The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: Alisea´s House Sun Feb 08, 2015 12:08 am | |
| *Rebekah se zprvu zatvářila překvapeně, když jí Elijah nevěřil, že mu to chtěla. Řekla to Klausovi, chtěla to říct Elijahovi, pouze u Kola a Finna to nepovažovala tak za nezbytné.* Chtěla jsem ti to říct. Vážně. *Elijah se pak podíval na Aliseu, která se zatvářila provinile a uhnula pohledem. Naštěstí se pak Elijah podíval znovu na Rebekah.* Promiň. Nechtěla jsem už čekat. Čekám už dost dlouho. *Elijah pak začal mluvit o jejich slibu. Došlo jí, že Elijah to vnímá, jakože se ho snaží opustit.* Elijahu, já nikam neodcházím. *Pomalu přešla k němu a posadila se vedle něj na gauč a vzala ho za ruku.* Ten slib stále platí. Zůstávám tady. Já jen... *Na chvíli se odmlčela a uhnula pohledem. Zadívala se před sebe do prázdna. V očích se jí objevily slzy, které tam poslední dny byly až moc často. Teď myslela znovu na Klause a na to, jak se teď bez něj cítila.* Chybí mi. A mám pocit, že nemůžu dál žít takhle, aniž by se něco nezměnilo. Netuším, jak můžu žít dál bez něho. |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Alisea´s House Sun Feb 08, 2015 12:47 am | |
| *Všimne si, že Rebekah svou reakcí překvapí. Dnes už toho má za sebou hodně a to, co jí řekl, v tu chvíli tomu věřil. Přejde to mlčením, už se k tomu nevrací. Stojí na místě, tam kde při jejich příchodu vstal ze sedačky. Čeká jakou budou mít jeho slova u Rebekah odezvu. Na Aliseu, jen letmo pohlédne. Její provinilý výraz, znovu přiživí jeho podezření, že mu v něčem neříká pravdu. Nechápe, co se to z jeho rodinou stalo. Jako by byl Klaus jediný, který je držel pohromadě, spolu. Jemu se vše rozpadává pod rukama. Je z toho nešťastný. Rebekah ho svými slovy ubezpečí, že se namáhá zbytečně, něco ji říkat. Z jeho pohledu vyprchají poslední zbytky nadějí, že to v tomhle těžkém období neudělá. Zůstane tam jakási rezignace. Smíření s tím, že ztratil nejenom bratra, ale ztrácí i svou sestru. Nic nebude jako dříve. Změní se mu zcela vše, na co si zvykl, na co spoléhal, s čím počítal jako s jistotou. Na její argumenty nic nepoví. Má na to jiný názor a nechce se opakovat. Sleduje Rebekah, když přejde k němu a posadí se na pohovku. Její ruku stiskne, ale nesedne si. Zůstane stát. Sedne si k ní až v jejich očích zahlédne slzy. Jeho pohled to trochu obměkčí, protož přes to všechno je a bude Rebekah stále jeho sestrou a on ji bude vždy milovat. Zvedne druhou ruku k její tváři a pohladí ji po ni. Setře ji z tváře jednu uniklou slzu. Poslechne si její slova. Chápe, jak se Rebekah cítí. Velmi dobře. Její slova ho zároveň i zraňují. Kvůli Niklause se rozhodla podstoupit tu změnu, bez něj neví, jak žít. Jako by on nebyl nikdo. Jako by bylo jedno, co cítí on. Jak to vnímá. Jeho drží nad vodou po bratrově smrti vědomí, že má s kým a pro koho žít. Nyní, ale sleduje, že to není vzájemné, je to jen jeho představa. Všechny postupně ztrácí. Brzy zůstane opravdu sám. Na chvíli je ponořený do svých myšlenek, úvah, pocitů. Pak se, ale probere a podívá se na Rebekah. V očích má svou vřelost a lásku k ní, ale mísí se to dnes s bolestí a zklamáním z toho, co Rebekah svými slovy před chvílí naznačila.* Vidím, že už si rozhodnutá a já s tím nic nezmůžu, Rebekah. *Poznamená smířeně. Sklopí pohled dolů na její ruku, kterou drží ve své.* Přeji ti hodně štěstí. Ať v tom, co děláš najdeš útěchu a novou sílu do života. *Popřeje ji. Myslí to upřímně, i když je pro něj těžké se s tím vyrovnat. Stiskne krátce její ruku. Nakloní se k ní a vtiskne polibek na čelo. Zavře při tom nachvilku oči. Když se odtáhne, zase je otevře. Krátce na ni ještě pohlédne. Pustí její ruku, vstane a zamíří ke dveřím. Když míjí Aliseu, věnuje ji krátký pohled plný zklamání a výčitek. I od ní to bere v tuhle chvíli jako zradu, že Rebekah vyhoví v jejím přání. Někde uvnitř ví, že je to vůči ní nespravedlivé. Nedokáže se teď, ale opanovat a ovládnout své vnitřní pocity. Pohled proto rychle sklopí a zvedne před sebe. Dojde ke dveřím, cestou si vezmesvůj kabát a dům opustí. Cestou k vrátkům si kabát oblékne a zapne. Vyjde na chodník a po té zamíří někam nazdařbuh. Ví, že tuhle noc opět neusne, takže nemá důvod spěchat domů. Čeká ho další dlouhá noc. S vědomím, že v ní ztratí dalšího ze svých sourozenců.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Sun Feb 08, 2015 10:39 am | |
| *Rebekah viděla na Elijahově tváři, že se mu její rozhodnutí nelíbí. Na chvíli dokonce zapochybovala, jestli dělá správně. Chtěla mít vlastní rodinu a Elijah to nejspíš chápal podobně jako Klaus, když mu to řekla. Brali to, jakože už nechce mít nic společného se svoji starou rodinou. Ale ona to vnímala jinak, pouze jako rozšíření té staré rodiny. Nakonec Elijah ohledně toho jednal podobně jako Klaus. Stejně jako on z toho nebyl nadšený, ale nebránil ji v tom. Doufala, že to někdy pochopí. Mezitím, co se ti dva spolu bavili, se Alisea snažila předstírat, že jejich rozhovor nějak extra neposlouchá. Připadalo jí, že tohle je něco, co si musí vyřešit oni dva sami. Mezitím alespoň vyndala pár magických předmětů a svíčky, které na to kouzlo bude potřebovat. Když Elijah odcházel, tak zachytila jeho vyčítavý pohled. Ale nespojila si ho s tím kouzlem, spíš si to spojovala s tím, jak mu lhala a on asi něco tuší. Raději proto uhnula pohledem a po jeho odchodu se podívala na Rebekah.* Budu potřebovat, aby sis stoupla sem. *Ukázala na místo uprostřed místnosti. Jakmile to Rebekah udělala, tak kolem začala skladat v kruhu magické předměty a svíčky. Pak došla ještě pro misku a pro dýku. Podala je Rebekah.* Ještě potřebuju tvoji krev. *Rebekah se řízla do ruky a krev nechala nakapat do misky. Po chvíli se jí to zahojilo a to bylo znamení, že v misce už je dost krve. Alisea si věci vzala zpátky a krev pak nakapala okolo kruhu. Nakonec se zastavila, misku odložila a začala odříkávat kouzlo. Přitom zažehla i všechny svíčky a ty chvíli po zaříkávání vzplály mnohem víc. Magické předměty se také zvedno do výše a začnou kroužit okolo kruhu. Kouzlo a zaříkávání trvá nějakou dobu, ale nakonec to skončí tím, že Rebekah omdlí a spadne na zem. Předměty spadnou na zem a svíčky zhasnou. Kouzlo je dokonáno. Teď jenom bude trvat pár hodin, než se Rebekah probere. Bohužel Elijah odešel, takže Rebekah nemá kdo přesunout na něco pohodlnějšího, a tak musí Rebekah zůstat ležet. Mezitím alespoň Alisea sklidí všechny věci a Rebekah dá pod hlavu polštář. Sama si pak jde lehnout do svého pokoje. Při usínání pak myslela na to, co řekl Elijah o Klausovo vrahovi. Že ho zabije. A ona nevěděla, jestli s tím souhlasí nebo ne. Nemohla se rozhodnout, jestli by chtěla Rodericka mrtvého. Byla na něj hodně naštvaná, ale zároveň nechtěla, aby se mu něco stalo. Pořád to byl otec její dcery, i když je teď obě nenáviděl. Při téhle myšlence se jí opět dostaly slzy do očí a ona nakonec usnula s pláčem. Probudili ji až paprsky slunce, které oknem dopadly na její tvář. Přimhouřila oči a měla chuť spát dál, protože tohle bylo teprve pár hodin, co dokončila kouzlo a šla si lehnout. Jenže si vzpomněla na Rebekah, která by se teď měla probrat a tak se zvedla, natáhla se pro župan, aby ji nebyla taková zima a vydala se za ní. Rebekah se akorát probírala a právě se posadila.* Tak jak se cítíš jako člověk? *Zeptala se jí. Rebekah se jí zdála poněkud zmatená, což nebylo nic divného v tomhle stavu. Člověkem nebyla tisíc let.* Nevím. Je to trochu zvláštní. *Rozhlížela se kolem sebe, ale nezdálo se jí, že by se něco změnilo. Podívala se k oknu, kterým na ní dopadaly sluneční paprsky. Potom přejela očima na svůj sluneční prsten.* A tohle už nebudu potřebovat. *Následně si ho sundala, jenže v tu samou chvíli ucítila pálení všude na kůži, kam dopadaly sluneční paprsky.* Au! *Vyjekla a hned rychle ucukla, ale až příliš rychle na člověka se dostala do stínu. Prsten si raději znovu nandala. Alisea to pozorovala s překvapeným výrazem ve tváři. Pálící sluneční paprsky, upíří rychlost, z toho ji docházelo, že kouzlo nezabralo.* Jsi pořád upír. *Řekla ten fakt a pak mohla ve tváři Rebekah vidět překvapení a nechápavost.* Jak to? Na tebe to přeci fungovalo. *Alisee bylo líto, že ji s tímhle nedokázala pomoci. Chtěla ji splnit její přání, už jenom proto, že věděla jak se cítí. Tisíce let jenom obě pozorovali, jak ostatní mají děti, vlastní rodiny, zatímco ony pořád zůstaly ve fázi upíra. I když Rebekah tehdy aspoň měla svojí Původní rodinu.* Možná je to tím, že jsi Původní. Na vás to asi nefunguje. *Tohle bylo jediné vysvětlení, které ji napadalo. Na ní i na Sophie to šlo, i Claire se podařilo stát člověkem a pak vlkodlakem. Jenže na Původní nefungovali klasické dřevěné kůly, tak asi i tohle kouzlo na ně bylo moc slabé.* Promiň, ale asi ti takhle nedokážu pomoct. *Podobné zklamání nejspíš čeká i Finna a možná Kola, pokud i on o tom někdy uvažoval. U Elijaha měla pocit, že on hodlal zůstat upírem, ať už to bylo kvůli ochraně Hope, nebo aby mohl později ochránit sourozence.* Neomlouvej se. Ty za to nemůžeš. Asi mi to prostě není souzeno. *Tohle pro ní byla další rána. Napřed se na ní vykašlal Marcel, pak umřel Klaus a teď ještě umřeli její naděje na vlastní rodinu a vlastní děti. V poslední době neměla v životě moc štěstí. Vybavila se jí vzpomínka na halucinaci KLause, když jí říkal, že si může za všechno sama. Začínala uvažovat, jestli neměl pravdu. Možná si za to opravdu mohla sama. Kdyby před lety se po tom, co jí řekl Lorent, nesnažila tolik o tom, aby pak s ním nečekala dítě, mohla mít dítě už tehdy. Sice Lorentovo, ale měla by dítě.* Já už půjdu. *Řekla jenom Alisee a vydala se ke dveřím. Alisee bylo líto, že ji s tímhle nemohla pomoct. Jediné co mohla, bylo pokusit se oživit Klause. Ale nechtěla jí o tom říkat, kdyby se to nepovedlo. Jenom by měla naději a pak by o ní přišla. Po jejím odchodu alespoň vzala mobil a napsala zprávu Elijahovi, aby věděl, co se stalo.* - kód:
-
Kouzlo nefungovalo, Rebekah je pořád upírem. Myslím, že to kouzlo prostě na Původní upíry nefunguje. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Mon Feb 16, 2015 1:45 pm | |
| *Po pohřbení Roderickovi hlavy se vrátila zpátky do domu. Věděla, že dneska je v Rousseau's párty, ale neměla chuť tam chodit ani na chvíli. Raději proto zůstala doma a většinu večera myslela na Rodericka. V jednu chvíli brečela a v jinou na něj v duchu nadávala. Někdy oboje dohromady. Nakonec ale usnula, v menším obležení kapesníků. Ráno po probuzení si někdy během snídaně vzpomněla na Kola. Chtěla mu říct o Genevieve, i když o ní mu už nejspíš někdo řekla. Ale taky mu chtěla připomenout, co ji slíbil ohledně Vánoc. Proto začala hledat svůj mobil, akorát ho nemohla nikde najít. Včera byla trochu rozrušená a tak si teď nedokázala vzpomenout, kam ho včera položila. Nakonec jeho hledání vzdala a načmárala na papírek vzkaz, který pak odeslala kouzlem ke Kolovi.* - kód:
-
Kole, mohl by ses u mě v nejbližší době zastavit? Nejlépe dneska. -A |
| | | Sophie Deveraux
Poèet pøíspìvkù : 957 Join date : 15. 08. 14 Age : 33 Location : New Orleans, French Quarter
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 5:09 pm | |
| (Vzkaz zaslaný pomocí kouzla.) - kód:
-
Druhá strana se rozpadá hodně rychle. Musíš si pospíšit, pokud chceš oživit Klause. - Sophie |
| | | Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 7:55 pm | |
| Bohužel, auto zůstalo na plantáži, takže zase musel chodit po celém městě pěšky. Taxík se mu shánět nechtěl. Už se stmívalo, ale to mu nevadilo, protože tmu měl rád. Je to přece upír, noční tvor, tak ještě aby mu tma vadila. I když byl Aliseyn dům docela daleko od hotelu, šel svižnějším krokem než normálně - chtěl to mít co nejdříve za sebou, aby se mohl vrátit k Gen. I když jí věřil, nechtěl ji nechávat dlouho samotnou, protože kdo ví, co by se mohlo stát. Dneska jsou lidi všude, na pokoj jí může vlízt nějaká pokojská nebo tak něco, a je po ní. I když se Gen dneska dost vyřádila, jak na tom klukovi, tak na něm, čerstvá krev je prostě čerstvá krev. Za nedlouho už stál před jejím domem a prst měl na zvonku. Snad to uslyší. I kdyby třeba už spala, mohlo by ji to probudit. Od čeho zvonky jsou? Jsou hlasitější než klepání, otravnější než klepání, tak ať ji aspoň probudí, pokud spí. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 8:12 pm | |
| *Čekala, jestli se jí Kol nějak ozve nebo přijde, ale nějak ji neodpověděl. Možná to bylo tím, že mu poslala zprávu kouzlem, takže jí nemohl odpověď poslat stejným způsobem zpátky. Ale věděla, že Kol se dřív nebo později ozve, takže nijak nespěchala. Jenom doufala, že se nestaví až po Vánocích, protože právě na svátcích se s ním chtěla domluvit. Ale s blížícími Vánocemi se alespoň dala do ozdobení domu. Chtěla tady mít trochu tu vánoční náladu. Jakmile byla hotová s tím, tak pak pracovala na kouzlu pro oživení Klause. S tím trávila většinu času v poslední dobou. Taky chtěla, aby to vyšlo. K večeru už ani nečekala, že se Kol objeví a tak se rozhodla si trochu odpočinout. Pustila si televizi, ale to co dávali ji nějak extra nezajímalo, takže přitom usnula. Vzbudil ji až zvonek. Trvalo jí proto trochu déle, než vypnula televizi a došla ke dveřím. Po otevření zjistila, že Kol nakonec přeci jen dorazil.* Kole... Ahoj. *Promnula si oči, aby se trochu probrala. Vypadal trochu ospale.* Pojď dál. *Sice už byl Kol pozvaný dříve, ale to neznamená že ho nepozve dál a budou to řešit na chodbě. Zavřela za ním dveře a pokračovala dál do bytu.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 8:26 pm | |
| Stále čeká přede dveřmi a čeká, až mu Alisea otevře. Nemohl se pořádně ani soustředit na její dech či bití srdce, protože přes řev té televize nebylo nic slyšet. Najednou ale její zvuk utichl a on uslyšel něčí kroky, jak míří ke vchodovým dveřím. Tak přeci jenom doma je. "Ahoj, Aliseo," taky ji pozdraví a trošku pozvedne obočí, když vidí, jak vypadá. "Koukám, že jsem nepřišel moc vhod, co? Právě jsem probudil těhulku, snad dnešní večer přežiju," ušklíbne se a nakonec se zasměje. "Snad nejsi tak agresivní jako Hayley. No, s ní jsem teda netrávil moc času, ale ono stačilo to naše malé setkání, když jsem byl uřknutý. Ale už jsem zticha, zase mluvím o zbytečnostech," mávne nad tím rukou a to už ji následuje dovnitř do bytu. "Tak o čem jsi se mnou chtěla mluvit?" řekne, když chodbou míří do obýváku. Když tam došli, Kol si sedl na pohovku. Nečekal na její svolení, proč taky? Stejně by mu řekla, ať se posadí. Kdyby nebyl upír, mohl by se vymlouvat na to, že ho z té cesty k ní bolí nohy. Až teď se začal trošku po bytě rozhlížet a mohl si všimnout, že od minula tu přibylo pár malých serepetiček s vánoční tématikou. "Hezká výzdoba," ušklíbne se a pohledem zase skončí na ní. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 8:41 pm | |
| Usnula jsem u televize, takže nějak extra prospěšný spánek jsi nenarušil. Aspoň mě ráno nebude bolet za krkem. *Ujistila ho a vyslechla si pak, co říkal o agresivitě těhotných.* No, já mám narozdíl od Hayley pár kouzel, které by ti mohli trochu znepříjemnit situaci, takže si taky dávej pozor na jazyk. *Upozornila ho a mírně se přitom pousmála. Vedla ho ke gauči a přitom si vyslechla jeho otázku. Zatím mu na ní neodpověděla, spíš si v hlavě skládala, jak by měla začít. Nakonec ji z myšlenek vyrušila jeho poznámka o výzdobě.* Díky. *Mírně se pousmála a pak se posadila na křesle. Ruce si položila na bříško, po kterém se pohladila. Poslední dobou už nosila jenom těhotenské oblečení, protože nic jiného ji už nebylo. Ale aspoň měla už nalezené ty pěkné kousky v obchodě.* Vlastně jsem ti chtěla něco říct a pak ti něco připomenout. Jenom nevím, jestli tu první věc už nevíš. Už jsi zjistil, kdo se objevil včera ve městě? |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 8:53 pm | |
| "Spánek je náhodou prospěšný pořád! Já ať usnu kdekoliv, tak mě za krkem nebolí. Jedna z mála výhod upírství - netrpíme bolestmi zad, kloubů a svalů. Ani ničím jiným. Když nad tím tak přemýšlím, nikdy mě nic takhle moc nebolelo, ani když jsem byl člověk. Asi mám štěstí. Teda, moment. Krk mě párkrát bolel, když mi ho má milovaná sestřička zlomila. A srdce," položí si ruku dramaticky na hruď, tam, kde se srdce nachází, "to mě bolelo už nespočetkrát, díky našemu vykutálenému bratru." Nemluví o něm ve zlém, ani náhodou. Je mrtvý, nechce o něm mluvit zle, to se nedělá. Většinou se nemluví o nikom zesnulém ve zlém, ale třeba jejich matka nebo otec, to bylo trošku něco jiného. "A já mám superupíří rychlost, tak pozor na mě," začne jí z legrace vyhrožovat taky. Potom se společně odeberou do obýváků a on se posadí na gauč. Na její díky jenom kývne hlavou na znamení, že nemá zač. Když si položila ruce na bříško, musel se pousmát, už z ní byla taky pořádná koule. Ale to jí říkat nebude. Když nad tím tak přemýšlel, Claire asi bude hodně štvát, když bude mít na její adresu takové poznámky, jako má na Aliseu, nebo jako měl na Hayley. Ale na to si bude muset zvykat, holka zlatá. "Vím, kdo se objevil včera," koukne se na ni a přikývne. "Vlastně jdu od Genevieve přímo sem." Potom jenom čeká, co že mu to chtěla připomenout. Znovu se začne rozhlížet kolem sebe a vedle sebe na gauči uvidí takový malý zmuchlaný papírek. Nedá mu to a vezme ho do ruky, protože to vypadalo jako vzkaz zaslaný čarodějkou. Přečte si ho ještě dříve, než mu stačí Alisea něco říct. "Ty se snažíš oživit Klause?" podívá se na ni tázavě, možná i docela překvapeně, protože to nečekal. Oni dva se nikdy neměli moc v lásce, tak proč teď? Proč ho chce oživit? |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 9:30 pm | |
| Víš, co je výhodou být těhotnou? Těhotenství ti tohle všechno několikanásobně vynahradí. Někdy by sis to měl zkusit. Jestli chceš tak ti na to vymyslím nějaké kouzlo. *Malinko se nad tím ušklíbla, i nad tím jak pak naříkal nad svým srdcem.* Nebuď tak dramatický. Kolik srdcí jsi zlomil ty? Vsadím se, že tě je víc než těch tvých jizvách na srdci. *Pousmála se. Takovéhle sourozenecké dohadování a škadlení ji chybělo. A většinou tohle se jí dělo spíš s Kolem. S Elijahem a Finnem probírala spíš něco vážnějšího, s Klausem se hádala a s Rebekah zase měli spíš babský pokec. Když tam pak seděli, tak si všimla, jak má pořád zapnutou bundu, až ke krku.* Odkdy Původní upíři mají zimnici? *Poznamenala k tomu. Od Kola se pak dozvěděla, že o Genevieve už ví. Trochu se jí ulevilo, aspoň mu to nemusí říkat ona. I když trochu jí vrtalo hlavou, jak to teď ti dva spolu mají, když přišel od ní.* Takže tu nepříjemnou část máme za sebou a můžeme přejít k té příjemné. Pamatuješ si, že jsi mi před pár měsíci slíbil, že na Vánoce budeme spolu? *Pozvedla obočí. Mezitím si Kol všiml toho papírku. Ona si ho až doteď nevšimla. Když spala tak se jí objevil v ruce, ale v té rozespalosti po probuzení si ho nevšimla a vypadl jí z ruky. Kdyby věděla, co je na něm, tak by Kola asi zarazila, aby to nečetl. Takhle spíš ji zarazila jeho otázka.* Jak... *Ani nedokončila větu a hned se zvedla, došla ke Kolovi a vzala si od něj ten lístek. Rychle ho přelétla pohledem. Takže s tím kouzlem bude muset si pospíšit. Snad se jí ho povede dokončit ještě do konce roku. Po několika vteřinách se podívala na Kola. Uvědomila si, že mu pořád neodpověděla. Sice to chtěla zkusit utajit, ale nechtěla lhát.* Ano, chci zkusit oživit Klause. *Potvrdila mu to. Usadila se pak na gauči vedle Kola, nechtěla se jí už vracet ke křeslu.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 9:51 pm | |
| "Ne, díky, tohle fakt zkoušet nechci. Dovedeš si představit, jak se z něčeho tak krásnýho," začne si pře bundu hladit svoje břicho, "stane něco tak... Velkýho?" podívá se na ni, tedy spíše na její bříško a se zasměje. "A navíc, dětí tady bude víc než dost. Když počítám s tím, že se někdy Hope vrátí, tak už to jsou tři." Hups. Neuvědomil si to, že o Claiřině těhotenství se nemluví. Třeba si toho Alisea nevšimla, že řekl tři. A i kdyby, nějak to zakecá. To on uměl. "To záleží na tom, jak to lámání srdcí myslíš," ušklíbne se a dívá se na ni, "buď myslíš srdce těch dívek, které se do mě bláznivě zamilovaly, a nebo myslíš ta srdce, která skončila v mých rukách a mimo tělo majitele. Dalo by se říct, že ty jsem vlastně taky zlomil. Když nad tím tak přemýšlím, možná srdce některých dívek byla zlomená nadvakrát. Však víš, každý jsme měl někdy trošku temnější období..." ušklíbne se. Možná by o zabíjení neměl mluvit, protože Alisea to neměla ráda. A zvlášť o zabíjení nějakých mladých, bláznivě zamilovaných dívkách. Jo, kdyby to teď mohl vzít zpátky, udělal by to. Jistě si vyslechne kázání. Když si všimla toho, že si ještě pořád nesundal bundu, trošku výmluvně se na ni podíval. "No, asi od tý doby, co v zimě nenosí trička," řekne a bundu si rozepne asi do půlky. Pak si ji ale zase zapne. "Přece ti tady nebudu běhat polonahej, nejsme malé děti ani manželé," ušklíbne se. "Proč je Genevieve nepříjemná část?" podívá se na ni tázavě, tohle chce slyšet. Myslela tím snad to, že je upírka? Tohle mu připomíná, že se chtěl zeptat na vraha Klause. No, možná později. Trošku ho zarazila tím, když se zeptala na ty Vánoce. "...no, pamatuji. Ty už jsi začala něco plánovat?" podívá se na ni tázavě, protože vážně neví, jestli tenhle slib dodrží. Vrátila se Gen, měl i Claire, teď Alisea... Tak s kým má na ty Vánoce být? Když k němu přišla a vzala si od něj papírek, pozorně ji sledoval. Nevěděl, že měla v plánu Klause dostat zpět. "Kdy ses mi o tom hodlala zmínit? A vůbec, ví to někdo jiný, kromě Sophie? Elijah, Beka, kdokoliv?" Sleduje ji jako otec, který právě přistihl dceru při něčem nekalém. Podle něj by jí to Beka okamžitě zatrhla, protože by se bála o její dítě. Stejně tak Elijah. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 10:12 pm | |
| Neboj, lidi by si akorát mysleli, že máš pivní břicho. Ještě si k tomu pořiď pleš, vousy a bude z tebe typický chlap ve středních letech. *Zasmála se, když si ho představila. Vypadal by komicky. Když se pak Kol zmínil o třech dětech, tak ji hned došlo, že tím jedním dítětem myslí dítě Claire.* Takže Claire si to nakonec nechala? To je dobrá zpráva. *Ona měla na to svůj názor a dítěte by se takhle nikdy nevzdala. Ale Claire prostě zapochybovala, to se může stát každé. Hlavní je rozhodnout se správně. Nad Kolovými popisu vytrhávání srdcí protočila oči.* Jsi děsnej. *Rýpla si do něj. Nad tím, že byl bez trička se ušklíbla.* Něco bych ti na sebe půjčila, ale moje oblečení by ti moc neslušela. A z toho pro muže tady mám... *Na chvilku se zamyslela a trochu zavzpomínala. Pak si ale uvědomila, že Oliver v tom odešel pryč.* Ne, on si to odnesl, takže tady nic nemám. Musíš vydržet bez toho. *Pokrčila rameny. Jí by teda bylo úplně jedno, jestli by tu dřepěl s tričkem nebo bez. Maximálně by jí z pohledu na něj začala být zima, i když jemu by nebyla.* Genevieve je teď jinačí a pár lidí s tím má problém. A taky s tím že nikomu nedala vědět, že je naživu. *Zatím úspěšně se jí dařilo skrývat svoje pocity ohledně ní. Byla na ní pořád naštvaná.* Ale ty s ní asi vycházíš dobře, když jsi od ní odešel bez trička. *Dala si dvě a dvě dohromady, takže jí došlo, co se zhruba dělo. Aspoň že jejich vztah se nijak nezměnil a Kol může být dál spokojený.* Ne, ještě jsem nic plánovat nezačala. Jenom zdobit. Ale tak trochu jsem se spoléhala na tebe. Nechce se mi trávit Vánoce samotné. *Pokrčila nad tím rameny. Maximálně ještě mohla zkusit trávit Vánoce v sídle, ale ze sídla měla teď smíšené pocity a z Vánocí tam nebyla moc nadšená.* Chtěla jsem vám o tom všem říct až poté, co bych to kouzlo provedla, když by teda bylo úspěšné. Nechtěla jsem nikomu z vás dávat naději, která by pak nevyšla a bylo by z toho jenom další zklamání. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 10:39 pm | |
| "Prosím, to ani neříkej. Vypadal bych směšně!" podívá se na ni dotčeně, ale pak se začne smát. "Až teď si začínám vážit toho, že jsem se upírem stal takhle mladej, v tý největší formě a v tý době, kdy po mně všechny holky z vesnice šílely." Co by sakra dělal jako pupkatý, vousatý a plešatý chlapík ve středních letech? Mohl by se snažit o nějakou ženskou jak chtěl, ale bez ovlivnění by si o něj žádná neopřela ani kolo. Natož Genevieve nebo Claire. Vždyť by ho k sobě ani nepustily, vypadal by jako úchyl, co by je zatáhl do nejbližší uličky za účelem malého potěšení. Když řekne jméno Claire, asi vypadá docela překvapeně. "Nevěděl jsem, že to o Claire víš... Ale jo, nechala si to." Chvíli přemýšlel, zda říct 'to' a nebo 'ho'. Ale asi bylo na Claire, jestli chce, aby všichni věděli, jestli to bude kluk nebo holka, tak to říkat nebude. "Já jsem děsnej? Nedovedeš si představit, jak ty holky byly dotěrný. To bylo Kole se, Kole tam, vem si mě, miluju tě. Zabila bys to," ušklíbne se na ni. Čekal teda větší kázání a ne jenom to, že je děsnej. "Ne, že by mi to neslušelo, mně sluší snad všechno," ano, Kolovo sebevědomí se zase projevilo, "ale bylo by mi to asi trošku volnější. A poslední dobou jsem spíš na upnutější věci," ušklíbne se. Čekal, jestli tady bude mít něco chlapského, ale nakonec se ukázalo, že ne. "Nevadí." Stejně to tričko ani nepotřebuje. Zima mu nebyla a v bundě nebylo vidět, že ho nemá, tedy pokud se někdo extrémně nesoustředil, aby na něm našel nějaké nedostatky. "Genevieve má důvody k tomu, aby byla jiná. Ty ses jistě taky nechovala podle svých představ, když ses přeměnila v upíra, Aliseo. Neměla v plánu se vracet, proto nikomu nedala vědět. A vůbec, kdo všechno s tím má problém, kromě tebe?" podívá se na ni tázavě. "A když už jsme u návratu Genevieve, prý ses nějak netvářila, když přivezla vraha našeho bratra?" Chce vědět, proč. Je to důvod k tomu, že mluví o Genevieve dneska tak zvláštně? "Jo, vycházíme spolu dobře a doufám, že budete vycházet dobře i vy dvě spolu.." Tak, a teď jak jí opatrně říct, že neví, jak to na Vánoce bude..? "Myslel jsem si, že počítáš s tím, že přijde i Bex a jiní? Třeba Elijah..?" začne trošku opatrně, asi z toho nebude nadšená. "Já prostě teď nevím, jak to bude. Vrátila se Gen, ale je to teď složitý. Nevím, jak to chce na Vánoce, nevím, jestli bude moct být se svojí dcerou, a od toho se to všechno bude odvíjet. Pokud bude s Kate, já u tebe klidně budu, ale musíš pochopit, že teď tu musím být hlavně pro ni... A pak je tu taky Claire. Ona by asi mohla trávit Vánoce v zátoce u těch svých vlkodlaků, ale je tady možnost, že by je třeba chtěla trávit se mnou... Ještě jsme se o tom moc nebavili. Takže opravdu nevím, Aliseo, a nechci ti tady slibovat hory doly. Při nejhorším přece můžeš jít do Sídla, ne? Tam teď nejsou žádní otravní upíři. Jenom Beka," řekne a mírně se pousměje. "A s Hayley spolu vycházíte, ne?" Moc si teď nevybavoval, jak na tom ty dvě jsou, ale doufal, že dobře. "Chtěla jsi nám o tom říct, až budeš třeba mrtvá, co? Nebo tvoje dítě? Bude to hodně náročný kouzlo, Aliseo." |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Feb 18, 2015 11:20 pm | |
| Jsi si jistý, že šílely po tobě? Co když se tak jenom snažily zakrýt svoji lásku ke Klausovi, Elijahovi nebo Finnovi? *Nemohla si odpustit a musela si do něj zase trochu rýpnout. Stejně netušila, jak to oni měli tehdy se vztahy, jestli při té přeměně někdo někomu nadbíhal. Všichni byli ve věku, kdy by si měli někoho najít.* Zjistila jsem to, když jsem ji tady dávala dohromady po tom útoku na sídlo *Řekla jenom krátce ke Claire. Myslela si, že Kol ví o tom, že se podílela na tom útoku, a tak se o tom prostě ledabyle zmínila.* Mohl jsi je ovlivnit. *Upozornila ho, když se vyjádřil ohledně těch dívek. Přitom se na něj podívala trochu káravě. Nikdy nesouhlasila se zabíjením, pokud to nebylo nutné. Nad jeho poznámkou o jejím oblečení protočila oči. Byl to prostě Kol, to nemělo cenu komentovat.* Sophie nebyla nadšená z toho, jak se chovala a že nikomu nedala vědět. *Jí bylo docela jedno, jestli o tom Genevieve někomu řekla nebo jak se teď chovala. Vadilo ji akorát to, co udělala. A právě o tom se teď Kol zmínil a ona mu to bude muset vysvětlit. Ale nechtěla na to ještě odpovídat, takže odpověď na tuhle otázku odložila. Místo toho se zaměřila na vánoční problematiku.* Té představy, jak jsme všichni na Vánoce, jsem s už vzdala. A mám pocit, že Elijah je na mě naštvaný, že jsem mu lhala. S Hayley jsem dlouho nemluvila. S Rebekah by to bylo snad bez problémů, myslím, že po tom všem by jí nějaké vánoční rozveselení prospělo. Ale mimochodem strávit s Claire Vánoce by mi nevadilo. Bavili bychom se o trablech těhotenství a když už by si přestal poslouchat, tak bychom pomlouvaly tebe. Ale trávit teď Vánoce s Genevieve... No, nějak bych to překousla. V nejhorším bych s ní taky pomlouvala tebe. *Pak přišlo to, co očekávala. Že vytáhne strach ohledně toho těhotenství.* Vím, že to je riziko zkoušet to v mém stavu. Jenže nikdo jiný to neudělá a četl jsi sám, že Klausovi dochází čas. Nemá čas vyčkávat několik dalších měsíců, než porodím. A pak už to bude bez šance. Musí se to provést co nejdříve. Ale udělej mi laskavost a neříkej to Elijahovi a Rebekah. Nechci jim dávat naději, když to není jistý. *Podívala se na něj prosebně a po téhle žádosti už bylo načase, aby mu odpověděla na jeho otázku o Roderickovi. A protože netušil vůbec nic o něm, tak mu to bude muset vypovědět celé. Povzdechla si. Předchozí veselá nálada se vytratila, vystřídala ji smutná.* A k tomu Klausovu vrahovi... To jak vytáhla tu hlavu mě rozrušilo, protože jsem ho znala. Poznala jsem ho před tisíci lety ve vesnici, kde jsem žila, a zamilovali jsme se do sebe. Žili jsme pak spolu a plánovali jsme rodinu. *Sklonila pohled, aby se podívala na svoje břicho, a pohladila ho přitom.* Malou jsme čekali už tehdy. *Zvedla zase hlavu a otočila ji zase ke Kolovi. Krátce se mu podívala do očí, ve kterých teď už měla slzy, a pak uhnula pohledem. Zadívala se kamsi mimo a pokračovala.* A pak jste se objevili vy a všechno se to zamotalo. Podle toho co jsem zjistila nedávno už ani nevím, co všechno byla tehdy lež a co pravda... Ale nakonec jsem se stala upírem, přišla o malou a Roderick už se mnou nechtěl nic mít. Myslela jsem si, že po mém odchodu pak prožil normální život, jenže jsem se spletla. Někdy v létě vlezl do těla Sophiina barmana a střádal informace. Nakonec přeskočil do těla jednoho čaroděje. Tou dobou přišla Sophie a Elijah s jednou teorií o něm, ale já jsem jim nevěřila. Že to je on, jsem zjistila až pozdě. Uspal mě a já jsem se probrala až další den, když už bylo po všem. *Poté se odmlčela, protože to bylo všechno ohledně toho, co se stalo. Setřela si slzu, která ji tekla po tváři.* Vím, že to je moje vina. Kdybych uvěřila Elijahovi a nebyla tak naivní, tak jsme mu v tom mohli zabránit. Anebo kdybych se nenechala rozhodit tím, co říkal, a nedala mu příležitost mě uspat, mohla jsem ho nějak varovat... Omlouvám se. Je mi to líto. *Podívala se pak Kolovi do očí. Čekala, že ji bude nějak obviňovat, protože za to taky mohla a zasloužila si to. Byl to její druh a ona mu nezabránila v tom, co udělal. Taky proto se snažila Klause tak oživit, aby to napravila.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 1:09 am | |
| Na chvíli se zamyslí, když řekne, že možná nešílely po něm, ale po jeho bratrech. "Ne, ne. To ani náhodou. Všechny moc dobře věděly, že jsou Klaus i Elijah bláznivě zamilovaní do místní krásky - Tatiy, takže ne, do nich jistě zamilované nebyly, protože věděly, že nemají šanci. A Finn? Ten dělal všechno podle matky a otce, bez jejich souhlasu by se snad ani do řeči se žádnou nedal." Dobře, to možná přeháněl, ale Finn mu pil krev, tak proč ne? "Takže ve vesnici jsem zbyl z Mikaelsonů jenom já. A vlastně i Henrik, ale ten byl mladší, měl ještě času dost, na nějaké radovánky," ušklíbne se. "Zbožňuju vylučovací metodu. Vždycky se díky ní dobereš výsledku. A o to lepší je, když se ti ten výsledek zamlouvá," ušklíbne se znovu a ukáže prstem 'nenápadně' na sebe. "Aha. Jo, zmínila se mi, že byla součástí toho útoku na sídlo. Nic jí ale nevyčítám, protože i kdyby tam nebyla, stane se úplně to samé. Vlastně bych řekl, že za to může tak trošku Beka..." Ty dvě se pořád kočkovaly, byly jak malé děti. Malé holčičky, které se přetahují o panenku. Claire vzala panenku Becce, ona se s ní začala prát a hádat. Claire nakonec panenku Becce přenechala, ale Beka jako by pořád nějak nesnesla, že si ji Claire vůbec dovolila sebrat. "To jsem samozřejmě mohl, ale nebyla by to taková zábava. A navíc, měl jsem i hlad, to snad chápeš," pokrčí rameny a nevinně se na ni podívá. To, že zabíjel v tak velkém množství se omluvit moc nedalo, ale prostě to tak bylo, a už to nikdo nevrátí. A Kol by to ani vracet nechtěl. Byla to sice černá minulost, ale byla to jeho minulost, a byl s ní smířený. Byl si vědom všeho, co udělal. "Sophie ví, proč se Genevieve chovala tak jak se chovala. A já už to taky vím, ale s tím rozdílem, že ke mně už se chová dobře. A víc než to," ušklíbne se a následně se pousměje. Přemýšlí o tom, že by mohl Sophie říct, jak pokročil s Gen. Sice se na žádné takové spolupráci nedohodli, ale Sophie by mohlo zajímat, že Kol donutil Genevieve zase chovat se normálně, tedy aspoň k němu. Pokud ji naučí sebeovládání (což jistě ano), za chvíli se bude chovat normálně k ní i ke svojí dceři. Doufal, že to bude co nejdřív, protože moc věděl, jak to Gen ničí. Ničí ji to, že se nemůže normálně bavit se svojí dcerou bez toho, aniž by se bála, že jí nějakým způsobem ublíží. "Tys lhala Elijahovi? A v čem, jestli to můžu vědět?" podívá se na ni tázavě. Bylo co říct, aby se Elijah na někoho naštval, takže ho zajímalo, proč je na ni naštvaný. "Myslím si, že nejenom Beka, ale i Hayley by byla ráda za nějaké rozptýlení v podobě někoho, s kým se nevidí každý den. Mně by teda lezlo na nervy být pořád a pořád jenom s Bekou. Chudák Hayley." Ne, že by neměl Beku rád, ale jemu stačilo ji vidět párkrát do týdne, nemusel se s ní vidět každý den. Koneckonců vlastně ani nevěděl, jestli jsou na sebe pořád naštvaní. "S Claire by to asi problém nebyl, ale nevím, jak s Genevieve. Ona by byla asi spíš radši někde sama. Možná úplně sama, takže já budu rád, když spolu budeme na Vánoce. To víš, nový upír, zesílené emoce. Ty to vlastně musíš mít tak nějak podobně, ne? Těhotné ženy většinou bývají náladové, citlivé..." pokrčí rameny a nevinně se usměje. "Jo, a kdyby to náhodou nějakým zázrakem vyšlo s Claire, zapomeňte, že se budete bavit o trablech těhotenství. To fakt ne. Radši bych zmizel někam na vánočního panáka," ušklíbne se. Když se takhle o těch Vánocích bavili, začal přemýšlet o dvou věcech. Tou první byly dárky. Komu má vůbec dárek koupit a na koho se má vykašlat? Co jim koupit? Sakra, s tím bude mít problémy, na tohle nikdy nebyl. Pak tu byla druhá věc... Co kdyby slavil Vánoce v jeden den s Gen i s Claire? Co v jeden den - rovnou ve stejnou dobu. Obě by byly jistě nadšené, že jsou s Kolem, a pro Genevieve by to byla jistá zkouška, zda se dokáže ovládat. To by o tom ale ani jedna z nich nesměla vědět... No uvidí, jak to vymyslí. Tohle rozhodně špatný nápad nebyl. "A to to nemůže udělat Sophie? Vždyť má síly taky dost a rozhodně je ve větším bezpečí než ty, to musíš uznat. Nejsem si jistý, jestli si to chci nechat jen pro sebe, protože nechci, aby ses někdy kolem Vánoc zabila. Ono by stačila i jenom malinká zmínka a Beka by začala vyvádět. Mám? Nemám? Mám vážně dilema." Vážně neví, co s tím. Nechce, aby se jí něco stalo, ale zároveň chce, aby byl Klaus zpátky, hlavně kvůli Hope. Věděl, že o něj se už teď nezajímá, s tím byl smířený. Ale ta holka potřebovala tátu. "Nakonec se Klaus nevrátí a ty se zabiješ. Paráda. Tleskám, výbornej nápad," řekne ironicky a zatleská. Když pak začala mluvit o Klausově vrahovi, pořádně nastražil uši. Chtěl vědět, co za hajzla to byl. Chvilku mu trvalo, než mu došlo, o kom to vůbec mluví. Jistě, mluvila o tom svém amantovi, s kterým čekala před řadou let dceru. Vůbec se mu nelíbilo, co tady teď slyšel. Vypadal rozčileně. Nejen vypadal, on opravdu rozčilený byl, ale ne na Aliseu, na toho Rodericka. Viděl na ní, že jí to opravdu všechno mrzí, vždyť pláče. "Aliseo, tohle bude možná znít hnusně vůči tobě, ale zasloužil si to. Kdyby tě fakt hodně miloval, nevykašlal by se na tebe ani jako na upírku. Byl to čaroděj, snad by se snažil přijít na něco, jak to zvrátit. A to není o tom, že by nemohl být upír s čarodějem. Vždyť se podívej na mě a na Genevieve. Jak dlouho to tak bylo. Určitě věděl o tom, že zase čekáš jeho dítě. I přesto, že to věděl, se k tobě nevrátil. Jsem rád, že Genevieve přivezla jeho hlavu. A když teď slyším, co za šmejda to bylo, je jenom bonus, že ta hlava byla jeho. Ty se hlavně nemáš za co omlouvat, Aliseo. Nemohla jsi vědět, co má v plánu. A pochopím, když mě teď za to, co jsem řekl, vyrazíš, přece jenom jsem o něm nemluvil moc pěkně. A o mrtvých by se mělo mluvit v úctě, ale v jeho případě mi to moc dobře nejde, to snad chápeš," kouká na ni i trošku tázavě, protože čeká na její reakci.
|
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 8:58 am | |
| Takže Finn byl poslušnej, Klaus a Elijah zaměstnaní Tatiou, Henrik ještě malej a ty jsi byl zaměstanej všema sukněma. A co Rebekah? Za ní se zase otáčeli všichni muži? *Byla docela zvědavá na to, co se s nimi dělo, když u toho nebyla, co všechno prošvihla, proto takovéhle rozhovory vítala.* Já myslim, že ani jedna z nich v tom není nevinně. Když bychom dali Claire kůl z bílého dubu a zajistili, že ať provede cokoliv, tak se jí pak nikdo nebude mstít, co by asi tak udělala? *Byla přesvědčená, že Claire by se snažila Rebekah všechno oplatit, když kvůli ní šla do toho boje.* Ty dvě by se měly už nějak usmířit. Tohle hašteření už je až moc zdlouhavé. *K tomu, jak Kol tehdy vraždil, se už raději nevracela. Maximálně by nad tím mohla znovu nějak protočit oči a to by bylo všechno. Nějaké kázání by stejně nepomohlo.* Dokážu si představit, co bylo to víc. *Narážela tím znovu na to, jak tu je bez trička. Značilo to, že jsou spolu v pohodě. Sice to nečekala, když Genevieve místo, aby mu dala vědět, že je naživu, tak si vybrala nahánění Klausova vraha. Ale přála ten jejich vztah Kolovi. Aspoň někomu v téhle rodině něco vycházelo.* Elijahovi jsem lhala, že nevím, kdo zabil Klause. Teď už mu došlo, že jsem mu lhala. Ale asi se tam stejně někdy během svátků zastavím aspoň na chvilku. *Poznamenala. Ale během toho, co říkal Kol o Rebekah si něčeho všimla. Poslední dobou míval ohledně ní takové poznámky, stejně jako Rebekah nebyla moc nadšená z Kola, čehož si všimla už dříve.* Co se stalo mezi tebou a Rebekah? *Zeptala se přímo, nemělo smysl kolem toho chodit jako kolem horké kaše. Aspoň na to konečně přijde.* Kdyby tam byla i Genevieve, tak bychom ji nějak dokázaly zkrotit. Ty máš svoji sílu a rychlost, já mam svoje kouzla a Claire má prsten a mohla by kousnout Genevieve, takže to by jí mohlo přinutit, aby si dávala pozor. Ale byly by to pro tebe vážně zajímavé Vánoce. Jedna nová upírka s čerstvě zesilenými emocemi, dvě těhotné plné hormonů... O zábavu bys měl postaráno. Ale možná bychom mohli přizvat i Rebekah, aby bylo veseleji. A asi i Marcela, když tady bude Claire i Rebekah. A kvůli tobě a Genevieve zase Jacksona. Pak by se ještě mohla zastavit Sophie a Hayley a Elijah by to všechno jenom pozoroval. Schválně kolik z nás by se dožilo Silvestra... Z tohohle by byla skvělá reality show. *Ušklíbla se nad tím. Klid by rozhodně nikdo neměl, spíš by byly hádky na denním pořádku.* Mimochodem jakmile bys zmizel na toho panáka, tak my bychom tě začaly pomlouvat. *Dodala ještě.* Chci vidět jak bys Sophie přesvědčoval, aby riskovala život jenom kvůli oživení Klause. Už tak budu ráda, když se mi ji podaří přesvědčit, aby mi s tím pomohla. Kvůli tomu těhotenství radši budu využívat i trochu její moci, abych do toho nešla úplně naplno. Což mě přivádí k tomu, že bys mi s tím mohl pomoct a být u toho. Co se týče kouzel, tak Sophie ne tak úplně věřím a nebudu mít čas ji neustále sledovat, jestli něco nechystá. A taky by se mi hodilo, kdyby jsi mi sehnal jednu ingredienci na to kouzlo. *Podívala se pak na něj prosebně.* To kouzlo budu muset udělat já, protože nikdo jiný to neudělá. Pořád je tu šance vrátit ho k nám, tak by se o to měl někdo pokusit, dokud je čas. *Doufala, že Kol bude souhlasit. Ona to kouzlo udělá tak jako tak a jenom těžko jí v tom budou bránit. Maximálně ji můžou pomoct. Pak začne mluvit o Roderickovi a očekává pak Kolovu reakci. Ale nedočká se žádného obviňování, protože Kol nakonec nadává na Rodericka.* Nevyrazím tě. *Ujistila ho.* Když jsem se tady naposled bavila o Roderickovi s Klausem, tak jsem mu nevěřila a přišpendlila jsme ho na zdi, trhala mu srdce a pak jsem ho vyhodila. Pak už jsme spolu nemluvili a to, že mluvil pravdu, jsem zjistila až později. Moje poslední slovo k němu bylo "Vypadni". Takže teď radši nebudu vyhazovat ani tebe. Obzvlášť když máš pravdu. *Na chvíli se odmlčela přičemž se snažila nasbírat síly k tomu, aby pak mohla říct to, co chtěla říct.* Nemiloval mě. Sám to přiznal. A teď, když už věděl, že mám stejnou krev s vámi, mě za to nenáviděl. A svoji dceru taky. Ani by mu nevadilo, kdyby nás obě při snaze zabít vás taky zabil... Ale já jsem asi naivní, blbá, nebo všechno dohromady, protože stejně k němu pořád něco cítím. Ani nevím, co bych dělala, kdybych ho ještě někdy stihla potkat. Tohle za mě vyřešila Genevieve. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 12:28 pm | |
| "Přesně tak," přikývne a dívá se na ni. "Vlastně si myslím, že ani kdyby Elijah a Klaus neměli Tatiu, tak se budou ty holky motat kolem mě. Takhle... Já kdybych byl holka v naší vesnici, rozhodně by mě zajímal Kol Mikaelson. Sympatický, pěkný a mladý muž plný charisma... Co víc si přát?" Tohle byla spíše řečnická otázka, neočekával na ni od Alisey odpověď. "Co Rebekah? Snad chápeš, že jsem neměl moc času starat se o ni a o její nápadníky, když se kolem mě všechny motaly... Ale jo, Beka to měla podobně. Byla, tedy je, velmi pěkná, je jasný, že se za ní otáčela hromada chlapů. Ale však víš - dívka, v té době... Rodičům hodně záleželo na tom, aby se provdala, takže ji dost hlídali." Vlastně ani nevěděl, jestli pro ni už měli vybraného nějakého bohatšího ženicha. Pár takových ve vesnici bylo, to ani, ale že by byl nějaký veliký krasavec, to se říct nedalo. "Kdybychom dali Claire kůl z bílého dubu, Rebekah je mrtvá. Tedy pokud by jí dřív nevyrvala srdce z hrudi. Radši ať kolík zůstane v bezpečí u Elijaha. Jsem zvědavý, jestli si tyhle dvě někdy nepůjdou po krku. Nevím, co by se muselo stát, aby tomu tak bylo. Obě dvě jsou tvrdohlavé, ani jedna sama neustoupí." Ano, sice by jim mohl zkusit nějak domluvit, ale pochybuje, že by to mělo nějakou cenu. Možná teď, když je Claire těhotná, by ji mohla nechat Rebekah napokoji. A nebo naopak ne. Závist je hnusná věc a je si jistý, že Beka jí bude to dítě závidět. "Vidíš, jak jsi bystrá," zaculí se na ni, když řekne, že si dovede představit, co bylo to víc. Potom už si vyslechl to, proč lhala Elijahovi. "Stejně se ti za chvíli určitě ozve sám, a když ne, stav se v tom Sídle. Elijah totiž nedokáže být na někoho naštvaný moc dlouho, zvlášť když jde o rodinu. Podle mě už ti odpustil." Myslel si, že ty jeho poznámky na Beky osobu přejde, ale nestalo se tak. Ona se zeptala, co se mezi nimi stalo. Nebyl si jistý, jestli ví o tom, co se tenkrát dělo v Mystic Falls, tak jí to tedy řekne. "Určitě víš, co se povídalo o tom zlém čaroději Silasovi. Všechny matky svoje děti strašily tím, že jim o něm vyprávěly. Prý když se jednoho dne vrátí, nastanou zlé časy, a bla bla. Před mojí smrtí v Mystic Falls se pár upírů honilo za lékem na upírství. Samozřejmě, že mezi nimi byla i naše sestra. Problém byl v tom, že ten lék byl nějak spojený se Silasem, či co. A já se prostě bál, že by se mohl probudit. Chápej, byl velmi mocný čaroděj, jistě by mu nedělalo zabít pár Původních upírů. Mávnul by rukou a byli bychom mrtví, jako obtížní hmyz... Tak jsem Becce možná trošku vyhrožoval s kolíkem z bílého dubu...?" Tuhle větu řekne docela opatrně, jako by s bál, jak na to bude reagovat. "Když jsem zase oživl, Rebekah na to jako by zapomněla, myslel jsem si, že je to mezi náma dobrý, ale chyba. Teď to prostě vyplavalo na povrch a ona mi nevěří, že bych ji nikdy nezabil." To bylo tak všechno, co k tomu měl. "Ještě se můžeš zeptat Beky na její verzi. Ona by ti řekla, že bych ji určitě zabil," pokrčí rameny a už k tomu vážně nic víc neříká. Ať si o tom Alisea myslí co chce, on by prostě Beku nezabil. Jenom nechtěl, aby oživili Silase, tak jí 'trošku' vyhrožoval. "No, to by byly fakt Vánoce k nezaplacení," ušklíbne se po tom, když slyší tu bláznovinu, co ALisea řekla. "To by vážně nešlo. Claire a Gen by se spolui možná nějak snesly, kvůli mně, ale Claire a Rebekah? To ne. Ty by se zabily. A ne, Claire by nemohla kousnout Genevieve, protože ejsli sis nevšimla, nemáme žádnou Klausovu krev, takže by Gen do pár hodin zemřela. A to nechci. Vánoce mají být svátky klidu, ne?" podívá se na ni trošku tázavě. "Vlastně mě napadlo něco, jak bych mohl slavit Vánoce. Bylo by to asi trošku riskantní, ale bylo by to k užitku..." Začne nahlas přemýšlet o těch Vánocích s Genevieve a Claire. To by bylo vážně něco. Byla by docela zábava je sledovat, jak se obě dvě kontrolují, aby se na sebe nevrhly a nezačaly se prát. Jako ne, že by měl něco proti tomu, kdyby se zrovna tyhle dvě prát začaly.. "Máš pravdu, SOphie by ho asi těžko chtěla oživit sama. Ti dva se neměli rádi..." Potom pozvedne tázavě obočí, když se zmíní o tom, že by jí mohl sehnat nějakou ingredienci do kouzla. "Jakou ingredienci? A proč zrovna já?" Poslední dobou mu čím dál tím víc lidí svěřovalo důležité úkoly. To se mu líbilo. Už nebude jako páté kolo u vozu. "Dobře, nebudu ti v tom bránit a ani to nebudu říkat Rebekah a Elijahovi. Ale je ti jasný, že jestli to zjistí, a nevyjde to, budu mít kvůli tobě pořádně zavařeno?" řekne s úsměvem. Doufal, že to vyjde, protože ani o Aliseu nechtěl přijít. Vlastně to byl jediný sourozenec, s kterým dokázal hodně dobře vycházet. "Takže jo, seženu ti, co potřebuješ a budu tam s tebou.. Pochybuju, že by si Sophie něco zkusila, když bych tam byl já," ušklíbne se. "Jsem rád, že si myslíš, že mám pravdu. Když nad tím tak přemýšlím, ani nevím, co byla poslední věc, kterou jsem Klausovi řekl..." Ať přemýšlí, jak přemýšlí, prostě nevěděl. Mluvili spolu naposledy, když mu Klaus říkal, aby nelezl do Zátoky? "Nechápu, jak tě za to mohl nenávidět. Vždyť ty přece nemůžeš, že patříš do téhle rodiny. A vsadím se, že jsou chvíle, kdy bys do ní ani patřit nechtěla," ušklíbne se, protože mohla zapírat jak chtěla, ale tohle byla pravda. I on si to před nějakou dobou říkal, a velmi často. "Ty bys ho zabít evidentně nedokázala, takže jsem rád, že to za tebe udělala Genevieve." |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 1:25 pm | |
| Vynechal jsi ještě svoje velké ego. *Ušklíbla se. Pak si vyslechla, co říkal o Rebekah, i když to nebylo nic určitého. Všichni byli proměněni ve věku, kdy byl čas začít si hledat někoho, s kým by pak měli rodinu. Nevěděla jak Finn, ale u Elijaha a Klause nejspíš záleželo, koho si ta Tatia vybere, jak se teď dozvěděla. Možná i Rebekah už někdo nadbíhal. Akorát Kol si nejspíš raději užíval.* Tak na nový rok si dáme předsevzetí, že je usmíříme. Schválně komu z nás se to podaří dřív? *Pousmála se pak nad tím. K tomu s Genevieve se už nevyjadřovala, ani k tomu s Elijahem. Nejspíš bude muset Elijahovi vysvětlit, co se stalo mezi ní a Roderickem v poslední době. Ale teď si vyslechla popis toho, co se stalo v Mystic Falls. O Mystic Falls toho moc nevěděla kromě toho, že tam všichni nějakou dobu pobyli, než přijeli sem do New Orleans. Ale když se zmíní o tom, co provedl Rebekah, tak se na něj zamračila.* Máš štěstí, že teď nemám po ruce nic pořádného, čím bych tě přetáhla po hlavě za to, že jsi tak blbej. Udělat takovou blbost a vyhrožovat smrtí mladší sestře? *Dívala se na něj káravě, jako kdyby byl malý kluk, který něco provedl.* Ani se nedivím, že je na tebe Rebekah tak naštvaná. Předstírat, že bys jí zabil... *Protočila nad tím oči.* Tohle napravíš. Využiješ na to tenhle vánoční čas a promluvíš si s ní o tom a dáš ten váš sourozenecký vztah dohromady. Musí ti uvěřit, že jsi to jenom předstíral. *Mluvila rozhodným tónem, že to Kol prostě udělá. O tomhle nehodlala diskutovat. Věřila mu, že by ji nezabil, ale zároveň pochopila, že z pohledu Rebekah to vypadalo jinak. Možná být na jejím místě, tak by to taky viděla stejně a nevěřila by Kolovi.* Právě kvůli případnému Claiřinýmu kousnutí by si Genevieve dávala dobrý pozor, aby se od ní držela dál. Tak by se mohlo dosáhnout toho vánočního klidu. *Pozvedla obočí, když zmínil, že ho něco napadlo.* Co jsi vymyslel? *Byla zvědavá, jak to nakonec vyřeší. Ona se nejspíš nakonec na Vánoce buď nějak vnutí k němu anebo půjde do sídla.* Budu potřebovat vlka, živého, nejspíš uspaného, paralyzovaného nebo tak něco. A Sophie by ho asi nesháněla a já si nějak neumím představit, jak s tímhle břichem budu přelézat plot v zoologické a krást tam nějakého vlka... A neboj se, při tom kouzle budu opatrná, aby se mi nic nestalo a abychom to všichni přežili. *Pousmála se, když Kol souhlasil, že jí s tím pomůže a nikomu to neprozradí.* Dám ti vědět, až to kouzlo dokončím. Zatím je ještě trochu času, takže žádnýho vlka zatím lovit nemusíš. *Při rozhovoru o Roderickovi byla pořád smutná, i když už aspoň jí netekly žádné slzy.* Nechtěla jsem ho mrtvého. Chtěla jsem provést to kouzlo a oživit Klause, abych nějak napravila, co udělal. A pak, když bych na něj někdy narazila, nejspíš bych mu sebrala moc, zařídila, aby nemohl přeskočit do jiného těla a nechala ho žít někde daleko odsud. Mohl by se tam užírat svým neúspěchem a tím, že neuvidí vyrůstat svoji dceru... Teda pokud by se o ni aspoň trochu zajímal. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 2:07 pm | |
| "Možná to nebude k uvěření, ale představ si, že tenkrát jsem měl ego menší. O dost menší. Teda ne, že bych ho teď měl nějak obrovský," ušklíbne se na ni. Samozřejmě, že měl, a on si to moc dobře uvědomoval. Když takhle vzpomínal na ty časy před tím, než se stal upírem, uvědomil si, že nebyl vůbec tak sebevědomý jako teď. To asi přišlo s tím upírismem a s tím, jak ho všechny ženy chtěly. Teď bylo otázkou, jestli mu to prospělo a nebo ne. Kdyby za ty roky nenasbíral tolik sebevědomí, pravděpodobně by se mohl s tím, že získá Genevieve, rozloučit předem. "Já to asi předem vzdávám, protože to nemá cenu. Ale ty to rozhodně můžeš zkusit, nebráním ti v tom. A nebo ještě jinak... Ty to zkusíš rozmluvit Rebecce a já Claire. Co ty na to?" podívá se na ni s pozvednutým obočím. Tohle jediné podle něj stálo za vyzkoušení, protože jakmile by on v přítomnosti Beky začal mluvit o Claire, byl by oheň na střeše. S Claire si o tom promluvit zvládne. Už jak jí vyprávěl o tom, co se stalo v Mystic Falls, viděl na ní, že se jí to vůbec, ale vůbec nelíbí. "Kdybys chtěla, máš pořád ještě svoje kouzla, ne? Ale ty mi nic neuděláš, na to mě máš moc ráda," ušklíbne se a v jeho hlase je slyšet jistota. Vážně si byl jistý, že mu nic pomocí kouzla neudělá. "Taky bys to udělala, kdybys byla já. Vždycky jsem se staral hlavně o svůj život, ale záleželo mi i na rodině. A kdyby Beka dokázala probudit toho Silase, což se později stejně stalo, byla naše rodina v ohrožení," pokrčí rameny. "Proč si myslíš, že tě poslechnu a promluvím si s ní? Mluvil jsem s ní už několikrát a stejně mi nevěřila, tak proč by měla teď?" Ona sice zněla, že o tom nebude diskutovat, ale to mu bylo jedno. On se o tom klidně bavit bude. "Tak to bych ještě musel donutit Claire, aby Genevieve nekousla jen tak, jenom kvůli tomu, že ji vůbec vidí..." Když se pak zeptá, co vymyslel, záhadně se usměje. "No, vlastně to souvisí s tím, o čem jsme se bavili předtím. Přemýšlel jsem, že by nebylo špatné strávit Vánoce s Gen i Claire v jeden den. Ve stejnou dobu. Pro obě by to byl docela zážitek, a hlavně pro obě by to byla docela výzva, aby se ovládaly. A myslím, že by se snažily, kvůli mně. Ale nevím, jestli to vyjde, a jestli se o to vůbec pokusím, tak tě chci poprosit, ani jedné o tom neříkej. Protože pokud to tak budu chtít, nebudou o tom smět vědět. Bude to takové malé a příjemné překvapení. Pro obě." Doufal, že to Alisee nebude vadit, protože kdyby to vyšlo, ona bude muset Vánoce trávit s Bekou a ostatními v Sídle. Potom poslouchá, co od něj potřebuje. "Škoda, že to nemůže být vlkodlak. Hned bych měl jednoho kandidáta," ušklíbne se. Samozřejmě, že měl na mysli Jacksona. "Seženu ho, teda doufám, že ho v místní zoologické mají, protože se mi nechce běhat někde po lese a nahánět vlky. To doufám, že se budeš snažit, a že to vyjde. Kdybych viděl, že se s tebou cokoliv děje, prostě tě při kouzle přeruším," řekne rozhodně. Na to, že mu dá vědět, až bude mít kouzo hotové, jenom přikývne. "Aliseo, musíš vědět, že ty nic napravovat nemusíš, protože za něj nemůžeš. Nezodpovídáš za jeho činy. A myslím si, že pro něj by to tvoje řešení byla ještě dost velká odměna. Sice by žil bez moci, ale byla by pro něj vůbec odměna, že je naživu. A pokud se mu příčilo to, že je tvoje dcera Mikaelsonová, tak by mu určitě nevadilo, kdyby ji neviděl vyrůstat." Kéž by mu tak mohl hlavu urvat sám. Škoda, že nebyl v tu dobu s Genevieve... "Myslím si, že už pomalu půjdu, zdržel jsem se docela dlouho." |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 2:52 pm | |
| Tu poslední větu si oprav, máš tam chybu. Teď máš obrovské ego. *Ušklíbla se. Nějak si neuměla představit Kola bez jeho ega, ale možná se mu objevilo až časem. Ono vědomí, že jenom pár věcí na Zemi ho mohou zabít, docela zvyšuje sebevědomí.* Proč mám pocit, že sis právě vybral tu jednodušší část? To není fér. Měli bychom to oba zkusit u obou, tak bude větší šance, že jeden z nás u nich uspěje. *Tušila, že přesvědčit Rebekah bude těžší. U Claire to bylo snazší, protože ona by tak získala větší jistotu, že přežije. Jenže Claire nemohla Rebekah nijak vážně ublížit, takže tenhle faktor u ní při rozhodování nehrál žádnou roli. Když pak Kol, tak rozhodně prohlašuje, že se mu nic nestane, tak zatoužila mu to hned nějak vyvrátit. Proto pomocí pohybů svých prstů a kouzel pozvedla jeden časopis a srolovala ho, jako kdyby ho někdo držel v ruce. Tohle se odehrávala za zády Kola, takže on si toho všimnout nemohl. Maximálně si mohl všimnout pohybů prstů na její ruce, kterou měla položenou na opěradle, ale maskovala to, jakože si prostě hraje s prsty. Mezitím poslouchala, co říkal o Rebekah a o jeho pokus o vyhrožování. Nakonec, když domluvil, tak ho časopis zezadu několikrát praštil po hlavě. Věděla, že ho to nějak extra nebude bolet.* Promiň, cože si to říkal o tom, že bych ti neublížila? *Předstírala, jakože to neslyšela, přitom bylo jasné, že tohle udělala schválně.* Ale s Rebekah si stejně znovu promluv. Klidně i několikrát, prostě dokud ti neuvěří. Nedávno umřel Klaus a přitom to nikdo nečekal, tak si představ, že by se něco stalo Rebekah a ty bys pak litoval, že jsi nestihl včas napravit její mínění o tobě. Pochybuju, že by jsi pak byl spokojený. *Vyslechla si pak to, co říkal ohledně Vánoc s Claire a Genevieve. Musí uznat, že to zní zajímavě.* Tak pokud se ti to podaří uskutečnit, tak mi pak převyprávíš ty zajímavé části. *Pousmála se nad tím. Sice bude trávit Vánoce v sídle, ale aspoň bude mít příležitost promluvit si s Elijahem, čemuž se stejně nevyhne. A bude moct přesvědčovat Rebekah, aby se usmířila s Claire. Je pak ráda, když Kol souhlasí s tím kouzlem a nakonec ani nebude moc protestovat. Jenom doufá, že to kouzlo nepřeruší kvůli nějaké zbytečnosti. K tomu, co říkal ohledně Rodericka, už se ani nijak moc nevyjadřovala, jen mírně přikývla. V podstatě ve všem, co o něm dneska řekl, měl pravdu, jenom pro ní to nebylo lehké přijmout.* Jo, už je docela pozdě. *Ani nevěděla, kolik je hodin a jak dlouho tady spolu sedí.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 7:53 pm | |
| "Ale notak, zas tak obrovský určitě není. Chci tím říct, že se jistě najde mnohem víc lidí s ještě větším egem, než mám já. Jen jsi ještě neměla čest nikoho takovýho poznat, proto ti moje ego přijde nepřirozeně veliký," ušklíbne se nad tím, jak jí vlastně dokázal vyvrátit to, že on nemá nějak přehnaně velké ego. "Ale ne, nevybral! Ty víc vycházíš s Rebekou, já zase s Claire. A navíc to pro nás oba bude příjemnější, protože můj rozhovor s Rebekou na tohle téma by fakt nedopadl dobře. Jeden z nás by jistě skončil se zlomeným vazem. Já mám Claire, ty máš Beku, a hotovo." Nad tímhle nebude dál diskutovat. S Bekou o tom prostě mluvit nebude. A navíc bude mít teď cestu ke Claire, ohledně těch Vánoc, takže si s ní rovnou může promluvit o tomhle. Nějak mu nedojde, že Alisea něco za jeho zády (a to doslova) vymýšlí. Přijde mu, že si jenom s prsty prostě hraje, přesně tak, jako to kolikrát dělal on. Najednou ho ale přes hlavu několikrát praští srolovaný časopis a on se instinktivně za hlavu chytne a čeká, až s tím Alisea přestane. Kdyby byl člověk, mohl by naříkat, jak moc to bolí, ale on člověk nebyl. Skoro to necítil, nebolelo to. "Aha, asi jsem se zmýlil. Vypadá to, že mě nemáš ráda tak, jak jsem si myslel," řekne naoko ublíženě a pobaveně zároveň. "Nojo pořád, promluvím si s ní. Někdy. No fajn, slibuju, že si s ní promluvím co nejdřív to půjde, jenom abys mi s tím dala už konečně pokoj." Když řekne, že mu to bude muset vyprávět, co se stane během tooh večera s Gen a Claire, tak přikývne na souhlas. "Tak to abych tam dal rovnou skrytou kameru, protože ten večer bude zajímavý úplně celý. Ale vyprávění ti bude muset stačit, no." Když už nemá co říct ani ke kouzlu, ani k Roderickovi, pomalu se zvedne z gauče. "Tak se zatím měj. Hlavně se mi nezapomeň ozvat kvůli tomu kouzlu. A když se do Vánoc už neuvidíme, tak šťastný a veselý," usměje se na ni a potom odejde z jejího domu.
|
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 8:10 pm | |
| Finnem ovlivněný člověk
*Šel pěšky až od Finnova domu. Muž, mohlo mu být kolem třiceti let. Šel si po svých a pro svou přítelkyni měl možná ten nejkrásnější dárek, který mohla dostat. V kapse ho tížila krabička se zásnubním prstenem. Náhle mu cestu zastoupil chlap a zeptal se ho, kolik je hodin. Muž pokýval, byl to dobrácký člověk s vřelým přístupem a podíval se na hodinky. Náhle ucítil prudkou bolest někde na hlavě a nastalo temno. Probudil se až v domě, ve kterém nikdy nebyl. Byl přivázán k židli a na ústech měl roubík. Asi po pěti minutách přišel Finn v obleku a muže dokonale ovlivnil. Kolik mohlo uběhnout času... dvě hodiny, než ovlivněný našel cestu k Alisee? Nehnul ani brvou, když zaklepal a následně i zazvonil na domovní zvonek. Stál tam, výraz naprosto vygumovaný a čekal, než mu někdo otevře.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 8:31 pm | |
| Tak to mi někdy musíš ukázat někoho s větším egem. Pokud teda někdo takový vůbec existuje. *Ušklíbla se nad tím.* Stejně bys mohl zkusit přemluvit Rebekah i ty. Čím víc lidí se o to pokusí, tím větší to bude mít úspěch. Možná. *Pokrčila nad tím rameny. Pak se bavila tím, jak mlátila Kola časopisem do hlavy. Musela se zasmát, když viděla, jak si chránil hlavu. Nakonec se smíchem poslala mávnutím ruky časopis zpět na své místo.* Mám tě ráda. Ale musím pečovat o tvoji hlavu, která potřebuje občas pár ran, aby se ti moc nenafoukla. Ale jestli si s Rebekah nepromluvíš, tak tě prokleju a časopisy tě budou neustále mlátit po hlavě. *Usmála se nad tím nevinně, jako kdyby o nic nešlo. Tuhle kletbu si sice právě vymyslela, ale Kol to bude mít opravdu snazší, když si s Rebekah promluví a urovná.* Ta skrytá kamera není špatný nápad. Ale pro jistotu jich pořiď víc, aby to šlo sledovat z více úhlů. Případně je můžeš dát i do víc místností. Nakonec z toho vážně bude reality show. *Pousmála se nad tím.* Šťastný a veselý i tobě. Ale počítej s tím, že se nejspíš během svátků zastavím za tebou na plantáži předat ti dárek. *Po jeho odchodu pak zamířila do ložnice uložit se ke spánku. Už bylo hodně hodin, takže to netrvalo dlouho a ona usnula. Probudila se až ráno a po snídani opět pracovala na kouzle pro oživení Klause. Vyrušilo ji z toho až zazvoněním. Kouzlem skryla svůj grimoár a všechno, co měla roztažené na stolku, takže nyní to všechno bylo neviditelné. Bylo to takové bezpečnostní opatření vzhledem k tomu, co její grimoár obsahoval. Potom došla otevřít, ale toho muže, který stál na prahu jejích dveřích, vůbec nepoznávala.* Dobrý den. Co potřebujete? |
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Alisea´s House Thu Feb 19, 2015 8:48 pm | |
| Finnem ovlivněný člověk
*Muž čekal, než mu někdo přijde otevřít. Uvnitř stále cítil, že ho využili. Že ho cosi nutí, aby udělal to, co mu bylo nařízeno a neměl žádné řeči. V nitru cítil strach, který se však nedokázal prodrat na povrch, i když to byl nejsilnější cit, co v muži zůstal. Uslyšel, jak se někdo blíží ke dveřím, proto si zandal ruku do kapsy. Musel být připraven na to, co mu bylo poručeno. Stál pořád jako socha, dokud Alisea neotevřela dveře. Když muže oslovila, podíval se na její břicho a ve vteřině ho napadlo, že tohle je špatné. Jeho tvář však nevykazovala žádné známky něčeho, čím by mohl být podezřelý. Podíval se blonďaté ženě do tváře. Nejdříve na její nos, který byl téměř identický s tím nosem "člověka", jež ho ovlivnil. Trvalo to vše jenom vteřinku, ale Finn měl dobře vypočítané, jakou to bude mít účinnost.* Můj dárek. *Promluvil muž hlasem plným strachu. Až teď bylo poznat, že ho ke slovům cosi nutí a nejdou z jeho vlastní hlavy. Pravou rukou bleskově vytáhl zavírací bytelný nůž, který byl ostrý jako břitva a už připraven otevřený, a prořízl si hrdlo. Krev vystříkla na Aliseu, na dveře a na veřeje. Muž už nestihl nic udělat. Rána byla tak hluboká, že z rány proudem stříkala červená horká krev. Bylo moc pozdě. Muž padl na kolena, chvilku tam spočinul, a poté spadl tváří na podlahu haly. Nůž se zasekl na levé straně rány, trčel z něj. Pomalu se kolem jeho hlavy rozléval zbytek krve, jež se dosud nestihl silným proudem dostat ven, když byl ještě muž na nohou. Pár vteřin krev z rány pulzovala v slabých proudech, jak se snažilo srdce ještě něco udělat. V mrtvých očích muže byl strach a mrtvolná hrůza. Finnův první dar.*
Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Fri Feb 20, 2015 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Alisea´s House | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|