The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Admin Admin
Poèet pøíspìvkù : 228 Join date : 13. 08. 14
| Předmět: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 8:28 pm | |
| Dům, ve kterém v podkrovním bytě, který jí koupil Kol, bydlí Genevieve. Její byt je zařízený ve staromódním stylu. |
| | | Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 8:37 pm | |
| (Z parku se vydala rovnou domů. Ví, že ji tam Kol čeká. I po jejich příjezdu stále trávil čas spíše s ní než se svou rodinou. Ne, že by si stěžovala, ale byla by radši, kdyby si vše s rodinou ujasnil a vyjasnil. Na téma rodina byla choulostivá a tak nějak měla pocit, že když to nevyšlo jí s jejím bratrem, nenechá Kola, aby se mu to taky úplně posralo. Vejde do bytu.) Ahoj! (zavolá od dveří a začne si sundavat boty a vkládat je do botníku.) |
| | | Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 8:46 pm | |
| *od příjezdu ještě ani nikde nebyl. Nějak se mu nechtělo nikam chodit. I když byl dost odpočatý, nechtělo se mu volat Claire, se kterou měl pořád domluvenou lekci řízení, ani Klausovi, aby si s ním promluvil. To se mu nechtělo už vůbec. Radši se válel u Gen v bytě. Doslova válel. Nic nedělal. No, vlastně dělal. Přepínal kanály na televizi, protože nikde nedávali nic pořádnýho. Vážně by mohl Gen pořídit nějaké ty hry. Sice by to bylo spíš pro něj, než pro Gen, ale čemu by to vadilo?* Čaaau. *zakřičí na ni od televize a pořád přepíná. Doufá, že narazí na něco pořádného.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:00 pm | |
| (Když přijde do obýváku, povytáhne obočí, jakmile uvidí Kola. Od té doby, co dům opustila se jeho pozice vůbec nezměnila a dělal stále to samé. Založí si ruce na prsou.) Vážně? To je z tebe gaučový povaleč? (poklepává nohou) Co kdybys začal dělat... něco (vymáčkne ze sebe) Z toho věčnýho přepínání kanálů se ti nakonec zavaří mozek. Běž ven, je tam hezky, hudebníci jsou na každém kroku. Dneska je v parku i akce. Nevím, proč jsi nešel se mnou. (zakroutí hlavou, přejde k němu, vezme mu ovladač z ruky a vypne televizi.) Mimochodem (upře na něj zrak) potkala jsem Claire. Pozdravuje tě. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:12 pm | |
| Ale ne, není ze mě gaučový povaleč. *zavrtí nesouhlasně hlavou a koukne na Gen.* Řekněme jenom, že nacestováno mám teď dost a tak se mi nikam nechce. *zaculí se na ni.* Jakápak akce je v parku? *zeptá se jí.* Hele, hele. *natáhne se po ovladači, který mu Gen právě sebrala, ale nezíská ho zpátky.* Jaká náhoda! *řekne, když mu Gen vyřídí pozdrav od Claire.* Právě jsem jí chtěl volat, už jsme se dlouho neviděli.. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:24 pm | |
| (Zakroutí jen nevěřícně hlavou. Sakra, jakýmu lenochovi dovolila dostat se k ní dost blízko.) Seš línej (zkonstatuje s protočením panenek a otočí se k němu zády. Cestou koupila na trhu nějaké nové bylinky. Začne vyndávat z tašky malé květináčky s bylinkami, aby je pak mohla přesadit a dát si je k ostatním bylinám.) Fajn. Tak jí zavolej brzy, než se tady z tebe zcvoknu. (zavrčí) V parku probíhá den nezávislých umělců. Jsou tam pódia a hodně stánků. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:32 pm | |
| *povzdechne si, když řekne, že je líný a když se k němu otočí zády a začne tam vyndávat bylinky, vstane, pomalu dojde až k ní, zezadu ji obejme a dá jí pusu na tvář.* Sotva jsme přijeli a ty už mě vyháníš, jo? *potichu se zasměje.* A co kdybychom se tam šli podívat spolu? *navrhne jí.*
|
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:40 pm | |
| (Jenom vydechne, když jí dá pusu na tvář. Pak se k němu otočí a podívá se mu do očí.) Byla jsem tam. Celou dobu, než jsem přišla zpátky domů, jsem tam byla. Víš, možná mě to tam samotnou nebavilo, jinak bych tam asi byla schopná zůstat až do noci. (ušklíbne se... je v tom slyšet jakási výčitka.) A teď už nemám čas. Claire mě zaměstnala, mám dva dny na to, abych prostudovala jedno složité kouzlo a vymyslela jedno další. Takže teď se budu soustředit na to. (uzavře to a semkne rty) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:47 pm | |
| Dobře, takže teď mi budeš vyčítat, že jsem tam s tebou nešel, jo? *nechápavě se na ni podívá. Vždyť mu ani neřekla, že s ní má jít. Měla mu říct, ať s ní jde, když o to tak stála.* Budeš pomáhat Claire s nějakým kouzlem? *zeptá se jí tázavě, docela ho to zajímá, co spolu ty dvě teď mají...*
|
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 9:58 pm | |
| (pokrčí rameny a udělá grimasu... možná od něj čekala po tom Bali něco víc a ne jen válení se na gauči s ovladačem v ruce... ale ona vlastně ani neměla co říkat, ona před ním tají tolik věcí, až je jí to hanba a on s ní má trpělivost, ona by měla taky, ale prostě dneska je nějak podrážděná. Špatně se jí spalo, zase noční můry.) Jo, budu pomáhat Claire s kouzlem (vydechne a podívá se na něj) Chce být znovu vlkodlak, tak je to. Udělám to pro ni. Já jí tím prokážu laskavost a jestli někdy budu potřebovat pomoc, tak ona pomůže mě. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 10:11 pm | |
| Aha. *řekne zatím jenom. Věděl, že chce být Claire znovu vlkodlak a je rád, že jí s tím Gen pomůže.* Tak to abych jí zavolal co nejdřív, abychom si mohli zajezdit bez toho, aniž by se Claire bála o život. *koukne se na bylinky a pak zpátky na Gen.* Nechceš s něčím pomoct? Nechci, aby sis myslela, že jsem moc velkej lenoch. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 10:16 pm | |
| (podívala se na svoje byliny, když řekl, jestli nechce s něčím pomoct... kousla se do rtu a podívala se na něj) Jsi dobrý zahradník? (povytáhne zvědavě obočí. Je jí jasné, že Kol asi v životě nikdy nic nepřesazoval, ale byla to spíš taková otázka, aby se zase uvolnila atmosféra.) Potřebuju to přesadit do větších květináčů. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 10:21 pm | |
| Eh.. *zamyslel se chvilku a kouknul na bylinky.* Nevím. Ale možná je pravá chvíle na to, abych to zjistil, nemyslíš? *podíval se zpátky na Gen.* Dobře, přesadit z menších květináčů do větších. Rozkaz, kapitáne. *zasměje se a přejde blíž ke stolu a začne zkoumat malé květináče.. Zkoumá hlavně to, jak z nich bylinky dostat. Vážně to bylo na zahradničení docela kopyto.*
|
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 10:34 pm | |
| (Pozoruje ho, jak se potýká s květináčem. Vlastně ještě ani nezačal nic dělat, jen si prohlížel květináš, jako by snad ustavičným koukáním mohl způsobit to, že bylinka sama přeskočí z malého květináčku do velkého. Zasměje se, když ho tak vidí.) Drahoušku, myslím, že ti nejdřív ukážu, jak se to dělá. (Zakroutí pobaveně hlavou. Jde si do pracovny, kde má jednu skříňku věnovanou květináčům, hlíně, výživě a malému ručnímu rýči, kterým vyšťouchává byliny. Vezme rýč a květináč, pak se ještě vrátí pro hlínu a výživu.) Takže. Nejdřív si nasypeš novou hlínu do toho velkého květináče. Potom si vydloubneš tu bylinu z toho malého a dáš ji do toho velkého. Potom přidáš kolem ní výživu a další hlínu a pořádně to uhladíš a upevníš. (Dělá vše tak, jak řekla.) A hotovo. Není to věda. (usměje se) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 10:48 pm | |
| *počká, než se Gen vrátí se všemi těmi věcmi, které potřebuje k přesazování. Potom ji pozorně poslouchá a sleduje všechno, co dělá.* Nevypadá to složitě. Zvládnu to. *vezme si velký květináč a nasype do něj novou hlínu, vydloubne si potom bylinku z malého květináče a dá ji do velkého. Dá kolem ní tu výživu a na to dá další hlínu. Trošku tu hlínu rukama udusá a pak se hrdě koukne na svoje dílo.* Říkal jsem, že to zvládnu. *zaculí se na ni.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 10:58 pm | |
| (Sleduje ho při práci. Jde mu to od ruky, ale vážně to není nic těžkého. I když těch bylin nakoupila docela dost a je ráda, že jí s tím Kol pomůže. Aspoň jim to bude lépe odsejpat a bude mít čas na to kouzlo, respektive na nějakou přípravu ingrediencí. Bude dobré, když si to nachystá dopředu. Kol jí s tím klidně taky pak může pomoci. A potom budou mít možná čas i sami na sebe. Při té myšlence se záhadně usměje. Pak se podívá na Kolovu odvedenou práci.) Šikovný chlapec. (pochválí ho a pustí se do přesazování dalších bylinek.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 11:11 pm | |
| *pokračuje v přesazování bylinek, jde mu to pěkně od ruky.* To potřebuješ všechny tyhle bylinky na to kouzlo pro Claire, nebo jsi jen doplnila zásoby? *zeptá se Gen a začne přesazovat další bylinku.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 11:15 pm | |
| Jo, většinu z nich. (doplňuje zrovna hlínu do jednoho z květináčů) Už je mám vzrostlé na policích, ale zřejmě je spotřebuju všechny, tak jsem si koupila nové, abych, jak ty říkáš, doplnila zásoby, až bude po tom kouzle. Je hodně náročné a složité. Je toho potřeba hodně. Hodně bylin, nějaké ty magické předměty a sílu a trpělivost, to jsou asi ty nejhlavnější ingredience. Z obou stran. (Myslí tím, že musí být silné a trpělivé obě, jak ona, tak Claire.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 11:22 pm | |
| A to bude to samé kouzlo, jako dělala Sophie Alisee? *zeptá se jí. A to mu připomnělo, že by se za ní možná měl zastavit. Od té doby, co se dozvěděl, že je zase člověk, se u ní nezastavil. Mohl by se jí zeptat, jak se daří a tak...* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Aug 19, 2014 11:37 pm | |
| Ne, není to stejné kouzlo. Tahle kouzla jsou specifická, Nelze je použít jen tak na někoho. Každé kouzlo, které způsobí přeměnu, je jedinečné a každé přeměňuje někoho jiného. Tohle kouzlo změní Claire na vlkodlaka, který ještě neprošel proměnou. (vysvětlí mu) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Wed Aug 20, 2014 12:35 pm | |
| Ahaa, *pokračuje v přesazování.* A ty to kouzlo umíš vytvořit? *ne, že by ji snad nějak podceňoval, sám viděl, jak vytvářela kouzlo, ale zeptat se prostě musel.*
|
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Wed Aug 20, 2014 12:40 pm | |
| (pousměje se, ale nepodívá se na něj, dál věnuje svou pozornost bylinám) Ne, nebudu vytvářet tohle kouzlo. To kouzlo už existuje. Claire ho sprostě vytrhla z jednoho grimoiru, když byla na nějakých ostrovech. Místní původní kmeny jsou v magii docela zběhlí, řekla bych. Tedy jistě jsou. to kouzlo je perfektní, ale náročné. Avšak i perfektní kouzla mohou mít vedlejší účinky, které jsou nežádoucí. (Uhladila hlínu v květináči. Byl to její poslední. Konečně se podívala na Kola.) Já vytvořím kouzlo, které zajistí, aby Claire nezemřela stářím, až se promění zpět na vlkodlaka. Je to jen taková pojistka, aby se jí nenavrátila všechna ta prožitá léta a neprojevilo se to tak, že rychle zestárne a zemře. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Wed Aug 20, 2014 12:46 pm | |
| No samozřejmě. *zavrtí nechápavě hlavou.* To mi nedošlo.. Claire mi totiž o té vytrhnuté stránce už říkala, dokonce mi ji i ukázala. Byla z toho docela nadšená, tak hlavně doufám, že jí to vyjde. *oznámí jí.* Tak doufám, že to kouzlo vymyslíš správně, protože bych byl nerad, kdyby najednou rychle zestárla. Ale já vím, že tobě se to kouzlo povede. *nakloní se k ní a dá jí malou pusu, potom začne pracovat na svém posledním květináči.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Wed Aug 20, 2014 12:51 pm | |
| No, pokud by se náhodou stalo, že to kouzlo fungovat nebude a ten nežádoucí účinek se dostaví, (podívá se na něj trochu tak, jako by ho tím chtěla provokovat) věz, že jsem to neudělala schválně. (Tímhle tvrzením ho popíchne ještě víc. Ale samozřejmě, že naschvál prostě to kouzlo nezkazí. Bude se snažit, aby jí to vyšlo. Nerada kazí něco, co se týká magie. Má potřebu cítit se silná a nesnáší, když chybuje. Jo, další pozůstatek po vládě jejího bratra nad ní.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Wed Aug 20, 2014 12:55 pm | |
| No to doufám, že bys to neudělala schválně. Protože kdyby ano,.. No, řekněme, že bych se asi naštval? *vážně by se naštval, kdyby to Gen udělala schválně.* Tak, hotovo. *oznámí jí, když i on dodělá svůj poslední květináč.* |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Genevieve´s flat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|