The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Genevieve´s flat

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Next
AutorZpráva
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

Genevieve´s flat - Stránka 12 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 11:42 am

(Když začne Kolovi zvonit mobil a on řekne, že to zvedat nebude, kývne hlavou) Nezvedej. (Mobil zvonit nepřestává, ale jednou by určitě přestal, takže zakroutí očima, když se pro něj Kol na táhne a když řekne, že je to Claire, tak pokrčí rameny) No a? Já bych to nezvedla, ani kdyby to byl sám papež. (zaprotestuje, ale to už Kol ten telefon zvedl. Vydechne naštvaně. Fajn, jednou není Kol opilý, jednou se konečně tak nějak na něčem domluví a prostě se to musí zkazit. Naštvaně se zvedne z postele a začne se oblíkat. Je jí jasné, že Claire jistě bude chtít, aby za ní Kol někam zašel a on to samozřejmě udělá.) Čubka. (řekne si neslyšitelně pro sebe)
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

Poèet pøíspìvkù : 864

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 11:56 am

Jé, ahoj. Nemáš na práci teď nic důležitýho? (Hlas se jí zvlní do nepřirozené křivky. Kašle na jeho lehce nepříjemný tón, ona od něj teď potřebuje jednu věc. Bude to jen chvilka. To přežije a na chvíli se odlepí od Genevieve.)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 1220

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:03 pm

*Teď už asi na práci nic důležitýho nemám.. Řekne si sám pro sebe, když vidí, že se Gen obléká. Naštvala se.. Měl vědět, že jakmile Claire zvedne ten telefon, jejich společný den skončí..* Už asi ne.. *Odpoví jí do telefonu a dívá se přitom na Gen.* Co vůbec potřebuješ? *Jestli to nebude nic důležitýho, vážně se naštve.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:11 pm

Myslíš že by jsi mě mohl zavést do hotelu? Nebo někde zavřít než vystřízlivim? Nechci zabít sebe nebo někoho jiného. (Jakmile to dořekne, začne se tomu smát. Přijde jí to vtipné. Řekla to tak ledabyle. Jako kdyby to bylo něco úplně normálního. Jít po ulicích a zabíjet lidi.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:14 pm

(Povytáhne obočí, když Kol řekne, že už asi ne. Claire se ho jistě ptala, jestli má něco na práci. No jistě, teď už ne, protože to ta malá vlezlá čubka zkazila. No, vlastně to zkazil Kol tím, že jí ten telefon vzal. Vezme si svůj mobil a vytočí číslo na cellistu, kterého vzali spolu s ní.) Ahoj, Scotte. Víš ty co? Dneska nakonec čas mám, takže na tu naši společnou zkoušku klidně přijdu. Takže se sejdeme řekněme za hodinu? (podívá se na hodiny) Fajn, tak se těším. Musíme nacvičit tu společnou skladbu, ať z nás nemá dirigent vyrážku. (zasměje se) Tak zatím. (ukončí hovor a ušklíbne se na Kola) Můžeš zůstat na plantáži už dnes. (podotkne naštvaně)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:25 pm

Eh.. Jasně.. *Přikývne na souhlas, i když to Claire nemůže vidět.* Kde teď jsi? *Zeptá se jí ještě než zavěsí. Poslouchá i Gen. To si jako myslí, že budu na nějakýho Scotta žárlit? Ani omylem. A Scott? Co je to vůbec za pitomý jméno? Zavrtí nechápavě hlavou nad Genniným chováním. Teď se chová jako velká žárlivka. Na to, že má zůstat na plantáži, ještě nic neříká. Nepotřebuje, aby to Claire slyšela.*
Návrat nahoru Goto down
Claire Evans

Claire Evans

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:30 pm

V Rousesseau. (Odpoví ledabyle. Otočí se tak neohrabaně, že rozbije skleničku a pití se vylije na číšníka. Který začne mít nějaké průpovídky že jestli nepřestane rozbíjet skleničky, brzy nebudou mít žádné a tak dále. Je jí jasné že Kol tohle všechno slyší.) Díky. (Řekne a zavěsí mu to.)
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:34 pm

(Když Kol zavěsí, podívá se na něj) Fajn, takže každý máme nakonec svůj program, ty si jedeš za Claire a já jdu do práce. (spráskne ruce k sobě) Vyřešeno (semkne rty) Užij si to s Claire a ahoj za několik dní. V těch dnech, co budeš na plantáži se aspoň můžeš plně věnovat Claire, zatímco já tu budu s tvými bratry domlouvat, jak vyřešit situaci kolem Benjamina. Ale to není žádná novinka. Ty ses nikdy moc nezapojoval. (ušklíbne se a otočí se k odchodu)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:44 pm

Fajn, za chvíli tam budu.. *to je to poslední, co jí do telefonu řekne. Ještě než Claire zavěsí, uslyší jak někdo, pravděpodobně ona, rozbije skleničku... Ta už je asi pěkně na mol. Vstane z postele a začne se oblékat.* Proč se mi zdá, že jsi mu zavolala jenom kvůli tomu, abys mě přiměla žárlit? *tázavě se na ni podívá a dooblékne se.* Hele, hele. *doběhne ji a stoupne si před ni, aby jí viděl do očí.* To se teď jako budeme hádat kvůli každý blbosti? A aby bylo jasno, já bych se do toho plánu rád zapojil, zvlášť, když jde o zabití Benjamina. Ale myslíš si, že mě do něj Niklaus s Elijahem zapojí? Divil bych se.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 12:51 pm

Zavolala jsem mu kvůli tomu, že mi psal zprávu, ale jelikož jsem měla dneska program, nereagovala jsem, ačkoliv bych asi měla. No a když už tedy jsi se rozhodl pomoci Claire, tak proč bych já měla sedět doma a nudit se? To raději půjdu zkoušet se Scottem skladbu, kterou máme zadanou od dirigenta. (Když si před ni stoupne, taky mu pohlédne do očí) Vážně? Tak se zapoj, protože tady celý dny jen sedíš, čumíš na bednu a chlastáš. A nevymlouvej se na to, že tě někdo zapojit nechce. Třeba chtějí, jen nemají šanci, protože ty jsi jaksi v tomhle ohledu nedostupný. Zapoj se sám, když něco opravdu chceš dělat. Nebo nic nedělej, ale nevymlouvej se, že dělat chceš, když zájem nemáš. A pak najednou zavolá Claire a ty se můžeš přetrhnout! (Vychrlí ze sebe všechno, co mu za poslední dny chtěla říct a to teď s Claire byla poslední kapka. Vydechne, aby se uklidnila, pak se otočí a odejde z bytu)
Návrat nahoru Goto down
Kol Mikaelson

Kol Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:04 pm

Divil bych se, kdyby mě chtěl Niklaus do čehokoliv zapojit. Divím se, že mi vůbec dovolil, abych jim pomáhal v zabití Mikaela, protože on si o mně evidentně myslí, že jsem neschopnej a že se mi nedá věřit. A neříkej, že jsem se nechtěl zapojit do zabití Benjamina. Moc dobře víš, že bych mu nejradši na místě zakroutil krkem! No a co, že chci pomoct Claire? Kdyby ti zavolala Sophie, že potřebuje pomoc, taky bys za ní hned jela, takže tohle mi nevyčítej! *Nechá ji odejít a z bytu odejde chvilku po ní. Před domem nasedne do auta a jede do Rousseau's.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:19 pm

(Potka Kola jeste pred domem. Ale uz se k nemu nevyjadruje a nevnima ho. Necha ho odjet. Zaroven se proklina za to, ze na Claire zarli. Nikdy to nemela zapotrebi, ale ona ji proste pije krev. Vytahne mobil, chce si zavolat taxi.)
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 361

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 1:41 pm

*Keď včera Elijah načrtol, že im Genevieve v ústretovej situácií pravdepodobne nepomôže, alebo to od nej nečaká, tak to najskôr vnímal ako hlúposť, keďže po tom všetkom vedel, že sama nechce nič iné, ako je jeho smrť. Akoby aj mohla? Ak by on dostal šancu pomstiť sa po storočí niekomu, ako je on, neváhal by ani na sekundu. Jeho pomsta však už vykonaná bola, teraz bol na rade Benjamin. Všetky pochybnosti, ktoré ohľadom nej mal sa však naplnili a spriahli pod rúškom otázok do jednej. Chcela ho vôbec naozaj zabiť? Kde mal istotu, že im nepodrazí v najlepšom kolená, keď jeho bratovi ničí plán len pretože sa chce so svojím bratom porozprávať a aj to ešte stále nechápal, o čom presne. Mal toho už proste dosť, než ešte riešiť nejaké potreby nejakej čarodejnice, ktorá raz povie to a inokedy zase niečo iné. Rozhodol sa, že nebude čakať a dá jej jasne najavo, že hocičo, čo chce s Benjaminom preberať je mu nanajvýš ukradnuté. Samozrejme po takom čase už vedel, kde býva, dokonca zobral v úvahu fakt, že pravdepodobne narazí aj na Kola, ale neprišiel jej tam nijako ubližovať, maximálne tak vyhrožovať. Nenechá všetko snáď plávať len kvôli jej pokojnému rozhovoru, aj tak si myslel, že koná neuvážene a všetko, čo medzi nimi mohlo byť povedané, už dávno bolo. Ako bol bližšie k domu, kde býva, teda lepšie povedané k bytu, ktorý jej jeho brat kúpil, tak si nemohol nevšimnúť, že tá za ktorou prišiel, pravdepodobne stojí na chodníku a čaká na odvoz. Vlastne to už ani nemohlo byť lepšie. Stále však nechápal Kolovu zbrklosť k tejto čarodejnici, ale niežeby mu to bral, aspoň sa nespráva ako väčšinu času, keď bol vonku z rakvy a neničí mu plány, čo so svojou povahou a potrebou po zábave, aj keď nie práve najpríjemnejšej pre okolie, robil večne. Takto si to najskôr odnesie len ona, a to jemu mohlo byť ukradnuté, snáď vedela, do čoho ide. Mierne sa pousmeje a zastaví auto na okraji chodníka priamo pred ňou, pričom motor nechá stále bežať a čaká, kým si nastúpi. Samozrejme už dávno určite vedela, že to je on alebo to aspoň zistí, keď otvorí dvere.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 2:05 pm

(jakmile zavolala taxi, stepovala na miste a cekala, az ji jeden z taxiku vyzvedne. Kdyz se tak rozhlizela po silnici, videla auto, ktere zaclo brzdit, az zastavilo primo pred ni. Za volantem poznala Klause. Ten ji tu jeste schazel. Moc dobre vedela, co ji chce. Vydechla a otevrela dvere. Nasedla na misto spolujezdce.) Nevedela jsem, ze ve volnem case taxikaris. (povytahne oboci a uvelebi se na sedadle. Pak znicehonic zacne.) Doslechl jsem se, ze chces bojkotovat ten plan kvuli soukromemu rozhovoru. To myslis vazne? Tvrdila jsi mi, ze chces sveho bratra zabit. Zatim to tak nevypada, pokud to tve rozhodnuti nebyl jen hloupy vtip. Pokud ne, tak me uprimne nezajima, co chces nebo nechces. Tohle je sance, kterou si nenecham zkazit nejakou carodejkoz, ktera si mysli, ze se neco zmeni, kdyz si promluvi se svym tyranskym bratrem. Takze ty hezky udelas vse, co bylo domluveno. Nehodlam pripoustet tvoje vyskakovani si. (podiva se na Klause) vynechala jsem neco? (usklibne se)
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 2:25 pm

*Keď konečne nastúpila do auta vedľa neho a neodpustila si samozrejme poznámku, ktorá mala vyznieť vtipne, čo vzhľadom na situáciu ani veľmi nebola, tak len spojil pery do úzkej línie a pozrel sa niekam z okna pred seba.* A ja som netušil, že sa z teba stal môj hovorca. *Komentuje nakoniec, keď mu prakticky povie väčšinu výkladu, ktorý na ňu mal prichystaný.* Každopádne som ale rád, že tomu rozumieš. *Pousmeje sa krivo a obráti k nej konečne tvár, pričom ju prejde rýchlym pohľadom.* A nemusel som ani zbytočne plytvať slovami na to, aby si pochopila, že hocijaký rozhovor s Benjaminom, ktorý by sa nekončil jeho smrťou, by bol úplný nonsens. *Prenesie nakoniec spokojne, keďže všetko podstatné povedala sama a keď sa chce hrať a hovoriť zaňho, pričom ho trochu znepokojovalo, ako dobre ho pozná, tak to má mať.* Takže, keď sme sa už pochopili a dohodli, kde si vôbec mala namierené? *Prakticky sa jej pýtal, kam chce odviesť, keďže v jeho očiach to už vyriešili. Plán prebehne tak, ako bolo dohodnuté a ak má Sophie naozaj nejaký návrh aj na Papa Tundeho, oba problémy by sa mohli skoro vyriešiť a pre jeho dieťa by tu bolo o čosi bezpečnejšie, avšak nikdy celkom úplne, a to bol fakt, ktorý ho znepokojoval každým dňom viac a viac.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 2:36 pm

(Kdyz se ji zepta, kam chce odvest, bylo ji jasne, ze tohle povazoval za uzavrene. Ale to ona ani v nejmensim. Stale trvala na tom, ze si chce promluvit s Benjaminem. O samote. Ma dost dulezite veci, ktere s nim chce probrat.) k budove filharmonie. (rekne nakonec, ale tim samozrejme nekonci) Fajn. Rekla jsem ti tve vyjadreni, ale nerekla jsem ti svoje. Ja si s nim promluvit chci. Trvam na tom. A pro me za me ho klidne odstrelte a dejte mu kulku doprostred cela, ale potrebuju s nim mluvit. Navic Benjamin by rychle poznal, ze neco nehraje, kdybych za nim prisla jen tak. Mam s nim co probirat a udelam to. Mne ten plan vyhovuje az na jeden detail. Elijah by mel poslouchat, aby se ujistil, ze vse klape. A ja nestojim o to, aby poslouchal, kdyz budu resit soukrome veci. Kdyz... Kdyz budu resit neco, co me celou dobu tizi. A jediny, kdo mi da odpovedi, je Benjamin. Zabijte ho, ale nechte me s nim promluvit o samote. (podiva se na nej. Je v tom jakasi zadost, ale kdyz ji to nedovoli, je pripravena si s Benem promluvit na vlastni pest. A to jim plan zhati uplne.)
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 3:06 pm

*Akonáhle mu povie, kde sa chystala, tak trochu podvihne obočím, ale nijako to nekomentuje, len šliapne na plyn a vyrazí cestou k centru mesta. Samozrejme vedel, že nič vyriešené ešte nie je, väčšinou to bolo tak, že chápala jeho postoj k tomu, čo sa chystala urobiť, ale to jej ani pri najhoršom nezabraňovalo sa do toho po hlave pustiť. Vlastne ho dosť rozčuľovala jej nezaujatosť k jeho osobe a vyhrážkam, ktoré už sám mohol dávno naplniť, keďže mal kopec šancí.* Ako si sa zmienila predtým, tvoj záujem o rozhovor s ním je mi nanajvýš ukradnutý, takže nevidím dôvod, prečo mi to hovoríš, keď ma to nezaujíma. *Prenesie poniekiaľ sucho a drží svoj pohľad na ubiehajúcej ceste pred sebou.* Môže mi byť jedno, čo chceš, láska, môže mi byť jedno, čo chce ktokoľvek. Teraz je tu reálna šanca, žeby som sa mohol zbaviť niekoho, kto má v diári ako prvý bod poznačený zabitie môjho dieťaťa a hneď za tým sú určite plány na zničenie celej mojej rodiny a prebratie mesta do rúk predkov. Čo si myslíš, prečo by som mal len počúvať to, čo chceš práve ty? *Obráti k nej na pár sekúnd uprene pohľad. Nebola to ani tak otázka ako konštatovanie, ktoré zakončil otáznikom.* Je to dôležitejšie než tvoje problémy alebo možné chcenie po odpovediach, ktoré ti od neho aj tak nebudú nikdy stačiť. *To je vec, ktorou si bol nanajvýš istý. Každý musí mať určité priority a on teda nedopustí, aby mu do tých jeho niekto skál a ešte s takými malichernosťami.* Prečo si myslíš, že s ním môžeš niečo riešiť po sto rokoch, keď sa to nedalo ani vtedy? Myslíš, že ti povie svoj smutný príbeh, ako mu niečo zničilo svedomie, on už nikdy nechcel nič cítiť a preto ťa bičoval, týral skoro celé dectvo a znásilnil aj so svojimi priateľmi? *Spýta sa jej neveriacky. Nemusel to povedať tak priamo, ale práve ona by mala vedieť, že na hocijaké rozhovori je už dávno až príliš neskoro.* Nebuď smiešna...*Vydýchne nakoniec s pokrútením hlavy, pričom zahne na odbočke doprava.* Čo sa týka Elijaha, niekto sa musí uistiť, že ak guľka nezaberie alebo minimálne nebude smrteľná, tak to niekto dokončí. *Pokrčí neurčito plecami, než k nej zase odtrhne od cesty tvár.* A ty by si si mala spomenúť na našu slovnú zmluvu, chceš ho mŕtveho tak isto ako ja a ak ťa niečo mohlo ťažiť doteraz, tak si myslím, že môže aj ďalej, ale bez neho na tomto svete.
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 4:06 pm

(Bylo jí jasné, že její prosbu nevyslyší. Bylo jí jasné, že se cítil hodně ohrožený. Nejen kvůli sobě, ale hlavně kvůli tomu, že někdo vyhrožoval jeho dítěti. A ona to chápala. Věděla, jaké to je mít strach o svoje dítě. Věděla to až moc dobře. A i proto nechtěla, aby se jeho dceři něco stalo. Stála o to, aby ji mohl vychovávat, aby ji vychovávala i Hayley. Stála o to, aby Klaus měl tu šanci, kterou ona neměla. Jenže ona si potřebovala ujasnit alespoň pár věcí. Teď měla šanci, teď, když tu Benjamin je, měla reálnou šanci dostat odpovědi a zároveň vmést Benjaminovi vše do tváře, ale Původní jí tu šanci chtěli vzít. A to ona nedovolí. Nedovolí, aby jí Elijah překazil její soukromý rozhovor, který možná nic nevyřeší, ale alespoń se jí uleví a ona bude vědět, že Benjamin by byl vždycky jen bezpáteřní krysa.) Já vím, že tobě je to srdečně jedno. Ale mně ne. Mně opravdu není jedno, že mě znásilnil a dokonce ne jednou. Mně není jedno, (začíná rychleji dýchat a zvyšovat hlas. Nekřičí, ale je na ní vidět, že už má dost toho handrkování, protože neexistují jen Klausovy problémy, ale existují i problémy jiných) že když mi bylo osmnáct, udělal to znovu. Není mi jedno, že jsem poté otěhotněla (podívá se na něj s podmračeným výrazem. Chrlí ze sebe všechno rychle) Není mi jedno, že jsem dělala vše pro to, aby se to Benjamin nedozvěděl, protože pak by mě přinutil, abych to dítě nedonosila. Není mi jedno, že jsem celých devět měsíců žila ve strachu, že na to přijde, že se jednoho dne objeví u prahu a všechno bude špatně. A já jsem věděla, že i když porodím, stejně si nebudu moct to dítě nechat. Celé své těhotenství jsem vymýšlela způsob, jak bych svou dceru ochránila před ním, před předky, přede všemi. A pak se narodila a já věděla, že mě to rozerve zevnitř, až se jí budu muset vzdát. Ale udělala jsem to, protože jsem věděla, že bychom jinak neměly šanci. Benjamin by se to dozvěděl a bylo by to ještě horší. Nebylo mi jedno, když jsem ji posílala pryč s vědomím, že už ji nikdy neuvidím a ani nenajdu, i když budu chtít. (vydechne, možná by ještě pokračovala, ale na to se jí až moc lámal hlas, takže se potřebovala uklidnit) Nechci tam Elijaha! (řekne nekompromisně)
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 6:18 pm

*Tušil, že Genevieve nepresvedčí, aj keď si myslel, že jeho argumenty a konštatovania boli na mieste a viac ako pravdivé. Chcela vedieť niečo, čo už dávno vedela alebo čo nepotrebovala vedieť. On sa otca tiež nikdy nepýtal, prečo mu to robil, prečo ho nenávidel ešte keď ani nevedel, že nebol jeho syn. Koniec koncov to však možno tušil od začiatku. Esther by nikdy nedokázala zakryť svoju neveru celkom, nie pred ním. A možno mal pravdu, že bol slabý a tĺkol ho pretože z neho chcel urobiť niekoho silnejšieho, ale to bola teraz minulosť. Vedel spôsobiť toľko strachu, že už v minulosti sa mnohý báli, len keď počuli jeho meno. Každý si pod ním predstavil niekoho, kto nemá zľutovanie zabíjať, to monštrum, ktoré je z časti vlkodlak a z časti upír, to presne bol on a nechcel to meniť, aj keď možno musí. A to isté bol Benjamin, akurát menej prehlásený medzi upírmi a čarodej. Nemyslel si, že by niekto, kto sa do toho dostane tak hlboko mohol niekedy čo i len uvažovať nad tým, prečo to všetko robí. Klausova odpoveď na tieto otázky bola už od nepamäti rovnaká, pre moc. Prejde ju rýchlym pohľadom a namiesto toho, aby ho znovu odvrátil na cestu, ho tentokrát utkvie na jej tvári. Počúva jej slová, keď začne znovu rozprávať, vníma jej zvýšený tep, ktorý zračí, že sa mu chystá povedať niečo dôležité, aj keď si nevedel predstaviť, čo by to ešte mohlo byť. Myslel si, že vedel skoro všetko o jej minulosti, všetko podstatné, ale najskôr to bola len chabá domnienka. Nedokáže skryť svoje prekvapenie novou informáciou, akoby aj mohol? Ani vo sne by ho nenapadlo, že Genevieve mala dieťa a navyše s ním. Prižmúri k nej neveriacky oči a mierne pootvorí ústa, pričom do jej slov ničím nezasahuje, nemá na to chuť. Keď nakoniec dohovorí, tak od nej proste odtrhne pohľad na cestu a zopne svoje pery pevne k sebe, akoby ich už dnes ani nechcel otvoriť. Čo by jej mal na to povedať? Pomaly vydýchne a zabočí na jednu postrannú uličku, pričom zastaví auto na okraji cesty, ale motor necháva stále bežať, čo značí tomu, že sa potrebuje viac sústrediť na svoje slová, ako na riadenie a celkovo ho nebavilo to riešiť počas jazdy, nemyslel si, žeby sa prostá vec ako bol ich plán a nejaký jej rozhovor, ktorý mu stále prišiel ako úplný nezmysel mohol zaťať tak hlboko. Obráti sa tvárou k nej, pričom na chvíľu skĺzne pohľadom niekam nižšie. Následne chytí jednu jej ruku a drží ju pozdvihnutú medzi svojimi, akoby si žiadal jej plnú pozornosť a chcel aj viac než slovne zvýrazniť svoje slová. Alebo to mohol byť aj znak pochopenia k tomu, čo vtedy zažívala. Toto on nechcel, nikdy by sa nechcel vzdať svojej dcéry a verí tomu, že nikdy nebude musieť. Urobí všetko preto, aby mohla byť s ním a so svojou rodinou, kam patrí. Oblizne si na sucho pery a drží svoj pohľad na jej tvári.* Pozri,*začne s krátkym výdychom, pričom si s ňou udržuje očný kontakt,* je mi vážne ľúto, že si prišla o svoju dcéru a chápem, že vzdať sa jej nebolo najľahšie, *je jasné, aké slovko bude za touto vetou nasledovať,* ale dáva ti to len ďalší dôvod k nenávisti k nemu, ničil ti život, než ťa moja sestra nezabila a chce ti ho ničiť aj teraz, zatiaľ čo ty chceš odpovede na otázky, ktoré sú už dávno preč. *Pokrúti hlavou.* Myslíš si, že by mu to bolo ľúto, ak by to vedel, že to bude chcieť vrátiť? Alebo sa ti znovu vysmeje do tváre a zachová sa tak, ako to robil vždy? *Mal šancu to vidieť z jej spomienok, ktoré mu ukázala. Ak by bol on v jej koži, to dieťa by preňho už bolo poslednou kvapkou. Pomaly jej ruky pustí.* Ale...Ak je to vážne to jediné, čo chceš, tak v poriadku,*vydýchne rádoby sťažka,* som ochotný akceptovať tvoj rozhovor s ním, nakoľko mám stále pochybnosti o tom, že ti to bude za niečo stáť. *Povie a mierne našpúli pery, akoby nad niečím premýšľal, aj keď mu bolo už jasné, čo navrhne. Nebude tam počuť nič, čo už nevedel, teda snáď nie a jej by to tak nemuselo toľko prekážať.* Namiesto môjho brata tam pôjdem ja. *Vynesie nakoniec. Elijah so Sophie by medzitým mohli vyriešiť Papa Tundeho a oba plány by mali akú takú šancu na úspešnosť.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 7:04 pm

(Diva se z okynka auta na ulici. Nechtela, aby ted Klaus videl jeji vyraz. Kdyz tu nahle zaboci do vedlejsi ulice. Trhne hlavou a otoci se k nemu. Prekvapi ji, ze ji vzal za ruku. Pootevre rty a podiva se mu do oci. Ano, mel pro ni pochopeni. Ted uz ano. Vedel, jake to je strachovat se o nekoho, kdo jeste ani nebyl na svete. Chranit ho pred vsetkym nebezpecim klidne vlastnim telem. Na rozdil od ni, on mel realnou sanci, ze bude vychovavat svou dceru. Ona tu moznost nemela. Na jednu stranu ji to trhalo srdce, na druhou stranu vedela, ze se mela rozhodne lepe, nez by se mela s jejim tyranskym otcem, ktery by ji nedal pokoj. Tedy pokud by vubec Benjamin dovolil, aby ji donosila, coz nejspis nehrozilo. Klaus mel samozrejme pravdu i v tom, ze ten rozhovor stejne nic nevyresi, ale ona si chtela veci ujasnit a vyjasnit. Je ji jasne, ze se Ben bude chovat povysene, ale ona to i tak chtela risknout. Potrebovala to, i kdyz vedela, ze to asi bude k nicemu. Ze ji asi bude  znovu jen shazovat. Ale ji to bylo ted jedno) Ja vim, ze si to myslis. A i kdyz to tak s nejvetsi pravdepodobnosti bude, stejne to chci risknout. A hlavne mu chci tak nejak vpalit vse do obliceje, nez ho provrta kulka. A budu se na to divat s radosti, ale nejdriv... (Odmlci se a zavre oci. Kdyz ji nabidne ten kompromis a rekne, ze ji branit v tom rozhovoru nebude, opravdu uprimne se usmeje, stiskne jeho ruku.) Dekuju. Bude mi prijemnejsi, kdyz u toho budes ty, kdyz uz tam nekdo byt musi. (Cimz i naznacuje, ze v Klause ma duveru. Ano, nevi, jak se to stalo, ale chapala tohoto hybrida vic, nez si asi on ci ona dokazou pripustit. A at si to chtela priznat nebo ne, ma Klause jistym zpusobem rada. Hodne lidi nechapalo, ze s Puvodnimi tak vychazi, ze prechazi jejich excesy. Tohle asi chape jen ona sama.) A abys vedel, nemuzu se dockat, az ho ta kulka provrta a ja to budu sledovat z prvni rady (podiva se na nej a jeho ruku stale jeste nepustila. Pak se podiva na jejich spojene ruce a s mohutnym polknutim ho nakonec pusti, jako by snad delali neco nepatricneho.)

Naposledy upravil Genevieve Rousseau dne Sun Sep 28, 2014 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 8:01 pm

*Nikdy by nepochopil, že sa s ním chce rozprávať, ale keď sa zmieni o tom, že mu chce vpáliť všetko od tváre, tak by to nakoniec mohol byť zaujímavý rozhovor na počúvanie, preňho určite a hlavne s potešujúcim koncom, ktorý chcú obaja rovnako. Cíti, ako mu stisne ruku, samozrejme ju nestisne späť ani nič podobné, len ju prevŕtava pohľadom a čaká, či príjme jeho návrh, čo predpokladal, že urobí, pretože mu už prakticky povedala všetko a niečo nové ohľadom vzťahu medzi nimi sa asi nedozvie.* Budem to brať ako kompliment, láska. *Prenesie, keď už atmosféra v aute nie je taká zaťažená jej priznaním a hlavne stále nevyriešenými citmi v jej vnútri ohľadom neho. Teraz ho to prinútilo aj zamyslieť sa nad tým, či by to isté urobil pre svoju dcéru, či by ju bol ochotný pre jej bezpečie poslať preč, ale nedokázal by každodenne premýšľať nad tým, či je o ňu postarané alebo či jej niekto povie o tom, že sa jej vzdať museli, keď to sám nechcel. Chcel ju mať pri sebe, čo bolo asi zrejmé a tiež nemal nikoho, kto by sa o ňu mohol postarať a odísť s ňou, nikoho komu by dostatočne veril, okrem jeho súrodencov, ktorí zostanú v meste. Z premýšľania ho znovu vytrhne až Genevievin hlas, pričom jej slová ho potešia rovnako ako keď sa stretli v meste. Jej záujem bol stále rovnaký, aj napriek tomu, že prioritou pre ňu bol rozhovor s ním, jeho prioritou bola jeho smrť, ale do doby, než zasiahne odstrelovač, bude ochotný jej prioritu rešpektovať, potom už to prevezme do rúk on, teda ak to neukončí streľba, tak jednoduché, že už len škrípe zubami nad tým, či na niečo Benjamin nepríde a nepokazí im to. Teraz sa určite nenechá len tak zabiť, bude obozretnejší ako pred rokmi.* Nakoľko sú tie slová trochu morbídne, minimálne polovici obyvateľov mesta by zneli ako óda. *Uškrnie sa poniekiaľ krivo a keď jeho ruku pustí, akoby tým snáď podvádzala jeho brata, tak sa má chuť sucho zasmiať, ale radšej len nechá kútiky svojich úst trochu cuknúť a pokračuje autom znovu vpred, pričom z uličky zabočí doprava, tak sa ocitnú znovu na správnej ceste do filharmónie.* Nemusíš sa báť, Kol sa nikdy nedozvie, že si sa ma vôbec dotkla, nepotrebujem žiadne hádzanie o stôl a do steny kvôli nedorozumeniu. *Povie trochu pobavene, pričom si v krátkosti spomenie na ples v maskách, ktorý s Marcelom pred časom usporiadali, teraz sa to zdalo ako celé storočie. Čo nevidieť sa dostanú na miesto, pričom v blízkosti odstaví auto a otočí k nej tvár.* Elijah mi spomenul niečo o stretnutí a dnešnom večeri...*Začne akoby sa jej pýtal, či je to aktuálne, pretože v inom prípade môže pokojne ísť pre Hayley.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 8:49 pm

(Pousměje se, když jí řekne, že to bude brát jako kompliment.) Svým způsobem je. Víš toho mnohem víc, než... No, prostě jsi jeden z mála, který toho o mně ví tolik. (podívá se na něj... Byla si tak nějak jistá, že on to nikomu nevyzradí. Ano, možná, kdyby jí chtěl ublížit, tak se nebude bát použít to proti ní, ale ví, že za normálních okolností udrží její tajemství a nebude se o tom nikde zmiňovat. Ví, že v tomhle ji chápe. Tak nějak se dokáží pochopit v určitých věcech.) Komu záleží, že je to morbidní. Přesně jak říkáš, spíš to polahodí uchu, než opravdu pohorší. A samaritáni ať jdou někam. Benjamin je osoba, která je potřeba eliminovat. A vím to i já jako jeho sestra. Možná to vím především já. A eliminován bude. (podívá se na něj rozhodně. Když má tu poznámku k tomu, jak ho najednou urychleně pustila, jen pokrčí rameny) Je mi jedno, co by si o tom Kol myslel. On má teď lepší věci na práci. (Zastaví se, ne, opravdu mu nebude říkat o těchhle problémech. Je si i celkem jistá, že Klause by to stejně nijak nezajímalo. Svoje problémy s Kolem si musí řešit sama. Když zastaví, ještě se na něj podívá.) Myslím, že schůzka už není třeba, když jsme si to tady dohodli mezi sebou. Prostě jen vyřiď svému bratrovi, že plán platí s malou obměnou. Ty namísto jeho. Já s tím spravím Sophie a dneska máme tedy volný večer. Ušetřili jsme si kus práce. (pokrčí rameny a začne otevírat dveře, ještě se na něj podívá) Díky za pochopení.... a samozřejmě v první řadě za skvělé taxi služby, které jak doufám, budou na účet podniku. (zažertuje, mírně se zasměje a pak vystoupí z auta.) Tak zatím. (nakoukne ještě do auta a pak zabouchne dveře a odejde směrem k budově. Scott čekal před vchodem. Usměje se na něj, podají si ruku a on ji políbí na tvář. Pak spolu odejdou dovnitř, aby mohli zahájit zkoušku.)
Návrat nahoru Goto down
Niklaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeSun Sep 28, 2014 9:09 pm

*Spojí pery k sebe do úzkej línie a na krátko kývne hlavou.* Prakticky si mi aspoň dala informácie, ktoré v budúcnosti môžem použiť vo svoj prospech. *Uškrnie sa poniekiaľ krivo, samozrejme svoje slová myslí skôr ironicky, aj keď by to v krajnom prípade asi urobil, ak by to bolo nevyhnutné. Každopádne sa mu nechcelo kaziť si vzťahy s touto čarodejnicou, ktorá mu mohla byť skôr k úžitku než opačne, aj keď občas si predstavoval, ako jej trhá hlavu z krku, či srdce z tela, no nikdy to nespravil, zatiaľ.* S týmto nemôžem nič iné, než súhlasiť, aj keď môj brat si skôr myslí, že v konečnej situácií sa s tebou počítať ohľadom tvojho brata skôr nedá ako dá. *Prenesie Elijahove myšlienky, zatiaľ, čo sám nevie, akého presne je názoru. Chcela ho mŕtveho, ale asi by ho sama nezabila.* Každopádne máš pravdu, dostaneme ho či už skôr,*myslel tým tento plán,* alebo neskôr...*Bola tu aj šanca, žeby nevyšiel a bude sa to na musieť pripraviť. Tak či tak bol presvedčený, že aspoň jeden im vyjde, aspoň to, čo sa týka Papa Tundeho. Jej poznámku ku Kolovi nijako nekomentuje, keďže ak už majú hocijaké problémy, toto jeho starosti nie sú a nikdy nebudú.* Možno, ale Sophie vraj spomínala, že má niečo ohľadom Papa Tundeho, takže do doby, než sa plán rozbehne, by nás s tým mohla oboznámiť, aby sa vedel zariadiť aj môj brat. *Povie trochu sucho a sleduje, ako vystupuje, pričom sa len krátko pousmeje nad jej slovami a kývne hlavou.* Splatíš mi to nabudúce. *Poznamená vecne, počká, kým zavrie dvere a vyštartuje s autom na plantáž.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 10:04 am

(Došla domů a jen sebou práskla do postele a usnula. Ráno ji probudily sluneční paprsky. Zvedla hlavu a podívala se na hodiny. Bylo osm. Za hodinu měl přijít Jackson. Vydechne, klidně by ještě spala, ale musí vstát. Vstane a dojde si dát rychlou sprchu. Pak se oblékne a uvaří si čaj. Sedne si ke stolu a čeká, až se objeví Jackson)
Návrat nahoru Goto down
Jackson Warren

Jackson Warren

Poèet pøíspìvkù : 768

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitimeThu Oct 02, 2014 10:11 am

*Ve městě byl za krátkou dobu. Chvilku pak jezdil ulicemi a hledal tu, kterou mu poslala Genevieve jako svou adresu. Když ji objeví, zastaví na jednom z volných míst, vezme si svůj úlovek, ale schová si ho pod bundu, neboť nechce nic riskovat. Vejde do domu i po schodech až nahoru. Tam najde dveře s jejím jménem a tak zazvoní a pak vyčkává, než se Genevieve ukáže. Mezitím si prohlíží chodbu na které stojí.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 12 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Genevieve´s flat
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 12 z 39Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Kaleb´s Flat
» Adam's Flat
» Gia's Flat
» Cami´s Flat
» Sophie´s Flat

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: Domy-
Přejdi na: