The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 23, 2014 3:57 pm | |
| *Nemohl věřit vlastním uším.* Mého bratra jsem vyděl vyrůst z malého rozmazleného unuděného fracka , do velkého rozmazleného unuděného fracka. Nikdy u něj nevíš, na jakém si ledě, Genevieve. *Nasadil poněkud otrávený výraz, když mluvil o svém bratru, ale její další slova ho zaskočila. Hodně zaskočila.* Druhá strana... Je mi líto, co ti udělal tvůj bratr. *Pronesl, ale neznělo to moc přesvědčivě. Byl zdrcen. Přitáhl si židli ke gauči a sedl si. Tuhle situaci hodlal využít pro sebe.* Když ti tvůj bratr dokázal vzít moc, jeví se jako silný. Možná vím o někom, kdo by nás mohl všechny zachránit. A poté zničit Niklause. *Dodal si poslední větu v duchu a podíval se na Genevieve. Pokud by toto vyšlo, byl by asi ten nejšťastnější na světě.* Má matka. *Dodal po dlouhé odmlce, kdy hleděl do země a spřádal vlákna svých myšlenek. Jeho matka by byla východiskem pro všechny - až tedy na pár členů jeho rodinky, ale to už by mu bylo jedno. Rozloučil by se a spolu by se Sage a Ester žili někde pryč. Někde daleko od tohoto zpropadeného města.* Vím, co řekneš. Ale po tom všem, co jsem slyšel... Ester by vyřešila všechny problémy.
Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Sun Jan 18, 2015 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 23, 2014 4:21 pm | |
| Řekněme, že u všech Původních nikdy nevíš, na jakém jsi ledě. Respektive na jak tenkém ledě jsi a kdy se pod tebou prolomí. Ale já jsem tohle všechno riskla a pokud to má nějaké následky (jakože má a spousty. Teď zrovna to mělo dost obrovský následek, ale ona se s tím srovná po svém), přijmu je sama za sebe a vypořádám se s nimi. (Když jí řekne, že je mu to líto, tak nezní zrovna moc přesvědčivě, proto se jen mírně uchechtne) Není ti to líto kvůli mně. Možná je ti to tak líto kvůli sobě, takže žádná falešná lítost, prosím. Nestojím o ni ani normálně natož, aby někdo lítost předstíral. (Jakmile se zmíní o někom, kdo by je mohl zachránit, zamračí se a čeká, co z něj vypadne. Když začne mluvit o Esther, jen se na něj nevěřícně kouká.) Esther chtěla zabít tebe a tvé sourozence. Respekive ty ses jí ještě nabídl sám jako obětní beránek. Myslíš, že bude někdo tak hloupý, že by povolával Esther? (Samozřejmě mu neřekne o tom, že by ji mohli povolat předci, kdyby nějaký mocný čaroděj z New Orleans zemřel. A ani náhodou mu neřekne o tom, že Esther nechce povolat ještě z jednoho sobeckého důvodu. Vzala jí moc, kterou jí teď vzal Benjamin.) |
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 23, 2014 5:23 pm | |
| *Poslouchal.* Mluvíš, jako kdybys naši rodinu znala víc, než její členové. *Tohle už říkal tichým a docela dravým tónem.* Chtěl jsem být milý. Vidím, že mám být v tvé přítomnosti tedy emočně neutrální. *Zamračil se, když mluvila o jeho matce. Tohle nestrpěl. Neznala její důvody, neměla právo takto mluvit. V tuhle chvílí se rozhodl, co udělá. Viděl před sebou krok po kroku, slovo po slově, které bude říkat těm správným lidem. Na tomhle světě ho zklamalo tolik lidí, že už věřil jen sám sobě a své matce. Najednou v něm narostla zlost. Na Sage v tuto chvíli zapomněl, protožekdyby všichni ti, které mu kazili šťastný život zmizeli, nic by mu nebránilo. Nic... Vstal.* Nevíš, co se tenkrát stalo. Být upírem je něco, co nepochopí žádná čarodějka. Být upírem, který roznesl do tohoto světa zlo. Matka nás chtěla osvobodit. I kdyby znalo kouzlo, které by z nás opět udělalo lidi, nemělo to smysl. Tolik krve bylo prolito a váhy by se opět vrátili do původního stavu jen tehdy, až bychom všichni zemřeli. Krev za krev... Není tu místo, chtěl jsem... chtěl jsem odjet se Sage, ale všichni se ke mě otočili zády a já nebudu jen koukat na to, jak můj bratr a jeho potomci roznášejí tohle zlo dál. Tvůj bratr je možná zlý, ale to, co se zdá černé, je pro jiného naděje. *Najednou se nakláněl nad Genevieve tak, že byl jeho zklamaný obličej pár centimetrů od jejího. Klidně vrčel svým typickým tónem, díval se jí přímo do očí. Bylo mu jedno, že zřejmě hned poběží za Elijahem, bylo mu jedno, že se opět obrátí k něčemu, co jeho rodina neuznávala.* A já udělám vše, aby se vrátila a nastolila řád. Udělám vše, i kdybych měl znovu zemřít, Genevieve. *Upíří rychlostí popadl její rozbitý telefon a byl pryč. Zmizel ve vteřině a zavřel za sebou dveře. V jednu chvíli se nad ní tyčil, tu druhou už byl někde v nedohlednu.*
Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Sun Jan 18, 2015 12:56 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 23, 2014 6:19 pm | |
| Neříkám, že ji znám líp než její členové. Říkám jen, jak to cítím já. Pokud mám s vaší rodinou nějaké problémy nebo pokud jakékoliv problémy nastanou, bude to jen moje věc, moje vina, že jsem si tvou rodinu tak připustila k tělu. Takže si ty následky ponesu sama. Tohle jsem tím chtěla říct. (Následky z toho, že se zamilovala do Kola, už si nese. Následky z toho, že se tehdy zpřátelila s Bekou, si nesla taky. Nikdy se neodvolávala na to, že by její chyby měly být chybami někoho jiného. Taková ona nebyla.) Nevím, co se stalo a vím, že jako čarodějka bych upírem být nechtěla. Ale vaše matka by možná tehdy taky měla přemýšlet nad následky toho, co udělala. Slepě použila kouzlo, které z vás udělalo upíry a pak ve snaze napravit to, nekoukala na to, že by možná měla nejdřív napravit samu sebe. Ne, hned šla a chtěla vás pobít do jednoho. (Ale raději t utla, protože ví, že o Esther se s Finnem nepobaví tak, aby se jí věčně nezastával a neomlouval její chyby.) Ano, jistě, pro tebe je teď Benjamin spásou a zase kvůli tomu zradíš svou rodinu. Wow, jsi vážně třída Finne. Nedokážeš se povznést sám nad sebou, to je tvoje největší chyba a slabina. Dej pozor, abys na tom neztroskotal. (dívá se mu do očí stejně pevně jako on na ni. Zlomená Genevieve je ta tam. Pomalu ale jistě znovu nachází svou sebejistotu a jízlivé poznámky jí nedělají problém. Ano, taková ona je a taková bude. A ona najde způsob, jak se vyškrábat zpět na vrchol. Ani nestačí mrknout a Finn už je pryč i s jejím rozbitým telefonem. Vážně neví, na co mu ten telefon bude, ale v tuhle chvíli je jí to jedno. Koukala na zavřené dveře a říkala si, že právě teď mají další problém jménem Finn Mikaelson) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 6:13 pm | |
| (Na nic z toho jí už slovy neodpovídala, jen buď pokývala hlavou nebo se usmála. Už to nebudou rozebírat, ne tady venku. Potěšilo ji, že Kate souhlasila s tím, že bude spát u ní. Udělalo jí to opravdu radost. Když si to tak vzala, bude to vlastně první člověk, který bude spát u ní v bytě, když nepočítala Kola, který tam byl v minulosti skoro denně. Zamířily tedy k ní do bytu. Docela se prošly, ale úspěšně to zvládly. Zavedla jí až nahoru do podkroví a odemkla dveře. Vešla do bytu a rozsvítila, už byla tma. Kate se tak naskytl pohled na skromný, ale přesto útulný obýváček. Všechno bylo ve starém stylu. Žádná moderna. Na knihovně přímo před nimi byly vystavené fotky. Byla tam ona a Sophie, když spolu společně hrály a pak samozřejmě fotky jí a Kola, hlavně z Bali. Vypadali tam moc šťastně.) Tak jo. Tohle je můj byt. Udělej si pohodlí, jako kdybys byla doma. Postel mám sice jen jednu, ale je to dvoulůžko. Kdyby ti to ovšem vadilo, klidně se vyspím na gauči, ale myslela jsem, že bychom si mohly udělat něco jako pyžamovou párty. Mám tu zmrzlinu a tak. Mohly bychom se zašít do postele a prostě si povídat nebo dělat nějaký blbosti. (zasměje se, nevěděla, jak moc to pojmout, ale nezdálo se jí to zase jako až moc špatný nápad.) |
| | | Kate Becker
Poèet pøíspìvkù : 341 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 7:29 pm | |
| *Rozhlédla se po bytě, když vešla dovnitř a pousmála se. Tenhle starý styl se jí líbil víc, než ty moderní styly.* Takže nebudu mít vlastní pokoj? Škoda, já už se těšila jak prásknu dveře a zavolám na tebe, jak mě nenecháš žít a omezuješ mě. *Ušklíbla se nad klasickýma hádkama puberťáků s rodiči.* Tak se budu muset spokojit s pyžamovou párty... a hlavně se zmrzlinou. *Pousmála se. Potom přešla o trochu blíž k fotkám vystaveným na poličce. Postřehla tam fotky se Sophie a pousmála se. Pak si všimla fotek s nějakým mužem a usoudila, že se jedná o Kola.* Tohle je Kol? *Podívala se na Sophie a potom zase na fotografii.* Myslím, že už jsem ho viděla v grillu. Byl tam s tou vlkodlačicí, jejíž jméno si teď nepamatuju, ale pamatuju si že rozbíjela skleničky. A pak mi dal velký dýško. To mají v rodině, že dávají všichni velký dýška? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 7:55 pm | |
| Bohužel, tenhle byt není zas tak velký, aby v něm byly dvě ložnice. Ale (pozvedne prst a projde až do zvýšeného průčelí, kde je malá pracovna. Vlastně je tam pracovní stůl a nějaké police a komody.) Přemýšlela jsem, že bych nechala udělat tady nahoře falešný strop, vedly by tam nahoru schody a udělala by se tam ještě jedna místnost, která by tedy nebyla tak velká, ale aspoň bych měla pokoj buď pro hosty, nebo pro tebe, kdybys... (na chvíli se zarazí, teď chtěla říct něco, co už rozhodně není jen tak, není to něco, co by se mělo brát na lehkou váhu. Počítala s tím, že by ji mohla Kate odmítnout, ale třeba by taky byla ráda.) Kdyby ses třeba chtěla nastěhovat. (řekne to dost opatrně a chvíli se na ni dívá. Ví, že je to asi možná moc brzo, ale nevydržela to, nevydržela nezeptat se.) Fajn, takže pro ni dojdu. (otočila se a zamířila do kuchyně, kde vzala dvě lžíce a kýbl zmrzliny. Když se vrátila, viděla Kate, jak si prohlíží fotky.) Ano, tohle je Kol. (přisvědčila a pokývala hlavou) Jo, s Claire. Jsou to kamarádi. Nebo alespoň byli. Nevím, jak to mezi sebou mají teď. No, zřejmě ani jednomu z Mikaelsonových nezáleží na penězích, protože jich opravdu mají na rozdávání. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 8:24 pm | |
| *Když se zmínila o případném falešném stropu, tak ji to zaujalo. Ale když začínal už tušit, kam tím míří, tak trochu nakrčila.* No... možná jednou. Ale teď se mi na to zdá docela brzo. Je to teprve chvíle, kdy jsem tě poznala a tak... Ale jestli budeš mít pravidelně doplňovanou zásobu zmrzliny a kofeinu, tak mě odsud nakonec budeš sama odhánět. *Usmála se, ale Genevive pak už šla pro zmrzlinu, takže si prohlížela fotky.* Takže takhle se jmenuje. Ale budeš si sem muset doplnit ještě mojí fotku. *Poznamenala na jméno Claire.* Dalo by se nějak šlohnout někomu z nich kartu a kouzlem z nich vymámit i pin? *Zauvažovala nad tím nahlas.* Možná by jim to ani nemuselo vadit, když jim na penězích tolik nezáleží. *Pokrčila rameny.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 8:40 pm | |
| Jo, jo, máš pravdu (nakrčila obočí a ihned zase vzala zpátečku) Na tohle je rozhodně moc brzo. Špatný nápad říct to takhle. Spíš jsem měla zvolit tu variantu, kdybys u mě chtěla někdy přespat, že by ses nechtěla táhnout z města na kolej. (změnila nakonec svou nabídku a v duchu si nadávala, protože věděla, že je to risk. Ale kdo neriskuje, nic nemá, takže to prostě zkusila. Nevyšlo to, nevadí.) Ale tu místnost navíc tam nechám udělat tak i tak. Bude to aspoň taková zašívárna. (pousměje se) Myslím, že zmrzlina a kofein se u mě najdou vždycky. (zasměje se a pak začne kývat na to, že si tam bude muset pořídit její fotku) No to rozhodně budu muset, to by nebylo ono. Někdy si pořídíme nějakou společnou. Šlohnout kartu a vymámit pin? No, to bych raději nedělala, aby ti pak neurazili ruce nebo v horším případě hlavu. (zašklebí se... už ona sama si dovolovala dost a i když je stále naživu, nechce, aby Původní provokovala ještě její dcera.) Spíš by jim vadil ten postup. (přisvědčí a pak pozvedne ten kýbl zmrzliny.) Zmrzlina čeká na načnutí. (zamává jí kyblíkem před očima a pak si to namíří do ložnice. Odloží kýbl na stoleček a otevře šatní skříň. Vytáhne osušku a spací tričko pro Kate) Tady máš potom věci. Můžeš si dát vanu nebo sprchu. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 8:59 pm | |
| Jo, přespání je dobrý pro začátek. *Přikývla.* A když se mi tam bude líbit, tak si tam postupně natahám pár svých věcí a než se naděješ, budu tam nastěhovaná. *Ušklíbla se.* A až budeme na nějakém pěkném místě, tak se musíme vyfotit. Doufám, že máš foťák. Anebo mobil s dobrým foťákem... Ale ten vlastně nemáš určitě, Sophie říkala něco o tom, že se ti rozbil. Škoda, že jsme si na to nevzpomněly na těch nákupech, mohla sis tam rovnou koupit nový. *Pokrčila nad tím rameny.* A když Původním bude vadit ten postup, tak je prostě o kartu a pin jednoduše požádám. Aspoň mě nebudou moct nařknout z krádeže a vymáhání pinu kouzly. I když to nevím, jak bych udělala. To už bych měla větší šanci s hypnozou. *V ložnici se pak usadila na posteli.* Před sprchou nebo vanou má ale něco přednost. *Vzala si do ruky lžíci.* Můžeš hádat co. *Natáhla se ke kyblíku a trochu zmrzliny ochutnala.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 9:14 pm | |
| Tenhle postup se mi docela zamlouvá (zasměje se) Ano, můžeme si někam vyjet. Kamkoliv, na výlet, na dovolenou. Můžeme si udělat tunu fotek. Foťák mám, ale mobil ne, to je pravda. Mohla jsem si ho koupit, ale nějak jsem nemyslela zrovna v tu chvíli na mobilní telefon. Byla jsem ráda, že jsi na těch nákupech se mnou. Mobil mě nezajímal. Můžu si ho koupit i zítra. (kývne hlavou a nad postupem, který by způsobila proto, aby získala od Původních platební kartu a pin, se srdečně zasmála.) Ty máš tedy vážně střelené nápady, to se ti musí nechat. Mnohdy by ty situace, které ty vymýšlíš, ani člověka nenapadly. (zakroutí nevěřícně hlavou nad tím, co je Kate schopná všechno vymyslet.) Samozřejmě zmrzlina. (Vzala si tu druhou lžíci, práskla sebou na postel. Překřížila si nohy ve vzduchu a ten kýbl postavila mezi ni a Kate. Taky začala pomalu ujídat.) A jak to jde s magií? |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 9:30 pm | |
| Vyber místo a můžeme jet hned. Teda až si koupíš ten foťák. *Zasmála se. I když by to určitě nebylo tak jednoduché, Genevieve by si to musela dohodnout s těma zkouškama a ona by zase prošvihla pár přednášek.* Víš, že ty moje střelené nápady si plánuje Sophie zapisovat? Jednou, když jsem trochu zkoušela u ní doma kouzla, tak jsem malinko rozprskla jeden banán. Tak když jsem tam pak byla příště, tak jsem ji navrhla, že by takhle šel udělat banánový koktejl. Anebo jahodový, akorát že jahody jsem ještě nerozprskla. No a Sophie se pak rozhodla, že si bude psát to, co vypustím z pusy. Tak jsem jí doporučila, aby si pořídila tlustý sešit. Jestli budeš chtít, tak ti ho Sophie někdy určitě půjčí. Anebo do něj můžete zapisovat společně. A až pak budu dělat soutěž o můj nejšílenější nápad, vy dvě budete porota. *Ušklíbla se a na postely se trochu posunula, aby měla blíže ke zmrzlině. Zároveň se tam trochu víc uvelebila, takže teď byla v polosedu. Když se jí Genevieve zeptala na magii, tak napřed musela polknout zmrzlinu, než zvládla odpověď.* No, můj poslední úspěch jsi viděla na vlastní oči. A jinak zatím setrvávám u zapalování a zhasínání svíčky a pohrávání si s vodou. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 27, 2014 10:11 pm | |
| Proč bych ho vybírala já? Jen ho hezky vyber ty. Nějaké místo, kam by ses opravdu moc chtěla podívat. Třeba jsi byla tenhle rok tak hodná, že pod stromečkem najdeš nějakou takovou cestu. (Dělá, jako kdyby ona nic, ona muzikant) Sophie měla výborný nápad, jak to tak poslouchám (zasměje se) Ty bys mohla být domácí mixér jezdna radost. (Její historky jsou vážně vtipné.) Ano, to bylo opravdu moc hezky provedené. Pokud bys chtěla, mohla bych ti taky předat nějaké své znalosti a zkušenosti. Sice už nemůžu čarovat, ale stále vím, jak na to. (pousměje se. Potom se hezky ládovaly zmrzlinou a vyprávěly si různé příhody. Genevieve vyprávěla buď o době před Benem nebo o době po Benovi. O Benjaminovi vůbec nemluvila. Nemůže si pomoc, ale v tuhle chvíli se opravdu cítí spokojená. Sice nemá magii, není tu Kol, ale je tu její dcera, a to je pro ni mbohem víc než magie. A samozřejmě mateřská láska je pro ni silnější než ta partnerská. Sice svou dceru dlouho neměla u sebe, už ani nedoufala, ale i za to těhotenství a následné tři měsíce, co byla ještě s ní, nemohla popsat to, jak silné pouto si k ní vytvořila a jak ji zlomilo, když se jí byla nucena vzdát. Pak se obě prostřídaly v koupělně a nakonec si obě lehly do postele, ještě si povídaly a pak usnuly.) |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 30, 2014 11:11 pm | |
| (Vzkaz pro Genevieve: Můžeš přijít do baru? Potřebuji s tebou mluvit. Týká se to Finna. -S |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 6:58 pm | |
| (Sluneční paprsky jí svítily do očí, ale ona se stála ještě převalovala v posteli, protože nespala dlouho, takže si užívala každý doušek toho, že může být pod peřinou. Opravdu se teď chtěla pořádně vyspat. I poté, co je kotva, tak řeší plno čarodějnických věcí, i když už je nemůže řešit magií, pořád má znalosti, a ty jsou hlavní a nápomocné v mnoha směrech. Má lehký úsměv na rtech a lenoší.) |
| | | Francesca Correa
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 7:32 pm | |
| (Už docela dlouhou dobu nechala Francesca sledovat dům, kde měla Genevieve byt. Vlastně to bylo od toho útoku na sídlo. Jenže v jejím bytě buď stále někdo byl nebo tam zas nebyla Genevieve. A Francesca dost pochybovala, že čarodějka bude mít svá kouzlo všem na očích. Ale dneska tam konečně Genevieve byla a sama. Během chvíle o tom Francesca věděla a už stála před domem společně se svýma dvěma bratry. Chvíli jen pozoruje dům, než vejde dovnitř a rozejde se po schodech nahoru. Za ní jdou samozřejmě její bratři a před domem zůstali dva muži. Stále si nechávala ochranku, i když měla mnohem větší sílu než oni. Po chvíli už stojí před dveřmi Genevieve bytu. Neobtěžovala se s nějakým klepáním. Nechala své bratry, aby se dostali před ní. Vykopli dveře a vstoupili do bytu. Hned na to vstoupí do bytu i sama Francesca. Rozhlédne se, ale Genevieve nikde nevidí.) Budeme hrát snad na schovku? Víš, že nám se neschováš. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 7:41 pm | |
| (Nakonec z té postele přeci jen vylezla. Oblíkla se a chystala se, že si půjde dát snídani, ale najednou uslyšela obrovskou ránu. Podívala se ke dveřím vyděšeně. Vůbec netušila, co se to děje, ale pak jí t došlo, když uslyšela Francescin hlas. Přišla si pro to kouzlo. Jak jen mohla zapomenout na to, že Francesca jistě slídí poblíž a čeká na dobrou příležitost, jak to kouzlo získat? Ale ona ho nezíská. To ani náhodou. To kouzlo ani nemá nikde napsané, má ho prostě v hlavě a rozhodně ho nehodlá Francesce prozradit. Sleduje dveře ložnice a pomalu přejde ke skříni. Pořídila si na obranu brokovnici. Hned si vzpomněla na to, jak tehdy napálila pár kulek do toho upíra. Nabila brokovnici a namířila na dveře od ložnice.) Vypadněte odsud! (řekla mrazivě chladně a pak nehledě na to, co tím způsobí prostě přes dveře vysřelila. Možnost, že někoho zasáhne, tu byla. Nabila znovu) |
| | | Francesca Correa
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 8:15 pm | |
| (Po chvíli uslyší nějaké zvuky z místnosti vzadu. Slyšela něčí kroky a mohli patřit jedině Genevieve. Ukázala svým bratrům, ať se tam jdou podívat. Ona zůstávala stále na chodbě a rozhlížela se kolem. Zasměje se, když uslyší konečně její hlas. Zajímalo by jí, proč už dávno nevyšla z ložnice a nepostavila se jim. Od čarodějky toho očekávala více, než schovávání se v ložnici a pár slov, aby odešli. Jenže pak zjistila, proč se schovává za dveřmi. Uslyšela výstřel, a proto se přesunula blíže. Jeden její bratr byl postřelný, ale nijak vážně. Stačilo jen, aby se vyndali broky a během chvíle se zahojí. Ten druhý bratr vyrazil dveře od ložnice a vyrazil Genevieve z rukou brokovnici. Francesca pomalu vejde za nimi a s úsměvem se podívá na Genevieve.) Copak se stalo? Čarodějka, která používá střelné zbraně? Na tom něco bude. (Povytáhne jedno obočí a ušklíbne se. Přejde k Genevieve, chytne jí silně pod krkem.) Chci to kouzlo a dostanu ho od tebe buď po dobrém nebo po zlém. vyber si. (Její oči změní barvu na zlatou a tesáky se jí prodlouží.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 8:32 pm | |
| (Chvíli čekala, co se bude dít a než stačila vystřelit podruhé, tak jí jeden z Franiných bratrů tu brokovnici vyrazil z ruky. Docela vykulila oči a chtěla ucouvnout. Radil jí to instinkt, ale ona teď stejně neměla kam zmizet nebo se schovat. Nemohla dělat nic. V tuhle chvíli proklínala Benjamina, který ji tím, že jí sebral moc a udělal jí kotvou, vzal nejlepší prostředek, jak se bránit svým nadpřirozeným nepřátelům. Byla zranitelná a to na sobě teď nesnášela nejvíc. Mohla se tvářit jak chtěla silně, ale to nestačilo. Jiní věděli, že ona není v pozici, kdy by mohla nějak víc odporovat. Jenomže to ji právě naopak nutilo odporovat ještě víc. Když ji Francesca chytne pod krkem a ptá se jí na jednotlivé otázky. na mnohé z nich ani neodpoví. Francesca teď už ví, že se nemůže bránit magií, ale podrobnosti znát nemusí. A když jí vyhrožuje, aby jí poskytla to kouzlo, jen se pobaveně ušklíbne a podívá se do Franiných očí.) Mám ráda tu těžší cestu. (začne jí odporovat. To kouzlo z ní nedostane.) |
| | | Francesca Correa
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 8:46 pm | |
| (Věděla už to nejhlavnější. Genevieve se nemohla bránit. Nezajímalo jí proč. Pro ní bylo hlavní, že se nemusí bát magického útoku a tudíž pro ní byla Genevieve snažším cílem. To kouzlo z ní dostane, ať se děje cokoliv. Zasměje se jejímu odporování. Když to tak chtěla, tak to bude mít tedy. Pustí jí, ale hned na to jí chytne za ruku a přetočí jí dozadu. Francesca teď stála za Genevieve a ruku jí tiskla k zádům. Pomalu jí ruku tlačila víc a víc nahoru a tím se začali Genevieve podlamovat kolena. A nejen, že jí tu ruku skoro už vykloubila, ale ještě jak jí držela silně, jí drtila.) To kouzlo Genevieve. Nedělá mi problém tě zabít. Nebo co by bylo lepší, zabít tvé přátele. Nevíš, jak daleko dokážu zajít, když něco chci. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 8:57 pm | |
| (Její výraz říkal, že ona jen tak nepovolí. Vlastně se dalo říct, že se smála Francesce do obličeje. Ani trochu ji nezná. Ona jen tak nepolevovala, i když si každý myslel, že by se měla cítit v koncích, pro ni to byl jenom začátek. Ona se nevzdávala a rozhodně nemínila to kouzlo Francesce prozradit, ale věděla taky, že kdyby jí řekla, že ho nemá a opravdu by ji o tom přesvědčila, tak by ji Francesca zabila hned na místě a ona by proti tomu nemohla udělat nic. Jakmile jí začala kloubit a drtit ruku, šla opravdu dolů do kolen a syčela bolestí. Ale nekřičela. Snažila se ze všech sil nevykřknout. Za chvíli už klečela, měla sklopenou hlavu a snažila se dýchat. Mezi jednotlivými nádechy a výdechy se jí vyřinulo z úst zakletí.) Trhni si! To kouzlo nedostaneš, i kdybys byla schopná třeba i na Mars doletět. (zavrčí) |
| | | Francesca Correa
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 9:07 pm | |
| (Vůbec jí nerozhodilo, jak Genevieve nepolevovala. Prostě jí bude dál mučit, dokud jí ho nedá. Její bratr mezitím odešel z ložnice a začal prohledávat byt. Samozřejmě nebral vůbec žádný ohled na nic. Když mu něco překáželo, tak to rozbil. Po celém bytě byli slyšet rány, jak se rozbíjí sklo a nábytek. Ten postřelený zůstával na chodbičce před ložnicí a tentokrát držel v ruce on brokovnici a mířil na Genevieve, kdyby náhodou.) To se ještě uvidí. (Škubne jí rukou a vyhodí jí rameno z kloubní jamky. Pak jí ruku pustí a chytne jí zezadu za krk a praští havou o zem. Pěkně obličejem přímo o podlahu. Pomalu jí obejde a sedne si do podřepu, podívá se na Genevieve. Na tváři jí hraje zlomyslný úsměv.) A tohle všechno je jen předehra. Být tebou, tak se vzdám. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 9:22 pm | |
| (Bylo jí teď spíš líto toho všeho vybavení a nábytku, který teď kvůli tomu přišel nazmar než toho, že ona sama by mohla přijít k újmě. Ke všemu v tomhle bytě si vytvořila vztah. Vlastně měla ke svému bytu vztah a měla ho ráda, bydlela tu ráda a neměnila by. A teď jí její domov ničí. Ale necekla ani slovo, to kouzlo jim nedá, ani kdyby se tu Francesca měla stavět na hlavu. Přejede pohledem jejího bratra s brokovnicí, kterou na ni mířil. Věděla, že kdyby chtěla udělat sebemenší prudší pohyb, má kulky rovnou v hlavě. Pak už ale zasténala opravdu hlasitě, když jí Francesca vykloubila rameno a následně dostala hned další ránu čelem o zem. Nečekala to, jak dostala tu ránu do čela, tak si samozejmě rozrazila čelo a přes obličej jí teď stéká krev. Jenomže si v tu chvíli taky silně prokousla jazyk, takže jí tekla krev i z pusy a nějakou tu krev taky vykašlala, aby se nezalkla, protože se její ústa začala plnit krví z prokousnutého jazyka. ALe využila to jen k dalšímu vzdoru. Ukázala zdravou rukou na svou pusu, že nemůže kvůli prokousnutému jazyku mluvit a posměšně pokrčila zdravým ramenem)
Naposledy upravil Genevieve Rousseau dne Tue Dec 02, 2014 9:49 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Francesca Correa
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 9:34 pm | |
| (Začínala už docela ztrácet trpělivost. Začíná chápat, že Genevieve jí to kouzlo opravdu nedá. Začínala už zvažovat jiné možnosti. Mohla jít prostě za Benjaminem a nějak se s ním dohodnout. Sice to kouzlo znát nemusel, ale byl dost silný na to, aby ho vytvořil. Ale ještě to nehodlala s touhle čarodějkou vzdát. I kdyby jí ho nedala, tak jí aspoň víc zmrzačí nebo rovnou zabije. Ještě bude zvažovat, jak to nakonec ukončí.) Dobře budeme si hrát. (Levou rukou jí chytne pod krkem a pravou jí silně udeří do tváře se zatnutou pěstí. Ale tím to rozhodně nekončilo. Během několika vteřin jí udeří znova. Genevieve opravdu nevypadala pěkně. Její tvář byla od krve a už teď se jí začali dělat pěkný modřiny. Byla si jistá, že zítra bude hrát všemi barvami, teda pokud to vůbec přežije. Dál jí už nemlátila, dokonce jí i pustila. Jenže teď jí chytne za nohu a začne po podlaze táhnout z ložnice.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Tue Dec 02, 2014 9:55 pm | |
| (Jakmile jí dá ránu pěstí do jedné tváře, tak jí praskne na té straně zub. Vykašle ho, ale to už jí letí rána i z druhé strany. Tam už je to naštěstí bez toho, aby jí Fran vyrazila nějaký zub. Naštěstí ani tamten zub nebyl nikde zepředu, takže není znát, že jí byl vůbec vyražen. Vykašle ještě nějakou krev. Zase je zmlácená. To její tělo nemůže zůstat aspoň chvíli neporušené? To se jí musí stále něco dít? A za tohle všechno vlastně vděčila Benjaminovi. Začne hlasitě oddechovat, protože pro ni už není tak jednoduché zachovat klid a nesténat bolestí. jakmile jí ale Francesca vzala za nohu a začala ji táhnout z ložnice, už se nebránila bolestivým výkřikům, protože její ramenorozhodně nebylo v pořádku a když ji takhle vlekla, tak ji to bolelo víc.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Genevieve´s flat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|