The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: Alisea´s House Tue Oct 28, 2014 10:32 pm | |
| Nic se neděje, protože tahle rána je způsobená takovým způsobem, aby nešla magicky vyléčit. Maximálně se mi bude léčit sama normálním způsobem, ale v tom případě mi tam zůstane památka. *Vybavila si, jak ji Monique říkala, že ji po tomhle zůstane památka. Teď to teprve plně pochopila. Ta holka teď udělá dobře, když se jí bude vyhýbat.* Myslím že jinak jsem... Měli bychom být obě v pořádku. *Položila si ruku na břicho. Sice schytala zásah do břicha, ale ne zas tak velký. Dítě by mělo být v pořádku. Aspoň v to doufala. Možná na ní i trochu bylo vidět, jak má ohledně toho obavy.* |
| | | Oliver Warren
Poèet pøíspìvkù : 105 Join date : 03. 09. 14
| Předmět: Re: Alisea´s House Tue Oct 28, 2014 10:40 pm | |
| Aha. (kývne hlavou a kousne se do rtu. No, snad si ji tedy Alisea vyléčí normální cestou. Když se zmíní o tom, že by měli být v pořádku obě, podívá se na její břicho) A to víš jistě nebo to jen odhaduješ? (podívá se na ni tázavě. Zároveň si říká, jestli má vyrukovat s tím, proč přišel, když se teď stalo tohle, ale věděl, že to na druhou stranu nechce prodlužovat.) Aliseo, chci se tě na něco zeptat. Něco jsem zjistil a po tobě chci opravdu upřímnou odpověď. Proslýchá se, že jsi prý byla těhotná už předtím. (naspecifikuje nijak výraz předtím) a že se ti těhotenství prostě vrátilo, nebo jak to říct. (vážně se v tom trochu ztrácel... no, hodně ztrácel) Chci tedy, abys ke mně byla upřímná a vysvětlila mi to a konečně mi přestala věšet bulíky na nos. (nakloní se k ní a podívá se jí do očí) Chci znát pravdu. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Tue Oct 28, 2014 10:47 pm | |
| Spíš odhaduju. *Sdělila mu. Skoro si tím byla jistá, ale pořád to byl odhad. Ovšem od toho ji rozptýlí jeho další slova. Věděl tedy pravdu. Povzdechla si, nemělo cenu mu lhát.* Je to pravda. Svým způsobem jsem těhotná už tisíc let. *Podívala se na něj a sledovala jeho reakci.* Ale kdyby tady nebylo to tisícileté těhotenství, tak bych teď byla s tebou opravdu těhotná. Proto jsem chtěla tebe za otce. Biologický otec bude už tisíc let mrtvý a já jsem doufala, že bys mohl být pro ní dobrým otcem.*Z jejího hlasu a způsobem, jakým se teď na něj dívala, bylo znát, že je teď k němu naprosto upřímná. Neměla mu už důvod lhát.* Vím z vlastní zkušenosti, jaké to je být bez rodičů. Proto jsem pro svoji dceru chtěla úplnou rodinu a vybrala jsem pro ní jako otce tebe, |
| | | Oliver Warren
| Předmět: Re: Alisea´s House Tue Oct 28, 2014 10:56 pm | |
| A neměla by sis raději zajít někam k doktorovi nebo tak něco? (O těhotenství toho moc nevěděl a rozhodně si nehodlal číst nějaké příručky. Pak poslouchá, co z ní tedy vyleze. Je rád, že mu řekla pravdu, na druhou stranu, měla mu ji říct hned a nějak se s ním domluvit.) Tisíc let, no wow (řekne trochu zaraženě, je opravdu překvapený) Nemůžeš vědět, že bys byla těhotná se mnou, kdyby nebylo toho těhotenství. (zakroutí hlavou... tohle opravdu nemohl vědět nikdo.) Vážně? Zdám se ti jako dobrý typ na otce pro dítě? Já bych zrovna neřekl. Nejsem moc klidný typ, jsem spíš agresivní, vznětlivý, horká hlava. (Tohle všechno o sobě samozřejmě věděl a taky věděl, co se ještě chystá. Chystal se zaútočit s vlkodlaky a převzít kontrolu nad městem společně s Francescou a dalšími.) Já si nejsem jistý, jestli chci a jestli bych zvládl být otcem. Možná nějakým strejdou. Možná... (utrousí) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Tue Oct 28, 2014 11:07 pm | |
| Teď by mě vzali jenom na pohotovosti a tak akutní se mi to nezdá. Ale stejně mám jít brzo na kontrolu ohledně těhotenství, tak tam zjistím jestli je všechno v pořádku. *Sdělila mu. Byla ráda, že tuhle zprávu vzal docela dobře.* Možná můžu. Říkej tomu ženská intuice anebo moje odhodlanost mít dítě. *Pokrčila rameny.* Na to, že jsi vznětlivý, agresivní a horkokrevný, jsi tuhle novinku vzal docela dobře. A když se podíváš na to, z jaké je rodiny, tak vznětlivost a podobné vlastnosti nebudou až tak špatné. Já věřím, že když se budeš snažit, tak budeš dobrým otcem. *Podívala se mu do očí. Myslela to zcela upřímně.* A nakonec by z tebe byl strejda, který párkrát spal s její mámou... Já bych řekla, že strejdů má dost. Ale je to na tobě, jestli budeš chtít být otcem. *Na chvíli se odmlčela.* A promiň, že jsem ti lhala. |
| | | Oliver Warren
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Oct 29, 2014 9:29 pm | |
| (Když tak Aliseu poslouchá, prostě neví. To dítě není jeho a rozhodně si nemyslel, že by byl připraven na to hrát roli otce. Ne, když chce teď něco víc, než se jen krčit v zátoce a hrát poslušného .On takový není. Věděl, že vlkodlaci to mohou dotáhnout daleko, když se budou snažit udělat pro to všechno. On s Francescou už mají plán a není si jistý, že se do toho plánu hodí to, že by měl být otcem.) Aliseo, já prostě nevím, ne teď takhle. Tohle není rozhodnutí, které bych chtěl učinit nějak nerozvážně. Možná, že nerozvážný jsem, ale v tomhle ne. (podíval se na ni... Ona si myslela, že to bere všechno s klidem, ale nebere. Jen se snaží tak vypadat. Zvedne se z pohovky a srovná si rifle) Ne, teď, ne takhle tady (zakroutí hlavou... neřekl jí tím, že to hned odmítá, ale taky to hned nepřijímá.) Budu muset jít. (řekl nakonec, protože cítil, jak na něj jde vlna vzteku, ale ten si zítra vylije někde jinde.) Ahoj (rozloučí se, otočí se a odejde bez dalšího slova. Večer i noc stráví v zátoce. Ráno se probudil brzy a čekal na dobu, kdy odjede Jackson, aby odjel též.) |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Oct 29, 2014 10:06 pm | |
| Ahoj. *Rozloučila se s ním a povzdechla si. Tenhle rozhovor nedopadl tak dobře, jak doufala. Ale odehrávala se před úplňkem, takže to všechno mohlo dopadnout ještě hůř. Doufala, že Oliver si to po úplňku ujasní v hlavě a že bude chtít být otcem. Jenže z toho, jakým způsobem mluvil, měla pocit, že to odmítne. Nakonec možná asi vážně bude svobodnou matkou. Ale to byla ochotná překousnout, hlavně když bude mít svojí dceru. To bylo hlavní. Nakonec si ošetřila i zbytek. Ránu na ruce si vymyla a zkusila namazat jednou mastičkou a potom ji přelepila náplastí. Ne, že by to byla až tak hluboká rána, ale hrozilo tady, že z ní vyteče trocha krve a ona nechtěla ušpinit si povlečení. Něco podobného provedla se svým kotníkem, na něj si udělala obklad, který tam hodlala nechat přes noc, aby byl ráno v pořádku. Pro dnešek už měla magie dost, nemusí jí plýtvat dál, když stačí použít čarodějnou mastičku. Před spaním ještě něco snědla a pak teprve šla spát.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Fri Oct 31, 2014 5:04 pm | |
| *Ráno se probudila a hned po probuzení ještě v posteli si odmotala zábal z nohy. Otok zmizel a noha se zdála v pořádku. Zkusila pomocí ní dojít do koupelny a všechno šlo v pohodě, jen občas pocítila trochu bolest při došlápnutí. Proto se rozhodla nohu příliš nenamáhat a tak dopoledne strávila doma. Odpočívala na gauči, k obědu si objednala nějakou čínu a jinak se dívala na televizi. Ale odpoledne už ven vyjít musela, neboť měla pravidelnou prohlídku u doktora. Takže jakmile se najedla a převlékla, došla do auta a zajela do nemocnice.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 5:52 pm | |
| *Večer se vrátila domů a nové koupené bylinky uklidila. Už bylo docela pozdě a ona začínala být unavená. Ještě se trochu najedla, pak se umyla a šla si lehnout. Před spaním si ještě chvíli četla ale po chvíli se jí začaly myšlenky zatoulávat k vizi Sophie. Trochu jí to pořád vrtalo hlavou, stejně tak i kam zmizela její moc. Byla si jistá, že v tom něco musí být. Když se vrátilo její těhotenství, tak se musela vrátit i její moc. Nakonec snahu o čtení vzdala, odložila knížku a s těmihle myšlenkami usínala. Zdály se jí kvůli tomu prazvláštní sny o tom, jak ji honili různé obličeje a říkali, že jsou otcové jejího dítěte. Naštěstí tohle bylo všechno, co si z toho snu pamatovala. Po probuzení ještě chvíli ležela v posteli, ale pak vstala a došla se umýt a převléknout. Zatímco snídala, tak zvažovala, že už by se měla postavit ta dětská postýlka, ať pořád nepřekáží v předsíni. Oliver to nejspíš neudělá, takže to bude muset udělat sama.* |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 6:37 pm | |
| |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 6:40 pm | |
| *Ohlédla se po telefonu položeném na stolku, když začal zvonit. Vzala ho do ruky, ani nezkoumala, kdo volá, a rovnou to zvedla.* Ano? |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 6:46 pm | |
| Aliseo, přeji ti hezký den. *Pozdraví ji nejprve.* Dozvěděl jsem se nějaké znepokojivé informace. Domnívám se, že by si mi je mohla pomoct vyjasnit a dát nějaké informace, které potřebuji pro vyřešení jistého problému. *Zatím, jen stručně jí objasní, o co jde. Nechce toho do telefonu moc říkat.* Mohla by sis na mě dnes udělat někdy čas? *Požádá ji. I v telefonu, ale jeho hlas zní dost znepokojeně.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 6:54 pm | |
| *Hned jak zaslechla Elijahůh hlas, tak ji došlo, kdo mluví.* Já tobě taky. *Opětovala mu pozdrav a zatímco ji vysvětloval, co potřebuje, tak se natáhla po hrnku bylinkové čaje z nových bylinek, které měla k snídani a napila se.* Měl bys čas teď? Mohl by ses stavit... ale připrav se, že mi pomůžeš postavit dětskou postýlku anebo ji aspoň přeneseš z předsíně do pokoje. |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 7:06 pm | |
| Děkuji. *Poděkuje sestře za přání hezkého dne. Když ho k sobě zve hned, tak je rád. Nad její podmínkou, kterou mu nadiktuje ještě před tím, než jí stačí odpovědět, se pousměje. Tušil hned, že to nebude, jenom tak. Rozhodně s tím, ale neměl sebemenší problém.* Čas mám. Přijdu, promluvíme si a při tom ti rád pomůžu. *Odpoví jí do telefonu.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 7:13 pm | |
| Fajn, tak tě tady čekám do půl hodiny. *Pousmála se, i když on to stejně nevidí. Maximálně to mohl vycítit z jejího hlasu. Následně típne hovor a mobil odloží vedle. V klidu si pak vychutnává svůj bylinkový čaj a zároveň čeká, kdy Elijah dorazí.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 7:30 pm | |
| *Tentokrát se snaží dodržet časový interval, který mu Alisea dala a nepospíchá, jako předchozí večer. K jejímu domu tak dorazí za necelou půlhodinu. Projde na pozemek až ke dveřím, kde zaklepe a pak čeká, až se Alisea objeví.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 7:45 pm | |
| *Jakmile dopil čaj, tak se zvedla a talířek od snídaně i prázdný hrneček donesla do dřezu. Tam to ještě s nějaký nádobím opláchla a trochu poklidila v kuchyni. Nijak extra nepospíchala, jenom se zaměstnávala, než dorazí Elijah. Když se rozlehlo domem hlasité zaklepání, došlo jí, že to bude on. Zamířila k domovním dveřím a otevřela je.* Ahoj. *Usmála se na něj přívětivě a rovnou ustoupila, aby mohl vejít dovnitř.* Pojď dál. *Pozvala ho. Elijah tu nebyl od té doby, co se stala opět člověkem a v posledním měsíci už si stihla zařídit smlouvu, aby dům oficiálně patřil jí.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 8:03 pm | |
| *Když se dočká a Alisea se objeví ve dveřích, zvedne k ní hlavu a na uvítanou se na ni vřele usměje.* Rád tě zase vidím, sestřičko. *Odpoví jí na pozdrav a sjede její postavu pohledem, jako by se ujišťoval, jestli je v pořádku. Jestli jí něco nechybí nebo snad nenadbývá. Shledá, že je na první pohled v pořádku, což ho samozřejmě potěší.* Děkuji. *Kývne hlavou, když ho pozve dovnitř. Vejde dovnitř.* Jak se ti daří? *Zajímá se hned. Snad ještě nestačí ani zavřít dveře domu.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 8:18 pm | |
| Docela dobře. *Odpověděla mu. Vynechala fakt dvou záhad, které se v poslední době objevily, ale nechtěla o tom mluvit hned ve dveřích.* My obě se máme dobře. *Zavřela za ním dveře.* A když už jsem u té malé... Mohl bys zanést tohle do pokoje vedle obýváku? *Ukázala na krabici, ve které byla složená postýlka.* Pak si můžeme promluvit o tom, proč jsi přišel a o tom, co je nového u tebe. Jak se má mimochodem Hayley? Teď by se jí měl pomalu blížit termín, ne? |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 8:34 pm | |
| *Poslechne si její odpověď na otázku. Znovu zkoumavě na Aliseu při tom koukne. Není si jistý tím, jak moc jí má takovou odpověď v tomhle období věřit. Zatím ji, ale nespochybňuje.* Obě? *Pohlédne na ni ještě jednou s pousmáním. Fakt, že do téhle rodiny brzy přibudou dvě holčičky ho rozhodně potěší. Jedna z mála dobrých zpráv v poslední době.* To rád slyším. *Ujistí ji, že je rád, že se mají dobře. Pohlédne z Alisey na krabici, která leží kousek od nich na zemi.* Jistě. *Pousměje se a přikývne. Přejde ke krabici, vezme a vydá se k pokoji, kam ji má dle Aliseiných instrukcí odnést.* To bychom měli. *Odvětí pak vážně a tváří se opravdu znepokojeně. Alisea to, ale možná nepostřehne neboť je k ní zrovna otočený zády.* To, co jsem se včera dozvěděl se mi ani trochu nelíbí. *Pokračuje.* Jako bychom neměli dost starostí s Benjaminem a žabomyších válek mezi pomstychtivými vlkodlaky a upíry. *Pokračuje dále nespokojeně nad tím, co všechno se v tomhle městě v poslední dobou děje.* Ještě byl mezi námi nějaký špión. *Uzavře to pro teď. Dojde k pokoji a i s krabicí vstoupí dovnitř. Postaví ji na zem a po té se otočí k Alisee. Když se zeptá na Hayley, tak se jeho tvář stáhne starostlivostí o jmenovanou.* Moc dobře ne. *Zavrtí pak slabě hlavou. Dál zůstává ustaraný.* Je toho na ni hodně. Benjamin, teď ten vlkodlačí útok. Mám o ni strach. *Odpoví jí na otázku ohledně Hayley.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 8:44 pm | |
| Ano, bude. *Přikývla.* Bude to zdravá malá holčička. *Usmála se a rukou se přejela po vystouplém bříšku.* Dokonce už i trochu začíná kopat. *Sdělila mu, neboť v posledních dnech už nějaké pohyby zaznamenala. Poté následuje Elijaha za něm a během jeho slov se trochu zamračila.* Zkus to trochu rozvést. Třeba tu válku... Jenom mi neříkej, že Diego zase se snažil zaútočit na vlkodlaky a oni se mstí. Jestli jo, tak mu ten vaz budu muset zlomit ještě aspoň desetkrát než se z toho poučí. *Poznamenala.* A kdože má být ten špión? *Zeptala se ho na další novinku, kterou se právě dozvěděla. Když viděla, jak Elijah položil krabici v teď už docela zařízeném pokojíčku, i když by to chtělo ještě sem přidat nějaké plyšáky a podobné dětské ozdůbky. Zatím tu byl pouze nábytek. Vydala se pak do obýváku, předpokládala, že ji Elijah bude následovat.* Nedáš si čaj nebo kávu? *Zeptala se ho cestou, ani se neohlédla.* A Hayley by se neměla stresovat. Měla by být v klidu a tyhle starosti nechat na vás. Zkouší nějaké uklidňující těhotenské cvičení? Někdy pomáhají taky různé čaje, koupele, vonné svíčky... |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 9:33 pm | |
| *S pousmáním přikývne. Je to jedna z mála hezkých věcí, které v poslední době může s někým probírat.* Jsem rád, Aliseo, přeju ti to. *Poznamená jemně. Když se nachází v pokojíku, tak si ho prohlédne. Na první pohled lze poznat, že je to místo chystané pro nového člena. Alisea mu, ale svými otázkami vyžene jakékoliv další příjemnější myšlenky.* Ty nic nevíš, viď? *Otočí se k ní s vážným výrazem. Sice na konci věty zvedne o něco málo hlas, ale podle její reakce je mu odpověď jasná.* Všechno ti řeknu. *Ujistí ji. Následuje Aliseu do obývacího pokoje a přemýšlí, kde začít. Chce jí to říct až si sednou.* Trochu čaje, prosím. *Požádá ji tentokrát o malé občerstvení, neboť má právě na něco takového nyní chuť. Posadí se do jednoho z křesel.* Snažím se jí o tom přesvědčit pokaždé, když jsem s ní, ale nedaří se mi to. Je toho na ni vážně moc. *Odvětí pak na její radu k Hayley.* Tak poslouchej nejnovější události. *Začne, když si v křesle najde pohodlnější polohu.* Před včerem zaútočila část vlkodlaků ze Zátoky pod vedením Olivera Warrena a vlkodlaci klanu Guerrera, ke kterým jak se ukázalo patří i naše ctěná členka "lidské" frakce Francesca, na naše sídlo. Odnesla to spousta Marcelových upírů. Stálo by to život i jeho, kdyby mu Niklaus nedal svou krev, stejně tak dalším upírům, které nechali pokousané pomalu trpět a umírat. *Shrne Alisei stručně, co se událo v sídle.* Jistě se budeš ptát proč? *Pokračuje dále věcně. Chce do toho Aliseu zasvětit, své pocity si teď nechává pro sebe.* Podařilo se jim získat očarované kameny, které jim propůjčili sílu a moc jejich vlkodlačí podstaty i mimo úplněk. Oliver a Francesca obrali o tyhle kameny Genevieve a Jacksona sotva je vytvořili. *Má za to, že tímhle Aliseu dostatečně zasvětil do první části toho, co chtěla slyšet. Udělá krátkou přestávku a pak hned pokračuje dále.* Včera večer mi volala Sophie. Zjistila, že jejího barmana jménem John někdo posedl a nějakou dobu se za něj vydával, zatímco se pohyboval v jejím baru. Byl tak svědkem a slyšel mnohé věci. *Povídá dál a kouká při tom na sestru trochu zvláštním pohledem. K té ošemetnější informaci se teprve dostává.* Podle toho, co mi Sophie říkala dále si myslím, že by si ho mohla znát, Al. *Poznamená a udělá přestávku. Je si jistý, že Alisea se začne pídit potom, jak to myslí.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 9:59 pm | |
| *Mírně se usmívá, když vidí, jak se Elijah rozhlíží v pokojíčku. Zařizování téhle místnosti je její nejoblíbenější činnost v poslední době. Ale brzy přejdou na ta vážnější témata, takže už nemají čas se zabývat těmi pěknými věci. Ty špatné jsou také důležité. Když jí Elijah poví, že by si čaj dal, tak ještě dá v kuchyni vařit vodu. Ani se neptá, jaký čaj si dá, dostane rovnou přidělený bylinkový. Bylinky na to připraví, ale ještě se musí uvařit voda v rychlovarné konvici. Mezitím se vrátí do obývacího pokoje a posadí se na pohovce. Začína poslouchat jeho vysvětlování, ale už během první věty se zarazila. Konkrétně u jména Olivera. Doteď ho vídala jenom v tom pěkném světle, ale teď se jí ukázalo, že má i nějaké temné stránky. Možná o nich teď nedávno mluvil, když tu byl před pár dny. Určitě to měl už v tu dobu naplánované. Tohle zjištění vyvolalo na její tváři zamračení. Pomohlo tomu i zjištění o Francesce. Předpokládala, že je člověk, ale ze způsoby, jakým Elijah pronesl "lidské" jí došlo, že to tak nebude. Aspoň nemusí cítit výčitky z toho, že využila její kontakty, aby se dostala k Monique. Ne, že by jí to bylo nějak platné. Vlastně si ani nevzpomněla na nějaké zakrytí rány, která jí zůstával na ruce. Žádné obvazy nebo náplasti na ní neměla, neboť už nebyly potřeba. Pomalu se to začínalo uzdravovat, i když to bude nějakou dobu trvat a zůstane jí tam jizva. Pokud by teď natočila pravou ruku předloktím nahoru, tak by Elijah mohl spatřit tu zhruba patnácticentimetrovou šklebící se ránu. Z Elijahových dalších slov se dozvídá, jak se jim to vlastně podařilo. I tahle otázka ji vrtalo hlavou, vlkodlaci obvykle nebývaly proti upírům nijak silní. Ale uvědomovala si, že před pár dny byl úplněk tedy mohli zaútočit během proměny. Jenže to vyvrátí Elijahova další slova. Za jiné situace by zjištění o existenci takových kamenů bylo zajímavé. Chtěla se hned zeptat na pár otázek, ale nestihne to, neboť Elijah pokračuje dál. Když zaslechla jméno John, automaticky si vzpomněla na nedávnou vizi Sophie. Na setinu vteřiny si dokonce pomyslela, že mu Sophie řekla o své vizi. Ale troche se ji uleví, když ji dojde, že mu to nejspíš neřekla. Ovšem informace, že byl John posedlý ji moc na klidu nepřidává. Byla si jistá, že to bude nějak souviset s tou vizí. Na chvíli se zadívá do země a promýšlí to. Napadla ji dokonce i jedna šílená myšlenka, že Roderick posedl Johna, ale tu hned zamítla. Nakonec na Elijaha znovu pohlédla, když se zmínil o nějaké souvislosti s ním.* Jak? Jak to souvisí se mnou? *Zeptala se ho. Možná mu to Sophie nakonec přece jenom řekla a je tu šance, že by je napadl ten samý nápad, jako ji.* A jak dlouho byl John posedlý? A nemáš ponětí proč Oliver a Francesca útočili? Nestačí jim že tu řádí Benjamin, musí taky řádit? *Dodala tak další otázky, které ji v průběhu jeho vyprávění napadly. Oliver ji trochu vrtal hlavou, protože jí tohle k němu moc neseděla. Asi ho vážně neznala moc dobře.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 10:21 pm | |
| *Pozoruje Aliseu během celé doby, co ji obeznamuje s tím, co se v posledních dnech událo. Neujde mu, že se zamračila ještě dříve, než jí stačil všechno povědět. Přemítal nad tím během jeho řeči, čím by to mohlo být. Mluví, ale dál dokud nevypoví všechno, co je v jeho očích třeba. Jak předpokládá, Alisea se začne téměř hned zajímat až o to druhé, co jí povídal. Sleduje ji. Po té, co mu položí první otázku, přemýšlí, jak nejšetrněji jí to říct. Nenapadne ho ovšem nic tak pak pokračuje tak, jak mu to přijde na mysl.* Víš, Sophie mi přiblížila, jak pomocí svého zvláštního daru, poznat otce dítětě těhotné ženy během toho, co se jí dotkne, při tvém doteku viděla velké množství mužských tváří. Včetně té Johnovy. *Během svého vysvětlování Aliseu pozoruje a doufá, že se jí tím nedotkne nebo na něj nebude naštvaná, že ví takovou věc a neřekla mu to ona sama.* Přemýšlel jsem nad tím a jediné, co mě napadlo, že ten dotyčný, který Johna posedl. *Udělá pauzu a odpoví Alisee i na další otázku.* Stalo se to krátce potom incidentu s Hayley a Mikaelem. *Naváže opět na svou teorii.* By mohl být otcem tvého dítěte. *Dívá se na ni a je vidět, že je opatrný v tom, co a jak Alisee všechno podává.* Když jsi se stala upírkou, myslela si, že tvé dítě zemřelo. Teď po tvé proměně zpět je ovšem jasné, že se tak nestalo. Během tvého těhotenství si, ale měla téměř tisíc let přestávku. *Je během svých slov zamyšlený.* Buď je to, jen náhoda nebo je v tom něco více. Jsem si, ale jistý, že kdyby si mi řekla něco o tom kdo byl... je otcem tvého dítěte, tak to nějaké otázky zodpoví. *Dostane se konečně k tomu, co od Alisey potřebuje.* Navíc, pokud je to pravda, může pak Sophie díky tobě zjisti, koho posedl dotyčný po Johnovi. *Dostane se k samotnému závěru. Tázavě a trochu v očekávání na Al pohlédne, zvědav, jak zareaguje.* Proč vlkodlaci zaútočili? Chtěli se pomstít... *Odpoví.* A ještě jedna věc. To oni Benjaminovi prozradili naše plány na jeho zabití. To proto na nás byli připravení. Francesca a Oliver jsou ti zrádci. Oliver dokonce zaútočil na své vlastní lid v Zátoce, aby je poštval proti upírům ve městě. Ze msty a touhy po moci. *Dodá ještě něco málo navíc, co by podle něj mohlo Aliseu zajímat.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Alisea´s House Wed Nov 05, 2014 10:55 pm | |
| *Přišla na to, že mu to tedy Sophie řekla. Ale v konečném důsledku jí to až tak nevadilo. Víc ji vadilo, co to naznačovalo. Elijaha nakonec také napadl její nápad. Sice by byla ráda, kdyby byl Roderick naživu a byl by tady s ní, ale nechtěla si dávat planou naději. Elijah v její tváři může číst skoro jako v otevřené knize, nenamáha se s nějakým skrýváním emocí. Momentálně se bavili o jednom z pro ni nejcitlivějších témat. Roderick byl jediný muž, kterého kdy milovala. Ani po tisíci letech ji ten cit neopustil. Během té doby někdy měla jiné muže, někdy byly pro ní jenom rozptýlením, někdy je využívala a někdy je měla ráda, ale nikdy je plně nemilovala. Možná by se dali označit za kamarády s výhodami. Něčím podobným byl Oliver, který si postupně prošel všemi třemi fázemi. Napřed byl pro ní jen rozptýlením, když ještě byla upírkou, následně ho chtěla využít k oplodnění a otcoství, když už byla člověk a někde v průběhu toho si ho oblíbila. Proto byla teď z těch nejnovějších zpráv tak zničená. Napřed se dozví, že Oliver není takovým, jakého si představovala, a pak se dozví, že její největší životní láska se možná prochází po městě a ani se nenamáhá zastavit se u ní. Tomu prvnímu by byla ochotná věřit, ale ne tomu druhému. Rozptýlena těmito pocity není schopná Elijahovi hned zodpovědět jeho dotazy. Jen se dívá kamsi mimo. A Elijahova následná slova o tom, že Oliver dokonce zaútočil na své vlastní lidi v zátoce, ji jenom dorazí. Na pár vteřin po tom zjištění ztuhne a následně se prudce postaví.* Já... dojdu ti pro ten čaj. *Teď vážně potřebuje pár vteřin o samotě a jako záminku využívá jeho čaj. Ani se nenamáhá se na Elijaha nějak podívat a pokud bude něco namítat, že to počká, tak to nebude vnímat. V kuchyni se opřela o kuchyňskou linku a několikrát zhluboka vydechla. Snažila se nějak uklidnit. Bylo to moc špatných zpráv najednou. Zklamání v Oliverovi, nové poznatky o Roderickovi a to všechno ještě umocněné těhotenskými hormony. Aspoň že už není upírkou, to by měla všechny emoce ještě víc zesílené. Takhle ji jenom po tváři steklo pár slz, které si otřela rukou. Pravda byla, že ta teorie o Roderickovi nejspíš bude pravda. Podvědomě to i tušila, jenom si to odmítala přiznat. Nakonec, jakmile už je dostatečně uklidněná, čaj zalije a pomalu se i s hrnkem vrací zpátky do obývacího pokoje. Hrnek postaví na tácek na stolek vedle Elijaha. Fakt, že přitom má Elijah dobrý výhled na její ránu na ruce ignoruje. Navíc je tu pořád šance, že Elijah to přehlédne anebo si bude myslet, že to byla jenom prostá nehoda. Sice v případě nehody by si to mohla vyléčit kouzlem, ale Elijaha to nemusí hned napadnout. Usadila se poté opět na pohovce. Už byla o něco klidnější, schopná s ním mluvit o Roderickovi.* Jmenoval se Roderick Haraldson. Byl čaroděj. Jeho rod byl mezi čaroději v Evropě tehdy dost známý, ale teď už patří spíš mezi zapomenuté čarodějnické rody. Hodně jich umřelo během morové epidemie a pak jste do Evropy přišli vy. *Radši nerozmazává, co nastalo potom a jak se nechvalně proslavili.* Ale nevěřím, že by Derek byl ten, kdo posedl Johna. *Ani si neuvědomila, že vyslovila zkráceninu jeho jména, jak mu někdy říkávala.* Kdyby posedl Johna, tak by to znamenalo, že před nějakou dobou by slyšel náš rozhovor v baru. Ten, jak jsi zjistil, že jsem těhotná, a jak jsem Sophie vysvětlovala, že jsem ve čtvrtém měsíci a to o tom tisíceletém těhotenství. A kdyby tohle všechno slyšel... Nenechal by mě samotnou. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Alisea´s House | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|