The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

New Orleans - City

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Next
AutorZpráva
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

New Orleans - City - Stránka 25 Empty
PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeMon May 25, 2015 7:01 pm

Neexistuje žádná naděje, láska, štěstí, náhoda, osud. Nic z toho není, už dávno. Možná, že se ti zdá, že moje chování je nevhodné, ale já jsem se na rozdíl od tebe adaptovala. Láska není nic, než jen pudový pocit rozmnožovat se, prober se, už. (Trochu zostřila hlas, protože jí rozčiloval a pokud to bude dělat ještě dál, poledne se nedožije. Je jí úplně šumák, kdo to je a není. Klidně by ho zabila a vykoupala se v jeho krvi, jako to už jednou udělala. Ona teď nemyslí o žádné lásce, vidí jen jedno. Muže, který je tak snadný cíl. Představuje si, jak na něj skočí, povalí ho na zem a než se stačí rozkoukat, podřízne mu hrdlo nožem, který u sebe stále nosí. Pak by musela zabít i ty ostatní, což by bylo dost nemilé a musela by být opravdu rychlá, a co kdyby se jí to nepovedlo, někdo by jí usvědčil? Byla by v háji. Vidí, že jí ten muž nechce věřit, že je prostě taková sama o sobě. Ale on jí nevezme to tonikum. Ne, už nikdy. Už nikdy nebude taková, jaká byla. Nechce. A pokud se o to jen pokusí, nedopadne dobře. Zakroutí nesouhlasně hlavou.) Až na to, že já je nepotlačuji. Žiji s nimi, s pocitem viny, s tou bolestí. Jen jsem naučila to nevnímat. Je to jednoduché. Prostě to vypneš. Jako když jsi upír. A buďme upřímní, to že jste si na pár dní dali s tvojí přítelkyní pauzu, není to samý, jako ztratit dítě. Zvlášť jako chlap, nemůžeš vědět, ani o čem mluvím. Když jsem tě potřebovala, řekl jsi jen debilní „Je mi to líto.“. A víš co? Mně to líto není. Jsem ráda, že umřel. Že všichni umřeli. A ty by sis měl držet odstup, nebo skončíš jako oni. (V očích se jí varovně zablýsklo. Začínal jí rozčilovat. Měla pocit, že mu brzy utrhne hlavu. Síly na to má dost.) Ano, já jsem lepší. Jsem lepší, než ta zoufalá, ubohá holka, co nestála ani za flusanec pod nohy, cos znal. Radši bych se zabila, než být znovu taková. (Věnovala mu významný pohled. Tohle bylo opravdu upřímné. Ušklíbla se.) Já vím, že by ti to bylo jedno. Vždyť máš tu svoji životní lásku, to je to jediný, co tě zajímá. (Znovu se ušklíbla a napila se Bourbonu. Vlastně ho vypila celý a začala velmi pevně svírat skleničku v ruce, div, že nepraskla.) Stále mám hezčí nohy než ty. (Oplatila mu jeho přeslazený neupřímný úsměv.) Ne, tohle ne. (Odvětila mu se záhadným úsměvem, za kterým se nedalo přečíst, jak to vůbec myslí.) Tohle ne. (Zopakovala znovu a představovala si, jak z jeho hrdla vytéká krev do perleťové vany. Musela na to přestat myslet, jsou tu lidi.) No, orgány klidně daruji. Srdce, plíce, žaludek,… No, ale nebudou moje. To už ale nikoho nezajímá. (Ušklíbne se a na chvíli skleničku pustí, pak jí znovu velmi pevně sevře.) Jo, jenom prostý sex. Jo, byla jsem zničená, ale ne z tohohle. A rozhodně mi nezlomil srdce. Jak by mi mohl zlomit něco, co nemám? (Ušklíbla se, sevřela skelničku tak pevně, že praskla. Nechala střepy, aby jí pořezaly ruku a krev začala stékat po barové desce. Pohlédla na barmana a zakroutila hlavou, ať to nechá být. Pustila střepy a krev z ruky sklepla na bar. Pro oba tohle byla jen hra.) Jo, nový neopotřebovaný zboží, úplně nezajetý. Nějakou mladou holčinu, neposkvrněnou. To ty máš rád, co? Anebo radši nějaký kurvičky, poběhlice? To je vlastně taky tvoje parketa, ne? Genevive, já, se mezi ně až moc dobře hodíme. (Podívala se mu tázavě do očí a pak se zasmála. Bylo jí jedno, jak to myslel. Ona si stará nepřipadala a nápadníků má stále dost. Teď má sex s Lorentem, to jí stačí. A navíc, ona bude ještě nějaký ten rok hezká. Pak už začne být stará, a až jí bude tak 50, tak se zastřelí, protože život už nebude mít cenu. Možná dřív. Děti mít nebude, žádného muže taky ne, a starý lidi nemají sex, a když jo, je to pěkně nechutný.) Není to tvůj problém, ani tvůj život. Ty s tím nebudeš dělat naprosto nic. Ani nikdo jiný. Jen se o to pokusíš a věř, že ti z života udělám tvoji noční můru. (Pohlédne mu více než vážně do očí. Myslí to vážně. Kdyby věděl, co dělá, tak by jí někam zavřel a donutil z ní znovu udělat tu trosku.) Jo, všechno si to zkazil tím, že jsi to ty. Jinak byl ten chlap fakt fajn. (Ušklíbne se a varovně se jí zablýskne v očích.) Nevěříš? Tak to tě asi budu muset přesvědčit. (Řekne velmi potichu a ihned, jak to dořekne, skočí po něm, povalí ho i židlí na zem a zakousne se mu svými vlkodlačími, dlouhými zuby do krku a trochu se z něj napije. Oblízne si rty, oči má úplně žluté. Vypadá to, jen že po něm vyjela a začala ho líbat.) Stále mi nevěříš? (Ukázala mu krátce svůj vlčí obličej a pak ho schovala, tak aby jí nikdo neviděl. Vstala z něj a hodila na bar několik bankovek, mnohem více peněz, než jí to mohlo stát i s tou rozbitou skleničkou.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeMon May 25, 2015 8:00 pm

"Já nejsem ten, kterej by se tady měl probírat, Claire. Že neexistuje láska? Naděje? Vzpomeň si, cos říkala o svém dítěti, o svym synovi. To on měl být tvoje naděje. Proč už tomu nevěříš, že něco takovýho existuje? Jenom proto, že umřel? Co když si za to můžeš sama? Karma, Claire. Karma," řekne a ušklíbne se. Pomalu začíná chápat, že se s ní nebude dát normálně bavit. Byla tak jiná. Ta Claire, které na Kolovi záleželo, která truchlila pro svého mrtvého syna, a dokonce i pro jeho otce, debila, byla úplně pryč. Tohle bylo něco jako Kolova výměna těl. Jako by v tom jejím byl někdo úplně jiný. Nepoznával ji. Vadilo mu, jak se chovala. S kým má jako teď chlastat a blbnout? Nemá Genevieve, kvůli tomu, co udělal, se s ním přestane bavit hromada lidí, která se s ním bavila i tak dost málo - Sophie, Hayley, nedivil by se, kdyby na něj zanevřel i Elijah. A Rebekah? Pochopí to, když šlo o to, aby ochránil svou velkou lásku? Ona, takový romantik by to snad chápat mohla. Chce vědět, kdo jí co dal, že se chová takhle. Nebyla upír, nemohla vypnout svoje emoce. A přesto tady před ním stála, naprosto bez citů. Co s tím? "A jako jakej je mezi tim rozdíl? Je úplně jedno, jestli ses je naučila nevnímat a nebo je potlačuješ, sakra. Výmluvy, výmluvy. Prostě si přiznej to, že seš slaboch a nedokážeš to snýst. Slabochu," řekne a tohle slovo si nechá pěkně poválet na jazyku. "A co jsem ti měl jinýho říct, než 'Je mi to líto'? Nechtěla jsi k sobě nikoho pustit, nemohl jsem dělat nic jinýho! Bylo jenom na tobě, jak se s tím vyrovnáš, kvůli tomu, že jsi k sobě nikoho nepustila, jsi na to byla sama. A dopadlo to takhle. Pořád říkáš, jak jsi silná a pak uděláš tohle? To je docela.. Divný, ne? Rozmysli si, co vlastně říkáš a děláš, nedává to smysl." Nevěří tomu, že je ráda za smrt svého syna. Vždyť se na něj tak těšila, byla strašně smutná, zdrcená, když zemřel. A teď mu tu povídá tohle? To není pravda, nevěří tomu. Z jejích úst slyší vycházet jenom a jenom lži. "A co já bych dal za to, kdyby tu přede mnou zase seděla ta stará ubohá a zoufalá holka, s kterou se dalo aspoň normálně mluvit a chlastat," podívá se na ni, je na něm vidět, jak ho štve její chování. "Mel si svou, mysli si, že mně seš úplně jedno," ušklíbne se na ni a pokračuje, "já se narozdíl od tebe nezačínám přetvařovat a říkat lži, takže ti to řeknu ještě jednou, abys mi rozuměla, když jsi poslední dobou tak mentálně zaostalá - záleží mi na tobě," řekne zřetelně a pak do sebe na ex hodí panáka. Věděl, že tohle, co řekl, jí je asi naprosto u prdele, ale to mu bylo jedno. Třeba to zaviní aspoň to, aby se u ní projevily nějaké city, kdo ví? Na tu poznámku o nohách jí už nic neříká. Jasně, že je měla hezčí - byla to ženská a zvlášť ona se mohla nohama přímo pyšnit a vystavovat je. Což taky dělala, když věčně nosila minikraťásky. "Tak co, když ne tohle?" podívá se na ni tázavě, ale pořád je v naprostém klidu, nenechá se jen tak vykolejit, ne od ní. "Ne ne, to nebyl jenom dokonalej sex, to srdce jsem ti zlomil. A jestli ne, tak mi zdůvodni, proč jsem se od tebe dozvěděl, že seš zamilovaná, když ti na mě tak moc nezáleží? Zase meleš kraviny, Claire!" Celou dobu pozoruje jenom ji, ale až když praskne v její ruce sklenička, podívá se na to. Docela dost jí teče krev, ale to ona zřejmě neřeší. Však se jí to zahojí skoro hned, když je vlkodlak. Barman to nechal na pokoji, teda zatím. Nechal by to tak i kdyby mu to neřekla, protože evidentně z ní měl docela respekt. Nojo, je to drsná holka, aspoň navenek. A teď asi i uvnitř. Když potom začala urážet Gen, už na něm bylo vidět, že mu to dost vadí. "Nevím, jestli až zrovna takhle mladou... Chtělo by to nějakou mladou kurvu, něco jako jsi ty. Víš jak, aby měla dost zkušeností, aby se na mě nezačala hned citově vázat. Počkej, řekl jsem, aby byla jako ty. Ne ne, ty ses na mě citově vázat začala. Musí být jiná. Prostě podobná pěkná kurva, co se vyspí se skoro každým na potkání. Včera jsem jednu potkal. Pěkná, ale otravná. Takovýhle holky by měly mít klapačku zacpanou, aby se to chlapovi líbilo," koukne na ni s úšklebkem. K Genevieve se nevyjadřuje, nemá jak. Nemohla se srovnávat Claire a Gen, to byla blbost. Claire se fakt vyspala skoro s každým, Gen ne. "Zase mi vyhrožuješ? Ty mi ze života noční můru neuděláš. Rozhodně ne větší, než děláš právě teď sobě," dívá se na ni a mluví naprosto vážně. "Díkybohu, že to jsem já, protože chudák chlap, kterej narazí na zhrzenou ženskou jako jsi ty v baru," ušklíbne se a pak jí řekne, že jí nevěří. Nemyslí si, že by byla schopná mu cokoliv udělat, ale mýlí se. Nečekal to, a tak jakmile po něm skočila, on ležel na zemi a Claire nad ním. Snažil se jí v tom zabránit, ale byla moc rychlá. Zakousla se mu do krku a on musel trošku vykřiknout, protože to sakra bolelo. Když se od něj konečně odlepila, instinktivně se chytil za krk a rychle vstal ze země. Ránu si začal pomalu léčit tou rukou, která ji držela. "Nevěřím, protože vím, že bys mě nezabila." Říká to tak jistě... Je si jistý. Nikdy by ho nezabila. Teď, kdyby byla připravena mu zase něco udělat, je i on připravený použít svou magii.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 2:43 pm

Ne, nic takového neexistuje. A proč tě tak žere to, že se už nezajímám o své mrtvé dítě? Nebylo to tvoje dítě, já nejsem tvoje nic, abys mě tu poučoval o tom, co mám a nemám. A víš co? Můžu si za to sama. To si přece ty a všichni ostatní myslíte, nebo snad ne? (Povytáhne zpytavě obočí a lehce našpulí rty, celá nedočkavá, až jí na tohle Kol nějak bravurně odpoví. Ona nebyla milá, nechtěla být milá. Proč by to dělala? Tenhle muž pro ni nic neznamená, jak je vidno, tak jen potíže. Možná, že pro citlivku Claire znamenal hodně, ale pro ni už nic. Necítí k němu žádnou povinnost, nic. Možná, že by pro ni bylo lepší, kdyby prostě zahrála divadýlko, jak moc se jí stýskalo a takové ty hlouposti. Třeba by na to skočil. Jediné, co do něj chtěla, bylo, aby ji nechal tak, jak teď je. Nikomu to neříkal, nic s tím nedělal, hleděl si prostě svého. A i kdyby jí nějak dostal pod kontrolu, nikdy mu neřekne, jak to dělá a kde by to našel. Nikdy. Nikdy, nikdy, nikdy. Za žádnou cenu. Ušklíbne se nad jeho slovy.) No, alespoň mám dost velký koule něco se sebou udělat, na rozdíl od tebe. Ne se tu litovat v baru, jak jsem ztratila někoho, koho jsem jen chránila. Hovadina. (Obrátí oči v sloup a na chvíli z něj spustí pohled. Vypadá otráveně, přestává jí to bavit.) Měl jsi radši držet hubu. Neměl ses vůbec zajímat. Jo, nechtěla jsem k sobě nikoho pustit, protože vím, že by jen ublížili. Na tomhle světe, nejsou lidé, nejsou dobří a špatní. Jsou jen monstra. Jen větší a menší zrůdy. Každý ubližuje, každý. Jo, mám odvahu něco takového udělat. Jo, mohl jsi dělat něco jiného, vždycky tu je možnost. Takhle se s tím vyrovnávám já, tak mě nech. Na tomhle šíleném světe už nedává smysl vůbec nic. (Její pohled je chladný, hlas jakbysmet, jako skála, jako kus ledu, který už nikdy nepovolí, zůstane takový navždy. Zakroutí hlavou v nesouhlasu a ušklíbne se.) Měl jsi se s ní rozloučit, dokud byl čas. (V očích se jí pobaveně zablýskne. Jako kdyby její stará část umřela a už se neměla nikdy vrátit k životu. Vlastně, ta stará Claire, by se už dávno upila k smrti, takže to vyšlo na stejno. Byla prostě mrtvá. Líbí se jí, jak je rozčílený. S ní to nic nedělá.) Tak ať ti záleží, je mi to jedno. Pak se nediv, že skončíš jako ostatní, mrtvý. (Při slově mrtvý si prstem silně přeje po krku a lehce na něj vykulí oči. Pak se polohlasně zasměje. Jen se ušklíbne, když do sebe hodí panáka. Bylo jí to úplně jedno, to co jí řekl. Nezajímalo jí to. Už jí nezajímalo nic. Podívala se na své holé nohy, světlé jako papír, vypadající křehce, ale dokázaly uběhnout i tu sebe delší trať.) Byla to lež. Jak jinak bych tě asi dostala do postele? Víš, ty jsi prostě jak pes, běháš jen za Genevive, počkej, nenechala tě vykastrovat, abys byl jí nemohl podvádět? Paranoidní je na to dost. Říkám pravdu. Pravdu, kterou vidím až teď. (Trochu se k němu nakloní a zahledí se mu upřeně do očí. Pak se od něj odtáhne a ruce si přehodí dozadu za židli. Vystoupnou jí žebra, která by jí Kol mohl snad i pohledem spočítat, zvláště když má teď přiléhavé tílko. Podařilo se jí ho rozčílit ještě více, což jí donutilo k šibalskému úsměvu, který jí na tváři hrál nějakou chvilku. Pořezanou ruku už vůbec neřešila. Byla to jen trocha krve, nic víc. A rozbitá sklenička, kterou zaplatila. Nad jeho průpovídkou jen pokrčila rameny.) Když bys jí uřízl jazyk, jistě by to bylo hned lepší, ale to by ti ho pak nemohla pořádně vykouřit, s tím svým pahýlem. A to by ti asi až moc vadilo, co? (Ušklíbla se a začala si hrát s jedním větším střepem.) Ale máš pravdu. Kdybych teď začala dělat kurvu, mohla bych si vydělat dobrý peníze. Vsadím se, že kdyby tady teď s námi mohla sedět ta ubožačka, kterou jsem bývala, znechuceně by se kroutila. (Ušklíbla se a zastrčila si tílko za kraťasy, jelikož se jí vytáhlo. Pak k ní a Genevieve nic neříká.) Nemáš k tomu co říct? Mám to spočítat? Genevieve už vlastně ochutnala snad od každého druhu. Vlkodlak, Původní hybrid, Původní upír, čaroděj, počítám, že spala i s nějakým člověkem, poutníkem, lovcem, když už má tu sadu skoro kompletní, přeci by to jen tak neutnula. (Zakření se na něj. Ona ji neměla ráda a věděla, že když bude mluvit hnusně o Genevieve, bude ubližovat i jemu.) Myslíš, že to nezvládnu? Je Gen stále upír, nebo jsi ji přesunul do jiného těla? Tak jako tak, se dá jednoduše zabít, nebo stačí jí něco udělat. Nějak jí zohyzdit, co říkáš? Vydloubnout oči, už jednou jsem jí mučila, zvládla bych to i napodruhé. (S nezájmem ve tváři znovu lehce pokrčí rameny.) Jo, asi by skončil se mnou v posteli a pak mrtvý. (Trochu konstatovala a udělala na něj „hrozně smutný“ výraz. Je hloupý, pokud si myslí, že by mu nic neudělala. Udělala, zvládla by ho zabít. Vychutnávala si ten pocit, který měla, když mu ubližovala. Jako kdyby jí prostupovala jeho moc, jeho magie. Bylo to příjemné, ale ona se odtrhla. Tohle mělo být jen varování. Ušklíbla se nad tím, jak zakřičel. Jako malé děcko, co potřebuje maminku, aby ho zachránila. Jenže jeho maminka tu teď není, aby mu zachránila jeho prdel. Všimla si, jak si vyléčil ránu. Je tedy čaroděj. Neví, jestli to je dobře, nebo špatně, ale spíše špatně, bude se mu špatně ubližovat. Ale jemu vždycky více záleželo na těch, co měl rád. A jí měl, nebo má rád. Ty jeho neustálé kecy o tom, jak mu na ní záleží. Ublížilo by mu, kdyby se jí něco stalo, za co by mohl on?) Fajn, tak prostě, zabiji sebe. (Pokrčí rameny, ušklíbne se a během vteřiny vytáhne nůž, který měla zastrčený za páskem. Bodne si ho silně a co nejhlouběji do břicha. Vytáhne ho a zabodne ho o něco více nahoru ještě jednou. Znovu ho vytáhne a znovu zabodne. Její triko je již dávno od krve a ona koleny tvrdě dopadla na zem. Zadunělo to. Její oči zeskelnatěly. Bolelo to, a jak proklatě moc. Tohle se jí jen tak nezahojí. I když má prsten, nebude to jen tak. Mohla by tu vykrvácet. Zhluboka se nadechne a ona konečně vytáhne nůž a odhodí ho na podlahu vedle sebe. Ostří není lesklé, ale ulepené od krve. Podívala se na Kola, prázdně, smířeně a pak přepadala na záda. Praštila se do hlavy a před očima se jí zatmělo.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 3:57 pm

"Proč mi tak strašně vadí, že ses o svoje mrtvý dítě přestala zajímat? Protože se teď chováš takhle! Myslel jsem si, že si budeš užívat to, že budeš zase vlkodlakem, ale ne. Ty seš tak blbá, nebo ti jen chybí upírství? Síla, moc ovládat jiné, ten vypínač emocí? To, čím svoje emoce otupuješ hned, nemůžeš mít napořád. Co k tomu vůbec používáš? Nějaké bylinky, z kterých si na večer vaříš čaj? Ten, kdo ti tohle dal, není normální." Kdo by mohl dát takhle psychicky nemocné ženě něco takového? Kol mohl být jakýkoliv upír, ale kdyby za ním přišel někdo s tímhle, když už je zase čaroděj, poslal by ho do háje. Maximálně by namíchal nějaké bylinky na uklidnění, ale tohle ne. Ano, vypnuté emoce pomohly od všeho trápení, ale jen na chvíli. Když se nějakým zázrakem zase nahodily, padla na člověka mnohem větší vina a výčitky. Bojí se, co už Claire provedla, kolik lidí zabila... Ona si to bude zpětně vyčítat, jestli ti lidé byli nevinní. "To není hovadina. Měla bys sedět v baru a chlastat kvůli tomu, že jsi ztratila dítě. Jo, přesně to je normální. Ne to, co tady předvádíš," řekne a ušklíbne se. Proč s ní o tom vůbec ještě diskutoval? Vždyť to nemělo cenu, ona je úplně mimo, nebyla to ona. Nejraději by odešel pryč, ale to nemůže, on jí chce pomoct, nemůže ji v tom nechat. "Řekni mi, kdy jsem ti ublížil? Kdy jsem se ti nesnažil pomoct, když jsi potřebovala, sakra? Kdyby nebylo mě, dávno by tě Rebekah nebo někdo jinej zabili. Važ slova, nehodlám tady poslouchat jenom lži. Jak to vypadá, se ztrátou emocí přišla i ztráta paměti, když si myslíš, že jsem ti ubližoval a nepomáhal." Nechápe ji. Je mu to líto, že se k němu takhle chová. Ale vlastně za to nemůže, protože to není ona, když má utlumené emoce. Bože, proč to jen udělala? Řekne jí, že by byl radši, kdyby tady s ním seděla ta stará Claire - ubohá a zoufalá holka. Jeho odpověď ho ještě víc dožere. "Nerozloučil jsem se s ní a ani to nehodlám dělat, protože to s touhle hnusnou Claire bez citů nějak vydržim do tý doby, než se zase vrátí její chování do starých kolejí," ušklíbne se na ni. Ne, nevzdá to s ní, i kdyby tisíckrát chtěl, nemůže. On není takový, že by ji v tom nechal. Taky jí zopakuje, že mu na ní pořád záleží. Tuší, že jí to bude úplně jedno. A nemýlil se. "A kdo mě zabije, Claire? Ty? Ty na tohle nemáš. Nemáš na to, abys mě zabila, tak drž laskavě hubu o tomhle, jo?" usměje se na ni, ale je to takový ten strojený úsměv, je vidět, že je neupřímný. Na její gesto nereaguje, jako by nic neudělala. Nesmí se nechat vytočit takovýma kravinama, které furt dělala. "Ty si myslíš, že mě k tobě do postele dostalo to, že jsem se dozvěděl, že jsi do mě zamilovaná? Jsi normální? Kdybych to věděl, nikdy bych se s tebou nevyspal. A víš co? Vlastně jsem se s tebou vyspal kvůli Genevieve. Jo, jenom jsem na ni chtěl přestat myslet a ty jsi byla dobrý odreagování. A jestli mě nenechala vykastrovat? Mám takovej dojem, že to ty nezjistíš." Už nikdy s ní do postele nevleze. A vlastně říkal pravdu, když vyjmenovával důvod, kvůli kterému s ní do postele vlezl. Tím důvodem byla Genevieve. Chtěl na ni nějak zapomenout v tu dobu a Claire byla nejlepší řešení. A byli opilí, to se nepočítá. Podruhé sice opilí nebyli, ale to bylo jenom odreagování, nic víc.Teda aspoň podle něj, to ona si on toho začala slibovat něco víc. Nemohl si nevšimnout, jak je vychrtlá. Měla by začít jíst, byla jak chodící kostra. "Tak tomu by to nevadilo? To by nebylo vůbec příjemný. A řekni, ani by se to nemohlo moc dobře dělat, ne? Bylo by to takový neslaný nemastný, když by se nepracovalo jazykem," ušklíbne se na ni. "Divil bych se, kdyby tys tohle nejstarší povolání ze všech už někdy nezkusila. Snad mi nechceš nalhat, že sis za sex s náhodnym týpkem nikdy nevzala žádný peníze?" koukne na ni a pobaveně pozvedne obočí. Byla to Claire, jistěže vzala. Nevyjadřuje se k tomu, jak začala urážet Genevieve, ale nehodlala s tím přestat. "Copak, Claire, žárlíš na to, že se vyspala s Klausem a s Jacksonem? Chtěla by sis to s nima taky vyzkoušet, nebo co? S Jackím to musí být docela sado maso, nemyslíš? Vypadá nevinně, ale stejně má v tý svojí chatičce místnůstku, kde má schovaný bičíky. Fakt sis s nim ještě nestihla zapíchat? Ty? Která už stihla snad celý New Orleans?" řekne pobaveně. "A nebo jí jen závidíš, že se mnou spala," zvedne prsty a začne počítat, "ne, to nespočítám. Prostě jen závidíš, že se mnou spala víckrát než ty, co? Něco ti prozradím, v posteli je o dost lepší. Mnohem vynalézavější než ty. A vlastně nejen v posteli," ušklíbne se na ni. V kuchyni, v obýváku, vlastně skoro všude byla Gen dost vynalézavá. Dívá se na ni hodně nevraživě, když začne říkat, co všechno by mohla Genevieve udělat. Neudělá ji nic, o to se postará. I kdyby kvůli tomu měla přijít k úhoně právě Claire. "Nezvládla bys to udělat, protože víš, že to bys nepřežila. Až moc si vážiš svýho totálně posranýho života, nechceš umřít," řekne jistě. To ještě netuší, co udělá za pár chvilek. Na to, že by ten chlápek skončil s ní v posteli a pak mrtvý, už nic neříká. Řekne, že nevěří, že by mu ublížila, ale ona mu v příští chvíli ukáže pravý opak. Skočí po něm a zakousne se mu do krku. Dokonce jeho krev začne pít, což rozhodně nečekal. Neudrží se a z jeho úst vyjde tlumený výkřik. Vážně to bolelo, kdo by nekřičel, sakra? Když ho nechá na pokoji, rychle se zvedne ze země a ránu na krku si vyléčí pomocí své moci. Řekne jí, že jí stejně nevěří, protože ví, že by ho nezabila. To neměl říkat, byla to chyba. Nestačil nic udělat a ona už do sebe zabodla rychle nůž. A ne jednou. Bodne si do břicha podruhé i potřetí. Krev už byla všude na podlaze, její oblečení bylo krví přímo nasáklé. Okamžitě udělal těch pár kroků k ní, je mu jedno, že rána na krku ještě nebyla zcela zahojená. Přiloží jí ruce na břicho a začne mumlat nějaké kouzlo. Nedokázal to uzdravit úplně, ale zvládl zmírnit krvácení, a to docela dost. Teď by se hodila upíří krev. Nemá cenu volat záchranku, ta by tady byla až bůhví kdy, když jsou silnice ucpané. Opatrně ji zvedne ze země a vyjde ven před bar. Do oka mu hned padne auto bez střechy, to přišlo dost vhod. Položil ji na zadní sedadlo a rychle nasedl na místo řidiče. Sice pil, ale ještě to nebylo tak strašné. Nastartoval rychle pomocí drátků a rozjel se do nemocnice.
Za několik minut už byl tam a s Claire v náruči spěchal dovnitř budovy. Okamžitě k němu přiběhla nějaká sestra, která se ptala, co se stala a okamžitě mu řekla, kam ji má odnést. Položil ji na lůžko do jedné z ošetřovacích místností a musel odejít pryč. Za nedlouho k němu přišel doktor a vyptával se ho, jak se to stalo. "Udělala si to sama." Ano, to taky řekne. Nejlepší by bylo, kdyby ji tady někde zavřeli na psychiatrii. Za několik hodin přijde jiný doktor a řekne mu, jak je Claire na tom. Prý ji museli i operovat, ale podrobnosti mu neřekl. Sice mu nikdo nedovolil návštěvu, ale Kol si zjistil, na jakém pokoji leží a tak šel k ní. Sedl si na postel a čekal.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 5:37 pm

Chovám se tak, jak chci. Bože, přestaň mě už konečně řešit, nejsi moje máma! Tak jsem blbá, jen už zavři hubu! Může ti být jedno, jak to dělám a kdo mi to dal, není to tvůj problém, stejně tak, že já nejsem tvůj problém. Nejsem ničí problém, tak mě nech. (Její výraz je zlostný. Už jí to opravdu nebaví. Furt jen jí vykládá, co by neměla a měla a jí to nebaví. Ona jí nemůže pochopit. Jen doufá, že mu je jasné, že pokud by jí nějak zabránil v tom, aby nic necítila, nenáviděla by ho. Už nikdy by s ním nepromluvila. Nenáviděla by ho více, než Genevive, než Rebekah, než všechny, co nenávidí. Doufá, že si to uvědomuje a že tohle nechce.) Jo, měla bych se radši uchlastat k smrti. Ne, díky, nechám si zajít chuť. (Ironicky se ušklíbla a protočila oči. Měla chuť mu ukázat prostředníček, ale to si nechá na později.) No, možná jim můžeš vyčítat, že se jim nepovedlo mě zabít. (Škádlivě se na něj usmála. Jakmile jí řekne, že si počká, až se vrátí ta stará Claire, dostane záchvat smíchu. Chvíli se tam popadá za břicho a pak se na něj koukne.) Ta stará Claire se s tebou nebude bavit, za to já s tebou mluvím. A řeknu to takhle, stará Claire je pryč. A ty moc dobře víš, že by tě nenáviděla, kdybys ji přivedl zpět. Už nikdy by s tebou nepromluvila a pak by si zřejmě stejně hodila mašli, nebo by byla ještě horší jak já. Anebo by prostě odjela někam daleko, navždy, bez rozloučení, prostě by zmizela. Nechala by tady toho Alfu, tu smečku, od které už chce dlouho odejít, toho černého debila, mrtvé i nejlepšího kámoše kreténa. Neměla by co ztratit. (Znovu se musí zasmát, když jí řekne, že na to nemá.) Mysli si to, mysli si to. (Řekne mu na to jen a záhadně se usměje. Celkem jí vyprahlo, ale už nechce pít. Musí se dnes nějak dostat domů. Nad jeho dalšími řečmi se jen usmívá a na konec mu ukáže prostředníček.) Přesně tady ty tvoje kecy mám. Mně je to u prdele, co si říkáš, co jsi dělal a neudělal, nezáleží mi na tom. Ale, ty víš, že tohle si budu pamatovat, takže jestli někdy potkáš tu starou Claire, bude pěkně naštvaná. Možná, že ti jednu vrazí, ani bych se nedivila, kdyby ti přerazila nos. (Pousmála se na něj sladce. Opřela se lokty a znuděně se podívala na Kola. Jeho řeči jí už nebavili. Nebylo to zajímavé.) No, myslím, že tohle ty nezjistíš. (Mrkla na něj a zívla, nahlas, pořádně na něj otevřela svou pusu, aby moc dobře viděl, jak moc jí to zajímá. Ne, ona nikdy s nikým nespala za peníze, i když je potřebovala. Tohle prostě nedělala. To už radši kradla, i když několikrát málem přišla o ruce.) A teď mi řekni tu o Karkulce. (Začala si loupat ze svých nehtů lak, který odkrýval poničené nehty a krev, která jí za nimi zůstala. Její hlas byl velmi ironický a nepříjemný.) No, umřela bych, ale mohla bych si na rozdíl od tebe říct, stálo to za to. Víš co, tak mě zabij, tobě to není nic cizího. (Ušklíbla se a rozhodila rukama, dávala mu šanci. A pak se to všechno stane. Ona s tím nepočítala, tak prostě improvizuje. Najednou je tma. Probudí jí pípaní přístrojů a světlo v nemocnici. Břicho jí bolí, ale neřeší to. Podívá se na svou ruku, ve které má několik hadiček a jehel. Okamžitě na ně sáhne a vytrhne si je. Je v nějaké hnusné nemocniční košili. Jestli tu teď potká toho parchanta, neudrží se a jednu mu vlepí. Prudce se posadí a zamotá se jí hlava. Spustí nohy z postele. Ještě si nevšimla Kola, má dost rozostřené vidění. Pokusí se postavit, ale místo toho spadne na kolena a dlaně.) Kurva. (Tiše zakleje. Otočí se a spatří Kola. Zavrčí a oči se jí změní ve vlkodlačí.) Vypadni! (Zavrčí a postaví se na nohy. Všimne si svého oblečení, vypraného na židli. Nemá tam však svůj mobil ani nic jiného. Neměla ani pásek a žádné ostré předměty. Jistě, Kol jí dostal do nemocnice a řekl, že si to udělala sama. Ona do blázince nepůjde, za žádnou cenu. Jedině přes její mrtvolu. A to doslova. Začne se oblékat. Shodí ze sebe tu hnusnou košili a ocitne se před Kolem nahá, zády k němu. Brzy je oblečená. Ví, že Kol tam stále sedí.) Neřekla jsem ti dost jasně, co po tobě chci? Udělal jsi toho pro mě už dost. (Zavrčí zlostně. Nemyslí to dobře. Měl jí tam nechat, ona by se uzdravila.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 6:28 pm

Sedí tam na židli a čeká, až se konečně Claire probudí. Trvá to vlastně docela dlouho, ještě aby ne - byla na sále, netušil, jak dlouho, čas nesledoval. Ale operovali ji, určitě jí dali nějaké prášky na spaní a na bolest, takže si myslel, že to bude trvat déle, než se vzbudí. Vlastně nevěděl, co jí řekne, až se probudí. Vynadá jí? Pokusí se jí zase nahodit emoce? Ale jak, sakra? Byla strašně paličatá, možná víc než on. Najednou postřehne, že se probudila. Samozřejmě, že začala hned vyvádět - vytrhala si všechny hadičky a jehly, které v sobě měla. To za chvíli přilítne sestra, který to tam někde začne blikat, že je s přístroji něco v nepořádku. To Claire ale asi nezajímá. Nestačí zareagovat a zachytit ji, když spadne na zem. Nojo, už neměl ty upíří reflexy, už nedokázal být super rychlý. A magií ji přece 'zachraňovat' nebude, ne? "Nemyslel jsem si, že přede mnou ještě někdy budeš klečet," řekne a ušklíbne se, pořád sedí na židli. Usmívá se. Copak si myslela, že umře, že ji tam nechá vykrvácet? Proč se tak divila, že je tady? "A co když nevypadnu?" koukne se na ni s úšklebkem. Jeho její vlkodlačí žluté oči nezastraší, už není upír, kterého by mohl její vlkodlačí jed usmrtit. Ona se začne okamžitě oblékat, sestry nemusely být tak pohotové a vyprat její oblečení tak brzo. Aspoň by tady ještě zůstala. I když, ona byla schopná odejít i nahá, jen aby se odtud dostala. Neuhýbá pohledem ani když se před ním ukáže nahá. Sice je k němu otočená zády, ale pořád je nahá. Jemu je to ale jedno, nevěnuje tomu nějakou velkou pozornost. Už ji viděl a to byla mnohem hezčí, nebyla to taková vychrtlina. "Souhlasím, že jsem toho pro tebe udělal už hodně, ale jednu věc ještě udělám, pak tě nechám na pokoji," řekne a ušklíbne se. Vstane a postaví se přede dveře, aby jí zamezil v odchodu. Samozřejmě, že tou věcí myslel to, že jí pomůže.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 7:03 pm

(Ona vlastně ani nepředpokládala, že se probudí v nemocnici. Nic nepředpokládala, jen to, že ji Kol zachrání. Věděla, že to udělá, protože ji měl rád. Jakmile se probudila, byla zesláblá a břicho nebylo jediné, co jí bolelo, ale cítila ho nejpronikavěji. Díky operaci a tomu, že ztratila dost krve, měla pocit, že tonikum vyprchává rychleji. Bude si dát hned, jak dorazí domů. Vytrhla si všechny hadičky a jehly, protože je nechtěla. Nechtěla doktory, dokáže se o sebe postarat sama. Není hloupá. A hlavně po tom, že jim Kol určitě vyžvanil, co udělala, jí někam jen tak nepustí. Ona nechce do toho bílého obleku, kdy máte ruce za zády. Jeho poznámku přejde jen s velkým zavrčením a nepříjemným pohledem. Ona před ním neklečí a klečet nebude, nikdy, za žádné okolnosti. Jako první se jí totiž vybavil orální sex a to by moc lichotilo jemu už tak dost velkému egu, tak na to prostě přestala myslet. Ona s ním nebude už nikdy nic mít. Nikdy. Obléká se a je k němu stále zády. Nad jeho otázkou o tom nevypadnutí, zamračí. Otočí se na něj, na sobě měla jen kalhoty, vršek měla úplně holý a zamračí se na něj ještě více.) Bylo by lepší pro nás oba, kdyby jo. Ale nejdřív bys mi mohl říct, jestli odsud budu moct jít pomalu, nebo běžet únikovým východem. (Pozvedla tázavě obočí a konečně se dooblékla. Ano, byla vyhublá, ale to ještě hodně přibrala. Kdyby jí Kol viděl předtím, zhrozil by se a určitě by jí začal krmit. A to by bylo více než trapné.) Tak fajn, když jinak nedáš. (Řekne otráveně a založí si v ruce. Pohlédne na něj, jak jí zatarasí cestu. Dojde až k němu a zlostně se mu podívá do očí.) Nech mě projít. (Nejvtipnější bylo, že si musela přidržovat celou dobu kraťasy, aby jí nespadli, jelikož jí byli dost velké. Za to může Kol, kdyby neřekl, že si to udělala sama, mohla by mít pásek a nedržet si ty kalhoty celou dobu.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 7:25 pm

Samozřejmě, že si neodpustil ty svoje řeči, když před ním Claire spadla na kolena. Byl to spíš vtip, nikdy si nemyslel, že by s ním ještě mohla něco mít. A ani on s ní. Ne, už nechtěl. Párkrát stačilo, a po tomhle všem, jak se teď chová? Nechce se s ní vyspat a asi je to oboustranné. A vůbec, co myslí na tohle? Právě ho poslala Genevieve někam a on přemýšlí nad tímhle? Asi by měl přestat. Měl by se snažit to nějak vyřešit s Gen a neházet hned flintu do žita... Začne se oblékat a Kol sedí pořád na židli a dívá se jí na její holá záda. Zeptá se jí, co se stane, když třeba nevypadne. Nečeká, že by se k němu otočila ještě s nahým hrudníkem, ale nijak ho to nerozhodí, už ji nahou viděl. Ale podívá se na ni, co by se nepodíval, když se mu takhle vystavuje. Nevidí nic nového, maximálně tak její pohublejší postavu. Chvíli se na ni díval, ale potom zvedl oči k jejímu obličeji a pozorně ji poslouchal. O její hrudník už nazavadil ani pohledem. "No nevím, hele. Doktorovi jsem řekl, že sis to udělala sama, takže teď vypadáš jako dost velkej blázen. Řekl bych, že kvůli tomu jsi přišla o mobil a veškerý věci, kterýma by sis mohla něco udělat... Nenamáhej se s poděkováním, nemáš zač," koukne na ni s úšklebkem ve tváři a potom ji sleduje, jak se doobléká. "No, ale ono to nebude tak jednoduchý, protože tobě se nebude líbit ta věc, kterou pro tebe chci udělat. Sice to bude pro tvoje dobro, ale ty si budeš myslet, že je to úplně naopak..." řekne a chvilku na ní zůstane pohledem. Potom vstane a postaví se přede dveře, aby mu náhodou někam nepláchla. Sleduje ji, jak dojde až k němu a podívá se mu do očí. "Nenechám tě projít," řekne jistě. Nemá v plánu ji jen tak pustit. "Nejdřív jsem si myslel, že bych ti mohl půjčit pásek, ale kdyby tě náhodou napadlo, že se se mnou chceš rvát, s kalhotama dole ti to půjde mnohem hůř," řekne a ušklíbne se. Nehne ani brvou.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 8:02 pm

(Oba dva k sobě cítili jistý odpor, který z její strany bude přetrvávat ještě dlouho. Oba dva chtějí mít klid, tak proč to nejde udělat jednoduše? Oba dva by si šli po svém, ona by prostě běžela. A hodně rychle. Auto ukrást umí, to bude jednoduché, hlavně jí nesmějí chytit. Musí se dostat do zátoky, tam bude v bezpečí. Do zátoky. Najednou se její výběr zúžil na jedno místo, kam se musí dostat. Zátoka. A ani tenhle prašivý pes jí v tom nezabrání. Mohla by vyhledat Jacksona, ale co by mu řekla? Napadne jí pak ještě jeden člověk, za kým by mohla jít a na koho by možná mohla narazit zde v nemocnici. Lorent. Doufala, že ten by se před ní postavil a nedal jí Kolovi jen tak. Cítila jeho pohled na sobě. Bylo jí to nepříjemné. Zvlášť od něj, zvlášť po tom, co jí udělal. Dokonce vidí, jak se dívá na její prsa, což jí je tuplem nepříjemné, ale prsa si nijak nezakrývá, oba dva už se nazí viděli, i když ona v jeho původním těle.) Já vím, že jsi jim to řekl. A buďto mě necháš projít a oba dva budeme dělat, že se nic nestalo, nebo se prostě popereme, já uteču anebo přinejhorším vyskočím oknem, uvidíme, jestli to přežiju. (Pokrčila ledabyle rameny a oplatila mu jeho přeslazený úsměv.) Jediný, co si myslím, že jsi sobeckej podlej kretén, se kterým už si nemám co říct. A to už dlouhou dobu. (Ušklíbla se a tvrdě se mu podívala do očí. Stojí u něj opravdu blízko a nejde na ní vyčíst, co se chystá udělat. Nad jeho poznámkou se jen ušklíbne a kraťasy si sundá. Tak poběží v kalhotkách, co se dá dělat. Hodí po něm kraťasy.) Nažer se. (A flusne mu do tváře. Využije momentu, kdy má její sliny ve svém obličeji, které si jednou rukou utírá a druhou drží kalhoty a vší silou, i tou vlkodlačí, ho kopne do rozkroku. Má štěstí, že se dveře otvírají ven. Ladně přeskočí Kola, který se lehce sklonil, tedy moc ladný ten přeskok není, protože jde do kotoulu, ale ihned se zvedne a běží tak nejrychleji, jak jen může, daleko od Kola. Nikdo jiný jí nehlídal, zřejmě nečekali, že se probere tak brzy. Běží rychle, vráží do lidí. Má na sobě jen tílko, bundu a kalhotky. Kraťasy má Kol, bez těch se obejde. Bez pásku taky, ale ten mobil jí štve. Měla v něm opravdu hodně kontaktů. No, co se dá dělat. Ví, že Kol poběží hned za ní. Vběhne do nějaké uličky, úplně zadýchaná, vypadá, jak kdyby utíkala před vrahem, oči vykulené, jde poznat, že se bojí. Vrazí do nějakého statného muže. Nečekaný náraz jí posadí tvrdě na zem a její břicho jí pekelně zabolí. Bolestivě nahlas zaskučí a chytne se za břicho.)
Návrat nahoru Goto down
Lorent Anselson

Lorent Anselson

Poèet pøíspìvkù : 234

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeTue May 26, 2015 8:17 pm

*Ani se nestihl dostat moc daleko v té nemocnici. Věděl, že teď ho nechá Jackson na pokoji, protože bude řešit tu svatbu a nesvatbu s Nailah. A Nailah ho bude muset případně odmítat sama. Snad to zvládne. Měl o to malinko obavy. Co kdyby se ji Jackson prostě rozhodl podrobit, když bude tu svatbu odmítat? Nailah tam leží plná hadiček a bezbranná. Nemůže mu odporovat. Začínal mít ohledně toho špatný pocit, že ji tam s ním nechal. A proto byl zamyšlený a moc nekoukal na cestu. Najednou se stalo, že vyšel zpoza rohu a někdo do něj narazil. Ten naráz pro něj nebyl až tak tvrdý, malinko ho vyvedl z rovnováhy, ale především ho to překvapilo. Ale mnohem víc ho překvapil, kdo je ten nárazník, který dřepí na zemi.* Claire? *Oslovil ji trochu překvapeně.* Co tady děláš? A nezapomněla sis náhodou něco obléct? *Pozvedl obočí. Natáhl k ní přitom ruku, aby ji pomohl se zvednout zase na nohy.* 
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 12:39 pm

"Nechci tě nechat projít, radši bych se dneska popral. I když nevím, jestli proti mně budeš mít nějakou šanci," řekne s úšklebkem. Samozřejmě, ona byla hodně silná, zvlášť když měla prsten, ale Kol měl magii, s kterou se toho dalo dělat mnohem víc, než se zežloutlýma očima, velkýma zubama a tělem porostlym srstí. Kdyby chtěl, klidně by ji mohl donutit, aby se proměnila. To sice ještě nikdy nezkoušel, ale jistě existuje nějaký způsob, kouzlo, jak na to. Určitě by jí dokázal zabránit i ve skoku z okna, ale je si téměř jistý, že by nevyskočila. Snad...? Už ani pořádně nevěděl, jestli si života váží nebo ne. Vždyť se pobodala, bodla se několikrát. Stačilo mířit trošku přesněji a bylo by po ní. "Sobeckej a podlej kretén, jo? Sobeckej kretén asi jo, podlej jak kdy. Ale třeba to, že jsem tě zachránil, když ses jako největší psychopat chtěla zabít. Jako jo, to bylo strááášně sobecký," řekne a ušklíbne se na ni. Nemá to s ní cenu, měl by odejít a nechat ji na pokoji, ať se z toho všeho vylíže sama. Stejně nestojí o jeho pomoc. Teď je blízko u něj, protože se chce dostat ven, a to za každou cenu, jak za chvíli uvidí. Řekne tu poznámku o kraťasech a ona si je okamžitě sundá a hodí je po něm. Kol je samozřejmě chytne, už jí je nestihne dát nazpátek a nebo je hodit někam na zem, protože mu flusne do obličeje. "Mrcho," zavrčí na ni a začne si obličej utírat těmi jejími kraťasy. Má zaneprázdněné obě dvě ruce, takže nestačí zareagovat na její rychlou nohu, kterou ho kopne mezi nohy. Poznal, že na to nepoužila jenom obyčejnou sílu, ale i tu vlkodlačí. Okamžitě kraťasy pustí a chytne se za svoje bolavé místečko oběma rukama. Je teď v předklonu a snaží se to nějak rozdýchat. "Děvka," řekne dost rozzuřeně, když si všimne, že zmizela. Chudák chlap, kterýmu tohle tělo patřilo, aby po týhle ráně ještě mohl mít vůbec děti.
Nesmí ztrácet čas a tak za pár desítek vteřin vyjde hoodně rychlou chůzí z pokoje. Nevěděl by, kam běžet, kdyby nebyly chodby plné nechápavých pohledů, které směřovaly jen jedním směrem. Okamžitě se vydá tím směrem a za chvíli před sebou v jedné chodbičce vidí Claire, která je zase na zemi a nad ní stojí nějaký chlap. Vycítil, že je to také vlkodlak. Pomalým krokem dojde až k nim a pobaveně se na Claire dívá. "Zase na zemi? Dneska už po několikátý, ne? Škoda, že teď už to není na kolenou," řekne s úšklebkem a podívá se na toho neznámého chlapa. "Být tebou jí nepomáhám, nikdy nevíš, jak ti tvou ochotu oplatí," řekne a podívá se zase na ni.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 3:14 pm

To se ještě uvidí. (Odpověděla Kolovi. Ona se s ním klidně popere, s tím problém nemá. Je ale pravda, že nad ním nemá žádnou šanci.) Jo, přesně to jsi. (Odpověděla mu jistě.) Neprosila jsem se o to, abys mě zachránil. (Nepříjemně ho probodne pohledem. Musí se pousmát, když jí osloví nehezkým výrazem. Zasloužil si to. Musí se zasmát, když se chytne za varlata, která ho jistě velmi bolí. Nemá na to ale čas, protože se odtud musí dostat. Běžela cestou, která si myslela, že povede k východu. Prudce zabočila do jedné chodby a tam vrazila do jednoho silného muže. Byla zesláblá a tak upadla tvrdě na zem. Zadek jí začínal pěkně bolet, možná, že jí i zmodrá, ale ona cítila jen tupou tepavou bolest v břichu. Ještě se na břicho nepodívala, ale jí jasné, že jí operovali. Neměli to dělat, jen to zhoršily. Pohlédla na Lorenta a vyděšeně se mu podívala do očí.) Musíš mi pomoct. (Poprosila ho vystrašeně. Jakmile k ní natáhl ruku, ona se ho chytla a vyhoupla se na nohy. Podívala se mu do očí, doufající, že jí pomůže.) Jeden muž, on, chce mě nechat zavřít do blázince. Pobodal mě a řekl, že jsem si to udělala sama. Najednou jsem se probrala v nemocni, oblékla jsem se a on tam přišel, povalil mě na zem a-. (Zakroutila hlavou, nemohla to vyslovit. Byla to lež, ano, trochu si upravila pravdu, ale její srdce jí bušilo, přerývavě dýchala, byla vystrašená, rozrušená, dokonce jí do očí vhrkly slzy. Bylo to divadlo, ale to nejlepší, co kdy zahrála. Navíc, ona potřebovala jeho pomoc. Silně stiskla jeho ruku. To už se jí slzy přelily přes víčka a kutálely se po tvářích.) Prosím. (Vydala ze sebe tiše. Mluvila tak rychle, že měla pocit, že se jí zamotá jazyk. Najednou spatří Kola a rychle se přitiskne k Lorentovi, oči rozevřené a ruce sevřené v pěst.) Jdi ode mě dál. (Řekne rozhodným hlasem, který se jí však začne chvět, stejně jako ona. Upřímně, Kol jí jen pomohl, svými slovy její lži dokonce trochu přidal. Nebo alespoň jí to tak přijde. Ona potřebuje, aby jí Lorent věřil, aby jí odtud dostal, daleko od Kola, potřebuje pryč, hned. Naskočí jí husí kůže. Není tu moc chladno. Oklepe se a své ruce svírá pevně v pěst, až jí její kloubky bělají.)
Návrat nahoru Goto down
Lorent Anselson

Lorent Anselson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 3:28 pm

*Claire byla sakra dobrá herečka. Hned jak si všiml jejího vyděšeného pohledu, hned věděl, že je něco špatně. Pomohl jí na nohy a přitom si vyslechl její historku. Hrála to přesvědčivě, neměl důvod jí nevěřit. A tak, když se jí slzy koulely po tvářích, tak byl zcela rozhodnut, že ji pomůžeš.* Pomůžu ti. Dostanu tě odtud. *Ujistil ji a vzápětí tam přišel jakýsi muž, který se s nimi začal bavit. Hned mu došlo, kdo to je, ani k tomu nepotřeboval sledovat reakci Claire. Ochranitelsky si stoupl před ní, mezi ní a Kola, a ona tak zůstávala krytá za jeho tělem. Výhružně se podíval na toho muže, ruce sevřel v pěst.* Drž se od ní dál. *Zavrčel na něj. Nejspíš vypadal trochu hrozivě, obzvlášť když měl pořád ještě na tričku krev. Netušil přesně, co je tohle za muže, ale předpokládal, že to je nějaký psychopatický člověk. Pro něj by neměl být žádný problém. Pokud bude chytrý, tak odejde. Pokud ne, tak ho teď trochu pomlátí. Ale byl rozhodnutý Claire bránit. Byla z jeho smečky a i když nebyl její alfa jako Jackson a ani si ji nevybral jako Nailah, to neznamená, že ji nemůže pomoct a ochránit ji před takovým floutkem.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 3:42 pm

K těm dvěma dojde právě ve chvíli, kdy ji ten neznámý muž zvedá ze země. Kol bohužel řekne něco, co se mu asi v příštích pár minutách vymstí, ale co, už se nedá nic dělat. A kdo mohl tušit, že Claire bude taková svině a bude o něm říkat, že jí chtěl něco udělat? Nikdy by na ni nešáhnul, kdyby nechtěla. "Hele, fakt bys ji odsud neměl dostávat, protože ona je tak psychicky nevyrovnaná, že si ji tady chtěli nechat, víš? Proč by tady jinak běhala, polonahá a vypadala jako boží umučení?" koukne na něj tázavě. Potom věnoval jeden pohled Claire. Sakra, co si to o sobě myslela? Ještě nevěděl, co Lorentovi o něm nakecala. Pobaveně se na něj díval, když si stoupl mezi něj a Claire. Co to jako mělo být? "A co když se od ní držet dál nebudu? Ty vůbec nevíš, prosimtě," řekně otráveně a podívá se na Claire. Potom udělá pár kroků k nim a čapne Claire za ruku. "Přestaň si hrát na chudinku a vrať se na ten pokoj," řekne úplně normálním hlasem. Snažil se být v klidu.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 4:08 pm

(Těkala svým pohledem rozrušeně po okolí, jako kdyby se zde Kol mohl kdykoliv objevit a že taky objevil. Na jeho slova jen přikývla, spadl jí kámen ze srdce. Za tohle by Lorenta nejradši začala ihned líbat a klečet před ním, klanět se mu. Ona teď totiž měla jediný cíl, potřebovala se odtud dostat. Nakonec jí do očí vhrkly i slzy a ona vypadala křehká, maličká.) Děkuji. (Tiše zašeptala, to byla její jediná odpověď, co mu stihla říci, než se objevil ten podlý parchant Kol. Sledovala ho bedlivě, pečlivě, avšak najednou jí někdo zastínil její výhled. Byl to Lorent. Vysoký, zdatný muž, svírající ruce v pěsti. Zachoval se čestně, možná, že to od něj ani nečekala. Jenže on teď věřil lhářce, která lhala o takové věci, o které by se rozhodně lhát nemělo. Ucouvla o krok dál, od Lorenta, aby měl trochu svého prostoru a aby byla dál od Kola. Tohle mu nikdy nezapomene. Nikdy. Pošle ho dolů, stejně jako on se snažil ji. Sice jsou s Lorentem na Kola dva, ale Kol je čaroděj a Claire je značně vyčerpaná. Pokud by však začal ubližovat Lorentovi, jistě by se na něj vrhla také. Jen doufá, že je nechá odejít klidně. Doufala, že ať Kol řekne cokoliv, tak mu Lorent neuvěří a bude jí před ním bránit. Je jí jedno, co si myslí Kol. Ať si myslí, co chce, až jí příště potká, skončí mrtvý, určitě, je si tím více než jistá. Zatne ruce v pěst, když řekne ty nepříjemné věci. Její pohled je stále vyděšený, vystrašený, zoufalý, hledající pomoc. Na tvářích jí usychají slzy a ona probodává Kola pohledem. Nebude na to odpovídat. Vidí, jak se Kol blíží. Naježí se jí chloupky, které nemá, ale alespoň kůže a začne na něj varovně vrčet. Jakmile ji chytne za ruku, snaží se mu vysmeknout. Začne tiše kňučet, stále však vrčí, takže se její vrčení mísí s kňučením. Kňučí jako štěně, kterému se stýská, nebo ho někdo bije. Zapře se, aby s ní Kol nemohl nikam odejít.) Pusť mě! Pusť mě! Hned! (Snaží se mu vysmeknout, ale jeho stisk je tak pevný, až jí to bolí. Chová se zmateně, rozrušeně, ještě více než když narazila na Lorenta. V jejích očích je znovu ten strach, který jí rozšiřuje zorničky a pohlcuje jí. Stále tu hrála to malé divádelko, ale uměla ho hrát velmi přesvědčivě. Přesvědčila i sebe.)
Návrat nahoru Goto down
Lorent Anselson

Lorent Anselson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 4:27 pm

*Nedivil se, že se mu ten člověk před ním snažil nalhat, že je Claire šílená. To už se dozvěděl předtím od ní. A že bude popírat, že by s tím, jak teď vypadá, měl něco dočinění, také očekával.* Proč tady běhá vystrašená a polonahá? *Zopakoval po něm jeho otázku.* Na to by sis měla odpovědět sám, když ty sám jsi odpověď. *Celou dobu s ním mluvil značně podrážděně. Byl podrážděný už díky Jacksonovi, jak přišel za Nailah a jeho hned začal vyhazovat. A pak se tu objeví ještě tenhle. Nakonec to je možná jakési znamení osudu, že mu seslalo chodící boxovací pytel.* Vím. Věř mi, že vím. *Z tohohle by mu mohlo dojít, že mu Claire řekla, co udělal. Teda v případě že by to byla pravda. Takhle si to mohl nakonec vynaložit všelijak. Když postupně přichází blíže, tak se čím dál tím víc mračil a byl obezřetnější. Při sebemenším prudším pohybu ho praští. Jenže on namísto toho, aby zaútočil na něj, jak čekal, chňapl po ruce Claire. On udělal to samé, chytl ho za zápěstí ruky, kterou držel Claire, zatímco ona tam naříkala.* Pusť ji. *Zavrčel na něj varovně.* Nebo to bude horší. *Aby potvrdil svoje slova, tak začal jeho ruku drtit. Sice byl slabší než upír, ale jako vlkodlak pořád dost silnější než on. Navíc měl výhodu, že vyrůstal ve středověku, kdy se povinně posilovalo prací, ať se jednalo o sekání dřeva, nošení těžkých pařezů anebo trénink boje. To je mnohem lepší než u dnešní mládeže, kdy buď vysedávají ve škole anebo doma u počítače, maximálně si jednou týdně zajdou do posilovny. Všechnu tuhle sílu teď využíval k drcení jeho ruky. Věděl, že ho to musí hodně bolet a pokud včas nepustí Claiřinu ruku, tak by mohl mít i pár kostí zlomených, ty malé kostičky v zápěstí možná i rozdrcené.*
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 6:25 pm

Přišel k nim a už ze začátku viděl, jak je Claire celá utrápená. No, utrápená. Ona to hrála, to bylo očividný. Proč by sakra plakala? Neměla k tomu důvod. A co nabulíkovala tomu chlápkovi, že se ji tak snaží bránit? Jako některé věci by se jistě nabízely, když tu běhá bez kalhot, ale jako toho by snad nebyla schopná. Nebyla to taková svině. Bohužel, Kol si asi o ní myslel více dobrých než těch špatných věcí a to nebylo moc dobře. "Já sám jsem odpověď? No, jako vlastně máš pravdu, beze mě by tady neběhala bez kalhot, protože beze mě by ležela mrtvá na podlaze v baru se třema bodnýma ranama v břiše, který si udělala sama, protože si myslela, že mi tim ublíží. Netušim, co ti tady nakecala, ale když jí věříš," řekne a pokrčí rameny, "tak pro mě za mě, však ono se ti to jednou vymstí," ušklíbne se na něj. Měl by se sbalit a jít, byl rozčilený hlavně na Claire, ale nedával to na sobě znát. Vlastně si teď Claire ani moc nevšímal, úplně ho štvalo, jak to na toho chlapa hrála. Nejradši by jí dal facku, aby se vzpamatovala. "Ne, ty nevíš nic, čokle," řekne a podívá se na něj nepříjemně. Ne, oni dva rozhodně nebudou kamarádi, to věděl od první chvíle, kdy ho viděl, jak ochranářsky se chová ke Claire. Chránil ji vlastním tělem, to bylo tak.. dojemné! Potom se Kol rozhodně, že ještě neodejde a proto šel až ke Claire a chytil ji za ruku, že se má vrátit do pokoje a přestat si hrát na chudinku. Ona začne kňučet a naříkat jako malý děcko. Ruku jí nedrtí, to ani náhodou, jeho stisk je jenom pevný, aby se mu nemohla vysmeknout. To ona sama si zavinila, že na ruce bude mít pořádnou modřinu. "Do prdele, Claire, seš normální?!" zvýší na ni už hlas, když začne naříkat, aby ji hned pustil. Držel ji chvilku a zase se k nim přidal ten chlap. Chytnul Kola za ruku a začal mu ji dost silně stiskat. Prostě mu ji drtil. Kol chvilku dokázal bolest vydržet, vlastně to byla docela dlouhá chvíle, protože už cítil, že má nějaké kůstky v zápěstí zlomené. Tohle si nenechá líbit, fakt ne. Lorentova ruka najednou tu jeho začne pomalu pouštět a když už je Kol volný, cukne jeho ruka v zápěstí hodně rychle do strany, asi mu v něm i křuplo, pokud nebyl Kol úplně hluchý. Musel použít magii, proti vlkodlakovi by bez ní neměl šanci. "Bude to horší, ale pro tebe, hrdino," řekne s úšklebkem a podívá se na Claire, kterou už nedrží.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 7:03 pm

(Pozorovala ty dva, jak si spolu povídají a nevraživě se na sebe dívají. Možná, že by jí to přišlo vtipné, kdyby to nebylo kvůli ní. Ona se teď nemůže usmívat. Ona prostě doufala, že Lorent bude věřit jí a ne Kolovi. Ano, hrála to velmi dobře a lépe než přesvědčivě. Bylo velmi líbezné, jak si před ní Lorent ochranářsky stoupl. Vyložila by si to asi tak, že jí naprosto důvěřuje a že ji bude chránit celým svým tělem. Jenže nevěděla, co má čekat od něj, od Kola. Kola znala, to jí hrálo do karet, ale Lorenta moc ne. Jen se s ním jednou mazlila a spala s ním, ale stejně ho nezná. Ví o něm toho opravdu málo. Zato o Kolovi toho ví hodně. A ví, že tohle ho velmi rozzuří. Možná, že až jí příště potká, tak jí jednu vlepí. No, ani by se nedivila, kdyby byl mnohem hrubější. Také už je jí jasné, že se jí bude snažit vrátit zpátky, takže se mu musí vyhýbat a snažit se ho od toho odradit svými činy. Všichni se teď vzájemně drželi za ruce, avšak Claire a Kola to bolelo nejvíce. Snažila se mu vysmeknout, jenže on jí svíral pevněji a pevněji až se jí na ruce vytvářela veliká modřina. Jestli si myslel, že jí pomůže to, že jí zavřou do blázince, nepomůže. Akorát by to všechno zhoršil. Pokoušela by se odtamtud dostat, a pokud by se jí to nepodařilo ani po spoustě pokusů a po dlouhé době, zřejmě by se picla, nebo pověsila, prostě oddělala. Radši by zvolila smrt, než být v blázinci. Ona by se zabila a Kol by o ni navždy přišel. Ona by se mu z pekla smála. Chechtala se jeho smutku, pokud by tedy nějaký byl. Zřejmě ne, nikdo by pro ni netruchlil. Mrtví truchlit neumí a žádná živá duše jí nemá ráda. Možná tak zvířata, pokud je tedy neloví. Pak už jí moc rády nemají.
Na Kola neustále vrčela. Nejvíce, když říkal to s tím barem a tím vším. Zamračí se na něj, když se jí zeptá, zda je normální.) To by ses měl zeptat sám sebe, jestli jsi normální. (Řekne mu pichlavě a stále se snaží dostat z jeho sevření. Jakmile se všichni pustí, zahledí se nepříjemně na Kola. Stiskne ruku v pěst. Chce odejít, hned.)
Návrat nahoru Goto down
Lorent Anselson

Lorent Anselson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 7:57 pm

*Těžko mohl určit, kdo z těch dvou mluví pravdu. Ani jednoho z nich pořádně neznal. Byl přesvědčený, že toho muže vidí poprvé, Claire zase potkal právě potřetí v životě. Nikdo z nich nebyl důvěryhodným zdrojem, ale v tomhle přeci jen věřil Claire. U ní znal aspoň její jméno a byly ze stejné smečky. Ale kdyby měl před sebou pádné důkazy nebo argumenty o její lži, nevěřil by jí. Jenže zatím to bylo jen slovo proti slovu. Ten muž řekl, že se pobodala v baru, ona zase že ji pobodal on a svádí to na ní. Nebyl schopen rozlišit pravdu. Ale zarazilo ho, když ho oslovil jako čokla. To bylo znamení, že ví o nadpřirozeném světu. Ale musel i nějak poznat, že on je vlkodlak. Napadaly ho dvě možnosti, jak se to mohl dozvědět. Buď nějak ví, že Claire je vlkodlak, takže to přisoudil i jemu, anebo je čaroděj a poznal to. Sázel spíš na čaroděje. Ale přestože si myslel, že se jedná o čaroděje, že na něj pak může použít kouzla, přesto ho chytil za ruku a drtil mu ji. Proti jeho vůli ho ale kouzlo donutilo ho pustit. Navíc se mu potom rukama sama zlomila. To křupnutí bylo slyšet i cítit, na moment zkřivil tvář bolestí. Ale věděl, že za chvíli se mu to uzdraví, jenom potřeboval narovnat kosti. Takže si chytl zápěstí druhou rukou a prudce cukl. Kosti se vrátili bolestivě na své místo. Pořád ještě cítil v ruce pulzující bolest, ale ta za chvíli pomine. Teď se rozhodl postarat o toho čaroděje. Jenže napřed musel dostat pryč Claire. Pohlédl na ní.* Uteč. *Prostý rozkaz, kterým ji naznačil, co má dělat. Věděl, že Claire dokáže utéct, když dostatečně dlouho zdrží tohohle. A k tomu využil svojí pravačku, která byla zaťatá pěst, narozdíl od levého zápěstí nebolela a momentálně náhodou narazila do obličeje Kola.* Takže jakže se jmenuje ten, ktermu za chvíli zpřelámu pár kostí v těle?
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeWed May 27, 2015 8:25 pm

Samozřejmě, že měl pravdu Kol. Ale popravdě, kdyby byl v Lorentově situaci, asi by věřil Claire. Kdo by si myslel, že lže? Byla jako kráska v nesnázích, kterou někdo ohrožuje. A ten někdo měl být právě teď Kol. Nechtělo se mu uvěřit tomu, jaká teď je. Místo toho, aby ti dva spolu drželi, ona se ho snaží podrazit, je k němu hnusná. Tak rád by ji nechal, aby se v tom plácala sama, ale to neudělá. Je si téměř jistý, že ona by se mu také snažila pomoct, kdyby vypnul své emoce. Oslovil ho jako čokla, takže vlkodlak musel okamžitě poznat, kdo je Kol zač. Tedy samozřejmě nevěděl, že je to sám Kol Mikaelson, ale bylo skoro jisté, že je to čaroděj. A nebo velmi bystrý člověk, který si dal dvě a dvě dohromady - Claire je vlkodlak, tak bude vlkodlakem i její povedený blonďatý kamarádíček. Chytil Claire za ruku, chtěl ji odvést zpět na pokoj, ale ona se mu začala vzpírat a snažila se z jeho sevření dostat. Lorentovi se to evidentně nelíbilo, a tak ho chytil za zápěstí a začal mu ho drtit. Bylo slyšet malé křupání kostiček v zápěstí. Když už to Kol nemohl vydržet, pomocí magie ho donutil, aby jeho ruku pustil a zlomil mu na oplátku tu jeho. Věděl, že se mu to skoro hned uzdraví, ale aspoň získal čas. "Jen si běž, já to s tebou stejně nevzdám," řekne ještě na její adresu. Nemá to cenu, dneska už prostě ne. Bůhví, čeho by se od ní ještě dneska dočkal. Byl ve střehu, ale i přesto ho rána, která mu přilétla od Lorenta přímo do nosu, překvapila. Naštvaně se na něj podíval a okamžitě mu to vrátil. Jednu do obličeje a druhou rukou mu dal hned do břicha. Použil i trošku magie, aby tomu dodal víc síly. "Mikaelson, Kol Mikaelson. Já mám čest s kým?" zeptá se ho s úšklebkem na tváři. Vůbec si neuvědomil, že má jednu ruku dost pochroumanou, takže se za ní teď chytil, rychle odříkal pár slovíček a byla jako nová.
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeThu May 28, 2015 3:27 pm

(Claire to všechno pozorovala a poslouchala ty dva. Možná, že když odejde, tak Kol nechá Lorenta i ji pro dnešek jít. A tak když jí Lorent řekne, aby utekla, sáhne na jeho ruku, letmo ho pohladí po dlani a podívá se mu do očí. Přikývne.) Potom se uvidíme. (Řekne tiše a vrhne nevraživý pohled na Kola. Na nic už nečeká. Vyběhne z nemocnice, pomlácená, polámaná. Běží nějakou dobu, než najde jedno auto v ulici, kde nikdo není a vypůjčí si ho na cestu domů, do zátoky. Ještě se však potajmu, jinou cestou, vkrade do nemocnice a vezme si nazpět svě věci. Jediné, co tam nechá, je SIM karta, kterou přelomí na dvě části a vyhodí do koše. Dojde si pro své vypůjčené auto a dojede si koupit novou helmu a kalhoty. Dojede do práce, auto tam nechá. Odjede na své motorce do zátoky. Zaparkuje a dojde do své chatky. Převlékne se a pak začne vařit. S uvařeným jídlem jde do Lorentovi chatky, kde na něj s jídlem čeká.)
Návrat nahoru Goto down
Lorent Anselson

Lorent Anselson

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeThu May 28, 2015 4:02 pm

*Krátce se podíval na Claire,  ale opravdu jen krátce, protože pak už věnoval pozornost tomu chlapovi. Koutkem oka ještě zahlédl, jak odtamtud Claire utíkala, ale to už mu jednu vrazil pěstí. Pak mu dal pár vteřin na rozdejchání té rány, ale bylo jich moc protože on mu to stihl vrátit dvojnásobně. Poznal, že použil magii, jinak by proti němu neměl šanci. Proto to malinko víc bolelo a na chvíli ho to rozhodilo. Ale mnohem víc ho zarazilo to, jak se představil. Věděl, proč teď vypadá jinak, věděl o Esther. I když trochu mu nesedělo proč by Kol Mikaelson vyváděl tohle Claire. Co věděl z minulosti, tak on prostě rád zabíjí a nic víc. Sice mohl změnit návyky, ale jemu to k němu prostě nesedělo. Trochu to zaselo pochybnosti do té Claiřiny historky.* Takže konečně někdo z vás přijal nabídku od svojí matinky a pořídil si nové tělo... No, já jsem spíš tipoval, že Rebekah bude první. *Poznamenal. Zatím ještě pořád neodpověděl na to, kdo je on, Kolovi to mohlo vrtat hlavou. Aspoň může využít tu chvilku, aby udělal něco, na co se chystá už od 11. století.* Víš, že jsme se vlastně už setkali? Akorát to jsme byli každý v jiném těle a já jsem předstíral, že jsem někdo jiný a nemohl jsem udělat, co jsem skutečně chtěl. Ale teď můžu. *Při jeho posledních slovech jeho výraz náhle ztvrdl a jeho hlas byl velmi chladný a nepřátelský. Zároveň se i pořádně rozmáchl rukou zaťatou v pěst a udeřil ho do obličeje. V téhle ráně bylo neskonale víc síly než v těch předchozích, oproti téhle byli ty předchozí jako pohlazení. Také se teď jednalo o tisíc let hromaděný vztek a jeden starý slib, který si dal sám sobě a který si myslel, že se mu nikdy nepodaří splnit. Ale konečně ho splnil. Rozbil hubu tomu, kdo zabil družku jeho syna a matku jeho vnučky. Následovalo pak i několik dalších ran podobného stylu jako ta předchozí, než ho konečně nechal být.* Tohle je za to, že před tisíci lety musela kvůli tobě jedna blonďatá holčička vyrůstat bez svojí matky. *Nepředpokládal, že by si Kol dokázal vybavit konkrétní tvář. Bůh ví kolik jich ve skutečnosti celkem zabil.* A jmenuju se Lorent Anselson. *Pronesl nakonec a využil příležitosti, kdy se Kol ještě sbíral z té rány a odešel z nemocnice.
Návrat nahoru Goto down
NPC postava

Poèet pøíspìvkù : 27

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeSat Jun 06, 2015 5:34 pm

Mladší žena okolo 20-ti let.
(Zaplatila za sebe své dnešní útraty a, že to nebylo zrovna málo. Její peněženka bude po tomto výletu dlouho prázdná. Seskočí z barové židličky a trochu se zapotácí, po chvíli najde nějakou tu rovnováhu. Dobelhá se ke dveřím a vyjde z nich. Dneska jde do hotelu výjimečně sama, jelikož její kamarádi už jí opustili před hodinou. Cestu zná už poměrně dobře, ale je dlouhá. Napadne jí, že by to tedy mohla nějak obejít. Přece se jí nemůže stát nic špatného. Je v New Orleans už dlouho a zatím neslyšela, že by se tu stalo něco špatného. Upraví si svojí sukni, která jí začala lézt nahoru a začne našlapovat. Skoro při každém druhém kroku klopýtla, není divu, když to z ní táhne hůř než z nějakého starého alkoholika. Dneska to vážně přehnala a dost je to na ní vidět. Zahne do tmavé, neosvětlené uličky, která je mezi dvěma činžovními domy. Na pár chvil se jí zamotá hlava, opře se tedy jednou rukou o zeď a hlavu sklopí k zemi.)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeSat Jun 06, 2015 6:11 pm

(Dnes toho neměla na práci moc. Ráno vstala, poflakovala se po zátoce a pak šla na nějaké vlčí setkání. Vyposlechla si řeči Jacksona a té šamanky a pak odešla. Nechtěla se s Jacksonem bavit a navíc on měl oči jen a jen pro jeho nastávající. Ta žena nevypadala sympaticky, měla spíše hrubé, ostré rysy, kdyby neměla prsa, tak by snad i řekla, že je to trochu zženštilý muž. Jinak byla docela pohledná. Jaká je povahově nevěděla, nebavila se s ní, neznala jí a taky se s ní ani seznamovat nechtěla. V zátoce se na ní všichni odsuzovačně dívali, jako vždy, ale stačilo na ně namířit šíp a začali si všímat svého. Nehodlala to řešit. Ať se dívají jak chtějí. Pokud jí nechají na pokoji, bude jí to stačit. Tahle smečka drží pohromadě jen díky tomu, že vlci dostanou tu možnost, že se budou moci kdykoliv přeměnit. A ona odsud asi taky brzy odjede. Zmizí. Až tedy bude mít schopnost a nebude muset nosit prsten. Ale říkali, že svatba bude brzy, což jí jen hraje do karet. Ale přeci ji tu něco tak trochu drží. Tonikum, které je ve flašce, kdokoliv by jí ho mohl vzít, nebo by se mohlo vylít, co by dělala potom?
Večer se vydala do baru. Pila tam lehký alkohol a sledovala, dokud odtamtud nepůjde někdo, sám, trochu napitý. Popíjela a sledovala lidi, až pak spatřila, jak se jedna mladičká žena zvedá a vydává se zřejmě domů. Zaplatila za pití, které zde vypila, oblékla si koženou bundu a kožené rukavice a vydala se pomalu za tou ženou, která při chůzi vytvářela nějaké prapodivné taneční kreace. Claire je dnes oděné celá v černém. Černé kanady, černé tílko, černé džíny, černá bunda, černé rukavice. V pravé ruce svírá šedivou dlaždici, kterou při chůzi ukradla z jednoho rozestavěného chodníku. Jakmile se žena zastaví, na nic nečeká a přiblíží se k ní. Položí jí prázdnou ruku na záda a milým, vřelým hlasem se jí zeptá.) Nepotřebujete pomoc, slečno? (Usměje se a když jí žena pohlédne do obličeje, pořádně jí udeří dlaždicí do hlavy. Není to tak silné, aby jí to zabilo, ale dost silné na to, aby jí to uspalo. Dlaždici zahodí do popelnice a přesvědčí se, že nikdo nejde, ani nějakou chvíli nepůjde. Rozhlédne se po materiálu, co zde má. Podívá se do popelnice. Nějaký železný drát s ostny, to by šlo. Zvedne ženu a přiváže jí ostnatým drátem k lampě. Sváže jí ruce za záda, nohy k sobě a do pusy, skoro až do krku jí strčí celou utěrku. Potom jí zaváže červeným šátkem oči a nasbírá si velké kameny, velikostí odpovídající sevřené pěsti, co leželi nedaleko a trochu bouchne do ženy, aby se konečně probrala.) Tak vstávej, zasraná děvko. Začíná představení. (Zašeptá jí do ucha a zlověstně se ušklíbne. Teď začíná zábava.)
Návrat nahoru Goto down
NPC postava

Poèet pøíspìvkù : 27

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitimeSat Jun 06, 2015 6:29 pm

Mladší žena okolo 20-ti let.
(Její chůze nebyla vůbec ladná, vypadala spíš jako dítě, které se teprve učí chodit. Jenže s tím rozdílem, že ona dávno uměla chodit, ale byla jenom opilá. Možná by se jí chodilo lépe, kdyby na sobě neměla ty boty na vysokém podpatku. Zahne za roh do velmi úzké uličky, která by jí, kdyby byla střízlivá, připadala strašidelná a nikdy by tam nešla. Ale teď? Bez váhání tam vejde. Vždyť je to jenom nějaká ulička, co by se jí tam mohlo stát? Po pár krocích se ale zastaví, začala se jí hrozně motat hlava, opřela se jednou rukou o zeď a druhou o svou nohu. Hlavu měla sklopenou, takže jí její blond vlasy schovávaly obličej. Uslyšela nějaké kroky, ale neotáčela se. Nechtěla, myslela jenom na sebe a na svou hlavu. Jenže ve chvíli, kdy na ní někdo promluvil, tak jí to nedalo. Chtěla už odpovědět, něco málo říct. Pravděpodobně něco velmi nesrozumitelného, ale slečna byla rychlejší. Praštila jí něčím tvrdým do hlavy a ona upadla do spánku. Svalí se na zem, kde i pár chvil leží.
Ucítí větší ránu do břicha a pak i zašeptaní. Otevře oči, ale nic nevidí. Má oči něčím zavázané, tudíž ani neví, kde je. Netuší, zda jí někdo odnesl někam daleko a nebo jenom za roh či je snad pořád na tom samém místě. Nic neví a cítí jenom bolest smíchanou se strachem. Začne sebou kroutit, ale drát, kterým je připoutána jí začne bodat. Ostny se jí zařezávají do kůže a nanášejí infekci do jejího těla. Z očí jí vytřeští slzy.) Nechte mě jít. Prosím! Nic jsem vám neudělala, nikomu o tom neřeknu, jenom mi neubližujte. (Zoufale křikla a dívala se někam před sebe a doufala, že tam vůbec někdo je a slyší ji. Oči měla už plné slz a tak je zavřela. Po tváři se jí začaly kutálet kapky.) Prosím. (Tentokrát nekřičela. Její hlas byl tichý a ještě víc zoufalý. Netušila, co se jí to děje a proč.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: New Orleans - City   New Orleans - City - Stránka 25 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

New Orleans - City
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 25 z 33Jdi na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Next
 Similar topics
-
» New Orleans Hospital
» Jackson´s Old House in City

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: New Orleans-
Přejdi na: