The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

New Orleans - City

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next
AutorZpráva
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

New Orleans - City - Stránka 14 Empty
PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeMon Feb 23, 2015 8:54 pm

Ne. Já takovýhle sračky nemám rád. (Odpověděl poněkud zajímavě. Samozřejmě se u toho usmíval, aby to nevyznělo hnusně. Nechal Rebeku, ať si to probere, jak chce. Je to vlastně jedno. On bílou čokoládu jakožto opravdu tu bílou čokoládu nemá rád. A bílou čokoládu tím myšleno nějakého blonďáka, taky nemá rád. Bylo mu jedno, co si o něm bude myslet, protože to všechno stejně myslel ze srandy.) Problém? Chci v mých vztazích mít pořádek. (Odpověděl jí krátce. Nijak se ke Cami nechtěl vracet. Ještě s ní vlastně od toho, co umřela, nemluvil. Možná by za ní měl po Vánocích zajít.) Takže jsi do mě byla udělaná už když jsem byl malý. Chápu. (Přikývl a usmál se. Je to už hodně dlouhá doba, co byl malým chlapcem. Malým, nezkušeným otrokem.) Při pohledu na tebe? Pff.. (Trochu jí popíchl a dál k tomu už nic neříkal. Následoval jí do kavárny, posadil se naproti ní a čekal na servírku. Nemuseli čekat moc dlouho a už se u nich objevila blonďatá servírka. Usmál se na ní a objednal si u ní černý čaj s sebou. Chtěl tu chvíli pobýt a pak si ho vzít na cestu domů.) Nic není lepší než já. Možná pizza.. (Zasněl se nad pizzou. Je opravdu dobré jídlo, samozřejmě to nemá na krev. Ale tu tady nebude jmenovat.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 475

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeMon Feb 23, 2015 9:24 pm

Takže jsi to nikdy neochutnal a hned to odsuzuješ. A jsi si jistý, že jsi někdy na nějakou bílou čokoládku nikdy nedostal chuť? *Nyní schválně použila zdrobnělinu čokoládka, aby se tak dostaly k ženskému rodu a mohla tím být myšlena i nějaká blondýnka. Konkrétně na žádnou nemyslela, to už je na Marcelovi, jak si to přebere.* Já tady žádný problém nevidím. Aspoň u tebe ne. *V jednu chvíli měla pocit, že Marcel ji zase nařkne z žárlivost, i když teď vůbec nežárlila. Naopak jim to přála, ať to bylo mezi nimi jakékoliv. Spíš ona viděla problém u sebe a Jamieho, přestože byl jejich vztah pořád v začátcích a že si spolu akorát včerejší den vyšli, když nepočítá ten večírek, ale ona měla prostě obavy ho zatáhnout svým vztahem s ním do jejich nadpřirozeného světla. Ale teď to nechtěla rozebírat.* Já do tebe? A kdo mi to tehdy řekl, že si mě jednoho dne vezme? *Pozvedla nad tím obočí a pousmála se. Tehdy jí to připadalo roztomilé a v Marcelovi viděla malého kluka, který se stával součástí rodiny.* A nad kým taky jiným? *Pronesla jako reakci na jeho popíchnutí, když kráčeli do kavárny. Tam ani nemuseli moc dlouho čekat, než se jim dostalo, co si objednali. Rovnou opatrně se trochu napila čokolády a pak si oblízla rty. Přitom se podívala na Marcela.* Myslím, že tahle čokoláda tě právě překonala.
Návrat nahoru Goto down
Marcel Gerard

Marcel Gerard

Poèet pøíspìvkù : 621

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Feb 24, 2015 10:45 am

S bílou čokoládkou jsem problém nikdy neměl. Sama to víš.(Vážněji pověděl, ale hned to se usmál. Doufal, že už to dál Beka nebude řešit. Navíc se mu z toho začala motat hlava a úplně se v tom ztratil. I když teď mu bylo jasné, že mluví o čokoládce jakožto o nějaké blondýnce. Spíš nechápal, proč se ho na to zeptala. Sama to moc dobře ví.) Super. (Přikývl poměrně rychle. Už se však neusmíval. Nechtěl to moc řešit, protože věděl, že mezi ním a Cami nic nebude. Ona má ráda někoho jiného a možná o tom ani neví, ale je to na ní vidět. On to však nijak neřešil, byl rád, že si našel nějakého člověka, se kterým si může popovídat. A navíc je to velmi atraktivní člověk.) To jsem nemohl být já. Přece jsem nemohl být tak hloupý už od mala. (Kroutil nad tím hlavou a snažil se vzpomenout na to, jestli jí to vážně řekl a nebo ne. Bylo by divné, kdyby jí to řekl. Teoreticky to byla jeho teta. A moc pěkná teta.) Hm..Možná nad nějakou jinou blondýnkou. A nebo brunetkou. Třeba nad Claire. (Šibalsky se usmál. Moc dobře věděl, že se naštve. Ona Claire prostě nesnáší a asi by to nesnesla. Vzal si do ruky svůj čaj a upil z něj.) Tomu se mi nechce věřit. (Nevěřícně zakroutil hlavou. Podíval se na telefon, kolik vůbec je. Už tu je docela dlouho a měl by pomalu vypadnout. Schová mobil do kapsy a podívá se na Beku.) Budu tě muset opustit. A jo, když si mě teda pozvala, tak to zaplatíš, ne? (Sladce se usmál. Vzal si svůj čaj v plastovém kelímku a s taškou v druhé ruce vyběhl ven. Čaje se skoro nenapil a vlastně na něj ani neměl chuť. Nedaleko od obchoďáku posedával jeden bezdomovec. Marcel se k němu pomalu přiblížil a dal mu jeho teplý čaj, určitě mu udělá dobře. Hlavně, když tu mrzne. Ještě k tomu čaji mu dal nějaké ty peníze. Zvláštní jak na něho ty Vánoce působí. Rozdává tu peníze bezdomovcům. Že by se Marcel přidal k nějakým dobrovolníkům? Od toho bezdomovce odejde pryč a zamíří k činžovnímu domu, kde bydlí spolu s Dav. Vyběhne po schodech až do horního patra, vejde do bytu a unaveně lehne na gauč.)
Návrat nahoru Goto down
Davina Claire

Davina Claire

Poèet pøíspìvkù : 230

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeFri Feb 27, 2015 8:00 pm

*Sms pro Kaie.*

kód:
Ty mě za ten džus budeš trestat už napořád, co? Kde se sejdeme? - Davina.
Návrat nahoru Goto down
Davina Claire

Davina Claire

Poèet pøíspìvkù : 230

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeFri Feb 27, 2015 8:07 pm

*Sms pro Kaie.*
kód:
Proč mám pocit, že je to lež a zase jenom lež? Vím, který myslíš. Dej mi tak dvacet minut a budu tam.
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 9:20 pm

*Netrvalo to dlouho a po odchodu ze sídla zamířila do jednoho obyčejného baru. Rousseau to nebyl, to by se musela po odchodu ze sídla dát na druhou stranu. A ona v tuhle chvíli stejně nechtěla riskovat že narazí na někoho známého. Momentálně chtěla jenom něco k pití, bylo jí i docela jedno co, protože její upírský metabolismus toho vydrží hodně, takže kocoviny se obávat nemusí. Proto se usadila u baru a objednala si dvojitou whiskey. Bylo jí jedno, že je ještě před polednem, chtěla si dnes vyčistit hlavu. Bylo to lepší než se vydat hledat Finna, protože ten by dneska nedopadl dobře a pravděpodobně ani v příštích dnech by nedopadl dobře. Plány na jeho pomstu zatím odkládala stranou. Momentálně plánovala, že zítra odjede do Mystic Falls a svoji pomstu bude plánovat až tam a po cestě zpátky. Elijahova slova ji zatím nepřesvědčila, aby se toho vzdala. Pokud se o to nepostará Elijah, tak ona.*
Návrat nahoru Goto down
Nailah Ayers Warren

Nailah Ayers Warren

Poèet pøíspìvkù : 294

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 9:41 pm

(Konečně dorazila do New Orleans. Moc věcí s sebou neměla. Kufry vlastně žádné, jenom tašku přes rameno, ve které měla doklady, peníze a pár maličkostí, na kterých jí záleželo nebo byly nějak důležité. Vážně tu byla o mnoho větší zima než v austrálii, i když to stále ještě nebylo tak hrozné. Potřebovala se někde najíst. Dát si pořádný krvavý steak a pivo. Nesnášela tolik lidí pohromadě a tak raději zmizela z centra města někam do zapomenutých uliček. Našla nějaký zapadlý pajzl, který jí naprosto vyhovoval. Nebylo tam moc lidí. Jen obsluha a nějaká boncka, kterou zřejmě opustil její přítel, tak je z toho ták smutná, že si musí hnedka svoje zraněné city vyplavit v alkoholu. Zakroutila na d tím hlavou. Tohle asi nikdy nepochopí. Trápení kvůli chlapům? Pane bože, kdy ženy takhle hrozně klesly. Dojde až k baru, nalepí se na něj, trochu se nakloní.) Hej, obsluho. (Oprvadu není nijak slušná a dobré mravy by u ní pohledaly. Je vychovaná v divočině. Když ten chlápek konečně dojde k ní, koukne se na něj a objedná si.) Jeden pořádně krvavej steak a pivo. Doufám, že tady netočítě nějakou břečku. (ušklíbla se a posadila se na stoličku, že si na to počká na baru, než si půjde sednout.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 9:53 pm

*Od skleničky whiskey ji rozptýlil nějaký ženský hlas, který byl až příliš hlučný a neurvalý. Podívala se na tu holku a její pohled nepatřil k těm příjemným. Tuhle holku pokládala za nějakou vesnickou, z bůh ví jakého zapadákova, kde nebyla zvyklá se chovat nějak slušně. Začínala zvažovat, jestli ji někdy někdo řekl, že existují slova jako prosím a děkuji. Protočila nad tím oči a na chvíli se obrátila ke svojí skleničce. Kopla do sebe celý zbytek jejího obsahu a podívala se pak na obsluhu.* Já si dám další. *Pohledem se pak vrátila k té holce.* Slyšela jsi někdy něco o tom, že se lidi zdraví při příchodu? Nebo tam odsud pocházíš pravidla slušného chování vůbec nic neznamenají? *Ironií bylo, že ani ona při příchodu sem nepozdravila, ale aspoň na ní takhle nepořvávala a normálně si objednala.*
Návrat nahoru Goto down
Nailah Ayers Warren

Nailah Ayers Warren

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 10:07 pm

(Obsluha jí donesla to pivo a ona jen kývla. Byl to možná jakýsi projev díků. Vzala si půlitr do ruky , nechala trochu spadnout pěnu a pak se napila. To pivo nebylo zlé, ale nebylo ani nejlepší. Ale hlavní bylo, že se dalo pít. Takhle naráz vypila půlku sklenice a pak ho odložila a čekala na svůj steak, když v tom se ozvala ta blondýna, která si myslela, jak není důležitá, kdy ji tu začne komandovat a poučovat. Otočí hlavu k ní a nevěřícně se na ni usměje.) Bavím se snad s tebou? Ne! Takže si nech ty svoje kecy o vychování, nádhero a hleď si svého. Zapíjej si dál svůj žal nad tím, jak tě opustil přítel a ty jsi z toho tak moc nešťastná, že jediný, co umíš, je jít do baru a holdovat zde tvrdému alkoholu. To je opravdu patetické. Ale ty přesně vypadáš na ten typ, který umí řešit jen muže a je to pro ni smysl života, ale nikdy se toho svého smyslu života nedočká, protože je ták strašně důležitá. Takže si hleď prostě svého a mě si nevšímej. Já se tu najím, popiju pivo a vůbec mě nezajímá nějaká ufňukaná bloncka. (pěkně to Bece vytmaví. Vlastně se skoro ani nenadechla, když jí to říkala. Jakmile s tím skončí, tak se zase věnuje své sklenici piva.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 10:25 pm

*K přívlastkům neurvalá a ze zapadákova přidala ještě drzá a příliš smělá. Do jejího výstupu ani nestihla nijak vstoupit, protože to všechno ze sebe vychrlila až příliš rychle. Pár vteřin poté, co tohle všechno vypověděla, na ní jenom hleděla, než se nad tím ušklíbla. Na chvíli pak od ní odvrátila zrak, když ji barman podal whiskey, kterou si vzala do ruky. Pak teprve promluvila, přestože se na ní nedívala, pouze do svojí skleničky* Máš štěstí, že tak trochu fandím holkám jako seš ty. Odvážné, smělé, drzé... Je s vámi větší zábava než s těmi nudnými, frigidními, ze kterých musíš každý slovo páčit. *Protočila nad tím oči a napila se ze svojí skleničky.* A jenom kvůli tomu jsi momentálně naživu. *Dopověděla, jakmile ruku se skleničkou zase spustila. Poté přejela pohledem na tu holku.* Ale varuju tě. Ještě jednou se mnou budeš takhle mluvit a nedožiješ se příštích deseti minut. Možná příští minut, pokud budu mít dobrou náladu a dopřeju ti rychlou smrt. *Její úšklebek z tváře zmizel, bylo na ní vidět, že každé slovo myslí vážně a že by to opravdu udělala. Mluvila s ní ohledně toho otevřeně, případně ovlivnit obsluhu by jí problém nedělalo.* A mimochodem ten tvůj odhad ohledně mě byl pořádně mimo. *Dodala ještě, než od ní odvrátila zrak a věnovala se zase svojí skleničce.*
Návrat nahoru Goto down
Nailah Ayers Warren

Nailah Ayers Warren

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 10:52 pm

(Dopíjela svoje pivo a myslela si, že ta bloncka sklapne. Ale ona nesklapla. Pořád do ní mlela nějaké sračky. Pořád mlela tím pantem a ji už to začalo vážně unavovat. Ona si jen chtěla sníst svůj krkvavý steak, ale to stejně asi v klidu nepůjde, protože je tady právě ta blondýna, která dá ze zoufalosti úplně každýmu a myslí si, že je to její osudová láska.A ještě jí tady bude vyhrožovat smrtí. No, je vidět, že uhodila hřebíček na hlavičku, protože normálně by jí jistě nevyhrožovala smrtí. Kopnout do vosího hnízda jistě není nic pěkného, ale ona se v tom tak nějak vyžívala. Vůbec nebyla opatrná, byla živočišná a možná někdy příliš zbrklá. Na to, že byla posledním vlčím šamanem, si opravdu koledovala. Přejela si jazykem přes přední zuby a trochu se nahnula nad barem. Až te´d bylo vidět, že má na krku jakýsi náhrdelník. Byly to zuby. Vlčí tesáky. Ale ne jen tak ledajaké tesáky vlků. Byly to zuby Alf. Samozřejmě odebraných po jejich smrti ve vlčí podobě. Ať už zemřeli stářím nebo násilně, šamani z jejího rodu sbíraly tyto zuby, protože měly opravdu velký magický význam. Dodávaly majiteli mnohem větší sílu, než by normálně měl. Nejčerstvější zub je od Alfy z její bývalé vyvražděné smečky. Ona se normálně mohla měnit poze ve vlka a měla zbystřené smysly. Ale tento náhrdelník ji dodával fyzikou sílu i za normálních okolností. Podívala se na tu protivnou blondýnu a široce se usmála.) Ty chceš vážně dostat přes hubu. Mně nikdo smrtí nevyhrožuje. (Postavila se ze stoličky a dívala se na Beku. Věděla, že je upírka. Poznala to, její čich jí to říkal, už jak sem vlezla. Ale ona jen těžko mohla poznat, že je vlkodlak, protože ona nebyla klasickou verzí vlkodlaka.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 11:16 pm

* V jednu chvíli si i povšimla toho náhrdelníku a místo "ze zapadákova" si dosadila k ní do rovnice "z divočiny". Jinak ten její náhrdelník považovala za nevkusnost, neboť se jí vůbec nelíbil. Kdyby si aspoň vybrala nějaké bělejší zuby nebo je pak nějak nechala vybělit, tak by to bylo hezčí, ale takhle byla většina z nich nažloutlá. Jeden z nich byl až tak nažloutlý, že to skoro bylo do očí, navíc měla pocit, že na něm zahlédla i trochu nahnědlejšího odstínu. Ale jinak už tuhle záležitost s ní pokládala za vyřešené a čekala, že tahle pochopí, kdy má vycouvat. Jenže byla až moc odvážná, což v tomhle případě bylo pro ní na škodu. Jakmile se zvedla ze stoličky, tak se na ní znovu podívala.* Už vím proč mám raději ty odvážnější. Kvůli té svojí odvaze brzo skončí a tak jsou vzácnější. Na druhou stranu u těch nudných se zdá, že se až moc přemnožují. *Během svých slov stihla odložit svoji skleničku stranou a zvednout se ze stoličku.* Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. *Pokrčila rameny. Tuhle holku nepovažovala za velkou hrozbu. Ať by byla člověk, vlkodlak či čarodějka, pořád by pro ní neměla být velkým problém. Pouze svou čarodějnou mocí nebo vlkodlačím kousnutím by jí mohla způsobit pár nepříjemností a o to víc by pak tahle holka trpěla a její smrt by byla pomalejší. Jenže v tuhle chvíli to nechtěla zdržovat a chtěla to vyřídit rychle. Proto se k ní přesunula upírskou rychlostí, popadla ji a hodila ji o stěnu.* Řekni mi, až to budeš chtít vzdát. Možná tě nechám odejít živou. *Tohle jí řekla, když padala a pak od ní na chvíli odvrátila zrak. Ten věnovala obsluze, neboť ho musela ovlivnit.* Zapomeneš na tuhle rvačku. *Po jeho ovlivnění se zase podívala na tu holku, aby zjistila, zda to rovnou vzdá, anebo má s ní pokračovat.*
Návrat nahoru Goto down
Nailah Ayers Warren

Nailah Ayers Warren

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 11:32 pm

(Je připravená na to, že se s ní střetne. Myslí si, že by se chvíli mohly opravdu prát bez toho, aniž by ta nádhera použila svoje schopnosti. Ale ta holka má asi nejraději všechno rychle za sebou. Jestli je to opravdu tak, tak se vlastně ani nedivila, že by s ní žádný chlap nevydržel. Musela se té své představě trochu pobaveně ušklíbnout. Chtěla pořádnou rvačky. Uměla se rvát. Normálně. Rána pěstí sem, rána pěstí tam. Ale upíři se asi rádi vychloubají svými schopnostmi a tak se stalo, že ta blondýna já najednou hodila o stěnu. Nebylo to vážně nic příjemného, ale ji to ještě víc vyhecovalo a naštvalo, protože s ní nikdo o zdi házet nebude. Nakrčí opravdu naštvaně nos a pořád se dívá na tu holku. Myslela si snad, že tímhle vyhrála? Ne, to tedy ne. Jí nějaké hození o zeď rozhodně jen tak nevykolejí. Jak bylo vidno, ta holka si věřila opravdu hodně, protože se najednou otočila k ní bokem a začala ovlivňovat tu obsluhu. Toho ona využila tak, že se vzepjala na všech čtyřech a prostě po té ženské skočila. Ano, jako kdyby byla šelma někde z pralesa. Ale to ona nebyla. Ona byla vlk. Jak po ní skočila, samozřejmě ji skolila k zemi. Cení nad ní vzteky zuby. Pak prostě zarazí svůj palec do jejího oka. A najednou zalila její prst Bečina krev. Samozřejmě, že se jí zahojí, ale tohle musí bolet jako sedm pekel a taky se to nezahojí jen tak hned. Oko je velice citlivé místo i pro Původního. Pak rychle vstane a nechá Beku svíjet se v bolestech.) Mně nikdo smrtí nevyhrožuje. (Zopakuje ještě svou větu a pak se otočí k odchodu.) Bye, bye. Nádhero. (odfrkne si a zmizí z baru pryč. Fajn, nezapsala se nejlíp, ale to jí bylo jedno. Názory ostatních jí byly jedno a tohle byla ještě k tomu upírka. Ten steak si prostě bude muset objednat jinde.)
Návrat nahoru Goto down
Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 11:55 pm

*Opravdu nečekala, že bude tak brzo schopná se zase postavit na nohy. O zeď s ní nehodila zrovna lehce, i když žádné křupnutí kostí slyšet nebylo, tak ji to stejně muselo hodně bolet. Jinak by byla obezřetnější, ale takhle sotva k ní obrátila zase hlavu, tak ona po ní akorát vystartovala, že tomu ani nestihla zabránit. Spadla na zem a bouchla se do hlavy o zem, ale to jí teď bylo jedno. Teď se chtěla dostat k tomu klasickému boji a rukou zaťatou v pěst ji uhodila ze strany do hlavy. Akorát ji to nevyšlo tak jak zprvu plánovala. Mířila ji na spánek, jenže kvůli náhlé krátké poloviční slepotě a pálčivé bolesti v oku minula a pouze ji zasáhla do čelisti. Jak moc neměla čas zkoumat, protože většinu jejích myšlenek zaobírala ta bolest v oku. Překryla si ho rukou, i když to ji moc nepomáhalo. Sluchem vnímala, že ona odtamtud urychleně vypadla, jinak by vážně skončila mrtvá. Měla víc štěstí než rozumu. Ona se zvedla až když se jí oko zahojilo a bolest polevila. Pak se už normálně posadila na stoličku a pokračovala v předešlé činnosti, v popíjení alkoholu. Pokud někdy narazí na tuhle holku, tak to bude mít ona hodně blbý.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 7:53 pm

Po tom, jak 'asistoval' Sophie u porodu, se sbalil a odešel pryč. Nepotřeboval být u všeho, jemu stačí, až uvidí výsledek toho, co tam právě Sophie vyváděla. Rozhodl se, že ještě nepůjde domů; dlouho nebyl nikde v baru, jen tak se napít, teda spíš opít. A Genevieve to bez něj pár hodin určitě zvládne. Není to malá holka, aby se v noci sama doma bála. Šel tedy do jednoho z barů (samozřejmě si nezapomněl vzít svůj dárek, který mu věnovala Alisea, ale nechal ho v autě), usadil se u barového pultu a začal do sebe lít alkohol. Tohle byl nonstop, takže tu trčel až do rána, vlastně do pozdějších dopoledních hodin. Potom si šel dát svačinku do parku, aby taky tak nějak vystřízlivěl. Den se mezitím přehoupl do své druhé poloviny, a tak se rozhodl, že by možná mohl dát vědět Genevieve, kde je, a co s ním je. Taky jí musí říct novinky ohledně Alisey. Vytáhne z kapsičky mobil a napíše jí zprávu:
kód:
Ahoj Gen, promiň, ale v noci jsem měl něco na práci, ale teď bych s tebou chtěl mluvit. Sejdeme se u kluziště, takže přijď!
Rozhodně jí nechtěl psát, že se ožral jako prase, a nechtěl se tak ukázat doma. Sám teď autem dojel až ke kluzišti a čekal tam na Gen.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 8:06 pm

(Po tom incidentu na policejní stanici šla ihned do jejího současného domova, kde bydlela s Kolem. Kola v domě ale nenašla. Dokázala si zivě predstavit, co asi prováděl celou noc. Zase se byl někde opít, v tomhle ohledu ho opravdu znala dobre. Ale rozhodně mu ted nebude nic vyčítat ani zazlívat. Mozná to jen prostě potreboval. Kdyz se ale nevrací ani k poledni další den, začíná mít o něj strach a uz mu chce i volat, ale on se jí ozve jako první a to sms zprávou. Povytáhne obočí a ríká si, proč se chce sejít zrovna u kluziště a o čem s ní chce asi mluvit. Ani mu neodepisuje. Jen si na sebe vezme kabát, aby lidem nebylo divné, ze si chodí v takové zimě jen tak na lehko. Vezme si kabelku s penězi, byla ráda, ze se cestou z policejní stanice ještě stavila v kancelári té policistky pro svůj mobil a klíče, jinak by si Kol mohl psát liebesbriefy s tou policistkou. Zamkne za sebou dvere a pak se presune upírí rychlostí víc do města, aby jí ta cesta tak dlouho netrvala. Premístí se do nějaké malé uličky poblíz kluziště a pak z ní jen vyjde a zamírí na malé náměstí, kde jsou trhy a jiz zminované kluzistě. Uvidí také Kola. Pridá trochu do kroku a za chvíli je u něj. Usměje se, i kdyz z něj táhne alkohol, ale nepolíbí ho. Ovšem poznámku si neodpustí.) Jestli mě chceš líbat, kup si nejdrív zvýkačky. (Doporučí mu a pak se na něj se zájmem podívá) Takze, o čem jsi se mnou chtěl mluvit zrovna u kluziště? (povytáhne tázavě obočí)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 8:28 pm

Už z dálky vidí, jak k němu míří Genevieve. Zůstane na místě a čeká, než k němu dojde. Už jí chce políbit na přivítanou, ale zarazí se a ušklíbne se na ni, když řekne to o těch žvýkačkách. "Vždyť to ze mě zase tak netáhne, a navíc, měl jsem důvod k pití. Oslavoval jsem," záhadně se pousměje. "No, třeba o tom, proč jsem oslavoval... A dlouho jsme nic pořádnýho nepodnikli, takže proč si nezabruslit? Doufám, že to umíš. Protože já budu rád, když se na tom udržím sám, nepotřebuju ještě chytat tebe," zaculí se na ni a potom se společně vydají ke kluzišti, a Kol se už rozhlíží, kde se dají půjčit brusle. Nedaleko od nich uvidí místo, kde si lidé brusle půjčují. S Gen se tam tedy vydají a zeptají se, jestli mají brusle jejich velikosti. Naštěstí měli, takže si sedli na lavičku a začali si je obouvat. Za chvilku to měli, byli to upíři, takže je měli i pořádně utáhnuté. Poté se společně vydali na led. První šel Kol, jeho pár kroků sice bylo nejistých, ale za okamžik už bruslil jako normální člověk, a ne jako dítě, které na tom stojí poprvé. "Tak pojď!" zavolá na Gen, aby se už přidala k němu na led.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 8:43 pm

(Podívá se na něj s protazeným oblicejem, kdyz rekne, ze to z něj zas tolik netáhne. Neví, jestli si jen dělá legraci a nebo to opravdu myslí vázně. No, spíš to druhé v jeho prípadě. Naštěstí ona v kabelce zvýkačky měla, takze mu jednu dala a kdyz byl jeho dech o mnoho prijatelnejsi, tak ho dlouze políbila. Nebyla zas taková, ze by mu nic nedoprála. Pak se od něj odlepí. Vypadají jako opravdu štastný zamilovaný pár, který se právě rozhodl, ze spolu stráví romantickou chvíli na ledě. Byli rozhodně zamilovaný a štastný pár, kdyz se jim podarilo všechny problémy hodit za hlavu.) Měl jsi důvod k oslavě? Tak to mě opravdu zajímá. Povídej! (vybídne ho, ale odpovědi se jí nedostane. Místo toho ji za chvíli uz táhne ke kluzisti, aby si společně pri té konverzaci zabruslili. Kdyz podotkne, ze doufá, ze to umí, tak se zacervená, protoze ona na bruslích nikdy nestála. Babička uz byla moc stará, aby ji to naučila a Benjamin? Pro něj to byla naprosto zbytečná aktivita, tak proc se tím zabývat a učit to svou sestru, kdyz byly mnohem důlezitější věci k procvičování nez zrovna bruslení.) Nikdy jsem na tom nestála. (špitne potichu, ani neví, jestli ji Kol slyšel, protoze uz vyjednává u okýnka půjčování bruslí. Posadí se potom společně na lavičku a oba si navléknou brusle. Sedí jim dobre, tedy alespon jí ano. Kdy se v nich pak postaví, ríká si, ze to rozhodně není az tak tězké. Jenomze tohle byla normální zem a to bylo docista něco jiného nez led. Jde tedy sebejistě, ale jakmile vstoupí na led po Kolově pobídnutí, ujedou jí nohy a ona se poroučí k zemi a praští se o led do hlavy. Zave bolestí oči, ale pak je zas otevre a jen hlasitě vyfrkne. Fajn, tohle asi měla čekat a být opatrnější, treba by se to potom nestalo. Začne se sbírat z ledu.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 9:01 pm

Když začne vytahovat z kabelky žvýkačky, usměje se na ni a jednu si vezme. Byly dost 'pálivé', takže za chvilku už jeho dech nechutnal po alkoholu, ale po té žvýkačce. Jakmile se k němu přiblížila a dlouze ho políbila, chytil ji za pas a polibek ještě o něco víc prodloužil. Když ho vybídne k tomu, aby povídal, co oslavoval, mlčí a tajemně se usmívá. Tohle jí řekne až později. Škoda, že nevěděl, že se vrátil i Klaus, to by bylo několik dobrých zpráv najednou. Ale prozatím jim bude muset stačit malá Mikaelsonová, jejíž jméno Kol ještě neznal. A možná to bylo dobře, protože je to neobvyklé jméno a Kol je vtipálek. Ta malá si s ním užije své. Už jí táhne ke kluzišti, k místu, kde se půjčují brusle. Nevšimne si toho, jak se začervenala. Vlastně předpokládal, že na tom někdy stála. "Všechno je jednou poprvé," ušklíbne se na ni, když zaslechne to její špitnutí, že na tom v životě nestála. Půjčí si tedy brusle a oba dva si je nazují. Kol vleze na led jako první, bruslení mu šlo ještě lépe, než čekal. Pobídl Gen, aby už šla konečně za ním. Když ale vleze na led i ona, moc dlouho nezůstane stát a poroučí se k zemi. Kol byl moc daleko, než aby ji stihl zachytit, takže si to teď pádil k ní. Zastavil se a smál se. Ano, smál se, tohle bylo vtipné. "Musíš uznat, že je to docela vtipný," řekne a natáhne k ní ruku, aby se mohla snáz zvednout z ledu. Když už zase stála oběma nohama na ledě, stoupl si naproti ní a chytl ji za obě ruce. "Zkus bruslit, když tě budu držet," řekne jenom a pomalu se rozjede pozadu, stále ji drží. Takhle se učí bruslit malé děti.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 9:24 pm

(Kdyz lezí na zemi, tak uslyší mohutný smích. Samozrejmě. Kol se hrozně bavil tím, ze ona spadla na zem, jak by se taky nebavil, ale popravdě, jí to prišlo díky tomu, jak se smál, také vtipné. Začne se na té zemi smát taky a kdyz k ní Kol dobruslí a ona se posadí, jen na jeho slova kývne. Ano, i jí to prislo vtipné. Zvlášt, kdyz kolem i všechny malé děti uměly bruslit a ona se hned nacápla. Kol jí za chvíli vytáhne na nohy a ona si opráší zadek. Pak se Kola chytí, kdyz jí nabízel svoje natazené ruce a za chvíli se pomalu rozjede. Je opravdu obezretná vůči kazdému svému odrazu a Kol s ní má kupodivu trpělivost. Opravdu se soustredí na bruslení a za chvíli nabude trochu víc té jistoty. Kdyz se tak stane, pustí se Kola a chvíli zkusí bruslit sama. Jde jí to pomalu a stále je v krocích nejistá, ale alespon uz nepadá. Chytla se pak Kola uz jen za jednu ruku a usměje se na něj. Ted oba jeli bok po boku. Kol by jistě chtěl krouzit o něco rychleji, ale jí tohle tempo zatím vyhovuje, nez si zvykne. Poprvé bruslí a cítí se jako malé dítě. Je spokojená, ze se udrzí na bruslích a můze jakz takz pomalu krouzit po ledě. ) Takze, co zes to zapíjel? Opravdu mě to zajímá, tak mě nenapínej. Já ti taky totiz musím něco ríct. (Její výraz u toho nevypadal zrovna blazeně.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 9:41 pm

Je rád, že si to nevzala nějak osobně. Ba naopak, ona se bavila stejně jako on. No... Stejně asi ne, protože to ona se naplácla na ledě, asi nebylo moc příjemný sledovat to, že kolem ní bruslí malé děti naprosto v pohodě. A ona se tu válí na ledě, protože to neumí. Čeká, až se pořádně opráší, a potom ji chytne za obě dvě ruce. Bruslí pozadu, hlavně kvůli tomu, aby Gen zase nespadla. Vlastně to bylo i kvůli tomu, že on si nebyl v bruslení pozadu tak jistý. Kdyby spadl, stáhl by s sebou i Genevieve. Jako ne, že by to nebylo vtipné, ale pitomce, který neumí bruslit, ze sebe vážně dělat nemusí. Když už vidí, že by to taky ráda zkusila sama, pomalu ji pustí, ale pořád jede pozadu a dívá se na ni. Na těch bruslích byla jako slon v porcelánu, ale musel uznat, že se učí rychle. "Nečekal jsem, že se to naučíš takhle rychle," usměje se na ni a potom se chytí za ruku a jeho vedle sebe. Nevadilo mu, že jeli tak pomalu, aspoň si mohli povídat a říct si všechny ty novinky. "Včera jsem šel do Sídla, abych pomohl Alisee a Elijahovi s tím kouzlem na oživení Klause. Bohužel, to kouzlo se nepovedlo, protože jsme měli menší komplikaci.... Asi vlivem toho, že to kouzlo bylo silnější, začala Alisea rodit. Takže už jsem vlastně znovu strýček," zaculí se na ni. "A to kouzlo na navrácení Klause jistě zkusíme znovu co nejdřív, musíme." Potom už se na ni jenom podívá s pozvednutým obočím a zvědavým obličejem, kterým ji přímo vybízí k tomu, aby mu řekla to, co mu musí říct.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 9:58 pm

(Podívá se na něj pobaveně, kdyz rekne, ze nečekal, ze se bude učit tak rychle.) Jsem asi jen prostě prirozený talent. (Zasměje se, ale to asi neměla dělat, protoze to narusí její rovnováhu a ona má co dělat, aby se znovu nenatáhla, ale nějakým jí záhadným způsobem a pomocí máchání rukou se udrzela na nohou a mohla se chytit Kola, aby spolu pokracovali dál. S napětím očekává jeho zprávy o tom, co ho primělo se opít. I kdyz pravda, ted uz moc opile nevypadal. Jakmile začne tím, ze se pokouseli ozivit Klause pomocí nějakého kouzla, co vymyslela Alisea, tak jen kývne hlavou) Aha. Nevěděla jsem, ze se budete pokoušet Klause ozivit. (Mozná to rekne trochu dotčeně, ale ve výsledku je to vlastně jedno. Ted uz to ví a ví také, ze se jim to nepovedlo, coz je opravdu škoda. Kdyby tak věděla, ze to Kol jen dělá ukvapené závěry, protoze to není vůbec pravda a Klaus nazivu vlastně je. To ji ale ted trápit nemuselo, protoze o tom nevěděla. A Kol taky ne. Utekl ze sídla az príliš brzy. Kdyz jí poví i důvod, proc to nevyslo, tak se na bruslích zastaví s pusou dokorán a prekvapeným výrazem.) Alisea porodila? Ale je to trochu brzy, ne? Je to dítě v porádku? (Zahrne Kola otázkami, protoze doufá, ze jí na ně odpoví. Tohle je tedy opravdu novina.) No, tak ti gratuluji, novopečený strýčku. (Pousměje se) Snad bude mít víc štěstí nez Hayley s Hope. (Zvázní, protoze jí osud Hope prišel stále hrozný a nespravedlivý a ona se jen utvrzovala v tom, jak moc nenávidí Esther. Měli by společně proti ní něco podniknout, nemůzou preci jen tak čekat. Ale tyhle myšlenky ji brzy opustí, kdyz na ni Kol tak stále lpí pohledem. Asi čeká, co vyleze z ní.) Včera, kdyz jsi byl pryč, mě prišel na Plantáz zatknout ten detektiv, který po mně strílel v lese. Za dvojnásobnou vrazdu. Na místě činu našel mou krev. Ale vysekala jsem se z toho a ten policista ještě vypadal jak největší hlupák. Jen nevím, jak dlouho to vydrzí, nez prijde zase s něčím dalším. To, ze jsem podezrelá, jen tak neodpáru. (podívá se na něj vázně)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 10:17 pm

Zasměje se, když Genevieve zase musí balancovat, aby na ledě udržela rovnováhu. "Hele, s tím talentem bych to zase moc nepřeháněl," zasměje se znovu, ale to už Gen zase drží rovnováhu, drží se za ruce a společně bruslí. Nemůže si nevšimnout, jak dotčeně Gen vypadala, když řekl, co v Sídle dělali. "Ale notak. Ne, že budeš uražená. Prostě jsme chtěli, aby o tom vědělo co nejmíň lidí, a kdyby to náhodou nevyšlo, což se stalo, aby nebyli ostatní zklamaní. Což ty bys určitě byla, protože ti můj bratr dost přirostl k srdci, nemám pravdu?" podívá se na ni s pozdviženým obočím. Trošku ho zarazila těmi otázkami, jestli je dítě v pořádku. Měl to čekat, ale nečekal. Hlupák. "...nevím, snad ano? Odešel jsem ještě dřív, než se stačila narodit, ale předpokládám, že kdyby se něco stalo, dala by mi Sophie nebo Elijah dávno vědět. Takže jo, určitě bude v pořádku." Usměje se, když ho označí jako novopečeného strýčka. "Ty jsi vlastně taky teď tetička. Bral bych to tak i kdybychom nebyli zasnoubení, ale teď, když jsme? Už patříš i oficiálně ke mně, tetičko," zasměje se a potom se smát přestane, protože se zmíní o Hope a Hayley. "Určitě to dopadne lépe, pokud se do toho nebude plést Esther." Ano, zase ji neoslovil matko. Věděl, že ji to štve, škoda, že tu nebyla a nemohla ho slyšet. Potom čeká, co vyleze z Genevieve. Když se rozpovídá, nemůže uvěřit svým uším. "Co je to za chlapa, sakra? Taky je normální, že se v takových případech už nešťourá... Měla jsi ho prostě ovládnout, aby se do toho už nepletl, ne? Takže jsi byla na výslechu... Říkal i něco o mně?"
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 10:36 pm

(Kdyz jí rekne, ze snad nebude urazená, popíchne ji to ještě víc.) Jistě, aby to vědělo co nejmín lidí. Vázně by tě zabilo, kdybys mi o tom rekl. Jsem uz velká holka Kole a na to, ze se některá kouzla prostě nevydarí, jsem zvyklá. Byla jsem čarodějka, pamatuješ? Umím se s takovými věcmi vyrovnat a vím, ze to není konečná. (oborí se na něj. Nechala by to být, ale tou svou poznámkou o urazenosti ji namíchl. A ani mu neodpověděla na otázku, ze jí Klaus prirost k srdci. To bylo snad očividné a nikdo se na to ptát nemusel. Ona a Klaus měli zvláštní vztah, ale jí to naprosto vyhovovalo. Její naštvání ovšem nevydrzí dlouho, protoze on začne mluvit o tom, ze ona je ted tetička.) No, nevím, jestli by byla Alisea z tohohle titulu nadšená. Rekla bych spíš, ze mě ted nemůze vystát. (Pokrčí rameny. To, ze vlastně ani neví, jak jim oběma je, ani nekomentuje. To je prostě Kol. Raději pred tím utekl, nez aby se na to musel dívat nebo nedej boze nějak pomáhat. Ale měl pravdu. Kdyby s nimi něco bylo, jistě by to uz od Sophie nebo Elijaha věděl. Zároven se pristihne, ze myslí na to, jaké by to bylo být tetou malé Hope. K Hayley i Klausovi měla preci jen blíz nez k Alisee a rozhodně by jí nedělalo problém jim jejich dceru na chvíli "ukrást" a někde si ji rozmazlovat a být její nejoblíbenější tetou. A az by uměla mluvit, tak by nechtěla nikam jinam, jenom k tetě Genevieve. Ale tohle bohuzel uz nepozná a je z toho smutná. Alisea jí její dceru asi jen tak nesvěrí, protoze jsou ted na noze. I kdyz porádně nevěděla, kvůli čemu. Ví jen, ze to souvisí s Klausovým vrahem.) Myslím, ze je to asi jeden z mála poctivých poldů tady ve městě. (podívá se na Kola) A ovlivnit jsem ho nemohla. Jak asi? Jsem zaznamenaná v těch jejich slozkách. To jen tak nezmizí. Musela byc ovlivnit celou policejní stanici a ukrást a zničit záznamy. A to rozhodně není jednoduchý. (Zakroutí hlavou a pak mu rekne, jak má vypovídat, kdyby ho náhodou predvedli k výslechu.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitimeTue Mar 10, 2015 11:01 pm

"Jo, zabilo by mě to, protože Alisea mi jasně řekla, abych to nikomu neříkal. Nechtěla ani, aby to věděl Elijah, protože se bála toho, že jí to nedovolíme, když je těhotná, víš? Vím, že by ses s tím jistě nějak vyrovnala, ale Alisee jsem slíbil, že to nikomu neřeknu, a já, když už něco slíbím, snažím se to dodržet, to bys už mohla vědět." Neříkal to teď nějak příjemným tónem. Ani Gen tak nemluvila, zněla opravdu hodně namíchnutě. Ale on to prostě slíbil, tak držel jazyk za zuby. A jak věděl, Alisea s Gen spolu neměly moc dobrý vztah. Nechtěl svou sestru ještě víc rozrušovat, stačilo to náročné kouzlo. Nedovolil si tam ještě přivést ženu, která - sice právem - zabila jejího... Manžela? Otce její dcery. "A divíš se jí, že tě nemůže vystát, Genevieve?" podívá se na ni docela překvapeně, protože on neví, že Genevieve neví o tom, že ten Klausův vrah byl Aliseyn manžel, nebo co to vůbec bylo. Byl to její manžel, když jí řekl, že ji nemiluje? "To se moc nehodí, že je tady nějaký poctivý polda. Chtělo by se ho zbavit..." Už přemýšlí, jak to asi tak udělá. Vsadí na starou dobrou klasiku, že spojí příjemné s užitečným a zabije ho tím, že vypije všechnu jeho krev? Nebo mu jen tak zlomí vaz? On toho dokáže vymyslet hodně. "Ovlivnim policajty, seberu složky, někde cestou je spálim a hotovo, ne? Určitě by se to dalo nějak udělat... A ještě jsi mi neřekla, jestli se ptal na mě. Pokud by si mě předvolal k výslechu, bylo by fajn, kdybychom měli stejné výpovědi."
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 14 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

New Orleans - City
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 14 z 33Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next
 Similar topics
-
» New Orleans Hospital
» Jackson´s Old House in City

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: