The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Lorent Anselson
Poèet pøíspìvkù : 234 Join date : 28. 03. 15 Age : 37 Location : rok narození - 973
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 8:39 pm | |
| *Jeho mužská ješitnost teď byla pořádně ublížená. Napřed se nechal takhle obalamutit a nakonec ho takhle podrazila. A ještě ke všemu si nakonec před ní kleknul na kolena a ona se mu smála. Měl pocit že v tuhle chvíli by už níže klesnout nemohl. Proto se snažil rychle zvednout, aby už neměla tolik příležitostí se mu smát. Přitom měl ve tváři značně zamračený a ublížený výraz, i když se ho brzo snažil zamaskovat úšklebkem. Prohrábl si vlasy a předstíral, že prostě o nic nešlo. Třeba i že to měl takhle naplánovaný, což byla naprostá blbost.* No, spíš jsem v to doufal. Ale rozhodně bych proti tomu nic nenamítal, kdyby jsi to chtěla zkusit... Ale pokud máš zájem o něco pohodlnějšího, tak moje postel bude kousek odsud. *Mávnul jakýmsi směrem, kde tušil, že by mohla být jeho chatka. Byli na kraji zátoky, takže by to ani nebylo tak daleko.* Anebo víš co? Já tě tam prostě vezmu. *Přistoupil rychle k ní, popadl jí a přehodil si jí přes rameno. Na nějakou její reakci nečekal. Spíš se snažil jednat rychle, než si uvědomí, co se děje. Mít upírskou rychlost, tak by jí rovnou bleskově zanesl do svojí chatky. Takhle se tam pouze pomaleji vydal. Nebyla až tak těžká a na rameni se mu nesla docela dobře. Nesl si jí jak nějakou kořist. Tahle pozice pro něj byla výhodná, mohla ho maximálně mlátit do zad a to dovedl snést. Proti tomu, aby ho zase nekopla do rozkroku, se snadno pojistil tím, že jí ty nohy držel. Konečně se zase upřímně usmíval a jeho ublížený výraz zmizel. Takhle ji nesl zhruba sto metrů a ignoroval její případné protesty. Mohl by si jí takhle klidně donést až k sobě do chatky a do postele, ale odtamtud by mu nejspíš hned utekla, takže se mu to zdálo zbytečné. Raději využil služby kupky spadaného listí, kterou spatřil cestou. Zdála se dost měkká a suchá, mohla by provizorně nahradit měkkou postel. Pochopitelně Nailah to ale zezadu vidět nemohla, takže netušila, co ji čeká. Když se najednou zastavil před tou hromadou a shodil jí na tu hromadu, tak to pro ni bylo nejspíš hodně nečekané. Ale nemělo by to být až tak nepříjemné nebo bolestivé, nebylo tam nic o co by se mohla uhodit a listí vypadalo dostatečně měkce.* Promiň, jsem prostě tak nadržený, že do té chatky nevydržím. *Ušklíbl se. Sám pak ozkoušel tu měkkost listí tím, že si lehl vedle ní. Hned se pak přetočil na bok čelem k ní a hlavu si podepřel. Pobaveně se přitom usmíval.* Takže romantické slaďárny si odmítla, tak co říkáš na tohle drsnější zacházení? *Pozvedl obočí. Nečekal, že by se tu s ním na téhle hromadě listí vyspala, i když by proti tomu rozhodně neprotestoval. Ale aspoň se mohl pobavit nad jejími reakcemi.* |
| | | Lorent Anselson
Poèet pøíspìvkù : 234 Join date : 28. 03. 15 Age : 37 Location : rok narození - 973
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 8:08 pm | |
| *Po rozloučení s Nailah se vydal do své chatky si odpočinout. Respektive prospat skoro celý zbytek dne. Až k večeru se probral, nějak se zcivilizoval a zašel znovu do toho baru, i když tentokrát za pracovními účely, dohodnout s majitelem takové detaily jako je zaměstnanecká smlouva. Trochu přitom narazil na problém, že mu chyběla občanka a takové podle něj zbytečnosti. Takže tam chvíli bude muset pracovat načerno. Tomu šéfovi to až tak nevadilo, klidně mu bude dávat peníze na ruku, hlavně když bude makat. A tak získal práci. Ale zatím má v budoucnu v plánu dojednat si ty papíry. Jenom nejspíš bude muset podmáznout pár úředníků, až tedy bude mít čím. Těžko by jim vysvětoval, že se narodil před tisíci lety a že se tenkrát rodné listy nevedly. Zatím úředně neexistoval, ale práci měl, takže každý večer chodil pracovat u baru. V podstatě se jednalo o to, že stál za pultem, točil pivo, roznášel ho a pak když skončila směna, tak tam musel uklidnit. Docela ho přitom těšila myšlenka, až tam za ním přijde jednou Nailah. Akorát mu to trochu kazil fakt, že podle něj v té zástěře vypadal trochu směšně.* |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 8:39 pm | |
| *Dnes se rozhodne jít hledat Lorenta mimo město. Prohledal v New Orleans snad každou píď a nikde o něm nic neslyšel. Nemá namířeno rovnou do zátoky, ale chce dnes navštívit bar, kde se setkal s Finnem. V něm se vlkodlaci zdržují a je to takový podnik, kde by se mohl klidně ukrývat i hledaný Lorent. Na tuhle návštěvu si vybral večerní hodiny, kdy by mohla být větší šance na to, že by tam na něj mohl natrefit. Do zátoky k baru přijede vozem, i když by mohl i po svých, ale má tak důvod zjisti, je-li jeho vůz stále pojízdný. Zaparkuje před barem, vypne motor a chvilku zůstává ve voze a pozoruje okolí. Čas od návratu jeho skutečného bratra již o dost pokročil a on tak díky té době stačil trochu vychladnout. Stačí, ovšem, aby pomyslel na to, jak je všechny tenhle Lorent vodil za nos a on teď i kvůli tomu musí snášet tohle Klausovo chování, začne mu opět vřít krev v žilách. Nakonec po chvilce vystoupí, poopraví si své tmavě šedé sako a vydá se do baru. Ano svým stylem oblečení, zde působí opět trochu podivně, ale na tom, co si o něm myslí místní ochlastové mu pra málo záleží. Než vstoupí dovnitř, připomene si Lorentovu podobu, kterou mu ukázala Alisea, když za ní byl a vejde. Pár vteřin zůstane stát ve dveřích a v rychlosti přelétne pohledem stoly. Až pak svou pozornost zaměří na bar a jeho okolí. Následně mu stačí dalších pár vteřin, aby mezi těmi, co u baru najde rozpoznal Lorentovu tvář. Ke svému mírnému údivu ho, ale uvidí stát za barem v zástěře. To ho, ale nijak netrápí. Přestane postávat ve dveřích a zamíří jistým krokem k baru. Je ve střehu. Lorenta si teď za žádnou cenu nenechá utéct. Nespouští z něj oči a čeká, jestli si ho všimne. Zamíří rovnou k místu, kde Lorent zrovna postává. Se zvláštním uspokojivým výrazem se na něj podívá a na rtech se mu objeví potěšený úsměv.* Dobrý večer, "bratře". *Pozdraví ho a úmyslně použije toto oslovení, aby dal jasně najevo, že ví, koho má před sebou. Jeho hlas je poměrně tichý, ale ledový a mrazí z něj v zádech.* Jsem tak rád, že jsem tě konečně našel. Měl jsem starost, když se po tobě tak záhy slehla zem. *Dodá stejným tónem a probodává ho očima.* Budeš tak laskav a věnuješ mi chvíli svého času? *Jeho zdánlivá uhlazenost s jakou s Lorentem dosud jedná, by měla napovědět, že to, co ho čeká nebude vůbec příjemné.* Chci s tebou mluvit. Hned. *Jako mávnutím kouzelného proutku se jeho tón změní v prostě oznamovací a dobu, kterou k tomu určí dává jako příkaz. Hned na to se upíří rychlostí přiblíží k baru, chytne Lorenta pravou rukou pod krkem a jako by nevážil ani pět kilo ho vytáhne zpoza baru. Hned na to s ním stejně rychle opustí bar. Přesune se s ním dost daleko od baru, do okolního lesa, aby měli klid. Aniž by povolil sevření na krku dost prudce a silně jej přirazí k jednomu silnějšímu kmeni jednoho ze stromů. Pod krkem ho drží dost silně. Mírně mu tou ranou vyrazí dech. Pak jeho krk pustí a kousek poodstoupí. Lorent má štěstí, že s ním chce mluvit. V opačném případě už by byl nejspíše po smrti. Dá mu chvilku na vzpamatování.* Nepokoušej se utéct... *Varuje ho.* |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 8:54 pm | |
| *Elijaha si v první chvíli nevšiml, byl zaneprázdněný tím, jak se snažil natočit pivo, aby nebylo plné pěny a bylo to přesně na míru. Zprvu se mu to zdálo nemožné, ale nyní už zdárně předstíral, že to umí. Ale bude to chtít ještě nějakou dobu praxe, než se mu podaří to zvládnout dobře. Ale dnes to nejspíš nebude. Elijaha si všiml, až když přišel blíž k baru a v tu chvíli ho i oslovil oslovením, které mu nepatřilo. Tedy ne od něj. Ztuhl při pohledu na něj. Takže ho tady nešli. Možná měl raději zdrhnout daleko od tohoto města, na jiný kontinent, ale to se mu nechtělo. Chtěl se držet blízko města. A teď se mu to vymstilo. Mohl být jen rád, že ho tu nenašel Klaus nebo Rebekah, dopadl by pak hůř.* Rád bych se ti teď věnoval, ale momentálně jsem v práci. A nemám možnost ovlivňovat lidi, abych získal, co chci, takže bych si tuhle práci rád udržel. *Jak se ukázalo, tak Elijahovi se tahle odpověď asi moc nelíbila, protože ho pka vytáhl ven a praštil s ním o strom. Shodou okolností zrovna o ten, o který nedávno on opřel Nailah. Víc by se mu ale líbilo zopakovat si to s ní, než prožívat tohle s Elijahem. Trvalo to pár vteřin poté, co ho pustil, než znovu nabral dech a dokázal znovu narovnat. Utíkat ani neměl v úmyslu, nylo by to zbytečné.* Hele, je mi líto, že jsem vás takhle tahal za nos, ale Esther mi nedala moc na výběr a já jsem chtěl žít. Ale teď je všechno v pohodě, všichni jsou v tom těle, v jakém mají být. Teda až na toho vašeho staršího bráchu. Takže co kdybychom to nechali být, klidně žili dál a já bych se vrátil do práce? *Ušklíbl se nad tím.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 9:10 pm | |
| *Neušlo mu, že ho Lorent jistě nevidí rád. Bylo mu to, ale jedno. To on si jako první začal zahrávat s jeho rodinou a tohle se ještě nikomu nevyplatilo. Lorentovu snahu odložit jejich rozhovor na jindy - podle toho, jak se u toho tváří, tipuje, že by ho znovu nenašel - se u něj naprosto mine účinkem. Jelikož na něj dnes konečně natrefil, dostane to, pro co si přišel. Jeho slova ignoruje. Vytáhne ho z baru a zmizí s ním v lese, kde ho přirazí ke stromu. Pamatuje, že má před sebou vlkodlaka, ale žádné velké servítky si vůči Lorentovi nebere. Lorent za to může poděkovat tomu, že jej i ostatní vodil za nos a ještě si musí nechat líbit Klausovo chování. Díky tomu mu vře krev v žilách a musí se hodně ovládat, aby nejprve Lorenta vyslechl, než s ním skoncuje. Když od něj o kousek poodstoupí, zůstane ve střehu a probodává vlkodlaka před sebou nepříjemným pohledem. Poslechne si jeho projev lítosti, o které si myslí své. Kdo se jednou přetvařoval jako Lorent, ten si jeho důvěru tak snadno nezíská. Nehne brvou a soustředí se spíše na to, co mu Lorent říká. Není to, ale ani v nejmenším to, co chce slyšet. Když se Lorent vypovídá, na chvilku sklopí pohled dolů. Při tom zvedne trochu svou ruku a chvilku si prohlíží prsty na ni.* Chci vědět, co máš společného s Esther... *Odvětí klidně, leč tónem, který dává jasně najevo, že chce slyšet pravdu, celou a dopodrobna. Zvedne k němu opět ostrý pohled. Ruku nechá klesnout k tělu.* Co celá ta komedie, měla znamenat? *Dodá ještě a nespouští z Lorenta oči.* |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 9:26 pm | |
| *Jak zjistil, tak jeho řeči na Elijaha moc nezabírali. Ani v to nedoufal, i když by to bylo fajn. Takhle ho bude muset nějak přesvědčit, aby ho nezabil. Jak to udělat? Vykecat mu to velké tajemství o Klausovi? Ne, to si nechá až nakonec.* Nic moc. *Pokrčil rameny.* Prostě jsem byl mrtvý a od Esther jsem dostal nabídku, vlézt do jeho těla, poslouchat ji, přesvědčit vás, ať si necháte vyměnit těla a tak dále... *Mávl nad tím rukou. Tohle mu nemusel rozebírat, protože o co šlo Esther určitě sám moc dobře věděl.* No, já jsem na to pochopitelně kývl. Cokoliv je lepšího, než trávit tam o vteřinu déle, než je potřeba. Akorát nějak ty plány Esther nevyšly, druhá strana se hroutila rychleji, než čekala, a já asi taky nejsem až tak dobrý herec. Tak se můžete radovat. *Ušklíbl se nad tím. I když tušil, že on možná bude chtít spíš slyšet o Hope, takže brzo mu ten úšklebek z tváře zmizel.* A pak ještě docela změnilo situaci, když jsem zjistil, že ta malá je naživu. A vzhledem k tomu, že její babička jí chce zabít, tak potřebuje chránit. A to se jejímu tátovi bude provádět lépe, když nebude ve vlkodlačím těle, ale v Původně hybridském, které může zabít jenom jedna zbraň. Tak jsem to všechno vykecal Rebekah... A když už jsem u ní, tak jí bych se rád omluvil, za to jak jsem se k ní choval tenkrát... Mohl bys jí to za mě vyřídit? *Pozvedl obočí.* Mám trochu obavy, aby mě hned jak mě uvidí, nezabila. Možný bych jí mohl zkusit napsat dopis... *Zauvažoval nad tím nahlas, přičemž se na moment zadíval kamsi mimo než pohlédl znovu na Elijaha.* A tohle je asi tak všechno, co ti můžu k tomu říct. Víc nevím. *Lhal, něco dalšího věděl. Tedy spíš měl vlastní důvod, proč jim pomáhal.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 9:58 pm | |
| *Z prvotní Lorentovy odpovědi - nic moc - není ani trochu spokojený. Také se to projeví nespokojeným výrazem a varovným pohledem, kterým ho téměř nepřetržitě sleduje. Semkne rty do uzší linky a mírně se ušklíbne. Chystá se Lorenta pobídnout k větší hovornosti, ale ten se k jeho štěstí rozpovídá, takže od pobízení prozatím upustí. Zpočátku mu neříká nic nového a tak se v jeho výrazu objeví nelibost, nespokojenost. Tohle opakování mu přijde jako ztráta času. Přešlápne na druhou nohu. Soustředěně po celou dobu mhouří oči. Při jeho poznámce, že není dobrý herec a proto můžou být oni rádi ho začne svědit ruka. Sevře ji v pěst a v očích se mu zlostně zablýskne.* Doporučují ti lépe volit slova a tón jakým se mnou mluvíš... *Procedí tiše, leč varovně.* Zatím mi neříkáš nic, čím by sis mohl vykoupit svůj život za to, co si udělal. *Pronese prostě, věcně. Na chvilku sklouzne pohledem z jeho tváře dolů. Mluví o tom, jako by s Lorentem probíral něco jednoduchého a nešlo mu o život. Lorent po té pokračuje a hned dalšími slovy, která pronese si získá jeho plnou pozornost. Zvedne k němu svůj pohled a při každém Lorentově dalším slově pozorně naslouchá a vnímá při tom i to, jestli je k němu vlkodlak v danou chvíli upřímný či nikoliv. Když Lorent mluví o Hope je nebezpečně vážný. Sotva Lorent přejde od Hope k tomu, že by měl snad něco on od něj vyřizovat své sestře, v o čích se mu mihne pohoršení nad jeho drzostí. Kousek od něj poodstoupí a udělá pár kroků do strany kolem stromu, u kterého Lorent stojí. Mírně skloní pohled k lesnímu porostu. Levou ruku si založí za záda a pravou ohne v lokti a sleduje hřbety prstů, neboť ji má sevřenou v pěst.* Chceš mi říct, že si Esther neběžel hned říct o tom, že je Niklausova dcera naživu? *Zopakuje ne právě přesvědčeně o tom, co mu Lorent tvrdí. To se otočí a jde zase pomalu zpět.* Už jen proto, že znáš tohle tajemství si zasloužíš zemřít. *Procedí skrz čelist. Zastaví se, pohlédne znovu na ruku, kterou má zvednutou před sebou v pěst a pak zvedne nevyzpytatelný pohled k Lorentovi.* Nikdo kromě mé rodiny to tajemství nezná a tak to zůstane. *Pokračuje dál. Jeho hlas je chladný, věcný. Chová se zcela jinak, než jak se prezentuje v převážné většině.* Nemusíš se bát, že tě má sestra zabije. *Pronese vážně. Jeho slova by měla Lorenta uklidnit, ale způsob, jakým to pronese naopak. Než Lorent v příští vteřině mrkne, najednou stojí u něj. Jednou rukou se zapře o jeho rameno a přidrží ho těsněji a pevněji u kmenu stromu. Rozpřáhne se a druhou ruku mu vrazí do hrudníku a chytí do ní jeho srdce. Podívá se mu zblízka do očí.* Navíc ti, jen tak úplně nevěřím to, co mi říkáš. *Pronese při tom a sevře pevněji Lorentovo srdce ve své ruce.* Chci slyšet všechno... *Doporučí mu varovně.* |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 10:22 pm | |
| *Nemá ponětí, co Elijah čekal, že uslyší. Ale chtěl vědět, co má společného s Esther, a tohle bylo všechno, co mezi nimi byli společné. Tedy skoro všechno, i když ta další věc je spojovala nepřímo. A tohle bylo to, co mu pověděl. I když zdaleka ještě neskončil, když viděl, jak z toho není moc nadšený, tak pokračoval a především o Hope, což bylo nepochybně to, co ho zajímalo. Akorát později v jeho tváři viděl, že mu nevěří. Potvrdila mu to i jeho otázka, na kterou přikývl. Ale pak poněkud zvážněl, když mluvil o tom, že by měl zemřít za to, že to ví. Ale jakmile se zmínil, že to neví nikdo kromě jeho rodiny, tak na moment mu zajiskřilo v očích a mírně mu cukl koutek. Zmínil rodinu, a to bylo přesně to, do čeho by zapadal. I když trochu bylo znepokující, jak se zmínil o Rebekah. Věděl, co se za tím skrývá. Nezabije ho Rebekah, ale on. Nebude mít na výběr a bude mu muset říct úplně všechno. Nebyl z toho úplně nadšený, že mu to bude muset prozrazovat. Věděl, že Elijah je takový ten dobrák v jejich rodině, ale přesto ho neznal a úplně mu nevěřil. Na moment mu jeho pohled spočinul na jeho zaťaté pěsti, ale v další vteřině už byl opět opřený o strom. Zkřivil tvář bolestí, když mu vrazil ruku do hrudi. Ale pak zaměřil svůj pohled na Elijaha.* Chceš vědět, proč mě tak zajímá, aby ta malá byla naživu? Když pominu tvůj vztah s její matkou, tak mám přesně ty stejné důvody, proč jí udržet naživu, jako ty. *Řekl to trochu oklikou, ale pokud Elijah není hloupý, tak mu to dojde. Však proč ji chce udržet naživu on? Protože je to jeho neteř. A to bylo přesně to, v čem se shodovali. Byla jejich neteř.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 10:49 pm | |
| *Pozoruje Lorenta téměř nepřetržitě po celou dobu. Neujde mu tak jediný výraz v jeho tváři, či posunek. Pomáhá mu to se v tomhle muži orientovat o něco lépe. Dnes, ale rozhodně nemá náladu ani chuť poslouchat nějaké náznaky, hádanky, jinotaje. Tímhle ho Lorent o to více pokouší a zahrává si se svým životem. Z toho, co mu řekl, jediné, čím si u něj o něco málo vylepšil reputaci, že nejspíše Esther neřekl o tom, že je Hope naživu. Neměl dojem, že mu v tomhle lže. Přesto neupřímnost z něj, jen vyzařovala a byl to jeden další důvod k tomu, proč ho měl opravdu silnou chuť zabít. Podle jeho slov neměl dojem, že by jim mohl být jakkoliv užitečný. Proti Esther by ho využít nemohli. Zná tajemství, které znát nemá. Shledává to u něj nebezpečné. Až by ho Esther našla, nejspíše by se jí podařilo to z něj vytáhnout. To nemůže dopustit. Nevidí žádný důvod, proč ho nechat žít. Když na něj bez varování v mžiku zaútočí, přirazí ke stromu a vrazil ruku do hrudníku, aby mu vytrhnul srdce, byl rozhodnutý. V tomhle případě je pro něj smrt bezpečným východiskem, jak uzavřít tenhle problém. Přesto chce s Lorenta dostat, co nejvíce informací. Ví, že mu neříká všechno. Svírá pevně jeho srdce v ruce a čeká už, jen na to, až se dozví, co ho na Hope tak láká, že kvůli tomu nedokončil svůj úkol a zradil Esther.* Mluv. *Pobídne ho. Jeho srdce nepouští. Na to, že mu svírá pevně srdce a dost ho tím omezuje, mu musí přičíst body k dobru, že při tom dokáže ještě protahovat odpověď a mluvit v náznacích. Po jeho odpovědi je stejně v nevědomosti, jako před tím. Lorent má tu smůlu, že od začátku lhal, manipuloval a snažil se je přimět k něčemu, co bylo v jeho očích nereálné. Ztratil jeho důvěru a on skutečně netuší, co má za lubem. Netuší, proč tak najednou usiluje o to, aby Hope přežila a žila.* Doporučuji ti, aby si byl stručnější a přesnější... *Doporučí mu, když se stále nemá k tomu, aby jasně řekl, o co mu jde. O něco více pak sevře a potáhne jeho srdce, když se zmíní o jeho vztahu s Hayley. Přiblíží se o něco blíže k němu.* Od samého začátku sis s námi zahrával. Lhal si, snažil ses nás zmanipulovat. *Promlouvá k němu sice klidně a docela tiše, ale v podtónu je slyšet, že to v něm vře.* Nemám proto tušení, co máš k tomu, aby Hope žila za důvody. *Procedí dál skrz zaťatou čelist.* Chci to slyšet od tebe. *Pokračuje.* Stručně a jasně, Lorente. *Upřesní.* |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 11:03 pm | |
| *Ví, že každé jeho slovo teď rozhodne o tom, zda bude žít. A proto pečlivě volil každé své slovo. Akorát Elijahovi to nedocházelo. Možná si stále myslel, že Klaus vždycky měl jenom tu jednu polovinu rodiny, ze strany Esther. I to tak bylo, protože s nimi vyrůstal a dlouho dobu si to tak myslel. Ale to neznamená, že nikdy neměl svého biologického otce a také nevlastního bratra. Akorát spolu nikdy nemluvili, jak rozhodla Esther. Otec tak nemohl být se svým vlastním synem, ale mohl ho jen z dálky pozorovat, přičemž zapomínal věnovat pozornost svému druhému synovi. K jeho nelibosti nyní kvůli Elijahově nechápavosti měl jeho ruku ve svojí hrudi o něco déle. A ještě ke všemu si vysloužil sevření srdce, když se jen nevinně zmínil o Hayley. Zkřivil přitom tvář bolestí a zamračil se na Elijaha. Měl u něj mínusové body.* Hope je moje neteř stejně jako tvoje. *Procedil skrz zuby.* Niklaus a já máme stejného otce. *Možná by byla ta podobnost mezi nimi vidět o něco víc, kdyby se oholil a nosil kratší vlasy. Možná to i někdy udělá.* A neříkal před chvílí něco o tom, že to tajemství má zůstat v rodině? |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sat Apr 18, 2015 11:46 pm | |
| *Pozoruje Lorenta a čeká, co mu odpoví. Ne nechce se domýšlet nebo domnívat. Chce ty důvody slyšet od něj. Jasně a zřetelně. Hope je pro něj důležitá část rodiny. Nejdůležitější. Vidí v ní přesně tu naději, kterou do ní vkládá od první chvíle, co se o ní doslechl. Naději pro jejich rodinu a hlavně pro Niklause. Doufal, že ho změní, že mu vrátí zpátky, alespoň trochu jeho lidskosti. Viděl na něm, jak ho jeho dcera mění každý den k lepšímu a to ještě pobývala v Hayleyině lůně. Když pak bylo vše nadosah, nešťastným řízením osudu vše dopadlo tak katastrofálně, že si na něco takového netroufal pomýšlet ani v těch nejtěžších a nejtemnějších nočních můrách. Nyní je vše v troskách a on si, jen těžko dokáže představit, že se to opět povede změnit. Na malou chvíli se zaobírá svými myšlenkami a důvody, těmi, které popohánějí jej. Není čtenář myšlenek a Lorenta nezná, aby dokázal pochopit jeho úmysly. Navíc nechce chápat, chce, aby to řekl on. Když to vypadalo, že ani Lorentovo srdce v jeho ruce jej nepřiměje promluvit, přitvrdil. Sevřel ho silněji a potáhl. Byla to také odplata za to jeho divadlo, když se vydával za Niklause. Navíc na to, co je mezi ním a Hayley je dost citlivý. Potom všem, co museli projít nehodlá poslouchat žádné narážky na to, co mezi nimi je. Teprve pak se od Lorenta dozví to, co se snažil až do poslední chvíle skrýt. Něco takového, ale při nejlepší vůli nečeká. Hope by měla být Lorentova neteř... Nevěří vlastním uším. Přivře podezřívavě oči a měří si z těsné blízkosti jeho tvář. Tentokrát z jeho slov už žádnou neupřímnost necítí, takže předpokládá, že tohle je jeho poslední tajemství. Dozvědět se právě teď, když už se pevně rozhodl, že Lorenta v příštích chvílích zabije, že je ve skutečnosti Niklausův nevlastní bratr... Tohle hodně nabourá jeho rozhodnutí, jeho úmysly. Při nejlepší vůli by nemohl Klausovi zabít bratra. Předpokládá rovněž, že o tom Niklaus nemá tušení. Je na něm vidět, že ho to zjištění zaskočilo, překvapilo, a že teď váhá, co má dělat sám. Je chvilku mimo, dokud na něj Lorent znovu nepromluví, nebo spíše nepřipomene jeho předchozí slova. Jeho pohled nabude přítomného výrazu. Zůstane vážný, když si Lorenta znovu měří. Po té ač velmi nerad, že musí změnit své rozhodnutí Lorentovo srdce pustí a vytáhne ruku ven z jeho hrudi. Kousek od něj odstoupí, ale pouze na vzdálenost jeho natažené paže. Druhou rukou Lorenta teď nedrží u stromu, ale spíše podpírá za jeho rameno.* I když jsi Niklausův bratr, neměl bys mě pokoušet, Lorente. *Doporučí mu. Stále varovně, ale jeho hlas zní přesto o něco jinak, než dříve. Už v něm není ten chlad. Spíše dozvuk překvapení a ohromení z toho, co se právě dozvěděl.* Niklausovi to bude patrně zcela jedno, jestli jsi jeho bratr, když tě chytí. *Podotkne. Tentokrát ho varuje před Klausem.* Nezáleží mu na nikom. *Dodá ještě. Samozřejmě není zcela přesný, neboť předpokládá, že zrovna Camille a jeho dcera jsou ty výjimky. Lorenta tím, ale nehodlá nyní zatěžovat. Stejně patří k té převážné většině, kteří pro Klause neznamenají nic. Když usoudí, že už Lorent jeho předchozí útok ustojí, že našel stabilitu, tak ho pustí a stáhne i druhou ruku. Kousek od něj poodstoupí.* Až tě Esther chytí, to tajemství z tebe dostane. *Během svého konstatování sáhne čistou rukou do kapsy pro kapesník, vytáhne a za roh roztřepne. Skloní k tomu, co dělá pohled. Začne si čistit ruku od krve. Zvedne oči k Lorentovi až na konci svých slov. Dává mu tak najevo, že z jeho pohledu, je to, jen otázka času, než se na něj Esther zaměří.* |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 19, 2015 8:49 am | |
| *Viděl na Elijahovi to překvapení, věděl, že to nečekal. Kdo by taky nějakou takovou zprávu čekal? Byl si jistý, že Niklaus toho o svém vlastním biologickém otci moc nevěděl, nejspíš nic, kromě toho, že byl vlkodlak. A to zrovna patřili k těm nejprvnějším generacím vlkodlaků. Na Elijahovi postupně vidí, jak se s tím vyrovnává a k jeho úlevě nakonec pustil jeho srdce. Položil si ruku na hrudník, jako kdyby se chtěl ujistit, že tam jeho srdce vážně je. A bylo, akorát tam teď byla postupně se hojící díra. Oddechl si, když přišla ta úleva, že ho nezabije. Zaslechl jeho varování o tom, že by ho neměl provokovat. Původní se prostě neměli provokovat, to zjistil už před tisíci lety, když ho zabila Rebekah. A to jí ještě naštval, když ještě nebyla upírem. Pohlédl pak na Elijaha, který ho varoval ohledně Niklause. Mírně na to přikývl.* Co jiného taky od něj čekat? *Ušklíbl se nad tím a mezitím se snažil vymyslet, jak zařídit, aby ho nezabil. Rád by si s ním někdy promluvil a nemusel se přitom bát o svůj život. Ale pozitivní bylo, že momentálně to vypadalo, že ho alespoň Elijah nezabije. Aspoň na někoho takhle novinka zabrala. Po chvíli ho Elijah pustil a on se pořádně narovnal. Zkonstatoval pravdu ohledně Esther, další z problémů, které měl.* To je jeden z důvodů, proč se schovávám tady. I když asi mi to moc nepomůže... Ale je to o něco lepší než být ve městě a doufat, že jejím kouzlům odolám. *Pokrčil rameny.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 19, 2015 12:42 pm | |
| *Opravdu nečekal, že se z Lorenta vyklube Klausův příbuzný. Kdyby tato situace nastala dříve, možná by v tom Klaus viděl nějaké dobré znamení. Nyní po jeho návratu z druhé strany a také ke svým starým způsobům, v tom moc velké pozitivum nenalézá. Překvapení z tohoto zjištění záhy překoná. Zatímco Lorenta pozoruje, jak se dává po jeho útoku do pořádku, očistí si ruku od krve, ačkoliv ne moc úspěšně. K tomu by se mu hodilo trochu vody. Bude to muset dokončit až doma. Použitý kapesník schová do kapes kalhot, s úmyslem ho, co nejdříve někde vyhodit. Pozvedne pak znovu hlavu a koukne na Lorenta, při jeho poznámce na Klausovu adresu. Zůstane při tom klidný, vážný. Nijak se k tomu nevyjadřuje. Nemá smysl Niklause nyní rozebírat. Sjede po té vlkodlaka před sebou pohledem. S velkou krvavou skvrnou na hrudi nevypadá zrovna nejpřijatelněji na návrat do baru. Svůj názor si ovšem nechá pro sebe. Lorent si neměl zahrávat a nemuselo to dojít až sem. Když se Lorent zmíní, že snad zde v Zátoce unikne před Esther, tak se pobaveně ušklíbne, jako by slyšel dobrý vtip.* Nemyslím si. *Zavrtí krátce hlavou.* Až tě Esther bude potřebovat, jednoduše si tě najde, ať už budeš ve městě nebo tady. *Odvětí to prostě, jako hotovou věc. Samozřejmě ani on z toho není nadšený, ale v danou chvíli s tím není schopen nic provézt.* Možná bys měl odjet. *Navrhne mu z jeho pohledu pro Lorenta i zbytek rodiny nejlepší řešení.* Čím dále od New Orleans budeš, tím lépe pro všechny zúčastněné. *Dodá.* V téhle rodině je ještě stále dost těch, kteří chtějí tvou smrt. *Varuje ho. Neznamená, že když přesvědčil jeho o tom, co je zač, a že si tím zachránil život, že na to může spoléhat u ostatních. Pak se pomalu otočí a vydá se normální rychlostí zpátky k baru a místu, kde zaparkoval vůz. Jestli se k němu Lorent přidá nebo ne, nechává na něm.* |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 19, 2015 1:13 pm | |
| *Elijah měl pravdu v tom, že na to, aby se zbavil Esther, by musel utéct někam daleko. Mohl by to udělat a dávalo by to smysl. Jenže jemu se nechtělo to tady opustit. Dalo by se říct, že tady měl rodinu, i když se jednalo jenom o jednoho mladšího bráchu. Ale to bylo asi tak všechno co měl. Pak mohl jen pozorovat, jak dopadne situace v této smečce.* S Rebekah to zkusím nějak urovnat. A Klause sem do zátoky snad nezavítá... *Měl štěstí, že Klaus nejspíš netuší, jak vypadá. Nejspíš ví asi jenom jeho jméno. Ale stejně někdy bude muset vymyslet jak zařídit, aby se s ním dalo mluvit bez toho, aby ho zabil. S Elijahem měl stejnou cestu, do baru se plánoval vrátit. Akorát jakmile tam vešel, tak nezamířil rovnou k baru, ale na záchody, kde si sundal triko a namočil ho, trochu ho zkoušel přeprat a dostat z něj tu krev. Moc to nešlo, ale stačilo to na to, aby někdo nepoznal, že se jedná o krev. Mohl si myslet, že se jedná o malinovku nebo něco podobného. Mohl tak pracovat dál až do konce směny.* |
| | | Elijah Mikaelson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 19, 2015 1:52 pm | |
| *Čeká, jak Lorent na jeho doporučení odjet zareaguje. Z jeho chování ovšem nezíská dojem, že se jím bude řídit. Neshledává to nijak moudrým rozhodnutím, ale nehodlá do toho Lorenta nutit. Zabývá se spíše tím, jak jejich tajemství před Esther uchránit. Lorentovi také nijak zvlášť nedůvěřuje, ale to, že se skrývá v Zátoce, nejen před nimi, ale i před Esther o něčem svědčí.* Měl bys na to, že je Hope naživu nejspíše "zapomenout". *Navrhne mu. Je to z jeho pohledu jediné řešení.* Alespoň dokud po tobě Esther půjde. *Dodá. Má tím samozřejmě na mysli kouzlo na vymazání téhle informace z jeho mysli. Kdyby mohl, tak ho ovlivní, ale protože je Lorent vlkodlak nemělo by to na něj účinek. Kouzlo, to je něco jiného.* Můžu promluvit s Aliseou. *Nabídne mu v případě, že s tím bude souhlasit pomoc.* Moc na to nespoléhej. *Vyvede pak Lorenta z omylu. Jestli si myslí, že ho sem Klaus nepřijde hledat. Pokud to nepadlo jeho, Klaus jistě v tomhle nezůstane pozadu. Od baru nebyli moc daleko. Když se k němu vrátí, dovnitř za Lorentem už nejde. Tohle místo se mu moc nezamlouvá a tak se zde nehodlá zdržovat déle, než je nutné. Zamíří k autu. Nasedne do něj a vrátí se do města.*
|
| | | Nailah Ayers Warren
Poèet pøíspìvkù : 294 Join date : 27. 02. 15
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 12:30 pm | |
| (Tak nejak spolehala na to, ze Lorent bude dneska pracovat. Jinak opravdu nevi, kde by ho nasla a do zatoky ona nevkroci. Prisla k baru asi deset minut pred zavirackou. Dneska nechtela pit. Slibila Lorentovi, ze si s nim o uplnku zabeha. I kdyz vlastne nevedela, proc to hodlala dodrzet, je tady. Dneska je uplnek a on by mel kazdou chvili koncit v praci a zaplout do lesa, aby se mohl premenit. Vesla dovnitr a porozhlidla se. Lorent stal za barem a obsluhoval posledni zakazniky. Zustala stat u dveri a oprela se o stenu. Chvili ho pobavene pozoruje, jak zapasi se svou praci. Pak se od steny konecne odlepi a jde vic do vnitrku baru. Opre se rukama o desku baru, ale nesedne si.) Tak jsem tady, jak jsem slibila. Pockam, az dokoncis svou praci. (Ona nespechala, on uz trochu vic, ale i tak maji jeste cas. Tak jak ses zabydlel v nove praci? Koukam, ze ti to jde celkem od ruky. |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 2:05 pm | |
| *Jako skoro každý den pracoval v baru, i když na dnešek měl domluveno, že nebude pracovat úplně do noci. Bylo by divné, kdyby se změnil uprostřed lokálu ve vlkodlaka. Měl takové tušení, že majitel ví o vlkodlacích, protože se zdálo, že to chápe. Ale než tady skončí, tak musel ještě chvíli obsluhovat. Byl zabraný do svojí práce, takže si zprvu nevšiml Nailah. Jinak by si dal víc záležet na tom, aby nepůsobil tak směšně a víc vypadal, jako že ví co dělá. Takhle mohl chvílemi vypadat trochu směšně. Dalo se to odůvodnit tím, že za svůj život byl zvyklý lovit a ne čepovat pivo, takže v tomhle životě mu to ze začátku dělalo trochu potíže. Ale najednou ho z jeho práce vyrušila Nailah, která se najednou objevila u něj u baru.* Ahoj, kr... *Zarazil se uprostřed první slabiky, protože si vzpomněl na to, že jí posledně slíbil, že jí nebude zkoušet svádět nebo mít nějaké narážky na to. I když síla zvyku byla silná.* Musíš počkat ještě pět minut, pak tady končím. *Na chvíli se natáhl pro další půllitr a začal čepovat další pivo. Přitom zaslechl otázku Nailah.* Vidíš to sama, jsem rozený talent. A zástěra mi náhodou úžasně sluší, že jo? |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 2:34 pm | |
| (Povytahla oboci, protoze si uz uz myslela, ze svoje osloveni dokonci a nazve ji kraskou nebo obdobne. Nedokoncil to ale. Udrzel se. Uvedomil si, co slibil a ze by si ho ona akorat tak potom dobirala, kdyby se prorekl.. Stala oprena o bar a prphlizela si Lorenta v cele jeho krase.) Fajn, myslim, ze na tebe pockam venku. Aspon si navyknu na venkovni teplotu. (Odpovedela mu, ale jeste chvili tam stala a kochala se tim pohledem.) Jo, nevypadas v tpm zas tak udesne. (Usklibla se a pak se otocila, pricemz jeji vlasy se pohnuly ve smeru, v kterem se otacela. Vysla ven a nasala cerstvy vzduch. Tady je tp mnohem lepsi nez tam. Celala, nez to Lorent zabali a prijde za ni. Mezitim sledovala, jak pomalu ale jiste vychazel mesic v uplnku. Docela se tesila, nemohla poprit, ze spolecnost ve vlci kuzi opravdu uvita a je si jista, ze Lorent taky nebude zklamany. Vzdyt to byl on,kdo ji o to vlastne pozadal.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 3:03 pm | |
| *Kývl na to, že počká venku a pak pokračoval v práci, která ovšem netrvala dlouho. Brzo v práci skončil, zástěru odložil a vydal se ven. Poodešel trochu od hlavních dveří a nadechl se čerstvého vzduchu. Těšila ho myšlenka, že dnešní noc bude moct volně pobíhat v podobě vlka a nic ho nebude omezovat. Jenom si bude muset protrpět předtím bolestmi, ale to byl ochotná vydržet. Byl vychovávan ještě v době, kdy vlkodlačí kletba nebyl vnímána až tak špatně. Lidé chtěli schopnosti šamanů, trochu se to zvrtlo, ale aspoň se proměňovali za úplňku, byli silnější, rychlejší, uměli se uzdravovat a nemoci se jim vyhýbali. Pak se rozhlédl okolo a spatřil Nailah opodál. Popošel o kus k ní.* Takže máš nějaký oblíbený kus lesa? *Pozvedl obočí a mírně se pousmál.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 4:27 pm | |
| (Stála zády ke vchodu baru. Nemohla říct, že by byla nějak teplá noc. Byl leden, dny byly sice schůdné, nebyla zas taková zima, ale v noci, v noci bylo přeci jen chladněji. Tady v New Orleans byl sníh jen hodně ojediněle. Vlastně tady byla dost mírná zima, ale to nic neměnilo na tom, že se jí na kůži objevily pupínky husí kůže. Nebyla nějak zvlášť hodně oblečená. Bylo to nepraktické, když se chystala proměnit. Věděla, že Lorent bude procházet bolestivou přeměnou a že by ona měla být možná raději opodál, než bude úplným vlkem. Nemyslela si snad, že by jí chtěl Lorent ublížit, ale náhoda je blbec, může být podráždění a tak dál a tak dál. Mírně otočila hlavu, když se k ní přidal. Byl ještě trochu za ní, a tak ho viděla jen okrajovým viděním, ale věděla, že je blízko. Když ji oslovil, podívala se znovu na oblohu, kde už byl měsíc čím dál jasnější. Lorent měl ještě chvíli, ale měli by raději už vypadnout.) Uprostřed lesa je přírodní studánka. Přišla jsem na ni nedávno, ale je to opravdu pěkné místo. Mohli bychom se přeměnit někde trochu dál baru, ale ne až tak úplně daleko a pak si k ní doběhnout. A pak prostě někam pokračovat. (Otočí se na něj konečně celým svým tělem a pousměje se.) Můžeme toho projít víc. Lesy jsou hluboké a terén nám jistě chybět nebude. (zamíří směrem do lesa a čeká i na reakci Lorenta.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 4:54 pm | |
| *Jakmile byl u ní blíž, tak si povšiml, že jí je nejspíš zima. Minimálně husí kůži měla, takže to na ní bylo poznat. A on jako správný gentleman si sundal svojí mikinu a přehodil jí ji přes rameno.* Aby jsi cestou tam nezmrzla. *Pousmál se. Jemu bylo jedno, že on tam teď byl jenom v tričku. Stejně za chvíli bude mít horečky, až se bude jeho tělo před proměnou ohřívat. Stejně jako vlkodlakovi se mu nemoci vyhýbali, takže s nějakou chřipkou se nemusel vypořádávat. Na její návrh, kam by se mohli vydat, přikývl a vydal se pak za ní. Po pár krocích začal mluvit.* Jackson už se konečně vrátil do Zátoky. Mám už od něj povoleno být v zátoce, i když do smečky mě ještě nevzal. Asi mi nevěří. Přitom na mě je přece hned vidět, že nemám žádné postranní úmysly, ne? *Pozvedl obočí a podíval se na ní.* Ve zverimexu nastaly nějaké novinky? Utekli křečci? Nastala želví rebelie? |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 5:17 pm | |
| (Musí se usmát, protože jí Lorent dá svojí mikinu. Normálně by se to možná dalo považovat za to, že se tím o něco snaží, ale jí byla opravdu zima a on to asi viděl, tak si prostě sundal mikinu, aby se ona mohla trochu víc zahřát.) Díky. (Poděkuje za nový přísun tepla, alespoň zatím jí to teplo skýtalo. A za chvíli se stejně rozejdou, takže chůzí se taky může zahřát. Netrvalo dlouho a opravdu se společně rozejdou do lesa. Nemíní jít zase nějak extra daleko, ale taky ne blízko. Vzala by to tak maximálně dva kilometry lesem, kde by se společně s Lorentem - i když toho by přeci jen nechala, aby měl nějaký odstup od ní - přemění a pak můžou pokračovat hlouběji a hlouběji. Ale budou si muset dávat pozor na vlky ze směčky. I když teď mají alespoň tu výhodu, že už nejsou sami. Ani ona, ani Lorent se nebudou toulat sami po lesích. Budou ve dvou. Jako by tvořili malinkatou smečku opravdu jen ve dvou. Ale oni dva smečka nejsou. Vlastně Lorent usiloval o to,aby se dostal do smečky Jacksona. A ona? Ona opravdu ještě nebyla rozhodnutá, jestli chce přijmout Jacksonovu nabídku k tomu, aby se ke smečce přidala. Teď si s tím ale lámat hlavu nebude.) Opravdu? Takže se skutečně vrátil. A abych pravdu řekla, jeho obezřetnosti se nedivím. Byl by to hlupák, kdyby tě přijal do smečky jen tak bez ničeho, ať už postranní úmysly máš a nebo ne. (pokrčí rameny. V tomhle si stěžuje na špatném rameni. Ona v tomhle Jacka chápe. A možná je to jedna z mála věcí, ve které s ním souhlasí. Kdo by si pustil do smečky jen tak někoho. I když Lorent nebyl jen tak někdo a je si jistá, že mu to taky náležitě vylíčil, že se musel pochlubit, ale Jack je jistě poté, co se stalo s jeho smečkou alespoň trochu obezřetný.) Byl tam za mnou Jackson a nabídl mi, abych se přidala do jeho smečky. (Podívá se na Lorenta. Mohl to brát jako určitou provokaci, že je ho Alfa nepřijal a za ní chodí dokonce sám, aby se ona přidala k němu.) A pak tam byl ještě jeden chlap, který si kupoval želvu, teda ne, že by byl jediný, kdo si kupoval želvu, nebo můj jediný zákazník, ale tak divně se mě vyptával na můj náhrdelník. (Zamračila se, když si na to vzpomněla. Nebyl to příjemný pocit a ona opravdu tenkrát málem zpanikařila.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 5:34 pm | |
| *Šli jenom chvíli a už se ocitli ve městě. To jim netrvalo dlouho, les byl prakticky hned vedle baru. Ale stejně musí ujít ještě kus lesem, aby byly dál od lidí a mohli se proměnit. Tedy Nailah se mohla proměnit kdykoliv chtěla, on prostě musel počkat, až na něj ta proměna přijde. A do té doby si mohli aspoň zkrátit cestu trochou povídání. Nailah se aspoň dozvěděla, že Jack se zase vrátil.* Kdyby věděl co si myslím o jeho vedení smečky, tak by mě asi nepřijal nikdy... *Rozhodně by ho nepřijal nikdy, kdyby věděl, koho má za bráchu.* Zatím mám naději. *Ušklíbl se. Pak se od Nailah dozvěděl, že jí to, o co usiloval, nabídl automaticky. Ale to čekal, vždyť byla šamankou. Kdo by nechtěl mít ve smečce šamanku? Obzvlášť v dnešní době byla velmi vzácná. On byl naproti tomu jen obyčejný vlkodlak, i když znal staré tradice, protože patřil ke třetí generaci vlkodlaků. Nijak závistivě se proto netvářil, i když trochu zaujalo, co pak říkala o nějakém chlapovi.* Myslíš, že za tím vyptáváním bylo něco víc? *Mohl to být jen zvědavý člověk, ale na druhou stranu klidně mohl patřit k těm lovcům.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 5:52 pm | |
| (Šli dál lesem. Už ušli pár pár desítek metrů od baru, ale cesta byla ještě dlouhá. Museli být opravdu úplně z dohledu. Byla ráda, že má dneska společnost, i když taky byla vděčná za to, že i když je úplněk, měsíc ji nevolá nijak usilovněji, než kdy jindy. Všechno je to jen na ní. Ona rozhoduje o tom, kdy se přemění. Nemusí čekat na úplněk a ani se nemusí o úplňku přeměnit, když nechce. Ale dneska byla situace taková, že měla s kým pobíhat lesem o úplňku, tudíž se nemusela až tak bát toho, na koho v lese narazí. Ve dvou se rozhodně lépe brání než v jednom. To věděla jak ona, tak Lorent. I proto si myslela, že chtěl, aby si šla zaběhat po lese s ním. Budou se tak cítit vác v bezpěčí.) Ano, kdyby věděl tvůj názor na to, jak vedeš smečku, nejspíš bys neprošel, protože by v tobě mohl vidět hrozbu. Ale moje názory na to, jak ta smečka vypadá, zná taky. Ale uznávám, já mám pro něj asi v tomhle smyslu větší hodnotu. I když si někdy říkám, jaké by to bylo, kdybych byla obyčejným vlkodlakem, kdyby si na mě nikdo nedělal nároky jen proto, že jsem šamanka, kdyby mě chtěl někdo ve smečce jen proto, jaká jsem. Ale já jsem docela otravná, takže bych asi stejně skončila sama, ale nechtěná. Jako šamanka jsem alespoň žádaná. Ale taky se bojím. Bojím se přidat se ke smečce už jen proto, že tak lovci budou moci zjistit snáz, kdo jsem a kde jsem. A nejsem si jistá, že by mě Jacksonova smečka ochránila, jak on mi tvrdí. (Svěří se mu se svými obavami. Možná na to nakonec opravdu kývne, ale bude to chtít nějakou dobu udržet v tajnosti, to kdo je. Bude chtít počkat, až se smečka stabilizuje. Ani pak stejně nebude mít jistotu, že neskončí mrtvá, nebo alespoň její smečka. Pak se začnou bavit o tom divném chlapovi) Nevím, měl takové divné otázky a pořád se mě snažil přesvědčovat, že to není jen tretka z poutě, jak jsem mu tvrdila. Jako by mě snad chtěl nachytat, že se mu přiznám. Já nevím. (Zakroutí hlavou) Možná už jsem jenom paranoidní. (Mávne nad tím nakonec rukou. Stále víc se přibližují k místu, kde se budou moci přeměnit.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Fri Apr 24, 2015 7:03 pm | |
| *Bylo opravdu dobře, že měl s kým se poflakovat lesem, až bude vlkodlak. Ve dvou se všechno vždycky lépe dělalo. I když neměl nějaké úmysly, jako že to pro ně bude bezpečnější, i když to patřilo k těm výhodám. On prostě chtěl s někým sdílet tu radost z toho běhání. Navíc šlo trochu i o zvyk. Vždycky, když nastal úplněk, tak se v lesích proměnil a poblíž vždycky byl někdo z jeho smečky. Tehdy v těch místech převládali spíš vlkodlaci nad lidma, kteří se vždycky schovali v jeskyních. Kromě toho tam byli ještě další vlkodlačí smečky z jiných vesnic, takže někdy se o úplňku stalo, že si museli bránit svoje teritoria.* No, pokud tě to potěší, tak já bych tě do svojí smečky bral i bez toho šamanství. *Povzbudil ji trochu.* Vlastně to můžu udělat tak jako tak, protože svojí smečku vlastně mám. Z mojí staré na mě přešlo alfovství. Akorát jsem jediný, kdo je v naší smečce naživu. Ty bys byla druhá. Myslím, že tahle malá smečka by se jim hledala hůř. A ta ochrana... *Na chvíli trochu zpomalil a zvedl ruku do vzduchu, aby se mu napjaly svaly na ruce a byly vidět.* Tohle jsou asi největší ochranáři smečky. Co na ně říkáš? *Podíval se s úšklebkem na tváři zase na Nailah. Po chvíli dal ruku zase dolů. Když mluvila o tom divném muži, tak už byl vážnější a nedělal si z toho legraci.* Jo, možná jsi jen paranoidní. Anebo prostě jen opatrná a opatrnost se vždycky hodí. Můžeš mi říct, jak vypadal? |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|