The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Kate Becker
Poèet pøíspìvkù : 341 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 2:19 pm | |
| Ta ochrana bude platit i na mě? *Pozvedla obočí. Vlastně by se jí něco takového vážné hodilo, pokud se tady takové věci dějí každý den.* Hádám že kromě občasného chození na hodiny ve škole bych neměla mít důvod, proč tady nebýt. Teda s výjimkou zkouškového období, kdy pravděpodobně budu někde v knihovně zahalená za hordou učebnic. Snad mě nezavalí. *Pokrčila rameny.* Myslíš to, že jsem čarodějka? Jo, to už mi stihlo dojít. S pomocí ostatních. *Krátce se podívala na Johna, ale pak se podívala opět na Sophie, zatímco si sedala na stoličku vedle ní, protože doteď tam stála.* A ty prý vedeš místní čarodějky. |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 2:40 pm | |
| Jistě, jen budu něco potřebovat. (Natáhne k ní ruku a vytrhne jí z hlavy pár vlasů, které pak zabalí do ubrousku a ten si dá do kabelky.) Ale neuchrání tě to před útokem či zraněním. Jen v případě tvé smrti. (Ještě zapomněla dodat, že smrt by musela zavinit nadpřirozená osoba, ale to není teď až tak důležité. V baru se objeví sem tam nějací otravní turisté, ale nikdy neútočí a pokud ano, tak Jack či John je zvládnou.) Jasný chápu. Už tady mám jednu vysokoškolačku, tak vím jak to chodí. (Zahlédne, jak se podívala na Johna. Jistě, kdo jinej by jí to řekl? Dopije obsah whiskey ve sklence a opět se podívá na Kate.) Jen mě udivuje, že se to projevilo až teď. Většinou se to projeví tak v 15-ti, když tě někdo učí už od malička, tak třeba i v 9-ti letech. (Kývne na potvrzení jejích slov.) Přesněji řečeno místní coven. Ale jsou tady i čarodějky, které pod mé vedení nespadají, i když teoreticky mam zodpovědnost i za tebe a pár dalších, ale to zas souvisí s frakcí a ne s covenem. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 2:55 pm | |
| Au. *Vyjekla, když ji vytrhla těch pár vlasů. Bylo to spíš překvapením než bolestí, protože to nečekala.* No, hlavně že to přežiju. *Poznamenala, ačkoliv tomu zatím ještě moc nedůvěřovala.* DNA se běžně používá na kouzla? *Na její poznámku o tom, jak se to u ní projevila později, jenom pokrčila rameny.* Asi jsem nějak opožděná. Anebo to je třeba tímhle magickým místem a tím, že jsem sem přijela až sem. Nebo ve Velký Británii je nějaký rušič magie. *Pokrčila rameny. Neměla ponětí, proč se to u ní neprojevilo dřív, ještě tomu moc nerozuměla. Navíc pro ní bylo hlavní, co je teď. ne proč to nebylo dřív.* A jaký je rozdíl s frakcí a covenem? Mně to připadá jako to samé. |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 3:16 pm | |
| Na ty těžší kouzla se používá krev nebo vlasy. Na ty jednodušší stačí nějaká věc dané osoby. Na obecný kouzla ti stačí jen tvá mysl a soustředění. (Přimhouří oči a pořádně si jí prohlédne.) Neexistuje žádný rušič magie. Pokud jsi napojená na tradiční magii, tvé schopnosti se měli projevit už dávno, ale pokud ne... (To by byla už hodně velká náhoda, aby pocházela z New Orleans. První Trevor a pak ona? Hodně velká náhoda. Zhluboka se nadechne. Tohle nevysvětlovala snad ještě nikomu, neměla důvod. Všichni tady věděli, jaký je mezi tím rozdíl.) Ve městě je pět frakcí. Čarodějky, vlkodlaci, lidé, upíři a Původní upíři. Do té první spadají všechny čarodějky ve městě nebo spíše ve čtvrti, kromě jedné. Převážná část čarodějek využívá magii předků a ti patří do covenu, ale jsou tady i takový, který využívají jinou magii a do covenu nepatří. Nebo jsou tu takový, kteří využívají magii předků, ale z covenu byli vyhoštěni. Pak jsou tady vlkodlaci. Lidé, do té patří jen obyvatelé města, turisti ne a většina o tom vlastně ani neví. Upíři a pak Původní upíři, kteří byli prvními upíry na světe plus jejich sestra, která byla hodně dlouhou dobu upírem a teď je opět čarodějka. (Podívá se na ní a čeká její reakci. Tuší, že tolik toho ještě nevěděla a to jí to vlastně vysvětlila jen ve zkratce.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 3:38 pm | |
| Pokud ne, tak co? *Zeptala se, protože netušila. kam tím míří. Netušila vůbec nic o žádných druzích magiích a většinu času sotva chápala, o čem to Sophie mluví. Například když ji začínala vysvětlovat to o frakcích ve městě, jenom na ní koukala. Především se divila té části o upírech a vlkodlacích, ačkoliv vzhledem k existenci magie to nebylo tak překvapivé. Stejně ji to ale trochu překvapilo a to i přesto, že jednoho upíra jednou potkala, jenom si pořád myslí, že to byl nějaký čaroděj.* Neexistujou náhodou i zombíci? *Zeptala se nakonec, protože tuhle poznámku si prostě nemohla odpustit.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 3:52 pm | |
| (Vydechne a mávne na Johna, ať jí nalije další sklenku.) Jak jsem teď vysvětlovala, tak existuje magie předků. Tu využívám já a ostatní členové covenu. Naše magie závisí na mrtvých čarodějkách, kteří jsou posvěceni po smrti a následně pohřbeni na místním hřbitově. Díky nim máme svou moc. Naše magie je silná, ale omezená. Můžeme svou moc používat jen tady ve městě a čím víc jsme dál od hřbitova, tím víc naše moc slábne a za městem už moc nemáme vůbec. Takže pokud patříš mezi nás, tak by to vysvětlovalo, že se tvé schopnosti projevili až teď, ale to by byla velká náhoda. (Doufá, že to tak nějak vysvětlila. Dneska nemá zrovna náladu na rozsáhlé poskytování informací. Zasměje se, když se zeptá na zombíky.) Obdivuji tvůj smysl pro humor, vážně. Ale ne zombící neexistují, i když nadpřirozené bytosti se dají oživit, ale je to velmi náročný proces. |
| | | John Madden
Poèet pøíspìvkù : 35 Join date : 31. 08. 14
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 4:08 pm | |
| (Nalije Sophie další sklenku. No jistě, vydržela to sotva pár dní a už zas pije jak duha. Podá ji Sophie) Měla bys brzdit, víš to. (změří si ji pohledem a pak se podívá na Kate) No, aspoň jsi ji už tady zastihla. A ne jako minule, kdy jsem musel zastat její pozici já. (ušklíbne se) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 4:15 pm | |
| A ty čarodějky, které patří sem, jsou vybírány nějak náhodně, že se někde na světě někdo narodí a ruka osudu ukáže na něj, že bude zdejší čarodějka? Nebo to s něčím souvisí? Protože jestli to souvisí nějak doslovně se zdejším místem, tak se obávám, že jsem tady nikdy nebyla. Myslím. *Malinko se nad tou myšlenkou zarazila, protože pravda byla, že tu byla jedna možnost. Pořád netušila, co se s ní dělo v jejích prvních měsících života předtím, než byla nalezena v Anglii. Ale to by byla vážně velká náhoda, kdyby pocházela odsud a náhodou se sem po letech dostala jenom kvůli stipendia To leda že by jí někdo to stipendium schválně zařídil, ale to zamítla, protože to bylo tak složité, že by se to spíš hodilo do nějakého seriálu.* No, tak zombíka si pořizovat nebudu. Stejně bych ho neměla kam dát, máme malej pokoj. *Podívala se pak na Johna.* Už jsem si musela najít lepší zdroj informací než tebe a tu zrzku, co jsem potkala tady v kuchyni. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 4:39 pm | |
| (Podívá se na Johna a lehce se ušklíbne) Některé situace vyžadují pořádnou dávku whiskey, jinak bych se mohla zbláznit. (A zrovna dneska byla ta situace, kdy to vážně potřebovala. John toho věděl hodně, ale ne všechno. Neví jestli byl horší den, kdy jí málem zabila Monique nebo dnešní den, kdy Monique, Abigail a Benjamin málem zabili několik upírů a vlkodlaků, i když tuší, že bez ztrát se to stejně neobešlo. Otočí pohled opět na Kate.) No můžeš se vlastně narodit kdekoliv na světě, ale tvoji rodiče nebo aspoň jeden z nich musí být čarodějem z New Orleans a využívat naší magii. Všechno záleží na rodině, ze které pocházíš. Například má rodina pochází z New Orleans a žije tady už více než 200 let. (Napije se ze sklenky a lehce se usměje. No jedno plus na rozhovoru s Kate bylo, že se nad jejími poznámkami dokázala usmát přes to vše, co se dnes stalo. Neexistuje moc lidí, kteří jí dokážou rozesmát za takových situací.) Ne pořiď si menšího mazlíka. Já si pořídila třeba hada. (Trochu se zarazí a povytáhne obočí.) Mluvila jsi s Genevieve? |
| | | John Madden
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 4:47 pm | |
| Ano, některé situace rozhodně, ale zdá se mi, že poslední dobou piješ nějak hodně. Jaká situace je to vlastně tentokrát? (povytáhne obočí...chtěl toho zjistit co nejvíce. Vše, co se tu děje. Bar k tomu byl dobré místo, ale když si Sophie někdy postavila hlavu, neřekla mu vůbec nic a on zase nebyl takový, že by to tahal z místních, když se nerozpovídali sami.) Jo, samozřejmě, já ti nestačil... a zrzka k zrzce sedá asi taky není to pravý ořechový. (mírně se ušklíbne) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 4:58 pm | |
| No, mám pocit, že kdo jsou moji rodiče, se asi bohužel nikdy nedozvím, takže tahle záhada zůstane asi nevyřešena. *Pokrčila rameny a podívala se na Johna.* Když jsi tolik proti pití alkoholu, tak bys mi nalil colu? *Pozvedla obočí. Ironií bylo, že teď kritizoval pití Sophie a přitom před pár dny jí v podstatě alkohol vnucoval. Podívala se pak na Sophie.* Hady moc nemusím, hlodavce taky... asi bych si pořídila spíš papouška. Anebo sovy se mi líbily, ale s těma bude asi trochu složitější chov. Ale ono je to v podstatě stejně jedno, když bych ji ani neměla kam dát. *Při zmínce o Genevieve jenom pokrčila rameny.* Nevím, jak se jmenuje. Ale vím, že byla u toho incidentu v kuchyni a později jsem na ní narazila na ulic. *Nakonec se opět podívala na Johna a přimhouřila oči.* Máš snad něco proti zrzkám? |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 5:17 pm | |
| Hodně problémová situace. Řekněme, že se oslava svátku vůbec nepodvedla a přišli nezvaní hosté. (Odpoví na Johnovu otázku. Možná by mu řekla víc, ale tohle rozhodně nechce rozebírat před Kate. Navíc vždycky hrozilo, že když toho John bude vědět až moc, různí lidé by ho mohli využít kvůli informacím. Nebojí se, že by jen tak někomu řekl něco, co ostatní nemají vědět, ale existuje mnoho způsobů, jak z něj informace dostat a John byl přeci jenom člověk.) Vlastně by se dalo zjistit, kdo jsou tvoji rodiče, ale bylo by to velmi těžké, když nevíš o své rodině vůbec nic. Ale jestli využíváš naší magii, to už by se dalo zjisti jednodušeji. (Mohla by zjistit z papírů zda nepochází její rodina odsud, ale v tom jí dojde, že vlastně Kate nemá jméno po rodičích, když byla celý život v děcáku.) Jo sova by byly asi hodně náročná na chov. Já mam občas taky docela práci s hadem, když je ke všemu ještě jedovatý. Štěstí, že ke mě do bytu nechodí moc návštěv. (Vlastně jediná návštěva v jejím novém bytě byla Genevieve a to měla hada celou dobu v terárku, ale i kdyby byl volně puštěný v bytě, jak byl většinu času, tak by se nebála, že by jí nějak ublížil.) To máte vážně tak malé pokoje na koleji? (Povytáhne obočí.) Jo to mi říkala něco, že společně s Klausem tě vyděsili. Ale, že tě potkala na ulici mi neříkala. Viděla jsi na vlastní oči jedno z původních upírů. Vlastně oprava. On je původní hybrid. (Vlastně se ani nediví, že se jí Gen nezmínila, měla toho už tak dost.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 5:33 pm | |
| Vážně? A jak? *Zeptala se možná až příliš dychtivě, ale vzhledem k tomu, že tohle toužila celý život vědět, se nebylo čemu divit. Už ani nedoufala, že se to někdy dozví a smířila se s tím. Proto když se teď objevila tahle naděje, tak jí zajiskřilo v očích a nedočkavě na stoličce poposedla.* Jedovatý had možná není až tak úplně bezpečný mazlíček... připomeň mi to, kdybych někdy šla k tobě na návštěvu. *Pousmála se nad tím.* No, na pokoj by se klidně i ta sova vešla, ale podle nějakýho kolejního řádu jsou mazlíčci zakazaní a kdybych si tam nějakého nějak propašovala, tak nevím jak by reagovala spolubydlící. Mohla by si stěžovat, že v noci houká a nemuže spát, nebo že má alergii na peří... *Pokrčila rameny a následně pozvedla obočí, když se Sophie zmíní, že ten, na koho narazila v kuchyni, byl původní hybrid.* Vážně? Asi bych se měla cítit poctěna, že se mě snažil zabít někdo tak významný v nadpřirozené komunitě... ale kdyby našel lepší způsob pro seznamování, nebyla bych proti. |
| | | John Madden
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 5:37 pm | |
| (zašklebí se, když mu řekne, aby jí nalil colu. Moc dobře ví, na co tím naráží) Ono je to i drzý, nejen ukecaný. (Jde k lednici a vytáhne colu, načne ji a nalije jí do sklenice a podá Kate) Ne, nic proti zrzkám nemám. Jen se tu těžko nějaká nalézá. Doteď jsem znal jen Genevieve. (odpoví jí na otázku)Aha. Takže to tu nebudeme rozebírat. (zakroutí hlavou a chápe, že to Soph nechce rozebírat před Kate) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 5:54 pm | |
| No nejdříve by jsme museli zjistit jestli opravdu tvá rodina pochází odsud. A pak by jsme museli navázat kontakt s předky. Ty toho ví hodně a jistě by věděli, ke které rodině patříš, ale to by bylo teď hodně obtížné. Nevím jestli by předci pomohli. (Vlastně si byla jistá, že by nepomohli. Ona odmítla plnit jejich rozkazy, takže proč by měli oni pomáhat jí? Možná by prostě mohla požádat určitou osobu, ale není si jistá, zda by jí dovolili předci pomoct Sophie. No možná najde i jiný způsob, jak by se to dalo zjistit.) Pro normální lidi není, ale pro mě ano. Neublíží mi. A jistě by neublížil ani tobě. Čarodějky mají zvláštní vliv na zvířata. Aha, tak to už chápu. Nikdy jsem neměla ráda nějaké řády. Nabídla bych ti byt tady nad barem, ale pro tebe je asi výhodnější, když jsi na koleji. Nemusíš platit nájem a máš to do školy kousek. (Překvapeně vykulí oči.) Klaus si nedělá zrovna přátele. Má jen nepřátele, rodinu a lidi, který využívá, když se mu to hodí. A rozhodně není významný. Alespoň já ho za významného nepovažuji. (Ušklíbne se. Klause nemá ráda a nikdy mít nebude. Vždycky si bude myslet, že jejich rodina je dost psychopatická. Elijah byl jaká si vyjímka, ale ani on není neviňátko rozhodně. Na Johnovu poznámku jen kývne. Nechce se k tomu dál nějak vyjadřovat. Kate by mohla být zvědavá.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 6:14 pm | |
| Fajn. Netuším, jak zjistit, jestli moji rodiče nebo jedem z nich, jsou odsud, ale at se to dá zjistit jakýmkoliv způsobem, já jsem pro. *Přikývla a pak se podívala na Johna.* Hele, já nejsem drzá. *Ohradila se* Ani ukecaná. Jenom malinko. A prostě moc nepiju. *pokrčila rameny a vzala do ruky svojí skleničku, ze které trochu upila.* Ale pozor abych nezašla do společenství zrzavých a nřekla jim o tobě. Potom to budeš mít tady přeplněný zrzkama.*Ušklíbla se a pak se podívala na Sophie.* No, asi bych vážně spíš zůstala na té koleji, kde to je sice malý, ale hlavně zadarmo. Peníze bych si spíš radši šetřila do budoucna, až dodělám školu, budu bez bydlení, tak abych si měla peníze na první nájmy, než si najdu práci. I když tohle nastane až za několik let. *Pokrčila rameny.* No, když patří mezi ty Původní tak jsem hádala že bude významný. Nepředpokládám, že takový bude po světě chodit hodně... i když možné je všechno. |
| | | John Madden
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 6:23 pm | |
| Společenství zrzavých? On nějaké existuje? (povytáhne obočí) A ne, díky, myslím, že vy dvě mi bohatě stačíte, ty a Genevieve myslím. (zakroutí hlavou a vezme sklenici a začne ji leštit, takhle to dělá i s dalšími) No, jo, tady Sophie je vážně nemusí. Ne, že bych se jí divil, taky je nemám rád. (Co rád, on je nenáviděl, ale zatím nechce poutat pozornost příliš unáhlenými prohlášeními) Ale ta druhá zrzka, ta to až tak horce nevidí. (utrousí poznámku) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 6:40 pm | |
| Dobře, tak to zkusíme. Třeba zítra pokud budu mít čas. (Vážně jen pokud. Vůbec netuší, jak to vše tady bude a jestli bude mít čas na tohle zjištění. Ale chce se pokusit to zjistit. Bylo by to takové milé odreagování od všeho, co se děje ve městě. Zavrtí hlavou s úsměvem na její poznámku směřovanou Johnovi o těch zrzkách. Bože ta holka je vážně ukecená, ale je to fajn. Aspoň nemusí tolik myslet na budoucí dny.) Myslela jsem si to. Být v tvé situaci, tak se asi zachovám stejně. Já práci nikdy neřešila. Bar mi prostě spadl do rukou. No v jistém směru je významný. V jejich komunitě. On je jediný původní hybrid a jeho čtyři sourozenci jsou původními upíry. Od nich se odvíjí všichni ostatní upíři nebo hybridi, i když tady žádný jiný hybrid není a nevím jestli je Klaus má někde jinde nebo nemá žádné. (Pokrčí rameny) Ale pro čarodějky původní nejsou až tak významní. Většina čarodějek by je nejraději viděla mrtvé, ale pro jejich smůlu jdou zabít jen jedním způsobem a ten je už zcela nemožný. Vlastně dva způsoby, ale o tom druhém ví jen hrstka lidí a navíc je obtížný a zdlouhavý. (Vlastně ani neví, jak chtěl Mikael zabít Klause a jak nakonec zabili Mikaela. Musel mít nejspíš kolík z bílého dubu, ale kde ho vzal to netuší. A vlastně je jí to celkem jedno. Ona neusiluje o jejich smrt.) Jo vážně je nemusím. A hlavně Klause a Rebekah. Jednou se k ní otočíš zády a ona ti zlomí vaz. (Pokrčí rameny. Lehce povytáhne obočí nad poslední poznámkou Johna, ale nějak to neřeší. Taky proč by měl John rád původní? Nemá důvod a navíc věděl, všechno, co tady stačili udělat.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 7:12 pm | |
| To společenství možná opravdu existuje, ale nevím, já jsem si to jinak teď vymyslela. *Pokrčila ramena a podívala se pak na Sophie.* Fajn, tak já se tu zítra zastavím. *Přikývla a přitom přemýšlela, jak dneska usne, když zítra se má dít tohle. Pravděpodobně nedočkavostí neusne. Připadala si jak malý děcko se těší na první den do školy.* Máš štěstí, že se ti s tou prací tak daří. Věř mi, že práci není jednoduchý sehnat. A ještě těžší je sehnat slušnou práci za peníze, za který má smysl pracovat a není to jenom otročina za pár korun.Mimochodem neexistujou taky Původní vlkodlaci nebo Původní čarodějky? Je nefér, aby jenom oni měli někoho Původního. *Napila se opět coly a podívala se pak na hodinky.* Hmm, brzo budu muset jít at se nějak dostanu na kolej.*Poznamenala, ale zatím se ještě nikam nechystala, když tu měla ještě půl skleničky. Spíš to oznámila tak nějak do větru.* Kdy mám začít pracovat? Zítra nebo pozítří
|
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 7:44 pm | |
| Jo dá se to tak říct, že se mi daří. Až na to, že jsem tady chtěla vždy jen vařit, ale teď jsem místo toho majitelka, kuchařka a občasná barmanka v jednom. (Pokrčí rameny) No vlastně jejich matce se říkalo původní čarodějka, ale nebyla ani zdaleka první čarodějkou. Šlo spíš o to, že byla jejich matka a navíc to on z nich udělala upíry. Ale čarodějky a vlkodlaci jsou mnohem starší rasa, než jsou upíři. (Napije se a chvíli převaluje whiskey na jazyku, než konečně polkne.) Zítra nebo pozítří to je nějak jedno. (Mávne nad tím rukou. Teď, když se vrátila Cami, tak už se práce dala stíhat.) |
| | | John Madden
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 8:12 pm | |
| Ta tvoje cola je ale vážně nudná. Chceš dělat barmanku a nebudeš pít vůbec žádný alkohol? (povytáhne obočí) Sophie to s ním přehání a ty jsi v tomhle ohledu zas neuvěřitelně nudná. Já vím, neměla bys, tady je to do jednadvaceti zakázaný, ale v tomhle městě, natož v tomhle baru, tě fakt nikdo kontrolovat a hlídat nebude. (zakroutí hlavou) A jestli to tu budeš chtít vydržet, občas si cvakneš něčeho ještě ráda. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 8:42 pm | |
| Tak ja se stavim zitra. *Pokrčila rameny a podívala se na Johna.* Barman, který vnucuje mladistvým alkohol... To se jen tak nevidí. Ale kdyby to dělali všichni barmani, tak mají větší tržby, akorát ty barmany by bryo vyhodili. Ale jestli tě to potěší, tak dřív jsem pila alkohol. Nejradši jsem měla martini, tenkrát uměl jeden kamarád jedno dobré. Nejsem si jistá, jestli se mi ho teď podařilo překonat... Ale tenkrát jsme takhle spolu pili častěji než já ted a pak se k tomu přimotala i trochutráva... A ten kamarád pak skončil u tvrdých drog a dopadlo to s ním blbě. Tehdy jsem si řekla, že se od těch návykových věcí budu držet dál. Akorát že od té doby se trochu zvětšila moje spotřeba kofeinu. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 9:01 pm | |
| Asi bych měla Kate předat trochu toho svého návyku pít alkohol. (Dopije whiskey a položí sklenku na bar dnem vzhůru. Normálně by si dala tak další dvě ještě, ale opravdu by se asi měla mírnit. Hlavně pokud nechce, aby díky alkoholu byla otupělá, kdyby se něco stalo.) Věř mi Johna bych za nalévání alkoholu mladistvým nevyhodila. (Povytáhne obočí, když se zmíní o tom, že nejradši měla martini. Tak to už mají s Genevieve tři společné věci. Prostě zrzky.) Marihuana je ještě v pohodě. Pořád je to přírodní, ale silnější chemické drogy? (Ušklíbne se. Ne, chemii ona nesnášela. Nikdy si ani nevzala prášek na bolest hlavy. Na to má lepší prostředky. Ale to je pochopitelné, byla čarodějka a vyznala se v bylinkách. Zvedne se z barové židle a sebere si boty, které si odhodila na zem.) No já jdu spát. Zítra mam ještě hodně práce. Takže měj se Kate. (Pousměje se. Na Johna jen pohlédne a pak se rozejde přes kuchyň do svého bytu.) |
| | | John Madden
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Mon Sep 08, 2014 9:08 pm | |
| Aha, dobře, beru na vědomí. Tuhle zrzku do alkoholu nenutit, nemá to ráda. (přikývne... chápe, že asi nebylo nic moc sledovat kamaráda, který se pomalu ale jistě dostával více a více na dno.)Takže příště prostě cola nebo kafe. To ti tady taky budeme schopní udělat. Nebo si ho uděláš sama. (pak se podívá na Sophie) Potom si promluvíme, až budeš mít čas. (spíš jí to oznámí, než že by se jí ptal) Dobrou, Soph. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Sep 09, 2014 4:39 am | |
| Konečně jsi to pochopil. *Ušklíbla se a napila se znovu coly. Ještě pár dušku a sklenice bude prázdná. Ale objednávat další si neplánuje, když místo toho plánuje jít na kolej.* Hádám, že příště si to asi už budu dělat sama. *Pokrčila rameny a podívala se ma Sophie.* Dobrou. *Rozloučila se s ní a pak se obrátila zpátky k Johnovi, nebo spíš ke svojí skleničce a dopila i ten zbytek.*Tak já už taky mizím. Uvidme se zítra. Ahoj. * Během svých slov nechala na pultě bankovku a pak odešla z baru pryč. Mířila rovnou na kolej.* |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rousseaus Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|