The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Rousseaus Bar

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutorZpráva
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

Rousseaus Bar - Stránka 17 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:49 pm

V pořádku G. Pokud se nedohodneme, jak to udělat, aby se vyhovělo všem, tak aspoň mám ten plán na zabití Papa Tundeho. Pořád lepší než nic. A my se zbavíme aspoň jednoho ze dvou ne? (Pokrčí rameny.) Elijah je chytrý a jsem si jistá, že společně dokážeme vymyslet něco jiného nebo jak to udělat jinak. Přeci jen nejvíc je v ohrožení život Hayley a jejího dítěte, ne náš. Takže mají větší motivaci na přemýšlení. (Znělo to sice trošku lhostejně, ale je si jistá, že Genevieve to pochopila. Neví sice, co vše Benjamin plánuje a snad to raději ani nechce vědět, ale teď jistě jen ví, že je ohrožená Hayley a dítě. K Benjaminově paranoie a chytrosti se už nevrátí. Viděla už dost, aby věděla jaký Benjamin je.) Dává to najevo dost agresivním způsobem, ale asi bych ti do toho neměla kecat. Je to váš vztah. Jen nechci, aby se ti něco stalo, až na něj zas padne taková nálada nebo aby ses snad cítila jako vězeň ve vztahu s Kolem.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:57 pm

(Když ji osloví G, tak překvapeně nahne hlavu. Takhle ji ještě nikdy neoslovila. Ne, že by si stěžovala. Gee zní jistě o mnoho líp, než kdyby jí ona říkala Es.) Jo, máme alespoň to. Když nic jiného snad zemře alespoň Tunde. A pokud se nepovede nic, budeme tu mít ještě víc nasrané čaroděje. (pokrčí rameny) Neřekla bych, že Benovi jde jen o Hayley. (nesouhlasně zavrtí hlavou) Je to jeden z jeho cílů, to ano. Ale on chce zničit úplně všechny. nejen to dítě. (namítne... on chce udělat peklo ze života naprosto všem) Ano, bylo to možná trochu agresivnější, ale není to nic, co bych nezvládla. (ujistí ji... ona si zas tak něco už líbit nenechá) A není to tak, že bych se měla dusit. Prostě jen vyletěl.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 6:38 pm

No vždy si můžeme říkat, že jsme aspoň něco zkusili a jen tak neseděli. Jenže nevím jestli pak budeme mít ještě nějakou šanci, když to nevyjde. Budou více obezřetní. (Došlo jí, že Benjaminovi nešlo jen o to dítě, ale nevěděli jistě, co dalšího má v plánu a jak to chce uskutečnit. U Hayley to aspoň věděli.) Podle toho, co jsem viděla, bude určitě chtít zničit i upíry, ale tentokrát k tomu nemá celý coven. Takže ho určitě bude chtít získat a já nemůžu říct, že se mu to nepovede. Někteří mají stále obavy se spoluprací s Klausem. A někteří se pořád přiklánějí ke staré škole. (Dopije minerálku ve sklence a nakonec si taky nalije trochu whiskey.) Chápu. Nemám si dělat o tebe starosti. Zvládneš to a zatím se nestalo nic hrozného. Jen už jsem prostě taková. Bojím se o lidi, na kterých mi záleží. O tebe, o Kierana, o Monique. Jenže dost lidí nechápe, proč se třeba tak starám o Kierana. Nebo proč bych se měla starat o Monique, pokud je teda ještě živá, když se přidala na druhou stranu a teď stojí proti mně. (Pokrčí rameny.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 7:14 pm

Je mi to jasné. není to lehké. Nikdo z nás to teď nemá lehké. Benjamin se bude snažit zvítězit na všech frontách. A nejhorší je, že on má na to, aby se mu to vážně povedlo. (polkne a dopije obsah skleničky) Vím, že se bojíš a to hlavně o lidi, na kterých ti záleží. Já se taky bojím o všechny. Připustila jsem si k tělu víc osob, než by se mohlo zdát. (kývne hlavou) Ale teď už půjdu. Potřebuju trochu na vzduch. Kdyby se náhodou ozval Elijah, napiš mi. (usměje se, vstane obejme Sophie) Ahoj. (otočí se a odkráčí z baru plná myšlenek.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeFri Sep 26, 2014 7:28 pm

Jeden člověk a dokáže všechno převrátit. Jeden člověk a na jeho zabití je potřeba více lidí a hodně plánování. Kdo by to byl řekl. (Povzdychne si.) To jsme dvě. Člověk si neuvědomí o kolik lidí se vlastně bojí a na kom všem mu záleží, dokud jim nehrozí nebezpečí. (Samozřejmě se bála o víc lidí, než řekla, ale někteří aspoň byli pod ochranou. Davina měla na ochranu všechny upíry, které Marel má. Kate, John, Jack, Trevor a Cami byli pod ochranou ochranného kouzla. Ale ostatní?) Dobře. A já konečně dodělám tu inventuru. Ahoj. (Oplatí jí objetí a mírně se usměje. Sleduje Genevieve, jak odchází z baru a pak dojde dodělat inventuru. Když jí má hotovu, tak dojde zamknout a odejde do bytu.)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:42 pm

(Zaparkovala před barem, věci si nechala v kufru, vzala si jen mobil a peněženku. Vešla vevnitř a koupila si snídani, která se skládala z vaflí, zmrzliny, karamelu, lentilek a bůh ví čeho ještě. K pití si dala čaj s vodkou. Když to všechno snědla a vypila, objednala si džus s vodkou. Když dopíjela, položila skleničku tak prudce, že jí rozbila. Číšník jí to oplatil jen nepříjemným pohledem. Jako další si objednala jen vodku. Poslední dobou se jí to vymykalo z rukou. Byla pěkně opilá a tak se rozhodla zavolat Kolovi. Mozek měla zatemněný alkoholem ale jedno dobré rozhodnutí zvládala udělat. Hlavně nesmí nikoho zabít. Mezitím co volala s Kolem, rozbila další skleničku. Číšník si neušetřil štiplavé poznámky a v Claire to začalo pěkně vřít. Měla chuť mu prostě zakroutit krkem. Položila mobil a vložila ho do kapsy. Pospěš si. Říkala si v duchu pro sebe. Koupila si ještě jednu flašku na později a vytáhla z kapsy cigarety. Jednu ještě stihne vykouřit než přijde Kol. Strčila si ji mezi rty a zapálila ji. Potáhla. Chvíli kouř nechala v plicích, a až potom pomalu vydechla. Opakovala to rychleji a opravdu, než přišel Kol, stihla ji dokouřit a típnout o barový pult.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:54 pm

*Dneska tu pracovala od rána a většinu času přemýšlela nad zítřkem, kdy ji mají začít první přednášky. Občas ji od jejich myšlenek rozptýlilo nějaké rozbití skleničky, které měla na svědomí nějaká holka. Věnovala ji za to pokaždé zamračený pohled, ale neřešila to s ní, protože byla od ní zrovna moc daleko. Pracovala dneska za barem, ale ta holka byla na druhé straně baru a té holce se povedlo pokaždé rozbít skleničku, zrovna když kolem šel druhý pracovník baru, takže to s ní řešil on. Dávala tomu ještě chvíli, než ji odtatud vyhodí, až zase něco rozbije. Když ta holka típla cigaretu o pult a ona byla zrovna poblíž, tak se na ní zamračila.* Od toho je tady popelník. Tak neničte zbytečně ten pult.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:08 pm

*Za chvíli dojede k baru. Zaparkuje, zamkne auto a vejde dovnitř. U baru uvidí sedět Claire. Jde až za ní a sedne si na volnou barovou židličku vedle ní.* Ahoj, Claire, tak jsem tady.. *Koukne na ni a pozdraví ji.* Dejte mi skleničku bourbonu. *Objedná si u té mladé barmanky, která teď stála přímo u Claire.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:13 pm

Omlouvám se, madam. (Pokrčila ledabyle rameny a ušklíbla se. Přisunula si k blíž k sobě flašku s vodkou a začala vyndavat peníze. Dnes jí to vyjde pěkně draho. Neměla náladu nic počítat, stejně by to spočítala špatně a tak vyndala jednu bankovku s hodně nulama a podala jí té zrzavé číšnici.) To je za ty skleničky, pult a tak. Zbytek si nech. (Pousměje se a zbytek peněz si strčí do kapsy k mobilu. Když Kol nepřichází, pohlédne na ni a zeptá se.) Tebe jsem tu ještě neviděla. Jak se jmenuješ? (Pozorně si ji prohlíží. Ty její vlasy jí hrozně připomínají ty Genevieve. Když v tom jí z přemýšlení vytrhne Kol. Leknutím sebou škubne a málem znovu rozbije láhev vodky. Pevně ji chytne jako kdyby to bylo její dítě.) Ahoj, Kole. (Jde z ní příšerně cítit alkohol a taky kouř z cigaret. Podloží si hlavu rukou a dívá se na něj.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:20 pm

*Trochu nakrčila obočí za to madam. Tohle oslovení se jí nelíbilo, ale nekomentovala to, protože nemá smysl se dohadovat s někým opilým, což tahle evidentně podle té lahve a způsobu její mluvy byla. Ale ty peníze na pultu ji potěšily, nemusí je pak z ní pracně dostaávat.* Díky. *Ne, že by děkovala za ty peníze za skleničky, spíš za to dýško. Část peněz dala do pokladny a zbytek si shrábla do kapsy. V tu chvíli na ní ta holka zase promluvila, tak zvedla hlavu a podívala se na ní.* Jsem Kate, nová barmanka. Jsem tu teprve pár týdnů. *Odpověděla jí a pak po ní někdo něco chtěl, tak mu to nalila. Když se pak podívala na tu holku, tak zjistila, že vedle ní někdo sedí a ten někdo si u ní objednává skleničku bourbonu. Malinko ji přišel povědomý, asi ho tady už párkrát viděla. Nalila mu skleničku bourbonu a postrčila ji k němu.* Prosím.
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:27 pm

Zdá se, že jsi dneska docela přebrala.. *řekne a prohlídne si ji od hlavy až k patě. Smrdí alkoholem a cigaretovým kouřem.. Vezme si od barmanky skleničku s bourbonem a prohlídne si ji. Tuhle holku tu viděl jenom párkrát. Pamatuje si ji, protože takových zrzek se moc nevidí.* Díky. *Poděkuje ji a už se zase věnuje Claire.* Stalo se něco? Nevypadáš teda nejlíp..
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 6:37 pm

*Byl značně unavený a zklamaný. Procházel bezmyšlenkovitě ulicemi a nakonec dospěl k názoru, že si aspoň něčím připomene staré časy. Proto zamířil k baru, pevně rozhodnut ochutnat znovu tu štiplavou chuť tequily, kterou okusil poprvé se svou Sage. Otevřel dveře a okamžitě spatřil svého bratra. Měli toho s Kolem tak společného, ale zároveň si byli tak neznámí. Oba zemřeli za pomoci dvojnice, oba se vrátili, oba pozměnění. Nejraději by kolem něj jen prošel, ale jeho morálnost mu to nedovolila. Stále pamatoval na to, co mu vštěpovala matka, když byl prvorozený a jeho sourozenci mladší. Viděl ten obraz živě před sebou, jak držela v náručí maličkatou Rebekah a povídala: 'Můj synu, nikdy nedovol, aby jsi byl jako někdo... jako někdo, kdo ti nestojí ani na paty'. Věděl, že Kol by se k němu nehlásil, nebo by při nejmenším pronesl jedovatou poznámku, kdyby jeho, Finna, našel sedět za barem.* Kole. *Kývl tedy k němu na pozdrav a šel se posadit k malému stolku a čekal, než ho někdo obslouží. Ostatních lidí si nevśimal, zase se s vážnou tváří zahleděl do sebe.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 6:48 pm

(Sejde schody dolů a ocitne se v kuchyni, ze které vyjde do baru. Rozhlédne se po lidech, aby zjistila jestli tady dnes není někdo známý. Hned u baru si všimne Kola s Claire. Povytáhne nad tím obočí. Claire vlastně nějak neznala. Věděla jen, že teď z ní je člověk s vlkodlačími geny. Pak u jednoho stolu zahlédne Finna. Chtěla si s ním promluvit, jak říkala Elijahovi a to že se tady objevil jí k tomu dalo příležitost. Pomalu se k němu rozejde.
Lehce se usměje, když se zastaví u jeho stolu.) Zdravím. Sám? (Povytáhne lehce obočí a bez nějakých otázek si k němu přisedne.) Zvláštní, že ty sedíš tady takhle sám a tvůj bratr na baru. I když bych se neměla divit. (Mávne na Jacka, který je kousek od nich) Přines mi prosím colu. (Pousměje se na Jacka a pak obrátí pohled zas na Finna.) Co si dáš ty?
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 7:10 pm

*Z hlubokých myšlenek ho vytrhl až ženský hlas. Podíval se na čarodějku, tvář stále poměrně zachmuřenou.* Lady Sophie. *Pokýval na pozdrav a pohlédl směrem ke Kolovi.* Ano, sám. Můj bratr jistě nestojí o mou přítomnost, nebudu se tedy hlásit. Ani já nemám zrovna náladu na jeho vtípky na mou osobu. *Vzdychl a pohlédl na Sophie. Trochu ho překvapilo, že si ihned k němu přisedla, čekal odtažitějšií přístup, který k němu teď chovala většina lidí.* Na utvrzování rodinných vztahů zatím není čas a poslední dny nemám chuť se vracet zpět, snad ti to postačí k tvému úsudku. *Pronesl a propletl prsty na stole. Zatím ho nenapadlo se čarodějky zeptat, jestli by mu mohla pomoci. Stále měl mysl zastřenou tím, jak ho Alisea odmítla. Nadechl se a poprvé zvedl koutek v náznaku úsměvu.* Prosil bych tequilu, doufám, že mi pomůže najít odpovědi na otázky, které hledám. Zdá se mi, že tvůj zájem není náhodný, poslal tě bratr? * Zeptal se ihned, chtěl vedět, jestli se nezpřáhla s Niklausem, protože dýku v srdci nepotřeboval. Nepřipadlo mu jeho otázka ani trochu zvláštní. Dospíval k názoru něveřit nikomu a ničemu.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 7:20 pm

(Ohlédne se k baru a podívá se na Kola s Claire. Pak se otočí opět na Finna.) Kdo by měl náladu na jeho vtípky nebo chytré řeči, které popravdě ani chytré vlastně nejsou. (Na Kola měla pořád stejný názor. Je to psychopat, který ani neví, co chce. Pořád si ještě pamatuje ten jeho pohled, když jí chtěl zabít. Užíval si to a ještě víc by si určitě v tu dobu užíval, kdyby se mu to povedlo.) Všimla jsem si, že tvá rodina je občas trochu složitější. Vlastně nejen občas a nejen trochu. A podle toho, co jsem slyšela, tak jste měli problémy snad furt, i když jak se zdá, tak Elijah, Klaus a Rebekah jich tolik mezi sebou neměli, když furt stojí při sobě. (Už si taky stačila všimnout, že i Kol s některými členy rodiny nemá moc dobrý vztah. Jediná Alisea, jak se zdálo vycházela snad se všemi. Možná to bylo tím, že s nimi nestrávila tisíc let. Když požádá Finn o tequilu, tak Jack odejde, aby jim mohl přinést pití.) Kterého bratra teď myslíš? Máš jich totiž víc než jednoho. (Mohla mu rovnou říct, že jí nikdo neposlal a ona si s nim chtěla promluvit sama od sebe, ale ráda by věděla, proč ho to napadlo.) Proč tě napadlo, že mě poslal tvůj bratr? (Povytáhne tázavě obočí.)
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 7:44 pm

*Podíval se významně na Sophie a začal s vypravováním. Chtěl ji uvést na pravou míru jeho názoru.* Milá Sophie... Vše, co jsem si myslel, že vím o své rodině, byl klam. Od té doby, co jsme se stali monstry, nikdy nebudeme rodina. Každý, každý sourozenec má na tom podíl, ale nejvíc on. Niklaus. Před tisíci lety si moji tři sourozenci slíbili, že budou spolu, vždy a navždy. To už já byl dávno pryč, ale měl jsem pocit, že si ten slib jen namlouvají, ale... Pak to přišlo, já zemřel, tak i Kol a oni tři zůstali. Možná je v tom to, že si na sebe poměrně zvykli, ale já byl v rakvi dost dlouho, abych si uvědomil, co je každý z nich zač. * Vlastně opakoval  některá slova své matky, ale pak jen zavrtěl hlavou a pohled mu znovu přejel na záda svého bratra.* Opravdu se domníváš, že stojí při sobě? S dýkou zabodnutou v hrudi? *Položil smutně spíše řečnickou otázku a zavrtal se pohledem opět do Sophie.* Kterého myslíš, Sophie. Elijah, Kol nebo Niklaus. Který bratr by mne chtěl mrtvého? Myslel jsem, že tě poslal Niklaus, protože by mu to bylo podobné. Už jednou jsem vyšel z baru a skončil mrtvý. Nestojím o další problémy, kterým jsem nemohl předejít. *Vše to říkal tak zamyšleně s vážnou zachmuřenou tváří, jako by ho jeho vlastní slova bolela. Neměl matku, neměl Sage, neměl vlastně nic, nepočiítaje své ztracené víry ve vše.*
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 848

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 7:54 pm

*SMS zpráva pro Sophie.*
Zdravím Sophie, můžeme se sejít dnes večer. Ve tvém baru nebo klidně i v našem domě. Elijah.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 8:06 pm

(Upřeně se dívá na Finna, když se rozpovídá o své rodině. Překvapeně povytáhne obočí, když nazve sebe i své sourozence monstrami. Tak to byla opravdu pravda a Finn neměl rád, to čím je. Vlastně se mu ani nediví. Ona sama by jako upír žít nemohla. Je něco jiného přijít o svou moc, když se vydá za město a něco jiného je ztratit svou moc díky nesmrtelnosti. I když název monstra pro upíry bylo přetažené za vlasy. Věděla, že upíři se nemusí krmit na lidech, když nechtějí a někteří za celou svou existenci třeba i nikoho nezabili. Záleželo jen na nich, jak se s tím vypořádají. O smrti Kola i Finna věděla. Byla to vlastně ona, kdo Finna ukotvil, aby opět nezemřel. A rakvi už také věděla od Elijaha. Jenže nevěděla, že Klaus ty dýky zabodával do sourozenců, tak často a hlavně vlastně všem. Měla pocit, že to jen Finn skončil s dýkou v srdci. Zdá se, že o téhle rodině toho neví ještě hodně.) Takže svou rodinu nepovažuješ už nadále za rodinu? (Z jeho vyprávění jí to tak aspoň přišlo. Finn mluvil o svých sourozencích, jako by to snad ani nebyli jeho sourozenci.) A abych odpověděla na tvou otázku, tak musím přiznat, že ne. (Už fakt, že Rebekah pozvala svého otce do města před sto lety, vykazovalo, že při sobě nestáli tak moc, jak si vlastně myslela.) Počkej myslíš si, že mě poslal některý z tvých bratrů, abych tě zabila nebo jim v tom pomohla? (No tohle se jí docela dotklo. Neměla důvod zabíjet Finna a ani nikomu pomáhat v jeho zabití. A to, že by spolupracovala na něčem takovém s Klausem? Finn, jak se zdá o ní taky nevěděl tolik.) Nemám zájem tě zabíjet a spolupracovat na něčem takovém s Klausem. Já a Klaus nemáme dobré vztahy. A to se nezmění. Protože na něj mam svůj názor a on na mně nejspíše také. Takže nikdo z tvé rodiny mě neposlal, i když jsem s Elijahem o tobě vedla rozhovor. Ale neposlal mě. Chtěla jsem si s tebou promluvit sama od sebe a ne na přání někoho jiného. (Podívá se mu do očí, aby potvrdila svá slova. Finn se jí nezdál nějak hrozný jako Klaus nebo Kol. Po chvíli už k nim dorazí Jack a před Finna postaví tequilu a talířek s nakrájeným citrónem a trochou soli, před Sophie položí sklenku minerálky a zas se odebere pryč. Vytáhne si z kapsy mobil, když jí začne brnět v kapse a přečte si sms od Elijaha. Hned na to mu odepíše a mobil zas schová do kapsy.)
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 8:45 pm

*Povzdychl a zvažoval, jestli jí říct úplnou pravdu, která mu seděla na mysli. Zamrkal a promnul si jednou rukou bradu.* Má rodina zemřela před tisícem lety pod čepelí našeho vlastního otce. Rodina... Nejsme rodina, i kdybychom sebevíce chtěli. Vyrůstal jsem s nimi bok po boku, ale s každou prolitou kapkou krve se mi odcizují víc a víc.  Chtěl bych zůstat, jen mi v tom něco brání. Něco, co nedovedu překonat. *Řekl rozhodně a smrštil rty do tenké linky. Nad jejím rozhořčením se zamyslel. Měl dobré důvody, aby jí nevěřil. Čarodějky byly vždy zrádné a plné nepředvídatelnosi.* V tomto Světě je možné vše. Vždy se ujisti, jestli jsou k tobě lidé upřímní. Dostal jsem se do pozice, kdy nevím, jestli mohu ještě vůbec někomu důvěřovat. Zřejmě mne a má slova nechápeš a taky doufám, že nikdy nepoznáš význam toho, co ti teď říkám. Opravdu, někdy nevím, jestli mohu věřit sám sobě. *Jeho poznámka o Niklausovi ho nepřekvapila. Nebyla by jedním z prvních osob, co měla na bratra svůj osobní názor. Pak se, i k jeho vlastnímu překvapení, poprvé mírně, ale upřímně, usmál. Zvedl obočí.* Mluvili jste s Elijahem o mně? Z jakého důvodu, jestli se smím ptát? A děkuji, jsem potěšen, že si se mnou popovídáš bez pozdějšího úmyslu mne zničit. *Nadhodil již uvolněněji a kývl Jackovi na znamení díků. Přísady k Tequile okusil ve správném pořadí přesně tak, jak ho to učila Sage.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 9:15 pm

(Na jednu stranu chápe, že má k rodině takový vztah, ale na druhou je to docela smutné. I přes to jaká jeho rodina vlastně je. Ale odcizení nemůže zastavit sám. Ona sama tomu rozuměla, víc než si Finn dokázal představit. Její vlastní rodiče k ní byli až moc přísní a ona je pak doslova nenáviděla. Sice nezažila to, co Genevieve se svým bratrem, ale i to málo, co dělali stačilo k tomu, aby si k nim vypěstovala nenávist. Se sestrou měla vždy dobrý vztah i přes to, že od sebe byli hodně let. Jenže jedna druhou pořádně nechápala. A nakonec její neteř Monique, která se jí pokusila zabít, ale po tom všem doufala, že to s ní někdy urovná, pokud bude mít vůbec šanci.) Chápu tě. Já sama nemam s rodinou zrovna dobré vztahy. Má sestra odešla a vlastně ani nevím kam. Takže pak jsem se musela starat o její dceru já, ale nakonec se proti mně obrátila a ... (Skousne si ret a na chvíli se odmlčí. On jí řekl o své rodině a ona by mu také mohla říct o té své. Třeba to pomůže, aby jí věřil, když k němu bude upřímná i v tomhle.) Pokusila se mě zabít a teď se přidala na Benjaminovu stranu. (S jeho dalšími slovy musí jen souhlasit. Opravdu teď nikdo nemůže vědět, komu věřit a komu ne.) Nikdo si nemůže být jistý, komu může důvěřovat. Ale někdy se najdou lidé u kterých to poznáš hned. U kterých cítíš, že jim můžeš říct vše a oni tvé tajemství udrží a ty se na ně můžeš spolehnout. (Něco takového zažila s Genevieve, i když hned od začátku si tím vlastně jistá nebyla, ale postupem času zjistila, že to je snad jediný člověk, kterému opravdu bezmezně věří.) A také chápu to, že nevíš jestli můžeš věřit mne. Přeci jen vlastně se ani neznáme. (Napije se minerálky a všimne si, jak se Finn usmál.) Svěřil se mi s tím, že se trápíš, kvůli tomu, co jsi. Zmínila jsem se mu, že v tomhle ohledu bych ti mohla pomoct. Alisea byla také upír a pak jsem jí na její přání proměnila zpět v člověka. Mohu to udělat i pro tebe, ale jsem si jistá, že by to mohla klidně udělat i tvá sestra. Elijah se vyslovil, že by si přál, aby jsi konečně našel také štěstí a třeba právě tohle by ti pomohlo. (Podívá se mu do očí a čeká na jeho reakci. Vlastně ani netuší, jak bude Finn reagovat na něco takového.)
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeMon Sep 29, 2014 12:59 pm

*Poslouchal a při každém slovu mírně stáhl obočí. Netušil, že měla Sophie vlastně takové problémy. Skoro jí neznal - tedy - vůbec. Chtěl něco říci, když se odmlčela, ale Sophie pokračovala, takže ústa zavřel. Celou dobu se na ní díval, chvilkami pohledem přejel ke své prázdné sklence. Další už si nedá, trpká chuť mu připomněla mnoho vzpomínek, které chtěl v tuto chvíli vytěsnit.* Je mi upřímně líto, co se ti stalo. Uznávám, že spolu máme společná trápení. *Pokýval a naklonil hlavu mírně ke straně při zmínce o Benjaminovi, ale ihned ji zase narovnal. Slyšel o něm na každém rohu a hlavně od sourozenců, takže chtěl zjistit, jestli se dozví ještě víc. Zatím se mu vše, o co se pokoušel, padalo pod rukama, takže se musel ujistit, že má aspoň u někoho naději. Bylo mu jedno, že jde Benjamiin proti rodině, měl starost jen o znovuoživení Sage.* Benjamin... slyšel jsem o něm mnohé věci, poněvadž má rodina v posledních dnech nemluvila o ničem jiném. Slyšel jsem většinu jejich - vlastně i tvých - plánů. vypadá to, že je opravdu mocný. Dále se zmiňovali o někom, jímž byl Papa Tunde, jestli jsem to správně zaslechl. Ale stále jsem nepochopil, o co přesně jim jde. Chtějí zničit jen rodinu Původních, nebo pouze dítě, které třímá ta vlčice? *Zeptal se a pohledem náhodně přelétl k baru. Zachmuřil se trochu, protože uviděl záplavu rudých vlasů. Další čarodějka?* Genevieve? *Položil svou otázku tišeji směrem k Sophie a chvilku se na barmanku díval. Jistěže to bylo Kate, jenže on viděl Genevieve jen párkrát a jejím poznávacím znamením pro něho byla čarodějčina červená kadeř. Ze Sophie měl příjemný pocit, mluvila celkem rozumně, i když... u čarodějek nikdy nikdo neví, jestli je na tenkém ledu. Stačilo je jen trochu nazlobit a on zažil, co dokáží.* Ano, vím, že se občas najde někdo, kdo stojí o důvěru, ale takoví lidé se rodí málo. A umírají jako první. *Povzdechl a znovu mu myšlenky přeběhly k Sage. Když mluvila o tom, že by ho přeměnila na člověka, opět si povzdechl.* Nesmírně si vážím toho, co jsi ochotna udělat, ale bohužel musím odmítnout. Jak jsem již řekl mé sestře, pro koho bych tu byl člověkem? Chtěl jsem po Alisee, aby oživila mou lásku - mou krásnou Sage - která zemřela, když mne zabili v Mystic Falls. Kdybychom tu byli oba a oba byli lidé, chtěl bych rodinu. Takovou, jako jsem měl mít již před tisíci lety. Ale sestra odmítla, poněvadž je druhá strana údajně pryč a pro oživení by byl potřeba život - život za život. Nikdy jsem si to nepřál tak, jako když jsem se dozvěděl, že existuje způsob, který by mne zprostil od toho monstra, co chovám uvnitř sebe. Mé štěstí je někde na druhé straně a já nemohu jít dál bez ní.
Proto bych tě chtěl poprosit, požádat tě na kolenou, jestli by jsi to pro mne neudělala ty. Pak bych možná našel to, co mi scházelo tisíc let.
*Podíval se na ní a v jeho očích se zrcadlil smutek, beznaděj a zoufalství. Doufal, že mu aspoň ona pomůže.* Alisea mi řekla, že mám padesát let života, protože jsem k ní uvázán... a já je nechci promarnit pitím krve, abych se vůbec zvedl z křesla. Opravdu, tohle už nemohu. *Zavrtěl hlavou. Vše říkal s vážnou tváří, pomalu a upřímně, jako by na tom záležel celý jeho budoucí život a vlastně, záležel.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeMon Sep 29, 2014 3:21 pm

(Když jí konečně barmanka odpoví, jen pokývne. Je to hezké jméno. Líbí se jí. Tahle zrzka byla hodně zajímavá, ty její vlasy. O Genině rodině nic nevěděla, takže by si ji s nikým stejně nemohla spojit. A navíc tu je ta holka nová, proč by to měla být její příbuzná? Až Kolův hlas jí vytrhne z přemýšlení o zrzkách v tomhle městě. Docela přebrala? Ušklíbne se na něj.) Jenom maličko. (Ukáže mu na prstech tak pět centimetrů a směje se u toho. Uvidí jeho sklenku s Bourbonem a načne tedy svou flašku. Víčko položí na pult a lačně a dychtivě se napije z flašky plné hříšného alkoholu. Co se stalo? Dělá že přemýšlí a hladí si při tom bradu. Alkohol odstranil všechny zábrany a tak to prostě všechno vybalí.) Dneska jsem málem přišla o hlavu, díky tvé sestře, která se dozvěděla něco co neměla a běžela a hned to napráskala Marcelovi. V autě mám tašku s věci. A pak mi zbyla tahle flaška, cigarety a nějaké peníze. (Pokrčí rameny jako kdyby to nic nebyl. Denní záležitost.) Bože, já jí tak nenávidím. (Procedí si mezi zuby naštvaně a zarývá při tom nehty do stolu. Vyvolává v ní takový vztek, nejradši by jí mrtvou obracet se v hrobě. To byla jedna z věcí, kterých se chtěla Claire zbavit. Jenže to nebude tak jednoduché.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeMon Sep 29, 2014 3:29 pm

Nemyslím si, že to bylo takhle maličko, *ukáže prsty zhruba tolik, jako ukázala Claire.* ale spíš táákhle maličko. *ukáže asi o pět centimetrů víc a napije se ze svojí skleničky bourbonu. Teď poslouchá všechno, co mu Claire vypráví. Marcel se dozvěděl něco, co neměl a vyhodil kvůli tomu Claire z domu?* Rozumím tomu správně, že se moje drahocenná sestřička nějak dozvěděla, že jsme spolu spali a hned to běžela vyslepičit Marcelovi? To si snad dělá srandu? Stejně se k ní nevrátí, nechápu, co tím sleduje.. *nechápavě zavrtí hlavou a hodí do sebe zbytek bourbonu a mávne na barmanku, aby mu nalila další.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeMon Sep 29, 2014 3:42 pm

(Zasměje se tomu jak ukáže že je nalitá trochu víc než ukázala. Položí flašku a zašroubuje jí. Opře si ruce o bar a vnímá jak příjemně působí dřevo na její pokožku. Poslouchá jeho shrnutí, nebo přemýšlení, nebo vyvození nebo co to je. Přikývne horlivě.) Přesně to udělala. Víš co by mě zajímalo? Od koho se to asi dozvěděla... No, u těch dvou je všechno možné. Hlavně po tomhle. Ale aspoň mi dala další důvod proč jí vrazit kolík do srdce. Nejlépe z bílého dubu. Ovšem za to bych přišla o hlavu, takže si budu muset vymyslet jiný způsob.(pokrčí znovu ledabyle rameny, jako kdyby mu teď vůbec nevyprávěla že by nejradši zabila jeho sestru. Avšak to neudělá, počká si na vhodnou dobu, a pak jí oplatí vše, co jí způsobila. akorát dvakrát silněji a s větší elegancí. To mu ale už říkat nebude, je to nakonec jeho sestra. Začne jí z toho pěkně bolet hlava. Opře si hlavu o ruce a hladí se po spáncích, jako kdyby tím měla bolest zahnat.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitimeMon Sep 29, 2014 3:50 pm

Netuším, od koho by se to mohla dozvědět. Vždyť to ani moc lidí nevědělo, ne? *Tázavě se na ni podívá a čeká, jestli mu to potvrdí. Věděla to akorát Gen, ale ta by jí to neřekla. Proč taky? Vždyť se spolu skoro nebaví..* Tak to tě asi zklamu, Claire. Kolík z bílého dubu asi nikde ležet nenajdeš.. *pokrčí rameny a kývne na barmanku jako poděkování, když mu dolije borbone.* A myslím, že bys asi nepřežila to, kdybys Becce něco udělala. Hlavně kdybys ji zabila. *kdyby ji Claire zabila, ani on by to asi nenechal jen tak. Přece jenom, Rebekah je jeho sestra. A navíc je k ní ukotvený. Takže by to, kdyby umřela, představovalo problém i pro něj.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 17 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rousseaus Bar
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 17 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rousseaus Bar

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: