc býval silný dříve? *Rozhlédla se po ostatních. Historii New Orleans až tak podrobně nezkoumala, aby věděla něco o každém nadpřirozeném, kdo kdy žil v New Orleans. Mezi těmi, které neznala, byl právě i Papa Tunde, jehož jméno se doslechla poprvé až před pár minutami.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 22, 2014 4:05 pm | |
| (Podívá se na Genevieve, když začne po jejím proslovu mluvit ona a jen kývne na potvrzení jejích slov. Mají docela velký problém, když je teď na scéně i Papa Tunde. Slyšela o něm dost věcí a jen fakt, že dříve pracoval s Benjaminem a teď znova už je dost velká informace, že Papa Tunde je nebezpečný. Ani si nevšimla, že přišel někdo další až do teď. Podívá se na Finna, který se opírá o sloup a jen je pozoruje. Neviděla ho ve městě dlouho. Nejspíše zmizel hned, jak se provalilo, že pomáhal svému otci k ukotvení stejně jako Alisea. Finna vlastně moc dobře neznala a ani o něm nekolovali žádné řeči. Viděla ho jen dvakrát a to, když ho ukotvila k Alisee, aby neumřel a pak, když ukotvila Mikaela. Na první pohled nepůsobil nijak zle, ale taky se zrovna moc nevyjadřoval. Buď nechtěl vyjadřovat své myšlenky před cizími lidmi nebo je jen zamlklej. Kdo ví. Původní jsou složití.) Finne, ráda tě opět vidím. (Kývne a rukou naznačí, aby si k nim sedl. Docela jí znervózňovalo, jak tam tak stojí. Nakonec obrátí svůj pohled na Elijaha.) Rychlý a nečekaný plán jsme zkusili včera a nevyšel. Nenapadá mě žádný jiný rychlý plán na jejich zabití. Napadnout je v Benjaminově domě by byla hloupost. (Přemýšlí o tom, že by si mohla promluvit s Monique či Aigail, podle toho, která žije. Třeba smrt jedné z nich tu druhou přivede do reality a uvědomí si, že Benjamin a předci prahnou jen po moci, ať to stojí cokoliv.) Pokud opravdu ukrývá svou moc v nějaké věci nebo člověku, tak to bude těžké zjistit. Musela by ses k němu dostat a nevím jestli by jsi skončila zrovna v dobrém stavu. (Zavrtí hlavou. Tohle bylo riskantní. Jestli čerpal moc z někoho nebo z něčeho, tak zjistit to by bylo nebezpečné. A hlavně nikdo z nich by se k němu nedostal tak blízko, aby získali správnou informaci.) V New Orleans žili dva mocní mágové, kteří využívali obětní magii nebo-li voodoo. Jedna z nich byla má předkyně Marie Laveau a druhý byl Papa Tunde. Pokud chceš přesně vědět, jak moc silný byl, zeptej se sourozenců, co tady způsobil s Benjaminem za své doby. Co jsem slyšela, tak zabíjel upíry, vlkodlaky a dokonce i čarodějky, které se postavili proti němu. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rousseaus Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|