The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 4:52 pm | |
| *Po chvilce naslouchání určí, že Sophie bude v kuchyni. Ona mu to krátce na to potvrdí svou odpovědí. Kývne si pro sebe a vydá se do kuchyně za ní. Přelétne místnost i činnost Sophie očima.* Ahoj. *Pozdraví jí hned ve dveřích. Projde kuchyní a zastaví kousek od stolu. Zkoumavě se dál rozhlíží. Sophie se mu zdá dobře naladěná. Neví, jestli má být rád nebo znepokojený.* Rád tě vidím v dobré náladě. *Poznamená a koukne tentokrát na ni.Mírně se při tom pousměje.* |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 5:04 pm | |
| (Zvedne pohled k Elijahovi a krátce se pousměje.) Ahoj. (Přejde s jednou krabicí k polici a položí jí na ní. Pak se vrátí zpátky ke stolu. Podívá se na něj a pokrčí rameny.) Nevidím důvod, proč bych se měla tvářit zarmouceně. (Opře se jednou rukou o stůl a nakloní hlavu na stranu. Po chvíli ji opět narovná. Zvedne druhou ruku a natáhne před sebe.) Mam pryč ty ujetý jizvy od Tundeho a Genevieve také. Nemusím vyhazovat peníze za odstranění laserem. A to oživení se povedlo, pokud se chceš zeptat hlavně na tohle. (Otočí se směrem ke stolu a začne vyndavat věci z poslední tašky.) Ale mohl nás někdo dopředu informovat, že je nesnesitelná. (Ušklíbne se) |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 5:22 pm | |
| *Pozoruje ji během jejich odpovědí. Přikývne, když mu řekne, že nemá důvod tvářit se jinak. Pohlédne na její ruku, kterou před něj po té natáhne a pozvedne trochu překvapeně obočí, jakmile zjistí, že ona i Genevieve už nemají jizvy, po jejich prvním neúspěšném pokusu zbavit se Benjamina.* To mě těší. *Poznamená s pousmáním, když zvedne oči z její ruky k její tváři.* Je mi záhadou, jak se vám to tak najednou podařilo... *Poznamená a nepatrně přimhouří víčka. Když slyší, že oživení proběhlo úspěšně, je rád, kvůli Sophie i kvůli Finna. Doufá, že konečně najde štěstí. Přemýšlí, jestli kvůli tomu budou mít o problém méně nebo se kvůli tomu vyrojí další.* Ještě jednou děkuju, Sophie. *Poděkuje jí. I když mu na tváři pohrává mírný úsměv, jeho pohled zůstává vážný.* Opravdu? *Jeho úsměv se někam vytratí. Zamyslí se v ten okamžik, kolik toho ví o Sage. Moc ji nezná, jen to, co o ní říkal Finn a ten ji pokaždé vykresloval v nejlepším světle.* Já ji moc neznám, Sophie. *Přizná s omluvným výrazem.* Proč jsem u toho nesměl být? *Zeptá se jí hned na to. Zkoumavě ji pozoruje.* |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 34 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 5:38 pm | |
| (Zavrtí hlavou, když si začne Elijah myslet, že se to podařilo jim. Oblízne si rty.) Nám ne. Udělal to někdo mocnější, než je dokonce Benjamin. Někdo, kdo představuje samotné voodoo. Papa Legba. Nevím, zda jsi o něm někdy slyšel, ale nedivila bych se, kdyby ne. (V dnešní době byl Legba spíše legendou. Nikdo už se o voodoo tolik nezajímal jako dříve a tím pádem moc lidí ani nevědělo, že nějaký Legba je skutečný. Vlastně ani ona sama tomu moc nevěřila, až do včera.) Nemáš za co. (Lehce se pousměje.) Třeba se takhle protivně chová jen před cizími. Ale já s ní už skončila. (Vydechne a pokračuje ve vybalování. Přemýšlí, jak by mu vysvětlila, proč ho tu nechtěla. Ale nepůjde jinak, než že mu řekne pravdu. Nechá nákup nákupem a otočí se zpět na něj.) Nepotřebovala jsem diváky. Kouzlo zahrnovalo lidskou oběť, naprosto nevinnou, neposkvrněnou. Měla jsem zabít nevinného člověka. Nabídnout jeho duši Legbovi, výměnou za Sage. Podle všeho má Legba rád nevinné duše. Genevieve to udělala za mě. Nechtěla, abych s tím pak musela žít. To byla ta nejhorší část kouzla. Tedy až na to, že si Legba skoro vyžádal mou duši. (Vydechne a pokrčí rameny. Kdyby toho muže zabila ona, tak by nejspíš nestála tady s dobrou náladou a byla by zalezlá doma a s nikým nekomunikovala. Jo snášela by to vlastně docela špatně.) Ale svou duši stále mam a obchod se povedl. (Když to tak vezme, tak to vlastně obchod byl. Oni jí neoživili, to Legba. Museli ho jen vyvolat a nabídnout mu jinou duši.) |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 5:59 pm | |
| *Díky své otázce na jejich zmizelé jizvy se dozví poměrně hodně informací. O kouzla se nikdy nezajímal, hlavně po té, co z nich matka udělala upíry. Je si jistý, že tohle jméno možná někde viděl nebo o něm slyšel.* Možná jsem o něm četl. *Poznamená neurčitě. Má pocit, že s dotyčným si zahrávat není zrovna dobré. Nejspíše, kdyby o tom věděl dříve, co tohle oživovací kouzlo obnáší, neví jestli by s tím za Sophie chodil. Nechává si tyhle myšlenky, ale pro sebe. Nepatrně se na Sophie usměje, když mu řekne, že nemá za co děkovat. On je jiného názoru, ale nechce se s ní dohadovat tak si to nechá pro sebe.* Já nevím. *Zavrtí po té hlavou, když se pozastavuje nad Sage.* A kam vlastně šla? *Napadne ho, že oživená po tak dlouhé době... asi by nebylo vhodné, kdyby, jen tak pobíhala po New Orleans. Určitě nezná zdejší pravidla. Nepatrně se zamračí. Měl by dát vědět Finnovi. Napadne ho. Při tom ho vyruší z jeho myšlenek Sophie, když mu říká, co požadovalo. Klidně, přesto vážně ji pozoruje a v místě, kdy mu říká, že musely s Genevieve zabít nevinného se nesouhlasně zamračí. Má za to, že přesně z takového důvodu měl být u toho a o některé věci se postarat sám. * Myslíš, že já bych něco takového chtěl, Sophie? *Zeptá se jí tiše, při tom z ní nespouští oči. Opře se zadkem o hranu stolu a založí si ruce na hrudi. Na chvíli sklopí hlavu níže a zadívá se před sebe na podlahu. Není přesvědčený, že by si Finn něco takového zasloužil.* Jsem rád. *Kývne po té slabě hlavou a zvedne hlavu opět k Sophie.* Doufám, že to bylo ku prospěchu věci. *Poznamená a zase spustí pohled před sebe k podlaze.* Sophie, chtěl jsem tě požádat... mohla by si provést kouzlo, díky kterému by se do Kolovy cely dostali, jen jeho pokrevní příbuzní? *Vzpomene si na to, co se jí chtěl zeptat. Zvedne k ní pak tázavě oči.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 6:24 pm | |
| Dala jsem jí mapu a poslala na plantáž. (Pronese lhostejně. Slíbila jen její oživení, ale chůvu jí rozhodně dělat nebude. Pokud se jí něco stane nebo snad ona udělá něco někomu a pak za to zaplatí, už nebyla její věc. A po tom, jak se včera chovala, by jí rozhodně nijak nepomohla.) Ale nemusíš mít strach, že by tu teď někde bloudila. Nemůže na denní světlo. Tohle už přenechám Alisee. Čarodějky z města jí nepomůžou, takže zbývá už jen ona. (Pokrčí rameny. Možná zněla trochu jako mrcha, ale nezajímalo jí to. Od Sage se nedočkala ani blbého vděku. Musel kvůli ní umřít nevinný muž a ona se pak ještě chovala naprosto povýšeně.) Co jsem podle tebe měla dělat? (Přimhouří oči a zavrtí hlavou) Řekla jsem, že jí oživím ne? Kdybych to neudělala, tak by tu s největší pravděpodobností už běhala tvá matka. Tvůj bratr by se na mě furt díval ublíženě, že jsem odmítla mu pomoct. (Zhluboka se nadechne. Teď už jí nějak nezáleželo na Finnovo štěstí. Po včerejšku naprosto nechápala, jak mohl milovat takovou ženu. Čekala spíš nějakou roztomilou ženu, která by neublížila ani mouše, ale tohle předčilo naprosto veškeré její očekávání.) Ale jedna chyba a Finna klidně zabodnu dýkou sama a Sage pošlu zpět. Neobětovali jsme s Genevieve nevinnou duši pro nic za nic. (Řekne zcela vážně a skoro až chladně. Nepotřebuje řešit další problémy nějakými kompromisy, aby vyhověla všem. Kývne slabě hlavou. Ona v to doufala také, že to bylo ku prospěchu. Povytáhne obočí nad jeho žádostí.) Proč? Teoreticky bych to mohla udělat, ale pak se k němu nedostanu, když zrovna nebude nikdo z vás v dohledu. Co když budu potřebovat něco vyzkoušet a nebudeš poblíž nebo Klaus? (Tak nějak nechápala jeho žádost. Kol byl uvězněný ve sklepě a nemohl se odtamtud dostat. Všichni před ním byli v bezpečí, tak proč by měla ještě dělat další opatření?) |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 6:56 pm | |
| *Chápavě kývne, když slyší o tom, že dala Sage mapu a vyslala směr plantáž. Přemýšlí, kde jí teď může být konec. Doufá, že nestihla udělat již nějakou paseku. Pohlédne na Sophie, když mu řekne, že nemá denní prsten. Upřímně o tohle by Sophie nejspíše nikdy nežádal. Sage si přál oživit jeho bratr. Starosti ohledně toho přenechá jemu. Angažovat by se začal ve chvíli, kdyby Sage chtěla dělat potíže.* Tohle nechme na starost Finnovi. Třeba se přestane užírat tím, co se stalo a začne se zajímat i o něco jiného. *Poznamená jí na to. Pak se slabě zamračí.* Nevěděl jsem, co tohle kouzlo obnáší, Sophie. Ale nelíbilo se mi už, jen to, jak se o tom Genevieve zmínila. Proto jsem u toho chtěl být, aby se nikdo nemusel nutit do čeho nemusel. *I když ho to trochu štve, nějak se nedokáže v její přítomnosti naštvat. Pronáší jí to proto docela klidně, i když ne zrovna nadšeně. Nad tím, co by bylo, kdyby, se nechce zamýšlet a tak se k tomu nevyjádří. Když se zmíní, co by v případě potíží hrozilo Finnovi, nepatrně se nad tím pousměje. Překvapí ho ta změna. Když to chtěl udělat on, tak mu to rozmlouvala, ale sama by to byla schopná udělat. Pak, ale zvážní. K té oběti už nic neřekne.* Proč? Řekněme, že za Kolem chodí takoví, co nemusí a pak z toho vznikají problémy.*Odpoví jí na otázku.* Někteří to berou jako senzaci. Původní v řetězech. *Ušklíbne se a významně na ni koukne. Přemýšlí, jestli jí dojde, že to dělá hlavně kvůli Hayley. Zatím jí, ale konkrétnější důvod říkat nechce.* Když to bude záležitost krve, dám ti na to svou. *Odvětí. V tom neshledává žádný problém.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 7:15 pm | |
| (Kývne hlavou na to, že souhlasí s jeho slovy. Ráda tuhle starost přenechá Finnovi a jelikož si byl blízký s Aliseou, tak jistě požádá jí denní prsten pro Sage. I když je těhotná, tak takové kouzlo lehce zvládne.) Vždycky, když někoho oživuješ, tak někdo musí umřít. Touhle metodou musel prostě umřít nevinný člověk. Když jsem oživovala Genevieve, tak umřela zase jiná čarodějka. Zabil jí tedy Marcel, aniž by věděl, co dělám, ale i tak. Neobešlo se to bez smrti. Už je po všem, takže bych to dál neřešila. (Ve tváři se jí objeví němá prosba, aby to prostě dál už nerozebíral. Už se stejně nedalo nic změnit a ona byla vlastně ráda, že u toho Elijah nebyl. Jak by asi Legba reagoval na Původního upíra? Povytáhne nechápavě obočí nad jeho pousmáním. Co bylo k pousmání na tom, že by klidně zabodla Finna dýkou a zabila Sage? Trochu to nechápala, ale neptala se.) No to je jejich blbost, že chodí za Finnem. Nepochybuji, že každý ví, že Kol je uřknutý a do sklepa za ním pak už jdou jen na vlastní nebezpečí. (Zatváří se pobaveně) Náhodou to je senzace. Ale budu milá a nebudu se smát při vzpomínce na Kola v řetězech. (Chvilku přemýšlí, ale nakonec dojde k závěru, že jí to nejspíš nic neudělá, když do sklepa zamezí vstup všem mimo rodinu.) Fajn udělám to. Pak se tam tedy už dostane jen rodina. Klaus, ty, Rebekah, Alisea, Finn a Hayley. A já budu muset vždy vyhledat jednoho z vás, když budu potřebovat něco zkusit. I když je nejspíš očividné, že bych za Klausem ani Hayley nešla. (Ušklíbne se nad tím.) |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 7:40 pm | |
| Jistě. Nic v tomhle světě není zadarmo. *Poznamená neurčitě a nepatrně se nad tím zamračí a trochu ušklíbne. Dále to nerozebírá. Když na Sophie vidí, že už se o tom nechce bavit, chápavě přikývne a už o tom nemluví. Sice ho z toho vynechali, ale už se stalo a nevrátí to.* Dám vědět Finnovi. *Odvětí. Při tom vytáhne mobil, najde si bratrův kontakt a napíše mu.* - kód:
-
Dobré ráno, Finne. Snad tě má zpráva potěší. Sage byla úspěšně oživená. Nejspíše hledá dům na plantáži. Doufám, že bude úspěšná. Hodně štěstí bratře. Elijah. *Zprávu si po sobě ještě před odesláním přečte. Pak tak učiní a mobil schová. Pak vzhlédne k Sophie a když se baví nad tím, že Kol skončil v řetězech, asi by mu to také přišlo úsměvné, kdyby věděl, jak mu z toho pomoct. Tak zůstane vážný, ale nijak se proti jejím poznámkám neohrazuje.* Všichni to patrně ještě neví. *Zavrtí pak hlavou. Hayley na to právě kvůli tomu doplatila. Nahlas to ovšem nepoví. Nenapadlo ho, že by jí to Klaus nepověděl. Jakmile slyší, že by Hayley měla i přes kouzlo přístup ke Kolovi, nespokojeně se nad tím zamračí. Přemýšlí, jestli to má v takovém případě cenu vůbec provádět.* Tak to nech být. *Zavrtí po chvilce hlavou. Je stále mírně zachmuřený. Po tomhle zjištění už na to tolik nespěchá. Věří, že Sophie toho má i bez jeho požadavků dost.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 8:03 pm | |
| (Kývne na jeho slova. Opravdu v tomhle světe nebylo nic zadarmo. Vždycky bylo potřeba nabídnout něco na oplátku. Je ráda, že se k tomu Elijah více nevyjadřuje. Nechá ho v klidu napsat Finnovi zprávu a mezitím konečně vyndá všechny věci z tašky na stůl. Pak se opět otočí na něj. Povytáhne obočí. Myslela si, že taková zpráva se rozhlásí hned a hlavně v sídle. Upíři byli strašné drbny, když přišlo na věc. A drby o spoutaném Původním? To by pro ně byla největší zábava ze všech. Nic na to nepoví. Spíš se jen překvapeně dívá. Ale po chvíli už svraští obočí. Jednou chce Elijah tohle a pak zas ne. Kdo se v něm sakra měl vyznat? Ale brzy to už pochopí.) Hayley byla ta neinformovaná že? Chtěl jsi, abych to kouzlo provedla kvůli ní. Ale asi sis neuvědomil, že čeká dítě, které je pokrevně příbuzné s Kolem. (Čekala by, že tohle Elijaha napadne, ale nejspíš nad tím tolik neuvažoval.) No předpokládám, že ke Kolovi stejně nějak často nechodíš nebo někdo z tvé rodiny. Můžu to kouzlo udělat, aby se vztahovalo na mě. Když budeš chtít s Kolem mluvit, můžeš. Ale budeš muset stát před dveřmi tedy. Ale do místnosti k němu se nedostaneš a nikdo jiný, krom mě. (Tázavě pozvedne obočí, jestli bude souhlasit s touhle variantou.) |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 9:42 pm | |
| *Sleduje Sophie, jak se mračí. Nejspíše jí vrtá hlavou, proč najednou změnil názor, ohledně žádosti, kterou chvilku před tím přednesl. Nechce se mu k tomu vracet. Chtěl tím ochránit hlavně Hayley, i když doufá, že už něco takového jako navštěvu Kola nebude riskovat. Když to nešlo podle jeho představ, tak to nepotřeboval. Doufal to, že i když Hayley čeká Klausovo dítě, že by na ni možnost otevřít Kolovu celu nemusela platit. Sophie je, ale velmi důvtipná a nakonec přijde sama na to, kde je problém. Když mu to dá najevo a dokonce ujistí, že by možnost dostat se ke Kolovi, mohla i Hayley, tak se zatváří nespokojeně. Protáhne koutky rtů do stran a ušklíbne se při tom.* Doufal jsem, že by to mohlo jít i tak. *Poznamená. Naráží na tu příbuznost vrámci toho, že je Hayley těhotná s Klausem. Vyposlechne si její další návrh, který mu ohledně možnosti uzavření cely Kola, před ostatními dá. Zní to lákavě. Bohužel si nemyslí, že by něco takového mohl rozhodnout za celou jeho rodinu. Zavrtí proto krátce hlavou.* Nevím, jestli by se to ostatním líbilo. *Odpoví jí upřímně, proč na to nejspíš nekývne.* Navíc, někdo musí Kolovi nosit krev. *Doda.* Ne, Sophie, nechme to takhle. Věřím, že už se to nebude opakovat. *Odmítne to pak nakonec.* Ale díky za snahu. *Pousměje se na ni. Pak se přestane opírat o stůl. Narovná se a přelétne kuchyň očima.* Už půjdu. *Oznámí.* Určitě máš důležitější věci na práci, než řešit problémy původních. *Dodá s mírným úsměvem. Až pak ho napadne, že se jí mohl zeptat na její neteř, ale rozhodne se, nechat to na jindy.* Zase se nejspíš brzy ozvu. *Poznamená. Má za to, že dění ve městě je dlouho bez vzájemného kontaktu nenechá.* Ty můžeš samozřejmě taky. Kdykoliv budeš něco potřebovat. *Dodá hned vzápětí.* Přeji ti příjemný den. *Popřeje jí. S těmi slovy na ni naposledy koukne a pak z kuchyně odejde a následně i z baru.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 02, 2014 10:02 pm | |
| Bohužel. Krev její dcery koluje žilami Hayley, tudíž by tam měla přístup i ona. (Sice ta příbuznost nebyla tak velká jako v případě Elijaha, ale byla tam. Hayley by se tam sice mohla dostat, jen kdyby použila svou krev, ale mohla.) Kolovi by jste mohli nosit krev i tak, ale když nechceš, tak tedy ne. Mě to může být vcelku vlastně jedno. Nabídla jsem ti jinou možnost, víc udělat už nemůžu. (Pokrčí nad tím rameny. Pokud Hayley nebyla stupidní, tak za Kolem už nepůjde, ale pokud chtěla ohrožovat svůj život i toho dítěte, tak si za to už bude moct sama a ušetří Benjaminovi práci. Kývne an jeho slova, že už půjde. Důležitější věci sice na práci zrovna neměla, když nepočítá sklizení těch pár věcí ze stolu, otevření baru, obsluha v baru a vaření. I když v jistém smyslu to bylo důležité, alespoň pro ni.) O tom nepochybuji. (Mírně se pousměje a kývne hlavou.) Měj se. (Doprovodí ho pohledem ven z kuchyně a pak už se věnuje své práci. Všechno si v kuchyni sklidí a pak přejde do baru, kde se postaví za bar a obsluhuje zákazníky. Jack měl dnes volno a ráno vždy pracoval jen jeden člověk za barem, tak se toho ujala po dlouhé době ona.) |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 7:04 pm | |
| (Posledních pár dnů se věnovala jen baru. Tedy vlastně ne jen baru také covenu, ale neřešila žádné problémy. Na to, že ve městě zuří válka a potřebovali toho ještě hodně vyřešit, vlastně nic neřešila. Byla to pro ní sice příjemná změna, ale celkem jí to znervózňovalo, že se vlastně nic neděje. Od Genevieve nedostala žádnou zprávu od doby, co za ní poslala jednu čarodějku, takže kouzlo nejspíše nefungovalo. Kol byl vlastně ten nejmenší problém ze všech, ale tak nějak doufala, že aspoň tohle bude vyřešené. Sama se zatím ještě na nic nepodívala, jak by mu pomohla ani nic nevymýšlela. Nebyla to pro ní zrovna priorita a teď, když měla pár dní klid, si ho prostě chtěla užít jako normální člověk. Jako normální majitelka normálního baru. Šla na nákupy, udělala si po dlouhé době konečně účetnictví, vařila nebo obsluhovala na baru a přemýšlela, jak rozšířit služby tohohle podniku. Dneska zrovna obsluhovala za barem a v kuchyni byl tentokrát Jack. Bylo to celkem neobvyklé, protože Jack byl v kuchyni vždy jen, když tam nebyla ona.) |
| | | Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 7:13 pm | |
| *Posledni dobou premyslela nad svou moci. Nemela ted zrovna co jineho resit, stale zustavala presvedcena, ze Roderick neni ve meste, a pokojik byl uz vicemene zarizeny. Jeji myslenky se tedy upnuly na hledani jeji ztracene moci a cim vic nad tim premyslela, napadalo ji jenom jedno reseni. Sophie. Byla to ona, ktera ji premenila a nevedela, co presne ji provedla ve fazi promenovani. Odhadovala, ze se ji to muselo stat tehdy, protoze neceho pozdejsiho by si vsimla. z toho duvodu dnes zamirila do baru. Vesla dovnitr a zjistila, ze Sophie je za barem. To se ji hodilo, proto se tam usadila.* Nazdar Sophie. *Usmala se na ni falesnym usmevem* Dala bych si nejdriv caj a potom... nejsem si jista, jestli to mas v nabidce... Nabizis vraceni casti carodejne moci? |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 7:30 pm | |
| (Zrovna myla nějaké špinavé sklenky, když si všimla Alisey na baru. Odloží umytou sklenku, utře si ruce a podívá se na ní.) Nazdar. (Odpoví jí stejně na pozdrav, ale nepřidá k tomu žádný úsměv ani ten falešný. Kývne na její objednávku, ale pak se zarazí a povytáhne obočí. Čeká, co dál ještě chce. Když Alisea konečně dopoví, stáhne obočí zas zpět.) Takže už jsi přešla z bádání na obviňování. No musím tě zklamat, ale já tvou moc nemám Aliseo. (Technicky vzato jí neměla. Tedy měla, ale už jí neměla v sobě. Od doby, co jí Alisea řekla, že přišla o část své moci, přemýšlela, jak by jí tu moc vrátila, aniž by se vlastně Alisea dozvěděla, že jí tu moc sebrala právě ona. Pak tu moc vložila do kamene, ale nějak na to pak zas zapomněla a neřešila to dál. Teď přemýšlí, jestli jí říct pravdu nebo ne. Jak zlý by asi byl důsledek pravdy? Nepotřebovala právě teď řešit pomstychtivou Aliseu, pokud by se dozvěděla pravdu, už teď toho měla dost.) Pokud jsi přišla jen kvůli tomuhle, tak už čaj nechceš? (Povytáhne obočí) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 7:39 pm | |
| No, ono se jedna jenom o obvinovani jedne osoby, protoze je jenom jedina podezrela. Jediny dalsi, by byl maximalne muj polstar, ktery by me okradl ve spanku. Ale nechce se mi ho ted vykuchavat. *Veskery falesny usmev byl uz pryc, ted se spis ostre mracila. Nemela pro to dukaz, ale byla si skoro jista, ze to je Sophie. Nenapadal ji nikdo jiny.* Ale pokud chces, tak muzu zkusit nejaky kouzlo, abych nasla svoji moc, ale to by bylo moc pracny a pak budu vic nastvana.... Tohle je posledni sance se nejak priznat a vyjit z toho bez ujmy. Ale pozor ma to platnost jenom jednu minutu. Ale ten caj si jinak dam. Ten samy bylinkovy jako posledne. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 7:51 pm | |
| Proč jsi to kouzlo tedy nepoužila už dříve, když ses dozvěděla, že tvá část moci je pryč? (Tázavě povytáhne obočí. Nijak jí to neznepokojovalo. Ten kámen s mocí měla ve skříni a ta je ochráněná krevním kouzlem, tudíž žádné lokační kouzlo ani jiné by nefungovalo. Výhoda krevního kouzla, nepřekoná ho nic a nikdo kromě jí a jejích pokrevních příbuzných a už existovali jen dvě osoby, které by to kouzlo mohli překonat její neteř Monique a její sestra Jane-Anne, ale ani jedna se tu určitě v dohledné době neobjeví a ani by nepomáhali zrovna Alisee.) Dobře, tak ten čaj tedy ano. (Kývne hlavou a dá vařit vodu. Mezitím připraví do hrnku s cedníkem sypaný bylinkový čaj, pak ho zaleje horkou a postaví před Aliseu na bar.) Jeden čaj. Jinak ty jsi nepřemýšlela, že můžeš být jen oslabená díky těhotenství že? Jak jsem ti posledně říkala. Má sestra byla v těhotenství taky o něco slabší, třeba to má takhle každá čarodějka. Co já vím. (Pokrčí rameny) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 8:08 pm | |
| To kouzlo nechavam zatim jako posledni moznost. A zatim jsem byla trochu rozptylena tim tvym a Elijahovym podezrenim ohledne Rodericka. *Podivala se na hodinkz* Ale svoji moznost na priznani jsi prave propasla. Smula. *Ted bude muset doufat, ze to kouzlo zabere. Ale pokud tu moc ma opravdu ona, tak ji ted urcite do neceho schova a kouzlem skryje. Mela to napred provest a pak ji prijit obvinovat. Ted pak bude muset vymyslet, jak od ni ziskat zpatky svoji moc* Vis, ze tohle neni poprve, co jsem tehotna? Kdyz jsem byla tehotna naposled, tak jsem dokazala udelat kouzlo na zabiti Puvodnich. S oslabenou moci bych to nezvladala. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 8:22 pm | |
| Já bych ho teda brala jako první možnost, ale každý máme jiné metody. A když už ses zmínila o Roderickovi. Zkus se rozhlížet kolem sebe, jestli se nemotá někdo kolem. Třeba konečně přijdeš na to, že náš úsudek je správný. (Ušklíbne se. Tuhle záležitost už nějak hodila za hlavu. Nebyla možnost zjistit, v kterém těle Roderick je a pokud Alisea konečně nesundá ty růžové brýle, tak na to ani nepřijdou. Nebo pokud se on sám nějak neprozradí, ale o tom pochybuje. Maximálně by se prozradil, až když nějak zaútočí. Pokrčí rameny.) Do toho. (Vyzve ji a schválně se ještě usměje. Byla naprosto klidná a dávala to dost jasně najevo.) Vytvořit a použít je docela něco jiného. A pokud vím, tak to stejně nezabralo. (Mrkne na ni.) A každým měsícem je dítě silnější a čerpá z tebe více živin a energie. Takže před tím jsi své oslabení nemusela ani cítit. (Sice jí tím chtěla odvést od myšlenky, že jí ona sebrala moc, ale teoreticky to byla pravda. Těhotná žena může být lehce oslabena, ale ne vždy to je pravidlem.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 8:42 pm | |
| Roderick tady neni. *Rekla jasne a razne. Jeji pohled jasne rikal, ze nehodla o tom diskutovat. Tohle byla jeji jedina obrana pred zlomenym srdcem a nehodlala se ji vzdat. Chtela Rodericka videt stale v tom samem svetle.* Tenkrat jsem si nastesti vybrala jako prvniho Klause s kouskem vlkodlaka v tele. Kdzbzch si tehdy vybrala zacit u nekoho jineho, ted uz bych tu nestala. A ty bys nektere Puvodni nikdy nepoznala. A jeste nejsem v poslednich mesici, kdy me totalne vycerpa i zvednuti se z gauce. *Odpovedela ji a pak uz cekala na svuj caj. Mohla by se citit o neco slabsi, ale ne az tak moc.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 9:05 pm | |
| Když myslíš. Já tě o tom přesvědčovat nebudu. To nechám na Elijahovi. Přeci jen jsi jeho sestra. (I kdyby se pokoušela jí přesvědčovat o opaku, nepovedlo by se jí to. Nejdříve si to musela připustit ona sama, jinak se to nepovede nikomu.) Kdyby sis tehdy vybrala někoho jiného, tak by mi bylo jedno, zda nějakého Původního poznám nebo ne. A nejspíš by tady byl aspoň klid. Nejspíš bych tu vlastně ani nebyla. Předpokládám, že bych teď byla v Evropě. (Nejspíš by tu opravdu nebyla. Nebyl by totiž žádný upír Marcel, který omezoval čarodějky a ona by tudíž nezůstávala v New Orleans. Všechno by šlo hladce a ona by žila, jak vždycky chtěla. Možná by v té Evropě byla dokonce s Davidem, kdo ví. Ale realita je taková jaká je a žádné kdyby není. Nevrací se už ani k jejímu těhotenství a zmizelé části moci.) Jak se vlastně připravuješ na to, až malá bude na světě? Jako svobodná matka to budeš mít docela těžké. Teda pokud ti nebude Finn pomáhat s přebalováním. (Popravdě si nedokázala představit žádného upíra, jak se stará o miminko. To byla prostě směšná představa. Vlastně neví, proč se jí zeptala na něco takového, když ani nebyli kamarádky.) A mimochodem Sage je živá. Finn dostal, co chtěl. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 9:54 pm | |
| *Vedela, ze se o to asi Elijah v budoucnu bude snazit, ale bude to marnna snaha. Ona se drzela svoji predstavy. Ale Elijah to nejspis vzdal, protoze se ji od posledne. Zacinala si myslet, ze jeji esemeska mozna vyznela natvaneji, nez si myslela. Treba si ted mysli, ze s nim nechce mluvit a tak o tom nechce mluvit on.* Ja myslim, ze bys tady orad byla. Tenkrat jsem zvazovala, ze zacnu Kolem. Takze ted by tu nebyl Kol, nevim, co by delala Genevieve, ale zbytek Puvodnich by tu byl. *Kdyz se Sophie zminila o male, tak ji cukly koutky v naznaku usmevu. Tohle udela jeji tvar vzdycky, kdyz prijde nejaka zminka o diteti.* Zatim mam pripraveny pokojik, az na nejake detaily. Nechtela jsem pak sestavovat nabytek s velkym brichem. Ale nemyslim si, ze mi Finn nebo nekdo z ostatnich bude nejak pomahat. Budu to muset zvladnout sama. *Pozvedla prekvapene oboci, pri zmince o Sage.* Takze Genevieve ji uz ozivila? Tak to mi Finn nepomuze. Akorat muzu cekat, ze v nejblizsi dobe me navstivi, abych provedla kouzlo, aby byli lidmi a mohli si zalozit vlastni rodoni. Nakonec tu bude vic svistu, nez se zpocatku zdalo. |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Tue Dec 09, 2014 10:11 pm | |
| Třeba bych tu byla a třeba také ne, kdo ví. Třeba by se i jen Kolovou smrtí vše změnilo. Jenže to jsou jen úvahy. Já jsem tady, ty taky a Původní také. (Pokrčí rameny. Nešlo vlastně ani tak o Původní jako o Marcela, kterého stvořil Klaus. Mírně jí překvapil Alisey opravdu malý úsměv při zmínce o jejím dítěti. Čekala spíš odpověď, že jí se s tímhle svěřovat rozhodně nebude.) Víš, že nábytek ti mohl sestavit nějaký člověk z firmy, kde sis nábytek kupovala že? A neřekla bych, že tebe zrovna trápí nějak finance navíc. Tak se připrav, že po týdnu z tebe bude zombie, když na to budeš úplně sama. Nebylo by od věci najmou si pomocnou chůvu nebo někoho do domácnosti. Věř mi dítě tě odrovná. (Ona sama sice dítě neměla, ale její sestra ano. Jí bylo vlastně jen osm let, když se narodila Monique, ale i tak jí vždy pomáhala, jak nejlépe uměla. Celkem vlastně na malou Monique byli čtyři, takže to nebyl problém, ale ještě teď si pamatuje probdělé noci, když Monique brečela a nemohla spát. Rozléhalo se to po celém domě.) Ne tak docela. Já provedla kouzlo, ona mě vedla. A záleží také na Sage, pokud ona bude chtít být člověkem. Nezdála se jako někdo, kdo upírstvím pohrdá. Vlastně bych jí nikdy netipovala jako přítelkyni Finna. (Ušklíbne se nad tím. Vezme si z lednice džus a nalije si do sklenky, pak se podívá zpět na Aliseu.) Ty nevíš, co vše se stalo, že ne? (Svraští obočí. Určitě neví, že Genevieve už není čarodějka. Tohle bylo docela zvláštní. Je sestra Původních, ale oni jí vůbec neinformují o ničem, co se tu děje.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Dec 10, 2014 8:13 pm | |
| Chtěla jsem si ho sestavit sama nebo s pomocí... *V hlavě se jí objevila vzpomínka na Olivera, když se ho snažila přesvědčit, aby byl otcem. Kdyby teď na sebe narazili poté, co on provedl, co provedl, tak by to bylo zajímavé setkání. Ale ráda by se ho zeptala, proč ubližoval i lidem ze svojí frakce, když to odporovalo tomu, o co se snažil.* No, nakonec mi pomohl Elijah. *Dodala nakonec, protože teď tu s ní nechtěla rozebírat Olivera.* Aspoň mám takhle jistotu, že to bylo provedeno správně. Původní snad za těch tisíc let stihli něco pochytit o kutitelství. *Poznamenalaa a napila se pak trochu čaje.* Tu chůvu si možná najmu. Uvidím jak to budu zvládat nebo nezvládat. V nejhorších případech si aspoň můžu trochu vypomoct magií, aby se třeba něco vyčistilo nebo uklidilo. *Většina čarodějek většinou nevyužívá magii na takovéhle domácí práce, ale ona v tomhle k tomu měla jiný přístup. Magie může usnadnit práci, tak proč ji nevyužít?* Škoda, že jsem nebyla u toho oživování. Za mých dob voodoo nebylo tak známé nebo aspoň se nedostalo tak daleko na sever. Pak jsem ho mohla sledovat maximálně jako upírka a to nebylo ono. Bylo by zajímavé se s tím potkat jako čarodějka. *Docela chápala, že ji k tomuhle ani jedan z nich nepřizvala. Se Sophie nevycházela a s Genevieve se bavila jen občas, tak proč by ji k tomu kouzlu měli zvát. Maximálně Finn mohl chtít, aby na to kouzlo nějak dohlédla, kdyby jim nevěřil, ale zdá se, že ho tohle nenapadlo.* Když jsem mluvila s Finnem, tak se zdál docela přesvědčený, že oba budou lidmi. Nebo o tom aspoň nepochyboval. *Pokrčila nad tím rameny, ale pak ji zarazila otázka Sophie.* Co se stalo? *Hlavou se ji honily myšlenky ohledně Benjamina. Že by se mu nějak podařilo dostat se k Hayley? Ale o tom by ji už nějak řekli.* |
| | | Sophie Deveraux
| Předmět: Re: Rousseaus Bar Wed Dec 10, 2014 8:49 pm | |
| (Krátce povytáhne obočí, když začne Alisea mluvit, ale nedokončí větu. S pomocí koho nebo čeho? No nejspíš to bylo spíš s pomocí někoho, když se tak zarazila a nedokončila to ani po té její odmlce. Neptá se. Nic jí do toho není a Alisea se jí určitě nehodlala s něčím svěřovat.) No aspoň někdo ti pomohl. A pokud by Původní nepochytili nic, tak k tomu jistě byl manuál podle kterého by nábytek sestavil a naprostý amatér. (Pokrčí rameny.) No ještě máš čas na přemýšlení. (Na tu část s magií se nijak nevyjadřuje. Tímhle si opravdu mohla pomoct, ale jen co se týče domácnosti. Pochybuje, že by své dítě uspávala pomocí kouzla.) No voodoo je rozhodně zajímavá forma magie, ale v tomhle případě to nebylo zajímavé. Spíš těžké, co se rozhodnutí týče. Podle toho, co jsem se už dozvěděla je voodoo spíš obchod. Oběť za moc. A zrovna u oživování Sage jsem tu nechtěla nikoho, takže by jsi měla smůlu, i kdyby jsi o tom věděla. (Pořád má v mysli tvář toho muže, i když ho nezabila ona. Jenže to bylo skoro stejné, jako by ho zabila. Rozhodla se to kouzlo provést, vybrala toho muže jako oběť a přivedla ho na popravu. Genevieve měla pravdu, kdyby ho zabila ona, tak by se s tím jen tak nevyrovnala.) Spíš co se nestalo. (Vydechne a napije se džusu.) Vážně se divím, že nejsi informovaná. No tak třeba Kol je uřknutý. Samozřejmě práce Benjamina. Už to trvá dva měsíce, ale přišlo se na to před nedávnem. Další práce Benjamina, Genevieve už není čarodějka, sebral jí její moc. (Sice se dohodli s Genevieve, že to nebudou nijak rozhlašovat, ale Původní už to věděli všichni kromě Alisey, takže o jednoho člověka navíc už se to nezblázní.) Je kotvou druhé strany. No a zatím poslední tah Benjamina, snažil se obrátit celý coven proti mně. Povedlo se mu to jen u poloviny, takže teď má na své straně tolik lidí jako já na té své. Tedy pokud počítám samozřejmě jen čarodějky. (Poví jí to dost stručně.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rousseaus Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|