The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Rousseaus Bar

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
AutorZpráva
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

Rousseaus Bar - Stránka 26 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 7:50 pm

Pěkný jméno. *Uznala a malinko se pak zarazila při zmínce o těch tajemný a čarodějných věcech. Jenom to plácla, nepřemýšlela nad tím, takhle říkala hodně věcí bez přemýšlení. Ale mohla tím něco naznačit. Jenom si nebyla jistá, jak to pochopil. Myslí si teď o í, že je blázen? Nebo ji považuje jenom za holku zblázněnou do stmívání nebo toho upírského seriálu na CW? Nebyla si jistá. Byla tu možnost, že by skutečně o nadpřirozenu věděl a vzhledem k lidem, jací chodili do tohodle baru, by to bylo i docela možné.* Spíš se o ně poslední dobou trochu zajímám. Dřív ani tak moc ne. *Odpověděla mu popravdě.* A co ty? Zajímá tě magie? *Zeptala se ho. Možná tak zjistí, že je obyčejnej člověk, který nesnáší magii, anebo přijde nato, že o skutečné magii ví.* Tak ono se teprve začíná. Dej tomu pár měsíců až přijde zkouškové obdoví a uvidíš, jak budu říkat něco jiného.
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 7:58 pm

(Přikývne jako poděkování, když mu pochválí jméno. Když se však zmíní, že se o ty magické věci v poslední době zajímá, napadne ho, že ona by mohla být přece jen čarodějka a jakmile se ho zeptá jestli jeho zajímá magie neví jistě co jí má říct. Měl by jí říct, že ano a že je čaroděj? Nebo by jí měl pro tentokrát zalhat a později vyhledat Sophie a říct to jí? Přece jen ona je teď jeho vůdce něco jako byli kdysi předkové. Ale Soph byla vždy milá, možná bude ráda, když přivede novou čarodějku do covenu. Tedy byla milá,alespoň předtím než odjel. Dnes moc příjemná nebyla. Možná se opravdu jen špatně vyspala jak mu řekla. Přikývne a pousměje se) Vlastně ano, docela se o to zajímám (zadívá se na ní a čeká na její reakci) Taky pravda, tak já se tě tedy zeptám za pár měsíců, zda se ti tam stále líbí (usměje se. Napije se čaje)
Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndi0zktfo21qk8jpko1_250 Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndfrspGqEW1rj5nivo6_250 Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndfrspGqEW1rj5nivo8_250 Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndfrspGqEW1rj5nivo3_250
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 8:13 pm

Začínám mít pocit, že tady ve městě se o to zajímá hodně lidí. Hlavně v téhle čtvrti. Ale asi je to tradicí nebo tak nějak, protože když se procházíš chvíli po ulicích, tak narazíš na několik čarodějných krámků... Možná bych si tam mohla někdy koupit lapač snů. Třeba se mi pak budou zdát pěkné sny. *Zauvažovala nahlas.* A před zkouškama se tam zastavím pro něco na zlepšení paměti. Jakou mám šanci, že mi to nějak pomůže? *Zeptala se ho.* Možná bys mohl taky chodit do školy. Mohla bych od tebe opisovat. *Ušklíbla se.* Teda pokud nemáš tady vyhlédnutou nějakou vysněnou práci.
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 8:18 pm

(Pokrčí rameny) Je jich hodně co se o to zajímá, to je pravda.. ale ne každý se o to zajímá tak jako já a pár dalších (pousměje se, když začne mluvit o tom co by si mohla koupit v jednom z čarodějnických krámku, tak začne docela pochybovat o tom, že bude opravdová čarodějka.) Jen tak nějaká lapač snů ti asi nepomůže (zakroutí hlavou a pousměje se. Když se zmíní i o něčem na zlepšení paměti nadzvedne obočí. Tohle ho dost překvapilo. Takže se určitě spletl, ještě že se nakonec rozhodl s tím nejít za Sophie. Vysmála by se mu a ještě by se pak na něj dívala jako na hlupáka, který je pro coven zbytečný.) Do školy asi ne.. nemám na to peníze (zakroutí hlavou) Spíše budu pak hledat nějakou práci, pravděpodobně v jednom z těch obchodů s magickými věcmi (usměje se)
Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndi0zktfo21qk8jpko1_250 Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndfrspGqEW1rj5nivo6_250 Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndfrspGqEW1rj5nivo8_250 Rousseaus Bar - Stránka 26 Tumblr_ndfrspGqEW1rj5nivo3_250
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 8:50 pm

No, tak čarodějky se o to budou pochopitelně zajímat víc, než ti lidi, co k nim chodí nakupovat. *Pokrčila rameny. Opět něco plácla dřív než myslela. Ani si neuvědomila, že přímo zmínila slovo čarodějky, jako kdyby vážně existovali.* Ale ten lapač snů může být aspoň pěkná ozdoba. Netušíš v jakých barvách ho prodávají? *Pozvedla obočí.* Věř mi, že to nevlastnictví dostatku peněz na školu znám. Naštěstí jsem dostala to stýpko. Kdyby ne, tak teď jsem buď někde v Londýne v mizerném podnájmu anebo někde makám... ale nevím jakou práci bych měla. Možná bych měla štěstí na něco podobného anebo bych si hrála na uklízečku. A až budeš v tom obchodě s magickýma věcma, že mi tam pomůžeš vybrat nějaký pěkný lapač snů? *Usmála se*
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 8:57 pm

(Začíná mu z toho jít hlava kolem. Rozhodne se to risknout a zeptat se jí přímo. Nadechne se) Tak jo.. už mě nebaví chodit okolo horký kaše.. já jsem čaroděj (to poslední slovo, řekne trochu tišeji, kdyby náhodou je poslouchal nějaký člověk) Zajímá mě jestli jsi také čarodějka.. i když to lze z tvého mluvení o čarodějnictví a všech věcí okolo těžko říct (pokrčí rameny a usměje se, doufá, že milý úsměv napomůže tomu, aby mu řekla pravdu.) Ne opravdu nevím v jakých barvách se prodává.. nezajímám se o ně (pokrčí rameny, zasměje se) Fajn, pokud tam budu bydlet pomůžu ti vybrat nějaký pěkný lapač snů (zakroutí nad tím hlavou a usmívá se)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 9:10 pm

*Zarazila se, když to vyslovil. Překvapilo jí, že to takhle riskl a rovnou se jí zeptal. Ale napřed si z něj chtěla udělat trochu sranda. Zatvářila se překvapeně a zděšeně.* Počkat... To jakože ty věříš magii? Podle tebe je skutečná? *O pár vteřin později se její výraz změnil, rozesmála se. Lidé okolo si nejspíš mysleli, že jí řekl dobrý vtip. Nakonec se smát přestala a naklonila se trochu k němu.*Neboj, taky jsem čarodějka. *Ztlumila přitom hlas a usmála se. Pak se zase narovnala.* A nejspíš tě to mate, protože o tom čarodějnictví toho moc nevím. Čarodějkou jsem teprve... Kolikátého je dneska? Myslím že tak 26 dní nebo tak nějak. Nebo spíš takhle dlouho o tom vím. Je to trochu složitější. *Pokrčila rameny.* Možná až se tam za tebou stavím, tak si pořídím ještě nějaký amulet.
Návrat nahoru Goto down
Kaleb Waters

Kaleb Waters

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 9:17 pm

(Když mu položí ty dvě otázky, už ho to naprosto vyčerpá. Nejprve to s Gen a Soph, teď tohle a to dnešní cestování mu na energii taky moc nepřidalo. Když mu nakonec řekne, že je čarodějka, protočí oči nad jejím předešlým chováním) Fajn, to je dobré vědět, že jsem se nezmýlil (pousměje se) Tak já tě pak seznámím nebo spíše odhalím někomu, kdo ti s tím, že se v tom nevyznáš pomůže (usměje se, teď bude muset jen počkat až bude mít Sophie dobrou náladu.) Klidně si tam budeš moct koupit naprosto všechno, alespoň bych vydělal hodně peněz najednou a pak bych zase na chvíli nemusel pracovat (usměje se, dopije čaj) Omluv mě na chvíli (odejde si pro batoh, pak s ním přijde zpátky k baru a vytáhne peněženku, vytáhne z ní peníze na zaplacení a odloží je na bar. Dá ji i menší dýško, moc velké opravdu není, tolik peněz nemá.) Děkuji za skvělý pokec a zase někdy (usměje se) Tak se měj hezky Kate.. (řekne a pak odejde z baru pryč, vydá se pomalým krokem ke svému bytu.)
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 11:34 am

*Poslouchal vše, co mu bylo k užitku, ale většinou to byly pro něj žvásty. Dva mladí lidé, kteří si povídají, bylo to krásné. Nakonec ale dopil pohár svého vína a položil ho na stůl, kde zůstal stát, jako sám voják v poli. Nebylo tam moc lidí, takže vtsal, zasunul za sebou žilidi a upíří rychlostí zmizel. Nikdo by ani nepostřehl, že zmizel.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 1:40 pm

(Zavře za sebou dveře a sleduje Sophie. Když Sophie promluvila, rozhodla se, že k ní přeci jen půjde o malinko blíž, ale zase na takovou vzdálenost, aby ji zbytečně nedráždila.) Ne, nevšiml si ničeho, neví o tom, čím procházíš. (Vyhoupne se na přípravný stůl a sedne si, nohy nechá volně viset) Přišel Elijah. S tím svým ledovým pohledem nad věcí si přišel pro výslech, když už mě viděl. Nebyla jsem k němu milá, abych pravdu řekla. Vlastně jsem ho, dá se říct, slušně poslala do prdele. (ušklíbne se... nikdy nemluvila moc sprostě, to byly opravdu jen výjimky.) Přišel mě také poprosit o to, abych ti pomohla, taková drzost, prosit mě o to, když moc dobře ví, že bych ti pomohla bez mrknutí oka. (odfrkne si... vážně je naštvaná, ale rozhodne se, že trochu zmírní, protože to Sophie je ta, která teď prochází něčím strašným.) Sophie, já ti pomůžu, ale jen pokud to sama budeš chtít. (podívá se na ni vážně. Nikdy by ji nemohla nutit, aby dokončila proměnu, kdyby nechtěla)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 1:51 pm

(Pozoruje Genevieve, jak se k ní blíží, ale udržuje si dostatečnou vzdálenost. Věděla, že to není kvůli ochraně, ale aby Sophie nedráždila. Oddechne si, když řekne, že nic neví. Sice lidem z covenu nechtěla lhát, ale pokud se rozhodne, že jim to řekne, tak to bude chtít udělat ona sama a ne, aby jim to řekl někdo jiný. Krátce se zasměje, když řekne, že Elijah poslala do prdele.) Já do něj zas včera zabodla svou dýku. Teda hodila jsem ji po něm a trefila se. (Elijah se nemá čemu divit. Ona tohle nechtěla a měla důvod být naštvaná. Možná to dělal z čistě dobrého srdce, ale tohle mělo být její rozhodnutí a ona se rozhodla raději umřít.) Včera mi řekl, že mě nenechá umřít. (Vydechne a podívá se před sebe. Ona sama popravdě neví, jestli to chce nebo ne.) Já nevím Genevieve. Vím, že by to bylo jen na chvíli, ale nemám žádnou záruku, že kouzlo bude fungovat. A navždy pak už budu mít ve vzpomínce ten pocit, že jsem byla upír. Že jsem toužila po krvi. A pokud by to někdy prasklo, tak ve mě coven ztratí důvěru a nebude mě respektovat. Nepsané pravidlo, že čarodějky nesmí dokončit proměnu.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 2:12 pm

Tak tomu se opravdu nedivím. (vydechne a podívá se na Sophie se starostlivým výrazem. Ani si nechce představit, jak těžké to pro ni teď musí být a jaké ona měla štěstí, že tohle nemusí prožívat.) Zvláštní. (trochu se zamyslí) Klaus mi řekl něco podobného. Přesněji řečeno pravil, že by mi raději dal milionkrát svou krev a pak mě zabil, než abych se už neprobudila vůbec. (mírně protáhne obličej a pokrčí rameny) Nic to ale nemění na to, že my byly připravené zemřít a oni to nerespektovali. (vydechne a pak se dostane k věci, která asi Sophie zajímá. Proč vlastně i ona neprochází přeměnou?) Já vím, že správně bych měla přeměnou procházet taky, ale ještě předtím, než mi Klaus zlomil vaz s jeho krví v mém systému, na mě seslal Benjamin ochranné kouzlo. (vysvětlí jí) Já vím, může se to zdát zvláštní, ale věř mi, že to odpovídá jeho filosofii. (prohrábne si vlasy a pak na Sophie upře svůj pohled) Jednou už to fungovalo. Na Aliseu to fungovalo, bude to fungovat i na tebe. (Říká to, jak nejvíc přesvědčivě může) Ano, tohle nepsané pravidlo existuje, to je pravda, ale ty nechceš být upír, Sophie. Chceš být znovu čarodějka a to jde jen tak, že dokončíš přeměnu, to by musel coven pochopit. A jestli ne, tak je to jen banda ignorantů. A vím, že ta myšlenka a ten pocit, že jsi byla upír je na tom asi to nejhorší. (připustí) A ani jedna možnost, ať už budeš upír nebo přeměnu nedokončíš, nemusí dopadnout dobře. Když zemřeš, Benjamin se chopí covenu bez boje a bude mít zase snazší cestu. Když přeměnu dokončíš a coven se to dozví, důvěra bude nalomena a Benjamin se toho bude snažit využít, ale bude to mít těžší a bude muset bojovat a my budeme bojovat tvrději.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 2:38 pm

(Povytáhne obočí) Bratři se nezapřou. I když jsem pochybovala, že se bude Klaus zabývat tebou, když před ním bude Benjamin. Zdá se, že jsem se zmýlila. Přesně tak. Řekla jsem Elijahovi, aby zabil Tundeho. Jenže on řekl Marcelovi, aby mi dal svou krev. A pak jsem musela čekat, až umřu. (Natáhne se opět po flašce a napije se z ní. Je si jistá, že Genevieve jí teď nebude mluvit do duše, aby nepila. Alkohol jí aspoň pomáhá, aby nemusela myslet na krev. Aby nemyslela na to, že s ní je v místnosti člověk, kterému v těle proudí čerstvá a teplá krev.) Benjamin tě ochránil před proměnou? Hádám, že to nebylo jen kvůli tomu, že by tě nechtěl vidět mrtvou. Jeho sestra upírem? To by asi nepřežil. Ale ušetřil tě od tohohle stavu a rozhodování. (Podívá se zpět na Genevieve) Já vím. Fungovalo to na Aliseu i na Claire, ale napadlo mě, že třeba člověk musí být rok upírem. V grimoáru Esther sice nic takového nebylo, ale nikdy nevíš. (Dívá se na ní a poslouchá, co říká o covenu a Benjaminovi. Měla pravdu. Pokud by něco takového coven nepřijal, tak jsou to pořád stejně upjatí lidé, jako bývali dříve. A také věděla, že to Benjaminovi usnadní, když se teď vzdá a nedokončí proměnu. Neměla za sebe náhradu na Starší. A i kdyby měla, nemohla by jí dát svou moc, aby se Starším stal někdo jiný. Jedinej, kdo měl dostatečnou sílu, byl Benjamin. A pak ještě Monique, ale to by jí Benjamin nedovolil.) Máš pravdu a já to všechno vím. Měla bych dokončit proměnu a dál bojovat. A navíc měla bych dodržet svůj slib a pomoct Kate. Najít její rodinu. Slíbila jsem jí to a sliby se dodržují ne? Někdo také musí srovnat Kaleba a jeho výchovu. Měla bych dokončit proměnu, podstoupit kouzlo a pomoct svým lidem. (Vydechne a skousne si dolní ret. Vlastně až teď jí dojde, že Benjamin není mrtvý. Nějak jí to nedocházelo, když o něm začala Genevieve mluvit v budoucím čase. Takže plán vyšel jen na půl a ještě s jedním malým problémem.) Ale chci dokončit proměnu těsně, než provedeš kouzlo. Chci být upírem, co nejmenší dobu. (Podívá se na hodinky a odpočítá si kolik má ještě času.) Ještě 11 hodin přibližně.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 3:31 pm

No, tak to byl Klaus aspoň o něco ohleduplnější (udělala uvozovky prsty) a zlomil mi vaz, abych se netrápila. Vážně gentlemanské gesto (ušklíbne se a pak sleze z toho stolu a jen se o něj prostě opře rukama) Ano, Benjamin mě zachránil před proměnou. A ano, nepřežil by, kdybych se měla stát upírem. Tedy spíše bych to nepřežila já, ale mýlíš se v tom, že to nebylo kvůli tomu, aby mě neviděl mrtvou. On... nikdy si nepřál mou smrt, ačkoliv já se ho několikrát zabít pokusila. (vydechne zhluboka a na chvíli zavře oči. Pak jí jen odkýve, že si nemohou být jisté, že to kouzlo nemá nějakou podmínku. Když se zmíní o tom, co všechno by měla udělat a že by měla bojovat, mírně se pousměje. Sophie to má rozhodně zatraceně těžké. Rozkrájela by se pro druhé, ačkoliv by se to na první pohled nemuselo zdát. Když se zmíní o Kate a hledání její rodiny, vzpomene si na to, že se chtěla Sophie s něčím svěřit. Sice neví, jestli je ta nejvhodnější chvíle, ale už jí to nechce dál tajit. Jen ještě doplní, že samozřejmě počká se vším, jak ona bude chtít a přeměna proběhne podle jejího přání. Pak už začne to svoje) Sophie, já... chtěla bych ti něco říct. Ehm... Tak nějak nevím, jak začít, takže to prostě řeknu bez obalu a hned. (podívá se na ni a kousne se jemně do rtu, než se nadechne a vysouká ze sebe) Měla jsem dceru. Před sto lety.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 4:06 pm

No tak to byl Klaus o dost ohleduplnější. Bylo to totiž vážně zdlouhavé. Elijah se rozhodl z něj vysát všechnu krev. Ale Marcel se zachoval vlastně jako dobrý kamarád. Byl celou dobu u mě. (Lehce se pousměje) Takže tě měl vlastně celou dobu tak nějak rád, ale i tak tě týral? (Povytáhne překvapeně obočí. Tohle by do Benjamina neřekla.) Promluvila sis s ním vlastně? (Ne že by se nějak chtěla vyptávat na jejich rozhovor. Ona se taky neptala, jestli mluvila s Monique a o čem. Jenže Genevieve vlastně neví, že se potkaly. Svraští obočí, když Genevieve začne mluvit o tom, že by jí něco chtěla říct. Hned jí napadne, že to je něco o Benjaminovi nebo Kolovi, ale zmýlí se. Vykuleně na ní kouká a vůbec ne ví, co říct. Genevieve měla dceru? Nejspíš tohle byla ta informace, kterou jí ještě neřekla, ale před tím na to ještě neměla odvahu se o tom bavit. Zhluboka se nadechne a vydechne. Lokne si z flašky a konečně ze sebe dostane nějaké slova.) Dceru. Wow. Jak to, že o ní nikdo nevěděl? Nejsou o ní žádné záznamy. (Dojde jí, že se jí Genevieve musela zřeknout. Dala jí někomu, kdo se o ni postaral? Nebo jí prostě odložila v nějakém kostele a farář se o ni postaral a umístil do jiné rodiny? Jedním si je rozhodně jistá, Genevieve měla dceru, která vyrůstala bez své biologické matky a Genevieve jí neviděla vyrůstat. Vzdát se vlastní dcery pro ni jistě muselo být hrozné.) Muselo to být pro tebe těžké a ještě ke všemu jsi to celou dobu musela všem tajit. (Ani se radši neptá, kdo je otec. Genevieve se nikdy nezmínila, že by měla přítele či manžela v její době. Takže pak zbýval jen jediný člověk, který by mohl být otec a to její vlastní bratr.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 4:24 pm

Proboha! (zamračí se a zakroutí hlavou) To ho nemohl zabít rychle, když už ho tedy v úmyslu zabít měl? Kdybych tohle věděla, tak jsem na něj mnohem nepříjemnější, než jsem byla. (nevěřícně kroutí hlavou, jak tohle mohl Elijah vůbec udělat. Jak mohl dovolit, aby Sophie tak trpěla, když už se tedy rozhodl, že ji promění v upíra.) Ano, promluvila a ano, hádám, že mě svým způsobem rád měl. (sklopí zrak a vzpomene si na jeho slova, že když ji poprvé viděl, věděl, že ji miluje jako starší bratr malou sestřičku. A pak se to všechno pokazilo. Přestane na to myslet, zažene myšlenky jedním škubnutím hlavou, ale stejně je na pořadu téma, o kterém je pro ni bolestné mluvit) Poslala jsem ji pryč. (podívá se na Sophie) Nemohla jsem dovolit, aby o ní Benjamin věděl. Bála jsem se o ni. Benjamin by pro ni jistě nebyl milujícím otcem. (zašeptá a promne si obličej, než se zase podívá na Sophie.) Užila jsem si její přítomnosti tři měsíce.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 4:58 pm

(Pokrčí rameny a vydechne) Asi se chtěl vyžít v jeho smrti. Já nebyla zrovna v pozici, abych ho dorazila rychleji nebo sama sebe. (Dívá se na Genevieve a vidí na ní, že tohle je pro ni bolestné téma. Dokonce i téma Benjamin a jejich rozhovor. Zajímalo by jí, co jí řekl, ale ptát se nebude. Ví, že to pro ni musí být nepříjemné s někým se o tom bavit. Stejně jako ona se skoro s nikým nebavila o Monique. Složité vztahy jsou vždy nejbolestnější a hlavně, když je to rodina.) Vím, že tě to muselo bolet, ale aspoň víš, že měla lepší život. Jsem si tím jistá. Protože popravdě být součástí covenu a ještě být dceru Benjamina by nebylo zrovna růžové dětství. (Ráda by jí objala, ale tohle teď nebude riskovat. Nejsíš by jí to vykolejilo ještě víc a Genevieve by tím vůbec nepomohla.) Já ti vlastně taky chtěla něco říct. Mluvila jsem s Monique a tak nějak jí varovala, aby nebyla v domě, když Benjamin půjde na schůzku. Vím, že se ti teď bude zdát, že to byla určitě ona, kdo nás prozradil, ale jsem si jistá, že ona to nebyla. (Vlastně ani neví, proč jí to řekla. Vždyť si byla naprosto jistá, že Monique je nepráskla. Takže proč jí teď chce ospravedlňovat před Genevieve, i když by vůbec nemusela?)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 5:23 pm

Doufám v to, že měla lepší život, i když asi všechno lepší, než žít zrovna s Benjaminem. (usoudí, pak se na chvíli zamyslí, pootevře ústa, zase je zavře, ale nakonec přeci jen promluví) Když jsem s ním mluvila, řekl mi, že je dobře, že ho nepoznala. (zvedne hlavu k Sophie) Říkal to dost lhostejně, ale vyznělo to tak, jako by si uvědomoval, že na mě páchal špatné věci a s dcerou by to asi nebylo jiné. A víš, o tom je to horší. On věděl, že by ty všechny věci dělat neměl a přesto si nemohl pomoct. A já mu pomoci taky nedokázala. (zakroutí hlavou a pak dodá i to, na co před chvílí myslela) řekl mi, že když mě poprvé viděl po narození, věděl, že mě miluje jako bratři milují mladší sestry. A nejhorší na tom je, že já mu to věřím. (pohledem zůstávala v Sophiiných očích, jako by v nich hledala nějakou odpověď, pak se ale zamračí, když řekla, že mluvila s Monique a prozradila jí, že se něco chystá) Cože? A jak si můžeš být tak jistá, že nic nevyzradila? Někdo nás prozradil Sophie. (řekne to důrazně)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:10 pm

Sice není zrovna nejlepší vyrůstat bez své matky, ale třeba se dostala do dobré rodiny a ti ji ji měli opravdu rádi. To se asi už nedozvíš, pokud by jsi nějak nepátrala. (Což bylo jako hledat jehlu v kupce sena. A ještě ke všemu, když jí porodila před sto lety. Už se nikdy nedozví, jak dopadla její dcera. Dál ji poslouchá.) Takže tím opravdu uznal, že ti ublížil a neměl to dělat. (Kývne, i když to vlastně před chvilkou řekla sama Genevieve.) Kdo ví, třeba by ho dcera změnila a třeba také ne. Sama jsi říkala, že byl a je posedlý mocí. Pak si člověk nejspíš asi neuvědomuje, co ostatním páchá a záleží mu jen na jediném. Ale to jen střílím naslepo. (Pokrčí rameny. Benjamina vlastně znala nejvíce jen z Geniných vzpomínek a zaručeně se v něm nevyzná. A když se v něm nevyzná pořádně ani jeho sestra, tak kdo?) Takže se změnil až pak. Ale proč a jak se to celé stalo nevíš. (Kývne a znovu se napije z flašky. Teď si opravdu připadá jak alkoholik, ale potřebuje to.) Vím to. Když jsem s ní mluvila, připadalo mi, že už nechce poslouchat předky, alespoň ne tak slepě jako to dělala. Její nejlepší kamarádka umřela. Zabil jí Benjamin, aby mohl oživit Tundeho a předci tomu nezabránili. A doslova řekla, že na jejím místě měla být ona. Že neměla zemřít Abigail, ale ona. A pak mě ještě sama varovala před Benjaminem, že se nezastaví před ničím. Vím, že ona to neřekla. Tunde zaujal místo její nejlepší kamarádky a ona ho za to musela nenávidět. (Podívá se Genevieve do očí. Je jí jasné, že ona nebude tolik věřit, že Monique to neřekla.) Popravdě to mol říct kdokoliv. Určitě to nezůstalo jen mezi námi a mám pocit, že o našem plánu věděl i Finn.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:36 pm

(Nebyl den, kdy by na svou dceru nemyslela, kdy by nechtěla vědět, kde se nachází a co dělá, ale bohužel nemohla to vědět a ani nijak zjistit. Jen prostě pokývala hlavou a už se k tomu nevyjadřovala.) Obávám se, že by ho nezměnil ani fakt, že má dceru. Spíš by měl dalšího člověka, kterého by chtěl udržet pod kontrolou a chtěl by ho ovládat. Myslím, že jeho změna měla co dělat se smrtí naší matky po mém porodu. (podívá se na ni, ale podrobnosti bohužel neví. Ví jen, že smrt matky je příčina.) Tohle všechno ti řekla a přesto se nebyla schopná s tebou vrátit. Přesto tam u něj zůstala, přesto mu stále slouží a dělá vše, co Benjamin chce. Mohla se vrátit. Byl by to pro ni těžký začátek, ale mohla to udělat. (provrtává Sophie pohledem, ale pak jím uhne jinam, aby jí to nebylo nepříjemné) Aha, takže ono to stejně ví půlka města. (zakroutí hlavou)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 6:57 pm

Proto nejspíš řekl, že je dobře, že ho nepoznala. A ty jsi udělala dobře, že ses jí vzdala, i když to muselo být těžké rozhodnutí a i pak to muselo být těžký. To jsi říkala, že umřela po tvém porodu. Takže pak to nejspíš celé odstartovalo. (Pokud to opravdu začala smrt jejich matky, mohl Benjamin Genevieve vinit z toho, že umřela, ale nahlas to říkat nechce. Mohlo by to Genevieve ublížit a to ona nechtěla.) Nikdy neřekla, že upustí od jejich cíle. Ale to je jedno. Nejspíš jsem ti to neměla říkat, protože ty Monique nevěříš a nevěříš ani mě. (Kývne a dá si velkého loka z flašky. Flašku položí zpátky na stůl a seskočí z něj. Trochu se jí přitom podlomí nohy, ale ustojí to. Alkohol na ní začal doléhat a necítila se zrovna plná energie. Nejspíš to bylo tím, že jí ubíhá čas. Neví ani proč se cítila tak dotčená ohledně Monique a toho, co říkala Genevieve. Ale v tuhle chvíli už neměla náladu na žádné vysvětlování. Ona si myslí své a Gen také. V tomhle se prostě jejich názory lišili. ) Nevím, kdo to ví. Elijah to jistě řekl Hayley a Rebekah. Finn to možná slyšel, kdo ví. Věděl o tom i Kieran a ten odstřelovač a kdo ví komu to dál řekli oni. Hayley to zas mohla říct vlkodlakům. Tyhle zprávy se šíří rychle.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 7:26 pm

Bylo to hrozný, ale já se pak snažila jít dál a tvářit se, jako že jsem spokojená a šťastná. Později jsem možná i spokojená byla, ale rozhodně ne nikdy úplně šťastná. (ušklíbne se, ale dál už se k tomu nevrací, už chce nechat tohle téma.) Takže je stále přesvědčená o tom, že dělá správnou věc. No dobře. Ale pak se mi nediv, že Monique podezřívám. Neřekla jsem, že to udělala, ale podezřelá je. Stejně jako všichni ostatní, co o tom plánu alespoň něco málo věděli. Mohl to být kdokoliv a teď se nám vysmívá. A vůbec to není tak, že bych ti nevěřila. (kategoricky to odmítne. Jen prostě musí být opatrná, protože Benjamin bude taky opatrnější a mnohem vynalézavější)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 8:46 pm

(K tématu o její dceři už se nevrací. Pro Genevieve je jistě hodně bolestné na to jen myslet a ještě více o tom mluvit. Navíc ona už teď nějak nebyla v rozpoložení, aby mluvila o něčem takovém a zachovala se, jak se patří.) Nevím asi jo. Vlastně jsme toho moc nenamluvili, ale už to, že předkům nedůvěřuje, je plus. Znamená to, že konečně prozřela. Třeba si pak dokonce uvědomí, že zabitím Klausovi dcery nic nezíská a že to je jen nevinné dítě. Ale já jí do ničeho nutit nebudu a rozhodně jí nebudu mluvit do duše. Na tohle musí přijít jen ona sama, jinak tomu nebude stoprocentně věřit. Já jí v tom jen mohu duševně podporovat a snažit se jí pochopit. Máš pravdu, mohl to být kdokoliv a pochybuji, že někdy zjistíme, kdo to doopravdy byl. (Rozhodí rukama. Teoreticky jsou podezřelí naprosto všichni a oni jen tak nikoho nemůžou obvinit, když nemají důkaz. A ani by jim to k ničemu nepomohlo. Tunde umřel, jak se plánovalo. Benjamin sice ne a z ní se stával upír, ale to bylo teď vedlejší, protože proměnu dokončí a pak bude zase opět čarodějka a nezastaví se dokud Benjamin neumře.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 9:05 pm

Dobře, nechme to už být. (mávne nad tím rukou. Nemá cenu, aby tohle dál řešily, protože to stejně nikam nepovede.) Nevím, to by se musel leda někdo proříct, nebo by to muselo vyjít najevo něčím, co přijde teď, ale nejsem si jistá, pravděpodobně se to nedozvíme. Teď musíme hlídat kroky Benjamina. A musíme vyřešit tebe. (podívá se na ni) Elijah chtěl pomoct, ale já jsem od něj nechtěla nic slyšet, ale pokud chceš, aby pomáhal, klidně mu můžu dát vědět. (pokrčí rameny)
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 9:18 pm

(Kývne a je ráda, že už to dál nerozebírají. Zrovna teď měla dost zvýšené emoce a neví, jak by to pak dopadlo, kdyby se furt dohadovali o něčem, na co stejně nikdy nebudou mít stejný názor.) Každej si v tuhle chvíli dává pozor, na to co řekne, takže pochybuji, že se někdo prořekne. Benjamin je rozhodně důležitější než ten zrádce. Zajímalo by mě, co dalšího má v plánu. Jenže na to jen tak nepřijdeme. Tvůj bratr je jedna velká hádanka a jen on sám ví, co dalšího chce provést. (Zamyslí se, když začne Genevieve mluvit o Elijahovi. Nechtěla přímo jeho pomoc, vlastně ničí. Když tedy nepočítá Genevieve, ale brzy se tady asi zblázní. Potřebuje mimo dosah lidí.) Ne, to je dobrý. Ale myslím, že se vrátím do sídla. Tam aspoň není tolik lidí jako tady. Vlastně jen Hayley a pochybuji, že se s ní setkám.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rousseaus Bar   Rousseaus Bar - Stránka 26 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rousseaus Bar
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 26 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Rousseaus Bar

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: