The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 6:52 pm | |
| (Chtěla zajít za Elijahem, aby se domluvili, jestli bude nějaká ta schůzka. Docela se o tom šuškalo, i když nebyla oficiální. Přišla k domu na plantáži, postavila se k domovním dveřím a zazvonila na zvonek. Čekala, jestli je někdo doma a jestli jí přijde někdo otevřít. Ona sama chce ještě zkusit jednu variantu se Sophie. Už byla s Kolem v jejím bývalém domě a vzala nějakou Benovu věc, taky si promluvila s Jacksonem. Teď to rozehrála na všechny strany. Ne snad, že by měla v úmyslu někoho podrážet, ale chtěla mít na svojí straně co nejvíce osob.) |
| | | Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 7:05 pm | |
| *Zaslechla zvonek a tka otočial hlavu a podívala se ke dveřím. Sklenku s ještě trošky krve odložila na stolek a zvedla se z křesla. Nijak nespěchala. Došla ke dveřím a otevřela je, na prahu spatřila Genevieve.* Ahoj. *Pronesla zdvořile a prohlédla si ji. Od té události v lyceu ji neviděla a momentálně se zdála v pořádku. Vlastně ji od té události vrtala hlavou jedna otázka, na kterou teď možná bude mít příležitost se zeptat.* Přišla jsi za Kolem? Ten tady není momentálně. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 7:11 pm | |
| Ahoj. (odpoví Bece, když jí otevřela. Teďka zrovna nemá náladu na nějaké popichování a nemístné poznámky. Nemá na to chuť po tom všem, co se stalo.) Ne, nehledám Kola. Ten je nejspíš u mě, pokud nešel někam do města. (dodá ještě) Přišla jsem za Elijahem. Je tu? (zeptá se zdvořile, vlastně si i tak říká, že by jí momentálně nevadilo, kdyby tu nebyl. Cítí, že si potřebují s Bekou konečně pořádně promluvit. Je mezi nimi hodně nevyřešených věcí. To se v tomhle čase nehodí) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 7:18 pm | |
| Asi bude taky někde ve městě. Šel někam s Hayley, ale nějak jsem pak přestala poslouchat, když se bavili o tom, kam půjdou. *Pokrčila rameny.* Ale můžeš tu na něj počkat. Když budeš mít štěstí. tak přijde za chvíli. *Ustoupila od dveří a nechala je otevřené, aby mohla vejít. Zamířila opět do obýváku, kde vzala skleničku do ruky a dopila zbytek krve. Otočila se pak na Genevieve.* Vlastně jsem s tebou stejně chtěla mluvit. *Poznamenala, zatímco se usazovala opět v křesle a skleničku položila zase na stolek.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 7:31 pm | |
| (Když jí řekne, že Elijah je pryč, tak si pro sebe kývne hlavou a chystá se otočit a odejít, ale pak jí Beka pozvala dál, aby tam na Elijaha počkala. No, zřejmě nebude čekat dlouho. Nerada teď lelkuje. Vlastně se ani pořádně nezdržuje doma, takže ji Kol nemůže kontrolovat. Nemá to ráda. Nemá ráda, když ji někdo kontroluje, připomíná jí to její minulost. Vejde dovnitř a jde za Bekou. Docela ji překvapí, když řekne, že s ní chtěla mluvit.) Mluvit? O čem? (povytáhne obočí) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 7:40 pm | |
| Překvapí tě, když řeknu, že o těch nedávných událostech? *Pozvedla obočí.* I když vlastně je to spíš o minulosti. Trochu mi vrtala hlavou jedna otázka... Byly jsme kamarádky. Sice jsem tě pak zabila, ale to je vedlejší, ale byly jsme kamarádky. Proč jsi se nikdy nezmínila o svém bratrovi? *Podívala se na ní a pozorovala její reakci.* Nemám ponětí, co všechno se dělo, ale stačilo mi to, co jsem viděla. A moje první myšlenky byly, že tě tyhle zážitky musely tížit. Nechápu proč jsi se o tom někomu nesvěřila. Ulevilo by se ti. A možná bych ho tenkrát zabila, pokud byl ještě naživu. Nevzpomínám si, kdy přesně umřel. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 8:02 pm | |
| (Povytáhne obočí ještě víc a opře se o stoleček s lampičkou v obýváku.) Aha, takže o tom incidentu v Lyceu (kývne hlavou a vydechne, pak ji poslouchá, co všechno jí chce říct.) Jo, tížilo mě to. Ale jistým způsobem jsem se na to prostě snažila zapomenout. Tehdy jsem si řekla, že chci žít nový a jiný život. Vlastně ne, neřekla jsem si to ani tak já jako Clara. Ta druhá, co jsi zabila *No, asi to byla Celeste.* Já jsem se chtěla zavřít doma a už nikdy nevylézt ven. Už nikdy nemuset zažívat nic v ulicích New Orleans. (Nebylo to ani tak kvůli bratrovi jako ze zármutku z toho, že musela opustit svou dceru) Ale ona mě vytáhla do společnosti a já pak našla své nové poslání v pomoci lidem jako zdravotní sestra. A pak jsem potkala tebe. A ano, pro mě jsi rozhodně kamarádka byla, ale já jsem si svá tajemství střežila, protože jsem se bála někomu věřit natolik, abych mu svěřila svá tajemství. Bohužel jsem měla být ještě opatrnější a neměla jsem si s tebou začínat vůbec. (zakončí svou řeč) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 8:26 pm | |
| Spíš jsem já neměla vůbec začínat nic s Mikaelem. Kdybych s tím nezačala tak...no všechno by bylo jinak. Možná bychom byli všichni štastnější, celý století bychom žili tady spokojeně. Ale ty bys asi touhle dobou už byla mrtvá a asi bys nikdy nepoznala Kola. Možná. *Pokrčila rameny a natáhla se pro skleničku a whiskey. Trochu si nalila a whiskey položila vedle.* Ale místo toho jsem měla ten šílený nápad, který všechno zkazil. Co za věci by holka neudělala pro lásku... *zamumlala si sama pro sebe, ačkoliv Genevieve to mohla slyšet vzápětí se trochu napila a podívala se na Genevieve.* I když tebe jsem enzabila pro lásku, ale spíš ze strachu. Zpanikařila jsem, udělala jsem chybu. Takhle to dopadne, když někdo, kdo má moc a sílu, má zároven i z něčeho strach. Sice jsem mohla jednat jinak, ale potom bych teď možná byla mrtvá. Nebo Marcel by byl mrtvý a já navěky zavřená v rakvi, což by vyšlo nastejno. *Zavrtěla hlavou a na pár vteřin se odmlčela, během kterých se zadívala na svojí skleničku. Uvažovala nad tím, jak se má teď. I když měla rodinu pohromadě, všichni byli mimo rakve a kromě pár čarodějů jim nic nehrozilo, necítila se moc šťastně. Poslední dobou se cítila sama a to i přesto, že byla obklopená rodinou. Jenže každý její sourozenec někoho měl nebo se měl aspoň čím zabývat. Klausovi brzo přibude potomek a do té doby se může zabývat svým městem, na které byl před lety tak pyšný, a proto ho vídala jen zřídka. Elijah mu pomáhal, těšil se synovce nebo neteř a volné chvíle trávil s Hayley. Kol byl šťastně zamilovaný a trávil čas s Genevieve, Alisea se těšila na svoji dceru, po které toužila, a Finna neviděla pár měsíců. Ona zatím mohla jenom žárlivě pozorovat Marcela a otravovat se s hlídáním s Hayley, které ji už začínalo nudit, ačkoliv měla Hayley ráda a taky byla zvědavá na to malé. Přesto si nemohla pomoct a záviděla jí to těhotenství stejně jako Alisee. Nebylo to tak dlouho, co usilovala o lék na upírství, aby na tom byla podobně. Teď měla možnost kouzla, aby se stala člověkem a už několikrát jí myšlenky zabloudily k tomu, aby to opravdu udělala. Jenom si nebyla jistá, co má dělat potom.* Uvěřila bys mi, kdybych ti řekla, že mi to naše přátelství chybí? *Podívala se po chvíli ticha na Genevieve.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 8:47 pm | |
| Kdybys nezačala s Mikaelem, ty bys teď nejspíš byla šťastně s Marcelem. Nebo byste měli italskou domácnost, co já vím. (pokrčí rameny) Ano, já bych byla mrtvá, ale zřejmě bych časem měla nějakou rodinu, která by mě měla ráda a stála o mě. (Myslí tím samozřejmě, že by měla milujícího manžela a děti. Ale vždycky se toho bála. Bála se, že pak nebude moci na svou dceru zapomenout vůbec. Že na ni bude muset myslet neustále. Takhle byly alespoň momenty, kdy se myšlenkám na ni vyhýbala.) A nebo taky ne. Byla bych sama a zemřela bych tak. (pokrčí rameny.... kdyby jsou jen chyby, jak se říká. Všechno bylo jinak, mohou si vysnívat, jaké by to mohlo být, ale realita byla prostě jiná) A ano, mohla jsi to řešit jinak. Mohlo se to vyřešit důstojněji, takhle jsi akorát žila ještě víc ve strachu, jestli a kdy se Mikael objeví. (Nakonec popojde víc do místnosti a sedne si do křesla. Zadívá se na Rebeku) Možná. možná bych ti to ráda věřila. Na druhou stranu, stále jsem nejistá. Ale v jednom si tehdy měla přeci jen pravdu. Že by se mi líbil Kol. (lehce se pousměje) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 9:10 pm | |
| Těžko říct, co by bylo. Mikael by se možná časem objevil sám a všechno by se pokazilo samo. Anebo nějaký jiný problém by se namanul. V tomhle městě není nikdy klid. *Povzdechla si. Malinko se pak zamyslela nad tím, co řekla Genevieve. Jestli kdyby si vzala lék, by v jejím případě nastala ta první nebo druhá možnost. Doufala v první, ale nebyla si jistá, jestli by měla tolik štěstí. Navíc byla Původní a ti měli hodně nepřátel. Kdyby se stala člověkem, byla by o mnoho zranitělnější, což by v momentální situaci nebyl moc dobrý nápad.* Kdyby Klaus zjistil, že jsem ho zradila a přilákala Mikaela, řádil by. Možná by ve vzteku hned zabil tebe, ani by se o tebe nezajímal. A pak by šel za mnou nebo Marcelem. To by nebylo moc důstojné. Mně by něco provedl, nejsem si jistá, co přesně, ale nebylo by to dobré. A pak by utekl z města, přišel by Mikael a zničil všechno, co Klaus vybudoval, zabil by každého, kdo by si pamatoval jeho jméno. Představ si jakýkoliv katastrofální nedůstojný scénář a trefila by ses do odhadu tehdejších událostí. *Znovu sklopila hlavu, aby se napila ze skleničky.* Klidně si nalej taky. Ber to jako vzpomínku na bývalé hostitelské kamarádské povinnosti. *Pousmála se* Ale ty jsi i tehdy měla oči pro Klause. A nakonec ses zapletla s oběma. Ještě štěstí, že nemám žádného dalšího rádoby zlého bratra. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 9:26 pm | |
| Myslím, že obě dobře víme, že nejlepším scénářem by byl ten, kdy by tě ani nenapadlo něco takového, ale o tom můžeme jen polemizovat a byla by to debata o ničem. Protože už se to stalo. Ano, nejspíš by se to stalo přesně, jak říkáš, já bych byla mrtvá a kdo ví, kdo další ještě. Asi to pro mě tehdy jiný scénář nemělo. (popojde ke stolku s bourbonem a nalije si tedy. Sedne si pak zpátky a upije. Pak znovu vzhlédne k Bece) Nebo možná mělo, kdybych se nezačala bavit s Rebekah Mikaelson a všímala si svého. Byl to vlastně takový experiment. (přizná se jí... ne, že by Rebekah nebyla její kamarádka, ba právě naopak, považovala ji za dobrou kamarádku. A vlastně už začala i uvažovat o tom, že jí vše řekne, ale ak přišel ten osudný den, kdy ji zabila. Genevieve vždycky chtěla dokázat to, že upíři nejsou jen havěť. Chtěla to dokázat sobě, čarodějkám, bratrovi. Ale po paktu s upírkou skončila mrtvá. Ušklíbne se, když si na to vzpomene) Ano, tehdy jsem vážně měla oči pro Klause a Kola jsem neznala. A ano, vyzkoušela jsem si je oba. (usměje se do skleničky šibalsky) Nevím, tak nějak, jako bych snad byla spojená s vaší rodinou jistým způsobem. (podívá se na ni a chvíli přemýšlí, pak spustí) KDyž mi bylo šestnáct, tak jsem jeden večer dost uvažovala o tom, že uteču k upírům. Tehdy jsem moc neznala žádného, věděla jsem jen, že jejich vůdce je Klaus. Chtěla jsem se dostat k němu, ale pak jsem tu svou myšlenku zapudila. Přeci jen, byla jsem vždy učena, že upíři jsou monstra a omyl přírody. A když jsem se to později snažila vyvrátit, skončila jsem mrtvá. |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Fri Sep 19, 2014 9:43 pm | |
| S tím souhlasím, že mě to nikdy nemělo napadnout. Tenkrát jsem nenáviděla Klause, za to jak mi neustále vstupuje do života a nenáviděla jsem Marcela za to, že ho nemůžu přestat milovat a že s nim ani nemužu být. V tu chvíli jsem viděla tohle jako jediné možné řešení. Tehdy jsem nějak nemyslela. A i kdyby se se mnou nezačala bavit, tak bych te buď donutila udělat to kouzlo nebo bych si našla jinou čarodějku. Výsledek by byl prakticky stejný. *Dopila zbytek svojí sklenky a položila ji na stůl.* Možn jsi tenkrát měla utéct. Zajímalo by mě, jak by to tehdy dopadla... Ale sice jsme monstra, ale bývali jsme lidi a proto máme i lidské psychické slabosti.Když nějaký upír udělá nějakou chybu nebo provede něco špatného, tak to je kvůli nějaké lidské emoci nebo jeho slabosti. Je to kvůli tomu, co ho dělá člověkem. Problémem je, že jako upír má velkou sílu. *Pokrčila rameny. Během své řeči častokrát narážela na svoje chyby, v podstatě mluvila celou dobu o sobě a trochu i ostatních upírech.* Promiň, že jsem tě zabila. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 12:53 am | |
| (Nejdřív si vyslechne celou řeč, než začne mluvit sama. Hraje si se sklenkou v ruce a pozoruje ji. Pozoruje její gesta, její chování. A hlavně se jí dívá do očí. A vidí v nich upřímnost. Ne, tohle Beka nehraje, tohle je pravda. Nemůže říct, že by jí hned chtěla skočit do náruče a vše ji odpustit a zapomenout, jako by se nic nestalo. Ale je mezi nimi pouto. Vždycky bylo, i když se vrátila zpět odhodlaná pomstít se. Ano, bylo mezi nimi pouto, protože se chtěla pomstít člověku, co jí ublížil, ale ona ho měla ráda.) Odpouštím ti, ale nezapomínám. (dodá k tomu, ne, nevyplácí se zapomínat.) Dáváš své srdce až příliš snadno... Bex (použije oslovení, které už dlouho nevyužila.) A já ho dávala a vůbec otevírala zase moc těžce. A i kdybych tenkrát utekla, tedy kdyby se mi to podařilo, protože můj pokus byl marný (posmutněle se usměje, ale jen nepatrně.), stejně už bych byla nevratně poškozená svým bratrem. A tím nemyslím zrovna jizvy. Citově jsem byla naprosto vyprahlá. Žíznila jsem po nich, ale všude byla jen poušť a oáza nebyla na dohled. |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:47 am | |
| *Pousmala se, když slyšela to o odpuštění.* Na některé věci se prostě nezapomíná.Obzvlášť na ty nepříjemné věci, které ti někdo provedl.*Kývla na zmínku o jejím srdci.* V tomhle máš asi pravdu. Jsem prostě dívka, které miluje příliš snadno. A přitom chci prostě jenom muže, který by mě miloval, kvůli kterému bych i podstoupila to kouzlo a stala se člověkem, abych s ním mohla mít rodinu... Ale za tisíc let jsem na nikoho takového nenarazila. Anebo narazila, ale Klaus ho zabil. *Podívala se na ní.* Pokud by se ti tehdy podařilo dostat se až k nám a vypovědět nám svůj příběh, tak by ses pak svého bratra bát nemusela. Ale muselo by se ti podařit dostat se až k nám. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:08 am | |
| Řekla bych, že tvoje srdeční problémy souvisí s tím, jak moc stojíš o svou vlastní rodinu. (podívá se na ni) V každém snadno vidíš potencionálního otce od tvojí rodiny. Ale Marcel je taky upír a pokud byste měli být spolu, museli byste to kouzlo podstoupit oba. Co když ale on nebude svolný udělat to? (podívá se na ni tázavě a napije se bourbonu) pak jistě asi není ten pravý a ty bys měla hledat dál. Nehledě na to, že je tu ještě Claire, na kterou máme obě podobný názor. (poškrábe se ve vlasech) Kdybych tenkrát utekla k vám, stejně bych neměla jistotu, že by mě někdo z upírů nezabil dřív, než bych promluvila, nebo že by mě nezabil sám Klaus, který v té době jistě trpěl opravdu velkou paranoiou. A vlastně ses nebylo čemu divit, když mu coven vyhlásil válku. A já patřila do covenu. |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:40 am | |
| U Marceka si jsem skoro jisté, že i kdybychom se k sobě vrátili, tak by to kouzlo se mnou nepodstoupil. Před lety, když byl ještě člověk, jsme se jednou políbili a Klaus nás načapal. Zuřil a já jsem ho přemlouvala, ať Marcela nezabije. Místo toho mě probodl dýkou a vytáhl ji ze mě až po 52 letech. Řekl mi, že tehdy dal Marcelovi na výběr, buď se mě navždy vzdá a stane se upírem, nebo ze mě vytáhne dýku a prožije se mnou normální lidský život. A potom se otevřeli dveře a dovnitř vešel Marcel bez jediného šedivého vlasu na hlavě. Můžeš hádat, co si vybral. Proč by se toho měl teď vzdávat? *Zeptala se, ale odpověď ani nečekala. Žádná odpověď na tohle ani nebyla. Marcel by se toho nikdy nevzdal.* Bohužel, poslední dobou jsem většinou zavřená v tomhle domě s Hayley. Nějak nestíhám hledat toho pravého. *Pokrčila rameny.* Máš štěstí, že máš Kola. Udělal by pro tebe první poslední. A v nejbližší době se asi bude snažit zabít tvého bratra, stejně jakou spousta jiných lidí... A tehdy by asi možná i opravdu Klaus zabil, záleželo by na jeho momentální náladě. Lepší by pro tebe bylo, kdyby ses dřív dostala ke mně nebo Elijahovi. Elijah by ti dal příležitost napřed mluvit a já bez váhání zabíjím jenom muže nebo ženy, které mě opravdu hodně naštvou. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 12:05 pm | |
| Tehdy si Marcel vybral tedy Klause. (kousne se do rtu a pak dopije skleničku až do dna) Ale pokud vím, pak tomu tak nebylo. Nechtěl s tebou přivolat Mikaela proto, že by chtěl udělat Klausovi radost, jak jsi mi tehdy tvrdila ty. (ušklíbne se, protože Beka jí tehdy řekla, že chce uspořádat rodinné setkání a že chce, aby to bylo překvapení, že svého otce již dlouho neviděli. I když zažívala se svým bratrem, co zažívala, vždycky byla zatížená na rodinu. Možná právě i proto, jaké to s jejím bratrem bylo. Ráda viděla fungující rodiny.) Udělal to, aby mohl být s tebou, aby se nemusel skrývat pokaždé, když tě chce políbit. Ale máš pravdu v tom, že tohle by podstoupit nemusel, Marcel už si přičichl k moci. To se těžko odvrací. (zakroutí hlavou... opět mluví ze zkušenosti. Její bratr byl mocí doslova posedlý) A ano, někdy mám i pocit, že si Kola nezasloužím. Možná je to hrubián a vztekloun, co se týče ostatních, ale ke mně se snaží vždycky chovat hezky. (pousměje se) Ano, možná, kdybych měla štěstí, vše by dopadlo jinak, ale já se tenkrát rozhodla uprchnout z města. Bohužel, bratr mě našel dřív, než se mi to podařilo. (sklopí zrak, snaží se dýchat pravidelně a nerozrušovat se.) Opravdu odejít se mi od něj podařilo až po svém osmnáctém roce. A i tehdy jsem měla namále. Chtěl mě provdat. (začne najednou vyprávět) Za jednoho ze svých nejvěrnějších. (vzpomněla si na Olivera a naskakovala jí husí kůže) Nechtěla jsem, samozřejmě. A bránila jsem se tomu, ale můj "nastávající" o mě něco zjistil, začal mě tím vydírat. Místo toho, aby se dočkal svatby, se dočkal smrti. (podívá se na Beku a našpulí mírně rty) Zabila jsem ho. (řekne, jako by to mělo být na denním pořádku. Jako by to byla normální věc.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 12:21 pm | |
| Marcel chtěl tehdy být upírem a chtěl mě. Po našem útěku mu zbylo jenom to upírství a později se přidala moc. A pak jsme zase přijeli a nakonec mě vyměnil za Claire. Ale dítě a svoji vlastní rodinu nechtěl nikdy. *Zavrtěla hlavou a zadívala se na Genevieve.* Proč by sis Kola nezasloužila? Trochu toho štěstí si zasloužíš. A Kolovi prospívá, když má někoho, kdo mírní jeho vzteklou povahu. Za poslední rok se změnil. Nevím, jestli je to tebou nebo tím, že umřel, ale už se chová trochu jinak. Dřív se choval jako rozmazlený fracek a všechno mu bylo ukradený. Měla jsem podezření že se navěky zasekl v pubertě. Ale teď už docela dospěl. *Pokrčila rameny a pak se zaposlouchala do vyprávění Genevieve o jejím útěku. Překvapilo jí, když se zmínila o vdavkách a o následné smrti. Myslela si, že Genevieve nebude až tak nevinná a že někdy v životě asi někoho zabila, ale nevěděla jak a kdy. Tohle mohlo být její první zabití. Někdo by ji mohl soudit za to, že zabila svého snoubence, ale ona ji nesoudila. Byla si jistá, že Genevieve pro to měla dobrý důvod. Mohlo to být klidně i v sebeobraně.* Čím tě vydíral? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 12:46 pm | |
| Možná by bylo lepší zkusit na něj zapomenout a poohlédnout se po někom jiném. Po nějakém člověku možná. (navrhne... Ona sama vlastně v životě před sto lety ani tak po nikom, kdo by ji miloval, netoužila. Byla hodně dobitá chováním Benjamina. Hledala spíš jakési rozptýlení. To našla v tomhle životě v podobě Klause. Jak řekla Beka, ona po něm pokukovala už tenkrát. Jo, měla slabost pro zmetky. Jak by taky ne, když s jedním bezcharakterním zmetkem žila. Nevěděla, co je to láska a porozumění. S babičkou žila jako malá, hodně si toho nepamatovala a co si pamatovala, to nemohlo vynahradit všechnu tu hrůzu, kterou zažila s Benem.) Já nevím, prostě tak nějak to už mám zakořeněné v sobě. Pochybovat o všem, hlavně o sobě. Ben mě k tomu nutil neustále, hádám, že už jsem si zvykla na to, že mně není moc štěstí přáno. A jakmile jsem si s Kolem zvykat začala, moje největší noční můra se objevila znovu. Hodněkrát mi říkal, že od něj nebudu mít pokoj nikdy. Asi mluvil pravdu. (naleje si další skleničku a napije se.) Kol se umí chovat jako malé dítě i teď. (zasměje se tiše) Ale víš, smrt svým způsobem změní všechny. (podívá se na ni vážně. Když se zmíní, čím ji vydíral, kousne se do rtu. Neví, jestli jí to má říkat. Neřekla to ani Sophie, ví to jen Kol. Tedy neví to o Oliverovi, ale ví o její dceři. Ale se Sophie byla ochotná zkusit ten klín, který se vrazil mezi jejich přátelství, vytáhnout. Proč by to nezkusila i s Bekou. Možná, že nakonec se vrátil i kus z její naivity, ale tak nějak cítí, že tenhle rozhovor znamená hodně pro ně pro obě.) Byla jsem těhotná. (řekne nakonec a podívá se na Beku, přičemž mírně pootevře ústa.) On to zjistil a vydíral mě tím. Když si ho nevezmu a nepodrobím se mu, tak to řekne Benjaminovi. V každém případě, ať bych se rozhodla vzít si ho či nevzít, ani on, ani Benjamin by mi nedovolili to dítě donosit. A tak (semkne rty k sobě a polkne, udělá menší pauzu, než pokračuje) jsem ho zabila |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 1:17 pm | |
| Věř mi, že se snažím zapomenout. Ale ono se to snáz řekne, než udělá. *Pravda byla, že na něj ani za těch sto let nezapomněla, když si myslela, že je mrtvý. Pár let po jejich útěku narazila na Stefana, na kterého se v první chvíli možná až moc upnula. Snažila se tehdy zapomenout na Marcela a pohnout se dál. Chvílema se jí to i dařilo, dokud ji nezavřel Klaus do rakve. A když se z ní pak dostala a zjistila, že Stefan je zamilovaný do dvojnice, zase měla čas vzpomínat na Marcela. Naději měla až s Mattem, se kterým se cítila tak, jak se cítit chtěla. V jeho blízkosti si připadala jako obyčejná středoškolská studentka, které se líbí qauterback školního týmu. Ale i to bylo jenom takové rozptýlení, protože ani jeden z nich nechtěl nic vážného. Jí lék proklouzl mezi prsty a měla zůstat navždy upírem, zatímco Matt se upírem stát nechtěl a chtěl žít lidský život. Každý byl někým jiným a tak raději odjela sem s rodinou, ale na Matta si čas od času ráda vzpomněla. Byl to jeden z mála vztahů v jejím životě, který neskončil tragicky.* Tvoje noční můra má ráda rozruch, ale stejně brzo zmizí a za chvíli si na něj spousta lidí ani nevzpomene. *Zkusila ji trochu uklidni a pak si vyslechla o její minulosti. Její překvapení, když se dozvěděla o těhotenství Gen, se nedalo nijak zakrýt a ani se o to nesnažila. Kromě překvapeného povytažení obočí ji na pár vteřin i poklesla brada.* Udělala jsi, co jsi udělat musela. Každá matka by pro ochranu svého dítěte udělala to co ty. Nemáš si co vyčítat. *Vlastně spíš trochu hádala, jak by se zachovaly ostatní matky. Sama by něco takového udělala, kdyby někdy nastala taková možnost. Ale jinak toho o mateřství moc nevěděla.* A Benjamin to pak nezjistil? Po tvém útěku tě nenašel?*Zkusila se jí zeptat. Byla v tom skrytá otázka, co se pak stalo s dítětem. Gen u sebe nikdy dítě neměla, takže hádala, že dítě musela poslat pryč anebo se nikdy nenarodilo. Doufala, že platí ta první možnost.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 1:55 pm | |
| Já vím. (Přisvědčí s kývnutím hlavy. Nikdy není snadné zapomenout. Však ona sama před chvílí Bece řekla, že nezapomene na to, co udělala. Někdy je opravdu těžké zapomínat, i když člověk opravdu chce. Ona se snažila na Bena zapomenout, snažila se zapomenou na svou dceru, ale nešlo to. A i kdyby zapomněla na Bena, na svou dceru nemohla zapomenout nikdy. I když s ní mohla být jen tři měsíce, a to měla ještě štěstí, protože to bylo velice nebezpečné, vryla se jí nesmazatelně do paměti.)Doufám, že ta noční můra zmizí, ale já ze své zkušenosti vím, že se ráda zdržuje dlouho. (podívá se na Beku) Já si nic nevyčítám, chtěla jsem toho parchanta zabít. (upije ze sklenice) Ale toho největšího parchanta v mém životě jsem zabít nedokázala, ačkoliv jsem se pokusila. Selhala jsem. Nešlo to. (podívá se někam do strany a hlasitě vydechne) Benjamin to nezjistil, naštěstí. I když mnohdy jsem si říkala, že musí každou chvíli vtrhnout do domu, kde jsem potom žila a musí na vše přijít. Naštěstí mě kryla Clara nebo Celeste, nevím, která z nich to v tu dobu byla. Věděl, kde jsem, ale tak nějak potom už můj odchod respektoval, ačkoliv jsem se tomu hodně divila. Ale byla jsem hodně dlouhou dobu mimo a věděla jsem, že Clara mě nemůže krýt napořád. S dítětem bych se v New Orleans jen těžko skryla. Začala jsem pracovat na kouzlu. Ještě když jsem byla těhotná. (podívá se na ni) Pak se mi narodila nádherná holčička. (zavře oči, snad aby zahnala slzy, ale aby si taky vybavila obličej své dcery před sebou. Byla vážně krásná a měla oči po babičce, zelené.) Když byly Pauline, tak jsem ji pojmenovala, tři měsíce, kouzlo bylo hotové. Mohla jsem ji vzít a utéct s ní, ale Ben by nás našel. Vím to. A pak by to bylo ještě horší. Nemohla jsem dovolit, aby se stalo něco mé dceři, aby jí Benjamin dělal to samé, co mně. (vyschlo jí v hrdle, polkne, napije se a pak si ještě oblízne rty.) Poslal jsem ji pryč. Tak, aby ji nenašel nikdo, dokonce ani já ne. |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 2:16 pm | |
| *Nechávala Genevieve mluvit a vyprávět svoje tehdejší zážitky. Kdyby tehdy o tom věděla, tak by ji pomohla, jenže ačkoliv byly ve stejném městě, tak o ní nic netušila. Místo toho měla tenkrát plné ruce práce s předstíráním, jak se bez Marcela dobře baví.* Kdybych mohla, tak ti ji pomůžu najít. Nebo její potomky. *Sdělila jí, ačkoliv tušila, že to asi k ničemu nebude. Podle toho jak mluvila, by ji asi nedokázal najít nikdo na světě. Bůh ví, kde se nakonec ocitla.* Ale určitě se ji podařilo prožit klidný a šťastný život a teď někde po světě běhají její vnoučata nebo pravnoučata. *Nepředpokládala, že by její dcera patřila mezi ty které se dožívají sto let, to by byla až moc velká náhoda. Musela se narodit před více jak sto lety. Teď spíš bude někde na hřitově zakopaná s datem úmrtí v druhé polovině minulého století. Alespoň v to doufala, protože ta holka měla tu smůlu, že se narodila před začátkem první světové války.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 2:35 pm | |
| (Zakroutí hlavou s mírným úsměvem) Nemyslím si, že by to k něčemu bylo. A nemysli, že jsem to nezkoušela. Ale víš, to kouzlo bylo vážně speciální. Poslalo ji do časoprostoru. (podívá se na ni jako by čekala, jestli tomu rozumí) Sice se narodila před téměř sto lety, ale je možné, že ji čas zavál do jiné doby a prostor na jiné místo. Tedy alespoň doufám, že se tak stalo, protože jedině takhle byla jistota, že ji nikdo nenajde. Hlavně ne Benjamin a předci, pokud by se o ní dozvěděli. Ale hádám, že to fungovalo, když jsem se ji snažila najít několikrát a nešlo to. (sklopí zrak a nakonec nervózně vypije skleničku bourbonu zase do dna.) Nepředpokládám ani, že by jí zůstalo jméno, které jsem jí dala. Pauline Rousseau. Čistokrevná Rousseauová. (dodá k tomu, ale nedívá se při tom na Rebeku, možná pochopila, jak to myslela, ale je možné, že ne. Ale bylo to tak. Otec její dcery byl k hrůze všech i jí samé její vlastní bratr. Ale to nijak nebránilo tomu, aby svou dceru milovala. A milovala by ji, i kdyby byla dcera samotného ďábla.) |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 2:54 pm | |
| *Zmínka o časoprostoru ji překvapilo. Doteď si nemyslela, že by něco takového bylo možné. Myslela si, že ji jenom poslala někam hodně daleko, třeba na nějaký jiný kontinent, ale ve stejném čase. Takhle bylo možné, že se objevila buď někde v minulosti anebo se ještě neobjevila vůbec.* Šikovné kouzlo. Snad se dostala do nějaké správné doby a na správném místě. *Na zmínku o jejím jméně kývla.* Je to pěkné jméno, i když ho asi nepoužívá... nebo nepoužívala nebo nebude používat. *Vzápětí se ale zarazila, když jí došlo, že řekla čistokrevná Rosseau. Něco ji napadlo, jak to mohla myslet, ale v další vteřině to zamítla, protože tohle snad nemuže být pravda. Ale nenapadalo ji žádné jiné vysvětlení pro přídomek čistokrevná.* Kdo je její otec? *Zeptala se nakonec a doufala, že to není ten, kdo si myslí, že to je.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 3:22 pm | |
| Ano, šikovné. (pousměje se posmutněle) I když trvalo opravdu dlouho, než jsem ho vytvořila. (položila skleničku na stoleček. Už nehodlá pít. Chce být v těchto dobách, kdy je tu Benjamin, střízlivá a při smyslech. Připravená.) Také doufám v to, že byla alespoň na lepším místě, než by to bylo u Benjamina. Já se k němu dostala až když mi bylo dvanáct. A nechci ani pomyslet, jaké by to bylo, kdyby tam ona byla od malička. A kdybych tam já byla s ní. Měl by nový způsob, jak by mě mohl týrat. Prostřednictvím dcery. A ji by týral taky. (zavře oči, když se jí Beka zeptá, kdo je její otec. Je s jistá, že to pochopila dobře, ale nechtěla tomu věřit. Kdo by tomu taky věřit chtěl. Vzhlédla k ní a vážně se na ni podívala) Benjamin. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Plantation House | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|