The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Kate Becker
Poèet pøíspìvkù : 341 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 8:27 pm | |
| Zkus hledat někoho ukecanýho se zrzavými vlasy a možná najde mého příbuzného. *Poznamenala, než se začala věnovat kouzlu. Usmála se, když se jí kouzlo, o které se snažila, povedlo. Vzápětí před ní Sophie postavila další výzvu. Teď si vypomáhala při čarování kouzly, ale Sophie ji teď k tomu nedala žádný návod, takže to bude muset zvládnout jenom silou vůle. Nadechla se a zadívala se přitom na skleničku vody. Její pohled byl upřený přímo na hladinu a soustředila se jenom na to, jak chce, aby jedna kapka se pozvedla. Trochu u toho zapomněla dýchat, takže malinko u toho rudla. Ani si to neuvědomovala. Najednou se jedna kapka vody zvedla, dostala se zhruba centimetr nad okraj sklenice. V tu chvíli si začala uvědomovat, že ji někam odešel kyslík a konečně se nadechla. Zároveň se přestala soustředit a kapka se žblunknutím dopadla zpátky do vody.* |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 8:49 pm | |
| (Pozoruje Kate, jak se snaží zvládnout kouzlo, které jí poradila. Teda spíš jí poradila jen, co má udělat, ale žádné kouzlo jí neřekla. Samozřejmě i na tohle existovalo, ale dalo se to zvládnout jen pomocí mysli. I když nezkušenější čarodějky používali i slova. Je prostě zvědavá, jestli to Kate zvládne nebo ne. Všimne si, že Kate začínají trochu rudnout tváře a postupně skoro celý obličej. Přiloží si ruku k ústům, aby se nezačala smát a nevyrušila jí. Když se to Kate konečně povede a pak se nadechne, spustí ruku zas na stůl. Smích jí už přešel.) Hlavně přitom nezapomínej dýchat. Nechci tě tady pak oživovat. (Zvedne se od stolu a přejde k menší knihovně a vytáhne z ní mapu hřbitova. Pak přejde opět ke stolu a tentokrát se posadí vedle Kate. Dá na stranu hrnek, sklenku a knihu a rozloží před nimi mapu. Pak si z pouzdra vytáhne dýku a podá jí Kate.) Potřebuji tvou krev. Na tu mapu. (Pak se nahne přes stůl pro blok.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 8:59 pm | |
| *Podívala na Sophie, když na ní promluvila.* Zkusím to příště. Jinak budu čarovat ze záhrobí. *Pokrčila rameny a sledovala Sophie, jak jde ke knihovně. Zvažovala, jestli jde hledat něco ohledně toho kouzla anebo má pro ni nějaký další úkol. Nakonec se vracela s něčím co na dálku hřbitova. Mezitím stihla trochu upít kávy, do které si zapomněla dát cukr, ale byla zamyšlená, takže si toho nevšimla. Když Sophie všechno odsunula a na stole se místo toho ocitla rozložená mapa hřbitova, tak se na ní podívala.* Tohle vypadá jako mapa... hřbitova? *Dodala, když zahlédla něco ohledně hrobů. Na název mapy neviděla, takže pouze hádala o co se jedná.* Tam by měli být moji příbuzní? *Ujišťovala se. Když se Sophie zmínila o krvi, tak ji to ani nepřekvapilo. Říkala si, že něco takového možná bude potřeba. Vzala si od ní díku a řízla se do dlaně, ani přitom nezaváhala. Ruku pak dala nad mapu, aby krev mohla kapat dolů.* |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 9:15 pm | |
| (Kývne na její otázku.) Město mrtvých. Jsou tam pohřbeny všechny čarodějky. Tedy všechny, které umřeli tady. Takže ano, měli by tam být tvoji příbuzní, i když nevím přesně jaká generace tedy. (Pokrčí rameny. Za chvíli se to dozví. Počká, než se Kate řízne do dlaně a pak než skape pár kapek na mapu. Vezme si od ní zpět dýku a položí jí na stůl nad mapu. Dvě svíčky, které byli na stole, postaví do rohů mapy. Pak zvedne ruce nad mapu dlaněmi dolů, zavře oči a začne odříkávat kouzlo. Vlastně to bylo upravené lokační kouzlo. Právě teď také něco hledala nebo spíš někoho, ale nevěděla koho. Potřebovala, aby si Kate krev našla své místo, kde jsou její předci. Po chvíli se rozhoří svíčky vysokým plamenem. Kapky krve se sjednotí do jedné a začne se pohybovat po mapě. Po dalších několika minutách cítí, že kouzlo je hotové. Otevře oči a v tu chvíli zhasnou i svíčky.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 9:25 pm | |
| *Sledovala Sophie, co všechno dělala a jak čaroval. V jednu chvíli ji rozptýlili svíčky, když začapy hořet tak vysoko. Překvapeně nad nimi pozvedla obočí. Pak ji zase rozptýlila její krev na mapě. V tu chvíli si uvědomila, že má ruku pořád nataženou nad mapou. Spěšně ji stáhla a sevřela v pěst, aby troch zabranila dalšímu šíření krve. Sledovala svoji krev a fascinovalo ji, jak se sama pohybuje. Nakonec skončila na nějakých místech, která ji nic neříkala. Věděla jenom, že tam jsou pohřbení její příbuzní, ale netušila zda to jsou její rodiče, prarodiče či teta se strejdou. Nebo to taky mohli být její hodně vzdálení příbuzní. Doufala, že budou nějak blíž pokrevně spřízneni. Jakmile se všechny kapky už konečně ustálily, tak i svíčky zhasly a Sophie otevřela oči.* Takže co? *Nebyla si jistá, ke kterému rodu patří ty náhrobky, které se teď našly. Těžko mohla usuzovat podle příjmení, protože tu byla možnost, že v tom jsou nějaké svatba a různé změny jména. Doufala, že Sophie o tom bude vědět více.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 9:45 pm | |
| (Zamrkala, aby si zas přivykla na světlo v místnosti. Začne zkoumat místo, kam se přesunula krev. Chvíli se zorientovává, než si konečně uvědomí, kde přesně ta hrobka stojí a čí je. Znovu zamrká a pak se koukne na Kate. Přimhouří oči a začne si jí prohlížet. No jasně, proč jí to nenapadlo hned, když to měla celou dobu před očima? Možná to bylo tím, že až do včera nevěděla, že má Genevieve dceru tedy měla. A teď tady před ní sedí nejspíše Genina pravnučka nebo kolik generací už mohlo být na světě. Ale mohla to být třeba někoho jiného pravnučka, i když o tom pochybuje. Když oživila Genevieve, tak zkoumala její rodokmen a žádného jiného příbuzného nenašla, leda by nebyl nikde v záznamech, což mohlo být taky možné. Ale tahle holka byla podobná Genevieve v mnoha věcech a Sophie si to do teď neuvědomovala. Na vzhled ani tak nekoukala, ale chování. A hlavně to, jak obě na Sophie působily. Vážně je tohle možné? Tohle byla sakra velká náhoda. Jeden den zjistí, že Genevieve měla dceru a druhej den zjistí, že její možná pravnučka dělá u ní v baru a i kdyby to nebyla pravnučka, tak příbuzná to je určitě.) Rousseau. (Odpoví jí. Neví sice jestli Kate zná Genino příjmení, ale to jí teď bylo jedno. První to chtěla říct Genevieve sama, aby z toho neomdlela nebo něco, kdyby jí to řekla Kate. Nebo by u toho mohli ještě omdlít obě dvě a to už by byla vážně konečná.) V té hrobce jsou uloženi tvoji praprarodiče a tvá prapraprababička. Tedy soudím jen tak podle výpočtů. (Pořád je z toho celkem mimo) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 9:55 pm | |
| *Netrpělivě sledovala Sophie a čekala, co z ní vypadne. Měla pocit, že každá vteřina čekání se táhne jako věčnost. Naštěstí pak konečně promluvila a řekla jedno jméno. Napřed si v hlavě promítla všechny jména co tady zná, kterých nebylo nějak extra moc, než si uvědomila, odkud je jí to tak povědomé. Vždyť takhle se přece jmenuje tenhle bar.* Rousseau? Jako bar Rousseau? Jako tenhle bar? Jakože jsem nějaká ztracená dědička tohodle baru? Upřímně doufám že ne, protože to by brzo zbankrotoval. To bude lepší když zůstane na starosti tobě. *Zamyslela se a přitom se podrbala na hlavě.* Já asi zatím budu chodit po městě a každého se ptát na jeho příjmení nebo jestli nemá nějakého takového příbuzného. Takže až nepřijdu jednou na směnu, tak to jsem pobíhala bláznivě po ulic a všech se vyptávala, až mě z toho zavřeli do blázince... Ale děkuju ti za pomoc. Ani nevíš jak moc jsem ti vděčná. Jak o moc blíž jsem teď k nalezení svých rodičů, než jsem kdy vůbec byla. *Její slova potvrzoval její zářivý výraz, i když jí to jméno nic neříkalo, hlavní bylo, že byla zase o krok blíž k nalezení rodiny* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 10:10 pm | |
| (Úplně zapomněla, že její bar je pojmenovaný po rodině Genevieve od doby, kdy ho vlastnila její rodina.) Jo dřív patřil rodině Rousseau, ale pak ho koupila má rodina a jelikož už od to doby uběhlo přes sto let, tak by jsi na něj stejně neměla právo. Takže neboj, tenhle bar nebudeš mít na starosti. (Pousměje se a dál jí sleduje. Zavrtí hlavou nad jejími slovy a usměje se.) Nemáš za co. Ráda jsem ti pomohla a snad své rodiče najdeš. (I když to bylo jako hledat jehlu v kupce sena. Její rodiče nemuseli být vůbec v New Orleans, když tu nebyla ani Kate od narození. Vlastně pochybuje, že příjmení Rousseau zůstalo dál. Genevieve svou dceru musela dát pryč, takže jí určitě ani nezůstalo jméno, které zdědila po matce a vlastně i otci. Ale jedno je jisté. Jednu příbuznou Sophie znala. Jenže teď to Kate říkat nechce. První to chce v klidu říct Genevieve a ty dvě si pak mohou promluvit. Nebo by jim to mohla říct, až obě budou v baru. Prostě napíše Genevieve, aby se u ní zastavila a řekne jim to naráz. Vážně doufá, že ty dvě jí tam pak neomdlí.) Takže teď, když jsi zas o dost blíže. Můžeme se vrátit k učení nebo můžeš jít zas dolů do baru. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 10:23 pm | |
| Takže zůstáváš paní šéfová. Díkybohu že se nemusím o nic starat. *Oddechla si. Začínala vstřebávat tuhle novou myšlenku. Zvažovala, jestli se tak nejmenovala předtím, než ji dali pryč.* Katherine Rousseau... Jak to zní? *Podívala se na Sophie.* Rozhodně mnohem lépe, než Becker. Teď jenom můžu doufat, že takové jméno jsem dřív měla. Vlastně neměla, když jméno Katherine mi přidělily úřady. Ale na jméno Kate jsem si zvykla, to mi nevadí. Ale to příjmení se mi nelíbí, to bych klidně vyměnila.* Pronesla. Když Sophie navrhne, co by měla dělat dál, tak se podívala na knihu, která ležela opodál.* Klidně bych se teď učila dál kouzla, ale touhle dobou už se pomalu začíná schylovat k večeru a je víkend, takže bych asi měla jít dolu pracovat, protože teď tam začínaj chodit. Možná později. *Prohrábla si vlasy.* Ale stejně ti ještě jednou děkuju. *Usmála se a zvedla se od stolu.* A taky díky za to kafe. *Dodala ještě a pak už kráčela ke dveřím.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Mon Oct 27, 2014 10:47 pm | |
| Popravdě, i kdyby byla dědická práva stále platná, tak bych ti bar za žádnou cenu nedala. Je to moje takové dítě, takže se ho nevzdám. (Poslechne si, jak říká své "nové" jméno) Jo zní to dobře. A máš pravdu, zní to léppe než Katherine Becker. Příjmení si můžeš změnit. Já své také změnila. Dřív jsem se jmenovala Sophie Deveraux. (Vstane od stolu a pomalu ho začne sklízet.) Dobře. Klidně se tady zastav večer nebo až zítra. Můžu tě dál učit. (Usměje se na ni a pak kouká, jak odchází. Znovu se pak podívá na mapu, jestli se vážně neplete a opravdu pochází z rodiny Rousseau. Tohle byla sakra velká náhoda. Skoro nemožná a ona se stala. Sklidí všechno ze stolu a pak si v klidu sní ten jogurt a vypije džus. Následně pak vezme mobil a napíše Genevieve sms. - kód:
-
Až budeš mít čas, zastav se u mě. Odešle to a pak sejde dolů do kuchyně, aby se taky konečně zas vrhla do práce a nejen posedávala v baru nebo u sebe doma.) |
| | | Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 11:51 am | |
| (Z doků šla rovnou za Sophie. Říkala si, co jí asi tak mohla chtít. Jen si pokecat? V duchu doufala, že to bude opravdu jen pokec, protože nepotřebovala další starosti a problémy. Navíc se se Sophie po té proměně zpět v čarodějku ještě neviděla. To rozhodně chtěla napravit, ale tak nějak se nemůže zbavit pocitu, že tohle nebude jen o přátelském pokecu. Vyšla nahoru do patra, postavila se před její domovní dveře a zaklepala. Doufala, že bude doma.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 1:14 pm | |
| (Probudí jí klepání na domovní dveře. I když ona měla ložnici až v první patře svého bytu, tak klepání dost jasně slyšela. Posadí se na posteli a promne si oči. Nejradši by zalehla zpět do postele a prospala celý den. Tohle už dlouho neudělala a celkem jí to chybí. Povzdychne si a přehodí si nohy přes postel na zem.) Je otevřeno. (Zakřičí, aby to ten dotyčný slyšel. I kdyby to byl nějaký upír, tak se bez jejího pozvání dostane dovnitř. Stála neobnovila smlouvu po její smrti a proměně a následné proměně opět v čarodějku. Pomalu se odšourá do koupelny, kde si opláchne obličej a sváže vlasy do culíku pomocí gumičky. Byla moc líná, aby se nějak více upravovala. Pak přešla do šatníku a přemýšlela, co si vezme na sebe, nakonec všechny návrhy zamítla a nechala si kraťasy a tílko na spaní. Rozejde se dolů.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 1:23 pm | |
| (Když uslyší Sophiin hlas, tak vezme za kliku a ta povolí. Vejde dovnitř. Jasně slyšela, že Sophie byla nahoře, ale už když vcházela dovnitř, tak se rozlehlo dupání po schodech. Když konečně před ní Sophie stanula, tak se pousmála.) Ahoj, to jsem já. Dostala jsem tvoji smsku a moc se omlouvám, že jsem se sem nedostala dřív, ale (vydechne mohutně a na chvíli zavře oči) No, kde bych měla začít, prostě problémy nad problémy. (začne vypravovat a ani se nenechá zastavit) Vyrobila jsem pro Jacksona ty prsteny, ale vymklo se to kontrole. Jeho bratr Oliver a Francesca měli svůj vlastní plán. Ukradli ty prsteny a zaútočili společně na Abattoir. (podívá se na ni) Já s Jacksonem jsme z toho vyvázli jen tak tak. Francesca je Guerrerová. (podívá se na ni s důrazným výrazem ve tváři. Je si jistá, že Sophie o Guerrerových jistě něco slyšela, i když je tady nezažila.) Takže teď už víme, kdo jsou naše krysy, které nás vyzrazovaly. (prohrábne si vlasy) A Klaus a spol. si teď myslí, že jsem zrádkyně a tohle všechno jsem měla v plánu. (ušklíbne se) Prostě zažívám super dny. (pak na chvíli udělá pauzu a až pak si uvědomí, že Sophie vůbec nepustila ke slovu) Promiň, ani jsem tě nenechala mluvit. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 1:52 pm | |
| (Sejde dolů a zamžourá na příchozí osobu. I kdyby Genevieve nepromluvila, tak její vlasy jí řeknou, kdo to je. V tomhle světle fungovali jako oslňující sluníčko a Sophie byla ještě moc rozespalá, aby na ní mohla bez problémů koukat.) Ahoj, to je v pohodě. (Mávne nad tím rukou. Sama už zapomněla, že s ní chtěla vlastně mluvit o Kate. Rozejde se k lince a dá vařit vodu a připraví do hrnku dva čaje. Mezitím poslouchá Genevieve. V momentě, kdy vysloví, že Oliver a Francesca zaútočili na Abattoir, otočí se zpět na Genevieve a vytřeští oči. V hlavě jí proběhne jen jedna jediná otázka a to zda je Marcel v pořádku. Měla trochu obavy i o Elijah, ale ne takové. Přeci jen on byl původní a pokud neměli kolík z bílého dubu, tak ho zabít nemohli. Ale Marcela zabít mohli a to několika různými způsoby.) Marcel je... (Chtěla se na to zeptat jenže Genevieve mluvila dál a dál, takže to nechá až na konec. Vytřeští ještě víc oči, když Genevieve řekne, že Francesca je Guerrerová. Takže Francesca a tudíž i její bratři jsou vlkodlaci. Ona a Oliver jsou zrádci a řekli o tom plánu Benjaminovi a teď se ještě zmocnili kamenů a zaútočili na upíry. Takže nejen že tu mají válku mezi Benjaminem a frakcemi, ale teď ještě mezi vlkodlaky a upíry, pokud vůbec někteří přežili.) Přežil to někdo? (Vydechne a otočí se zpět k lince, aby mohla zalít čaje. Z prvotního šoku se nejspíš už dostala. Podle všeho Genevieve je v pořádku nebo aspoň fyzicky. Jenže Klaus si myslí, že ona je zrádce a tudíž by mohla být v ohrožení, jelikož Klaus si jistě nenechá nic vysvětlit. Vezme hrnky a položí je na stůl, sedne si na židli a podívá se zpátky na Genevieve.) Jsi v pohodě? (Řekne až moc starostlivě, jako by snad Genevieve byla někdo o koho se Sophie musí starat a chránit jí, přitom to bylo vždy naopak.) Vnitřní válka. Tohle nám ještě chybělo. Jako bych přesně o tomhle nedávno nemluvila s Marcelem. Tohle se musí nějak vyřešit. Ty kameny jim musíme nějak vzít nebo se stane ještě něco horšího. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 2:03 pm | |
| Marcel je zřejmě v pořádku. Tedy usuzuju tak z smsky, co mi poslal Jackson, že nás podezřívá i Marcel. Ale jestli byl v pořádku stále, nebo mu musel dát Klaus svou krev, to nevím. Popravdě ani nevím, jak velký ten útok byl. Kolik je mrtvých, kolik je zraněných. (vydechne a pak si sedne naproti Sophie. Ani nevnímá, že čaj je horký a napije se. Samozřejmě si spálí jazyk, takže čaj odloží a ještě chvíli počká) Já no, jak se to vezme v pohodě. Fyzicky už ano, i když jsem včera schytala pěknou ránu do hlavy a otřes mozku, ale co se týče toho všeho kolem (zakroutí hlavou) Chtěla jsem vlkodlakům pomoc žít plnohodnotný život s tím, že budeme mít eso proti Benjaminovi. A teď? (rozhodí rukama) Spíš jsem mu tím jenom nahrála. (sklopí hlavu a promne si obličej) Jestli budou vlkodlaci dál útočit a upíři se samozřejmě budou bránit nebo se rozhodnou zaútočit taky, Ben má volné pole působení. odstraní tím dvě mouchy jednou ranou. Bože, všechno jsem to posrala. Ještě k tomu se včera porval Kol s Jacksonem, protože mě Jackson odvedl domů, byla jsem jako přejetá s tou bolestí hlavy. A Kol se na něj hned vrhnul, div ho nezabil. (svěsí ramena a zavře oči a semkne rty k sobě. Pak je zase otevře a podívá se na Sophie) Jo, to musíme, ale volala jsi mě sem ty, takže, chtěla jsi jen pokecat nebo je za tím něco víc? (podívá se na ni tázavě) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 2:41 pm | |
| (Hlasitě si oddechne, když jí Genevieve řekne, že Marcel je v pořádku. Znamenalo to, že byl nejspíš jen pokousán, ale Klausova krev ho vyléčila. Vlkodlaci nejspíše nevěděli, že Klausova krev dokáže vyléčit pokousání od vlkodlaka. Jestli pokousali všechny upíry, tak by mohli přežít všichni, což by bylo dobře.) O rozsahu škod se nejspíš dozvíme brzy. Jako o všem. (Povytáhne obočí) Proč tě Jackson nebo někdo nepřivezl ke mně? Otřes mozku není zrovna zraněni, které se dá jen tak ošetřit obvazy. Mohla jsi mít klidně i krvácení do mozku, když jsi schytala velkou ránu do hlavy. Mohlo ti být cokoliv a ... (Nedořekne větu, protože si uvědomuje, že tady Genevieve seřvává jak malé dítě. Jenže o ní měla prostě strach a ví jaká Genevieve je. Do nemocnice jí rozhodně nikdo nedostal a pochybuje, že v tom momentě si to dokázala vyléčit. Ale opravdu teď vypadá, že je naprosto v pořádku, tudíž jí někdo musel vyléčit a moderní medicína to rozhodně nebyla.) Chtěla jsi pomoct. Chtěla jsi zničit Benjamina a obrátilo se to proti tobě. Mě se to popravdě nelíbilo už od začátku, ale kdo mohl čekat, že Francesca je z klanu Guerrera a Oliver půjde proti Jacksonovi? (Zavrtí hlavou a vydechne. Mír mezi frakcemi opravdu nikdy fungovat nebude. Každá frakce té druhé bude vždy něco vyčítat. Vlkodlaci budou vždy naštvaný na upíry, protože je vyhnali z města a ještě na Marcelovo přání byli proměněni na vlky. Tudíž budou vždy naštvaní i na čarodějky. Mír mezi čarodějkama teď funguje, ale vždy se může něco zvrtnout. Pochybuje, že by to fungovalo, kdyby ona nebyla Starší. Jiná čarodějka by takhle asi s Marcelem nedokázala vycházet.) Nemůžeš si to dávat za vinu. Popravdě to je tak nějak vina Jacksona. On měl ve své smečce zrádce a ani o tom nevěděl. (Ani netuší, že Oliver je jeho bratr. Nikdy se o vlkodlaky moc nezajímala. Spíše o celek a ne jednotlivé členy.) Pokud se tohle dostane k Benjaminovi, tak toho využije. Upíři se budou zabývat vlkodlaky a nikdo nebude koukat, co se děje kolem. Ale v jednom jsem měla pravdu. Monique nás nepráskla. (Tohle jí vlastně celkem potěšilo. Věřila sice tomu, že to Monique opravdu nebyla, ale když to teď ví opravdu jistě, tak má radost. No něco dobrého z toho všeho aspoň vzešlo. Tedy pro ni.) Kdo by řekl, že člověk spolupracující s Benjaminem nás nezradí a člověk, který měl být na naší straně ano?Jasně chtěla jsem ti něco říct. (Zvedne se od stolu a dojde k malé knihovně, kam naposled dala ty papíry ohledně Kate. Vezme je a pak položí na stůl. Opět si sedne. Nejprve vezme Kateinu fotku a přišoupne k Genevieve.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 2:59 pm | |
| Ano, myslím, že Klaus ani Marcel na sebe nenechají dlouho čekat a jeden z nich, docela jedno který, mi brzy zaklepe na dveře. (ušklíbne se)A myslím, že to nebude zrovna milá návštěva. (povzdechne si a zakroutí hlavou. Ale teď se na to bude snažit nemyslet. Musí si zachovat chladnou hlavu a nesmí se poddávat těmhle věcem. Musí se vymyslet, jak vlkodlakům ty kameny odebrat. A ona by to měla napravit, když to takhle posrala. Chvíli mlčí, když ji tam poučuje jako malou holku. Samozřejmě, že ví, že hodně riskovala, ale ji by do nemocnice nikdo nedostal a Sophie s tím prostě obtěžovat nechtěla. Nakonec jela domů a Kol ji vyléčil, takže se vlastně nic až tak hrozného nestalo. Nereaguje na to, prostě to její poučování nechá bez odezvy, jen na ni hodí omluvný pohled, to je všechno. Pak se konečně pořádně napije toho čaje) Kdybych mohla být týden zalezlá jen v posteli a spát, udělala bych to, jsem vyčerpaná jako nikdy.(podepře si bradu dlaní a loket položí na stůl) Asi nikdo, ale alespoň už víme, kdo jsou ti zrádci a že teď se asi rozhodně jen tak nezastaví, ale víme, proti komu stojíme, to je začátek. (pokrčí rameny) Jackson svojí smečce bezmezně důvěřoval, je to jeho rodina. Já se mu popravdě nedivím. Ale teď už alespoň prohlédl. Dokonce mi řekl, že mi věří víc než některým svým členům smečky. Asi bych to měla brát jako poctu. (nakloní hlavu mírně na stranu.) Jo, Monique to nebyla. Dobře pro ni. (křivě se usměje a pak se na ni dívá, když přejde ke knihovně. Jakmile jí přišoupne fotku Kate, zamračeně se na ni podívá) To je Kate, tvoje barmanka. Co s tím? (tázavě povytáhne obočí) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 3:41 pm | |
| Promluvím si s Marcelem a vysvětlím mu to. Ale s Klausem si už tedy neporadím. To už bude záviset na Marcelovi nebo tobě či někom jiným. Jen doufám, že si to nechá vysvětlit. I když pochybuji, že mu jde o upíry. Spíš o Hayley, která žije v sídle s nimi. Ale předpokládám, že je v pořádku, jinak by Klaus u tvých dveří byl už včera. (Napije se čaje, který už nebyl tak horký. Nechá ruce sevřené kolem hrnečku, aby si ohřála ruce, i když zima jí rozhodně nebyla. Potřebuje si promluvit s Marcelem a vysvětlit mu, že tohle rozhodně nebylo plánované Genevieve. Ten by to pak mohl vysvětlit Klausovi, i když by v tomto případě bylo možná lepší, kdyby to vysvětlila Elijahovi. Toho jistě pak bude Klaus více poslouchat, tedy možná.) To jsme dvě. (Jí v hlavě pořád vězela ta podivná vize. Nechápe jakou souvislost má John s Aliseou. Další problém je ta moc, kterou Alisee ukradla. Potřebuje to nějak vyřešit. Benjamin stále žil a oni nevymysleli, jak ho zničit. A do toho ještě teď vlkodlaci útočící na upíry. Normálně by to nejspíše neřešila, ale teď se tady jednalo o Genevieve, která byla v očích Klause a ostatních zrádce a navíc vlkodlaci teď mají velkou převahu nad upíry, což rozhodně není dobré, když se chtějí mstít.) Rodina. Už jsem se naučila, že nemůžeš věřit ani rodině. Popravdě já taky nevěřím zcela všem členům covenu. Hlavně těm, kteří si ještě nezvykli na změnu. Musím na tom všem ještě zapracovat. (K Monique už se dál nevyjadřuje. Už před nějakou dobou zjistila, že o ní se nemůže bavit dokonce ani s Genevieve, kvůli rozdílným názorům.) Ano má barmanka. Nově objevená čarodějka, která právoplatně patří do covenu. (Přišoupne k Genevieve další papír, tentokrát to je mapa hřbitova. Na mapě ještě zůstala skvrna od krve na místě, kam kapka dorazila po dokončení kouzla. Dívá se upřeně na Genevieve a čeká na její reakci.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 3:51 pm | |
| Marcel je paličák, ale vy dva spolu docela vycházíte. Možná si to nechá vysvětlit a možná taky ne. (pokrčí rameny) To se uvidí. Každopádně já se o sebe budu snažit nějak postarat, kdyby přišlo na to, že mé verzi Původní neuvěří. (ušklíbne se a jedním mocným douškem do sebe kopne zbytek toho čaje. Byla nějak vyprahlá. Další věci už nechala bez odezvy, jen na ně přikývla, protože jí teď momentálně zajímalo, co dělá fotka Kate v její ruce. KDyž jí přistane před očima další papír, tentokrát mapa hřbitova, začne ji studovat. Zaschlá krev ukazuje na jejich rodinnou hrobku. Co tím chce Sophie dokázat? Tak nějak si stále nechce připustit to, co v hloubi duše tušila. Že Kate s ní má společného víc než jen barvu vlasů, ale nedokázala si to připustit, protože se nechtěla hned poté zklamat. Nechtěla zažít znovu tu strašlivou bolest, jako tenkrát, když musela opustit svou dceru. Nechtěla si dávat planou naději.) Fajn. Mapa hřbitova, zaschlá krev na místě, kde stojí naše hrobka. A co s tím? (vzhlédne k ní a podívá se na ni nechápavě) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 4:11 pm | |
| Marcel je opravdu paličák, ale snad mi bude věřit. Pokud si neusmyslí, že jsem zrádce i já, když jsem o tom celou dobu věděla, ale snad mu dojde, že bych ho nechtěla nikdy zabít a ani bych to nedovolila, kdybych věděla dopředu, co vlkodlaci plánují. (Tohle bude chtít hodně vysvětlování, ale ona si s tím snad nějak poradí. Musí, jinak může dopadnout Genevieve špatně a ke všemu za něco, co neudělala. Tedy očarovala ty kameny, ale úplně s jiným záměrem, než na co se opravdu použili. Ale je jí jasné, že všichni budou při nejmenším naštvaní, že to nikomu neřekli. Že Genevieve jednala za zády všech frakcí a řekla to jen Sophie, která to neřekla také nikomu. Vidí na Genevieve, že to celé ještě nepochopila, takže jí to bude muset objasnit celé a postupně.) Před několika týdny jsem s Kate provedla menší experiment, abych zjistila, zda patří sem. Do New Orleans. Potvrdilo se, že její magie pochází odsud, ale nevěděla jsem k jaké rodině patří. Tak jsem Kate slíbila, že vytvořím kouzlo, aby jsme zjistila, kdo je její rodina. Trvalo to docela dlouho, než jsem ho vytvořila, ale předevčírem jsem ho dokončila a použila. Tohle je výsledek toho kouzla. (Odmlčí se a podívá se jí do očí. Na tváři jí hraje lehký úsměv.) Kate je tvá rodina a ty zase její. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 4:24 pm | |
| (Stále se na ni dost nechápavě dívá. Když jí to začne Sophie vysvětlovat, tak se opře o židli a jenom ji poslouchá a sleduje. Začne vyprávět o tom, jak chtěla zjistit pro Kate, kdo je její rodina. O tom ona věděla, už jí to říkala, navíc se nedávno bavila se samotnou Kate. Věděla, že pokud to někdo zjistí, bude to právě Sophie. Ale z toho, co jí řekla potom, jí prostě spadla čelist. Kate je její rodina? Je tohle vůbec možné? Může existovat taková náhoda? Ona je oživená, nebýt Sophie, hnila by teď ještě v hrobě a najednou se tu objeví někdo, kdo je z její rodiny? Teď si ale pokládala jednu základní otázku. Jaká generace ke Kate? Ví moc dobře, jaké kouzlo použila, aby skryla svou dceru, takže tohle je pro ni zcela zásadní. To ale Sophie samozřejmě vědět nemůže. Byla Kate snad její pravnučka? Vnučka? Či dokonce... dcera? Zatočí se jí z toho hlava. Stále si nedokáže připustit, že je tohle vůbec možné. Ať tak či tak, Kate je její příbuzná, její potomek. Ale ona sama neví, co si o tom má teď myslet. Sedí tam naprosto opařená, vůbec se nehýbe a jen civí na Sophie s vykulenýma očima. Udělá se jí mdlo a tak sklopí pohled a musí ztěžka vydechnout.) Nalila bys mi vodu, prosím? (To je jediné, co ze sebe dokáže vymámit.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 4:43 pm | |
| (Dívá se na Genevieve a čeká na nějakou její reakci, ale zatím se nic neděje. Chápe, že si to Genevieve musí nechat projít hlavou a všechno to vstřebat. Ona sama by asi doslova omdlela, kdyby se něco takového dozvěděla. Fakt, že má příbuznou není šokující, ale že ta příbuzná je tady v New Orleans a ona na to přišla, už šokující je. Navíc pro Genevieve to muselo být ještě víc šokující, když před sto lety musela dát svou dceru pryč a teď se tu objevil její potomek. Jenže se jí po chvíli nelíbí pohled na Genevieve. Opravdu vypadala, že brzy omdlí. Na její žádost kývne hlavou a natočí jí vodu do sklenky a pak položí před ní na stůl. Sedne si zpátky na židli.) Jsi v pohodě? Vím, že to musí být šok, takže jsem ti to chtěla raději říct sama. Kate ještě neví, že ty jsi její příbuzná. Ale můžu jí napsat, aby přišla a nechat vás tu promluvit si. (Mluví na ní až uklidňujícím hlasem. Popravdě nějak sama neví, co má říkat nebo dělat. Nejspíš prostě dá Geneviev čas, aby to vstřebala a pak napíše Kate.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 4:49 pm | |
| (Po celém těle jí běhá mráz. Vážně má docela před kolapsem, možná i proto, že je poslední dobou stále v napětí a stresu a nikdy toho moc nenaspí ani nepojí. Má pocit, že za poslední týdny hrozně zestárla. Tedy alespoň se tak právě cítí. Když jí Sophie podá vodu, vděčně na ni kývne a vypije celou sklenici na ex. Postaví skleničku na stůl. Klepe se jí přitom ruka. Zavře oči, musí se uklidnit. Nesmí takhle vyšilovat, nijak jí to nepomůže. Ještě si promne obličej, než se na ni podívá.) Počkej s tím ještě. Chci vědět víc. (její pohled je naléhavý. Sophie jistě musí vědět o Kate ještě něco víc, když jí takhle pomáhala.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 5:10 pm | |
| (Už si z kapsy u kraťas vyndala mobil, ale pak ho položila na stůl, když jí Genevieve zarazila. Opravdu asi udělala dobře, když jí to řekla sama, než aby jí přepadla Kate. Je si jistá, že Genevieve by při takové informaci a pohledu na ní, omdlela.) Dobře. Co přesně chceš vědět? Snad budu znát i odpovědi. (O Kate toho věděla celkem dost. Sice ne všechno, ale celkem dost.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Sophie´s Flat Sun Nov 02, 2014 5:25 pm | |
| (Podiva se na ni stylem, ze svou otazku snad nemuze myslet vazne. Jiste, ze toho chce vedet, co nejvic. Na to snad zadne otazky nepotrebuje.) Vsechno, samozrejme chci vedet vsechno, co o ni vis. (nakloni se k ni) O jeji minulosti, co delala, nez sem prisla. Proste vsechno. (skoro to na ni vyjekne. Je vazne rozrusena, ale chce to vedet. Mozna to bude voditko k tomu, kym Kate je. Je to jeji dcera nebo vzdaleny potomek? Poslala svou dceru pryc i v case, ale to neznamenalo, ze se nemohla nekde objevit par let pote. Stejne tak to neznamenalo, ze se nemohla objevit pred devatenacti lety.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Sophie´s Flat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|