The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Nailah Ayers Warren
Poèet pøíspìvkù : 294 Join date : 27. 02. 15
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Thu Apr 02, 2015 1:22 pm | |
| (Ušklíbne se nad jeho slovy.) Chceš se snad schovat pod křídla nefungující smečky? Tak to si můžeš vybrat. Jedna část žije ve městě, ta druhá tady poblíž v Zátoce. Řekla bych, že se té skupině, co bydlí ve městě, nelíbil přístup alfy k určitým věcem, takže se prostě trhli. Je to poněkud zvláštní. Nesetkala jsem se s tím, že by se někdy nějaká smečka rozdělila. V New Orleans je to zřejmě jinak. Možná to bude i tím, že na tomhle území žili vlastně smečky dvě, kdysi dávno. A jak se zdá, i když je ze smečky teď jen jedna, stále v nich ta rivalita nějakým způsobem být musí. A nebo je to ještě úplně jinak a já teď jen hádám. (Opravdu nemá žádné podložené informace o tom, co se stalo. A ona nebyla slídil, aby musela všechno vědět. Starosti smečky ji až tak nezajímali, pokud není její součástí. I když do Jacksona si opravdu ráda rýpla.) Je ti 27, fajn. (Ušklíbne se pobaveně a pak se mu zadívá ještě hlouběji do očí.) Jak dlouho? (Pak to z něj všechno vypadne. Musela říct, že byla opravdu překvapená tím, co se tu právě dozvěděla. Tohle tak trochu šlo mimo ni. Nikdy se moc o další druhy nezajímala a neznala tak, čeho všeho je který druh schopný, i když samozřejmě o základech věděla, to by asi dlouho nepřežila. Ale tam, kde žila předtím, se tímhle moc zaobírat nemusela, než dvakrát vyvraždili její smečku a ona si byla jistá, že to bylo kvůli tomu, co měla právě na krku.) Zajímavý příběh, ale radši mi ho nerozváděj, myslím, že by se mi z toho mohla zamotat hlava. A pokud jsi naživu týden, tak to jsi šikovný, že jsi už někoho dokázal takhle naštvat. (Začala se zase chvíli věnovat svému pivu, ale taky jen stočila pohled nejdřív jinam, aby to snad nevypadalo, že jejich souboj vzdala. Pak už se sklonila ke svému pivu a dopila ho. Hodila bankovku na stůl a vstala. Znovu pohlédla do jeho očí.) Moje pivo je už dopito, takže já jako vždy odcházím. A ne, já na rozdíl od tebe jsem z téhle doby. Řekněme, že otec si prosadil toto jméno. (Možná, že kdyby mu řekla i příjmení, bylo by mu vše jasné. Ayers, ve starém jazyce to znamená dědic. Samozřejmě v době, kdy žil Lorent příjmení ještě nebyly, ale ona byla z rodu původních šamanů, kteří si později dali příjmení Ayers. Tak to prostě bylo.) Třeba budeme pokračovat někdy v tom souboji příště, pokud se ještě setkáme. (S tímhle se otočila a odešla z baru.) |
| | | Lorent Anselson
Poèet pøíspìvkù : 234 Join date : 28. 03. 15 Age : 37 Location : rok narození - 973
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Thu Apr 02, 2015 8:14 pm | |
| *Vyslechl si od Nailah informace o místní smečce. Něco o rozdělení už zaslechl, teď se o tom dozvěděl víc podrobností.* Takže teď mám tři možnosti. Být sám, přidat se ke smečce ve městě anebo v té zátoce. A vzhledem k tomu, že jsou ve městě lidi, kteří by mě chtěli mrtvého, tak budu muset zvolit třetí variantu. Samotný bych dlouho nevydržel a být ve městě by taky nebylo vhodné. *Poznamenal k tomu a zvažoval, jestli by se od ní mohl dozvědět i něco bližšího o tom alfovi. Třeba s čím přesně ostatní nesouhlasili a jak mohl dopustit rozpůlení smečky. I v jeho očích to znamenalo něco špatného a většinou to ukazovalo na neschopnost alfy. Možná si toho alfu později proklepne sám. Stejně na něj bude muset dřív nebo později v zátoce narazit a promluvit si s ním. Sledoval pak její reakci na zjištění o jeho věku nebo spíš na ten dodatek toho, co řekl poté. Ušklíbl se nad jejím překvapením.* Mám prostě talent. *Poznamenal k tomu, co řekla o naštvání několika lidí.* I když ono je spíš naštval hlavně ten způsob, jakým jsem se vrátil mezi živé. A jednu určitě štve, že jsem vůbec naživu... Ale děláš dobře, že nechceš vědět podrobnosti. Je to hodně komplikované. *Ani jemu by se nechtělo jí to všechno vyprávět. Musel by jí vykládat i něco z minulosti a potom ještě to co se událo nedávno. Možná by jim na to ani ten sud piva nestačil. Když odklonila pohled, trochu se nad tím pousmál, i když to neznamenalo, že se vzdala. On se napil také piva, ale přitom jí pořád pozoroval. Nepotřeboval se kvůli tomu natáčet stranou. I když ona už se pak bohužel k jeho lítosti dala na odchod. Byla to škoda, on by se s ní klidně rád bavil dál. Třeba by se i zeptal na to, co se stalo se šamany v průběhu toho tisíciletí.* Budu se těšit na naše příští střetnutí. *Pronesl s mírným pousmáním a s krátkým pohledem do očí, který byl jakousi ochutnávkou jejich souboje. Po jejím odchodu se pak obrátil opět k barovému pultu.* |
| | | Nailah Ayers Warren
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 1:27 pm | |
| (Cestu do Zátoky měla čím dál častější. Ač si to možná nehodlala tak připustit, tak ji to táhlo do společnosti vlkodlaků. Ale nemohla být jen tak mezi nimi, tak byla v uctivé vzdálenosti. I když sem tam, když to odhadla, tak se chodila proběhnout do lesů jako vlčice. Dnešek nebyl výjimkou. Byla už tma, když se vracela pro svoje věci na okraj lesa, kde se znovu přeměnila zpět do lidské podoby a vyrazila zpět tam, kde nechala svou motorku. Ta byla upíchnutá u baru, kam si chodila někdy popít jedno nebo dvě skleničky piva. Nějak jí bylo jedno, že by měla v krvi alkohol, když řídí. Měla dost vytříbené smysly, aby se vyhnula nehodě. I dneska tedy zašla dovnitř baru, protože měla na pivo chuť. Pozdravila, když vešla. I zdejší barman ji už znal a tak rovnou roztočil pivo a položil jí ho na bar, kde obvykle seděla ještě, než tam vůbec stihla dojít. Ten bar asi nebyl moc výdělečný, ale vyhovovalo jí to, protože neměla ráda přílišnou pozornost, které se jí dostávalo třeba v penzionu, kde bydlela. Usadila se, chytila svoje pivo a začala pít. Na jeden zátah vypila půlku sklenice. Měla opravdovou žízeň z toho pobíhání po lese.) |
| | | Lorent Anselson
Poèet pøíspìvkù : 234 Join date : 28. 03. 15 Age : 37 Location : rok narození - 973
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 1:44 pm | |
| *Docela úspěšně se mu podařilo vyhýbat se Původním. Zatím ho ještě nikdo z nich neobjevil. Měl velkou výhodu, že jenom pár z nich opravdu ví, jak vypadá. Ale přesto se pro jistotu držel stranou města a tak trávil poslední dobu spíš v Zátoce, konkrétně u jedné ženy, která v ní bydlela a u které chvíli pobýval. Někde spát musel. I když v posledních dnech objevil jednu prázdnou chatku, kterou si tak trochu zabral pro sebe. Od té ženy, u které v Zátoce pobýval, se dozvěděl, že by to nemělo vadit, že chatek je tam neobydlených spousta. Přesto se u ní v posledních dnech pořád čas od času zastavil, hlavně protože byla dobrá kuchařka. On nebyl zrovna gentleman, spíš by se dal označit za příživníka, ale neměl moc na výběr. Na druhé straně se moc peněz vydělat nedalo a nyní už se tolik nelovila, jako před tisíci lety, kdy to byl hlavní způsob obživy. Ale za těch tisíc let nastaly nějaké příjemné změny, kupříkladu pivo. Do tohoto baru chodil často a hlavně proto, že byl dost blízko zátoky a dál od města. Zatím se zdálo, že je tady víceméně v bezpečí. Dnešní večer nebyl výjimkou, znovu seděl u baru a popíjel pivo. Stejně jako vždy neměl v úmyslu za sebe platit, spíše se rozhlížel po nějaké sukni, se kterou by pak mohl odejít. Během toho rozhlížení si vedle něj někdo sedl, i když on byl otočený v první chvíli zády, takže si jí hned nevšiml. Až poté se na židličce pootočil a viděl tam tu šamanku, která právě do sebe lila skoro celý půllitr piva. Už čekal, že jí vypije celou najednou, ale ona přestala v polovině.* Řekl bych ti na zdraví, ale při tvém tempu pití bych to stihl říct až potom, co tu sklenici vypiješ. *Ušklíbl se nad tím.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 2:03 pm | |
| (Nevšimla si Lorenta hned, jak přišla. Vlastně ani tak nečekala, že by tady mohla znovu potkat někoho známého, i když na to v poslední době měla štěstí. Stále si tak říkala, že si neměla před Jacksonem tak pustit pusu na špacír. I když si zrovna nemyslela, že by na ni snad pomyslel jako na budoucí ženu. To bylo podle ní opravdu absurdní. Ale i když by to Jackson nechtěl, někdo jiný by to mohl chtít po něm. Smečka má takhle příležitost k tomu, aby se zbavila pout, které mají díky měsíci. Byla tedy až příliš zamyšlená na to, než aby si Lorenta všímala. Pak svlažila svou žízeň a když slyšela známý hlas, taky se musela ušklíbnout. Náhrdelník na sobě dneska neměla. Nebrala si ho s sebou pořád, ale měla ho na bezpečném místě, takže se nebála, že by jí ho mohl někdo ukrást. To jí ale samozřejmě nebránilo v tom, aby se na něj pak podívala a oni pokračovali v jejich souboji o dominanci. Povytáhla obočí) Byla jsem si zaběhat, mám žízeň. (Samozřejmě očekávala, že Lorent pochopí tu její větu o tom, že si byla zaběhat. Bylo jasné, že běhala jako vlk.) A co ty? Usídlil ses nakonec v zátoce nebo ve městě? (Zeptala se spíše jen proto, aby konverzace nestála, když už ji oslovil.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 2:28 pm | |
| *Jakmile se na něj podívala, opět spolu navázali oční kontakt a souboj o dominanci mohl započít. Tentokrát se rovnou natočil trochu čelem k ní, aby ten souboj měl pohodlnější. Bůh ví, jak to dopadne dneska. Budou si hledět do očí tak dlouho, dokud nakonec jeden z nich neodejde? Hádal, že to tak bude i dnes. Po její poznámce o běhání mu hned došlo o čem mluví, nemusel nad tím nijak zvlášť přemýšlet.* Zaběhal bych si s tebou, ale dneska je nějak špatný měsíc. *Poznamenal. Tohle jí záviděl, mohla se proměnit, kdykoliv chtěla. A on už nebyl vlkem tisíc let, proběhnout se lesem a zavýt na měsíc mu chybělo. Pomalu už proto odpočítával dny do úplňku, až se mu to konečně vyplní.* Ale až nastane úplněk, věnuješ mi jeden běh? *Pozvedl obočí. Znělo to trochu jako parodie na žádost o tanec, ale pro ně bylo vhodnější a přirozenější běhání po lese. Tančit můžou, když jsou lidmi, běhat mohou, když jsou vlky.* Teď jsem v zátoce. Zabral jsem si jednu chatku a zatím to asi nikomu nevadí, když mě ještě nikdo nevyhodil... Ale taky jsme ještě neměl to štěstí narazit na toho alfu, co si nechal rozdělit smečku. *Z jeho hlasu bylo znát, že o něm nemá moc velké mínění. Rozdělení smečky vypovídalo o jeho schopnostech. Dobrý alfa by si jen těžko nechal rozdělit smečku.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 3:01 pm | |
| (Vezme si svou sklenici piva, stále se na něj ale dívá a pomalu upíjí, než nemá dost. Zůstalo jí tam už opravdu jen na pár loků, takže barman začal roztáčet další. Věděla, že jí mohou jistě vlkodlaci závidět to, že ona se může měnit, kdy chce. I proto nerada někomu moc říkala, co je zač. Ale Lorent to poznal sám, takže u ně neměla moc na vybranou.) Ano, úplněk ještě není, i když to nebude trvat zase tak dlouho. (Dodá k tomu a pak ji zarazí jedna věc, na kterou se jí zeptal. Rozhodně nečekala, že by s ní někdo jen tak chtěl jít běhat za úplňku do lesíka. Zní to jako nějaké vlčí rande, ale nepředpokládala, že by to tak nějak Lorent myslel. Byli to prostě dva vlci, kteří jsou sami a proč by si tedy spolu nemohli zaběhat?) Proč ne. Alespoň nebudu běhat sama, budu mít společnost. (Souhlasí nakonec s tím, že si společně zaběhají. Úplněk je za pár dní, uvidí se znovu tedy brzy.) Takže nakonec zátoka. (Kývne, ale stále se mu nepřestává dívat do očí.) Řeka bych, že Jackson, alfa té smečky, v zátoce asi ani nepobývá. Mluvila jsem s ním nedávno, konečně mu došlo, kdo jsem, i když bych byla raději, kdyby na to nepřišel. (Pokrčí rameny. Takže Lorent sice bydlí v zátoce, ale součástí smečky ještě není. Jestli vůbec bude.) Ty chceš být součástí té smečky, že bydlíš v zátoce? (povytáhne obočí) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 3:52 pm | |
| *Že se úplněk blíží mu nemusela říkat dvakrát. On sám si to moc dobře hlídal, jak moc je úplněk daleko. Dokonce se mu už i jednou zdálo, že se probudil s tím, že dneska bude konečně úplněk. Ale pak se probudil doopravdy a zjistil, že úplněk bude až za několik dnů.* Ve dvou se vždycky lépe běhá. *Pronesl jedno moudro. Byl rád, že tuhle nabídku přijala, i když kdyby to odmítla, tak by si z toho až tak těžkou hlavu nedělal. Upil ze svojí sklenice piva, narozdíl od ní s tím pitím tolik nepospíchal. A on taky už něco stihl vypít předtím, než sem přišla. Potom se začali bavit o zátoce a o Jacksonovi. Malinko pozvedl obočí, když se zmínila, že přišel na to, že je šamankou. Trochu ho to překvapila.* Páni, je bystřejší než jsem čekal. I když... Jak dlouho mu vlastně trvale uvědomit si, že tu má někoho tak výjimečného a unikátního? *Pozvedl obočí a mírně jí tím zalichotil. Šamanství bylo cosi výjimečného, i když on měl pocit, že ona by byla unikát i bez toho šamanství.* Ale aspoň má nějaké body k dobru. *Dodal ještě k Jacksonovi a pak dopil zbytek svého půllitr. Na chvíli pak přerušil ten oční kontakt, ale jednalo se pouze o to, aby mohl sklenici odložit na pult a mávnout na barmana o další pivo. Pak se opět podíval na Nailah, která se akorát zeptala na smečku. Tahle otázka ho zarazila. Na chvíli proto uhnul pohledem, kdy se nad tím zamyslel, a ani se neuvědomil, že přerušil ten jejich oční kontakt. V tu chvíli myslel spíš na to, zda se k té smečce přidat nebo ne. Nakonec se jí znovu podíval.* Já ani nevím. Vzhledem k tomu, v jakém stavu je tahle smečka, mě ani moc neláká. Aspoň teda ne teď, když je rozpadlá a když alfa je takový pochybný. Víc by mě lákala ta ve městě, kde mají ty prsteny, jenže ve městě jsou zase nakrknutí Původní. Asi mi nakonec nezbyde nic jiného, než se přidat k téhle smečce. |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 5:10 pm | |
| (Musela se mírně zasmát, když řekl, že se to ve dvou lépe běhá. Bylo to opravdu trochu komické. Jako by si domlouvali rande, i když trochu zvláštním způsobem. Ale ona tohle jako rande rozhodně nebrala. Prostě si zaběhá jako vlk taky s někým jiným než jen se svým stínem. Normálně by to asi jen tak neudělala, přeci jen, Lorent byl stále cizí, ale měl jakýsi šarm, i když nedá se říct, že by se jím nechala zblbnout. To by se asi musel snažit o něco víc a i tak by se mu možná jen vysmála do obličeje. Nebo by ho prostě usadila.) Ano, ve dvou je to jistě lepší. (Přitakala mu. Pak přišla další lichotka a ona jen musela s úsměvem zakroutit hlavou.) Výjimečného a unikátního? Od kdy si zasloužím tolik lichotek? (Trochu se pobaveně ušklíbne a dává tak najevo, že tohle mu nesežere. ona není jako nějaké holky, které se hned zblázní kvůli jeho očím a tomu co říká a jak působí. Je to spíš odtažitější typ a od lidí si drží odstup, takže je opravdu nelehké s ní vyjít nebo se u ní o něco snažit. Ale na druhou stranu dokáže s lidmi i vycházet.) Ale abych se vrátila k tématu, zřejmě o šamanech buď neslyšel nebo to považoval za pohádky. (Pokrčila rameny.) Stejně jako s tím spojené rituály a to, jak vlkodlaci vlastně vznikli. Řekla bych, že tu asi nikdo ze smečky nikdy šamana neviděl a najednou se tady zjeví. Jen doufám, že se s tím Jackson hned nesvěří všem, protože bych nerada, aby někdo věděl, kdo jsem. Někdo víc, myslím. Stačí ti, kteří to už vědí. (Napije se svého druhého piva. Dá se říct, že oba uhli pohledem ve stejnou dobu, když jí Lorent zrovna říkal o tom, jak to vlastně všechno plánuje. Jestli bude nebo nebude chtít být ve smečce.) Já chci zjistit něco o historii svého rodu a pak nejspíše z New Orleans zmizím. (Hlavně kvůli lovcům, pomyslí si, protože lovci jsou pro ni nebezpeční a jí se už nevyplácelo být déle na jednom místě.) Ale tobě přeji hodně štěstí, pokud se do té smečky opravdu přidáš. Jen si upevni dobrou pozici. (Doporučí mu) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 7:35 pm | |
| *Malinko se pousmál, když se zmínila o těch lichotkách. On je v podstatě trousil, kudy chodil. I když většinou je říkal z nějakého důvodu. Třeba když se mu ta holka líbila, chtěl ji dostat do postele anebo od ní prostě něco potřeboval. Navykl si, že pár úsměvů a pár lichotek často dokážou otevřít kdejaké ženské srdce. I když on se až tak o to srdce nezajímal.* Proč? Myslíš, že si ty lichotky nezasloužíš? Vždyť je to pravda. Už jenom tím, že jsi šamanka, jdi výjimečná. Vsadím se, že kdybych projel celý svět, tak všechny šamany, které bych našel, bych spočítal na prstech jedné ruky. *Když se pak vrátila k tématu o Jacksonovi, tak musel uznat, že ohledně těch pohádek nejspíš měla pravdu. Musela by pro některé z nich být živoucí legenda a jiní by zase vůbec netušili, která bije a jenom by na ní koukali. Ale trochu ho zarazilo, jak nechtěla, aby se to věděla.* Proč nechceš, aby ostatní věděli, co jsi zač? Kvůli obavě o svoje přežití anebo jsi jenom nesmělá? *Sázel spíš na to první, i když momentálně ho nenapadalo, jak by to mohlo ohrozit její život. Ale tak jako tak byla ohrožený druh.* S tou tvojí historií ti asi moc nepomůžu. Prošvihl jsem to nějak o sto let. Maximálně bych si mohl vzpomenout na nějaký dědovi historky, myslím, že někdy vykládal, že pocházel tady odněkud... *Na chvíli se zamyslel, když si v hlavě vybavoval, co mu kdysi vykládal.* No, taky tady odsuď pocházeli všichni vlkodlaci, takže určitě i děda. Akorát on pak založil smečku trochu víc na východ. *Uznal a od barmana se mu dostalo jeho objednané sklenice piva. Natáhl se pro ní a napil se trochu. Vyslechl si přitom radu, kterou mu řekla.* Já mám momentálně jenom jeden požadavek. Přežít. Až nějak vyřeším Původní nebo až oni přestanou řešit mě, tak pak nejspíš budu moct řešit nějak svoji pozici. |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 8:08 pm | |
| (Že si je nezaslouží? Spíš není zvyklá na nějaké lichotky. A vlastně je ani slyšet nepotřebuje. Ví moc dobře, kdo je a jak je výjimečná, protože ona na rozdíl od Lorenta ví, že je poslední. A ví to už i Jackson. Musel by se stát zázrak, aby se někde vynořil nějaký zapomenutý šaman. Musel by se někde jistě skrývat, protože je si jistá, že kdyby někde nějaký byl a věděl by o ní, tak by ji kontaktoval. Šamani jsou pospolu silnější. Takhle se ale spíše musela spokojit s teorií, že na světe je jen ona sama.) To, že jsem výjimečná, to vím sama bez toho, aniž bych nějaké lichotky potřebovala. (Podívá se na něj a pak upije ze svého piva.) Opravdu to není o tom, že bych si myslela, že si je nezasloužím. Spíš je prostě slyšet nepotřebuji. Možná ti na tohle kdejaké ženy skáčou, chytí se na to, ale já ne. (Ušklíbne se pobaveně a pak zakroutí hlavou. Vlastně jí opravdu bavilo si s ním takhle hrát na to, kdo je dominantnější a tak všechno okolo. Ale není si jistá, zda to vůbec někdy skončí, protože oba dva se nechtějí vzdát a tomu druhému se podřídit. Ale oba dva to berou spíš jako zpestření než boj. I když dominance je rozhodně důležitá.) Proč to nechci? Možná se tu prostě jen nechci zdržovat více, než je opravdu nutné. Řekl bych, že budu asi nadosmrti cestovat, že už si žádnou smečku nenajdu. Myslím, že se až moc můj druh zalíbil lovcům. (Tím mu napoví, že opravdu s jejich počtem asi nebude něco v pořádku a ona má s lovci už své vlastní zkušenosti. Dvě její smečky přišly o život. A ona s sebou nechce vzít další. A zároveň tím chce samozřejmě chránit i samu sebe, protože by se rychle rozkřiklo, že nějaká smečka má šamana.) Pokud si na nějakou historku vzpomeneš, tak budu ráda. (Pousměje se) Ale spíš tu hledám nějaké pořádné záznamy. Samozřejmě asi jen těžko získám nějaké záznamy od prvopočátku, ale alespoň něco o mých předcích bych zjistit chtěla. Zatím jsem v tom ale moc štěstí neměla. (Pokrčí rameny a dopije své druhé pivo. Uvažuje o tom, jestli si má dát ještě další. Nakonec si ho nechá roztočit. To bude nejvíc piv, co kdy za jeden večer v poslední době vypila. Maximálně si dává dvě.) O přežití jde i mně, proto jednám tak, jak jednám. Nechci, aby o mně vědělo víc lidí, než je nutné. |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 8:58 pm | |
| *Ušklíbl se nad tím, jak se zmiňovala o své jistotě, že je výjimečná. Přidal si k ní ještě přídomek, že je také sevěděvomá, když takhle jasně souhlasí s tím, že je unikátní.* Dobře, tak zkusím jinou taktiku. *Rozhlédl se okolo a zejména se podíval ke stropu.* Škoda že tu ještě není nějaké jmelí. Mohl bych zkusit jednu z nejlacinějších balících strategií, ale asi to už sundali, pokud to tu vůbec o Vánocích bylo. *Pohlédl pak opět na Nailah a pokrčil na rameny.* Tak si počkám na první máj a dostanu tě pod rozkvetlou třešeň. *Poznamenal, i když mu bylo jasné, že tohle by na ní nezabralo. Také proto se o tom s ní tak otevřeně bavil a dělal si z toho trochu legrace. Bavil se tím a měl přitom i ve tváři pobavený výraz, který ovšem zmizel, když se zmínila o lovcích. Místo toho se mírně zamračil.* Takže to nějací lovci můžou za to, že je teď šamanů tak málo? *Tahle zpráva se mu vůbec nelíbila. Většinou lovci šli po upírech, protože oni byli ti zabíječi. Vlkodlaci a šamani byli oproti nim mírumilovná stvoření. Většinou. A jak to vypadalo, tak tihle lovci byli schopní a víceméně úspěšní. Potom tu také byla otázka, co budou dělat, když by se jim podařilo zbavit všech šamanů? Šli by po vlkodlacích? Co pamatoval, tak ohledně toho žili v poklidu. Vlkodlaci vznikli a žili na kontinentě, o kterém se na jiných kontinentech ještě staletí nevědělo, tedy kromě vikingů. I když pak přišlo nové nebezpečí v podobě upírů.* Zapátrám v paměti. *Kývl. Jeho zamračení ohledně lovců už pomalu z tváře mizelo a jeho výraz se uvolňoval. Pomohlo k tomu i její pousmání. Koutky mu také cukly.* Zkusím si vzpomenout na to, co mi děda vykládal o vzniku vlkodlaků, ale o ničem předtím nevím a asi ani děda nevěděl. *Pokrčil rameny. Tohle bude těžké vypátrat. Tenkrát jen málokdo uměl číst a psát, takže nebylo jak zaznamenávat historii. Většinou se to pak už jen předávalo ve vyprávěních a to se mohlo postupně zkreslit. Napil se poté pořádně piva, které ale nejspíš momentálně spíš snižovalo kapacitu jeho paměti. Možná pomůže, když bude vzpomínat na ty dědovy historky za střízliva.* Možná bychom si mohli pomoct. Já se snažím přežít, ty se snažíš přežít a vlkodlaci a šamani si vždycky pomáhali... Takže až narazím na nějaké lovce, které se budou ptát na tebe, tak je pošlu s radostí do háje. |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 9:22 pm | |
| (Upřímně se rozesměje, když se zmiňuje o dalších taktikách, jak by ji sbalil. No, sbalil by ji na to asi jen těžko, ale pravdou je, že ji to opravdu rozesmálo a ona se upřímně nesmála už hodně dlouho. No, tady v New Orleans to nebylo určitě. Muselo se mu nechat, že měl opravdu něco do sebe a byl vtipný, ale věděla, o co mu jde a ona nebyla rozhodně povolná, takže buď ji nechá v tomhle ohledu na pokoji, nebo se může snažit klidně dál, ale ona se rozhodně jen tak lehce nepodvolí, protože kdyby ji dostal, znamenalo by to i to, že se mu podvolila, tudíž by ztratila to postavení, které stále ještě může mít, protože jejich oční souboj neskončil - mohla být nad ním.) Ne, tak na takové techniky bys mě rozhodně nedostal. Spíš bys skončil někde prohozený sklem. (Pak se trochu uklidní od smíchu, než se přestane smát úplně, protože začnou mluvit o vážných věcech.) Ano, lovci. Hádám, že je to možná proto, že šamani poskytovali smečkám volnost. To lovci jen asi těžko chtějí. Cítí pak větší ohrožení. Smečka, do které jsem se narodila, byla vyvražděna, já jsem přežila. A moje druhá smečka byla vyvražděna nedávno, zase jsem měla štěstí. Mj nejnovější zub na tom náhrdelníku (Který teď na sobě zrovna nemá) patřil alfovi smečky, ve které jsem žila v Austrálii. Měla jsem být jeho družkou. (Pak jen zakroutila hlavou, jako by to chtěla zahnat, rozhodně tady není proto, aby se nějak víc do hloubky Lorentovi svěřovala, takže tohle dělat nebude a už to nebude dále rozpitvávat.) Jen těžko se bude něco hledat, kdyby sis vzpomněl i na sebemenší prkotinu, je to jedno, budu ráda za všechny informace. (Utvrdí ho v tom, že jí orpavdu může říct vše, na co si vzpomene z vyprávění jeho dědečka.) Pomoct? (Podívá se na něj s povytaženým obočím a vyslechne si ho až do konce.) Dobře, to od tebe bude, řekněme... milé. A jak chceš pomoci ty ode mě? (Tohle ji opravdu zajímá. Jak může pomoci ona jemu?) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Sun Apr 12, 2015 9:50 pm | |
| *Ačkoliv nebylo jeho cílem ji takto rozesmát, spíš jenom pobavit, tak ona se jeho balícím technikám přesto začala smát. On se tomu nesmál, pouze s úsměvem pozoroval, jak se směje. I když nakonec, když se dosmála a zmínila se o sklo, tak předvedl bolestivou grimasu.* Auvajs, to by mohlo bolet... A když ti teď řeknu, že máš kouzlený smích, tak mi nerozbiješ půllitr o hlavu, že ne? Toho piva by byla škoda. *Na okamžik se zatvářil lítostivě, udělal takové psí oči aneb pohled přece-by-mi-neublížila. Aspoň trochu se mohli pobavit, popichovat, než se začali bavit o těch lovcích. Téma, které on pokládal za závažné a pro ní jistě bylo velmi citlivé, obzvlášť poté, co si od ní vyslechl. Došlo mu, že ona si s nimi vytrpěla hodně, obzvlášť když se s nimi musela takto střetnout dvakrát. On toho doteď o lovcích moc neslyšel, za jeho doby nejspíš nebyli a teď se teprve o nich pořádně dozvídal. A to co se doslechl se mu vůbec nelíbilo.* Mrzí mě, co sis kvůli nim vytrpěla. Ztrátu smečky dobře znám. *Při těch slovech natáhl ruku a vzal na chvíli do dlaně tu její. Náhodou v tom nebyl žádný sváděcí nebo balící úmysl, tohle udělal za účelem ji povzbudit a podpořit. Dokázal se vžít do její situace, taky on byl v podobné. Přišel o smečku a svým způsobem nakonec přežil, stejně jako ona. Na chvíli tak držel její ruku a bříšky prstů přejel po hřbetě její ruky, přičemž jejich oční kontakt stále pokračoval, i když teď ani tak nešlo o souboj v dominanci. Pak ale ruku zase stáhl. K těm historkám už se nevyjadřoval, spíš ji odpověděl na tu pomoc.* No, to záleží co dokážeš. Neumíš náhodou mávnutím ruky napravit moji reputaci u Původních upírů? Nebo aspoň nějak zajistit, aby mě nikdo z nich nezabil. Ale pokud neumíš tyhle zázraky, o čemž pochybuju, tak mi můžeš maximálně vypomoct s mými finančními problémy a zaplatit mi pivo. |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 8:29 am | |
| (Sama se divila tomu, ze bylo vlastne tak lehke ji rozesmat. Pritom stacila jedna pitoma poznamka o tom, jak by ji sbalil. Ona samozrejme vedela, ze kdyby to chtel udelat, nejspis by ho ani zadne jmeli nebo tresen nezajimala, ale jeho cilem bylo ji pobavit, coz se mu podarilo asi ve vetsi mire, nez cekal. Usklibla se jeho grimase a souhlasne pokyvala hlavou.) Jiste by to nebylo nic prijemneho. ( Pokracoval dal v jejim popichovani, a to hlavne psimi pohledy. Jen nad tim zakroutila hlavou. Kdyby nebyla, jaka byla, nejspis by si ji uz uplne ziskal, on by ji vyuzil a ona by pak skoncila nekde s placem. Ale takova ona neni. Neni snadna korist, nenecha se lapit tak snadno.) Ne. Mas pravdu. Toho piva by na tebe byla skoda. (Odkloni se od nej a napije se sveho piva, musi se do toho pulitru pobavene usmat. Ale pak zacali mluvit o lovcich a to bylo tema, u ktereho se rozhodne smat ani usmivat nedalo. Kdyz zacal mluvit o tom, ze ho mrzi, co si vytrpela, trochu ji to zarazi, protoze to od nej necekala. Tnelo to ale opravdu uprimne. Vi o tom, ze o smecku prisel. Rikal ji to, kdyz ji vysvetloval svuj vek. Rozumel ji tedy. Jeste vic ale byla vykolejena, kdyz ke slovum podpory ji jeste chyti za ruku a zacne ji prejizdet palcem po jejim hrbete. Na takove projevy zvykla neni, a tak se stalo, ze najednou sklopila zrak k jejich rukam zrovna ve chvili, kdyz se on ale tou svou odtahl. Teprve pak ji ale doslo, co udelala. Prave se Lorentovi podridila tim, ze sklopila zrak.) Zatracene. (Zaklela a napila se piva, ted uz je opravdu jedno kam a jak se bude divat. Souboj byl prohrany.) Ne, to opravdu neumim, ale to pivo ti zaplatim. (Uvoli se k tomu. I kdyz at nepocita s tim, ze by ho platila porad.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 1:09 pm | |
| *Jakmile se doslechl, že by mu ten půllitr o hlavu nerozbila, tak jeho smutný pohled vystřídalo ušklíbnutí.* Tak v tom případě máš krásný úsměv. Měl bych tě rozesmívat častěji... *Na chvíli se odmlčel, přičemž se zatvářil zamyšleně.* Takže co ti provedu na Valentýna? *Ačkoliv si tuhle otázku položil spíše sám sobě, tak ve skutečnosti měl zcela v úmyslu, aby ho slyšela. Ve skutečnosti netušil, co provede na Valentýna a zda vůbec něco provede. Bude to až za měsíc, do té doby se může mnohé změnit. Pak se bavili o lovcích, přičemž on projevil trochu soucitu. Sám se divil tomu, že se tak chová. Dřív by to neudělal, teda pokud by jí neplánoval obalamutit a dostat do postele. Možná ho takhle změnil to, co si od té doby prožil. Během svých myšlenek, kdy se snažil přijít na to, proč se chová tak, jak se chová, ho vyrušilo až její zaklení. Pozvedl obočí, neboť v první chvíli si ani neuvědomil, že sklopila zrak. Došlo mu to až o pár vteřin později. Ruku akorát stáhl a k tomu se i ušklíbl.* Takže v očním souboji jsem vyhrál... *Poznamenal a vítězně se usmíval.* Tak jako odměnu budu mít to pivo. Finanční problémy pro dnešek mám vyřešený. Mimochodem náhodou nevíš něco o tom, kde sehnat nějakou práci, ze které bych se nějak uživil a která by byla mimo město? |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 1:47 pm | |
| (Kousne se do rtu a dívá se chvíli před sebe. Nemůže zapřít, že Lorent ji opravdu dokáže pobavit. Podívá se na svoji sklenici s pivem a potom na Lorenta.) A já bych měla mít častěji už vypité pivo, aby ho nebyla škoda. (Prohodí s tím, že by ho tím půllitrem klidně flákla, kdyby neměla ještě ve sklenici pivo.) Na Valentýna si najdi jinou oběť. Mě je totiž nějaký Valentýn putna. (Procedí s nezájmem. Ona opravdu nikdy nebyla typ, kdy by se s někým měla držet za ručičku a pořád se olizovat na ulicích, v obchodem a tak dále. Nebyla moc typ do společnosti a ani nebyla společenská. Jen občas dělala v komunikaci výjimky hlavně, když byl dotyčný vlkodlak. Kdyby se tehdy v lese neviděla s Jacksonem, jen těžko by o ní dosud věděl. S Lorentem už to bylo jiné, ten ji poznal hned, tedy co je zač. Potom ale projevil porozumění a ona z toho byla nesvá, protože jí nikdo nic takového nikdy neprojevil. Ani vlastně neměl kdo. Jediný, kdo věděl, že jí vyvraždili smečku, byl kdysi Adam. A ten už je taky pod drnem. Co jí ale štve, je to, že prohrála souboj o větší dominanci, i když Lorent nevypadal na to, že by toho hodlal nějak hodně využívat. I když byl rozhodně rád, že ho vyhrál. To pivo by mu zaplatila ale tak jako tak, i když rozhodně nemíní být jeho sponzorem napořád. A zdá se, že ani on nechtěl, aby ho někdo sponzoroval stále. Nějaká práce mimo město? Opravdu nevěděla. Ona sama byla ráda, že práci získala a pracuje ve městě.) Tak s prací ti asi nepomůžu. Já sama pracuju ve městě. |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 2:34 pm | |
| *Podíval se na její sklenici s pivem, aby zjistil, v jak velkém je nebezpečí. Pořád tam ještě nějaké pivo měla, ale moc dlouho tam nevydrží. Proto uznal, že bude bezpečnější počkat s dalšími lichotkami na další rundu. Namísto toho pozvedl obočí, když se zmínila o Valentýnu.* Ty nemáš ráda Valentýn? Ten úžasný, přerůžovělý, báječný, přeslazený, kýčovitý svátek, který akorát firmy využívají jako výmluvu, proč ti nacpat nějaký kýč pod nos a nutit tě ho koupit? *O Valentýnu se vyjadřoval se značnou dávkou sarkasmu, tudíž musela být každému jasné, co si o něm ve skutečnosti myslí. Považoval ho za naprostou zbytečnost a byl rád, že ho tehdy neměli. Jediné pozitivum, které v něm viděl, byly ty holky, které uvidí kolem spoustu zamilovaných párů, bude jim to líto a díky tomu budou přístupnější. Ale o chvíli později už se bavili financích a o práci. Bohužel mu nepomohla, a ani nečekal, že by měl to štěstí a nějakou práci si našel. Ale nějakou bude potřebovat vzhledem k tomu, že je naprosto bez peněz. Střechu nad hlavou zatím měl, pokud chtěl teplo, tak stačilo zatopit si dřevem, které nasbíral v lese, ale problémem bylo jídlo. Na to peníze potřeboval, v dnešním světě už nešlo jen tak si chodit lovit do lesa. Ale aspoň se nyní dozvěděl, že ona si stihla najít práci.* Docela rychle sis našla práci. Kde pracuješ? *Byl zvědavý, kde si tu práci tak rychle sehnala. Možná by to tam pak mohl také zkusit, ale to by to nesměla být práce ve městě.* Já asi nejspíš budu dál živořit a budu nezaměstnaný, protože tady na práci jen tak nenarazím. *Nejspíš v tuhle chvíli nad ním bděl nějaký anděl strážný, který zajistil, že barman a zároveň šéf v tomhle baru, zaslechl jeho slova.* Tak pracuj tady. Zrovna hledám nějakou výpomoc. *Pod touhle větou zpozorněl a na chvíli se odvrátil od Nailah.* A o co by přesně šlo? *Zeptal se ještě.* Čepovat pivo, roznášet pití, utírat stoly, uklízet tady... Prostě to co by zvládl i úplný blbec. *Na tuhle nabídku přikývl.* Fajn, tak já to beru. *Barman mu pak už nevěnoval pozornost, musel pracovat, pouze mu řekl, že pak s ním dohodne podrobnosti a že pracovat může začít zítra.* Tak to vypadá, že mám práci. Myslíš, že mi bude slušet zástěra? *Zeptal se Nailah, když už se k ní znovu otočil.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 3:08 pm | |
| (Nakonec to pivo opravdu za chvíli celé dopila, měla by už asi jít, ale nějak se jí ještě nechtělo. Po čtvrtém pivě bude ale už jistě opilá, to moc dobře ví. Už tohle v sobě cítí. Dá si ale nakonec ještě jedno. Zítra do práce nejde, takže si může dovolit trochu střízlivět, dostane tedy za chvíli zase plný půllitr piva.) Přesně tak, tenhle přeslazený svátek jde opravdu mimo mě. Připadám ti snad jako někdo, kdo by slavil Valentýn? (Podívá se na něj s povytaženým obočím, i když věděla, že Lorent to myslel z legrace. Už jen to, jak se o valentýnu vyjadřoval, o tom nasvědčovalo.) A abych pravdu řekla, tak jde mimo mě i mnoho dalších svátků. Nejsem oslavující typ. Spíš si prostě ráda zalezu doma a celý den nevytáhnu paty, než to šílenství kolem toho svátku skončí. Takový já jsem typ. (Prozradí mu, i když si je jistá, že to vlastně ani Lorentovi říkat nemusela, on to jistě už odhadl. Jen si z ní teď utahoval.) Ve zverimexu. Pracuji ve zverimexu, ale nejsem tam sama, takže se střídáme. Dneska i zítra mám volno, čili si můžu dovolit trochu víc ponocovat. (On pak mluví o tom, jak bude asi živořit dál, ale barman mu najednou nabídne práci. Povytáhla obočí, rozhodně nečekala, že by ji mohl získat takhle rychle, co se o tom zmínil, ale on to jistě nečekal též.) No vidíš. Práce je na světě. (Pozvedne půllitr a ťukne si s ním.) Tak ať ti to v té zástěře tedy sluší. (Ještě chvíli se bavili a dopíjeli pivo, pak už barman zavíral, takže museli jít. Cítila alkohol v nohách, potřebovala ho ze sebe dostat, chtěla se tedy projít a Lorent ji nenechal jít samotnou. Procházeli se lesem a povídali si, vlastně to nebylo špatné. Pak začalo svítat, procházeli se několik hodin, ale ona kupodivu nebyla unavená. Ale hlavně, že vychodila ten alkohol.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 3:59 pm | |
| *Zhruba podobným tempem jako její pivo mizelo, ubývalo i z jeho sklenice. Akorát on měl narozdíl od ní náskok jednoho piva, které vypil ještě předtím, než se tady objevila. Ale jinak mu bylo docela jedno, kolik toho vypije, protože jedinou jeho starostí pak bude, aby se dostal do nějaké postele.* Neříkej. Já už jsem se těšil, že tě na Valentýna uvidím v růžových šatičkách, jak jdeš na nějaké rande. *Pronesl ironicky, ale přesto ji pak přejel celou pohledem a představil si ji v těch růžových šatičkách. Nějak mu to k ní nesedělo. Spíš měl co dělat, aby se té představě nezasmál, takže mu aspoň cukly koutky.* Mít stroj času vezmu tě o tisíc let zpátky. Svátků bylo o dost míň a většinou šlo o to se na ten svátek opít. V opilém stavu máš blíž k bohům. Sice to je blbost, ale je to dobrá výmluva pro opíjení se. *Poznamenal a dopil pak svoji sklenici piva. Objednal si další, už docela ztrácel přehled v tom kolikáté. Pozvedl obočí, když se zmínila, že pracuje ve zverimexu. Už měl na jazyku nějakou uštěpačnou poznámku ohledně toho, že se sama přeměňuje ve vlka a pracuje se zvířaty, ale kvůli barmanovi se k tomu nedostal. Ale získal práci, to bylo důležitější než poznámka. Takže si pak s ní na tu práci přiťukl.* A ať jsi můj pravidelný zákazník. *Mrkl na ní a napil se piva. Dál se bavili a ani nesledoval čas, takže když barman oznámil, že bude zavírat, tak byl docela překvapený.* Ten čas nějak rychle běží... *Poznamenal a společně s ní vyšel ven, tedy poté co za oba zaplatila.* Asi bych měl být gentleman a doprovodit tě domů, když už jsi musela platit ty. I když to placení se změní příště, až budu mít nějaké peníze. Anebo to mi už spíš budeš ty dávat dýška... *Šli nějakou dobu lesem, přičemž si spolu příjemně povídali. V jednu chvíli, kdy ani jeden z nich nemluvil, se rozhlédl po okolí. Už začínalo svítat.* Chodit takhle s cizími muži do lesa, obzvlášť když ten muž sám nedokáže spočítat, kolik piv předtím vypil... Ale gratuluju, vypadá to, že jsi přežila do rána. |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 5:04 pm | |
| (Nakonec ani nevěděla, kolik těch piv vypila. Hlavně, že měla na zaplacení útraty za oba dva. Lorent si může být jistý, že v ní jistě stálou zákaznici najde, protože ona sem chodila ráda. Byl tu klid, bylo to daleko od civilizace, když to tak musela říct. Zapadlý pajzl, kde ale přeci jen našla duši, se kterou by mohla sem tam popít. Byla ráda, když se dostala ven. Lorent jí nabídl doprovod a ona neodmítla, ale místo toho, aby šla domů tak zamířila do lesa. Domů chtěla jet na své motorce a tak musela nejdříve vychodit ten alkohol, aby vystřízlivěla a mohla na tu motorku taky usednout. Chodili a mluvili hodně dlouho, ani si už nepamatuje úplně všechno, co probírali, protože alkohol přeci jen udělal své. Jakž takž vystřízlivěla opravdu až nad ránem a začalo svítat. Byli asi někde uprostřed lesa, když jí Lorent upozornil na to, že byla asi docela odvážná, když šla s cizím mužem někam do lesa. Ona se tomu musela jen uchechtnout. Možná, že neměla s sebou ten svůj náhrdelník, ale bránit se uměla i bez něj. věděla, kam udeřit člověka, aby se zvedal jen stěží a ona by pak mohla pohodlně utéci. Ale napadnout ji Lorent nezkusil, za což byla ráda, protože by mu rozhodně dala nakládačku. Souboj oční souboj možná vyhrál, ale kdyby ho složila na zem, už by na ni nestačil, i když je to chlap.) Máš štěstí, že jsi nezkoušel nic takového, jako mě napadnout. (Utrousila poznámku, na chvíli se zastavila, zavřela oči a nasála čerstvý vzduch do plic. Bylo krásné ráno, i když byl leden.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 5:51 pm | |
| *Sledoval její reakci na to, co řekne ohledně toho napadení v lese. Ale byla v bezpečí, on by to vážně nezkusil, nebyl žádný násilník. Jenom sukničkář a vztahy nebral příliš vážně. Každý má nějakou tu chybičku. I když nad tím, jak se uchechtla, mírně nakrčil čelo. Naznačovalo to, že si nemyslí, že by ji opravdu dokázal nějak napadnout a že by si s ním poradila. To ho až tak podceňuje? Něco jiného by to nejspíš bylo, kdyby měla na krku svůj šamanský náhrdelník. Ale takhle byl silnější on a nelíbilo se mu, že ho tak podceňuje. Zadíval se proto na ní a sledoval, jak se zastavila a se zavřenýma očima se nadechovala čerstvého vzduchu. Bylo sice lednové chladné ráno, ale přesto tu bylo pěkně. I když on v tu chvíli neměl myšlenky na počasí a na přírodu, spíš myslel na ní a na něco, co se mu teď v hlavě objevila. Netrvalo to dlouho a také to uskutečnil. Využil toho, že měla zavřené oči a že byl hned vedle ní, objal ji kolem pasu a opřel ji o jeden strom. Nebylo to nějaké hrubé odstrčení na strom, spíš ji na něj trochu natlačil. A sám se pak postavil těsně k ní, takže byla uvězněná mezi jeho tělem a stromem. Jednou rukou ji stále držel kolem pasu a druhou se opřel těsně vedle její hlavy. Znovu se jí zadíval do očí a přitom se ušklíbl.* A jak že se mi to hodláš bránit? *Zeptal se jí. Rozhodně jí tu neměl v úmyslu nějak ublížit, čemuž napovídal i ten úšklebek, pouze jí i sobě dokázat, že v téhle situaci proti němu nic nezmůže. V podstatě šlo o další souboj o dominanci. A jako bonus ji mohl znervóznit svojí blízkostí. Momentálně byl tak blízko, že by i mohla ucítit jeho dech na svojí tváři.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 6:26 pm | |
| (Než se vůbec nadála, najednou jí vzal kolem pasu a přitiskl ji ke stromu. Zřejmě se mu nelíbilo, že pochybuje o tom, jaké by byly jeho schopnosti, kdyby se jí vážně rozhodl napadnout. Na jednu stranu ji to opravdu pobavilo, protože bylo vidět, že jeho ješitnost mu jen tak nedá. Musel se prostě nějak předvést a ona je teď přilepená na stromě a on si snad myslí, že je z něj celá paf, když takhle stojí proklatě blízko. Ale proč by si s ním vlastně nedohrála tuhle hru do konce? Mohla by mít bod pro sebe, co se dominance týče, mohla by ho tím, že ho vlastně porazí, znovu vyzvat. A jejich souboje by mohly pokračovat dál. Stále by spolu hráli ty hry. Proto pootevře ústa a dívá se mu do očí, začne trochu zatajovat dech, jako by snad jeho přítomnost na ni tak působila. Jako kdyby byla zmatená z toho, že je tak blízko, že jí dýchá do tváře, jako by se jí pomalu dostával pod kůži a ona z něho byla paf. Tak to alespoň na první pohled působilo a Lorent si jistě musel myslet, že má vyhráno. Najednou ale mohl pocítit tupou bolest ve svém rozkroku. Prostě stačilo jen zvednou koleno a bylo to, ale samozřejmě do toho nedávala nějakou extra sílu, nechtěla mu ublížit moc, jen mu chtěla ukázat, že se ubrání i v takové situaci. Pak do něj jen strčila rukou a poodešla. Otočila se na něj.) Mám nohy, Casanovo. (V její tváři je vidět pobavení.) |
| | | Lorent Anselson
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 7:32 pm | |
| *Vážně si myslel, že má vyhráno. Viděl jak tají dech, jak je nesvá z jeho blízkosti. Takhle prostě ženy jednaly, pokud se u některé objevil takhle blízko. Navíc on se ještě pomalu nakláněl dopředu s tím, že by jí políbil. Nechával ji myslet si, že se k tomu chystá, a možná by to i vážně udělal. Ovšem to by ona nesměla provést tu zákeřnost. Najednou pocítil tupou bolest přímo v rozkroku způsobenou jejím kolenem. Zarazil se a zkřivil tvář bolestí. V tu chvíli už se nějak nezabýval tím, aby ji udržel u toho stromu, takže ona neměla problém uniknout z jeho pasti. On zatím klesl na kolena a ruce si tiskl k rozkroku, jako kdyby to nějak mělo zmírnit tu bolest. Mohla to klidně brát jako znamení podřízení. Ale on by těžko setrval na nohách. Chvíli byl takhle mimo, přičemž si občas zaúpěl bolestí, než to polevilo natolik, aby si sundal ruce z rokroku a pomalu se postavil. Vrhl přitom po ní jeden zamračený pohled.* Tohle bylo vážně hnusný. Využíváš největší mužskou slabinu. *V hlavě si usmyslel, že tohle jí někdy nějak oplatí. Jenom si bude muset počkat na vhodnou příležitost.* |
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar Mon Apr 13, 2015 8:06 pm | |
| (Chvíli opravdu nesvá byla. V té chvíli, kdy se k ní přibližoval ještě víc, že ji políbí, ale rychle se z toho probrala a provedla rovnou to, co zamýšlela. Takhle od něj zase měla krásný odstup a on mohl jen brblat s tím, že ho převezla. Nevěděla, co si myslel. Asi opravdu věřil, že mu podlehne stejně jako všechny další. Že zase na jednu noc získá další ženu do své postele, se kterou si užije a pak půjde o dům dál. Jenomže to se spletl. Ona takhle levná není. Ale bavilo ji se s ním škádlit, to je pravda. Spíš by to ale přisuzovala tomu, že v tomhle si jsou vlastně podobní. Oba jsou jaksi soutěživí, ale na druhou stranu to berou s rezervou a vědí, že jim vzájemně nejde o život. Prostě se oba dva takhle rádi bavili.) Ale no tak, jsi přeci chlap. Tohle rozchodíš. (Musí se mu zasmát, když ho tak vidí na té zemi. On jí ale dlouhý pohled nedopřeje, protože se raději za chvíli zvednul, než aby jí dovolil se ještě více a déle smát.) Cos čekal? Že se jen tak vzdám, nebo ti snad podlehnu a skončíme tady někde na zemi v horoucím objetí? (Podívá se na něj s pobavením ve tváři. Pravdou je, že kdyby jí povalil rovnou na zem a neobtěžoval by se s nějakým stromem, asi by už nebylo tak lehké se pro ni ubránit. Ale to byla jeho chyba. Ona toho jen využila. Použila kamufláž a pak tvrdě zaútočila. I když to zas tak tvrdé nebylo. Spíše varovné. Vlastně by se dalo říct, že se chovali tak trochu jako vlci. Nezapřelo se to v nich. Škádlili se a oťukávali. Poznávali, co si k sobě vzájemně mohou dovolit.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Big Auggie´s Bayou Bar | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|