The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Sophie´s Flat

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next
AutorZpráva
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

Sophie´s Flat - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 6:46 pm

To spojeni byl dobry napad. *Poznamenala, ale na jeji pomery by to tu i pred rekonstruci bylo pro ni velke. Napred byla zvykla na maly pokoj v decaku, pak na maly pokoj na koleji Ale mela hlavni bylo, e mela strechu nad hlavou a poholnou postel, tak si nestezovala.* Rekni si nejakou vec, bez ktere bys nevydrzela a zjistis zvoji zavislost. *Podivala se terarko s hadem, ktery ji zaujal uz predtim a o kterem mluvila vcera Soph v baru. Zatim ji pripadala klidny. Na Sophie pak obratila hlavu, kdyz pred ni postavila hrnek.* Diky. *Nalila si tam trochu smetany a pridala trochu cukru podle svoji chuti a yamchala lzickou. Zatim tomu davala minutku nebo dve na vychladnuti.* Takze co mam pro to kouzlo udelat? Budes potrebovat zase moje vlasy?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 7:08 pm

Jo to byl. I když menší kuchyň by mi nevadila. Stejně tady skoro nevařím. (Když vařila dole v kuchyni, tak se tam rovnou i najedla o volné chvíli. Tudíž pak neměla důvod vařit tady. A i když tu bydleli ještě holky a Genevieve, tak jim vařila taky dole. Tady v bytě si připravovala spíše malé svačinky. A kuchyň jí spíše sloužila na přípravy kouzel nebo když si dělala svojí směs na čaj.) Dřív bych ti okamžitě řekla, že bych nemohla žít bez baru, ale teď ho zanedbávám kvůli jiným věcem, které vyžadují mojí pozornost. Některé čarodějky by ti zas řekli, že by nedokázali žít bez své moci, jenže já ano. Takže vlastně nevím. (Pokrčí rameny. Opravdu nevěděla. Nebyla upnutá k žádné věci. Neměla potřebu každý den pít kafe či alkohol. Alkohol pila většinou, když byla hodně ve stresu a snažila se ho omezovat.) Ne potřebuji jen tvou vůli. Nejde tady o kouzlo jako takové. Čarodějky mají mezi sebou takové spojení. Naše spojení je vázáno k předkům. Tudíž, když by nějaká čarodějka z covenu použila svou moc a já tu její moc zřetelně cítila, tak ucítím, co nás spojuje - předci. (Upije znovu trochu čaje a odmlčí se na chvíli.) Potřebuji, aby jsi použila svou moc. Já tě mezitím budu držet za ruku a naladím se na tvou vlnu, pak uvidíme, zda nás něco spojuje nebo ne.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 7:28 pm

A to tvoje caste piti alkoholu? Ja jsem te teda zatim skoro pokazde videla pobliz alkoholu. To uz zacina vypadat jako zavislost. *Malinko se zarazila, kdyz se zminila o tom, ze bude muset umyslne carovat. Zatim to pokazde bylo intuitivni, proste tu najednou bylo kouzlo, anzi by se snazila.* Tak tohle bude zabavny... snad ti tu nic nezapalim. *Poznamenala a natahla k ni ruku. Pak se rozhledla okolo, a premyslela, co bz mohla udelat. Pak se podivala na banan, co tam byl. Mohla by ho prinutit levitovat. Kdyz predtim dokazala zastavit lahev ve vzduchu, tak by mohla zvladnout i tohle. Soustredila se na ten banan, ackoliv to spis vzpadalo jenom jako zirani. Nevedela, co ma presne delat a tak se na nej jenom divala a predstavovala si, jak se zveda. Jenze on misto toho najednou bouchl zevnitr a rozprskl se okolo.* Hups.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 7:51 pm

Nejsem závislá na alkoholu, tím jsem si jistá. Ale poslední dobou jsem více méně pořád ve stresu, takže proto to pití.. (Pokrčí rameny a nechá tohle téma plavat.) Uhasila bych to, než by stačilo něco pořádně shořet. (Povzbudivě se usměje a pak jí chytne za ruku. Začala se soustředit na Kate a její moc. Na nic jiného nemyslela. Dívá se upřeně na ní a čeká. Po chvíli ucítí záchvěv její moci, ale bylo to tak krátké, že nestačila nic určit. Otočí se a podívá se na ten banán. Vyprskne smíchy. Jo tomuhle se asi neměla smát, ale neudržela se prostě.) Hádám, že tohle nebyl tvůj záměr. Nevadí. Ale nic jsem nezachytila. (Otočí se zpátky na ní.) Zkus něco jiného. (Vezme svíčku, která byla uprostřed stolu a postaví jí před Kate.) Vyčisti si mysl a soustřeď se jen na tu svíčku. Představ si, jak knot pomalu hoří. Klidně použij i svou ruku, kterou dáš nad svíčku. Pomůže ti to usměrnit tvou moc jen na svíčku. Je jednoduší ze začátku pracovat jen s přírodními elementy. Čarodějky jsou doslova spjaté s přírodou. Moje moc je sice spjatá s předky, ale i tak jsem částečně spjatá s přírodou. Čarodějky, které využívají tradiční magii, jsou zcela spjaté s přírodou a ta jim dodává sílu. Takže teď nemysli na nic jiného než na svíčku a oheň. Představ si, jak tvá moc prostupuje tvým tělem až k tvé svíčce a pak jí zapálí jako jiskra.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 8:36 pm

Já chtěla zkusit levitaci nebo s ním aspoň trochu pohnout... *Podrbala se na hlavě.* Doufám, že sis nechtěla dělat ovocný salát. *Poznamenala a podívala se na svíčku před sebou. Poslouchala rady Sophie a zkusila se jimi řídit. představila si nějakou neviditelnou sílu, jak prolézá jejím tělem a nakonec putuje až k její ruce, kterou měla nad svíčkou. Pak se zaměřila na svíčku a představila si jak najednou se udělá lup a její knot bude hořet. Trvalo jí to několik minut, během kterého nakrčila obočí a v její tváři se jí objevil soustředěný výraz, který podělila po mámě, akorát to nevěděla. Během toho také ucítila zvláštní mrazení. Byl to pro ní zvláštní pocit, který nikdy nezažila. Pak najednou svíčka začala hořet, akorát neudělala lup.* Páni. *Usmála se na svíčku a zírala na ten malý plamínek.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 8:51 pm

Pohybování věcmi je trochu těžší, než vyvolat přírodní živel. Chce to více koncentrace, takhle na začátku, ale brzy se to naučíš a všechno soustředění a představování se odehraje v sekundách a pohneš s něčím ani se nenaděješ. (Pousměje se. Když uvidí, jak se Kate začne opět soustředit naladí se na její vlnu. Soustředí se jen na ní a upírá na ní zrak. Neunikl jí ten soustředěný pohled, který jí přišel tak moc známý, ale teď tomu nevěnovala tolik pozornosti. Musela se soustředit jen na Kate, aby cítila její magii. Po chvíli už neucítila jen malý záchvěv, ale pořádnou dávku moci. Zavře oči a přitom jí projede vlna poznání. Cítila to spojení, které cítila vždy, když čarovala s jinou čarodějkou. To hřejivě známé spojení, že jsou na stejné vlně nebo-li na vlně předků. Ale bylo v tom i něco jiného. Nebyl to jen pocit, že patří mezi ně. každá čarodějka má svou jistou energii, kterou ze sebe vyzařuje, když používá svou moc. A teď, jak je naladěná na tu Kate, cítí jako by tuhle energii znala. Jenže, jak by jí mohla znát? Zažene myšlenky, které jí víří hlavou. Otevře oči a usměje se.) Dobrý pocit, když se ti konečně něco povede co? (Podívá se na tu svíčku, která ze sebe vyzařuje teplo a malý kruh světla.) A teď ještě víme, že tvá magie pochází odsud. To vysvětluje, že se tvá moc projevila až tady.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 9:22 pm

Jo, trochu mi to připomíná chvíli, kdy jsem udělala maturitu. I když tohle by spíš mělo odpovídat prvnímu zvládnutému testu... Neexistuje nic jako čarodějná maturita, že ne? *Podívala se na Sophie a usmála se, když se zmínila, že pochází odsud.* Takže už aspoň vím, že někdo z mojí rodinu pocházel odsud. To je pokrok od skoro dvaceti letech žití s jediným faktem, že jsem byla kdysi nalezena v nějakém rozpadlém domě. Za dalších dvacet let možná zjistím i jméno a potom tímhle tempem budu znát celou pravdu až na smrtelné posteli. *Ušklíbla se nad tou představou a natáhla se pro hrnek, ze kterého trochu upila. Už nebyla káva tak horká.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 9:35 pm

(Pustí její ruku) No vidíš. Já své první zvládnuté kouzlo prožívala jako první z mnoha utrpení. Každý to prožívá jinak. A ne taková maturita nepochází. I když čarodějka umí svou moc používat naprosto bezchybně, tak se stále učí a učí. Já se stále taky učím a nacházím pořád nové a nové kouzla. (Přikývne a napije se už skoro studeného čaje.) Jo někdo z tvojí rodiny určitě, jen nevíme jestli rodiče nebo nějaká starší generace. A nebyla bych tak pesimistická. Určitě zjistíme, kdo je tvoje rodina dřív než za dvacet let. Při nejhorším do měsíce maximálně. Nemůžu ti slíbit, že vymyslím kouzlo do týdne. Děje se toho kolem mě moc a poslední dobou se tolik nesoustředím. Ale zjistím to. (Usměje se. Je to dobrý pocit, když pomáhá někomu jinému. Učí ho a pomáhá. Konečně se nezabývá jen problémy, ale zabývá se i něčím lepším. Magie nepřináší jen to špatné, ale i dobré, jen v poslední době měla pocit, že její moc jí byla dána za trest a její rodina taky. Teď si zas připadala užitečná v jiných věcech, než zabíjení nevinných dětí, poslouchání předků a další věci, které musela prožívat.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 9:54 pm

Tak aspoň se nemusím stresovat z čarodějný maturity. Asi je to podobný jako se vším. Neustále se učíme. *Pokrčila rameny.*Když já mám pocit, že mám teď příliš štěstí najednou. Dostanu stipendium, dostanu se do Ameriky a ne do žádnýho zapadákova, ale rovnou do New Orleans. A pak ještě zjistím, že jsem čarodějka, že nějaký můj předek byl odsud a je tu šance, že skutečně zjistím, kdo byli moji rodiče. Mám prostě takový blbý pocit, jakoby se to mělo pokazit, aby se to vyvážilo. Ale třeba to bude jenom, že mě vyrazí z nějakýho důvodu ze školy... V tom případě bych v baru asi pracovala o něco dýl.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 10:07 pm

Přesně je to jako se vším. Prostě život. (Dopije konečně čaj a hrnek odsune trochu dál od sebe.) Všechno má své dobré i stinné stránky. Zjistila jsi, že jsi čarodějka, ale musíš se učit a kontrolovat, jinak by jsi mohla klidně i zapálit pokoj na koleji. Tvá rodina pochází odsud, což znamená, že jsi spojená s předky a to nese taky jednu obtíž. Předci jsou, jak bych to řekla. Nevypočitatelní. Proto se já od nich mírně distancuji. Do teď bylo pravidlem, že Starší nebo-li vůdce covenu se řídí přáním předků, jenže já tohle pravidlo před necelými dvěmi měsíci porušila a od té doby se řídim vlastními pravidly a coven poslouchá mě a ne předky. A zjištění, kdo jsou tvoji rodiče může přinést další obtíže. Vyvolá to mnoho otázek a můžeš dostat strach. Život nám přináší dobré i špatné věci, se kterými se musíme vypořádat podle svého a z některých se dokonce i poučit. A než vymyslím to kouzlo a zjistíme, kdo jsou tvoji rodiče, tak ti aspoň můžu pomáhat s tvou mocí. Budu tě učit.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 10:30 pm

Co ti předci chtějí, že je odmítáš poslouchat? *Momentálně si nedovedla představit, co by mohli chtít. Taky doteď nikdy nepřišla pořádně s čarodějkama do styku a většinou je znala jenom z televize, kde je stavěli spíš do dobrého světla. Předvším znala dobře seriál čarodějky, ale pochybovala, že takový demoni existujou i v realitě.* Nemyslím, že bych se po tom zjištění bála. Měla bych hodně otázek, to jo. Jako třeba proč mě dali pryč, jestli byli odsud, tak jak jsem se dostala až do Velké Británie a proč se přitom musel zbourat i jeden dům, jestli jsem měla sourozence, kde jsme bydleli... No a tak nějak podobně. *Sklopila hlavu a napila se kávy.* Aspoň budu mít jistotu, že nezápalim pokoj. Jinak bych to asi musela svést na náměsíčnost. Ale technicky už jsi mě učit začala. *Kývla hlavou k zapálené svíčce.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 10:48 pm

(Zavrtí při její otázce vehementně hlavou a poté mávne rukou.) To je jedno. Záležitost covenu. (Trochu víc jí odbyla a dala jí najevo, že do toho jí nic není, ale nechtěla se o tom bavit. A už vůbec se o tom nechtěla bavit s dívkou, kterou sotva znala. Sice se v její přítomnosti cítila dobře, ale to neznamenalo, že se jí chce svěřovat. Dál se k tomu tématu nevrací a poslouchá jí. Zarazí se.) Cože? Zbourat dům? Jak to myslíš? (Musel se přitom zbourat dům? Jak to myslela? Měla dojem, že jí našli v polorozpadlém domě, ale myslela si, že byl rozpadlý už jakou dobu a ne až když tam byla dána.) Tohle byl jen začátek. Musíš se toho hodně učit, věř mi. (Mírně se pousměje. Pak najednou zavře oči a soustředí se na světlo, které se line od stropní lampy. Ta v mžiku zhasne. V tu samou chvíli se pak začne soustředit na svíčky, které má rozmístěné všude v kuchyni a v obýváku. A pak se všechny najednou zapálí. Otevře oči a koukne na Kate.) Hodně.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 11:00 pm

*Když její první otázku jenom odbye, tak to nechá být. Když o tom nechce mluvit, tak o tom mluvit nemusí.* No, nějaký opušttěný dům. V jednu chvíli stál a pak puf, byl zborcený. A já byla v něm... no, spíš v těch troskách. Aspoň tak to prý bylo. *Pokrčila rameny a dopila kávu. Pak se zarazila, když se najednou objeví tma, ale než nějak stihne zaragovat, už je osvětlují svíčky.* Jsi dobrá. *Poznamenala a podívala se na hodinky.* Ale už asi budu muset jít dolů pomoct Jackovi. Je tam chudák sám a dneska je tam docela šrumec. Tak zatím ahoj. *Rozloučila se s ní a pak už odešla z bytu a vrátila se dolů do baru, kde pracovala a potom co zavřeli šla na kolej.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 11:16 pm

(Svraští obočí, když jí vypraví o tom domě. Stál a pak najednou ležela v jeho troskách? Tohle bylo hodně divné. Musí se na tu podívat. Na internetu o tom určitě něco bude. Nechá to být jako několik předchozích témat.) Tohle je ještě hračka. Naučíš se to taky, ale bude to chtít víc soustředění. (Na to, že už bude muset jít, jen kývne. Trochu si vyčítala, že skoro vůbec nepracuje. Vaření jí vždy přivedlo na jiné myšlenky a když byl za barem, tak si povídala s lidma. Bylo to dobré na odreagování. Ale jak má člověk v téhle situaci pracovat? To je jedna schůzka tady, pak další támhle, oslavy svátku, které se zvrhly v masakr, pak řešení situace, další schůzka, pak hroucení se u Genevieve na zahradě, vymýšlení plánu a pak nadejde další schůzka. Bude si v tom všem muset prostě najít čas i na bar. Nesmí se vzdát jediné normální věci, která jí ke všemu ještě baví. Vrátila se do New Orleans, aby vařila a ne, aby řešila nadpřirozené problémy a každý den se vypořádávala s hrozbou smrti. Byla tak zamyšlená, že ani nestačila Kate říct "měj se" a už slyšela jen bouchnutí dveří. Povzdychne si a pak začne sklízet ze stolu hrnky. Rohlík, který si připravila vyhodí do koše a talíř dá do dřezu. Nakonec uklidí banán, který teď byl všude po lince. Pak ještě chvíli sedí u stolu a užívá si světla svíček a příjemného ticha. Nakonec, ale vezme sklenku s jedem a odejde nahoru, než vyjde úplně schody, zhasne svíčky stejně jako je zapálila. Nahoře si pak dá do své skříně tu sklenku. Odejde se umýt. Převleče se. Lehne do postele a po chvíli usne, aniž by se nějak namáhala. Byl to vyčerpávající den a trochu jí pomohl i čaj, který vypila ani ne před hodinou.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 8:19 pm

(Uběhl už týden a ona furt nedala vědět Elijahovi o tom, kdy by měla proběhnout schůze a přemýšlí jestli bude schůze vůbec nutná. No možná by se mohli domluvit, co vůbec udělají. Genevieve se také pořád neozvala a ona tak mohla jen čekat a nechávat čekat Elijaha. Aspoň během toho týdne měla dost času, aby si pořádně promluvila s členy covenu a víc je uklidnila. Konečně také provedla ochranné kouzlo na všechny své zaměstnance. Možná by si mohla promluvit s Kieranem a ujistit ho, že Cami je pod ochranou, alespoň by si o ní nemusel dělat takové starosti a ona si je jistá, že si o ní Kieran dělá starosti.
Také si konečně našla článek o tom polorozpadlém domu, kde našli Kate. Bylo to opravdu divné. Bylo to nějaké kouzlo? No to nezjistí. Musela by být na tom místě a možná by vycítila nějakou stopu magie, ale jelikož to bylo v Anglii, tak by neucítila nic, protože tam její magie nedosáhne. Mohla se jen dohadovat sama se sebou.
Teď konečně přišla zpět do bytu po celodenní práci v kuchyni. Vařit jí stále bavilo, ale starosti, které se teď objevili její mysl zaměstnávají více.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 9:29 pm

(Dojde až k zadnímu vchodu baru, otevře si a pak dojde až nahoru do patra, kde se postaví přede dveře a zaklepe na Sophie. Čeká, jestli jí přijde otevřít. Neví, jestli je doma, ani jí nedala vědět, že by přišla, takže doufá, že zrovna není nikde ve městě a je prostě doma. Chce už provést to kouzlo a chce, aby to Ben nevydýchal. I když to je spíš jen její takové zbožné přání.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 9:46 pm

(Akorát sedí v obýváku na gauči a pije kafe. Znovu zkoumá ten článek o tom domě, kde našli Kate a do toho se ještě snaží vymyslet kouzlo na zjištění, kdo jsou její rodiče. Už ví, že její rodina musí pocházet z New Orleans, ale kouzlo ne a ne vymyslet. Když uslyší klepání na dveře, tak zaklapne notebook a hodí poznámkový blok, kde má napsané jen nějaké poznámky ke kouzlu, na stůl a zvedne se. Dojde ke dveřím a otevře je.) Ahoj (Podívá se na Genevieve a odstoupí od dveří, aby mohla vejít.) Nečekala jsem tě tu dnes. (Normálně by jí ani čekat nemusela a nedivila by se, že sem přišla, ale od doby, kdy šly proti sobě, to už mezi nimi nebylo takové jako dřív a pochybuje, že by to ještě takové někdy bylo. Mrzí jí to, ale neví ani jestli s tím jde ještě něco dělat. Sice si to vyříkaly, ale každá má teď odlišné starosti. Navíc Genevieve už nepatří do covenu a to je taky trochu odcizilo. Mají méně společných věcí a rozhodně méně společných zájmů. A na pár věcí odlišné názory nebo spíš na pár lidí.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 9:58 pm

(stojí opřená o vnější futra dveří a čeká. Když jí konečně Sophie otevře, nepatrně se pousměje) Ahoj. jo, já vím. Je to narychlo a nečekaně, ale jsem si jistá, že mám dobrý důvod být tu v tuhle hodinu. (prosmýkne se kolem ní a vejde dovnitř) Mám něco Benovo. (podívá se na ni významně) A nejen to. Zašla jsem trochu dál. (vytáhne z kabelky panenku) a vyrobila tohle (zamává s panenkou Sophie skoro před obličejem) Myslím, že tohle je ideální denní doba na to, abychom to provedly. Benjamin bude s trochou štěstí spát. (podívá se na ni... chtěla by jí říct o dceři, ale tak nějak zatím neviděla příležitost a nechtěla to jen tak vypálit. Chtěla jí to říct, když u ní byla, jenomže pak se Sophie udělalo špatně a ona už nechtěla pokračovat dál.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 10:14 pm

(Přimhouří oči, když se Genevieve zmíní o tom, že má dobrý důvod a čeká, co dál řekne. Když vejde dovnitř, tak zavře dveře a otočí se k ní. Už chtěla něco říct, ale pak jen povytáhne obočí při zmínce, že zašla ještě dál. Nechápe to, tak čeká na nějaké vysvětlení. Podívá se na panenku a pak opět na Genevieve.) Wow pěkný. Opět voodoo. (Vzpomene si, jak ona sama poprvé použila voodoo. Zrovna nejhezčí vzpomínka to nebyla, ale nebýt toho, tak teď nemá Apopa.)Snad spát opravdu bude. A pokud ne, tak doufám, že to i tak vyjde. (Lehce se pousměje a pak zamíří zpět do obýváku.) Udělej si pohodlí. Prostě jako doma, zajdu pro ten jed. (Vydá se nahoru do ložnice a tam zajde do šatny. Otevře skříň a vytáhne sklenici s jedem a vrátí se zpátky dolů.) Mám to. (Doufá, že to vyjde a bude po všem. Sice tu ještě byla Monique a Abigail, ale ty bez Benjamina takovou hrozbu nepředstavovaly.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 10:21 pm

Jo, jasně, že voodoo. Normálně bychom ten jed do Bena dostávali asi těžko. (podívá se na ni, když řekne, ať si udělá pohodlí. Posadí se na pohovce, ale dlouho na ní sedět nevydrží. Ne zrovna teď. Zase vstane, než přijde Soph dolů s tím jedem. Povytáhne obočí, když uvidí tu lahvičku) Hodnej kluk, ten tvůj had. (usměje se, když vidí ten jed) Jestli to nevyjde, alespoň tím pošleme Benjaminovi vzkaz. (podívá se na ni odhodlaně. Tak i tak, bude to posun. Když to vyjde, bude to posun ke zdárnému konci, když ne, bude to posun v boji.) Takže, můžeme? (povytáhne tázavě obočí)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 10:37 pm

(Pousměje se) Hodnej to on opravdu je. Tedy jak na koho. Ale jed jsem z něj dostala snadno. Nejhorší na tom je, že má jedové zuby až vzadu. (Kývne. Pokud to opravdu nevyjde, tak mu pošlou vzkaz, jak řekla Genevieve. Buď se naštve a podnikne proti nim něco nebo si uvědomí, že oni nehodlají jen sedět a koukat. Hodlají bojovat.) Můžeme. Budeš potřebovat ještě něco? Jehlice nebo jehly? Nebo to máš taky sebou? (Povytáhne obočí. Na voodoo není zrovna odbornice, ale voodoo panenky jsou známé po celém světě. Někteří lidé si myslí, že nefungují, což se samozřejmě mýlí. Člověk jen musí vědět, co dělat. Taky předpokládá, že na tohle kouzlo nebudou potřebovat nějakou oběť. Nebo spíš v to doufá. Nechce zabíjet ani nějaké zvíře nebo se jen dívat na jeho smrt. Prolévání krve nevinných už bylo dost a zvířata jsou také živé bytosti jako lidé.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 11:01 pm

Ne, jehlice mám taky s sebou. Vybavila jsem se na to. Vážně bych chtěla, aby to vyšlo a nijak to neselhalo. Pokud Benovi nikdo nepomůže, nemá šanci, aby to přežil. Doufejme, že tam s ním zrovna nikdo nebude. (podotkne a vydechne. Položí na stůl tu panenku a teď už si opravdu sedne. Vezme si jehlice, které měla též v kabelce a pak čeká, až Soph položí na stůl i lahvičku s jedem. Opatrně ji otevře a namočí do ní jednu jehlici. Pak se podívá na Sophie.) Budeš zaklínat se mnou, ano? (podívá se na ni) Jakmile budu bodat do rukou, budeme opakovat pwazon mare nan men ou. Když budu bodat do nohou - pwazon mare janm ou a nakonec do srdce - pwazon mare kè ou. Připravená? (pokyne jí a bodne první jehlici do Benovy pravé ruky a začne zaříkávat)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 11:10 pm

Dobře tedy. (Taky chce, aby to vyšlo, ale teď není čas na debaty. Musí jednat. Položí na stůl sklenici s jedem. Kývne a poslouchá její instrukce. Nakonec se posadí vedle ní a sleduje Genevieve, co dělá. Zhluboka se nadechne a začne také zaříkávat.) Pwazon mare nan men ou. (Opakuje stále dokola, dokud Genevieve nevezme další jehlici, nenamočí jí do jedu a nebodne do levé ruky panenky nebo-li Benovy levé ruky. Opakuje to stále a stále a čeká, než začne Genevieve s dalšími body.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 11:20 pm

(Když Sophie učiní, jak jí řekla a je hotová i s druhou rukou, přejde k nohám.) Pwazon mare janm ou. (Bodne jehlici do jedné z panenčiných nohou a opakuje to stále dokola, dokud nenamočí jehlici znovu a nezabodne ji i do druhé nohy. Pak se nadechne. Namočí jehlici naposledy a zamoří na Benovo srdce.) pwazon mare kè ou. (Bodne panenku prudce do srdce a chvíli tam jehlici drží, než ji vytáhne. Dává si velký pozor, aby se o ni nepíchla, protože by mohla skončit dost špatně a to ona rozhodně nechce. Přestane se soustředit na zaříkávání. Panenka pomalu začíná černat, jak je vidět, jak se jed šíří po těle Bena. Až celá zčerná, budou vědět, že je Ben mrtvý.) Prosím, zčernej celá. (Hypnotizuje panenku.)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitimeSat Sep 20, 2014 11:49 pm

(Sleduje počínání Genevieve a opakuje zaříkávání, které opakuje i Genevieve. Všechno jde celkem rychle a snadno, i když snadné to určitě nebude. Konečně je celé kouzlo hotové a oni mohou teď jen čekat. Čekat až ta panenka celá zčerná. Těká pohledem od Genevieve na panenku. Nakonec si vezme hrne s kafem, který měla na stole a začne ho silně svírat. V duchu se modlí, aby to vyšlo. Samozřejmě počítá i s možností, že to nevyjde. Ale tohle by bylo tak jednoduché a tak rychlé, že musí doufat.) Co pak? Pokud to vyjde, tak musíme udělat něco, aby Benjamin nemohl být už nikdy oživen a pokud to nevyjde, tak budeme muset udeřit silněji. (Pak by musela odstranit z cesty i Monique. Ale jak aniž by jí nikdo nezabil a ona nezabila též nikoho? Proč sakra musí být vše, tak složité? Pomyslí si.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Sophie´s Flat   Sophie´s Flat - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Sophie´s Flat
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 3 z 20Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Kaleb´s Flat
» Adam's Flat