The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Alisea´s House

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

Alisea´s House - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Aug 23, 2014 5:02 pm

*Po odchodu Klause vstřebávala tu novinku. Jestli byla šťastná předtím, když se stala znovu člověkem, tak teď je z ní zářící megakoule štěstí, která by se s touhle novinkou nejradši pochlubila všem. Fakt, že by to mohlo malinko zkomplikovat její vztah s Oliverem zatím ignorovala, vlastně si na něj ještě vubec nevzpomněla. Místo toho se rozhodla jít na tu párty v Rosseau, o které slyšela. Hádala, že by tam minimálně na nějaké známé mohla narazit. Proto se konečně za ten den poprvé osprchovala a následně pomocí líčení zamaskovala svoji bledost a kruhy pod učima. Konečně začala vypadat jako zdravý člověk. Akorát, protože to měla být rockerská párty, k tomu přidala ještě černé kouřové líčení a rudou rtěnku. Na sebe si oblíkla černou minisukni, bílé triko a černou dámskou koženou bundu, přičemž strávila značnou chvíli před zrcadlem a zvažovala, jak moc je vidět její zvětšující se břicho a jestli se hodí vzít si takové obepínající se oblečení. Ale nakonec to nechala plavat, protože narozdíl od ostatních žen, které měli větší břicho kvůli přejídání, ona měla pro to pořádnou výmluvu. Ještě si vzala černé boty na podpatku, protože je brzo nosit nebude moct, až jí naroste pořádné břicho, tak bude ráda, když se vubec zvedne. Vlasy si ještě pomocí kulmy natočila a přední prameny si sepla vzadu sponkou. Ještě si vzala jednu malou kabelku a vyrazila k Rosseau. Vzala si taxíka, protože auto se jí brát nechtělo a pěšky jít až na nějakou stanici metra nebo autobusu taky nechtěla.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Aug 28, 2014 1:09 pm

*Domů se vrátila až pozdě k noci nebo spíš k ránu, jakmile odešla z večírku. Jenom se převlékla do noční košile, odlíčila se a umyla se, následně si lehla a usnula. Probudila se až po poledni, kdy ještě chvíli ležela v posteli a přemýšlela, co bude dělat. Nakonec přeci jen vstala, osprchovala se a vydala se do kuchyně. Udělala si k jídlu něco mezi snídaní a obědem a jakmile to dojedla, tak se oblékla do jedněch letních šatů, k nim si vzala svetřík a kabelku a vyjela do města. Zajela si do nemocnice, kde si na gynekologii nechala potvrdit těhotenství. Její myšlenka byla správná, už se blížila ke konci třetího měsíce. Proto ji nejspíš začali ustupovat příznaky a její ranní nevolnosti už nebyli tak zřetelné. Stejně tak i břicho se jí zvětšovalo, které se už nyní dalo rozpoznat, pokud člověk po něm opravdu pátral. Od doktora se také dozvěděla, že je všechno v pořádku, dítě je zdravé. Ulevilo se jí, protože o tohle měla trochu obavy, když byla tisíc let upírem. Jakmile skončila u doktora, tak odjela do zátoky, kde si chtěla promluvit s Olivere a doufala, že cestou se nějak rozhodne, jestl mu řekne, že to dítě je jeho nebo ne.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Sep 05, 2014 8:16 pm

*Probudila se poránu a ihned poté vstala. V koupelně si napustila vanu, do které si přidala i pěnu do koupele a pobyla tma značnou chvilku. Nikam nespěchala, tak si dávala na čas. Po nějaké době ale vylezla, zabalila se do županu a vlasy si zamotala do ručníku. Poté si dopřála snídani a teprve poté, co dosnídala, se začala připravovat na čarodějnickou oslavu. Převlékla se ze županu do žlutých šatů, u kterých zjistila, že je sotva zapne, a které ji zepředu pěkně obepínali začínající těhotenské bříško. Vlasy si ještě vyfoukala a natočila, všechno doplnila ještě líčením. Vzala pak do ruky malou krabičku s dárkem, který měla připravený pro Sophie jako takovou malou pomstu. Následně se vydala na oslavu.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Sep 10, 2014 1:40 pm

*Po událostech v lyceu a rozhovoru v domě na plantáži se sourozenci se konečně dostala domů. Byl už večer a ona si cestou domů uvědomila, jaký má hlad. Teprve za poslední měsíc si uvědomila, jak moc často musejí lidé jíst, protože za těch tisíc let kdy jí stačila občas krev, si to tolik neuvědomila. Nakonec, kyž se najedla a chvíli si poseděla u televize a teprve poté šla spát. Ráno se vzbudila někdy kolem osmé a přemýšlela, co bude ten den dělat. Mohla by něco zjistit ohledně toho, jestli bude nějaká schůze frakcí ohledně Benjamina a to zanechala až na odpoledne. Místo toho se rozhodla pustit se do zařizování dětského pokojíčku a to jako první znamenalo dojít nakoupit v první řadě věci. Proto jakmile se nasnídala, umyla a oblékla, se vydala do obchodního centra.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 4:35 pm

*V blízkých dnes se procházel městem a sháněl informace. Dozvěděl se dosti zásadní věc a nevěděl s kým by ji probral, takže se rozhodl, že se zastaví za svou sestrou. Hodně dlouho už někoho ze sourozenců neviděl (ne, že by po tom toužil) a znal za vhodné, promluvit si o tom, co se ve městě děje. Přišel k domu a zaklepal, dost silně a dost nahlas, aby někdo uvnitř slyšel. Po té se napřímil, oblečen v džínách a modré košili a přes rameno hozené šedé sako. Účes měl stále stejný, jen měl o něco delší vlasy. Čekal.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 5:16 pm

*Dorazila někdy odpoledne a tašky s nákupem položila v obýváku, kde vyndala to, co nakoupila. Oblečení pro miminko položila na sedačku, zatím bude muset vymyslet, kam to dá, a plechovky s barvou položila vedle na zem. Pak se vydala do jedné místnosti, ze které měla v plánu udělat dětský pokojíček. Zatím to byla pracovna a ona bude muset vymyslet, kam dá ten nábytek. V podstatě v místnosti byla jenom sedačka, pár křesílek, velký pravocní stůl, knihovna a pár skříněk. Pravděpodobně to přijde do sklepa. Právě začínala uvažovat nad tím, jak to tam přesune, když uslyšela zabouchání na dveře a dost dilné. Znělo to docela naléhavě, tak šla hned ke dveřím a otevřela je. S překvapením tam nalezla bratra, kterého už pár měsíců neviděla.* Hmm... konečně ses rozhodl dát rodině vědět, že stále žiješ? *Pozvedla obočí, ale i přes to rýpnutí, byla ráda, že ho vidí.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 5:53 pm

*Usmál se, když otevřela.* Sestro... *Sklonil mírně hlavu na znamení pozdravu, ale ihned ji zase narovnal.* Ano, konečně. *Pokýval.* Stále žiji, ale jsem zmatený, hodně se toho stalo, slyšel jsem pár novinek, kterým nemohu uvěřit. Rád tě vidím, Aliseo, mohu dovnitř? Rád bych si s tebou popovídal o pár věcech a byl bych věčný, kdybys stála o mou přítomnost. *Zvedl jeden koutek a zadíval se na ní. Vypadala tolik jako jejich krásná matka. Blond vlasy o něco světlejší a stejný tvar očí. Stál uvolněně a díval se na sestru svýma zelenýma očima. Připadala mu trochu jiná, než když ji viděl naposledy. Ani nevěděl, kdy to přesně bylo.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 6:06 pm

Tak pojď dál a povídej. Stalo se toho hodně, takže nevím, které novinky přesně myslíš. *Ustoupila, aby mohl vejít a poté za ním zavřela dveře.* A mimochodem jdeš akorá na čas. Zrovna jsem plánovala přenesení pár kusů nábytku do sklepa a přemýšlela jsem, jak je tam dostanu. Takže si vyhrň rukávy a připrav svaly. *Ušklíbla se a vydala se do pracovny, kde byla před chvíli.* Potřebovala bych do sklepa odnést ten pracovní stůl, pohovku a ty křesílka. Tu knihovnu a skříňky si ještě rozmyslím.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 6:34 pm

*Usmál se a vešel.* Dozvěděl jsem se, že je otec mrtev. Jak je to dlouho? *Řekl své domněnky a mírně se zachmuřil.* Dlouho jsem nikoho z rodiny neviděl. *Pronesl a šel za ní do pracovny.* Ano, jistě. Hodláš reorganizovat celý dům, nebo ses rozhodla jen pro tuto místnost? *Zeptal se s úsměvem a s lehkostí zvedl pracovní stůl, který tam stál.* Kde je sklep, Aliseo? *Zeptal se, ale náhle se ze stolu vypadl šuplík. Položil tedy stůl opět na pevnou zem a šuple to zandal.* Vypadáš jinak. Sluší ti to, krásná, jako vždy. *Polichotil svám mírným klidným tónem. Aliseu měl asi nejradši. Opět vzal stůl do rukou lehkostí.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 7:05 pm

Pamatujes, jak jsme ukotvili otce k nam a nasim sourozencum? Kratce nato otec se pokusil zabit Klause, vsechno to prasklo, probehlo odkotvenim a nakonec to byl otec, kdo skoncil probodnuty. A pak tu byla jeste jedna patalie s carodejkama, ktere neustale snazi zabit Klausovo dite *Pokrcila rameny a tim zakoncila vypraveni.* Ne, jenom tenhle pokoj. Chci z nej udelat detsky pokoj. Ale napred ho vymaluju... Myslis ze oranzova barva se bude hodit? Ruzovou jsem nechtela, to je takova nudna klasika. Ale oranzova je takova pekne vesela. *Ukazala na jedny dvere vedouci do sklepa.* Tamhletudy se tam dostanes *Nad jeho nasedujicim kompliment se pousmala.* Diky. Dej mi par mesicu a budu vypadat jinak... Asi ne moc elegantne, protoze trochu priberu.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 7:28 pm

*Poslouchal její vyprávění a pokyvoval.* Ach... to jsem nevěděl. Čarodějky? Nebyla náhodou podepsána mírová smlouva, tedy, jen jsem o ní slyšel. Dětský pokoj? Ty jsi těhotná? To není možné... vždyť jsi.. *Zalapal po dechu a vrtěl hlavou. Nakonec ale přišel na řešení, možná to nebude její, ale pak to uslyšel. Malé srdíčko, které bilo uvnitř jeho sestry. Nechápal. Otevřel ústa a vydechl. Rozhodl se, že si počká na vysvětlení.* Oranžová barva je prázdná, nikdy se mi nelíbila. Nejsem na to dobrý rádce, sestro, ale já bych pro dítě uvítal světle hnědou v kombinaci s dřevem. *Pokýval a na chvilku se zarazil. Přemýšlel, jaké by to bylo být otcem, Niklaus, ten, co to nejméně potřeboval, měl tu možnost. Dítě již čekal a on mu záviděl tento dar, který mu byl odebrán před tisíci lety.* Těhotná žena je znak krásy, dává nový život. *Pronesl posmutněle a upíří rychlostí zmizel do sklepa. Tam stůl opatrně položil a v mžiku byl zpátky.* Jak je to tedy s tím dítětem? Nemohu uvěřit, že...
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 7:35 pm

Ta udalost s carodejkama se pak uklidnila, ale pak se ut objevil carodej, ktery zase radi a chce dite mrtve. Tady proste neni nikdy klid. Akorat vcera vyhlasil valku vsem frakcim, zabil par upiru a vlkodlaku, malem zabil Hayley a dite a trochu odrovnal Rebekah.*Pokrcila rameny a tim zakoncila vypraveni.*Hneda se drevem, to by bylo moc hnede. To bych sem spis dala bezovou. Ale oranzova se s drevem da takz dobr zkombinovat. *Chvili pockala, nez se Finn vzdal do sklepa a zase se vratil.* Nejsem upir, jsem clovek. Otec mi rekl o koyle v matcine grimoaru, ktere premeni upira opet na cloveka. To kouzlo se pak pouzilo na me a ted je ze me clovek. Nebo spis tehotna carodejka. *Na dukaz svych slov si polozila ruku na bricho.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 8:15 pm

*Pozorně poslouchal vše, co říkala a zvedl dvě křesla. Upíří rychlostí byl ve sklepě, kde je složil a hned se vrátil.* Všem? Ach, takže jde proti všem, proti Původním, proti vlkodlaků... *Pokýval a zvedl další kus nábytku.* Oranžovou ti neschválím. *Usmál se, ale nahle se zarazil.* Ono... Ono existovalo kouzlo, které by přěměnilo upíra zpět v lidskou bytost? Jak... Jak ti vrátilo život, jsme mrtví! Jak.. Kde je grimoár teď, mohl by přeměnit i mne a zbytek rodiny. *Pronesl s nadějí v hlase.* Těhotná čarodějka. Nemohu tomu uvěřit. Přeci jenom si zdědila něco po naší drahé matce. Je toho najednou moc, nechápu ani z pětiny to, co bych chtěl. Ano, i já jsem byl vzkříšen, za což vděčím tobě, ale stále jsem monstrem; stále jsem upírem. Po tomto světě již naše rodina chodí dlouho. Nikdo by neměl žít tisíc let. Kouzlo, které... Počkat, vždy je v tom háček. Mám pravdu, Aliseo? A kdo je otcem dítěte, smím-li se ptát.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 8:29 pm

Nejenom existovalo, ale stále existuje. Grimoár si vzal Niklaus, ale neboj, kouzlo mám v paměti. Jestli chceš tak tě přeměním ale ostatní, až budou chtít oni. U Rebekah je to jenom otázkou času, stačí počkat než se zamiluje do nějakého člověka. U Kola uvidíme, jak se vyvine ten jeho vztah s Genevieve. Elijah nejspí bde chtít dohlížet na Klause a to bude chvíli trvat... Klausovi dávám ještě tak několik století, než nad tím začne uvažovat. A neboj háček v tom není. Teda kromě faktu že tě kouzlo doslova vrací do stavu, v jakém jsi byl před přeměnou. Upíři, kteří dřív měli rakovinu nebo nějakou takovou vleklou chorobu, si moc nepomůžou. *Pokrčila rameny.* A kdo je otcem je trochu komplikovanější záležitost... A co máš proti oranžové? *Zkusila najednou změnit téma.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 8:53 pm

*Na jeho tváři se roztáhl úsměv. Upíří rychlostí odnesl vše, co chtěla a hned byl zpět. Bylo vidět, že je šťastný.*  Jsem tak rád, toto byla nejlepší zpráva, co jsem mohl od tebe slyšet, Aliseo. Budu chtít, ne hned teď, protože se pokusím od čarodějek vyprosit návrat mé lásky, mé Sage. Vlastně, dokázala bys ji vrátit zpět n tento Svět a vrátit jí lidskost? Jak krásné by to bylo, vychovávat děti a jednou zemřít. Na druhou stranu by mi bylo líto, kdyby se sourozenci pro tuto možnost nerozhodli. Víš, když jsem se probudil z mého dlouhého spánku, přemýslell jsem, jaké by to bylo, kdyby tenkrát Niklaus nešel pozorovat vlkodlaky při jejich přeměně? Henryk by nezemřel, Rebekah by se vdala a byla vzata za paní u jiné rodiny, všichni bychom měli rodinu, normální rodinu. Myslím, že by se z Elijaha stal šlechetný rytíř a Kol by v hospodách bláznil ženy. Vše by bylo tak, jak to mělo být, jen bychom zřejmě nepoznali tebe, má sestro. *Dokončil svou myšlenku a položil jí při svém povídání ruku na rameno a usmíval se. Pak ale ruku sňal a narovnal se.* Nemám rád teplé barvy, jako je červená, žlutá oranžová a podobné. Mám rád barvu oblohy a země. Modrou a zelenou. Oranžová je, jak jsem již předtím řekl, pro mne prázdná.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 9:10 pm

Návrat mrtvého mezi živé je ošemetná záležitost. Velmi náročné, velmi složité a pravděpodobně by u toho musel někdo zemřít, protože to narušuje rovnováhu a ta se musí opět uklidnit. Bylo by to hodně těžké. *Krátce se podívala na Finna a přemýšlela nad tou jeho Sage, ale pak se její myšlenky zatoulaly jinam. *(Jak asi vypadala? Nebo co se jí stalo? Nepřekvapilo by mě, kdyby mu ji zabil Niklaus. Ale navrátit ji k životu se mi teď vážně nechce... maximálně tak po porodu. Možná bych mohla vrátit zpátky k životu Rodericka. a žili bychom jako rodina. Jenže ten už je tisíc let mrtvý a snad po mém odchodu prožil poklidný život a měl svoji rodinu... Ne, jeho vracet nebudu. Dopřeju mu klid a žít bude jen v mých vzpomínkách.) *Když nad tím přemýšlela, tak moc nevnímala Finna a pohrávala si se snubním prstýnkem na pravém prsteníčku. Zaslechla až ten konec, co Finn vyprávěl.* Já bych zatím na druhém kontinentě měla svojí rodinu... Ale teď je všechno jinak. A mě teď připadá oranžová jako veselá barva a já chci, aby měla malá veselé a šťastné dětství.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 9:29 pm

*Jeho pohled změkl, ale zavrtěl hlavou.* Ale dokázala by jsi to, že ano? Až tedy budeš bez břímě, samozřejmě. A pojď si sednout, stojíš tu už dost dlouho. *Usmál se a vyšel z pokoje na chodbu.* Potřebuješ ještě s něcím pomoci? Ach, Aliseo, bojím se, že Nikalus tvému dítěti nedopřeje klidné dětství, ale kdo ví, možná mu jeho vlastní dítě rozzáří mysl. I když, stále se bavíme o Niklausovi.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Sep 13, 2014 9:43 pm

Nejsem si jistá. Tohle je hodně nebezpečná magie. Uvidím v budoucnu. *Vydala se za ním na chodbu a přešla do obýváku. Tam se usadila na gauči a podívala se na Finna.* Nemyslím si, že Klaus bude problémem. Předtím jsme spolu měli takový.... upřímný rozhovor. Když mi otec řekl o tom kouzle, tak jsem se snažila získat grimoár. Přitom jsme se trochu o něj pohádali a nakonec jsem Klausovi ukázala ve vzpomínkách celý můj život. Od mého ne zrovna šťastného dětství, přes moje počátky v kouzlení až po můj začátek rodinného život, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná. A v tu chvíli jste se objevili vy v okolí a víš co následovalo... Když jsem tohle všechno Klausovi ukázala, tak... Omluvil se mi, za to co mi udělal, předal mi grimoár a zmizel. Takže si nemyslím, že malé bude nějak kazit dětství. Jenom musím dát pozor aby jí nevykládal svoje historky ze života. Příběhy o masakech nejsou vhodné pohádky před spaním.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Sep 14, 2014 8:40 am

Děkuji. *Pronesl upřímně a šel za ní do obýváku, kde se posadil do jednoho z křesel.* Myslím, že jsi mi nikdy nevyprávěla, co jsi prožila za tu dobu, co jsem byl ponechán v rakvi. On se ti omluvil? Náš bratr? Tak to jsi mu musela ukázat velké věci. Upřímně ti přeji, aby se Niklaus k tvému dítěti nedostal. Dufám, že má tolik cti, aby dítěti neublížil, ale přece jen - znáš ho, děti Původních jsou v neustálém nebezpečí, jak sama vidíš u - Hayley - pamatuji si to dobře?
Ale už se nebudeme bavit o takových věcech; už víš, jestli nosíš v lůně dceru nebo syna? Slyšel jsem, že ta moderní kouzla, kterým ne a ne přijít na kloub, to dokáží.
*Pronášel poklidně a ruce si volně položil na opěrátka.* Aliseo, kdyby jsi cokoliv potřebovala, stačí říct. * Usmál se.* A zřejmě půjdu, nechci tě nadále vyrušovat.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Sep 14, 2014 10:25 am

Kdybych ti mela vypravet cely muj zivot tak... asi by to trvalo dalsi stoleti. Kdyz to vezmu strucne tak jenom pulku stoleti. Mozna bych nekdy mohla sepsat svoje pameti. *Pokrcila rameny.* Ale u Klause erim, ze se to z nim zlepsuje Mozna za to muze to blizici otcostvi. Ale ted asi nema v planu nijak nam skodit. Spis ma starosti s ochranou vlastniho ditete. A myslim ze v nebezpeci bude spis to jeho dite. Dite hybrida s carodejnymi predky a vlkodlacice je neco hodne noveho a znas to, lidi se boji novych veci. Ale zatim moje dcera je jenom dcera carodejky... To neni nic noveho. Krome lidi, kteri me nesnaseji, by proti ni nemel nikdo nic namitat. A i kdyby jo, tak pouziju par kouzel a ten nekdo si hned rozmysli, jestli bude delat problemy. *Pousmala se.* Bude to holcicka. Ale pokud myslis ultrazvuk, tak na nem jsem to jeste nezjistila. Tohle jssem si zjistila opravdovym kouzlem. *Na jehozminku o odchodu kyvvla.* Mej se. Zavolam ti, az budu potrebovat postavit postylku.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Sep 14, 2014 10:56 am

*Usmíval se, když vyprávěla, ale pak se zamyslel. Kdyby se ztratila žena, která nosí Niklausovo dítě, bratr by běsnil, to moc dobře věděl.* Niklaus je nepředvídatelný, možná bude dobrým otcem, ale to poznáme až v příštích měsících. Dcera, už máš vybrané jméno? Ultra - ach, nikdy se nenaučím ty novodobé vynálezy, devět set let v rakvi není pro nikoho dobré. *Zeptal se  na jméno se zájmem a vstal.* Bohužel ti musím oznámit, že nemám ten telefon, nejde mi se s tím naučit, ale když máš tu možnost kouzlení, najdeš mne jistě velice rychle. Jsem rád, že jsem tě po tolika měsících viděl a popovídal si s tebou, bylo to příjemné. *Vstal a upravil si sako, zvedl oba koutky a zadíval se na ní loajálním pohledem.* Měj se dobře, sestro. *Kývl na rozloučení a vyšel z domu. Nadechl se a naposledy se otočil na dům. Poté upíří rychlostí zmizel kamsi do prostoru.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Sep 24, 2014 10:28 am

*Pote, co se vratila ze schuze v baru se jeste najedla a pak sj sla lehnout. Rano se po probuzeni umyla a oblekla do satu. Posledni dobou nosila spis volnejsu saty nebo tuniky, protoze je na sebe narizdil od tesnych tricek oblekla. Presto si ale bude neco muset nakoupit, bude potrebovat vetsi obleceni. Vydala se pak do kuchyne a tam se nasnidala, potom vyndala z kapsy vcerejsiho svetriku vizitku Francescy, oblékla si svetr a vydala se na adresu napsanou na té vizitce.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:10 pm

*Po odchodu zplantáže se vrátila sem do svého domu. Litovala, že nemůže pomoct Finnovi a aby přišla na jiné myšlenky, soustředila se na přípravu dětského pokoje. Už byl kompletně vymalovaný oranžovou barvou. Teď ještě zařídit nábytek. Nechala tam nakonec knihovničku a skříňky. Ještě bude potřebovat postýlku, hračky, možná i přebalovací stůl a houpací křeslo, které by se jí tam docela hodilo. Jednu pěknou postýlku nalezla na internetu s ozdobným vyřezáváním a hned ji objednala. Dorazila dneska ráno. Doručovací služba ji ponechala v předsíni. Následně se  vydala udělat si nějaký oběd*
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

Poèet pøíspìvkù : 105

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:17 pm

(Nakonec ještě otočil svou dodávku a rozhodl se, že zajede za Aliseou. Tohle si taky potřeboval vyřídit co nejdřív. Nedokázal si představit, že by měl dítě, ne teď a rozhodně ne s Aliseou. Celou cestu k ní o tom přemýšlel. Když dojel na místo určení, vystoupil z dodávky a šel k Aliseině bytu. Šel docela pomalým tempem, jako by otálel nebo se ostýchal. Nakonec dojde až ke dveřím a zaklepe na ně. Vyčkává, jestli je Alisea doma)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:27 pm

*Slyšela nějaké zaklepání, naštěstí si k vaření nepustila rádio, jinak by nic neslyšela. Zmírnila sporák a vydala se ke dveřím. Ani se nepodívala kukátkem, rovnou otevřela dveře. Na prahu spatřila Olivera. Nečekala ho, sice ji už párkrát vrtalo hlavou, co s ním je a jestli je v pořádku, ale zatím ho nevyhládavala. Kdyby to trvalo ještě chvíli, tak by zajela znovu do zátoky, aby se aspoň zeptala jeho bratra, co se děje. Jakmile zmizelo její počáteční překvapení, tak se usmála.* Ahoj. Konečně ses stavil *Ustoupila, aby mohl vejít.* To jsi byl tolik zaneprázdněný nebo ti tvůj brácha můj vzkaz vyřídil až teď?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Alisea´s House
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Benjamin´s Old House
» Plantation House
» Finn's House
» Steven´s House
» Adelle's House

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru