The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 7:25 pm | |
| Víš, ono je těžký snažit se mu porozumět, když by tě nejradši viděl mrtvýho, kvůli tomu, že jsi podle něj monstrum. *Klidně by se vsadil, že Finn už zase něco chystá. Něco, jak se jeho a všech upírů zbavit, a to napořád.* Ty víš, že bych si klidně našel i způsob, kdy bych zvonit nemusel. *lišácky se na ni usměje.* |
| | | Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 7:36 pm | |
| Jo, ja vim. Ja jsem to taky nedokazala. I kdyz jsem chtela sebevic, tak jsem Benjamina nikdy poradne nepochopila. (pokrci rameny a zvazni pritom. Diky tomu prejde jeho nasledujici vtipek jen stridmym usmevem.) Bojim se. (rekne najednou a podiva se na nej) Ne o sebe, ale o ostatni, kteri mi zkrizili cestu a ja jsem je nenechala odejit bez povsimnuti, ale zastavila jsem je a oni mi prirostli k srdci. A az teprv ted si uvedomuji, ze tech lidi je mnohem vic, nez jsem si myslela. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 7:48 pm | |
| *Když Gen najednou řekne, že se bojí, trošku se zamračí. Nejdřív si myslel, že to řekla proto, že se bojí Benjamina, ale ne. Vždyť mu přece říkala, že z Benjamina strach nemá.. Chce se mu postavit, nemůže z něj mít už takový strach jako tehdy. Ona se bojí o lidi, na kterých jí záleží.* Myslíš tím třeba Sophie? *tázavě se na ni podívá.* Věřím, že zrovna jí se nic nestane. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 8:03 pm | |
| (Když zmíní Sophie, podívá se na něj a kývne, ale samozřejmě to není vše. Sophie není jedinou, na které jí záleželo. Byli tu i další.) Ano, samozřejmě, že tím myslím Sophie. Ale nejen ji. Nezáleží mi jen na ní. Záleží mi na tobě a na mnoho dalších lidí. A teď si tak říkám, že kdybych si nedovolila... Kdybych nedovolila, abych si někoho připustila k tělu, tak bych ne měla strach o nikoho. A nebrzdilo by mě to. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 8:17 pm | |
| Kdyby sis nedovolila, aby ti na někom začalo záležet, tak bych byl pořád bez tebe. A to by znamenalo, že bych byl pořád tím starým Kolem, který chlastá, domů si vodí hromady ženských a zabíjí si, koho se mu zlíbí, včetně čarodějek. A třeba bys už řešila další problém - jak se zbavit mě. Původního upíra, kterej zabíjí čarodějky z covenu.. *pokrčí rameny a podívá se na ni.* Je dobře, že sis pouštěla lidi k tělu. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 8:26 pm | |
| No, málem jsem tuhle situaci opravdu řešila. Když jsi začal... Když ses mstil, že jsem dala přednost jinému. (podívá se na něj. Schválně neřekla tvému bratrovi, i když to tak bylo. Ale vyznělo by to hodně hrubě.) A já bych byla stále ta Genevieve, která se neštítí ničeho. A svým způsobem to nebylo špatné. Co když vyhraje? Všichni říkají, jak ho porazime, ale co když vyhraje? (vydechne a sklopí zrak) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 8:36 pm | |
| No, to jsem zabil jenom dvě čarodějky. Kdybych se do toho dostal, určitě jich nebude jen takhle málo. *když se, vlastně nepřímo, zmínila o Klausovi, připoměla mu tím, že jí slibil, že si s ním někdy promluví.. Docela se mu to vykouřilo z hlavy, jak moc s ním nechtěl mluvit...* Nevyhraje. Ty máš na svojí straně čarodějky, upíry, vlkodlaky i všechny Původní. Prostě nemůlže vyhrát. *ani si nějak nepřipouští, že by snad vyhrát mohl..* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 8:45 pm | |
| Dokážu si to představit. (připustí, i když si to snad ani představovat nechce.) Ano, mám na svojí straně lidí dost. Tedy asi ne přímo na své, ale na straně, která se chce Bena zbavit. Ale není ten rozsáhlý počet spíš nevýhoda než výhoda? Vém si jen, jak dlouho trvá, než se něco opravdu domluví a kolik lidí o tom musí vědět, aby se necítili ukrivdeni . Mám pocit, jako by to vůbec nebylo o boji proti Benjamin jako spíš o politice a diplomacii. (přizná se... Přišlo jí to absurdní) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 9:01 pm | |
| Tak obojí má svoje pro a proti. Sice dlouho trvá, než se něco domluví a ví o tom docela dost lidí, ale zase je plus, že máš tolik lidí, kteří můžou zakročit, když bude potřeba. Benjamin má jen Tundeho a ty dvě holky. *pokrčí rameny.* Asi ještě dnes Elijahovi zavolám, nebo mu pošlu zprávu, že s ním chci mluvit. Kdy se má ten plán vůbec uskutečnit? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 9:12 pm | |
| Stejně se mi to zdá dost neefektivní. Kvůli mnoho faktorum, které tu teď jmenovat nebudu. (zakrouti hlavou) Jednu. Jednu holku. Ta druhá je mrtvá (podívá se na něj a pak si prohrabne vlasy. Přemýšlí, jestli nebo spíš jak mu má říct, že je domluvena s Klausem.) Brzy. Elijah musí ještě sehnat odstrelovace. A pak. (podívá se mu do očí) jsem domluvena s Klausem, že bude poblíž, když povedu ten rozhovor. A když selže střelec, nastoupí on. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 9:24 pm | |
| Jenom jednu? Tak to je fajn, o jednu starost míň. *Je mu upřímně jedno, jestli umřela neteř Sophie, nebo ta druhá holka. Už si ani nemohl vybavit její jméno.* Klaus? *trošku se zarazí.* Proč zrovna Klaus? *tuhle otázku Gen musela čekat.. Nejradši by tam byl místo Klause on sám, aby měl Genevieve pod dohledem a Benjamina mohl zabít vlastníma rukama..* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 9:34 pm | |
| (vydechne ... Bylo ji jasné, že tahle otázka přijde. A ona teď na ní musí odpovědět. Chvíli přemýšlí, ale pak prostě řekne pravdu. ) původně měl jít Elijah, ale nesouhlasila jsem. Klaus se to dozvěděl. Bylo to včera ráno. Když jsi odešel za ní (neřekne Claire jménem) vyzvedl mě tady a prostě jsme se dohodli, že půjde místo Elijaha. (podívá se na něj a skousne ret. ukončí to větou, jejíž význam snad Kolovi dojde.) Ví všechno. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 9:48 pm | |
| *Vyslechne si ji a potom chvilku mlčí..* Ty víš, že bych byl radši, kdyby tam šel místo Klause zase Elijah.. *Když ještě řekne, že ví všechno, docela se naštve, ale jen vnitřně, nedává to na sobě znát. Štvalo ho to, že Klaus ví o její minulosti všechno, co on. A co když toho ví víc, než já?* Takže ví o tvojí minulosti všechno, co vím já? *zároveň se jí ptá na to, jestli ví Klaus ještě něco, co on ne.* Nevím, jestli se tě bude Klaus snažit chránit. O Elijahovi vím, že mu dost záleží na tom, aby byli všichni z naší rodiny šťastní, včetně mě, takže by se tě chránit snažil. Ale Klaus? Nepřál, a asi mi ani nepřeje, abych s tebou byl, takže bych se nedivil, kdybys mu byla ukradená. *Samozřejmě nevěděl o tom jejich "přátelství", nevěděl o tom, jak moc si rozumí...* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 10:05 pm | |
| Ano, je mi to jasné. Ale ja si to nepřeji. Klaus ví vše, co ty. Při tom hovoru ho nemá co překvapit a já můžu mluvit, aniž bych se musela kontrolovat. (namítne) Klaus se možná nestará o ostatní jako Elijah, ale ja si s ním rozumím víc. A myslím, že se pro tentokrát na Klause spolehnu. Neříkej něco, čeho bys mohl pak litovat. Kdyby nám nechtěl dovolit být spolu, dávno by nás rozdělil. Vynášíš soudy a přitom víš pramálo. Ani sis s Klausem nedokázal promluvit. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 10:21 pm | |
| A kde teda bude Elijah, když ne u tebe? *ještě nevěděl o tom, že se budou snažit zabít zároveň i Papa Tundeho.. Nechápal, jak si může zrovna Gen rozumět s Klausem. To snad ani nejde, aby si s ním někdo rozuměl..* I kdyby nám to nedovolil, budu s tebou. Já nepotřebuju jeho svolení, abych s někým byl. *když řekla, že vynáší soudy a přitom toho ví pramálo, tázavě se na ni podíval.* Co tím myslíš, že toho vím pramálo? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 10:28 pm | |
| Bude se Sophie. Společně chtějí zlikvidovat Tundeho. (nastini mu další z plánů) Já vím, že ho nepotřebuješ, ale je lepší, když nás dva spolu Klaus toleruje. (uzavře to) Říkám ti už po několikáté, ať s ním promluvis. Neříkám, že spolu pak budete zázračně vycházet, ale pár věci byste si vyjasnit mohli. (podívá se mu do očí.) A teď už běž. Jsem unavená. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 10:42 pm | |
| Aha, tak doufejme, že se jim to povede. Uvidím, kde nakonec budu pomáhat já. *Vsadil bych se, že u Tundeho, protože u Benjamina bude Klaus, a to určitě bohatě stačí.* Já bych si s ním klidně i promluvil, kdyby se na plantáži zdržoval i když by nic nepotřeboval. *tohle byla samozřejmě dost chabá výmluva, stačilo mu zavolat.* Dobře, už půjdu. Dobrou noc. *rozloučí se s ní a dá jí pusu. Odejde z bytu a vezme si ty svoje zavazadla. Venku je uklidí do kufru auta a odjede na plantáž.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 04, 2014 10:47 pm | |
| Určitě tam, kde bude třeba (pouštějí se a pohladi ho po tváři. Pak svou dlaň s kyselym usklebkem stáhne.) Aha, samozřejmě. Je opravdu tak obtížné vzít telefon či dojít do Abattoiru. (protoci panenky. Je jako mezek) Dobrou (pousmeje se a kouká, jak mizí. Pak se vykoupe, zaleze do postele a usne) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Oct 05, 2014 6:03 pm | |
| (Ráno se probrala a ještě nějakou chvíli se roztahovala v posteli. Využívala toho, že tu Kol není a ona se opravdu mohla rozplácnout po celé šířce. Je ráda, že je to s Kolem zase spravené, i když tu teď není. Vlastně bylo lepší, že tu teď není, protože se aspoń opravdu nechytali kvůli maličkostem. Opravdu na ně šla asi nějaká ponorka. Když jsou si dva vzácnější, je to určitě lepší. Nakonec vstala z postele a oblékla se a šla si uvařit bylinkový čaj.) |
| | | Hayley Marshall
Poèet pøíspìvkù : 490 Join date : 29. 08. 14 Location : New Orleans, French Quater
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 11, 2014 9:53 am | |
| *Pošle Genevieve sms ve které stojí* - kód:
-
*Ahoj Genevieve, pokud máš čas, zastav se za mnou prosím do Abattoir. Hayley.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Oct 11, 2014 10:00 am | |
| (Ráno se probudila do nového dne. Včera si o v klubu docela dost užila. No, má i trochu menší kocovinu, ale to není nic, co by nespravilo jedno kafe. Oblékne se do černých riflí, černého tílka a na to si přehodí černé pončo. Ona prostě má ráda takový styl oblékání a miluje černou barvu. Když si v kuchyni udělá kafe a sedí a popíjí, přijde jí zpráva. Hayley ji chce vidět? Povytáhne nad tím obočím. Je si jistá, že to bude něco ohledně její dcery. Ale poslední dobou si dost připadala jako "Hej, počkej." Nebylo jí líp, když byla ta netečná Genevieve, která byla nad věcí? Vydechne. Dopije kávu a odpoví Hayley) - kód:
-
Hned tam budu. -G (Pak se zvedne, vezme si kabelku, klíče, vyjde z domu a vyrazí do Abattoir. Cestou si říká, co vlastně dělá Hayley zrovna tam. Ne, že by se jí zrovna chtělo až tak moc mezi Marcelovi upíry, ale třeba je bude moci provokovat. Ráda provokovala.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Oct 12, 2014 8:20 pm | |
| (Od Hayley šla rovnou domů. Dneska měla den volna. Doma si uvařila docela silnou kávu a popíjela u stolu. K tomu si otevřela svou rozečtenou knihu Hra o trůny. Prý je to v dnešní době hit, takže to chtěla taky zkusit. Pravdou je, že ji ta kniha opravdu pohltila a už se nacházela na konci prvního dílu a rozhodla se, že si přečte i všechny ostatní. Byla ráda, že si v tom velkém shonu našla i takovéhle momenty, které měla sama pro sebe. S Kolem už se neviděla přes dva dny, což byl u nich docela úspěch.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Oct 12, 2014 8:39 pm | |
| *za chvíli dojel k domu, kde byl Gennin byt. Zaparkoval, vystoupil z auta a vydal se hned k jejímu bytu. Až teď si uvědomil, že jí měl buď zavolat nebo napsat, domluvili se na tom.. Pro jednou se nic nestane.. Když dojde ke dveřím, na nic nečeká a zaklepe.* Promiň, že jsem nezavolal, ale nemám zrovna dobrou náladu. *řekne nabroušeně a čeká, až se mu Gen uhne, aby mohl vejít dovnitř.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Oct 12, 2014 8:43 pm | |
| (Když uslyší klepání, tak vstane. Nikoho nečekala. Povzdechne si. Takže její moment, kdy má chvilku jen sama pro sebe zřejmě končí. Dojde ke dveřím a když otevře, uvidí Kola. Povytáhne obočí. Nezněl zrovna mile, ale možná si jen potřebuje tu náladu zlepšit, tak prostě přišel. Nezazlívá mu to, uhne mu z cesty a on projde kolem ní.) Co se stalo? Špatně ses vyspal, nebo má tvá špatná nálada nějaký určitější význam? (zeptá se ho klidně... nemá důvod, proč by ho měla obviňovat, že jí zavolat měl. Vlastně ho možná nechtěla ještě víc naštvat, protože se zdál opravdu v ráži) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Oct 12, 2014 8:55 pm | |
| *Když mu Gen uhne z cesty, projde kolem ní dovnitř do bytu, ale ani si nikam nesedá. Zůstane stát, je vážně naštvaný. A to, když se ho Gen zeptá, jestli to má nějaký určitý význam, mu určitě nepřidává.. Samozřejmě, že to má nějaký určitý význam. Dokonce dva. Hlavně ty fotky Jacksona, Klause a toho jejího Scotta..* Jo, to teda má.. Byl jsem za Elijahem, jak jsi mi řekla a ten mi oznámil, že on mě nemůže do plánu přidat, jedině, že bych se chtěl přidat k zabití Tundeho.. Takže mě poslal za Klausem. Domluvil jsem si s ním schůzku a sešli jsme se na plantáži. Řekl jsem mu, co chci a jemu to bylo naprosto jedno. Ten by byl rád, kdybych se toho vůbec nezúčastnil. Ale řekl mi, že jestli vážně tak moc chci, mám si dojít za tebou, tak jsem tady. *Řekne a sedne si na gauč, je vážně rozzlobený a je to na něm vidět.*
Naposledy upravil Kol Mikaelson dne Mon Oct 13, 2014 6:47 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Genevieve´s flat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|