The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Plantation House

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Next
AutorZpráva
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

Plantation House - Stránka 21 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeWed Dec 17, 2014 9:41 pm

S Kolem je to všelijaký. Co se objevil tady v New Orleans, tak se s ním chvíli vycházet dalo. Teda do doby než přišlo to uřknutí. Teď už se s ním zase vycházet nedá. A když se ho zbaví... Těžko říct, jak se bude chovat. *Pokrčila rameny.* Ale máš pravdu, že nejlepší bude ho ignorovat. Já už ho raději neřeším. *Dopíjela pak zbytek krve ve sklenici a tu pak položila do dřezu. Podívala se pak na Finna, který už kráčel pryč. Slyšela jeho otázku a vydala se pomalu za ním.* Jsem tady prostě kvůli tomu, že jsem na chvíli potřebovala vypadnout ze sídla a něco si promyslet... Akorát to nemělo účinek. *Odpověděla mu na jeho otázku a doufala, že už to nebude rozebírat. Nechtělo se jí s ním probírat svůj vztah s Marcelem. Stejně by to odsuzoval, protože byl Marcel upír.* Klaus a Elijah se snaží řešit problémy ve městě. Těch je víc než dost. A myslím, že Alisea si poklidně žije u sebe doma a užívá si těhotenství... A když za ní chceš zajít, tak za ní zajdi. A když vezmeš Sage sebou, tak se aspoň můžou seznámit. Stejně se s ní asi bude muset domluvit ohledně toho kouzla na přeměnu na člověka. *Automaticky předpokládala, že tohle bude chtít Finn podstoupit, když tolik nemá rád upíry. A taky čekala, že k tomu přemluví i Sage, aby spolu mohli prožít krásný lidský život.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 8:38 am

*Pokýval. Nerozvíjel dál její starosti, sám měl svých dost. Jistě se odněj očekávalo, že bude dobrým bratrem, který svou sestru vyslechl, ale přece jenom tu byl stále Elijah.* Je to zakleté. Vždy, když jsme pospolu, vše se hroutí. *Pronesl, jako kdyby o tom byl plně přesvědčen a upil z hrnku. Popálil si ret, ale to se mu ihned zahojilo.* Víš... *Začal a trochu semkl rty. nevěděl, jestli  svoé trable sestře říkat. Zvedl hlavu, ale uslyšel, že jeho láska stále spí. Zachmuřil se, toto téma nechtěl rozebírat. Vstal a zavřel dveře, spíš jen pro efekt, věděl, že kdyby Sage chtěla, vše uslyší na "míle daleko". Znovu se usadil a na jeho čele se objevila vráska.* Za Aliseou chci jít až tehdy, kdy donosí dítě. Nechci, aby kouzlila takové kouzlo těhotná, mohlo by se něco stát. *Možná to pro Rebekah mohlo znít trochu divně, že se stará, ale Aliseu měl opravdu rád. Asi nejradši. Nebyla upír a měla na Klause stejný názor, jako on.* Chtěl bych ji požádat, až bude silnější a nebude mít přítěž. Bohužel...upírství Sage zatemnilo mozek. Nechce se vzdát krve, síly... *Vzdychl.* Ale za to mohu já. Nikdy jsem ji neměl přeměnit. Moje vášeň předčila mé přesvědčení, které moc dobře znáš, Rebekah.

Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Thu Dec 18, 2014 7:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 9:23 am

Hrouti se to I kdyz nejsme spolu. Neco proste nechce, abychom meli klid... Chvilemi si rikam, jestli by v takovehle situaci bylo vhodne vychovavat deti. Ale zase na druhou stranu, nemame jinou moznost, pokud chceme mit dalsi generaci. *Oprela se o operadlo kreslo. Nesedela, pouze stala a opirala se o operadlo. Kdyz Finn zacal, ale pak se hned zarazil. Zajimalo ji, co ji chce rict, ale neni si s tim tolik jisty, kdyz se zarazil. Videla na nem, ze tu je neco, co ho trapi. Ale nenapadlo ji co. Mel Sage, bylo tu kouzlo, ktere ho zbavi tka nenaideneho upirstvi, Nevidela zadny duvod pro to, aby se nejak trapil. Ale nakonec kdyz se zmini, ze navstevu Alisea odklada, tak se ji to zdalo prilis malo na to, aby ho to tolik trapilo. Musi v tom byt neco vic.* Mozna nam navsteva Alisey a provedeni kouzla vyjde na stejny cas. Aspon to Aisea bude moct provest najednou. *Kdyz pak zacal mluvit o Sage, tak kkonecne pochopila, co ho tolik trapi. Sage proste mela jiny pristup k upirstvi.* Kdyby jsi ji nepremenil, tak byste ted nemohli byt spolu. A ona take bzla premenana prijemnejsim zpusobem nez my. Promenil ji nekdo, koho milovala, a vedela, do ceho jde . Na druhou stranu my byli premeni necekane a co znamena byt upir a vechny vyhody I nevyhody jsme se ucili za pochodu. Ale treba to Sage dojde casem. Mimochodem uz jsi ji rekl, ze ti zbyva jenom asi padesat let zivota, pokud se neprekotvis na nekoho jineho? *Na chvili se odmlcela a musela se pousmat, kdyz si uvedomila, ze ted se tu s Finnem klidne bavi o milostnych vztazich. O tomhle s nim vlastne nikdy poradne nemluvila. Taky byl vetsinu casu Finn zavreny v rakvi.* Ironii je, ze resime prakticky ten samy problem v lasce. Akorat s tim malym rozdilem, ze Marcel narozdil od Sage by kvuli me byl ochotny to kouzlo podstoupit. Jenze ja to odmitla, protoze vim, ze y byl v budoucnu nestastny. Vim, jak ma rad tohle mesto, ze mu dalo praci ho takhle znovu vybudovat po zniceni Mikaelem a vim, ze ma rad svoje upiry.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 3:20 pm

Proto chci odjet, daleko od New Orleans, daleko od Niklause, od všeho. I když tomu neuteču, chci se o to pokusit. *Díval se na ní a znovu se napil kávy. Měla snad o Sage pravdu? Ano, kdyby tu ona nebyla, byl by buď daleko odsud a možná by se zamiloval o jiné ženy, se kterou by prožil smrtelný život. Možná. Ne, Sage byla  jeho milovanou a on musel respektovat to, co chtěla. Aspoň pokud on neztratí naději úplně a uchýlí se k nejhoršímu.* Bojím se, že ne, Rebekah. Ovládlo to její duši. Nechápu to. Daň za sílu a ovlivnění nemůže být tak velká a pokud toto bude pokračovat... Tisíc let je dlouhá doba na život, i když jsi zavřená v rakvi a jako obětní beránek čekáš, až ti někdo vytáhne dýku z bolavého srdce. Na druhou stranu se bojím. Viděl a zažil jsem věci, o kterých bych se mohlo normálním lidem jen zdát. Možná bych se nikdy necítil v bezpečí, protože vím, co vím. *Pokýval.* Sage o  mé kvótě ví. Pro upíra je padesát let mávnutím ruky. Překotvit se? Ne, ne, to radši zemřu, než být déle s tím monstrem, co se ve mně ukrývá. *Pronesl jako fakt. Opravdu, kdyby se nedopatřením něco stalo se Sage, pokusil by se naposledy jít proti Niklausovi, a pak by si možná sám vrazil kůl z bílého dubu do srdce. Co by na tomto světě dělal? Matka se nevrátí - nevlastní bratr by to zřejmě nedopustil.
Problém by mohl nastat až tehdy, kdy by ještě nebyl přeměněn zpět na člověka a matka se objevila na půdě města. Věděl, že kdyby poručila, pomohl by jí a musel by zapomenout na své závazky. Už jednou to tak bylo. Sage za Ester.* On vybudoval toto město? *Ušklíbl se.* Samozřejmě s použitím své krve a nevinných lidí... *Poslední větu pronesl s odporem a skoro jí vyplivl, jak mu to přišlo hnusné. Nesnažil se to skrýt. Nikdy se svůj hněv a stud na to, čím byl, nesnažil skrýt.*

Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Thu Dec 18, 2014 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 4:49 pm

A pošleš nám pak aspoň přání na Vánoce? *Ani ji nenapadlo ho nějak přesvědčovat, aby tady s nimi zůstával. Jestli si chce žít svůj život, tak ať si ho žije. I když tušila, že Elijahovi se to nebude líbit, ale nejspíš mu nebude bránit. Netušila názor Alisey, ale zbytku rodiny to asi bude jedno.* Zkus chvíli počkat. Až Alisea porodí, tak ji oba dva navštivte a třeba až Sage uvidí mimčo, tak třeba zatouží mít vlastní... Možná. *Věděla, že existujou ženy, které po dítěti netouží. Ona to nechápala, protože ona dítě chtěla, ale Sage to nemusí mít stejně jako ona.* Právě protože je padesát let krátká doba pro upíra, tak bych čekala, že bude chtít se stát člověkem a nebýt navěky upírem. Anebo už má nějaké plány, až tu nebudeš? *Možná by to mohlo být možné. Sice na něj 900 let čekala, ale také strávila 900 let bez něho a musela si nějak zvyknout žít sama. Anebo má někoho bokem. To se jí momentálně zdálo nejpravděpodobnější.* Technicky jsme tohle město vybudovali my. Pak přišel Mikael, všechno zničil a Marcel to sám zase obnovil. *Po jeho poslední poznámce ho probodla pohledem. Tahle věta ji vytočila, možná kvůli té zmínce o Marcelovi. Ale právě přestala mít dost té jeho nechuti k upírům, kterou strkal všem pod nos.* Vážně musíš všem upírům hned přisuzovat to nejhorší? Když se něco semele, proč musíš hledat viníka hned na straně upírů anebo rovnou u Niklause? Mám pro tebe novinku, upíři nejsou ti nejhorší. I mezi ostatními se najdou někteří, kteří dělají mnohem horší věci než nějaký upíři. A nikdo z naší rodiny si nevybral, že bude upírem, ale stalo se. Ale my nad tím nefňukáme a nestrkáme to každému pod nos jako ty.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 6:00 pm

*Jeho odpověď ji nezarazila. Byl to její humor a on jen pokýval. Dál už nic neřekl, jen poslouchal.* Možná... Nevím, co bude zítra, nevím, co bude až Alisea porodí. Vím, jen jedno, nechci ji ztratit a udělám vše, abych ji ochránil. *Na jeho tváři se objevil letmý úsměv, který byl znakem jistého uvolněný po dlouhých staletích, kdy jen čekal. Trochu se zachmuřil, když prohlásila, že by měla jeho láska "nějaké jiné plány".* Bude tu se mnou, když zemřu já, zemře i ona. Má pokrevní linie byla zničena, když mi ten Donovanovic kluk proklál srdce kůlem, Rebekah. Podle mé teorie - když já zemřu, zemře i ona. Stále byl přeměněna za pomocí mé krve. *Ve tváři už měl zase ten zachmuřený výraz, pro něj typický. Rty semkl do tenké linky, ale aby neřekl ještě něco víc, dopil svůj hrnek s kávou a položil ho na stolek. Sotva tak učinil, zaznamenal, že se na něj jeho sestra mračí. Pak spustila, ale z jeho kamenného výrazu se nedalo nic vyčíst. Přimhouřil oči, když domluvila a jeho vnitřní vztek pomalu narůstal na síle. Nechtěl na ni křičet, ale její tón mu nezněl moc příjemně. Stále však byl na povrchu klidný jak skála.* Ano, musím, Rebekah.  A víš proč? Protože za vše může Niklaus nebo upíři zplození z naší krve! Tohle je zlo nad zla. A neboj se, mne se taky nikdo neptal na to, jestli chci být, ale matka to prostě udělala. To jsem přijal, ale nemohu přijmout to, co jsme my - naše rodina - a upíři už udělali. Přeměnil jsem jenom jednoho člověka, protože jsem nechtěl, aby zemřela. Abych já žil a ona šla kamsi pryč, zatímco já tu musel být živ. *Stále vypadal poměrně klidně, ale z jeho tónu hlasu se ukázalo, že už to tak dlouho nebude. Vstal z křesílka chodil sem a tam, v ruce něco žmoulal.* Hnusí se mi. Bohužel se hnusím i sám sobě, když se podívám do zrcadla. Dal bych vše, aby tohle skončilo, ale zjistil jsem, že jsem a to krátký. Proto chci pryč. *Nevesele se ušklíbl, když označila jeho postoj za fňukání.* Buď stále jen sladká dívenka, Rebekah. Nic jiného ti nezbývá. *Zavrčel a otočil se k ní zády. Najednou se něco mihlo vzduchem, on byl stále otočen a na stole, vedle jeho hrnku, dopadl jeho denní prsten. Stejný, jako měli všichni Původní.* Nechci být závislý na tomhle, aby mohl vidět slunce. *Tohle skoro zašeptal. Chvilku bylo ticho, pral se sám v sobě, ale náhle se vše z něj uvolnilo a on se zpět otočil na sestru. Oči měl podlité žilkami, které se mu rozbíhaly až k lícním kostem. Divoké oči měl podlité krví a špičáky mu přečuhovaly na dolní ret. Bylo to poprvé, co jeho sestra viděla jeho druhou tvář.* Nechci tuhle tvář! *Vyštěkl, ale rázem už vypadal jako opuštěné štěně. Žilky mu ustoupily a jeho tvář, posmutnělá, se opět vrátila do normálu. Svěsil hlavu a jeho kůže se začala pod světlem pomalinku pálit. Vzdychl, hrábl po prstenu a znovu si zničeně sedl do křesla. Sage naštěstí ještě spala, neprobudil ji.* Nechci... *Sklopil hlavu. Teď už se do něj Rebekah mohla klidně pustit, nebránil by se.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 6:28 pm

Nejsem si jistá, jestli to tak opravdu bude. Oba dva jste umřeli a oba dva jste ožili. Ty jsi ožil díky rozpadající se druhé straně a ona... No, nevím, jak ona ale určitě to bylo jiným způsobem, který mohl třeba obejít krevní linii. *Nejspíš byla šance asi jedna ku dvaceti, že to tak opravdu bude, ale třeba to tak opravdu je. Správně by nemělo být možné, aby upíři ožívali a stejně se to tu běžně děje, tak proč by se nemohlo stát možné i tohle? Ale veškeré úvahy nad tím se jí vypařily z hlavy, když se začala hádat s Finnem. Se zamračeným výrazem ve tváři ho sledovala, jak reaguje na to, co mu řekla. Přesně jak čekala si nic z toho, co řekla, nevzal k srdci. V jednu chvíli se trochu s obavami podívala na prsten, když dopadl na stolek. Co plánuje? Byl den a kdyby nebyli původní, tak by se teď mnohem víc bála toho, že se vydá k oknu a nechá se upálit. Ale místo toho spatřila jeho upírský obličej. To se nestávalo často.* A stejně za všechno viníš upíry a Niklause, i když jsou tu někdy i horší. Víš, že v tomhle městě se dá najít pár vlkodlaků, kteří klidně umisťují bomby do zátoky a nechávají pak umírat v bolestech vlastní lidi jenom proto, aby se vzchopili a bojovali proti ostatním frakci? Tohle by Marcel nikdy neudělal. On se stará o svoje upíry a nevraždí je bez důvodu. Anebo víš, že v tomhle městě je čaroděj, který znásilnil svoji mladší sestru, pak nechal svoje kamarády, aby si s ní taky užili a ještě s ní po tom všem počal dítě? *Záměrně nezmiňovala jména. Pokud o tom Finn ví, tak mu dojde, o koho se jedná. I když pochybovala, že by mu o tom Genevieve řekla. To spíš bude vědět to o vlkodlacích.* Pořád si myslíš, že upíři jsou ti nejhorší? Nik aspoň svoji rodinu chrání, chrání svoje dítě a stejně tak by pomohl i nám, kdybychom byly v problémech. *Nebyla si jistá, zda by to samé podstupoval i pro Finna. Věděla, že spolu nikdy moc nevycházeli, proto ho Klaus nechával zavřeného tak dlouho v rakvi.* A když se ti nelíbí tvoje tvář, tak sis mohl stěžovat Esther. Ona ti to udělala, uděala to nám všem. A když se po tisíci letech vrátila, tak si hrála na vzornou matku, předstírala o nás starost a přitom za našimi zády s tebou plánovala naší smrt. Ani se neobtěžovala s tím, že by nás proměnila opět na lidi, i když mohla. Radši by nás zabila, než aby nám dopřála klidný a smrtelný zbytek života. A teď tu obviňuješ Niklause, který dělá první poslední, aby ochránil svoje dítě, a stojíš na straně té, která by klidně chladnokrevně zabila všechny svoje děti.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 7:33 pm

*Díval se jí do očí. Už byl klidný, se zachmuřenou tváří sledoval to, jak pochybuje. Niklausův mazlíček Rebekah...K vlkodlakům a znásilněné ženě se nevyjadřoval. To nebyl jeho problém. Vlkodlaci i čarodějku tu byli od jak živa, upíři ne. Nehodlal se se sestrou dohadovat o tom, kdo je horší a kdo ne. Pak narazila na "milovaného" Niklause. To už ho trochu nadmulo, ale stále zůstal sedět jako hromádka neštěstí. Jen zvedl oči.* Chrání svou rodinu? Měl ji chránit před tisíci lety. Nebo už si zapomněla na Henrikovu krev na jeho rukou? *Pronesl to do ticha. Jejich nejmladší. Měl ho rád, byl zvídavý a bylo to dítě. Nevinné dítě. Ano, v jeho očích za to vše mohl Niklaus. Kdyby se tenkrát nestalo to, co se stalo, nikdy by v nemilost vlkodlaků nespadli. Nikdy...* Neobviňuj matku, sestro! Zlo nejde změnit. Jeho podstata tam stále je. Milovala nás tak, že nesnesla pohled na to, co jsme udělali. Kolik životů padlo naší rukou, kolik slz a krve bylo prolito. Ano, snaží se, slyšel jsem. Ale ze zla vystoupí zlo. Všichni se budou chtít dítě zničit - mrtvé či živé - stejně vyvolá válku. Kdybych mohl,postavil bych se za matku znovu, protože ta jediná měla šanci zničit tohle vše. Radši bych zemřel, že koukat na to, co se teď děje. Ale přišla Sage a já se pro vaše klidné spaní nebudu dále zaobírat těmito věcmi. Možná, že kdybych   nebyl tak dlouho "mimo", možná bych si zvykl. Možná by mne neužíralo to, že jste měli tisíc šancí, dostat mne z rakve. A nejenom mne! Niklaus nás zavřel do rakví. Takhle se rodina nechrání, Rebekah. Myslel jsem, že si sama byla v rakvi dost dlouho, aby sis uvědomila, co je nás bratr zač. Možná se změnil a možná i k lepšímu, ale vyvěrá tu další daň z dlouhověkosti - nezapomínáme - tedy já aspoň ne. Možná dělá první poslední, ale nikdy to stačit nebude. Za tisíc let si naše rodina nadělala nepřál až dost. A přátel? Ten tvůj Marcel se řadí do které skupiny? *Pronášel a vstal. Měl pocit, že zase vyjde, proto se už nesnažil. Nikdy ho nikdo nepochopí, jen jedna - ale ta byla teď někde na druhé straně a on zjišťoval, že ani Sage po dobrém nepřesvědčí k tomu, aby mu porozuměla.* Nechtěl jsem rozpoutat nedorozumění. Proto radši půjdu svou cestou, abych náhodou neskončil na mých posledních pár let znovu v rakvi. Nashle, Rebekah, rád jsem tě viděl. *Pokýval, vzal hrnek a odkráčel směrem do kuchyně. Ještě se mezi dveřmi zastavil.* Vánoční přání bych ti možná poslal, ale po tomto nevím, jestli o něj stojíš. *Zamručel a vydal se i s tácem nahoru do patra, kde stále sladce spala jeho Sage. Jeho poslední naděje.*
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeThu Dec 18, 2014 10:21 pm

*Nakrčila čelo, když vytáhl Henrika. Vážně teď bude vytahovat tohle?* Tehdy to byla nehoda. Ti dva prostě udělali klukovinu, blbost, koukali na vlkodlaky a mělo to katastrofální následky. Ale Klaus za to nemůže. *Chtěla mu pak ještě něco říct, ale zarazila se, když ji okřikl, ať neobviňuje matku. Nemohla uvěřit, že v ní pořád vidí to dobré.* Milovala nás tak, že nás odsoudila k záhubě. Sebrala nám naši šanci na normální život a nikdy nám ji nevrátila, i když měla tu možnost! Ona z nás udělal to zlo. Ona a Mikael. Ten aspoň řekl Alisee o tom kouzle a nepřímo nám dal naději. A neobviňuj nás z toho, že jsme tě nevytáhli z rakve. Když by to někdo z nás udělal, tak by rázem skončil v rakvi taky. Strávila jsem s ním tisíc let, chvílema jsem ho nesnášela za to, co mi provedl, ale svým zvláštním způsobem nás chránil. Klaus je většinu času zlý a paranoidní, ale má svoje hranice. Nikdy by nezabil ani se nepokusil zabít někoho z rodiny. Kolik z nás to může říct? Maximálně ještě já a Elijah, možná i Mikael, když není Nik jeho syn. Nik nás sice zavíral do rakve, ale aspoň jsme byli naživu... A Marcel není přítel. Je součást rodiny. Klausův adoptivní syn a můj... *Tuhle větu nedokončila. Ani nevěděla, jak ho označit. Bývalý? Někdo, koho miluju? Někdo, s kým chci strávit život, ale bojím se budoucnosti? Naštěstí větu ani nemusela dokončovat, když se Finn zvedal a měl se na odchodu. Na jeho další slova už nic neřekla. Jestli bude chtít, tak ji to vánoční přání pošle a když ne, tak kvůli tomu smutnit nebude. Jakmile tam zůstala sama, tak se hned poté odebrala také k odchodu. Venku před domem si vzala jedno auto a odjela pryč.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 12:57 am

"To je škoda, bylo by fajn vědět to už předtím," řekne a pousměje se na ni. "Sice jsem si nikdy nemyslel, že jsi moc holčička, nechovala ses tak. Ale teda zase tohle bych do tebe neřekl. Že jsi utíkala před lovci. A úspěšně," dodá nakonec. Claire byla vždycky, teda od té doby, co ji znal, docela drsná holka. No, holka.. Spíš by někdy řekl, že se chovala jak kluk. Měla ráda auta, dokonce je opravovala.. A její chování taky nebylo zrovna typické holčičí. "Vidíš, mně stačilo být nesmrtelnej a vědět, že Lovci se nikdy nezabíjej, kvůli jejich kletbě. Bohužel, to už nezjistíme, jestli bychom byli. Třeba by ses mi nezamlouvala a já bych ti hned zakroutil krkem," koukne se na ni a ušklíbne se. Dřív se s lidmi ani s upíry moc nevybavoval. Buď je chtěl ovládnout, užít si s nimi.. Stejně to nakonec pro většinu skončilo smrtí. Na nikom mu za ta staletí ani nezačalo záležet. Tedy až na Noru. Teď je ale upřímně rád, že se jí zbavil. Když se vrátila, byla strašně otravná. Když na to takhle zpětně vzpomínal, uvědomil si, že se jí zbavil díky Genevieve. Předstírali, že jsou spolu... "Já vím, že bys čarodějkou asi nebyla.. Ty jsi stvořená pro to, být vlkodlakem. Myslel jsem to spíš tak, že si tě dovedu jako čarodějku představit. Samozřejmě nemůžu porovnávat čarodějnictví a to, být vlkodlakem.. Být čarodějem je samozřejmě lepší," koukne na ni, jak bude reagovat a po chvíli se začne smát. Jo, teď trošku svým způsobem schazoval Claire, ale dělal si legraci. "Existujou způsoby, jak ti ten pocit aspoň trošku přiblížit. Když budu mít možnost, budeš jedna z prvních, a pravděpodobně i posledních, kterým to ukážu," slíbí jí. Myslel to, co mu prováděla na dovolené i Gen. Dovolila, aby její magie proudila i jeho tělem. Něco takového zažil poprvé od doby, kdy byl proměněn v upíra. "Taky v to doufám. Ale uvidím, jak se všechno vyvine," koukne na ni a pousměje se, když ho pohladí po ruce. "Jo, na osud," zopakuje trošku tišeji než Claire a kopne do sebe taky panáka. Musí se zasmát, když slyší, jak ironicky Claire mluví o Finnovi. "O takovýho bratra by stál fakt každej!" řekne ironicky a nakonec se zase zasměje. Taky už v sobě začínal mít dost alkoholu. Když Claire nastaví ruku, tak si s ní dá s radostí placák. "Já ti to říkám celou dobu. Je dost pravděpodobný, že bys tam skončila i kdybych tě nevezl autem. Byla bys schopná do příkopu zahučet i tak, kdybys šla pěšky," řekne a zasměje se. "Jo, volno tam určitě bude. Bude tam akorát Finn a ta Jeho. Možná budeš mít štěstí a poznáš mého bratra," řekne s otráveným úšklebkem na tváři. "Každopádně, pokojů je tam dost, teda pokud si nebudou zkoušet každou postel zvlášť. Přece jenom, po tolika letech mají co dohánět," zasměje se a podívá se na ní. "Tak vždycky je volná moje postel," koukne na ni a svůdně se usměje. "Samozřejmě beze mě, já bych se vyspal někde na gauči," dodá rychle, aby si nemyslela, že ji tu snad balí nebo co. "Určitě se to nedozví, pokud mu to můj práskačskej bratr nepoví. Vlastně by mohl být Finn jeden z těch jeho divných přátel, nemyslíš? Taky nemá smysl pro humor." Hodí do sebe dalšího panáka, stejně jako Claire a ušklíbne se, když mu zavrní do ucha, jestli je si tak jistý. "Jsem si naprosto jistý," přiblíží se k jejímu uchu a pošeptá to do něj, stejně tak, jako to udělala předtím ona. Moc dobře věděl, že si z něj dělala srandu, stejně tak si z ní dělal srandu on. Bylo by vážně zvláštní, kdyby se hned při první příležitosti vyspal s Claire, když pořád tak moc usiluje o Gen. "Rozkaz, slečno," koukne na ni a zazubí se. Samozřejmě, že vydrží víc on. Claire teď je 'jen' vlkodlak, on je Původní upír. A to je rozdíl. Mávne na barmana, že chtějí dvě flašky něčeho tvrdého. Pak ale ještě dodá, že chce jednu flašku něčeho slabšího s tím, že je to tady pro Claire. Radši se ani nedívá, jak se na něj v tu chvíli podívá. Alkohol, co vypili, i flašky, co si s sebou vezmou na plantáž, zaplatí, a přidá k tomu tučné dýško, jako vždy. "Můžeme?" koukne na ni tázavě, vezme taštičku, do které mu barman flašky dal (přece jenom by nebylo moc praktické, aby táhli tři flašky v rukách. Opilí. To by ty flašky taky nemusely přežít.) a vezme Claire za paži, protože jak už vstávala, tak viděl, že to s ní nebude vůbec jednoduché. "To jen pro jistotu, aby ses mi tady někde nenatáhla, jako posledně," řekne, zazubí se na ni a potom se společně vydají na plantáž. Cestou si povídají, většinou o různých blbostech, protože, dejme si ruku na srdce, oba už měli dost vypito. Když došli k domu, Kol neomaleně otevřel dveře - nadělal u toho dost hluku a Claire se pořád chichotala. Bylo mu jedno, jestli probudí Finna a tu jeho.. Sage? Ale divil by se, kdyby je to neprobudilo. To by museli buď spát dost tvrdě a nebo mít hodně na pilno. A nic neslyšel, takže asi spali. S Claire 'došli' společně až k němu do pokoje, posadili se na postel a Kol načal flašku. Jestli si Claire myslela, že to nechá jen tak, tak byla na omylu. "Tak co, ještě pořád se na co cejtíš?" koukne na ni tázavě a dá si pár loků rovnou z flašky. Později si uvědomil, že nebyl moc dobrý nápad to, že s Claire šel k sobě do pokoje. Asi bude muset spát fakt na tom gauči. A nebo si z Claire vystřelí.. Ještě neví.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 10:45 am

*Spokojeně spal vedle Sage, ruku ovinutou kolem jejího pasu. Spal na boku, ona byla otočená zády, takže mu to dávalo jistý pocit, že je jeho láska v bezpečí. S trhnutím se probudil ihned, jak Kol otevřel dveře. Posadil se a zaposlouchal se. Slyšel kroky, které vedly do jednoho z pokojů a pak už jen hlas jeho bratra. Podíval se a Sage, taky jí to probudilo, on jí jen pohladil po vlasech a usmál se. I když by to ve tmě nebylo vidět, protože už měl hlavu odvrácenou na dveře z jeho pokoje. Stáhl obočí a  myšlence: on ještě žije?, si znovu lehl. Tentokrát na záda.* Můj bratr, Sage. Ten nejmladší. *Tohle řekl mírným hlasem, takže to přiopilý Kol mohl slyšet jen tak tak.Pole dalších kroků usoudil, že si bratříček přivedl návštěvu a podle trochu nejisté, ale jemné chůze, usoudil, že to bude žena.* Nemá způsobů, omluv ho. * Tohle už řekl hlasem silnějším, aby to oba dva v nedalekém pokoji slyšeli. Nevěděl, co může opilý Kol zmoct, ale rozhodně se mu nebude spát tak lehce, jako doteď. Přece jenom, byl to jeho bratr a on tolikrát viděl, když se před tisíci lety opil silným vínem. Nebyl pak moc milý, slušný ani normální. I když, s tím posledním si nebyl jist, jestli za to může alkohol.* Spi, má lásko. *Zašeptal a vtiskl letmý polibek Sage do vlasů. Samozřejmě, že čekal, až usne. Přece jenom - povaha Sage a Kola si byla podobná - a on nesál o to, aby nakonec skončil v rozhovoru s Kolovou návštěvou a Kol s jeho Sage.*

Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Sat Dec 27, 2014 1:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sage Ellis

Sage Ellis

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 11:06 am

*Ležela v posteli a pravidelně oddechovala. Spánek jí teď zaměstnával, takže nevnímala. Možná jí hlavou probíhaly nějaké ty sny a myšlenky. Ale tohle neovládala. Měla ale takový ten příjemný pocit, že vedle ní leží její Finn a "hlídá" ji. Proto byl asi její spánek klidný a spokojený. Ale tohle brzo narušil příchod nějakých dvou osob. Mírně se lekla a probudila se. Poslouchala a nesouhlasně se zamračila. Věděla, že i Finn se probudil.* Tví sourozenci mají jednu "dokonalou" vlastnost. Objevit se v tu "pravou" chvíli. *Řekla tím svým ironickým tónem hlasu. Ano, byla trochu naštvaná. Ale na druhou stranu jí to bylo asi jedno. Možná. Všichni Finnovi sourozenci byli skoro stejní A ona netoužila po setkání s nimi. Věděla už dopředu, jak by to nejspíše dopadlo. Na jeho další poznámku jen chápavě kývne, ale asi to není moc v té tmě vidět. Tohle ale jde stranou nebo si to jen neuvědomila. Ale jedno bylo jisté, že teď jen tak neusne.* Ráda bych. *Prohodí sice ne moc mile, ale zle to nemyslí. Znova se zaposlouchá do zvuků. Možná by měla ještě něco říct, ale rozhodne se to neřešit. Ne teď. Proto si znova lehne. A ve snaze přivolat spánek, nakonec vážně znova usne.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 5:33 pm

(Jen se pousměje a pokrčí rameny, že teď už je to jedno. Trochu se začervená a hraje, že je polichocená, a že si to ani nezaslouží. Ona se taky jako holčička nikdy necítila a ani nechovala. Neměla to zapotřebí, jediné, co musela, bylo být silná. Jinak by nepřežila. Byla dítě, no, dítě, člověk, který musel rychle vyrůst, a přizpůsobit se okolí.) Byla to zábava. Tedy, alespoň někdy. A to k těm holčičkám. Nikdy jsem moc nemusela takové ty dámičky. Jasně, taky se mi líbilo dobře vypadat, ale nikdy jsem se jako dáma moc necítila. Připadaly mi slabé, a jediná jejich zbraň byla hezká tvářička. Násilí, alkohol a tvrdý sex jim taky byli cizí. Já byla vždy tak trochu odlišná. (Ušklíbla se a škytla.) Bože, já jsem dneska ale ukecaná. (Řekla a začala se nahlas smát. Ostatní lidi v baru se na ní dívali a protáčeli nad ní oči. Jen přikývla.) Neboj, to bych ti nedovolila. (Našpulí rty, že ho políbí ale těsně něž se dostane k jeho rtům se rychle odtáhne a ušklíbne se. Kopne do sebe další dávku. Je to jako droga. Začneš a nemůžeš přestat. Jeho teorie je zajímavá a je to jako rajská hudba pro její uši, avšak ona ví, že je to nemožné.) Přesně. Já jsem stvořená pro to být vlkem. Jako sexy čarodějku, která by propadla černé magii a brzy by přišla o život. (Zakřenila se. A pak zavrtila lehce hlavou.) To nemůžeš vědět drahoušku. Ani jeden z nás nemůže vědět, co je lepší, protože ani jeden z nás nebyl ten druhý. Je to zamotaný, ale dává to smysl. (Pousmála se a zívla. Venku už byl dávno večer a na ní začínala doléhat únava. Nechápavě stáhne obočí k sobě a ostražitě si ho měří. Po chvíli svůj nepříjemný pohled vystřídá zvědavý a natěšený.) Dobře, už se těším. Doufám, že se toho dožiju. (Zazubí se na něj a objedná si od barmana tequilu sunrise. Je to takový tlamolep, ale ona na to teď má chuť. Ihned jak to před ní postaví, tak se napije a omylem jí pár kapek steče po bradě a kápne na triko.) Kruci. (Zakleje a začne si triko čistit. Nepřestává však poslouchat Kola. Pozvedne ironicky obočí a kouká se mu do očí. Po chvíli vyprskne smíchy.) Jo, a rovnou bych tam zůstala, vyspala se tam a ráno pokračovala. (Pousměje se na něj.) No, nevím, jestli o to stojím, ho poznat, ale co. Další člověk co mně nebude mít rád. Počkej, on má nějakou? Tak to musí být nějaká zoufalka. No, myslím si, že budou spát spolu, protože, kdo by si nechal po tolika letech ujít jakoukoliv příležitost užít si sex? (Jakmile začne mluvit o jeho posteli a k tomu nasadí svůdný pohled, neubrání se úsměvu. Její úsměv se rozšíří, když rychle dodá, že by spal na gauči. Chová se jako nějaký puberťák. No, zrovna ona má co říkat.) A pokud poví, vezme Klausovi dýku a zapíchneme ho na pár let do rakve a bude pokoj. No jo, oni dva by si asi "skvěle" rozuměli. (Zasměje se.) Hele, Finn a Rebekah mají jedno společné. (Zakření se na něj. Nenechá si ujít hnusné poznámky na Bečin účet, zvlášť když je opilá.) Oba dva jsou to práskači. (Kopne do sebe další rundu, kterou předtím objednala. Jen ho poslouchá, když jí šeptá do ucha. Jako kdyby ji snad škádlil, aby to fakt udělala. Jakmile zaplatí a vezme flašky, začne se pomalu zvedat z židle, ale je tak trochu jako slon v porcelánu. Jeho poznámku s tou flaškou pro Claire přejde jen nepříjemným pohledem. Na jeho "Můžeme?" přikývne a chytne se jeho paže.) To je od tebe milé. (Pousměje se a trochu nepravidelným krokem se s ním rozejde na plantáž. Ani moc neví co říkala, ale ví, že se cestou pořád smála. Byl večer a ona skoro vůbec neviděla a tak když Kol otevřel dveře, vešla za ním a hned se natáhla, protože nečekala že práh bude tak vysoký. Vůbec jí to nebolelo, i když ráno bude mít na bradě pěknou modřinu. Jen se nahlas smála a vůbec jí nevadilo, že v domě může někdo spát. Na schodech se motala a sem tam její chodidlo dosedlo na zem až moc tvrdě, takže podlaha hlasitě zaduněla. Na jeho postel skočila a na chvíli se ocitla kousek nad postelí, na kterou tvrdě dopadla. Sedla si blíž k němu a pozorovala ho.) Jasně, jasně, jen sem s tím! (Pousmála se a začala mu brát flašku z ruky. Avšak Kol se moc nedal a tak si trochu alkoholu vychrstla na džíny. Koukla se na to a mávla nad tím rukou. Normálně by si je nechala, ale jelikož se to lepilo a studilo to, jednoduše si je sundala, hodila je do rohu pokoje a sáhla si triko o něco níž, aby neprovokovala Kola. Napije se z flašky a opře se o Kolovo rameno. Odloží flašku a po chvíli se znovu napije.) Na zdraví! (Zasměje se a tentokrát si dá o něco více než předtím. Podá flašku Kolovi a položí si záda na postel. Nohy má stále spuštěné z kraje postele. Finna ani Sage nijak nezaznamenala, a ani jí to nějak nevadilo.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 7:50 pm

Když poslouchá, co říká Claire o těch 'dámičkách', úsměv na tváři se mu rozšiřuje čím dál tím víc. "Claire, normálně si začínám myslet, že my dva bychom si rozuměli," řekne a pořád se na ni usmívá. "Já jsem potkával hromadu těch dámiček. A řeknu ti, jedna horší než druhá. A jak jsi řekla - byly slabé, sice pěkné, ale slabé. Pily akorát víno, a to ještě tak decentně, že se nedaly opít. Takže jsem je nakonec stejně musel vždycky ovládnout, aby nevyváděly. Vyspaly se se mnou, to jo, ale nebylo to nic moc. Stejně jsem si je dal akorát ráno k snídani. K tomu se hodily nejvíc," řekne a ušklíbne se na ni. Potom se na ni podívá a pozvedne jedno obočí. "Takže říkáš, že ty jsi byla vždycky na to násilí, alkohol a tvrdej sex?" koukne na ni a zaculí se. Claire by se mu líbila, kdyby ji ovšem potkal dřív. A co ví z jejího vyprávění, nenechala by se jím jen tak rychle oblbnout a zabít. Nene. To spíš ona by si užívala s ním. "Nojo, alkohol rozváže jazyk každýmu. I Finn by se jistě rozpovídal... Bůh ví, co by vyváděl v tvojí přítomnosti," koukne na ni a začne se smát. Při představě Finna nabalujícího Claire.. To vážně nešlo nesmát se. Když se k němu přiblíží tak, že ho chce políbit, trošku tázavě se na ni podívá. Ale potom se zaculí - jedna pusa nikoho nezabije.. Ale ona se hned odtáhla. "To bylo dobrý," řekne, ukáže na ni prstem a ušklíbne se. "Ne, to ne. Tak drsná zase nejsi, aby tě ovládla černá magie.." koukne na ni s úšklebkem. "Tak daleko jsem se nedostal ani já, a to je už co říct." Aby pravdu řekl, když ještě nebyli upíři, o černé magii ani neuvažoval. Skoro o ní nic nevěděl.. Ale teď? Matka na ně použila kouzlo plné černé magie. Díky tomu se z nich stali upíři... "Ale tak můžeme se shodnout, že bejt upírem není zase tak špatný. Sice to není žádná výhra, ale občas se to hodí, nemám snad pravdu?" koukne na ni tázavě a trošku se ušklíbne. Upírství mělo vážně svoje výhody. No kdo by si nepřál ovládat obyčejné lidi jenom tím, že se jim podíváte do očí a řeknete, co po nich chcete? To by chtěl každý a kdo by řekl, že ne, jistojistě by lhal. Stejně tak vlkodlaci - ty proměny asi nebyly nic moc, ale jejich pro upíry jedovaté kousnutí? Co by za to lovci upírů dali. A čarodějnictví? Škoda mluvit, to mělo snad všechny výhody na světě, aspoň dle Kola. "No, rád by tě asi neměl. Když nemá rád mě, neoblíbil by si ani tebe. Přece jenom, jsme docela podobné povahy, chováme se taky pdoobně.. Ne, neměl by tě rád. No zoufalka to asi bude, už jen proto, že si nabrnkla Finna. Ale nikdy jsem se s ní moc nebavil, vlastně ji skoro ani neznám," koukne na ni a pokrčí rameny. Mezitím, co se takhle baví, do sebe hází panáky jako na běžícím páse. "No to já nevím.. Ale tak Finn je divnej, třeba chce počkat až po svatbě.." znovu pokrčí rameny a začne se smát. "Myslím si, že bychom Klausovi tu dýku ani brát nemuseli - ten by nám ji dal s radostí sám, nemá ho rád stejně tak jako já. Při nejmenším. Ani jeden z nás nemá rád Finna.. Vlastně ani Jacksona. Za krátkou dobu to jsou dvě věci, ve kterých se docela shodneme, co se to sakra děje?" Ani nečeká odpověď, byla to spíš řečnická otázka. "Hej, tak to jsi trefila, Claire. To vlastně nevíš, že jsem kvůli ní jednou skončil v rakvi, co? Nikdy jí nevěř. Zvlášť ty," poradí jí. Nikdy Rebece nezapomene to, jak ho zradila.. Měli se společně zbavit Niklause a ona to všechno zkazila. Vlastně jí to ještě ani pořádně nevrátil. Ale co není, může být... ALe ne teď, dá se říct, že teď spolu jakž takž vycházejí. Pokud na něj neudělá zase nějakou boudu, nemusí se bát.
Bohužel, když Claire spadla na prahu domu, už ji nestačil nějak zachytit, takže s velkou ránou žuchla na zem. Nečekal, až se posbírá ze země (to by tam mohli být taky do rána) a pomůže jí. Potom už jdou, ruku v ruce, nahoru do jeho pokoje. Sice Claire nadělala rámusu požehnaně, ale aspoň se neskutálela ze schodů dolů. To by ještě tak scházelo. "Nešiko," řekne a koukne na ni, když si alkohol vylila na džíny. "Ty rifle jsou mi jedno, ale toho alkoholu je škoda!" zatváří se smutně a pak se zasměje. Když si azčne kalhoty sundávat, jenom pokrčí rameny, že je mu to jedno. No, že mu to spíš vůbec nevadí... Když si začala stahovat tričko, musel se zasmát. Vážně si myslí, že pomůže, když si stáhne tričko dolů? "Na zdraví!" zopakuje po ní a vezme si flašku. Dá si pár loků a potom pozoruje Claire, když si lehla na postel, teď už si tričko spíš nehlídala. Naposledy se napije a potom si lehne vedle ní a čučí do stropu. "Chceš ještě?" zeptá se a otočí na ni hlavu.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 8:31 pm

(Jen se sladce kousne do rtu a přikývne.) Jsem stejného názoru. Máme toho docela dost společného, Kole. (Ušklíbne se na něj a pak chvilku přemýšlí nad jeho otázkou.) No, vždycky ne. Nejvíce mi ale z těch dob zůstaly ty poslední dvě věci. (Pousměje se na něj a jen se zlostně koukne na barmana, který je po očku pozoruje a tak trochu odposlouchává jejich rozhovor.) Radši to nechci ani vědět. Já jsem vždycky byla spíš na ty zlý kluky. (Trochu se zaculí a mrkne na něj. Přijde jí vtipné, jak se tu škádlí jako kočky. Pousměje se a jde zde vidět lehký náznak hrdosti. Nad jeho dalšími slovy se už nepozastavuje.) Jo, být upírem není zas tak špatné. (Ušklíbne se. Ano, má to své výhody a nevýhody, jako všechno.) Já už jsem si zvykla, že mně tví sourozenci nemají v oblibě. (Zašklebí se na něj a začne se smát, když řekne to s tou svatbou.) Ten Finn musí být opravdu hodně divnej. (Nad jeho dalšími slovy jen přikývne a pozoruje ho. Ke Klausovi se nemusí vyjadřovat, ale k Rebekah už ano.) Teď už to vím. Neboj se. Já jí nevěřím ani nic jiného. Kdybych mohla, zakroutila bych jí krkem. Ale myslím že to by pro ní byl až moc milosrdný trest. (Ušklíbne se. Neví, jestli s ní bude Kol souhlasit, ale je jí to jedno. Ona jí prostě nemá ráda a Kol to ví. Nebude se nějak omezovat. Ne dnes ani nikdy jindy. Když spolu jdou ruku v ruce, kouká se hlavně na cestu, ale občasně se koukne na Kola. Zamračí se na něj, když jí osloví nešiko.) Hele, bylo to jenom trochu. (Ušklíbne se a pozoruje ho, jak si lehá vedle ní.) No jasně! (Ušklíbne se a vyhoupne se nahoru na Kola, na kterého si obkročmo sedne. Vezme mu z ruky flašku a ex jí dopije. Prázdnou lahev položí kousek od nich na malý noční stoleček. Koukne se na Kola a ušklíbne se. Nakloní se k němu a dívá se mu do očí.) Myslím, že si budeš muset rozdělat novou flašku. (Stále je takhle blízko u něj a nepřijde jí to nějak divné. Dokonce je jí jeho společnost celkem příjemná.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 8:53 pm

"Tak o tý jedný věci vim, ožral jsem se s tebou několikrát a pokaždý to stálo za to," koukne na ni a ušklíbne se. Vážně byla jeho chlastací parťák.. Když nechtěl pít sám, stačilo zavolat Claire a ta ochotně přišla a dělala mu společnost. A bylo to tak i naopak. "Ale tu třetí věc, to jsem zažil jenom jednou.. A co já vím, klidně jsi ten drsnější sex mohla hrát, abys mě nezklamala, co?" koukne na ni a lišácky se usměje. Jo, teď už ji docela provokuje. Barmanovi nic neříká, je mu jedno. Však ať si poslouchá, pokud neví nic o upírech, vlkodlacích a celkově o tomhle nadpřirozeném světě, bude si myslet, že už dost přebrali a mluví z nich hlavně alkohol. "Co já vím, třeba by se ti vožralej Finn zalíbil.. A choval by se třeba jinak. Třeba by se v něm probudilo jeho horší, drsnější já," pokrčí rameny a pak se přiblíží k jejímu obličeji. "Třeba by se začal chovat stejně úžasně jako jeho mladší bráška Kol," řekne to tiším hlasem, chvilku u jejího obličeje zůstane a potom se zase odtáhne. "Ty nepotřebuješ, aby tě měli moji sourozenci rádi. Snad ti stačím já, ne?" koukne na ni a usměje se. "Tak zabíjet by se nemusela, přece jenom, je to moje sestra.. Ale taky mi v minulosti dost zavařila, takže by si klidně nějakej menší trest zasloužila," řekne s úsklebkem na tváři. Beku by nezabil. Pořád na něj vytahovala to, jak se proti ní postavil s kolíkem z bílého dubu.. Ale to byl docela v hajzlu z toho, že se měl vrátit Silas. Na něj totiž věřil, a všichni z něj měli blázny.. A co se nakonec ukázalo? Že měl pravdu. "Předtim to byla troška, ale teď se k tomu přidala troška, kterou mám na tričku.. Za chvilku bude těch trošek víc a máme po celý flašce!" řekne s úsměvem a zasměje se. Nějak mu nevadilo, že si na něj sedla.. Vlastně mu ani nevadilo, že mu trošku polila tričko, však se to vypere. Když se k němu nakloní, taky se jí dívá do očí, neuhýbá. "To bys ze mě musela vstát. A abych řekl pravdu, já mám alkoholu už docela dost. Ale jestli chceš, můžu vstát a načít novou flašku. Toho slabšího alkoholu," pořád se na ni dívá, ale stále se nemá k tomu, aby vstal a vážně tu flašku rozdělal.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 9:51 pm

(V očích se jí lehce škádlivě zablýskne a ústa se jí zkroutí do úšklebku.) Já vím, já vím. Se mnou to stojí vždycky za to. (Mrkla na něj. Je pravda že pila buďto s Kolem, nebo Marcelem. Ale to jen zřídka. Nejradši však pila s Kolem. Zatváří se na něj trochu ukřivděně a na obličeji se jí objeví pohrdavá vráska.) Bylo mi jedno, jestli bych tě zklamala, nebo ne. Šlo mi o to, si to co nejvíce užít. A podařilo se. (Zakření se na něj a vyplázne na něj jazyk. Ale jen malinko, aby ho mohla zase co nejrychleji zastrčit. Nad Finnem jen mávne rukou.) Tohle jsou stejně jenom dohady, Kole. Museli by jsme ho nejdříve pořádně vožrat a až potom by jsme to zjistili. Nevím, jestli se ti dá vyrovnat Kole. (Řekla svůdně a musela se hodně kousnout do jazyka, aby se nezačala řehtat na celé kolo.) No, jasně, hele, jediný kdo mně ještě nepoznal je ten.. no, Elijah. Ale třeba kdyby si mně oblíbil Klaus, což se nikdy nestane, to by taky nebylo na škodu. (Znovu se na něj zazubí. Nechtěla být s Klausem něco jako BFF. Jí by stačilo jen kdyby nedovolil, aby jí někdo zabil. To by jí bohatě stačilo. Může si o tom, maximálně tak nechat zdát.) Fajn, až na něco přijdeš, nebo já přijdu, domluvíme se a oplatíme jí to. (Zazubila se na něj. Začala se znovu smát když mluvil o celé lahvi.) Klid, Kole. (Pousmála se a naklonila hlavu když jí řekl to, co chtěl.) Jo, mně to taky stačilo. (Křivě se usmála a dívala se mu do očí. Její úsměv se pomalu stáhl, ale na jejím obličeji z něj šly vidět jeho pozůstatky. A najednou se to stalo. Nevěděla proč to dělá, a úplně zapomínala, že na ní doma čeká někdo, kdo jí miluje. Naklonila se k němu ještě blíže a políbila ho. Nejdříve jemně, nerozvážně, a po chvíli se polibky stupňovaly. Byli vášnivější, dravější, hladovější. Jednou rukou mu pomalu zajela pod triko a hladila ho na jeho svalech. Cítí to horko, které ji uvnitř rozpaluje. A někde uvnitř bliká výstražné světýlko, které křičí:"Co to sakra děláš? Ihned přestaň!" Ale tohle malé výstražné volání překřičí siréna, která volá, že chce víc a víc. A Claire poslechne. Nezaváhá ani na minutu, neuvědomuje si, že je to špatně, jelikož její mozek je moc zaslepený alkoholem, než aby normálně pracoval.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 10:28 pm

"Tak neznám nikoho, kdo se se mnou vyspal a neužil si to," koukne na ni a ušklíbne se. "Ale musím říct, že s tebou to teda taky nebylo špatný, Claire. Ale rozhodně byly i lepší,.." provokuje ji. Hodně ji provokuje a je si toho vědom. Pozorně ji sleduje, protože mu nechce uniknout její reakce. Pochybuje, že by mu chtěla ještě někdy dokazovat, že rozhodně patří na jeho žebříčku ještě výš. Má toho Tobyho. A Kol pořád miluje Genevieve. Sice už spolu oficiálně nejsou, ale stejně... "Museli bychom ale nejdřív přijít na to, kým by se nechal pořádně ožrat. Možná by ho dokázala opít ta jeho," ani se neobtěžoval s jejím jménem, musel by hodně přemýšlet, aby si na něj vzpomenul, a přemýšlení mu v tuhle chvíli fakt nešlo. "Samozřejmě, že se mi nevyrovná," hodí na ni otrávený výraz, jako by to byla samozřejmost. "Jestli ho někdy poznáš, bude ti hned jasný, že na mě nemá. Už od pohledu, to se prostě pozná," řekne sebevědomě a podívá se na ni. "Elijah je hroznej slušňáček. Ale tak třeba by si tě oblíbil," pokrčí rameny. "Koneckonců, Hayley má taky rád a není to zrovna slušňačka." Když řekla, že by nebylo na škodu, kdyby si ji oblíbil Klaus, začal se smát. "Ten si tě asi fakt neoblíbí, Claire. Vždyť mě taky nemá moc v lásce. Teda aspoň to tak vypadá." Když řekla, že až na něco přijdou, tak jí to oplatí, jenom s úsměvem přikývne.
"Já jsem naprosto v klidu," řekne a ušklíbne se. On byl v klidu, to Claire začala trošku divočet. Když viděl, že se k němu přibližuje ještě blíž, než doteď byla, chtěl jí říct, že by tohle dělat neměli, ale když ho políbila, jako by na to úplně zapomněl. V jednu chvíli si začal říkat, že by tohle neměl dělat hlavně on, kvůli Genevieve, ale jak se Claiřiny polibky začaly stupňovat a byly čím dál tím vášnivější, Gen dokázal dostat z hlavy a už se věnoval jen jí. Seděla na něm obkročmo, takže na něm nebyla úplně přitisknutá.. Ucítil, jak ho hladí po jeho svalech, mezi polibky se musel na chvíli pousmát. Jednu ruku Claire položil na záda a druhou ruku na bok. Za chvíli ji na sebe jemně přitlačil, takže teď už ležela úplně na něm. Zajel jí pod tričko a začal jí hladit po zádech. Po chvilce ucítil, že Claire dokonce naskočila husí kůže.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 10:49 pm

(Jeho slovům se musela zasmát, avšak už na ně nic neříkala. Nebylo co. Kol měl pravdu. Tedy, alespoň ona si to myslela. Tázavě na něj koukne a její pohled říká, že to není možné. Pousměje se.) Neboj se, já měla taky lepší. (Zašklebí se. Říká to hlavně proto, aby ho trochu poškádlila, když on škádlí ji. Pak přikývne a poklepe si na pusu prsty.) Jo, to by mohla, ale nejdříve by jsme jí museli dát důvod, proč by to měla udělat. (Nechápe, proč se o tom baví, ale je to docela fajn. Baví se, a to je hlavní. Znovu se zasměje.) Dobře Kole, určitě máš pravdu. Je mi tak nějak jedno, co si o mně bude myslet. Stačí mi, když mně nebude chtít vidět mrtvou. (Pokrčila rameny. Tohle jí stačilo.) Já vím, ale představa je to hezká. (Zazubila se. Představa to hezká byla, to ano, ale nic víc. Není možné, aby to bylo reálné. Všechno to pak vypustila z hlavy a věnovala se jen Kolovi. Zasypávala ho polibky, ke kterým se pomalu přidával i jazyk. Celé její tělo bylo jako pod napětím. Rozlévalo se jí po něm horko způsobené vzrušením. Srdce jí bylo rychleji a svaly se napínaly. Rukama mu přejížděla po celém jeho trupu a jedna zabrousila i k jeho vlasům. Druhou mu tedy začala sundávat triko. Kol jí pomohl tím, že se nadzvedl a už se triko válelo vedle nich. Začala s polibky směřovat přes jeho rty, bradu a krk až k hrudi, a břichu. Zvláštní pozornost věnovala bradavkám, do kterých ho jemně kousala a olizovala mu je. Naskočila jí husí kůže. Tak moc jí byli jeho dotyky příjemné. Cítila jeho tělo na tom svém, jak si jí přitáhl k sobě, což jí bylo taky moc příjemné. Začala mu pomalu rozepínat opasek.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sat Dec 27, 2014 7:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 11:11 pm

"Divil bych se," zamumlá si pod vousy, když slyší, co Claire říkala. Řekl to vážně dost potichu, takže to možná ani neslyšela. I když, Claire je Claire. A Claire je vlkodlak, takže jistě slyší hodně dobře. Je mu jedno, jestli to slyšela nebo ne. "Já si myslim, že to, že by viděla Finna úplně ožralýho, jak se snaží dostat nějakou jinou, by byl i pro ní dost dobrej důvod, proč ho opít." Sage sice moc dobře nezná, ale koho by to nelákalo, takhle si z Finna udělat legraci? Samozřejmě, Elijah by to nejspíš odsuzoval, Niklausovi by to bylo jedno.. Možná by se k nim přidala Rebekah, ale tím si není jistý. "Elijah není typ člověka, který by chtěl vidět mrtvé mladé, pěkné vlčice. Však už pro jednu slabost má," koukne na ni a ušklíbne se. Na ty řeči o Klausovi už nereagoval, o něm se už bavit vážně nepotřeboval.
Claiřiny polibky si vážně užíval a je si jistý, že si stejně tak užívala ona ty jeho. Když mu začala sundávat tričko, trošku se nadzvedl, aby jí to usnadnil. Teď už se jí tričko nepletlo, takže mu mohla po hrudi přejíždět jak chtěla. Dokonce se svými polibky pomalu došla až k jeho hrudi. Už trošku věděl, co od ní čekat, takže ho nepřekvapilo, že ho začala jemně kousat do bradavek. Kdyby se podívala na jeho tvář, mohla tam vidět úsměv. Vážně se mu to líbilo a užíval si to. Mezi jejími polibky na jeho břicho jí sundal triko, šlo to lehce, takže ani nepotřeboval její asistenci. Tričko skončilo někde na zemi, s tím si teď nedělal starosti. Teď už Claire byla jenom v podprsence a kalhotkách. Když mu začala sundávat opasek, nijak jí nepomáhal, však ona to zvládne sama.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeFri Dec 26, 2014 11:26 pm

(Jeho poznámku slyšela, ale nijak se nevyjadřovala. Nechtělo se jí mu to nějak vyvracet. Nad jeho dalšími slovy jen přikývla a pousmála se. Sranda by to byla, alespoň pro ně. Finn by jí s největší pravděpodobností vůbec nepřitahoval. Usmála se.) Tak to máte s tvým bratrem podobné. (Ušklíbne se a mrkne na něj. Měla na sobě volnější tričko, takže Kol neměl žádný problém jí ho sundat. Cítila, jak jí bříšky prstů přejel po hrudníku, když jí sundával triko. Bylo to příjemné, skoro stejně jako když si dáte v létě nanuk. Brzy se vypořádala s opaskem a postupně i s kalhoty. Byla jen ve spodním prádle, kreré bylo černé, s krajkou a nějakými kamínky. Začala mu stahovat boxerky a ty odhalily jeho přirození. Bylo stejné jako když ho viděla poprvé. (Taky aby ne.) Nejdříve si s ním hrála jen rukama, ale postupně přidávala ústa a jazyk. Zasouvala si ho do pusy až po kořen a věnovala se i jeho varlatům. Počkala, dokud nevyvrcholil a čekala, kam se jí to rozhodne nastříkat.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sat Dec 27, 2014 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeSat Dec 27, 2014 2:02 am

Kolovi se sice Claiřino černé krajkové prádlo líbilo, to ne že ne, ale přece jenom, bez něj bude vypadat líp. Takže než se Claire vůbec dostane k tomu, aby mu rozepínala pásek a kalhoty, jedním rychlým pohybem rukou jí vzadu rozepne podprsenku. Ramínka jí sklouznou z ramen a za chvilku podprsenka zmizí z jejího těla úplně. Odhodí ji kamsi do prostoru a už zase si Claiřino tělo pořádně užívá. Nezapomene jí věnovat pár polibků jak na rty, tak na krk i ramena. Potom už mu Claire začne rozepínat kalhoty a za chvíli je má Kol i společně s boxerkami dole. Moc dobře ví, co má Claire v plánu a rozhodně jí v tom nehodlá nějak bránit. Užíval si všechno, co mu tam dole Claire dělala, bylo mu příjemné všechno - jak to, když si tam hrála pomocí rukou, nebo když k tomu přidala i ústa. Líbilo se mu to a taky to dával Claire najevo - mohla slyšet jeho časté a celkem hlasité vzdechy. Všechno tohle skončilo jeho nejhlasitějším vzdechem, kdy vyvrcholil. Chvilku jenom ležel a rychle oddechoval. Jeho nečinnost ale netrvala dlouho - za chvilku už Claire ležela na posteli na zádech a Kol nad ní. Chytl ji za jednu ruku, kterou jí přišpendlil nad hlavou. Potom se jí na chvilku podíval do očí, jako by snad čekal na to, jestli si to všechno najednou nerozmyslí. Ale Claire i Kol byli moc opilí na to, aby si pořádně uvědomili, co vlastně dělají. V jejich očích vidí jen vášeň a zároveň i něco jako svolení, že může Kol pokračovat dál. Vášnivě ji políbí a tím jí trošku roztrhne i ret, ale nedělá si s tím moc starosti - krev jazykem slízne a pomalu přechází se svými polibky na krk, ramena a zastaví se u jejích ňader. Tam stráví dost času, zasypává její ňadra a celou hruď krátkými, ale za to dost intenzivními polibky. Nezapomíná si pomoct druhou rukou, kterou má volnou - občas jí některé ňadro vášnivě stiskne, ale ne moc. Chce jí tím jen více rozdráždit. Pomalu přechází až k jejímu bříšku a dolním partiím. Stáhne jí kalhotky dolů a potom se zase vrátí nahoru k jejímu obličeji, s úsměvem na rtech. Teď na ní leží a jeho tělo je přitisknuté na to její. Jednu ruku má vedle ní - přece jenom se drží trošku nad ní, nemůže na ní ležet celou svou vahou. Druhou rukou jí vezme zezadu za hlavu a políbí jí. Hlavu jí tím ještě trošku nadzvedne, tenhle polibek je vážně vášnivý, dlouhý a intenzivnější než všechny předchozí. Možná právě kvůli tomu, co se chystal udělat. Za stálého líbání do ní najednou vstoupil a začal se v ní pomalu pohybovat.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeSat Dec 27, 2014 12:36 pm

(Když jí Kol sundal jedním rychlím pohybem podprsenku, cítí jak jí kovová přezka sklouzla ladně ze zad a během několika vteřin se už válela někde na podlaze. Je zvláštní jak rychle se to všechno seběhlo a kolik vášně je teď mez nimi. Tiše vzdychne, jeho polibky jsou něžné, ale zato náruživé. Cítí, jak se jeho rty vpíjí do těch jejích, jak jí hladí svou kůží po té její. Jak horké a vlhké jsou jeho rty, rozpálené vášní a touhou, tak spalující, že by roztavila i ten největší ledovec obav a zábran. Věděla, že mu dělá dobře. Jeho hlasové projevy tomu dosvědčovaly. A jí se to líbilo. Líbilo se jí, že mu dělala dobře. Počkala na jeho vyvrcholení, a všechno jeho sperma pečlivě spolykala. Ani kapka nepřišla na zmar. V jednu chvíli u něj seděla a v druhou už ležela na zádech a Kol se vyvyšoval nad ní. Nechala ho, aby si s ní dělal co chtěl. Byla něco jako jeho loutka, nebo spíš děvka. Mohlo by se vlastně říct, že jsou kamarádi s občasnýma výhodami. Jeho tázavý pohled mu oplatila souhlasným, spokojeným a hlavně chtivým pohledem. Jeho polibek mu oplatí a nechá ho slíznout krev z jejího rtu. Kdyby to neudělal on, udělala by to ona. Její tělo se propne a svaly se napnou pod intenzitou jeho polibků. Všechno to co dělá, v ní jen rozdmýchává větší a větší oheň žádostivosti a vášně. Celou dobu se mu dívá do očí a ruce má položené na jeho zádech, kde ho hladí a škrábe. Pohladí jí černá krajka jejích kalhotek po koleni, když sklouzávají dolů na zem. Cítí, jak jsou blízko u sebe. Mohla by cítit, jak mu buší srdce, ale necítí nic, možná, že se na něj prostě jen moc nesoustředí. Zatímco její srdce tluče jako o závod. Pumpuje jí do krve adrenalin a spoustu dalších látek, které navozují tyhle příjemné, omamné pocity. Polibek mu oplácí stejnou měrou, ale je v něm něco víc. Víc emocí, víc pocitů. Věděla, co bude následovat a když do ní najednou prudce vstoupil, hlasitě mu vzdychla do úst. Nehty mu zaryla mnohem více do pokožky, když se v ní začal pohybovat. Sice jen pomalu, ale i tak to bylo neuvěřitelně příjemné. Pohybovala se s ním a usnadňovala mu práci. Kol přirážel čím dál tím větší silou a ona ho cítila čím dál tím hlouběji. Její vzdechy to jen potvrzovaly. Bylo jí jedno, jestli je někdo uslyší. Neměli poslouchat. Při jejím vyvrcholení mu nehty zaryla do kůže tak hluboko, až se mu na kůži utvořily malé krůpěje krve. Dala mu to najevo i nejhlasitějším slastným vzdechem. Nepřestávala ho toužebně a spokojeně líbat na rty. Skoro už nerozeznávala, kde končí ona a začíná on.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sat Dec 27, 2014 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeSat Dec 27, 2014 1:24 pm

Kolovi se líbilo, když ho Claire nechala, aby si s ní mohl dělat, co chce. Takhle to on měl rád, takhle to vždycky bylo, a takhle to taky vždycky bude. Až se ráno oba dva probudí, bok po boku, je si jistý, že toho budou určitě litovat. Jak ona, kvůli Tobymu, tak on, kvůli Gen. Ale teď na to nemyslel, nedovolila mu to vášeň, která teď mezi nimi byla a nedovolil mu to ani alkohol, který mu zastínil mysl. Teď na Genevieve nemyslel, kdyby ano, tohohle by nebyl schopný. Myslel teď jenom na sebe a na Claire. Na to, jak cítil její tělo na tom svém, na její čím dál tím intenzivnější polibky, které ani nekončily. Dřív než stačil některý z nich skončit, Kol už jí ho znovu oplácel. Když se jí podíval do očí a viděl v nich souhlas spojená se spokojeností a chtíčem, nedal jinak, musel pokračovat dál v tom, co dávno započali. Když jí slíznul krev ze rtu, ani na chvíli ho nenapadlo, že by mohl chtít krve víc, a to samé jistě nenapadlo ani Claire. Ona moc dobře věděla, že by jí neublížil. Vědomě určitě ne. Vůbec mu nevadí, že ho Claire škrábe na zádech - ba naopak, v tuhle chvíli mu to bylo příjemné. Moc dobře slyší, jak Claire buší srdce, a to se ani nemusí moc zaposlouchávat. Docela jistě to mohl slyšet i Finn se Sage, kteří leželi o pár pokojů dál. Vlastně by se nedivil, kdyby poslouchali všechno. Ale jemu to bylo jedno, jen ať poslouchají. Akorát, že měli jen zvuk, bez obrazu. Ale tak mohli si domýšlet. Ví, že by se do tohohle emoce moc plést neměly, ale tenhle polibek.. Neovlivnil to. Musel se pousmát, když cítil, že se Claire pohybuje s ním, bylo to tak jednoduší. Postupně začínal zrychlovat a tím pádem pronikal mnohem hlouběji do ní. Moc dobře věděl, že je jí to příjemné - dávala to patřičně najevo svými hlasitými vzdechy. Vášnivě ji líbal na rty i na krk. Když uslyšel její nejhlasitější a zároveň nejslastnější vzdych, věděl, že jí dokázal uspokojit stejně tak, jako ona to udělala před chvílí. Pomalu začal zpomalovat, ale ještě z ní nevystoupil. Chtěl, aby si tenhle příjemný okamžik užila, co nejvíc to šlo. Když úplně zastavil, podíval se na ni a s úsměvem ji políbil. Potom z ní vystoupil a se zrychlením oddychováním se svalil na postel vedle ní.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitimeSat Dec 27, 2014 1:54 pm

(Byla mu vděčná, že se v ní pohyboval ještě potom. Pohladila ho jemně po vlasech a následně i po hrudi, když z ní vystoupil. Natiskla se k němu a oba dva je přikryla peřinou. Normálně by Položila si hlavu na jeho rameno a přivřela slastně oči. Kol byl jeden z nejlepších, kdo ji uměl pořádně uspokojit. Zavřela oči a nasávala jeho vůni. Cítila to příjemné teplo, které vytvářeli svými těly pod peřinou. Nic neříkala, slovy byla zbytečná po nějaké chvíli usnula klidným spánkem. Ráno se probudila později než obvykle. Hlava jí bolela jako střep a v břiše jí kručelo. Podívala se, a zjistila že místo doma je na Plantáži a že místo vedle Tobyho leží vedle Kola.) Kurva. (Vyklouzlo jí z úst když si to všechno začala uvědomovat. Vyklouzla z postele, vysprchovala se, udělala rychle ranní hygienu, oblékla se a rychle si vyčistila džíny a tričko. Teď se balila a kontrolovala mobil a čas. Toby na ní určitě čeká.)

Naposledy upravil Claire Evans dne Sat Dec 27, 2014 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Plantation House   Plantation House - Stránka 21 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Plantation House
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 21 z 41Jdi na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Next
 Similar topics
-
» Adelle's House
» Alisea´s House
» Benjamin´s Old House
» Correa´s House
» Finn's House

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: Domy-
Přejdi na: