The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Alisea´s House

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Oliver Warren

Oliver Warren

Poèet pøíspìvkù : 105

Alisea´s House - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:33 pm

(Když Alisea otevře, nejdřív vyslechne její průvodní řeči a pak vejde. Vlastně ji ani nepozdraví, nemá na to náladu. Jeho teď jen zajímá, jak to myslí s tím dítětem, protože prostě nemůže být jeho, to je hloupost. Prostě nemůže. Zavřel oči, vydechl a pak se na ni otočil) Obojí. (odpoví jí na to, že byl zaneprázdněný a vzkaz k němu došel až teď) Můžeš mi říct, co je pravdy na tom, že jsi těhotná? (podmračí se)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:39 pm

*Zarazila ho jeho ne zrovna příjemná nálada. Kvůli tomu ji na chvíli zmizel úsměv z tváře.* Ještě před pár měsíci jsi mě vítal srdečneji. *Poznamenala a zavřela dveře. Místo odpovědi na jeho otázku se vydala do kuchyně, předpokládala, že ji bude následovat. V kuchyni znovu posunula kolečko u sporáku, aby opět zvýšila teplotu a zamíchala obsah hrnce.  Otočila se pak na Olivera.* Myslím, že tahle otázka je trochu zbytečná, když už to na mě začíná být vidět. *Rukou si pohladila bříško, které už začinalo být vidět.*
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:51 pm

S těmi měsíci to zas nepřeháněj. Je to teprve měsíc a půl maximálně. (podívá se na ni a pak ho zarazí to, co řekla potom. Podívá se na její bříško a opravdu, už se jí malinko vzdouvá, ale opravdu jen nepatrně.) To znamená, že to dítě není moje. (řekne to, jako by jí to oznamoval... zároveň si ulevil) Nejsem zas tak hloupý. Za měsíc a půl těhotenství by ti bylo břicho těžko vidět. (Pak se ale zarazí ještě víc) Ale... počkej, vždyť jsi přeci předtím byla ještě upír. Jak můžeš být těhotná? (je docela zmatený)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 7:59 pm

*Mírně se zamračila nad jeho slovy.* Podívej se pořádně do kalendáře. Jsou to už tři měsíce, co jsem se stala člověkem a tři měsíce od doby, kdy jsme spolu spali. Nevzdávej se tolik naděje... Ale aspoň vím, jaký máš teď na to názor. *Probodla ho za to pohledem a následně se k němu otočila zády. Potřebovala zamíchat obsah hrnce, ale ve skutečnosti to byla jenom záminka, aby se mu teď nemusela dívat do tváře a on neviděl, jak ji tohle zamrzelo. Doufala, že se k tomu postaví lépe. Vždyť kdyby se neobjevilo její staré těhotenství, tak by teď byla opravdu s ním těhotná.*
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 8:08 pm

Aliseo, opravdu nejsem hloupý a v kalendáři se vyznám. Nesnaž se mi tu namluvit, že to dítě je moje, když už je na tobě očividně poznat, že těhotná jsi, protože to rozhodně není tři měsíce, co jsme se tu neviděli, jak se mi tu snažíš namluvit. (podívá se jí do zad) Myslel jsem, že ke mně budeš alespoň upřímná, že ti třeba budu moct nějak pomoci, ale očividně ti jdou lži lépe. Tedy spíše je raději používáš, protože o umu by se dalo spekulovat.(stále na ní visí pohledem, i když se jí dívá do zad, ale ví, že ona to vnímá a že to může být docela dráždivé)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 8:23 pm

*Náhle se otočila a podívala se mu přímo do očí.* Chceš upřímnost? Tak fajn. Chci dítě. Chtěla jsem mít dítě celých tisíc let, co jsem byla upír. Proč myslíš, že jsem se nijak nezabývala antikoncepcí? Tebe jsem si vybrala jako otce pro moje dítě. Ale začínám si říkat, že to asi nebyl dobrý nápad, když vidím, jak se snažíš toho zbavit. A ještě ses mě zapomněl zeptat, jestli jsem náhodou nespala v poslední době s někým jiným, aby sis byl opravdu jistý. *Mračila se na něj a z jejího hlasu bylo znát rozčilení. Zároveň na ní bylo i vidět, jak moc ji mrzí, že se k tomu takhle staví.* A mimochodem růst těhotenstkého břicha bývá individuální. Někdy začíná růst už ve druhém měsíci, někomu zase v pátém a na někom je to sotva vidět i v sedmém měsíci.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 8:42 pm

(Docela ho překvapí, jak to ze sebe najednou takhle vychrlila. A taky ho to zároveň dost znepokojí. Ona si ho vybrala jako otce jejího dítěte? A že by se mu to obtěžovala říct?) Počkej, počkej (udělá rukou zdrženlivé gesto) Takže ty sis tohle všechno naplánovala, aniž by ses mi uráčila se o tom zmínit a zeptat se mě na to? Sakra! Aliseo! (podívá se na ni dost naštvaně) Nemyslíš si, že na dítě mají být dva a že by s tím zatraceně měli oba souhlasit? To ti nedošlo? pak se mi divíš, že to beru takhle? (rozhodí rukama)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 8:54 pm

*Trochu se ji ulevilo, že už nevykládá, že to dítě není jeho. Sice to byla pravda, ale ona tu pravdu předělávala na svojí verzi pravdy.* Já vím. Měla jsem ti o tom říct, o tom, co chci... Ale měla jsem strach, že budeš proti, že nebudeš chtít dítě. A já jsem prostě chtěla dítě. Hrozně moc. Každá vteřina, kdy jsem nebyla těhotná, mi připadala jako mrhání časem. Všechno bylo tak rychle, že jsem to ani neplánovala, prostě jsem to rovnou udělala. Ani jsem nad tím moc nepřemýšlela. *Popošla k němu blíž a nepřestávala se mu dívat do očí.* Promiň, že jsem ti to neřekla.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 9:12 pm

Jo, pravděpodobně bych proti byl, protože jsem se sotva vyhrabal z té kletby a žiju v zátoce a rozhodně nejsem v takovém postavení a situaci, kdy bych si chtěl dovolit mít dítě. (podívá se na ni nekompromisně. Tohle mu prostě měla říct, měla mu říct, co plánuje a on by to buď zatrhl, nebo by se s ní přestal stýkat mnohem dřív, aby se nic takového nestalo. Ale stále je tu ještě možnost, že to není jeho. A on si to hodlá zjistit. Nevěří Alisee na sto procent, to rozhodně ne)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 9:30 pm

*Zastavila se až půl metru od něj.* Pořád se můžeš vrátit do zátoky a předstírat, že se nic nestalo. Dál si žít svůj život a mnou se vůbec nezabývat. *Pronesla lhostejným tónem. Ve skutečnosti ale jen skrývala obavy z toho, že by taková situace mohla nastat.* Jsem připravená se o dítě postarat sama. Trochu jsem s touhle variantou i počítala, kdyby ses zachoval, tak jak jsem doufala, že se nezachováš.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 9:40 pm

Pokud jsi těhotná a pokud je to dítě vážně moje (nad čímž stále pochyboval a rozhodně hodlal udělat menší průzkum. V tomhle by mu mohla pomoci Francesca, její lidi toho hodně ví, protože toho hodně slyší), nebudu takový, že bych se od toho dítěte naprosto distancoval, to ne (zakroutí hlavou... on by od takové zodpovědnosti neutekl, i když by hodně rád chtěl, ale neudělal by to) Ale... myslím, že bys mi mohla dát alespoň trochu času na to, abych to vůbec vstřebal a ten podraz, ano, byl to podraz, vydýchal.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 9:57 pm

Věř mi, že těhotná vážně jsem. *Vzala ho za ruku a položila si ji na svoje lehce vystouplé břicho.* Nebude to dlouho trvat a začne i kopat. *Pousmála se nad tou myšlenkou. Pravda byla, že kopat má začít každou chvíli. Ještě nikdy nekopla, ale mělo by to přijít. Doufala, že to nenastane právě teď.* Ten čas ti dám. *Přikývla* Ale ne moc. Budu potřebovat pomoc se stavěním postýlky.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 10:04 pm

(Když položí jeho ruku na své břicho, chce zaprotestovat, ale jakmile ji tam má, tak už se na nic nezmůže a prostě tam tu ruku chvíli drží, než ji zase táhne. Podívá se jí do očí. Byl to zvláštní pocit takhle sledovat něčí těhotenské břicho, ale nějak se stále nemohl ztotožnit s rolí otce. Jak by taky mohl, když ani prakticky neměl čas se na to připravit. Ne, prostě se mu to nezamlouvalo, ale jestli je to opravdu jeho dítě, postará se o něj. Nějak.) Fajn, to budu rád. (kývne a když se zmíní o postýlce, jenom zase vydechne. Tohle půjde ztuha) Takže kdybys mě omluvila, šel bych toho času využít, dokud ho mám. Myslím, že mám o čem přemýšlet.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 10:30 pm

*Přikývla.* Tak běž. Času máš.... no, než porodím. Takových sedm měsíců.*Pousmála se a odstoupila od něj. Vrátila se zpátky ke sporáku, kde zamíchala obsah hrnce a pak už vypla sporák. Pak otočila hlavu a podívala se na Olivera.* A ozvi se mi pak, až si to rozmyslíš. Ať zase nemusím jezdit do zátoky a ptát se tvého bráchy, který mě mam pocitm moc nemusí.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeFri Oct 03, 2014 10:36 pm

Fajn. Tak dobře. Já tedy jdu (ukáže rukama ke dveřím, pak se k nim i otočí a rozejde se. Snaží se vstřebat to, co se tady dozvěděl. Dokonce se i štípne do ruky, jestli se mu to náhodou nezdá. Nezdálo. KDyž už je u dveří, Alisea ještě po něm chce, aby se jí ozval.) Ozvu se. A mému bratru se nediv. Jsi Mikaelsonová. (I on se teď proklínal za to, ež si vůbec něco začal s Mikaelsonovou. Pak už vyšel ze dveří, došel k dodávce, nasedl a odjel)
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 848

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 11:36 am

*Zpráva Alisee.*
kód:
Dobré ráno, sestřičko, potřebuji tvou pomoc. Můžeš připravit to kouzlo na proměnu v upíra zpět na člověka pro Sophie a Genevieve? Je to důležité. Později se u tebe zastavím a vysvětlím ti, co se stalo. Elijah.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 2:06 pm

*Ráno si docela přispala, dokud ji neprobralo pípání mobilu, který ležel na nočním stolku. Natáhla se pro něj, aby si přečetla, co ji přišlo. Pak si esemesku přečetla ještě několikrát, neboť si v první chvíli nebyla jestli, jestli ještě nespí. Opravdu jsou teď ty dvě upírky? Zdálo se jí to divné a přemýšlela, co se mohlo stát. Ale to sama nevymyslí, bude jí to muset vysvětlil Elijah. Vzápětí mu odepsala.*
kód:
Genevieve pomůžu, u Sophie... uvidím. Napřed chci vysvětlení.

*Klikla na odeslat a pak už vstala z postele. Začala se věnovat klasické ranní rutině ohledně mytí, oblékání a snídaní. Přitom zvažovala jestli má pomoct Sophie nebo ne. Ona ji proměnila, takže by mohla proměnit i ona ji. A klidně se přitom může pomstít a udělat jí to samé, co ona jí.*
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeWed Oct 22, 2014 6:31 pm

*Za nějakou dobu přijde odpověď.*
kód:
Už to nemusíš dělat. Později se u tebe zastavím a promluvíme si. Děkuji, Elijah.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 3:11 pm

*Někdy během dopoledne ji přišla zpráva od Elijaha, která opět jen vyvolala další otázky. Proč už to není aktuální? Vrtalo jí to hlavou a tak odepsala obratem Elijahovi.*
kód:
Za chvíli se zastavím u vás v sídle, ať mi to vysvětlíš.

*Mobil si pak dala do kapsy. Pokud tam Elijah zrovna nebude, tak to ani nebude tolik vadit, aspoň konečně probere s Hayley to, co chtěla už před pár dny. Bohužel si to tam tehdy rozmyslela a vydala se domů. Ale někdy to s ní probrat musí, dřív než bude mluvit s Oliverem. S těmi myšlenkami si oblékala bundu a vydávala se ulicemi k sídlu.*
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeThu Oct 23, 2014 3:28 pm

*Odpověď.*
Jsem na cestě.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Oct 28, 2014 10:00 pm

(Do zátoky nakonec nešel, protože se ještě zastavil u Alisey. Slyšel nějaké zvěsti o tom, že Alisea byla těhotná už předtím, moc tomu nerozuměl, chtěl se jí na to zeptat, ale už konečně chtěl, aby s ním jednala na rovinu. Tohle hašteření ho nebaví a on se sebou rozhodně zametat nenechá. Chce vědět, jak je to opravdu a chce vědět, proč to na něj chtěla hodit, jestli je tohle všechno pravda. Dorazil k domu a zazvonil, ale Alisea nebyla uvnitř. Otočil se a připravoval se, že odejde.)
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Oct 28, 2014 10:05 pm

*Přijela autem před svůj dům a zaparkovala ho. Vystoupila z auta, zamkla ho a vydala se ke vchodovým dveřím. Trochu přitom kulhala na pravou nohu a když měla možnost, tak se o něco poblíž opřela. Zároveň na pravé ruce měla dlouhou ránu, z které jí vyteklo torchu krve. Jestli se nějak stihla rozcuchat během toho čarodějnického souboje netušila a bylo jí to teď i trochu jedno. Celou cestu sem jí vrtalo hlavou, proč ji nezvládla. Proč byla slabší, než by měla být? Kam se poděla její moc? Z jejích myšlenek ji vytrhl Oliver, kterého nalezla před svými domovními dveřmi.* Ahoj.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Oct 28, 2014 10:09 pm

(Když už byl připravený, že to tedy vzdá a vydá se pryč, překvapila ho Alisea, která mu stála za zády. Byla rozcuchaná, na ruce měla krvavý šrám a celkově vůbec nevypadala dobře. Zamračil se , netušil, co se mohlo stát, ale rozhodně je připravený to zjistit.) Ahoj. (řekne trochu opatrně a prohlíží si ji od hlavy k patě) Co se ti proboha stalo?
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Oct 28, 2014 10:19 pm

To je dlouhý příběh. Stručně ti řeknu, že jsem si právě ozkoušela jeden čarodějnický souboj. *Odpověděla mu. Nemínila s ním teď všechno rozebírat venku na ulici. Proto ho obešla a kdesi z kapsy vyštrachala klíče, kterými si odemkla. Vešla dovnitř, opírala se přitom trochu o stěnu a ohlédla se pak na Olivera.* Jdeš do dovnitř? *Zeptala se ho. Dveře mu nechala otevřené a pokračovala dál do domu. Cestou se opírala zrovna o to, co měla po ruce. Nakonec se jí podařilo dojít až do kuchyně, kde z nějaké skříňky vytáhla jednu čarodějnou léčivou mastičku. S ní v ruce doklopýtala do obýváku, kde si sedla na gauč. Mastičku si položila vedle sebe na stolek. Teprve teď se podívala pořádně na svoji ruku. Naštěstí rána nebyla hodně hluboká. Opatrně si na ní přiložila ruku a zamumlala léčivé kouzlo. Jenže necítila žádnou změnu, nic se nedělo. Zaamračila a se a zkusila to ještě jednou. Nakonec ji došlo o co se jedná, když si vzpomněla na jizvy Sophie a Genevieve.* Paráda.
Návrat nahoru Goto down
Oliver Warren

Oliver Warren

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitimeTue Oct 28, 2014 10:23 pm

(Rozhodne se, že se jí tedy na to vyptávat nebude. Nevypadala sice nejlíp, ale o vypravování asi moc nestojí, takže to prostě nechal být a s kývnutím vešel dovnitř za ní. Dával pozor, aby třeba někde neklopýtla, protože v tom případě by byl připravený ji zachytit. Není si jistý, že je v tomhle stavu, v jakém byla Alisea - tedy v těhotenství - dobré absolvovat takovéhle souboje. Když si pak začla léčit jizvu a nic se nedělo, podíval se na ni) Jak to, že se nic neděje? (zamračil se a sledoval její ruku) A jsi jinak v pořádku? Myslím dítě a tak.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Alisea´s House
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 3 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Benjamin´s Old House
» Plantation House
» Finn's House
» Steven´s House
» Adelle's House

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru