The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

New Orleans - City

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33  Next
AutorZpráva
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

New Orleans - City - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 4:40 pm

*Jen tak bezcílně chodil městem a pokoušel se číst nápisy na cedulích krámů a písmena, které byla koro všude ve městě. Šel docela rušnější ulicí a mírně se usmál na  myšlenkou, že runová písmena byla rozhodně hezčí. Taky přemýšlel, že by zašel za Genevieve, a kdyby od svého slibu couvla, vzal by konečně věci do vlastních rukou. Teď jen čekal - jako kráva na pořážku, než se něco stane. Bohužel, v nitru se mu rozléhala temnota, která mu hučela do hlavy slova: "Už nikdy se nevrátí. Zapomeň na ni. Udělej něco, dokuď si na tomto světě."
Potřásl hlavou. Musel získat u rodiny důvěru, opravdovou, i když tušil, že někteří ho nikdy nepřijmou zpět. Mohl ale využít příležitosti, pokud se dozví, že Sage ani matku už nikdy neuvidí, věděl přesně, co má dělat. Odboj proti svému bratru. Byl Původní, sice ne tak vážený, ale přece byl stále silnější, než většina upírů, lidí i vlkodlaků. Stačilo jen šikovně tahat za nitky. Rodina bude nejvíce oslabená, až se narodí to malé. Ani nevěděl, proč už v hloubi duše buduje zradu. Možná to bylo pro svět, možná nenáviděl sám sebe, možná nenáviděl všechny upíry. Chtěl by s tím něco udělat, ale pro krev zemřel již dvakrát. Potřetí by to bylo nadobro. Kráčel kamsi do dáli ulicemi, ruce v kapsách, oděn do černého kabátu s typickým zamračeným výrazem na tváři.*
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 4:53 pm

(Prohlíží si oblečení ve vitríně jednoho obchodu. Pak ho zaslechne známý hlas a otočí se s jemným úsměvem) Ahoj Kate.. dlouho jsem tě neviděl, jak se ti daří? (jemně nadzvedne obočí, je fajn potkat někoho známého po delší době.) A co vůbec tvé schopnosti? Procvičuješ je? (tázavě nadzvedne obočí a usměje se. Zajímá ho jestli už trochu zlepšila své čarodějnické schopnosti.)

Naposledy upravil Kaleb Waters dne Mon Nov 17, 2014 4:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 5:03 pm

No, nějak to jde. Přežívám. *Pokrčila rameny. Nechtělo se jí mu hned vykládat o tom, co zjistila, kdo jsou její rodiče a všechno kolem toho. Radši by nějaký normálnější schopnosti.* Už se to lepší. Zvládám rozsvěcet a zhasínat svíčku a pár triků s vodou... Docela pokrok od rozprsknutýho banánu. *Poznamenala* A co ty? Už jsi dostal tu práci v tom voodoo obchodě? Stále sháním ten lapač snů. *Pousmála se*
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 5:30 pm

Trápí tě snad něco? (nadzvedne obočí, to že jen přežívá mu nepřijde jako, že by se jí nic nestalo. Pokud jí něco trápí rád by jí pomohl, pokud by to šlo. I když moc kamarádů nemá za tu dobu co cestoval, tak by se mohl o to alespoň pokusit.) Páni tak to je dobrý pokrok (přikývne uznale s úsměvem. Při její otázce se potichu zasměje) Ne, bohužel jsem ještě tu práci nedostal.. ale pracuje se na tom (mrkne na ni s úsměvem) Pak ti dám slevu na ten tvůj vysněný lapač snů (do široka se usměje)

Naposledy upravil Kaleb Waters dne Mon Nov 17, 2014 4:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 5:49 pm

Našla jsem svoje rodiče, ale není to tak ideální, jak jsem si představovala. Spíš jsou s tím problémy.*Odpověděla mu tak na jeho otázku. Přitom zvažovala, jestli bude znát jméno jejího táty, když přijel teprve nedávno.* Máš ponětí o tom, co se teď děje ve městě? *Možná by jí mohl říct něco, o čem nevěděla. Podle toho, co slyšela z rozhovoru Sophie a Genevieve předevčírem ji toho unikalo hodně.* Dej mi ještě nějaký čas a předeženu tě. *Pousmála se.* A stavím se pak pro ten lapač.
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 6:07 pm

Našla jsi své rodiče? (překvapeně se na ni podívá, chtěl se na ni usmát, protože jemu by připadalo skvělé najít své rodiče, kdyby byl na jejím místě. Ale potom co to dořekla, raději mlčí.) Jsou odsud z New Orleans? Jak jsi je vlastně našla? (jemně nakrčí čelo a dívá se na ni, má pro ni spoustu otázek co se týče tohoto tématu, ale jaké problémy s nimi má, na to se raději neptá. Pokud bude chtít řekne mu to sama. Zamračí se, když se ho pak zeptá jestli ví co se teď děje ve městě. Zakroutí hlavou) Vůbec netuším, můžeš mě do toho zasvětit pokud chceš (kývne hlavou, hlavou mu proběhne myšlenka, co se asi tak může dít dalšího v NO, určitě se to týká té války, o které mu říkala Genevieve. Usměje se) Asi ti ho tam zajdu teď koupit, když vidím jak po něm toužíš (úsměv se mu rozšíří)

Naposledy upravil Kaleb Waters dne Mon Nov 17, 2014 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 6:17 pm

Jo, našla. *Přikývla.* I když spíš oni si našli mě. A zrovna příjemné rodinné shledání to nebylo, protože moji rodiče se moc nemusejí. A jo, jsou z New Orleans. Proto jsem taky zdejší čarodějka a moje moc se projevila až tady. Sophie udělala jedno kouzlo, které způsobilo, že jsem je nakonec našla. *Vysvětlila mu tuhle situaci, ale zatím mu neříkala ty nejpikantnější novinky.* Vím, že ve městě zuří jakási válka. Je tu jeden čaroděj, který ji rozpoutal a chce zabít nějaké dítě původního hybrida... A pak ještě jsem zaslechla, že je něco s vlkodlaky. Ale jinak toho moc nevím. *Pokrčila rameny. Nad jeho návrhem, že jí ho zajde koupit se usmála.* Zas tak nutně to nespěchá. Ty moje sny nejsou zas tak špatné.
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Nov 17, 2014 4:49 pm

Vážně? Tak to je mi líto.. ale třeba se díky tobě udobří a začnou spolu vycházet (pokrčí rameny a povzbudivě se na ni usměje. Co by on dal za to, kdyby mohl vidět své rodiče a mluvit s nimi. On bohužel nebude mít takové štěstí jako ona, jelikož jeho rodiče jsou mrtví.) Ah, tohle myslíš.. jo tak o tom něco vím. Sophie mě do téhle situace trochu zasvětila, ale žádné detaily nevím.. vím asi přibližně to co ty (přikývne s pousmáním. Jelikož přišel nedávno tak ví jenom ten základ a i ten byl poměrně dlouhý, takže kdyby měl vědět i detaily tak si je asi stejně všechny nezapamatuje. Usměje se, když mu řekne, že ho nepotřebuje) To je dobře.. (pak koukne na hodinky a už je celkem pozdě a měl by jít zpátky domů. Jde pěšky, takže to má ještě celkem kus. Podívá se na Kate) Omlouvám se, ale už budu muset jít.. jsem rád, že jsem tě zase viděl a doufám, že brzy znovu setkáme a budeme mít příležitost si více popovídat.. Měj se (naposledy se na ni usměje a pak odejde, cestou se ještě staví do potravin a nakoupí si jídlo a pak vyrazí domů.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Nov 17, 2014 5:19 pm

No, nejsem si jistá, jestli tahle rodina někdy bude normálně fungovat. *Zapochybovala. Po tom co viděla, pochybovala, že by její rodiče spolu někdy normálně vycházeli. A ona nevěděla, jak by se k tomu měla stavět. U dalšího tématu, které bylo prakticky stejné, protože v obou se bavili o jejím otci, jen pokrčila rameny. Zvažovala, že by mu řekla pravdu, ale nakonec to zamítla. Sice by bylo zajímavé vidět ten jeho šokující obličej, ale možná by se jí pak bál nebo něco podobného. * No, tak někdy na sebe určitě narazíme zase v baru, když tam přijdeš. Máš šanci, že budu buď tam anebo ve škole. *Rozloučila se s ním a vydala se pak zpátky na univerzitu.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeFri Nov 21, 2014 7:25 pm

*Procházel se někde ulicemi s dlaněmi zastrčenými v kapsách hnědého kabátu. Učitel k němu chodil každý den a on už dokázal přečíst jednoduchá slova. Ne, že by ho to nebavilo, ale nenaplňovalo ho to. Ráno se probudil, napil se krve, učil se, prošel se a šel spát. Vzdychl, byl rád sám, ale pár lidí mu chybělo. Nechtěl být vlezlý, takže za Aliseou nechodil, protože si nebyl jistý, jesli by to bylo v jejím stavu vhodné. Zítra k ní půjde na návštěvu. Přimhouřil oči a potřásl hlavou. Téměř celé město prochodil. Byl dokonce i v Zátoce, ve které se nezdržel moc dlouho, protože by vlkodlaci jistě moc rádi nebyli. Opět jen tak bloudil, hluboce ponořen do myšlenek, ale stále ve střehu.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 1:53 pm

(Přijela do města, zaparkovala a vystoupila z auta. Došla si do jedné kavárny pro kafe a sladký zákusek ke snídani a s tím vším si sedla k jednomu stolu v rohu venkovního posezení. Bylo opravdu moc hezky a tak si sundala koženou bundu a přehodila ji přes židli. Pozorovala děti, které si hráli na hřišti, které bylo na proti. Musela se pousmát, když si pomyslí, že je teď možné, aby nějaké měla. Dříve to nepřipadalo v úvahu, ale teď. Jde spíše o to, kdy a s kým.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 2:07 pm

U Gen doma byl Kol docela rychle. Normálně by ji před tím ještě zavolal, ale mobil si nechal v autě. Vešel tedy do domu a došel až k vstupním dveřím bytu, který patřil Gen. Zaklepal, ale když nikdo neotevíral, vyštrachal z kapsy klíče a odemkl si. Chtěl vejít dovnitř, ale nemohl. Něco mu v tom bránilo. Tohle kouzlo bylo podobné tomu, které zabraňuje upírovi, aby vstoupil do domu nebo bytu, do kterého ještě nebyl pozván. Upřímně, nedivil by se, kdyby Gen udělala takováhle opatření po tom, co jí udělal. Odešel tedy před dům, kde ještě pořád stálo jeho auto. Odemkl ho a nasedl na místo řidiče. Mobil měl položený na sedadle spolujezdce. Už jí teď volat nebude, ale zprávu by jí napsat mohl. "Do hajzlu," zakleje a bouchne do volantu, když si uvědomí, že mobil Gen rozbil. Doufá, že se do bytu vrátí, a tak celou noc nezamhouří oči a sedí v autě.
Bohužel, celou noc Gen neviděl. Domů nepřišla, tím si byl jist. Její zářící zrzavé vlasy by nepřehlédl. Nastartuje auto, že pojede do nějakého baru. Ne k Rousseau's, tam byla Sophie, ta ho určitě vidět nepotřebovala. Zaparkoval pár bloků od baru, ten kousek dojde pěšky. Vystoupí tedy a namíří si to směrem bar. Už dlouho si nedal skleničku bourbonu, potřebuje ji. Už z dálky vidí někoho, kdo je mu povědomý. Když přijde blíž, pozná Claire sedící na židli v kavárně. "Ahoj, Claire," pozdraví ji a zastaví se u Claire, když k ní dojde.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 2:18 pm

(Ještě nějakou dobu pozoruje děti, upíjí kávu a pomalu si vychutnává svůj zákusek a tuhle chvíli, dokud nespatří známou tvář, Kola. Narovná záda a stáhne rty k sobě, takže není skoro vůbec vidět její rtěnka. Netuší, že je už oduřknutý. Sundá si sluneční brýle a položí je na stůl. Trochu si pohodí culíkem a podívá se na něj.) Kole. (Řekne úplně normálně, jako kdyby se tak prostě jmenoval, a taky že jmenuje.) Neměl by jsi být ve sklepě spoutaný řetězy? (Povytáhne tázavě obočí a přehodí si nohu přes nohu. Kol vypadá docela klidně, normálně, ale co když je to jen přetvářka a za pár vteřin jí rozsápe hrdlo na cimpr campr? Nemůže to riskovat. Důležité pro ní zatím je, ho ničím nenaštvat. Dopije kafe a prázdný kelímek postaví na stůl.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 2:25 pm

Kol si uvědomí, že Claire si určitě ještě myslí, že je pořád uřknutý. Po tom, co ho osloví si sedne na židličku naproti ní. "Vlastně měl, kdybych byl pořád uřknutej... Včera večer za mnou byla Sophie a provedla na mě kouzlo, které mělo uřknutí odstranit.. Fungovalo," řekne a pokrčí rameny. "Potřebuju mluvit s Genevieve. Byl jsem u ní v bytě, ale nebyla tam. Ani v průběhu noci nepřišla.. A její nový číslo nemám..." celou dobu se dívá na Claire. "A tobě se chci omluvit za všechno, co jsem udělal, když jsem byl uřknutý." Claire se musí omluvit, měl ji rád. Ale až se potká s Jacksonem? Omluva nepřipadá v úvahu.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 2:48 pm

(Jakmile si sedne naproti ní, jde z ní cítit nervozita. Jde to poznat hlavně na jejím postoji těla, který je tak trochu odtažitý. Pozorně ho poslouchá a nejdříve přemýšlí, zda mu věřit nebo ne. Ale to co říká se zdá být pravdivé. Lehce se kousne do rtu, když řekne že nemůže sehnat Genevieve. Chce mu říct, kde je, ale bojí se čeho by byl i normální Kol schopen. A nechce ohrozit Jacksona. Jen jemně přikývne a uvolní se. Je ochotná mu věřit.) Fajn, omluva přijata. Nebyl jsi to ty. Byl jsi pěkně protivnej. (Ušklíbne se a ukrojí si kus zákusku a vloží si ho do pusy. Rozžvýká ho a spolkne.) Takže teď budeš hledat Genevieve? (Přeměří si ho pohledem.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sun Dec 14, 2014 5:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 2:54 pm

"Někdo by byl schopný říct, že jsem byl asi tak stejně protivný jako normálně..." ušklíbne se a potom přikývne. Jo, teď bude hledat Genevieve, prostě s ní musí mluvit. Musí se jí omluvit. A hlavně si s ní musí promluvit o tom rozchodu. "Jo, teď budu hledat Genevieve. Nejdřív zkusím zajít za Sophie, ale ta mi asi neporadí. Taky bych mohl zkusit Klause, což se mi moc nechce. Hayley mě nebude chtít vidět... Nakonec mi zbude stejně jenom ten prašivej pes ze Zátoky.." Je mu jedno, jestli ho má Claire ráda nebo ne. On ho nesnášel. Ale Gen najít chtěl, takže to by snad přetrpěl ho jednou navštívit bez toho, aniž by ho zabil.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 3:07 pm

(Zasmála se a lehce přikývla. Ano, Kol uměl být protivný. Někdy v tomhle byl horší než ženská. Poslouchá jeho úžasný plán. Takže stejně pojede do zátoky. Povzdychne si a podívá se zdlouhavě do očí. Nechce se jí mu to říkat, ale prostě to řekne. Nadechne se a když mluví, vydechne všechen zbylý vzduch z plic.) Genevieve v zátoce, viděla jsem ji tam včera večer. (Podívá se mu do očí a hledá tam něco, díky čemuž by mohla odhadnout jeho reakci. Doufá že neudělá nějakou hloupost a nepojede tam a neublíží někomu.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sun Dec 14, 2014 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 3:20 pm

Vypadá to, že chce Claire něco říct, tak Kol čeká, co z ní nakonec vyleze. Když řekne, že je Genevieve v zátoce, jenom se na ni chvilku dívá. Samozřejmě, že byla tam. Upřímně, čekal to. Teď šlo jen o to, jestli tam byla s Jacksonem, nebo tam byla s Hayley... "S Jacksonem?" zeptá se klidně. Zatím byl klidný, ale jestli se potvrdí, že tam byla s Jacksonem.. Neví, co udělá. I kdyby se rozešli, čekal by, že Gen bude chvilku trvat, než si najde někoho jinýho.. A ne že si hned za pár dní nabrnkne novýho chlapa. A už vůbec by nečekal, že to bude zrovna Jackson..
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 3:35 pm

(Nevyřazoval žádnými špatnými emocemi, zvláště vztekem nebo nenávistí. Je ráda, že nedělá ukvapené závěry. I když, to co vidělo ji znepokojovalo, co by to teprve udělalo s Kolem. Zatím mu to neřekne. Chvilku nic neřekne a pak se mu zdlouhavě podívá do očí.) Netuším. Viděla jsem ji samotnou, seděla u jednoho ohniště, kam nechodí moc vlkodlaků. Nevím, jestli si mně všimla, ale já už chtěla být doma, kde na mně někdo čekal. (Pousměje se a pokračuje v jídle. Brzy už má všechno snědené a tak se koukne na Kola.) Chceš tam jet teď? (Podívá se mu do očí a zvedne se. Vezme si bundu a čeká co bude.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sun Dec 14, 2014 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 3:53 pm

Trošku ho uklidní, když Claire řekla, že viděla jenom Genevieve, bez Jacksona. Třeba ani Jackson neví, že tam je... pomyslí si. I když, kdyby o tom věděl, lezl by za ní jako ocásek a Gen by neměla možnost se ho zbavit. "Chápu, že ses s ní nechtěla potkat, vy dvě se nemusíte," koukne na ni a ušklíbne se. Když Claire řekne, že na ni doma někdo čekal, překvapeně pozvedne obočí. "Vida, vida, Claire si někoho našla?" koukne se na ni a zaculí se. "Nechci tě otravovat a navíc tady mám auto. Takže pak budu moct ze zátoky odjet sám. Budeš mít o starost méně... Ale dneska tam jistě pojedu, tak se ještě možná uvidíme."
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Dec 14, 2014 4:13 pm

To nemusíme. (Potvrdí mu jeho slova i jeho úšklebek, který je pro Kola typický. Jeho pobavený výraz je vtipný a ani potom co se kousne do jazyka se nemůže nezasmát. Trochu záhadně se na něj podívá a založí si ruce na prsou.) Možná, nebo to bylo jen kvůli nějaké vlkodlačí záležitosti. (Pousmála se. O ní a Tobym ještě nikdo nevěděl. Jackson něco tušil a Kolovi to tak trochu nepřímo řekla. Oplatí mu jeho úsměv.) Snad nežárlíš. (Ironicky si do něj rýpla. Jasně, že to nemyslela vážně, protože Kol miluje Genevieve a s Claire jsou jen přátelé. No, o něco bližší než je to obvyklé, ale jí to nevadí. Zvykla si. Přikývne.) Fajn. Já jdu provětrat jednomu miliardářovi provětrat konto v nějakém super drahém obchodu a pak pojedu domů. Takže se asi uvidíme. A ne že budeš někomu lámat vaz nebo něco takového! (Varuje ho a pak se chtě nechtě znovu zasměje.) Tak ahoj, a ráda jsem tě viděla. (Poplácá ho po rameni, nasadí si brýle a jde nakupovat. Po několika hodinách kdy nakoupila spoustu věcí, s plnými rukami tašek a jedním prázdným kontem cizího chlapa došla k autu a tašky si hodila do kufru. Rozjela se do zátoky.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Dec 15, 2014 9:27 pm

*Naoko se zamračila, když připustil, že Edward je hezčí než ona. Sice se uvnitř taky smála, ale pro srandu to hrála dál.* Viděla jsem jeden díl. Z upírů jsou třpytiví bohové, z vlkodlaků polonazí indiáni a to všechno se motá kolem jednoho páru, kdy se mladá, nevinná dívka zamiluje do silného, ale nebezpečného upíra... Jak někdo vůbec něco takového mohl vymyslet? Nic stupidnějšího ani nejde. *Podívala se na něj a sledovala jeho reakci na to. Vážně nečekala, že by se mu takový film opravdu líbil a tak čekala jakým způsobem to bude obhajovat.* Vlastně jsem spíš narážela na ten tvůj mizerný vkus na film, ale když vytahuješ Jacksona... Tak ten taky není nic moc. On prostě není můj typ. *Pokrčila rameny a pak se rozesmála, když viděla ten jeho zasněný pohled. Potom zjistila, že už došli k nějaké cukrárně.* Tohle je ono? *Ujistila se a pak zamířila k ní. Využila toho, že byl slunečný den a usadila se na venkovní terase. Během toho zaslechla, co říkal Marcel o Kolovi. To už zase hrála svůj uražený a ublížený výraz.* Máš štěstí, že mám chuť na jahodovou zmrzlinu. Jinak bych tě tu nechala dřepět samotného. Anebo bych se vrátila do sídla, pustila Kola a poslala ho za tebou... Když jeho máš radši. *Při posledních slovech ho probodla pohledem. Vážně měla co dělat, aby se nerozesmála. Právě podávala obdivuhodné herecké výkony.* 
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Dec 15, 2014 9:54 pm

(Usmál se nad jejím zamračením. Chvíli poslouchal a vstřebával její názor. Vlastně si o tom myslí úplně to samé. Je to pitomost a zesměšňuje to upíry. Ale teď se musí držet role a pořádně si dávat záležet.) Já si myslím, že to mělo skončit tím, že se to bude točit jen okolo Edwarda a (Zasekl se. Nemohl si hned teď vzpomenout na jméno toho vlkodlaka.) toho dlouhovlasého indiána. Víš, žili šťastně až do smrti vlkodlaka a pak se chudák upír musel taky zabít..Protože nedokázal žít bez svého vlkodlaka. (Sdělil jí to, jak si myslí, že by to mělo vypadat. Rozhodně je tohle ještě větší pakárna a blbost, než samotné Stmívání, ale aspoň je zábava. A taky to trochu zní jako, kdyby se jednalo o Marcela a Jacksona.) Panebože. Co ty jsi za člověka. Takový bůh a nelíbí se ti? (Nevěřícně vyvalí oči a jen jí sleduje. Otočil se směrem k cukrárně a přikývl. Podle názvu to je ona. Ta jeho oblíbená cukrárna. Mířil spolu s Bekhou do cukrárny a trochu se usmíval, protože mu neviděla do obličeje. Posadil se naproti ní, ale už se tvářil neutrálně. Ani se neusmíval a ani  se nemračil.) Tak to teda štěstí mám. (Mírně se usmál. Ale začal se mračit, když mu řekla, že vypustí Kola.) Ne to ne. Já už ho teď rád nemám. Dřív jo, ale teď mám radši Jacksona. Je to větší fešák. (Usmál se sladce a čekal na servírku, která za několik vteřin doběhla. Objednal si jeden kousek medovníku a jeden kousek dortu s čokoládovou polevou. Ještě si objednal kafe, aby to měl čím zapít. Poslouchal, co si objednává Rebekah a usmíval se.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Dec 15, 2014 10:11 pm

Možná bys měl napsat a pak natočit svojí verzi. A nazvi to "Jak doopravdy skončilo Stmívání a co vám tvůrci zatajili". Když nebudu mít co dělat, tak se pak na to zajdu podívat. Rozhodně to bude mít úspěch u homosexuálních upírů, hlavně protože to vytvářel jeden z nich a z vlastní zkušenosti. *Ušklíbla se.* Ne, tenhle bůh se mi nelíbí. Buď rád, takhle ho máš pro sebe. A já se spokojím... Hmm, kterýho ze svých upírů mi nabídneš? Možná Diega... I když toho asi přenechám Alisee, ať mu může na čelo psát vzkazy. Stejně jsou pro mě upíři nevýhodní, když se chci stát člověkem a mít děti. Radši se podívám v zátoce... Nevíš, jak to momentálně vypadá s Oliverem? Kdyby to přežil a vybrala bych si jeho, tak bychom pak mohli být příbuzní. *Podívala se na Marcela a sledovala jeho reakci. Věděla, že Oliver zabil jeho kamarády, ale taky věděla, že Olivera by si potom už nikdy nevybrala. Když už seděli spolu v cukrárně, tak si objednala jahodový zmrzlinový pohár. Když servírka odešla, tak se podívala na Marcela. Už se netvářila tak odtažitě, uraženě a ublíženě. Neodolala, když ho koutkem oka viděla, jak ji pozoruje a usmívá se.* A co kdybych teď řekla, že ti tvůj nově objevený zájem o jednoho vlkodlaka nevěřím? Anebo že je tvoje homosexualita jenom dočasné období? Jak bys mi dokázal, že nemám pravdu?
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitimeTue Dec 16, 2014 8:10 pm

Vlastně to ani nezní blbě..Možná, že se na to nakonec dám. Bude ze mě režisér a budu slavný. Všichni mě budou milovat a obdivovat. (Mluvil zasněně.) To je vážně, vážně super nápad. Taky si myslím, že to bude úspěšný. Sice jenom, kdo by nežral film s homosexuálními upíry, vlkodlaky? (Krátce se zasměje.) To je taky pravda. Jsem rád, že je jen a jen můj..Ale doufám, že mi ho nepřebere nějakej vlkodlak. To bych se pak už neudržel..a .. (Zamračil se a ukázal prstem podříznutí krku.)  No myslím si, že Diego asi  není nejlepší parketa. Ani pro tebe, natož pro těhotnou čarodějku, která ho už naštvala. Jojo zátoka,tam jsou docela pěkní vlkodlaci, kteří nesnáší Původní...  (Krátce se usmál, ale když zmínila Olivera, zatnul zuby a potichu s nimi skřípal. Nesnášel toho člověka a ještě víc nerad o něm mluvil. Jeho výraz se na několik vteřin úplně změnil. Neměl toho blonďatýho svalouše prostě rád a to, že o něm Bekah mluví, není zrovna dvakrát příjemné. I když jenom vtipkuje.) Myslím si, že ten to má na háku. Radši si vyber jinýho. Přece nebudeš chodit s chodící mrtvolou. (Trochu falešně se usmál a zadíval se do svého jídla, které mu teď přistálo pod nosem. Napije se ze svého kafe a koukne se na Rebekah.) Co? (Poví, když jí uvidí, jak se usmívá.) To je ale škoda, že mi nevěříš. Doufal jsem, že zrovna ty to budeš chápat. (Odvrátil pohled a smutně se díval.) Dočasné období? Já jsem se tak prostě narodil. Není to jen dočasné období. (Na chvíli se na ní koukl.) Vážně nevím, jak ti mám dokázat, že jsem gay. (Kroutil hlavou a trochu se usmíval.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 7 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

New Orleans - City
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 7 z 33Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33  Next
 Similar topics
-
» New Orleans Hospital
» Jackson´s Old House in City

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: