|
|
Autor | Zpráva |
---|
Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 6:29 pm | |
| Jenže já jsem tvoje sestra, ženské pohlaví. A ženám musíš vždycky říkat komplimenty. My vám mužum nemusíme. *Usmála se vítězně.* A víš, že když bylo vynalezeno auto, tak jsem ani nebyla v rakvi? A když se pak začali vyrábět, tak nebylo těžké se to naučit. Akorát teď ve 21. století jsem si musela zvyknout na ty nové motory... ale s tou autoatickou převodovkou to nebylo tak těžké. |
|
| |
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 6:32 pm | |
| *když řekne to, že by muži měli vždycky ženám skládat komplimenty, jenom se usměje a zavrtí hlavou.* No vidíš, tak to máš oproti mně docela výhodu, když jsi mohla autem jezdit hned, když ho vynalezli. To já ne. Ale vsadím se, že někde uvnitř mám na řízení talent. *ano, nezapomene se zase vytahovat.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 6:47 pm | |
| Co mám s tebou dělat? *Zeptala se sama sebe a protočila oči. Odněkud vyhrabala klíče od auta a usadila se na místě řidiče ve svém autě. Nastartovala a jakmile si dovnitř sedl i Kol, tak se na něj krátce podívala.* Mimochodem kdo že tě to má učit? Našel sis nějakou autoškolu? |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 6:50 pm | |
| *jakmile Rebekah odemkla auto, posadil se vedle ní na místo spolujezdce.* Ne, žádná autoškola. To je zbytečný. Bude mě učit Claire. *oznámí jí a koukne se, kolik je hodin.* Tak jedeme, ať stihneme začátek včas. |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 6:53 pm | |
| Ty nevíš, že hvězdy vždycky chodí pozdě? *Ušklíbla se a vyjela směrem k Rosseau. Až pak si uvědomila, co vlastně řekl.* Počkat. Tebe bude učit řídit ta děvka, co přebírá ostatním muže? Proč zrovna ona? |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 6:57 pm | |
| Jo, bude mě učit řídit Claire. A proč zrovna ona? *zopakuje její otázku.* Třeba proto, že jsme docela dobří přátelé a už mi to slíbila. *pokrčí rameny. Chápe, že ji nemá Beka ráda, protože jí přebrala Marcela.. Ale to, že tohle udělala, ještě neznamená, že se s ní nebude přátelit.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 7:08 pm | |
| *Protočila oči.* Jak se s tou mrchou můžeš přátelit? Vždyť jediný co dělá je že se motá okolo a balí zadaný chlapy. *Pohledem probodávala silnici pro sebou.* |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 7:11 pm | |
| Nevim, prostě se spolu přátelíme, tak to prosím překousni, jo? *koukne se na ni a chvilku se kouká z okýnka, potom pustí rádio.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 7:12 pm | |
| Spíš mám pocit, že brzo zakousnu ji... *Zamumlala a dál řídila auto.* |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Aug 23, 2014 7:15 pm | |
| Ne, to teda neuděláš. *koukne na ni a ušklíbne se. Samozřejmě, že mu neuniklo to, co si zamumlala.* |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Tue Aug 26, 2014 2:18 pm | |
| *domů přišel až pozdě večer a hned zalezl k sobě do pokoje, kde se ani neobtěžoval s tím, že by se svléknul. Měl dost vypito, takže skoro hned usnul.* |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Aug 28, 2014 10:39 am | |
| *probudil se až pozdě odpoledne, spíš už večer. Nějak se neobtěžoval s tím, že vstane dřív, neměl k tomu důvod, stejně by se jenom nudil. Když vstal, šel se osprchovat. Potom se oblékl a šel si dát dolů do kuchyně jeden pytlík krve. Sednul si do křesla, chvilku pil a potom mu v kapse začal vibrovat mobil. Volala Claire. Zvednul jí to a domluvili se na tom, že se za chvilku sejdou na letišti, aby ho naučila řídit. Když spolu dovolali, dopil krev a vyšel z domu. Claire mu už předtím řekla, že si má pořídit nějaké vlastní auto.. Došel až tam, kde byl trošku větší provoz a čekal, až pojede nějaké pěkné auto. Když ho viděl, rychle se přemístil do toho jízdního pruhu, ve kterém jelo. Řidič musel samozřejmě zastavit. Ovlivnil ho, aby ho dovezl na letiště a sedl si na sedadlo spolujezdce. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 12:46 am | |
| *po té lekci řízení s Claire nasedl do (teď už svého) auta a přijel zpátky na plantáž. Konečně na chvilku pustil z hlavy to, jak se pohádali s Gen. S Claire se totiž dost zabavil. Sice ten závod prohrál, ale to mu nevadilo. Možná, že Claire vyhrála, ale on zase vyváznul bez poškrábaného auta. Hned šel do kuchyně a dal si tam pytlík s krví. Sice už dneska jeden měl, ale to nevadilo. Krev navíc neuškodí. Když krev dopil, šel se osprchovat a potom si šel lehnout.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 12:48 am | |
| *Z večírku se vrátila domů až k ránu a rovnou si šla lehnout do postele. Spala docela dlouho, vzbudila se až po poledni. Poté co se umyla a oblékla si vyrazila do města, vrátila se až poté, co odešel Kol. Narazila v obýváku na Hayley, tak se s ní chvíli bavila, ale ta pak šla někam do jiné místnosti domu a tak tam zůstala sedět sama. Nalila si trochu whiskey a uvelebila se v křesle.* |
|
| |
Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 12:56 am | |
| *Přijede z města. Cestou přemýšlel nad tím, co další setkání frakcí a rozebírání toho, co bylo je a bude přinese dobrého. Je přesvědčený, že nic moc. V jede na pozemek a zastaví před domem. Vystoupí a zamíří dovnitř. Podle světla v přízemí soudí, že je ještě někdo vzhůru. Když vejde dovnitř a prochází kolem obývacího pokoje, zahlédne Rebekah.* Dobrý večer, Rebekah. *Pozdraví ji.* Nebo spíše už dobré ráno. *Poopraví se, když si všimne, kolik je hodin. Vejde za ní a tázavě na ni koukne.* Nemůžeš spát? *Zeptá se.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 12:59 am | |
| *Zvedla oči a podívala se na Elijaha.* Dobré... *Zarazila se, když se zmínil o ránu. Přejela pohledem na hodiny na stěně a zjistila, že už je opravdu ráno. Ani si nevšimla, kolik je hodin. Podívala se opět na Elijah.* No... ani ne. Jenom jsem se ještě nezvedla a nedošla nahoru. Spát jsem ještě ani nezkusila. *Pokrčila rameny.* Něco nového ve městě? |
|
| |
Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 1:22 am | |
| *Slabě se pousměje, když je evidentní, že sestru na moment vyvedl z míry, když naznačil, že už je skoro ráno. Opře se ramenem o rám dveří a pozoruje ji.* Aha, samozřejmě. *Přikývne na její odpověď, jako by byla skutečně samozřejmost.* Co je nového? *Pronese na oko zamyšleně.* Bude se konat další schůze frakcí tohoto města. *Začne pomalu vyjmenovávat. Při tom sleduje sestru, aby mu neušla nějaká reakce na jeho novinky.* Čarodějky chystají nějakou podívanou pro turisty a samozřejmě je to jistě něco důležitého pro ně. *Povídá dál.* A Sophie Deveraux vstala z mrtvých... *Pronese na závěr a čeká, jak na to Rebekah zareaguje.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 1:27 am | |
| *Protočila oči.* Další schůze? To nemáte nic lepšího na práci. Měl by sis najít nějaký koníček. *Zavrtěla hlavou.* Ještě štěstí, že já tam nemusím. *Pokrčila nakonec rameny.* Ale na tu podívanou čarodějek se zajdu podívat. Jsem zvědavá co předvedou. *Ušklíbla se. Zpráva o tom, že Sophie ožila, ji nijak nepřekvapila. Dozvěděla se to už včera od Kola na večírku. Ale všimla si, jak ji Elijah pozoruje.* Jestli čekáš nějaké překvapení nebo naštvání tak máš smůlu. Kol mi to už řekl. A nevadí mi to. Aspoň je tu možnost zabít ji znovu, když mě bude zase štvát. |
|
| |
Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 1:57 am | |
| *Zná Rebekah dobře, takže si z jejich poznámek nic nedělá. Jen se krátce pousměje. Ona se o tohle nikdy moc nestarala.* Až bude v tomhle městě jednou klid, možná... *Poznamená neurčitě a nejde s jistotou říct, jestli to myslí vážně nebo v legraci.* Ano jistě to bude zajímavé. *Připustí nad oslavami chystanými čarodějkami.* Doufám, že v tom dobrém. *Dodá. Moc tomu, ale nevěří.* Nečekám nic, Rebekah. *Ujistí ji, když si všimne jeho pohledu. Z toho si tak udělá obrázek, že už o tom ví taky. Raději se k další její poznámce o možném dalším jejím zabití nevyjadřuje.* Já, omluv mě, ale půjdu si už lehnout. *Oznámí jí po krátkém tichu.* Uvidíme se ráno. Dobrou noc. *Rozloučí se s ní. Odlepí se od rámu dveří, kde dosud stál. Vydá se nahoru do svého pokoje. Když udělá vše potřebné, lehne si a po chvíli usíná.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 9:36 pm | |
| *Brzy poté, co odešel Elijah, se vydala také nahoru, jakmile dopila svojí skleničku. Nechala jí tam stát a vydala se nahoru do svého pokoje. Převlékla se a ulehla do postele. Vzbudila se někdy dopoledne, převlékla se a vydala se zpátky dolů. V salonku sebrala skleničku ze včera a zanesla ji do kuchyně, kde ji dala do myčky na nádobí. Rovnou si tam taky vzala z ledničky pytlík s kreví, otevřela ho a napila se, přičemž se opřela o kuchyňskou linku.* |
|
| |
Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 9:46 pm | |
| *Ráno ho probudí až denní světlo a sluneční paprsky, které nahlížejí oknem do jeho pokoje. Zůstane chvíli ležet a přemýšlí, jak dnešní den proběhne. Musí dnes informovat Klause o chystané schůzi. Mimo jiné. Nakonec vstane, absolvuje ranní rituály a než opustí pokoj, ještě zkontroluje telefon a zprávy. Předpokládá, že žádné zprávy jsou dobré zprávy. Cestou ze schodů zaslechne v kuchyni šramot, jež napovídá, že už v ní někdo je.* Dobré ráno, Rebekah. *Pozdraví sestru, když zjistí, že je to ona.* Jsi vzhůru brzy. *Poznamená na to. Vzhledem k tomu, že do postele šel dříve, než ona to bere jako lichotku. Přejde kolem ní k lince a začne připravovat kávu.* Dáš si také? *Pohlédne na ni tázavě, když vytahuje hrnek.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 10:04 pm | |
| *Podívala se ke dveřím, když zaslehla něčí hlas.* Dobré... *Pousmála se na jeho poznámku, že je vzhůru brzy.* No, nakonec jsem přeci jenom nějak blbě spala. Ale zbytek osazenstva v tomhle domě asi s tím problémy nemá. *Pokrčila rameny a na jeho otázku o kávě přikývla. Tou dobou už měla půlku krevního pytlíku k sobě.* Předpokládám že od včerejška se žádné novinky neobjevili. |
|
| |
Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 10:15 pm | |
| *Pousměje se její poznámce a přemýšlí, co by jeho sestru přimělo, aby špatně spala. Mezitím už připravuje kávu. Když chce Rebekah taky, vytáhne hrnek i jí a pak čeká, až se káva připraví.* Ke mně se během spánku nic nového nedoneslo. *Odpoví s pobaveným výrazem.* Neviděla si Klause? *Zeptá se jí posléze.* Potřebuji mu říct o té schůzi. *Dodá a čeká, jestli k tomu jeho sestra zase bude mít nějaké vtipné poznámky. Když je káva hotová, nalije ji do hrnků a jeden přisune k Rebekah. Svůj vezme do dlaní a chvíli si je tak ohřívá.* |
|
| |
Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 10:20 pm | |
| Naposled jsem ho viděla na té párty v baru. *Vzala si svůj hrnek a zamíchala si ji lžičkou. Ještě ji neochutnala, zatím bude ještě horká. Tak aspoň dopila krev a vyhodila pytlík do koše.* Zrovna se bavil s Aliseou a s Kolem jsme si z nich dělali srandu, že probírají rodičovské věci. *Ušklíbla se nad tím. Zatím ji nedošlo, že Elijah vlastně o tom Aliseině těhotenství neví.* I když ne... vlastně jsem ho pak zahlídla, jak se baví s Genevieve potom, co se ona pohádala s Kolem ohledně svých snů a drog. |
|
| |
Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Aug 29, 2014 10:36 pm | |
| *ráno se probudil, teda spíš ho probudily hlasy. Byly to hlasy Rebeky a Elijaha. Vstal tedy, oblékl se a vydal se dolů. Nejdřív si vzal v kuchyni pytlík s krví a pak šel za nimi.* Dobré ráno. *pozdravil je a sedl si k nim. Načnul pytlík s krví a začal pít.* |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Plantation House | |
| |
|
| |
|