The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 13, 2014 10:28 pm | |
| Ne, tam nic není. (zakroutí nesouhlasně hlavou a zkřiví svoje rty. Tím vlastně dala najevo, že má o Estheřině grimoiru výborný přehled. Až na telefonní čísla měla opravdu paměť vynikající. A co se týče kouzel, tak to obzvlášť. Ty kameny očarovala jen díky tomu, že si pamatovala kouzlo z jejího grimoiru. Ale věděla s jistotou, že když jím listovala, o druhé straně tam nikde zmínka nebyla.) Pamatovala bych si to. (vzhlédne k němu a kousne se do rtu. Jistě mohla dobře využít znalosti grimoiru ještě víc, ovšem to by nemohla skončit jako kotva. Takže by se dalo říct, že od ní rozhodně teď žádné nebezpečí nehrozilo. Musela být krotká jako beránek. Tedy alespoň veškerá situace, ve které se nachází by to vyžadovala. Ale ona ví, že stejně nebude krotká nikdy. Protože když si někdo myslel, že ji může ovládat a nějak jí ubližoval, o to víc dokázala být agresivnější a bránila se. Jakmile řekne, že jde volat Kolovi, tak vykulí oči a pootevře ústa. Vydala takový zvláštní hrdelní zvuk, čímž jistě upoutala jeho pozornost. Pak jen prostě vydechla a oblízla si suché rty.) Nevolej mu! Pokud tu není, znamená to, že má vlastní starosti. Jackson ho pokousal. Nevím, jestli se ti to už doneslo. (Snaží se nějak zamluvit to svoje předešlé chování. Na druhou stranu. Kdyby ho zavolal a zůstal by tu do doby, než by přišel, mohl by poznat, že tu něco nehraje ze strany jí a Kola a mohl by jí pomoct. Ale nač riskovat, že jakmile mu zavolá, tak sám někam odkráčí?) Vím, že tě to naštvalo. (začne tedy zamlouvat řeč odpovědí na jeho otázku.) Ale nechtěla jsem, aby to někdo věděl. Chtěla jsem Jacksonovu smečku využít proti Benjaminovi. Chtěla jsem, aby to bylo moje eso v rukávu. Neřekla jsem to nikomu, ale bohužel, Jackson se o tom zmínil svému bratrovi dřív, než musel. Oliver toho začal využívat, aniž bychom to tušili. Skvěle využil moment překvapení i s Correou, nebo bych měla spíš říct s Guerrerou. Vím o tom masakru v sídle a opravdu jsem ráda, že tam v tu dobu nebyla Hayley. (Řekne popravdě. Celou dobu se na něj přitom dívá, aby vážně věděl, že svoje slova myslí naprosto upřímně a že mu říká pravdu.) |
| | | Niklaus Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 361 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Thu Nov 13, 2014 11:13 pm | |
| *Nad potvrdením toho, že o tom v grimoári vážne nie je ani zmienka, len mierne skriví a znovu k sebe spojí nečitateľne pery. Ak už teraz bude potrebovať akékoľvek kúzlo alebo akúkoľvek čarodejnícku pomoc, bude sa musieť obrátiť na niekoho iného, niekoho, komu nemusí dôverovať, ako bola Sophie, o ktorej aspoň vedel, že nespolupracuje s Benjaminom. Vlastne okrem Alisey to bola jediná možnosť, ktorú by riskoval. Pohľad jej v krátkosti opätuje, na čo sa znovu pozrie k displeju svojho telefónu, ktorý drží v ruke. Pomaly chce stisnúť zelené tlačidlo, ale trochu ho zneistia Genevievine slová a hlavne jej reakcia pri zmienke toho, žeby sem mal Kol prísť.* Pokiaľ mi Elijah neklamal, čo si vážne nemyslím, tak ho pohryzol už pred niekoľkými dňami, nie je možné, aby sa s tým vyrovnával doteraz. *Aj napriek tomu, že mu jeho brat napísal opak. Po dvadsiatich štyroch hodinách by mal byť Pôvodný upír skoro celkom v poriadku, normálny upír mŕtvy.* A každopádne by si mu mala aspoň zavolať, ak si mu to už nepovedala. *Pokrčí nad tým plecami, keďže netušil, prečo sa tomu tak snažila vyhnúť. Bolo to ešte zvláštnejšie než predtým. Po tom, čo sa jej spýtal na tie kamene, počúval pozorne jej slová, akoby sa vážne snažil pochopiť jej dôvody, prečo to nezverila ani jemu. Nakoniec len pokrúti hlavou. Pri zmienke o tom, že vie, že ho to naštvalo, len trpko podvihne kútikom úst a pozrie sa niekam na dlážku.* Je dobre, že to vieš, aj keď môj hnev bol vyvážený sklamaním z toho, že naša dohoda padla v prach. V tej chvíli som to od teba nečakal, nieže mi budeš kvôli čomukoľvek zatajovať niečo, čo by ma mohlo zaujímať, čo sa ma môže z časti týkať. *Zdvihne k nej zostra opäť zrak.* Ak budeš nad niečím robiť tajnosti nabudúce a opäť sa niečo pokašle, už by sme s Hayley mať také šťastie nemuseli. *To, čo teraz hovorí môže vyznieť obviňujúco, vzhľadom na to, čo sa jej práve deje, ale nedokáže si pomôcť. Nie, ak to vystavilo jeho dieťa takému ohrozeniu, aj keď to nezamýšľala, dával jej istú zodpovednosť. Nakoniec sa znovu pozrie niekam do priestoru. Mobil stále drží v ruke. Nebola to jeho starosť, nech sa jej s Kolom dialo už čokoľvek, ak potrebuje jeho krv či pomoc, mal proste prísť, on mu do ničoho zasahovať nemieni.* Mala by si zavolať aspoň Sophie, mala by vedieť, čo sa stalo. *Načiahne k nej opäť ruku, ale tentokrát s mobilom, keďže ten jej je podľa jej slov rozbitý.*
Naposledy upravil Niklaus Mikaelson dne Fri Nov 14, 2014 2:58 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Fri Nov 14, 2014 9:18 am | |
| Ne, Elijah ti opravdu nelhal. Kol se s tim potyka uz nekolik dni. Tedy nevim, jak je na tom zrovna ted; ale kdyz jsem s nim mluvila naposledy, neznel moc dobre a vyslovne mi rekl, ze sem nebude chodit, dokud to nebude mmit za sebou. Premyslela jsem, jestli to neni nejaky vedlejsi ucinek toho kouzla tech kamenu. Jed je mozna silnejsi. (Snazi se to nejak racionalne vysvetlit. I kdyz ona uz vi, ze to bylo vlivem toho urknuti. Kol ma oslabenou imunitu vuci takovym vecem. To ho ale delalo jeste silenejsim. I kdyz ted uz je po tehle strance v poradku. Stejne si neprala, aby mu volal, protoze kdyz tu Kol neni, znamenalo to, ze ma aspon trochu klid.) Niku, vazne me to mrzi a nikdy bych si neodpustila, kdyby se Hayley opravdu neco stalo, i kdyz je mi jasne, ze by to netrvalo, protoze bys me pak bez milosti zabil. (sklopi na chvili zrak a cestuje nohou po podlaze. Je opravdu videt, ze se kvuli tomu citi spatne.) Ne, uz zadne tajnosti ohledne planu proti Benovi. (zakroti hlavou a podiva se na nej. Jakmile ji zacne podavat mobil, at zavola Sophie, zarazi se. Kol ji ovlivnil. Nemuze sama nikoho kontaktovat. Pootevre usta a nakonec ze sebe neco vymami.) Uz je pozde. Zitra za ni zajdu,, az se poradne vyspim. (semkne na chvili vicka k sobe a nakonec se znovu podiva na Klause) Ale dekuji |
| | | Niklaus Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 361 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Fri Nov 14, 2014 4:09 pm | |
| *Na chvíľu sa zamyslí nad tým, čo povedala. Popravde Kola už dlhšiu dobu nevidel, vlastne to bolo naposledy od toho incidentu s dýkou na plantáži. Zo správy, ktorú mu poslal Elijah, samozrejme vedel, čo sa s ním deje, ale nechcel do toho nijako zasahovať. Ani ho nevyhľadá, ani mu nedá svoju krv, ak si o to nepovie, prakticky sa ho stále snažil od seba odstrihnúť, zo svojej hlavy ako svojho brata, aj keď si na začiatku povedal, že to neurobí, bolo to tak ľahšie, proste nechať dýku dýkou a o nič ohľadom neho sa nestarať.* Možno. *Zopakuje po nej potichu a hlavne na prvý pohľad nezaujato, pričom na chvíľu zdvihne zrak niekam pred seba. Muselo byť zrejmé, že nad tým premýšľa a aj to, že prestal v momente, keď jej vyšli z úst ďalšie slová. Popravde, nevie, kde by ich mal zaradiť, či ako ďalší pravdivý odhad jeho počínania alebo len dedukciu založenú na nejasnostiach. Určite by jej však teraz nedával svoju krv, ak by sa Hayley jej pričinením niečo stalo. Jeho slová by prakticky neboli ani zďaleka také pokojné a postupne by najskôr prerástli k činom. Alebo by si nič nenechal prehnať hlavou a šiel by už po tom útoku rovno za ňou. Takže nakoniec mala asi pravdu. Jej slová teda ani nepotvrdí ani nevyvráti, proste nasadí neutrálny výraz, akoby ich snáď prepočul. Než k nej konečne obráti opäť pohľad, prejde niekoľko sekúnd. Jeho oči sú skoro až tvrdo upreté na jej tvári, ktorá nakoniec trochu pookreje po úškrnom, ktorý zďaleka nevyzerá príjemne.* Ak mám byť úprimný, nemyslím si, žeby si teraz alebo v najbližšej dobe mohla proti svojmu bratovi niečo, čokoľvek, podniknúť, no v prípade, že na niečo príde Sophie, vážne ocením, ak svoje slová myslíš vážne. *Už nebola čarodejnica, ktorá by im mohla pomôcť. Stále však poznala svojho brata najlepšie a predsa len, ako sama tvrdila, mala dobrú pamätať na kúzla, nebola tak zbytočná, ale ani príliš nápomocná. Nemohol jej však čokoľvek z toho vyčítať, aj keď tón jeho hlasu tak možno vyznel, v jeho výrazy nebola jediná výčitka ohľadom toho, to isté sa však nedalo povedať o kameňoch, ktoré mu zamlčala. Od toho momentu vedel, že si bude musieť pri nej dávať pozor, či vie všetko, čo by mal vedieť. Popravde, až teraz si uvedomil, ako neopatrný s ňou začal byť, akoby jej bezpodmienečne veril, až teraz vidí, že pravda je niekde inde. Už má pocit, že nemôže veriť nikomu, len niektorým zo svojich súrodencov. Vlastne jediný, na ktorého sa mohol spoľahnúť, bol Elijah, s ktorým by mal čo najskôr hovoriť. Veci boli potrebné prebrať a hlavne by mu rád povedal o začatí plánu s Jacksonom a Marcelom, pretože ak sa dlho odkladajú a premĺčajú, nakoniec vznikajú nedorozumenia, ktorým by sa už rád vyhol, aspoň teraz určite. Akonáhle k nej načiahne ruku s mobilom, po čom zbadá výraz na jej tvári, ktorý mu prišiel opäť zvláštny, tušil, že jeho ponuku najskôr nevyužije. Prišla mu proste divná, ale v každom prípade to pripisoval niečomu úplne inému ako ovplyvneniu. Len pred nedávnom z nej jej brat urobil kotvu, cez ktorú prechádzajú mŕtvi na druhú stranu, stratila svoje schopnosti a zistila, že jej dcéra je tu a živá. Ak by si to nespájal s týmto, najskôr by si ovplyvnenie všimol, takto sa nad tým však skôr príliš nepozastavoval. Ani nad jej reakciami, pohľadmi, či vysvetleniami, ktoré síce naväzovali, ale samostatne boli poniekiaľ bizarné. Len krátko kývne hlavou a pre tentokrát už odloží mobil do vrecka, pričom ju znovu prejde pohľadom. Na druhú stranu však mala pravdu, teda aspoň s tým, že sa už blížila noc a on sám nerád zostával po večeri mimo abattoir, ak to nebolo nutné.* Je teda čas ísť, vyriešil som nateraz všetko, čo som chcel. *Nepatrne nahne hlavou do strany. Aj keď najskôr nemal byť v pláne tak pokojný, nakoniec však predsa len usúdil, že nie je vhodný čas na podobné debaty. Následne urobí pár krokov vzad, než k nej kývne slabo hlavou.* Takže...Dobrú noc. Láska. *Otočí sa od nej chrbtom, než vyjde do dverí, ktoré za sebou zavrie a s krátkym ohliadnutím kráča rýchlou chôdzou dole po schodoch. Do pár sekúnd už znovu nastupuje s prázdnym pohľadom na tvári do auta premýšľajúc nad všetkým, čo mu pred chvíľou povedala. Poopraví si spätné zrkadlo a zanedlho štartuje smerom do abattoir.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Fri Nov 14, 2014 10:25 pm | |
| Pokud se ke mně něco donese, tak to budeš vědět ode mě první. Už nejsem v pozici, kdy bych mohla něco řešit sama, bohužel. (Podívá se na něj s vážnou tváří. Svoje slova samozřejmě myslela vážně. Nehodlala teď něco podnikat moc na vlastní pěst, protože k tomu neměla prostředky. Vlastně teď byla absolutně bezmocná a mohla využívat teď jen svoje znalosti. I když znalosti jsou taky nějakou formou síly. Ona je chytrá, umí v tomhle chodit. Akorát si teď nemůže moc hrát, protože by mohla skončit špatně. A to samozřejmě nechtěla. Klaus by tedy měl vědět o všech záležitostech. Týká se to i jeho. Udělala chybu, že mu to o těch prstenech neřekla.Mohlo to dopadnout jinak. Nemuselo umřít tolik upírů. Francesca s Oliverem teď nemuseli být na koni. Ale vzít zpět to už samozřejmě nemůže. Když Klaus řekl, že je čas, aby odešel, měla sto chutí mu říct, aby tam zůstal s ní. Aby neodcházel,dělal jí společnost. Nechtěla tady být s Kolem sama, ale asi jí prostě nic jiného nezbývalo. Ví, že by bylo hodně divné, kdyby ho o to požádala a neměla pro to žádné vysvětlení, protože v téhle souvislosti o Kolovi mluvit nemohla. Takže jen kývne hlavou a v jejích očích se odráží něco víc, ale Klaus samozřejmě nemůže vědět co.) Dobrou noc. (Rozloučí se s ním a sleduje ho, jak odchází. Sama si jde pak lehnout, ale nemůže pořádně usnout, jak se jí hlavou honí tolik myšlenek. Usnout se jí podaří až nad ránem.) |
| | | Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 11:31 am | |
| *Potom, co odešel od Genevieve si to namířil přímo do jednoho parku nedaleko domu, kde Gen bydlela. Byla už dávno tma a v parku moc lidí nebylo. Dělali dobře, že raději zůstávali takhle večer doma a nebo chodili na více frekventovaných místech. Jen tak se tam procházel a sledoval těch pár lidí, kteří ho míjeli. Když ho minul chlapec s dívkou - mohlo jim být tak kolem dvaceti - sám pro sebe se ušklíbl. Tvořili krásný pár; teď se jen rozhodnout, který z nich bude víc trpět.. Upíří rychlostí se přemístí přímo před ně a nejdřív se upřeně podívá do očí té dívce.* Nebudeš volat o pomoc a zůstaneš stát na místě. *mladík se na něj díval docela pobaveně. Asi si říkal, co to sakra dělá. Vzápětí ho ale Kol ovládl stejným způsobem jako tu dívku.* Tak a teď se pobavíme. *ušklíbne se a začne si mnout ruce o sebe. Podíval se na chlapce a potom i na dívku. Pozvedl obočí, přemýšlel.* Miluješ ji a zemřel bys pro ni? *podívá se nakonec na chlapce. Musí mu říct pravdu, ovládl ho.* Ano, miluju ji a položil bych za ni život. *Kol se ušklíbl a potom se podíval na dívku.* Odpověz mi, pravdivě na to, na co jsem se ptal i jeho. *ovládne ji.* Ne. *odpoví dívka prostě a Kol se zeširoka usměje. Potom přejde k chlapci a začne z něj pít krev. Za chvíli padnul mrtvý k zemi. Pak se otočil k dívce. Byla vyděšená, ale křičet ani utíkat nemohla. Kousl se do zápěstí a dal jí svoji krev. Potom jí rychlým pohybem rukama zlomil vaz. Počkal, až se probudí. Času má dost. Když se probudila, okamžitě se odplazila k mrtvole chlapce a oblízla mu krk, na které bylo trochu jeho krve. Teď z ní byl upír.* Výborně. *usměje se na ni Kol, zvedne ji ze země, položí jí obě ruce na ramena a podívá se jí do očí. Chystá se ji ovládnout.* Ten kluk tě miloval tolik, že by za tebe položil život. A to se taky stalo. Ty bys pro něj to samé neudělala, nemilovala jsi ho, lhala jsi mu; proto chci, abys do konce života trpěla. Celý život budeš litovat toho, co jsi mi dneska řekla. Budeš litovat toho jediného slova - ne. Kvůli tobě zemřel, budeš si to celý život vyčítat. Jakmile začneš někoho milovat, musíš ho hned zabít. A NIKDY nesmíš vypnout svoje emoce. Budeš vědět, kdo ti tohle všechno řekl, budeš se mu chtít pomstít, ale zároveň budeš vědět, že nemáš šanci ho vůbec někdy porazit. *prohlédne si ji od hlavy až k patě. To by asi stačilo. Pustí ji a jenom se dívá, jak někam dívka zmizí. Někomu by se mohlo zdát, že to, co právě udělal, by uřknutý Kol neudělal, ale to se plete. Měl strašný vztek na Genevieve, ale zároveň ji miloval. Měl dojem, že ona jeho nemiluje, proto mu ji ta dívka tolik připomněla. Chtěl, aby celý život trpěla. A kdo ví, co když chce něco podobného udělat Genevieve? Co když ji nechce zabít, ale chce jen, aby celý život trpěla? Teď jen vymyslet, čím by trpěla nejvíc.. Nezdá se to, ale tohle všechno zabralo docela dost času, zvlášť to probouzení dívky. Po tom všem zašel ještě do baru a dal si tam pár skleniček whiskey. Měl dobrou náladu. Ta radost z toho, že bude celý život trpět, byla nepopsatelná. Kolem poledne se konečně vydal zpátky k bytu Genevieve. Vyšel schody a odemkl si dveře. Když nikde Gen nevidí, jde do ložnice. Tam je, spí. Když si všimne, že se jí rána na krku zahojila, zamračí se.* Vsadím se, že Jackson tu nebyl. Takže Klaus, Marcel, Elijah nebo nějaký jiný upír? *řekne nahlas, aby ji probudil.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 11:43 am | |
| (Spalaopravdu dlouho a jeste by jiste nejaky ten spanek sneska, ale probral ji hlas Kola. Prudce sebou skubla a narovnala se. Podivala se Kolovi do tvare. Nevedela, jestli ma byt zhnusena, bat se nebo ho litovat. Mozna, ze citila naprosto vsechno. Zaroven mela strasne nutkani ho provokovat a odporovat mu, i kdyz vedela, ze by mohla skoncit spatne.) Klaus. (odpovedela po pravde.) Objevil se tu kratce pote, co jsi ty zmizel. Videl, v jakem jsem stavu. Dal mi svou krev. Bohuzel jsem mu musela o vsem lhat, kdyz jsi me ovlivnil. (usklibne se) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 12:04 pm | |
| *Zamračí se, když řekne, že tam byl Klaus.* Tak je nakonec dobře, že jsem tě ovlivnil. *ušklíbne se na ni a potom si složí ruce na prsou.* Doufám, že se ti ani nepovedlo mu něco naznačit. Víš, že to by pro tebe nemuselo dopadnout dobře. *koukne na ni a potom si do rukávu otře ústa. Neví, jestli tam má ještě nějakou krev.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 12:29 pm | |
| Myslis si, ze kdybych mu opravdu neco naznacila. Povedlo se mi ho nasmerovat na stopu, tak bych tu jeste byla? (podiva se na nej tazave a polkne) Nejspis jsem pusobila zvlastne, ale vzhledem k tomu, co vse se mi stalo, tak to asi zas tak divne nevypadalo. (zakrouti hlavou a vstane. Narazi mu do ramene a prejde ke skrini. Normalne by se pred Kolem svlekla a producirovala se pred nim, nez se oblekne. Ale ted si natahla kalhotky jeste, kdyz mela kosilku. Stejne tak leginy. Nakonec si kosilku svlekla, ale chtela rovnou pokracovat rychle se svrskem.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 12:48 pm | |
| Jo, možná bys tu ještě byla, známe přece Klause, ne? *ušklíbne se na ni a sleduje ji, když se začne oblékat.* Copak se s tebou stalo? Že by se z tebe stala stydlivka? Moc se mi to k tobě teda nehodí. *ušklíbne se, přejde k ní, když si sundala košilku a přejede jí prstem po celé délce zad. Takže jí přejel i přes jizvy, ale nevšímá si jich.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 12:58 pm | |
| Asi ho znam lip, nez ty. Terorizovat svym bratrem by me nenechal. Mozna by k tomu mel nejake nemistne poznamky, ale odvedl by me odsud. (rekne jedovate a odkloni se od skrine, takze se mu na chvili podiva do oci, ale hned se zase otoci, aby mohla pokracovat v oblekani. Na jeho poznamku reaguje uchechtnutim.) Nemam zrovna naladu. (Jakmile ji zacne prejizdet prstem po zadech, vstavaji ji chlupy na tele. Ne libosti ale hruzou. Normalne by to povazovala za svadive, ale tentokrat se ji to pricilo. Na chvili stuhne. Vrsek ma stale obnazeny.) Nesahej na me. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 1:19 pm | |
| Řekl bych spíš, že ho neznáš vůbec, jestli si tohle myslíš, Genevieve. *ušklíbne se, když řekne, že zrovna nemá náladu.* Ale to je smůla, já náladu zrovna mám. *znovu jí přejede po zádech.* Co mi asi tak uděláš, když na tebe budu sahat i dál? *zasměje se chytne ji za pas a přitiskne si ji zády k sobě.* Nemáš teď žádnou magii, nemůžeš mi udělat vůbec NIC. *zašeptá jí do ucha a slovo 'nic' řekne mnohem víc zřetelně, než zbytek věty.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 1:30 pm | |
| (Ke Klausovi se uz nevyjadruje. Nema cenu se s nim o tom hadat. Ona proste vedela, ze kdyby Klaus vedel, co ona, tak by ji tady nenechal. Ovlivnil by ji a smazal by tak Koluv natlak. Kdyz ji prejede po zadech znovu, tak se osije. Ne, tohle nemohlo vest az k tomu, ceho se ted bala nejvic. Kol ji nezneuzije. Opakovala si to stale v hlave, ale sama tomu neverila. Byl urknuty. Muze ji udelat cokoliv. Kyz si ji pritiskne k sobe, tak jen zavre oci, aby se uklidnila. Srdce ji totiz busilo jako o zavod. Polkla a otevrela oci.) Nebud stejny jako Benjamin, Kole. Snaz se s tim bojovat. Nic z toho, na co ted myslis, nechces opravdu udelat. (snazila se vyjednavat) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 1:48 pm | |
| *Zamračí se, když ho začne přirovnávat k Benjaminovi.* Proč bych měl být jako Benjamin, Gennie? *pozvedne tázavě obočí, ale to ona nemůže vidět.* Jsi moje přítelkyně, ne moje sestra. To je rozdíl, nemyslíš? *ušklíbne se a políbí ji na krk. Potom ji otočí čelem k sobě a začne si ji prohlížet. Kdyby ho teď někdo ovlivnil a zeptal by se ho, proč to chce udělat, odpověděl by, že si chce jen užít. Momentálně v tom není nic jiného. Mysl mu úplně zaslepilo to uřknutí. Gen může být ráda, že vůbec žije. Má s ní jiné plány..* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 2:03 pm | |
| Pokud se jedna o tve a o jeho jednani, ne, neni v tom rozdil. Jsem tvoje pritelkyne, ale to te neopravnuje jednat se mnou takhle. (snazi se mu vyhnout, kdyz ji polibi na krku, ale neni kam. Kdyz si ji otoci k sobe, tak se mu zadiva do oci) Prokaz mi trochu respektu a nech mme na pokoji. Nejsem hracka. Jsemm ziva bytost. A tohle, co ted delas, mi ublizuje. Jsem tvoje pritelkyne, nemel bys mi ublizovat. Sundej ze me ty ruce. pujdu do kuchyne a uvarim nam obed. Poobedvame spolecne a pak se muzeme divat treba na televizi, jen nedelej tohle. (ma nalehavy vyraz, ale tahle jeji varianta pro nej jiste neni tak lakava jako ta jeho - uzit si s ni) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 8:49 pm | |
| Je v tom rozdíl. Vyspat se se svojí vlastní sestrou, to je nechutný. Ta představa, že bych měl s Rebekou... Bože. *zavrtí nechápavě hlavou a zatváří se znechuceně. Neuvědomoval si, že stejně nechutný je i to, co chce Gen udělat.* Víš, Gennie, já nemám hlad, před chvilkou jsem se dost najedl... Sakra, tak dobrou krev jsem neměl už dlouho. Pokud samozřejmě nepočítám včera tu tvoji. *ušklíbne se a přejede jí prstem po krku, kde by měla mít ještě nezahojenou ránu od toho, jak jí včera pil krev.* A nemám náladu se dívat na televizi. Myslel jsem, že tebe to nebaví? Že radši děláš něco jiného.. *ušklíbne se na ni znovu.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sat Nov 15, 2014 9:18 pm | |
| (Premysli, jak z toho vybruslit, ale nic ji nenapada. Nevi, jak by ho mela odradit, nechce skoncit znovu znasilnena, a to jejim vlastnim pritelem, clovekem, ktereho miluje. Ano, stale ho samozrejme miluje, i kdyz je ted takovy. To urknuti z nej dela hajzla. Pravdepodobne takovy byl v minulosti, ape k ni se vzdy choval slusne, nebo se alespon snazil.) Fajn. Nebudeme se divat na televizi a nebudeme jist. (Polkne. Snazi se uvolnit. Snazi se si rikat, ze je to stale Kol. Clovek, se kterym ma sex rada. Bude tedy spolupracovat. Nic jineho ji asi nezbyde. Bude to muset prekousnout a delat, ze ji to nevadi, i kdyz to neni pravda. Vadi ji to. Ale radeji se s nim vyspi dobrovolne, i kdyz se znechucenim, nez aby se nechala znasilnit.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 12:28 pm | |
| *Už se rozmýšlel, jestli ji třeba neovládne, aby s ním spolupracovala, ale za chvíli slyší, že to nebude třeba. Genevieve nebude tak hloupá..* Fajn. *ušklíbne se na ni.* Popravdě jsem si myslel, že tě budu muset třeba zase ovládnout, jak se ti nechtělo. *znovu se ušklíbne, přitiskne ji ještě blíž k sobě a začne ji vášnivě líbat.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 12:38 pm | |
| To nebude třeba. (Podívá se mu do očí a zakroutí hlavou. Neříká to ale nadšeně, nýbrž sklesle a v očích se jí zračí bolest. Ale jestli to chce mít alespoň nějak trochu pod kontrolou, nesmí mu dovolit, aby s ní dělal, co chtěl. Takže mu nesmí dovolit ji ovládnout, aby se tak mohla ovládat sama. Aby nebyla jen jeho loutkou, ale mohla samostatně uvažovat a nějak ho taky korigovat, protože si byla jistá, že tohle rozhodně příjemné nebude. Když si ji ještě víc přimáčkne k sobě, zmáčkne jí tím i ňadra. Není to nic příjemného, jen se mírně zašklebí, ale nechá to být. Když ji začne líbat, snaží se spolupracovat ale rozhodně do toho nedává takovou vášeň. Je spíš jako leklá ryba.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 12:50 pm | |
| No to doufám. *řekne ještě a potom už pokračuje v líbání. Cítí, že do toho Genevieve rozhodně nedává to, co by do toho dávala normálně, ale tak co by čekal? Kdyby byl trošku víc při smyslech, nechal by ji být, když by viděl, jak jí to ubližuje, ale teď? Byla mu naprosto ukradená, teď pro něj nebyla víc než jen příjemné povyražení. Při líbání ji chytne za zadek a občas jí ho stiskne. Za chvíli se s ní upíří rychlostí přemístí na postel. Gen teď leží na posteli a on je nad ní. Začne si svlékat tričko.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 1:02 pm | |
| (V podstatě nechá Kola, aby si s ní dělal, co chtěl. Chce to mít za sebou, co nejrychleji, aby už měla pokoj. I když ví, že ho stejně vlastně mít nebude. Možná, že bude mít za sebou tenhle okamžik, ale Kol tu stále bude a bude ji tyranizovat a terorizovat. Nebylo úniku a ona si začínala dost zoufat. Ale tohle přeci nemůže trvat věčně. Někdo na to dřív nebo později, ona doufala, že dřív, přijde a utne to. Musí. Když ji povalí na postel, tak statečně drží. Normálně by zkoumala jeho obnažené tělo, když si sundal to tričko, ale teď nedělá naprosto nic. Jen čeká, až svlékne celou i ji. Až jí stáhne leginy a spodní prádlo a vnikne do ní, aby si užil tu chvilku opojení a pak ji po téhle stránce zase nechal být. zavře oči, nechce se na něj dívat. Prostě to přetrpí.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 1:18 pm | |
| *Když si svlékne tričko, ještě chvilku ji líbá na krku, na rtech a dokonce i na ňadrech. Potom jí stáhne legíny i s kalhotkami. Dneska na to jde rychle. Nebude přece ztrácet čas jenom s nějakým muchlováním a mazlením, když mu o tohle nejde. Po chvilce stáhne kalhoty společně s boxerkami i sobě a prudce do ní vnikne. Vážně ji zrovna moc nešetří. Začne se v ní rychle pohybovat.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 1:32 pm | |
| (Celou dobu, co ji líbá po těle, má zavřené oči. Víčka má dokonce tvrdě semknutá k sobě a snaží se nemyslet na to, že tohle nechce. Snaží se nemyslet na to, že na tohle přistoupila jen z toho důvodu, aby pak nebyla naprosto zdevastovaná z toho, že Kol si ji vzal násilím. I když tohle se k tomu stejně blíží, protože rozhodně není v pozici, kdy by si to užívala, protože vidí na Kolovi, že teď právě v ní vidí jen maso, tělo, se kterým si může pohrát. Když ji svlékne i spodní část a prudce do ní vnikne, zaryje nehty do matrace. Bolí to. Bolí i to, jak prudce a rychle se v ní pohybuje. Zkřiví tvář bolestí a otevře oči, podívá se na něj, ve snaze něco vyzkoušet.) Zpomal cowboyi, bolí to. (snaží se ho požádat o to, aby byl aspoň trochu šetrný) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 1:56 pm | |
| *Když uslyšel, jak ho Genevieve vlastně požádala, aby trošku zpomalil, podívá se jí do očí, které měla teď najednou otevřené. Svoje rychlé tempo pořád udržuje, dívá se jí do očí a pak zničehonic zpomalí. Neví, proč to udělal, proč ji neignoroval.. Cítí, že za chvíli vyvrcholí, dneska to šlo opravdu rychle.* |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Genevieve´s flat Sun Nov 16, 2014 2:03 pm | |
| (Když se jí dívá do očí a stále nezpomaluje, už si myslí, že i tohle mu bude jedno nebo že ještě schválně zrychlí, ale najednou se jeho tempo začíná zpomalovat a ona ucítí alespoň nějakou úlevu. I když to není nějaká závratná úleva, alespoň se nemusí šklebit bolestí a zatínat pěsti, že je Kol hrubý. Jakmile tedy zpomalil, zase uhnula svůj pohled, Tentokrát oči nezavřela, jen otočila hlavu na bok a dívala se kamsi do stěny. Čekala, až to konečně skončí.) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Genevieve´s flat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|