The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sat Sep 20, 2014 11:58 pm | |
| Pokud to vyjde, vyvezu jeho tělo mimo město. Někam, kde ho nikdo hledat nebude, (podívá se na ni. Obě teď čekají hodně. Dalo by se říct, že obě teď čekají zázrak.) A pokud to nevyjde, tak jak říkáš, budeme muset udeřit silněji. Vymyslet pořádný plán, který nebude zahrnovat jen nás dvě. (Podívá se na panenku, jak se jed šíří, najednou se ale něco stalo. Černá barva začala z panenky ustupovat.) Ne, ne, ne. (namočí znovu jehlu a tentokrát bodá všude po panenčině těle a zaříkává, ale bez výsledku.) Někdo tam s ním musí být (podívá se na Sophie) A rozhodně to není Abigail ani Monique. Ty nevědí, jak se bránit voodoo magii. Sám by to v tomhle stavu nedokázal. (zkouší to dál, ale nejde to, někdo ho chrání silně, nechápe to. Kdo by tam tak s ním mohl být? Nikdo z covenu voodoo nezná, tím si je jistá. Tak kdo? A pak jí pomalu začne tuhnout výraz ve tváři) Tunde. (podívá se na Sophie s mírně vykulenýma očima) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 12:21 am | |
| V obou případech ti mile ráda pomohu. (Sleduje dál panenku a v rukou svírá hrnek, i když se z něj nehodlá napít. Aspoň ne v dohledné době. Zarazí se, když kouzlo přestane fungovat a dokonce začne ustupovat.) Monique už mě viděla používat voodoo, ale jen já mam deníky a grimoáry, ve kterých jsou taková kouzla, ale není možné, aby tohle uměla. (Čímž vlastně jen potvrdí slova Genevieve. Ani ona sama by nevěděla, jak se magii voodoo bránit. Takhle daleko ještě nedošla. Vykulí oči, když Genevieve zmíní to jméno.) To není možné. (Vydechne. Jistě existují kouzla, které dokážou přivést zpět mrtvé. I ona sama přivedla Genevieve zpět, ale k tomu potřebovala smrt jiné čarodějky, kterou zabil Marcel. Takže jak je možné, aby Benjamin přivedl zpět Tundeho? Mohl využít smrt čarodějky, kterou zabil na svátek požehnání, ale to už bylo před týdnem. A její tělo nebylo posvěceno, to by cítila. Takže koho zabil tentokrát? Tělem se jí rozlije strach. V Benjaminově přítomnosti se vyskytovali dvě čarodějky a dost silné, aby jejich smrtí získal Tundeho zpět. Co když ta smrt byla Monique? Zavrtí hlavou, aby ty myšlenky dostala z hlavy. Takhle nemůže přemýšlet. Ne, Monique to nebyla. Nesmí to být Monique.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 12:39 am | |
| Je to možné. (podívá se na ni, i kdy by tomu sama raději nevěřila... právě teď myslí na to samé, na co myslí Sophie. Musel zabít nějakou čarodějku. Kdyby zabil někoho dalšího z covenu, Sophie by jí to řekla. Ne, musí být mrtvá jedna z nich. Abigail nebo Monique. Ona nesdílela takové obavy jako Sophie. Bylo jí jedno, jestli je některá z nich mrtvá. Bylo jí jedno, kdyby to byla Moniquem, i když to samozřejmě nebude říkat před Sophie nahlas. Větší obavy měla z toho, že je tu zrovna Tunde. Pokud byl někdo teď mistr voodoo, tak to byl on. Ani by se nedivila, kdyby teď proti nim udeřil zpětnou silou.) Musíme se mít na pozoru všichni. Teď už to není jen Ben, teď je to ještě Tunde. (Monique a Abi nikdy nepovažovala za velkou hrozbu. Ano, byly silné, ale pokud neměly Bena, byly hodně zranitelné. A jak se zdá, Ben se jedné z nich zbavil.)Svolala jsi už tu schůzi? Máme dost novinek, řekla bych. |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 1:11 am | |
| (Sama už věděla, že to možné je a tudíž ani Genevieve slova na potvrzení nepotřebovala. Ještě dnes mluvila s několika členy covenu a nezdálo se, že by byl někdo další mrtvý. Monique nebo Abigail. Ani jednu z nich nechtěla vidět mrtvou. A už vůbec ne Monique. Obě byly příliš mladé na smrt. Jistě, chtěly smrt dítěte, ale copak ona nechtěla to samé jednou? Byly jen oslepené předky, tím si byla jistá. Potřebovaly se jen vymanit z jejich moci. Ale teď už jedna z nich neměla šanci. Kývne, i když Genevieve skoro nevnímá. Slyšela jen "Teď už to není jen Ben." všechno ostatní šlo mimo ní.) Ne, ale měla bych. Napíšu všem a zítra ráno v baru. (Odpoví jí na otázku ohledně schůze, ale dál se jí honí hlavou tolik otázek, ale před Genevieve nechtěla říkat nic nahlas. Ona by její obavy nesdílela. Další věc, která je rozdělovala. Genevieve se dokázala bavit s Klausem, který ubližoval a vraždil, ale Monique a Abiagail, by klidně zabila sama, kdyby jí přišly pod ruku.) Proč? (Až pozdě si uvědomí, že to řekla vlastně nahlas.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 1:20 am | |
| Dobře, budu s tím počítat. (kývne hlavou... zítra ráno tady v baru bude. Bude to zase jedno z těžších jednáních, protože se budou muset dohodnout všichni. Dice mají stejný cíl, ale prostředky, jakým toho chtějí dosáhnout asi stejné nebudou. Někdo bude ochoten obětovat všechno, někdo jen málo, někdo vůbec nic.) Proč? (podívá se na ni nechápavě. Netuší, jak tu otázku myslela. Že by, proč tohle Benjamin dělá?) Proč se tohle děje? (odtuší) Benjamin se nezastaví před ničím. Není mu nic svaté. Nebyla pro něj obtíž zabít jednu z nich, protože to patří do jeho plánů, usnadňuje mu je to. Nebo jsi měla na mysli jiné proč? (podmračí obočí a soustředěně se na ni dívá) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 1:35 am | |
| Tohle proč jsem nemyslela. Je mi jasné, že se tohle hodilo do Benjaminovo plánů a smrt jedné z nich pro něj bylo nic. Myslela jsem... (Odmlčí se. Teď se od toho nejspíš vycouvat nedalo. Mohla by jí lhát, ale řekly si, že už žádné lži nebudou říkat.) Proč cítíš tolik nenávisti k lidem, který ti prakticky nic neudělali, ale osoby, které ti ublížili bereš? (Podívá se na ní a povytáhne obočí.) Nedávno jsi přiznala, že by jsi Monique zabila, kdyby ti přišla pod ruku, ale proč vlastně? Chtěla tě zabít. Ano, ale neudělala to. Ano, bylo to kvůli tomu, že nedostala ani šanci, ale neudělala to. Rebekah tu šanci dostala a zabila tě a bez slitování. Kol ti také ublížil. Klaus se tě pokusil zabít nebo co to vlastně zkoušel, ale málem jsi kvůli tomu umřela. Sám je tisíckrát a mnohem víc zkaženější než ty dvě, ale stejně k Monique a Abigail cítíš větší odpor než k těm, kteří ti opravdu ublížili, pokud nepočítám tvého bratra. Tak se ptám proč? (Jestli tohle není otázka za milion. Nikdy jí to vlastně nenapadlo, ale teď nějakým způsobem ano.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 12:01 pm | |
| (Vyslechne si celou Sophiinu řeč. Přitom se mračí, snaží si uvědomit a vstřebat vše, co říkala. Vlastně má svým způsobem pravdu, i když si je jistá, že kdyby Monique dostala příležitost znovu, tak by nezaváhala a jistě by ji tentokrát zabila.) Fajn. Žádný lži, takže ti to řeknu, jak to cítím a jak si to myslím. Asi to zřejmě nepochopíš, nebo možná ano, vzhledem k jednomu bodu, který se tu za chvíli hodlám říct. (polkne, tím pádem se na chvíli odmlčí, dá si dlaň do dlaně, oblízne si rty, chvíli se dívá jinam, než se znovu zadívá na Sophie) Já... nemám moc komunitní cítění. (začne trochu jinak, než by si asi Sophie představovala) Coven pro mě nikdy neznamenal to, co pro ostatní. A když jsem byla Stařší, snažila jsem se to změnit, snažila jsem se, abych se v covenu mohla cítit jako doma. Bylo to na dobré cestě, ale nestihla jsem to dost dobře dokončit. Na rozdíl od mého bratra jsem já chtěla mezi frakcemi mír, já jsem začala, Gloria v době prohibice to za mě dokončila. I když ne na dlouho, protože přišel Mikael. (ušklíbla se) No prostě, díky tomu stylu života, který jsem vedla, jsem coven považovala za zkorumpovaný a vlastně jsem ho nesnášela. Nikdy jsem se pořádně necítila být jeho součástí. Vlastně jsem se v něm tak trochu dusila. A mohl za to hlavně Ben a předci. Moc jsem nikomu z covenu nedůvěřovala. Takže ti na rovinu říkám, že Abigail, Monique a další čarodějky z covenu jsou mi naprosto jedno. Kromě tebe samozřejmě. Protože ty jsi jiná. Ty jsi jako já. Myšlením nad magií myslím. (věnuje jí jeden delší pohled, než se zase dá do řeči) A já vím, že si poslední dobou myslíš, že se mezi námi toho hodně změnilo, že už si možná nejsme tak blízké jako jsme byly předtím, protože dřív nás spojoval coven, ale to je blbost. (ohradí se) Nepotřebuje nás spojovat coven, abychom spolu mohly vycházet, mít se rády a ... Sophie, i když se stalo, co se stalo, ty jsi moje sestra a je mi jedno, že nemáš stejnou krev, je mi jedno, že já už nejsem v covenu, protože mě nezajímá coven, zajímáš mě ty. Ne Monique, jenom ty. A je mi jasné, že bys mi teď mohla říct, že když se o tebe zajímám, měla bych se zajímat i o Monique, ale je to stejné jako ty s Kolem. A ano, řekla jsem, že bych ji zabila, ale pravděpodobně bych to neudělala právě kvůli tobě. Cože ovšem neznamená, že bych jí minimálně nevyrvala všechny pačesy. (neodpustí si poznámku) A co se týče Původních. U nich jsem vždycky věděla, proč tu danou věc dělají. Věděla jsem, proč mě chce Kol proměnit, věděla jsem, proč se dělo to s Klausem, věděla jsem, proč mě zabila Beka. Znala jsem důvody. Ale Benjamin a coven a předci? Ne (zakroutí hlavou) nikdy jsem nepochopila, proč mi to Ben dělal, protože jsem se snažila, ctila jsem ho a ze začátku měla ráda, byl to můj bratr. Ale on se ke mně nechoval jako ke své krvi. A já jsem nechápala to, proč když se snažím, odměnou mi je jen ponížení. Dá se říct, že chápu Původní víc než čarodějky. Docela tragické, že? (místy se jí láme hlas, ale nepláče. Pak si začne mnout pravou ruku, jako by ji do ní něco bodalo. Vyhrne si rukáv a s hlasitým) Au (se zadívá na svou ruku. Postupně se na ní objeví nápis. Pálí to jako čert a když se snaží to kouzlem dostat pryč, nejde to. Podívá se na Sophie) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 21, 2014 7:52 pm | |
| Neměla si důvod mít ráda coven, po tom co sis prožila. Pro mě také coven nikdy nic neznamenal to víš. Magii mi zprotivili moji rodiče. Ale teď se vše změnilo a coven pro mě znamená hodně. (Vydechne) Změnilo se toho hodně a není to jen díky covenu. Odcizili jsme se ať chceš nebo ne. Mam tě ráda a jsi pro mne také jako sestra, ale cestu k sobě si budeme muset najít nejspíše novou. Už to není jako dřív, i když bych byla ráda, kdyby se to jednou změnilo. (Poslechne si ji a podívá se jí od očí.) To co ti teď řeknu nemyslím špatně, ale díky tvému bratrovi jsi zakomplexovaná vůči čarodějkám, jako je zakomplexovaný tvůj bratr vůči upírům. Není to tvoje chyba a já to chápu. A beru, že nemáš ráda Monique a Abigail a ostatní čarodějky v covenu, ale my všichni jsme udělali mnohem horší věci, než udělali ty dvě. Nemůžeš je soudit za něco, co ani neudělali, ale chtěli to udělat. To by jsi mohla rovnou soudit i mně, že jsem chtěla zabít to dítě, takže... (Chtěla ještě něco říct, ale z ničeho nic ucítila řezavé rány na paži. Sykne bolestí a zadívá se na svou ruku, na které se začne do červena rýsovat nápis. Podívá se na Genevieve, která má ten stejný nápis také na ruce. Nemusí si ani nic říkat, aby si potvrdili své myšlenky, kdo to udělal. Nakonec Sophie napsala Elijahovi, Hayley, Marcelovi a Kieranovi sms o zítřejší schůzi, která se bude konat v Rousseau's baru ráno. Nabídla jí, aby přespala v pokoji pro hosty, která je v dolním patře jejího bytu a o všem si promluví ráno. Obě nakonec odešly spát. Ráno se probudí a oblékne si tílko a džíny. Úplně zapomněla na ty řezné rány na ruce, ale ty se během chvíle sami ohlásí. Povzdychne si a sejde dolů do kuchyně, kde už najde probuzenou Genevieve a obě pak sejdou dolů do baru.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Wed Sep 24, 2014 8:45 pm | |
| (Večer odešla do svého bytu a rovnou začala hledat informace o tom, co chtěla udělat, aby se zbavili i Papa Tundeho. Nakonec zjistí, že její nápad jde uskutečnit. Můžou znemožnit Tundemu používat magii a nemusí s sním přijít ani do kontaktu. Bude pak muset říct Elijahovi, co vymyslela. Nakonec pak odejde spát. Ráno se probudí a odejde do kuchyně. Povzdychne si při pohledu na svou ruku. Natře si ji krémem, aby se jí rány zahojily a nezůstaly jí jizvy, pokud možno. Pak sejde dolů a udělá si kafe a snídani. Sedne si ke stolu a napíše Genevieve rovnou sms. - kód:
-
Ahoj, až budeš mít čas, tak se mi ozvi. Potřebuji s tebou něco probrat. S Elijahem jsme nakonec něco vymysleli. -S ) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Wed Sep 24, 2014 9:45 pm | |
| (Popíjí kafe a do toho ukusuje chleba namazaný bylinkovým máslem. Genevieve jí neodepisuje. Nečekala ani, že jí odepíše hned. Začne poklepávat prsty o mobil, který má položený na stole. Potřebuje něco dělat, ale neví co. Nejspíš půjde dolů do baru a opravdu udělá tu inventuru, jelikož jí vážně bar už potřebuje a stejně tam furt měla tu ceduli. Dopije tedy kafe a dojí chleba. Nakonec ještě vezme mobil a napíše sms Elijahovi. - kód:
-
Přišla jsem na jednu věc, kterou můžeme rovnou odstranit i Papa Tundeho. Tedy jde vlastně o způsob, aby nemohl provozovat magii, pak už by bylo snadné ho zabít. Podrobnosti ti povím, až se všichni sejdeme a domluvíme detaily. -S Pak se konečně zvedne od stolu, dojde se převléknout a odejde dolů do baru.) |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Wed Sep 24, 2014 10:20 pm | |
| *Elijahova odpověď na sms.* Zprávu jsem dostal. Zní to dobře. Děkuji za informace. Elijah. |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Fri Sep 26, 2014 8:49 pm | |
| *Elijahova pozdní odpověď na zprávu.* Zprávu jsem obdržel až nyní. Není moc potěšující. Dnes už asi ne, ale musíme se, co nejdříve sejít a promluvit si. I s Genevieve a Niklausem. Domluvím se s bratrem a dám vědět. Elijah. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Sep 28, 2014 6:33 pm | |
| (V noci přijde zpátky do bytu a přečte si zprávu od Elijaha. Je jí jasné, že se musí co nejdříve domluvit, sejít se a všechno to probrat. Nemají tolik času nazbyt. Odejde se osprchovat a převléknout a pak zalehne do postele. Ráno se probudí a se snídaní zasedne nahoře za stůl a začne procházet informace, které si sepsala nebo našla o Kate a jejím nalezení v tom domě. Všechno si to dokola pročítá, ale na nic kloudného nepřijde. Pak se začne opět zabývat tím kouzlem. Pomalu se začíná rýsovat, ale jak toho teď řeší moc, tak to jde opravdu pomalu. Odpoledne se konečně zvedne od stolu a odejde dolů do baru.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sat Oct 04, 2014 4:55 pm | |
| (Od té menší schůze s Elijahem, Klausem a Genevieve stále přemýšlela, jak ten plán uskutečnit. Ona a Elijah jistě budou v domě, ale potřebuje někoho, kdo rozsype ten sulfid kolem domu. Mohla to udělat sama ještě před tím, než tam vůbec vkročí, ale Tunde vycítí její energii a navíc by mohl zaznamenat pohyb kolem domu. Ne musí se to udělat všechno najednou a k tomu potřebuje další lidi do plánu. Přemýšlela, že by řekla Grace, které věřila, ale neví jestli by to dokázala Grace stihnout. Tunde by měl moc času na to, aby se bránil. Ne potřebuje upíra, který to dokáže během pár sekund. Potřebuje Marcelovo upíry. S tímhle rozhodnutím odešla z bytu a vydala se k němu do sídla. Neměla čas ani náladu si domlouvat schůzku. Prostě půjde rovnou za ním bez ohlášení.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 06, 2014 9:08 pm | |
| (Hned jak přijde ze sídla domů, dojde si dát horkou a dlouhou koupel. Tohle malé odreagování potřebovala a hlavně potřebovala v klidu přemýšlet nad záložním plánem pro Tundeho. Museli počítat s tím, že Benjamin obnovil smlouvu a Elijah se tam nedostane. Potřebovali Tundeho dostat nějak ven z domu, kam Elijah může. Mohla by jít do toho domu sama a nějak ho dostat ven. Jenže to by potřebovala, aby kruh v té chvíli nebyl uzavřen, ale Papa Tunde byl silný. Mohl by se ubránit a pak by nejspíš skončila mrtvá ona a ne on. Jedině, že by to udělali stejně jako u Monique a Abigail. Jen s tím rozdílem, že ona by šla zadem a Elijah by udělal rozruch u dveří. Kdyby se pak nějak dostala nepozorovaně za Tundeho, tak by ho ven dostala. Dál nad tímhle přemýšlí ještě dobrou půl hodinu a pak konečně vyleze z vany. Obmotá si kolem sebe ručník a dojde do šatny, kde si vezme spodní prádlo. V koupelně se osuší, oblékne si spodní prádlo a přehodí přes sebe župan. Sejde dolů do kuchyně a tam si udělá čaj. I s ním zasedne ke stolu ve své ložnici a tentokrát přemýšlí nad kouzlem pro Kate. Někdy po půlnoci si konečně lehne do postele a usne. Probudí se dopoledne. Nad svým vzhledem tentokrát stráví o mnoho více času než obvykle. Nějakou dobu ještě přemýšlí opět nad kouzlem. Už se jí to opravdu rýsuje, ale chce to hodně zdokonalit a vše promyslet. Odpoledne se pak nají a nakonec se vydá ven.) |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Oct 19, 2014 12:31 pm | |
| Zpráva Sophie: - kód:
-
Kdy a kde se sejdeme? |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Oct 19, 2014 1:02 pm | |
| (Už byla celkem nervózní, že plán se nějak nehýbe, ale nezbývalo jí nic jiného, než čekat. Jenže pak už jí konečně přišla zpráva od Kierana. Vše bylo zařízené a oni ty dva zmetky konečně mohli zabít. Zvedne se z gauče, na kterém do teď seděla, v ložnici vezme pytlík s rozdrceným sulfidem a pomalu vyjde ven z bytu. To jí ale přijde další zpráva a to od Elijaha. Ještě se vlastně nedomluvili, jak přesně budou postupovat. Odepíšu mu a zároveň napíše i Marcelovi.) - kód:
-
Sraz dva bloky před Benjaminovo domem. (Nebude riskovat, že je Papa Tunde zmerčí před domem, jak ještě domlouvají poslední detaily plánu a pak by se vše sesypalo. Sejde shody a v kuchyni vyjde zadním vchodem ven a zamíří na místo, kde se má sejít s Elijahem a Marcelem.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Wed Oct 22, 2014 10:46 am | |
| (Domů ze sídla dorazila vcelku brzy. Celou cestu běžela, aby nemusela na nic myslet. Věděla, že kdyby Marcel a Elijah chtěli, tak jí dohoní, ale jí teď nechali samotnou. A právě to potřebovala, být sama. Doma si sedne na gauč. Nohy si dá na něj a kolena přitáhne k obličeji. Nechápe, co se tak pokazilo. Každou chvíli se něco hroutí, ale nikdy nečekala, že by se z ní stal upír. V hlavě jí stále zněl Elijahovo hlas, že jí nenechá umřít. V jiné situaci by se nad tím usmála, ale teď? Nějak neví, co má dělat. Hlavu si podepře o kolena a zírá před sebe. Co je vlastně s Genevieve? A umřel Benjamin? A kdo je vlastně prozradil? Napadne jí hned jedno jméno, ale to hned zavrhne. Monique by je v tomhle případě neprozradila a hlavně ani nevěděla, co přesně chystají. Řekla jí jen, aby nebyla doma, až Benjamin půjde na nějakou schůzku. Ví, že Monique chtěla Tundeho mrtvého, protože zabral místo po Abigail. To on byl důvodem, proč Abigail nežije a před Benjaminem jí přeci také varovala. Monique je jistě neprozradila, tím si byla jistá. Na gauči seděla celou noc a ani se nehnula. Začínalo svítat a ona jen pozoruje jak sluneční paprsky dopadají na zem. Ale za chvíli zatáhne závěsy. Slunce jí docela vadilo a bolely jí z toho oči. Po nějaké době se dojde vysprchovat a převléknout a pak sejde dolů do baru. Potřebovala panáka nebo spíš celou flašku.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 6:34 pm | |
| Spíš jsi o tom nevěděla, protože upíři sem chodí v jednom kuse. Včera tu byl prý Elijah také a byl tu i jeho bratr Finn, který seděl na baru. Pak jsi tady mohla narazit i na Marcela. Elijah je docela jiný než jeho bratr Klaus. Být Elijah stejný jako Klaus, tak pochybuji, že spolu dneska vůbec mluvíme. (Nad tím, že ho bude mít Kate radši se jen pousměje.) Mě neděkuj. Jen nemam ráda, když za mě někdo platí v mém baru a ke všemu mě. (Vyjde schody nahoru a zastaví se u dveří svého bytu, odemkne a vejde dovnitř.) Jo to je můj had. Možná bude venku, takže bacha kam šlapeš. (Normálně by to asi neříkala klidným hlasem, ale byla si naprosto jistá, že Apopa by Kate neublížil. Nějakým záhadným způsobem vždy dokázal člověka odhadnout a vyjížděl jen po některých.) |
| | | Kate Becker
Poèet pøíspìvkù : 341 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 6:44 pm | |
| *V hlavě si promítala tváře, které poslední dobou vídala v baru. Ale nedokázala je přiřadit ke jménům, které Sophie vyjmenovala.* Být Klaus stejný jako Elijah, možná bychom měli klidnější život. Ne, že bych se ho teda nějak extra bála. *Pokrčila rameny.* Fajn, tak až příště uvidím Elijaha, poděkuju jemu za to, že jsem šla náhodou okolo a dostala od něj dýško. *Kývla a vešla pak za Sophie dovnitř.* To o tom hadovi si budu pamatovat, až mi něco poleze po noze. *Rozhlédla se po zemi, ale nikde ho neviděla.* Takže co mám udělat? Zase mám zapálit svíčku, aby ses na mě nějak napojila? Jestli chceš, tak ti klidně znovu rozprsknu banán. Pokud bude v nějaké misce, tak by z toho pak možná šel udělat banánový koktejl. Nahradím ti mixér. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 7:10 pm | |
| Stačí Klause naprosto ignorovat a klidný život máš i s jeho povahou. Já to takhle dělám a skoro zapomínám, že tady vůbec taky bydlí. (Pokrčila rameny.) Nebojíš se ho, protože nevíš čeho všeho je schopný a nebo ti to je jedno. Jo klidně mu poděkuj, ale pochybuji, že to hned pochopí. (Přejde do kuchyně-obýváku a rozhlédne se pořádně po hadovi. Až po chvilce zkoumání si všimne, že se vyhřejvá venku na zábradlí balkónu. Nechá ho tam, kde je a podívá se na Kate) Tvé nápady si asi začnu zapisovat. Jsou vážně k nezaplacení a fungují i jako vtipy. (Krátce se tomu zasměje a zavrtí hlavou) No zatím si můžeš procvičovat magii. Já to kouzlo ještě jen doladím. Počkej tady chvíli a udělej si pohodlí. (Ukáže rukou ke stolu a pak ke gauči, aby si vybrala. Vyjde schody nahoru do ložnice a vezme si ze stolu blok, na kterém měla rozepsaný kouzlo a všechny ostatní papíry, které souviseli s Kate. Měla tam například vytištěný článek ze dne, kdy ji našli v tom domě. Na dalším papíře měla rozepsané vlastnosti nebo nějaké věci, které patřili Kate. A čeho si na ní do teď všimla. Ani neví, proč to všechno má takhle rozepsané. Přijde jí to spíš jako výzkum. V šatně ve skříni si pak vezme jednu knihu kouzel, která je hodně slabá. Byla to spíš taková učebnice pro začínající čarodějky. Se vším se pak vrátí dolů a knihu podá Kate.) Zkus třeba tentokrát jiný přírodní živel. V té knize máš podrobně vypsané, jak postupovat. Učila jsem se z ní a má sestra také. Dokonce i moje matka, když se u ní začali projevovat schopnosti. (Položí si pak na stůl všechny ty papíry a přejde k lince.) Chceš kafe? (Vyndá si z lednice pomerančový džus a jogurt, i když měla teda rozhodně větší hlad.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 7:24 pm | |
| Snažil se mě zabít, takže už vím čeho je schopný. Mojí vraždy a to je podstatný. Ale stejně se ho nějak nebojím... Asi jsem zapomněla dneska strach na koleji. *Pokrčila rameny.* Elijahovi k tomu poděkování asi přiložím i vysvětlení a zkusím mu to nějak zestručnit. A tobě radím, pokud si chceš zapisovat všechno co vypustím z pusy, tak si sežeň hodně tlustej notes. Nebo radši rovnou dva. *Poznamenala a zatímco Sophie šla nahoru, tak se usadila u stolu. Rozhlížela se okolo, jako kdyby měla něco vykoumat na její kuchyni nebo obýváku. Ale Sophie se po chvíli vrátila a podávala ji knihu, kterou od ní převzala. Položila ji na stůl a chvíli v ní listovala, vyrušila ji až otázka Sophie. Zvedla hlavu a podívala se na Sophie.* Ehm.. jo, moje závislost na kofeinu říká, že si dá. *Přikývla.* A mohla bys k tomu přidat i sklenici obyčejné vody? Ráda bych něco zkusila. *Teprve v tuhle chvíli si všimla těch papírů na stole.* Tohle všechno se týká mýho kouzla? |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 7:46 pm | |
| Raději si asi pořídím diktafon a až někdy déle to budu vše přepisovat a pak ti to dam někdy za 5 let pokud tady budeš. Třeba se pak budeš divit jaké kraviny jsi vypustila z pusy. (Odpověděla jí ještě, než vyšla nahoru do ložnice. Dá vařit vodu na kafe, když Kate poznamená, že kávu si dá. Mezitím jí nalije sklenici vody a postaví před ní na stůl. Koukne se na ty papíry a pak zas na Kate.) Vlastně ne. Tohle všechno je něco jako výzkum tvé osoby. A hlavně mi přišlo divné, jak ses zmiňovala o tom domě, kde tě našli. Myslela jsem si, že v tom bude magie, ale takhle z článku to nepoznám a ani na místě bych to nepoznala, když je to mimo New Orleans. (Přejde zas k lince a zalije kafe vodou. Z lednice vyndá ještě smetanu do kávy a pak to vše položí před Kate. Přišoupne k ní cukřenku. Posadí se ke stolu, vezme si blok a začne do něj dopisovat detaily kouzla.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 8:06 pm | |
| Nakonec udělám anketu o největší kravinu mnou vyslovenou... Jsem zvědavá, co vyhraje. *Zamyslea se nad tím, když šla Sophie nahoru. Jakmile dostala sklenici vody, tak chvíli koukala do knihy a chvíli na sklenici a takhle to nějakou dobu střídala. Rozptýlila ji zase Sophie s kávou.* Tohle je poprvé, co o mně někdo dělá výzkum... Už chápu na co chceš výpis všech mých kravin. *Podrbala se na hlavě, když se zmíní o tom domě.* Asi by to chtělo nějakou čarodějku, která nemá svoji moc vázanou jenom na New Orleans. Bohužel anglické čarodějky nějak neznám. Maximálně jednou jsem narazila na jednu vědmu na jedné pouti. Možná může za to, jsem dostal stýpko. *Pokrčila nad tím rameny a podívala se pak ještě jednou do knihy a pak na sklenici. Namočila prst do vody a podle toho, co bylo napsané v knize řekla jedno kouzlo. Jenže se nic nestalo, ačkoliv se přitom snažila soustředit. Zopakovala to ještě několikrát než se ji konečně podařilo to, o co se snažila. Ve vodě se objevovaly bublinky, které stoupaly vzhůru na hladinu. Dělo se tak tak dlouho, dokud měla prst ponořený ve vodě.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 8:20 pm | |
| Snažila jsem se o tobě dozvědět, co nejvíce a zkusit přiřadit tvé chování k někomu z covenu, koho znám. Jenže neznám pořádně všechny lidi. Alespoň ne tak dobře. No Genevieve už není vázaná na předky a New Orleans, ale v téhle době se rozhodně nehodí, aby opustila New Orleans, i když by jí to prospělo. (Vydechne a vrátí se opět k tomu kouzlu. Během chvíle ho dokončí a teď to jen po sobě všechno kontroluje. Doufá, že to vyjde, protože pokud ne, tak nad novým kouzlem bude trávit zas další čas a Kate se toho dočká, tak za měsíc ne-li víc. Vzhlédne od bloku a podívá se na Kate, zrovna když se jí povede to kouzlo.) Pěkné. Zkus se teď soustředit, aby si oddělila od vody jednu kapku vody do vzduchu. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Sophie´s Flat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|