The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Genevieve´s flat

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Next
AutorZpráva
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

Poèet pøíspìvkù : 957

Genevieve´s flat - Stránka 31 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeWed Feb 25, 2015 10:25 pm

To nevadí. Stejně jsem už nemohla spát a takhle jsem se zabavila. (Pokrčí s úsměvem rameny. Už byla prostě zvyklá dělat si sama snídani, i když ne v takovém množství nebo je dělat v baru, takže tohle pro ni opravdu nebyl problém. Položí hrnek zpátky na stůl a dá si na talíř jeden lívanec a na to jahody. Vzhlédne opět ke Kate, ale než jí stačí odpovědět na její poznámku o dárcích, tak už se Kate zvedá a odchází do obýváku. Počká si tedy, než se vrátí a pak si od ní s úsměvem převezme dárky.) Děkuji. (Zatím si své dárky od Kate nerozbaluje a počká si až se Kate podívá, co dostala. Byla si vědoma toho, že Kate zrovna není člověk, který by nosil šaty stejně jako ona. Ale příležitost se vždy najde a pokud se bude v dohledné době konat opět nějaký obřad covenu, hned je mohla využít a nemusela si půjčovat už ty Sophiiny. Jen kývne hlavou na její poděkování. Hlavní dárek teprve přijde. Když vysloví svou otázku ohledně toho, jak se jí to podařilo, pozvedne ramena.) Někteří vysoce postavení lidé New Orleans vědí o naší existenci. Platíme jim, aby naše tajemství udrželi před lidmi. Takže díky tomu mám pár kontaktů. Jak jsem řekla, všechno je tady možné, když to chceš. (Vezme si do ruky sklenku džusu a napije se, pak ji zas odloží na stůl.) Teď tě klidně mohou vyhodit ze školy a ty nebudeš muset odjet zpět do Anglie. Tedy ne že bych ti snad ten vyhazov přála. (Poté si konečně začne rozbalovat své dárky. První otevře jednu menší krabičku, v které najde set stříbrného řetízku a náušnic. Náušnice i řetízek byli vysázené ametystem. Neví, zda to Kate koupila náhodně nebo se snad i informovala, jaké mají minerály vlastnosti. Nejvtipnější jí na to přišlo, že ve starověku se ametyst používal jako talisman proti následkům nadměrného pití a Kate se na ní vždy dívala trochu zamračeně, když pila nějak moc. Ale jinak byl ametyst jeden z jejích nejoblíbenějších minerálů.) Děkuji, je to krásné. (Pak začne rozbalovat další krabici, kde najde různé vonné tyčinky, svíčky a ještě další věci, které opravdu hodně využívala. Ví, že tyhle věci rozhodně využije a je za ně opravdu ráda. Popravdě jí nešlo vůbec o dárky. Kdyby jí dala Kate jedny ponožky, tak jí to také potěší už jen díky tomu, že jsi vzpomněla. Rozbalí jedny vonné tyčinky a přičichne si k nim. Spokojeně se usměje.) Ah, jasmín. Miluji tu vůni.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

Poèet pøíspìvkù : 341

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeWed Feb 25, 2015 10:54 pm

Výhody nadpřirozené komunity se mi vážně začínají líbit. *Poznamenala. Ironií bylo, že teď dostane americké občanství a zároveň možnost odletět do Itálie. Jako kdyby se jí osud snažil ukázat dvě cesty. Jedna je zůstat tady a druhá odsud zmizet. Netušila, jak si to má vyložit a kterou zvolit, na to by potřebovala další znamení. Radši už se nad tím nezamýšlela a sledovala Sophie při rozbalování jejích dárků. Šaty si stihla už složit a uložit na vedlejší židli, papíry taky posunula stranou, aby se neumazali jídlem. Na talíř si nandala také lívance a pár jahod. Při výběru dárku pro Sophie ani tolik nevybírala podle vlastností kamenu, ale spíš podle celkového vzhledu. Kdyby to ale věděla, tak s tím výběrem tolik neváhá a rovnou vezme s ametystem Zbytek byli už jen takové serepetičky, které si myslela, že se hodí pro čarodějku.* Říkala jsem si, že ty svíčky a vonné tyčinky asi využiješ víc, než kdybych ti dala koště a špičatou čepici... To by jsi využila tak maximálně na Halloween. Anebo to koště na vyhánění moc špatných zákazníků z baru.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 9:33 am

Ano, občas to jsou opravdu dobré výhody. Ale každý má nějakou výhodu, když někoho motivuje penězmi. Tyhle lidé se prostě snadno uplatí. Nezajímá je vlastně nic jiného než prachy. (Pokrčí rameny. Bohužel to byla pravda. Šéf policie si klidně kouká na to, jak sem tam umře nějaký turista a nic s tím neudělá, protože má kapsy plné peněz a je to přeci jen turista. Místo toho, aby to začal řešit a zamezil dalším vraždám, si prostě vezme jen další peníze a smrt zastře útokem zvířete. Pro upíry to bylo dobré, pro lidi už tolik ne. Po rozbalení svých dárku, je opravdu nadšena.) No aspoň bych měla kostým na Halloween a nemusela přemýšlet, co si obléknu. Jo to by také šlo. Nasadila bych si klobouk vzala koště a vyháněla bych otravné zákazníky. (Zasměje při té představě. Hrůza by z ní nejspíš vůbec nešla. Maximálně by to bylo hodně komické.) Věděla jsi, že ve starověku se ametyst používal jako talisman proti následkům nadměrného pití? Teď už se ze mě nikdy nestane alkoholička. Ale také má další vlastnosti. Říká se, že je skvělý pomocník při práci, na kterou se člověk musí soustředit. Tohle teď budu opravdu potřebovat. Mám dalšího klienta na Silvestrovkou párty. (Ještě ani neví, kde to bude probíhat. Vymyslet místo bylo na ní. Klient si jen přeje mít originální párty, kterou jen tak někdo nemá a to taky dostane, jen nad tím bude muset ještě nějakou dobu přemýšlet.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 11:47 am

Hmm, možná až půjdu k nějakým volbám tak budu volit někoho jiného. Lidi v tomhle městě by měli mít někoho, kdo bude za nimi stát a nějak je chránit. Ty se staráš o čarodějky, někdo se určitě stará o vlkodlaky a někdo o upíry, tak i lidi by si někoho zasloužili.*Sice by takhle přišli oni o nějaké výhody, takovéhle občanství by se pak domlouvalo těžko. Ale stejně by lidi tady ve městě měli mít nějakého pořádného zástupce.* A až je zameteš můžeš zamést. Koště je multifunkční. Slouží jako dopravní prostředek, vyháněč nevhodných navštěvníků a jako uklízecí prostřed... Měla bych si asi nějaké taky pořídit. *Od Sophie si pak vyslechla nějaké zajímavosti o ametystu. Byla překvapená, tohle vůbec netušila.* Páni, já mám asi nějaký šestý smysl na výběr dárků, že se mi povedlo se tak dobře trefit do kamene. Tady máš další multifunkční prostředek. A co mimochodem na tu Silvestrovskou párty plánuješ?
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 3:18 pm

Lidé mají svého zástupce. Otec Kieran, starosta a všichni. Ale ochraňují hlavně obyvatele. Na turisty už moc nekoukají. Pokud nějaký umře, tak to nechají. Pokud by jich umřelo více, asi by to začali řešit. (Pokrčí rameny. Čarodějky žádnou dohodu s lidskou frakcí ohledně zabíjení neměli. Tedy samozřejmě nesměli zabíjet občany New Orleans, ale to nikdy nedělali. Aspoň ně jako upíři, kteří se na lidech krmí.) Ale musí to být takové to staré koště s dřevěnou násadou, jinak bych nevypadala jako pravá čarodějka. Nebo si půjčím koště od Harryho. I když s ním by se asi těžko zametalo. Možná ti nějaké v budoucnu koupím. (Krátce se zasměje. Schová si pak dárky od Kate zpět do tašky, aby jí to nepřekáželo u jídla a tašku si dá na volnou židli. Pomalu se pak pustí do lívance s jahodami a u toho popíjí kávu.) Nejspíš ano. Šperky s minerály a drahokami jsou vždy multifunkční prostředek. Jen ne každý věří jejich vlastnostem. (Na její otázku pokrčí rameny.) Vlastně ani nevím. Mám vybrat nějaké originální místo. Má to být párty, kterou jen tak někdo nemá. Od místa se pak bude odvíjet výzdoba. Pak přemýšlím, zda sehnat nějakou kapelu nebo DJ. Dj by byl lepší ohledně žánrů. Ne každému sedne rock a ne každému pop. Takhle by se mohlo hrát úplně vše, ale zase mam raději živou hudbu. Budu muset ještě hodně přemýšlet.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 4:54 pm

Takže obyvatelé se řeší a turisti jenom když mají náladu... No, aspoň nějaký pokrok. *Pokrčila nad tím rameny. Tohle asi nemělo cenu řešit, protože kdyby se někdo snažil chránit turisty, tak by si zase stěžovali upíři.* Možná kdyby někdo upiloval zuby upírům, tak by pak byli i turisti v bezpečí. *V hlavě si představila, jak se o to někdo pokouší a ten upír pak sklapne zuby a překousne pilník. Pak radši od  těch představ upustila.* Harryho koště si nepůjčuj, ten měl koště na famfrpál, ty byly závodní. To je jako kdyby sis koupila luxusní sporťák a chystala se s ním vozit početnou rodinu. *Ona narozdíl od Sophie jedla skoro po celou dobu jejich rozhovoru, takže v sobě měla skoro celý jeden lívanec.* Já jsem dřív taky nevěřila. Nevěřila jsem prakticky v nic nadpřirozeného. Ale když se zastavila ta láhev ve vzduchu u tebe v baru tak jsem začínala trochu pochybovat. *Od Sophie si pak vyslechla co povídala o té párty.* Tak originální místo se ti bude vymýšlet těžko. Nějaký místo které by jen tak někoho nenapadlo a kde by to nikdo nečekal a kde ještě nikdo párty neměl... Na to by byly nejvhodnější kanály, ale tam by to smrdělo. *Ušklíbla se nad tím. Pochybovala, že by na takovou párty někdo přišel.* To už by bylo lepší metro. Tam bys mohla uplatnit to koště, na vyhánění bezdomovců, žebráků, kapsářů a těch lidí co rozdávají letáky a furt něco nabízejí. Akorát nevím, jakou bys tam udělala výzdobu. Možná by se našli balonky ve tvaru vlaků... Ale stejně bude lepší udělat to někde na zemi. Myslím, že i hřbitov by byl lepší než metro.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 5:55 pm

Upírům to vyhovuje a my si nemůžeme stěžovat, pokud nechceme být odhaleni. (Pokrčí rameny. Nelíbilo se jí sice, že sem tam umře nějaký člověk, ale co mohla dělat? A jak by s tím mohla něco udělat zrovna ona? Hlavně nemá co soudit, vždyť nechala obětovat nevinného muže kvůli Sage.) Nejsem si jistá, že by to fungovalo. Nejspíš by jim opět dorostli. (Tahle možnost byla hodně pravděpodobná, když se upíři rychle hojili. I když popravdě neví, jak to funguje s dorůstáním zubů. Zavrtí hlavou a přestane nad tím přemýšlet.) Co ty víš, třeba bych chtěla létat rychle. Mohly by jsme si pak dávat závody. Nebo si vymyslet vlastní hru v covenu pro všechny. Novodobý a originální coven se spoustou zábavy. (Už si představuje, jak celý coven lítá na košťatech a lidé se na ně koukají.) Člověk neuvěří, dokud to neuvidí. Nevím, zda bych věřila, kdybych v tom nevyrůstala a nevěděla vše už od doby, kdy jsem začínala chápat důležité věci. (Hned tedy nevěděla všechno. První se dozvěděla o magii, o historii její rodiny. Pak o upírech a nakonec o vlkodlacích. Nikdy nepochybovala.) Kanály? Ne, díky. (Nakrčí nos a zavrtí hlavou.) Jo, jenže by se musela zastavit doprava a to by stálo hodně peněz. Nebo by se rovnou mohla konat ve vlaku, ale to není tak originální. Takové párty už jsem viděla. (Párty ve vlaku by byla opravdu hodně zajímavá, jenže ty se konají už ve větší míře.) A hřbitov určitě ne. Úcta k mrtvým.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 6:37 pm

A co jim vytrhnout celý zub i s kořenem? Potom pořádně nebude mít z čeho vyrůstat. Jak to mají vlastně s dorůstáním vlasů? Když jsou mrtví, tak by jim už neměli růst... I když ono vlastně i po smrti rostou vlasy a nehty, takže v tomhle to budeme mít stejní. Tak se čas od času musí nechat ostříhat. Pokud teda neexistuje nějaký upír, který se nestříhá, a vlasy mu sahají až na zem. *Už dojedla první lívanec a nyní se pouštěla do dalšího.* Jo, založíme si vlastní famfrpál. Ale asi bychom mohli vynechat potlouky, ať je to bezpečnější. A lidem co půjdou okolo nakecáme, že máme speciální létací přístroje. *Usmála se nad tím.* Takovou hru by si klidně ráda zahrála, kdyby to šlo. *Ani se nediví, když po sdělení jejích nápadů, je Sophie zamítne. Byly to prostě praštěné nápady anebo to první, co ji napadlo a vypustila to z pusy.*A v autobuse by zase bylo málo místa a trolejbus nebo tramvaj by taky nebyly moc originální. A na lodi se párty taky pořádají...Tak vrakoviště aut, parkoviště, depo vlaků nebo něco takového s dopravou.  *Pokrčila nad tím rameny.* Anebo něco s tou vodou. Ale u té mě nenapadá nic originálního, protože na lodi už něco bylo, na koupalištích taky, v přístavu a na molech a na nějakých plošinech na vodě taky... Akorát pod vodou asi ještě nic nebylo, ale to netuším, jak provést.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 6:59 pm

(Poslouchá Kateiny úvahy a musí se nad tím usmát.) No, tak to nevím. Možná by jim dorostli možná ne. Lidem taky rostou dvoje zuby. Mléčné, druhé a pak ještě rostou moudráky. A co se týče vlasů, tak taky nevím. Nejdéle znám Marcela a toho jsem vždy viděla se stejně dlouhými vlasy nebo spíš s krátkými. Jestli se čas od času nechává střihat, to fakt nevím. Tohle mě zrovna na upírech nikdy nezajímalo. (Opravdu neví, jak tohle funguje. Možná se někdy Marcela zeptá, teď jí to totiž vrtalo hlavou.) Nebo si vymyslíme vlastní hru. Lidem se vždy dá něco nakecat. Používáme před nimi stále svou moc třeba při nějaké oslavě. Oni si prostě myslí, že to jsou triky a součást nějaké zábavy. (Dojí svůj lívanec a pár jahod, které si naložila na talíř a tentokrát si dá trochu míchaných vajec a slaninu, i když to bylo už trochu vychladlé. Ale to jí rozhodně nevadilo.) V autobuse se také konají ledajaké párty. Ale samozřejmě jen pro pár lidí. Jsou na to speciální autobusy. (Pozvedne obočí, když Kate navrhne něco s vodou. Na lodi či jachtě by klidně párty pořádala, ale bohužel to není originální. Jedině, že by to byla originální jachta.) Jedině asi v ponorce, ale ponorky má snad už jen armáda. Chtělo by to něco k tématu. Nový rok, zima. Voda, voda... (Začne opakovat Kateiin nápad. Pak jí to napadne. Led.) Co zimní stadion? Není to úplně tak voda, jelikož led je umělý. Ale byla by to docela zábava. Brusle, hudba, zábava.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 8:53 pm

Tak ho budeme sledovat a zjistíme, jestli někdy chodí k holiči nebo ne. *Neměla moc ponětí o tom, kdo je ten Marcel. Možná se o něm Sophie už párkrát zmínila a ona si ho prostě nezapamatovala. Její známosti v nadpřirozené komunitě se týkaly jen čarodějek, Původních, jedné vlkodlačice a upírky, když bude tak počítat Genevieve.* Jo, pro začátek si dáme košíkovou ve vzduchu, pak si to ozvláštníme ohněm, vodou, ledem, ještě do toho můžeme zapojit zemi a vzduch, ať v tom jsou všechny živly. Třeba bude hřiště rozdělené do čtyř částí, kde každá bude znázorňovat daný živel, vždycky v tom týmu musí proběhnout náhravka v každém z těch živlů a pak teprve můžou hodit míč do koše, branky, bedny... Prostě co tam bude. *Pokrčila nad tím rameny. Svůj další lívanec už také stihla dojíst, ale zatím si nechystala nandat si na talíř něco dalšího.* Přijde mi, že v autobuse by na to stejně bylo málo místa a s delšíma autobusama se bude hůře jezdit, hlavně v zatáčkách. Už tak mi uniká, jak dokážou řidiči zatáčet s těmi obyčejnými a přitom nijak nevyjet ze zatáčky a nevjet do protisměru. *Už pak začínala přemýšlet, jak přesvědčit armádu, aby jim půjčika ponorku, když Sophie přijde s nápadem na zimní stadion.* Tenhle nápad se mi líbí, i když určitě už někdo nějaké párty na ledě dělal... Ale jsem na to zvědavá. *Usmála se nad tím.*
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 9:15 pm

Raději nechci vědět, co vše celý den dělá. (Ušklíbne se. Stejně by ho nejspíše sledovali do barů, k němu domů nebo mezi lidi, jak si vybírá své nové upíry. Poslouchá pak Kate, jak vymýšlí hru pro coven. Ta holka měla vážně šílený nápady, ale to se jí na ní právě líbilo.) Takže by to byla hra a zároveň by si čarodějky procvičovali kouzla. Zábavné a naučné. To by byla opravdu zajímavá hra. Jen ještě zařídit ty létající košťata a můžeme začít. (Zasměje se tomu. Dopije kafe.) Jo autobusy jsou na nic ohledně párty. Museli bychom furt sedět a tak dále. Musí to umět, jinak by ani nedostali řidičák. Chce to prostě jen praxi. Jako se člověk naučí řídit auto, tak se naučí řídit autobus. Když už jsme u toho, máš vůbec řidičák? (Povytáhne tázavě obočí. Nikdy jí nenapadlo se na tohle zeptat a auto jí řídit nikdy neviděla.) Určitě nějaká taková párty byla, ale nejsou rozšířené jako ty na lodích. Ale bude se muset vymyslet hodně věcí ještě. Třeba, jak provést aby někdo opilý omylem nepodřízl bruslí někomu krk. Nejraději bych to udělala bez alkoholu, ale pochybuji, že lidé budou chtít slavit silvestr bez alkoholu. (Vydechne a začne nad tím přemýšlet. Mezitím dojí míchaná vajíčka a slaninu. Dopije džus ve sklence. Dál už si nic nedává. Je nasycená už dost, takhle vydatnou snídani dlouho neměla. Většinou si udělala jen něco menšího.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeThu Feb 26, 2015 9:56 pm

Když už jsme u toho, o kom že se to vlastně bavíme? Teda kromě toho že to je nějaký upír, kterého znáš. *Možná se na tohle měla zeptat dřív, ale nepotřebovala ho znát. Teď se ptala spíš jen tak ze zvědavosti.* Jo, a to mi připomíná toho upír z baru... Už vím něco o tom jeho stvoření. S tím, kdo to byl, si nemusíme dělat starosti, protože se to stalo někde mimo New Orleans a Joey se pak akorát vrátil sem domů. Sám neví, kdo ho vlastně stvořil. *Pokrčila nad tím rameny. Joey ji nepřipadal nebezpečný, dalo se s ním normálně bavit a předpokládala, že kdyby ho Sophie taky lépe poznala, tak by jí tak nepřipadal tak hrozný.* Ty košťata si půjčíme od Harryho, ne? *Připomněla jí její původní návrh. Pak poslouchala Sophie ohledně toho, co říkala o autobusech a s tím souhlasila. Ale Sophie se jí pak zeptala na řidičák, nad čímž zavrtěla hlavou.* Ne, neměla jsem peníze na autoškolu. *Na spoustu věcí si musela našetřit a tohle zrovna nepovažovala za svojí největší prioritu. Stejně neměla auto, takže by bylo zbytečné umět řídit ale nemít co. To si raději koupila kytaru, na kterou se šetřilo mnohem kratší dobu.* Myslím, že to s tím říznutím asi nevyřešíš. A možná ani nemá smysl to řešit. V baru taky někdo opilý může rozbít skleničku nebo láhev a někdo zrovna spadne na ty střepy krkem. A aby někdo někoho řízl bruslí tak by taky musel spadnout jeden a ve stejnou chvíli i druhý, aby se něčí krk a brusle dostaly do stejné roviny. Tohle je řada nešťastných náhod, které neovlivníš, pokud teda neuděláš nad celým stadionem kouzlo pro štěstí... Existuje takové? Jestli jo tak ho budu používat na zkoušky.
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeFri Feb 27, 2015 6:05 am

Určitě jsi ho někdy viděla v baru. Tmavé pleti, pěkná postava, vlastně celkem pohledný. Na první dojem působí jako narcista. Pije až moc alkohol. A mluvil o něm Benjamin na té falešné schůzce covenu. Bývalý samozvaný král New Orleans. (Trochu jí popíše Marcela a k tomu jí připomene, co už jí bylo řečeno. Vastně byl Marcel víc jak pohledný, ale nebude tady říkat Kate, jak je sexy. Ještě by to špatně pochopila a myslela si, že ho Sophie snad chce. Už po její první větě ví, že se jí pokračování rozhodně líbit nebude a také, že jo. Začne se mračit po celou dobu, co Kate mluví o tom upírovi.) Joey? ( Povytáhne obočí.) Ty jsi s ním mluvila? Kate mě je fuk, kde a kdo ho stvořil. Tohle město má jistá pravidla, které on dodržovat jistě nebude. Může být nebezpečný, vysávat lidi do sucha. Mohl by prozradit upíry. Mohli by umřít nevinní. Udělá jednu chybu a je mrtvý. A nechci už nikdy slyšet, že jsi s ním mluvila. Může ti ublížit a tohle nebudu riskovat. (Vydechne a zavrtí hlavou. Chce toho upíra pryč z města. Musí si promluvit s Elijahem, pokud něco neví. A nejlépe by také mohla zajít za šéfem policie, zda se v poslední době nenašlo nějaké tělo se známky po útoku upíra.) Nebo si můžeme vyrobit vlastní a lepší. Nějaký s raketovým pohonem. (Zasměje se tomu. Tohle téma bylo rozhodně příjemnější než to předchozí o nějakém upírovi, kterého by nejraději zaškrtila.) Aha. No třeba si na něj teď už vyděláš nebo tě zafinancuje Genevieve, až jí přejde nynější období. ( Popravdě ani neví kolik v dnešní době stojí řidičák. Už je to nějakou dobu, kdy si ho dělala ona. Možná by Kate klidně na ten řidičák přidala, ale ještě neví, jak velké náklady budou na otevření nového baru. Navíc potřebovala koupit nějakou dodávku a přemýšlela, že by si konečně sobě koupila auto nebo aspoň motorku.) No, musím to řešit. Pokud se někomu něco stane, tak to půjde na mě. V baru to je docela trochu jiného. Navíc pochybuji, že mi takovou párty schválí, pokud se bude podávat alkohol na ledě. Možná by se to dalo rozdělit. Na led bez alkoholu a v nějaké hale bez bruslí s alkoholem. A kouzlo pro štěstí bohužel neexistuje. Čarodějky by toho mohli zneužívat ve vlastní prospěch a kvůli tomu nemáme svou moc. A ochranné kouzlo by bylo k ničemu, kdyby obyčejný člověk někoho zabil. Funguje to jen na zabití rukou nadpřirozeného člověka a už nezáleží, zda to byla nehoda nebo záměr. No, budu to muset ještě promyslet a pak předložit návrh klientovi.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeFri Feb 27, 2015 2:08 pm

Možná jsem ho viděla, ale asi jsem s ním nemluvila, tak si ho nepamatuju. Až tam někdy bude, tak mi ho ukaž. *Pokrčila nad tím rameny. Pak se dostali k diskuzi o upírovi. Trochu čekala, že Sophie z toho nebude moc nadšená.* Mně se nezdá až tak špatný. Mně se zdá fajn. A myslím, že ty pravidla nebude dodržovat hlavně proto, že je nezná. Ono je to pro něj docela nové, tak se s tím snaží nějak vyrovnat a naučit se s tím nějak žít. Teď bude ve stejné situaci jako Genevieve. Akorát on nemá nikoho, kdo by mu s tím pomohl. *Doufala, že Sophie to pochopí a nebude na něj až tak přísná. Možná by i mohla vědět o někom, kdo by mu s tím pomohl.* Myslíš, že by mu s tím mohl pomoct ten Marcel? *Ten by mu s tím mohl pomoct, když je taky upír a zná to. Nad poznámkou o koštatech se ušklíbla, i když u řidičáku se malinko zarazila.* Možná na podzim si ho udělám, až se vrátím. Teda pokud odjedu. Teď mám možnost jet na půl roku do Itálie a ještě nevím, jestli jet nebo ne. *Pořád s tím váhala, ale taky má ještě asi tak týden na rozhodnutí. Nakonec se baví o té silvestrovské párty.* Každopádně když budeš chtít, tak já ti s tím pomůžu. Klidně i s tím planováním akorát hrozí, že některé moje nápady nebudou použitelný...
Návrat nahoru Goto down
Sophie Deveraux

Sophie Deveraux

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeFri Feb 27, 2015 2:34 pm

Dobře, ukáži to ho. (Kývne hlavou a už se k tomu tématu nevrací. Raději se teď soustředí na důležitější téma, ke kterému přešli. Poslouchá, co jí říká o tom blbci upírovi. Povytáhne obočí. Tohle je prostě naprosto absurdní debata. Kate si bude stát za svým a Sophie také. Pak jí ale zaujmou slova, které řekla. Hned pochopí, co tím myslela. Bude ve stejné situaci jako Genevieve, takže jí řekl, že byl dříve čaroděj.) Počkej, on ti řekl, že by čaroděj? A vrátil se domů, takže to měl být čaroděj z New Orleans. Kdyby tomu tak bylo, tak by ho někdo znal, já bych ho znala. A pravidla by znal, protože takhle to funguje snad víc jak sto let. Kate, víš jak pitomě tohle zní? Nemůžu uvěřit, že jsi mu věřila jediné slovo, které vyšlo z jeho úst. A nezdá se ti špatný? Tobě přijde něco dobrého na zabíjení nevinných lidí kvůli potravě? ( Při poslední větě zvýší o něco hlas. Nechtěla na Kate křičet a být na ni hnusná, ale má o ní prostě strach a neví, co by dělala, kdyby se jí něco stalo. Je prostě jen starostlivá. Sice neví, zda nějakého nevinného člověka zabil, ale Kate sama řekla, že nebude dodržovat pravidla, protože je nezná a to mluvilo samo za sebe. Začíná být opravdu vytočená. Chce toho upíra najít a vydloubat mu oči. Nemůže uvěřit tomu, že Kate věří nějakému upírovi, kterého potkala na párty a mluvila s ním snad jen jednu minutu. A ke všemu přišel s tak debilní balící hláškou, z které se jí zvedal žaludek. Zvedal se jí žaludek už jen při pohledu na něj. Od prvního pohledu působil nesympaticky.) Marcel? Nevychované upíry u sebe netoleruje. Ten Joey se snad vyjádřil, že by chtěl pomoct? (Povytáhne tázavě obočí. Už se docela zklidnila. Teď chtěla prostě jen zjistit více informací. Trochu se uklidnila, ale hlavně proto, že jí překvapila novinka, kterou jí Kate řekla.) Dostala jsi možnost jet na půl roku do Itálie? Kate, to je skvělý. Být tebou, tak to beru všema deseti. Taková možnost se neopakuje. Co by jsi tam vůbec dělala? (Lehce se pousměje nad její nabídkou.) To je v pořádku. S plánováním mi spíše pomáhá Cami. Ale můžeš pak pomáhat s výzdobou a dalšími věcmi, až se to bude připravovat. Samozřejmě dostaneš za tu akci peníze navíc.
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSat Feb 28, 2015 12:42 am

*Zdá se, že Sophie to nechápala tak, jak čekala. Spíš se rozčilovala. Začínala si říkat, že možná tohle neměla vůbec vytahovat. Ještě štěstí že Sophie nevěděla, že Joey má pozvání k ní do bytu. Povzdechla si nad touhle situací a pak se to pokoušela Sophie dál vysvětlit.* No, on odjel před dlouhou dobou, takže nejspíš proto ho neznáš. A možná proto mu unikají i pravidla... Já prostě vím, že je milej a že je v tomhle nový a zmatený. On se prostě snaží nějak se vyrovnat s touhle novou situací a nějak zvládnout ty nové chuti. On taky nechce zabíjet nevinné lidi. A nevyjádřil se, že by chtěl pomoct, ale slyšela jsem, jak si na to stěžoval. Takže si myslím, že by se mu pomoc vážně hodila. *Naštěstí se pak začnou bavit o její možnosti vycestovat do Itálie. Sophie se touhle možností zdá nadšená.* Je to v rámci univerzity. Je spřátelená s nějakou univerzitou v Římě, takže spolu spolupracují a tak studenti pendlují mezi nimi. No a já budu jedním z těch studentů, takže jeden semestr strávím tam u nich. Akorát je to docela na rychlo a odjíždím pomalu už za týden... Myslíš, že nebude vadit, když to bude ještě na anglický pas? Americký si asi nestihnu za týden udělat. *Pokrčila rameny.* A s tou mojí pomocí na Silvestra počítej. *Chvíli se pak spolu ještě bavili, užívali si Boží hod. Sophie zůstala ještě na oběd, který tedy musela uvařit ona a pak odešla k sobě domů.*
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 7:45 pm

*Po svátcích, které trávila se Sophie, se pomalu začínala připravovat na to, že odjede do Itálie. Znamenalo to, že musela vyřídit něco na škole, ještě se musely poslat nějaké papíry na tu přátelskou školu do Itálie a podobné papírování, které považovala za otravné, ale bylo potřebné. Naštěstí nemusela si ještě zařizovat nový pas, protože to už by nestihla. Zůstávala proto zatím u toho starého anglického. Aspoň už měla svoji letenku. Tu si nechávala schovanou v pase, který nechávala v předsíni, aby ho pak nemusela pracně hledat. Dovedla si představit, že jí bude zbývat hodina do odletu a ona nebude vědět, kam dala pas. Teď jenom bude muset doufat, že si ten pas s letenkou nezapomene doma. Jinak zatím ještě nebalila, to nechávala až na Nový rok. Do té doby ji už čekal akorát Silvestr. Až po odchodu Sophie si uvědomila, že možná kluziště nebyl dobrý nápad, protože jí bruslení až tak moc nešlo. Radši bude u baru či tam někde. A do večera ještě bude muset vymyslet, co si vezme na sebe. Pozvánku už dostala od Sophie, akorát si nemohla vzpomenout, kam ji dala. Nad tím zrovna přemýšlela ráno u snídaně. Momentálně se přikláněla k teorii, že bude někde v batohu.* 
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

Poèet pøíspìvkù : 1587

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 7:55 pm

(Po včerejším rozhovoru se rozhodla, že by se měla stavit taky za svou dcerou. Už ji ignorovala dost dlouho a věděla, že to nebylo úplně správně, ale potřebovala se taky zároveň srovnat sama se sebou. Teprve pak mohla pomýšlet na něco takového jako je bezpečná konverzace s vlastní dcerou. Jistě na ni bude zřejmě naštvaná, protože se k ní nechovala hezky. Viděla to štěstí a naději v jejích očích, když se ona jako upírka vrátila sem do města, ale ona to všechno zabila jediným rozhovorem. Pouhý jeden rozhovor stačil na to, aby jí sebrala veškeré iluze o starostlivé a pečující matce. A taky tu byla další věc. Chtěla Kate požádat, aby odjela. Ještě tak úplně nevěděla, jak jí to má vysvětlit, ale možná použije něco ve smyslu, že by měla žít svůj život, který není upnutý na New Orleans. Taky si s sebou vzala něco, co si pečlivě střežila, i když byla v Paříži. A to chtěla Kate dát k jejímu odjezdu. Ale stále nevěděla, jestli ji vůbec přesvědčí k tomu, aby to udělala. Netušila nic o tom, že ona se stejně chystá již odjet do Itálie. Postavila se před vchodové dveře bytu, který byl kdysi její. Tedy podle papírů stále je, ale ona zemřela a teď tu bydlí Kate. Zaklepala na dveře a čekala, jestli jí někdo otevře.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 8:28 pm

*Jakmile dosnídala tak se chtěla zajít podívat do batohu, jestli tam je ta pozvánka. A batoh měla zrovna v předsíni, tudíž se vydala tam. Ale než se stihla podívat do batohu vyrušilo ji zaklepání na dveře. Proto je otevřela docela rychle, když byla skoro za nimi. Jakmile uviděla na prahu Genevieve, tak byla trochu překvapená. Podle toho jejich posledního rozhovoru by nečekala, že se tady objeví. Nad Genevieve poslední dobou docela přemýšlela. Přála ji, aby se jí podařilo se nějak dát dohromady, i když odmítá nějaký kontakt s ní. V jednu chvíli si říkala, že bude možná i spokojená, když odjede do Itálie. Budou daleko od sebe. Říkala si, zda na ní večer na té párty narazí. Pokud ano, možná si s ní promluví a řekne jí, že odjíždí. Pokud ne, anebo si nepomluví, tak ji asi napíše dopis a nějak jí ho pošle. Ale tohle všechno padlo, protože Genevieve se tady objevila.* Ahoj. *Pozdravila ji, ale už se ji nevrhala kolem krku. Byla o dost odměřenější než posledně. Ani Genevieve nezvala dovnitř, byt patřil pořád jí.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 9:10 pm

Ahoj, smím dál? (Rozhodně nemíní ztrácet čas. Měla by se po rozhovoru s Kate taky ukázat doma. Nebyla tam už dvě noci a Kolovi, ač se neozývá, to jistě jedno není.) Vím, že jsem se v baru chovala dost chladně, ale dělala jsem to pro dobro všech, které mám ráda. I když to možná nebyla ta nejlepší cesta, asi bych ji zopakovala, kdybych se ocitla zase ve stejné situaci. (Uvede věci na pravou míru, i když ještě neřekla to hlavní. Proč to všechno takhle dělala. K tomu se ale dostává právě teď.) Neovládala jsem se. Nedokázala jsem to a věděla jsem, že bych se neovládla ani u někoho, kdo mi je blízký. Pokaždé, když jsem měla hlad, to se mnou byla jako sázka do loterie. Je mi líto, že jsem se tak chovala, nezasloužila sis to. Ale bylo to pro tvoje bezpečí. (Ukončí to, co jí primárně přišla říct a udělá to ještě mezi dveřmi. Nějak to prostě nevydrží, protože už to v sobě dusila hodně dlouho a každá další sekunda jí tížila víc a víc jako balvany o to víc, že už stála tady před svou dcerou.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 9:33 pm

Pochopitelně, že smíš. Je to přece tvůj byt. *Připomněla jí. Stihla jí to říct ještě předtím, než se Genevieve tak rozpovídala. Nechávala ji mluvit a neskákala ji do řeči a postupně se dozvídala zhruba to, co chtěla slyšet. Genevieve už se stihla dát dohromady. Bohužel ve špatnou dobu, ona se zrovna chystala odjet, takže si jí pořádně neužije. Ale přesto se jí po slovech Genevieve objevil na tváři úsměv. Ale pořád si trochu držela odstup, neobjímala ji. Nechce její nové chutě zbytečně dráždit.* Konečně jsi zpátky. To tvoje druhé já se mi nelíbilo. *Pak už ji konečně nechala, aby vešla. Za tu dobu, co tu nebyla, se tu toho ani tolik nezměnilo. Teda až na pár detailů, že občas někde byly nějaké její věci. Jako třeba batoh položený na zemi v předsíni a opřený o zeď, a momentálně si na nějaké hledání pozvánky v něm nevzpomněla. Pak tam byla ta položená letenka s pasem na stolku v předsíni. V obýváku zase měla na konferenčím stolku položené skripta a na stole v kuchyni byla pořád váza s růžemi od Joeyho. Ty jí brzo začnou uvadat, ale v Genevieviných čarodějných knihách našla jedno kouzlo, které by jim mělo dodat více síly, aby déle vydržely. Zkusila ho a teď nevěděla, jestli to kouzlo funguje, anebo se ty růže zatím drží sami.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 9:51 pm

(Vejde konečně dovnitř, když na ni všechno vychrlí. Kate si samozřejmě zachovává odstup. Ani se jí nediví. I když po její zpovědi mírně pookřála. Po jejích slovech kývne hlavou.) Já vím. Taky se mi nelíbilo, ale opravdu jsem nechtěla nic riskovat. Ale už svůj hlad ovládám, takže nikoho nenapadnu jen tak bezhlavě a nevysaju ho do sucha. (No, takovéhle věci jí asi říkat nemusela, ale už se stalo. Porozhlídne se po svém bytě. Opravdu se tady změnilo jen málo. Spíš jen takové ty drobnosti, které naznačovaly, že tady opravdu někdo žije. Je ráda, že se tu Kate tak zabydlela a i z tohohle důvodu pro ni bude těžké, aby ji požádala, ať odejde, ale musela to udělat. V tom jí utkví pohled na stolku v předsíni, na kterém je její pas a něco, co vypadá snad jako letenka. Samozřejmě si všimla i těch růží, ale to zatím nekomentuje. Letenka jí teď přijde mnohem zajímavější, protože jestli chce Kate odjet sama od sebe, nemusela by ji tady o nic prosit a jen by ji podpořila v tom, že je dobré, že chce odjet. Podívá se na Kate s povytaženým obočím.) Ty se někam chystáš?
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 10:16 pm

*Napadla ji otázka, jak se Genevieve povedlo to takhle najednou rychle zvládnout, ale pak si řekla, že to možná bude nějaká upírská záležitost, které nebude rozumět. Ale přesto jí to nedalo, aby se nezeptala.* Jak se ti to vlastně povedlo teď tak rychle zvládnout? *Její zvědavost se prostě musela ozvat. Přitom se trochu přesunula z předsíně do obýváku, aby nestály pořád v předsíni. Ale Genevieve si stejně nějak cestou všimla té letenky, takže se krátce ohlédla dozadu a pak se podívala na Genevieve. Malinko se zarazila, protože jí bylo blbé říct ji teď, že odjede. Zrovna když se Genevieve dala dohromady. Ale když už viděla ten pas s letenkou, tak jí to musela říct.* No, pojedu do Itálie. Na půl roku. Je to od školy, takový projekt s italskou školou a prostě si takhle vyměňují studenty. *Pokrčila nad tím rameny a pak čekala na její reakci. Nečekala, že by se na to za ni nějak naštvala, spíš jí to asi bude mrzet a možná bude smutná. Ji rozhodně mrzelo, že se teď tak dlouho neviděli a sotva se stihli párkrát vidět, tak pro změnu teď ona odjede.*
Návrat nahoru Goto down
Genevieve Rousseau

Genevieve Rousseau

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeSun Mar 15, 2015 10:32 pm

(Sklopila zrak k zemi, než ho zase narovnala tak, že se dívala Kate do obličeje. Těžko se jí přiznávalo, že tohle rozhodně nezvládla sama, ale musela jí k tomu dopomoci jedna konkrétní osoba a to tak, že ji Kol ovlivnil.) No, myslím, že bych to tak rychle rozhodně nezvládla a trvalo by mi to ještě asi hodně dlouho. Kol mi pomáhal. Učil mě, tedy alespoň se snažil, ale co nedokázal jeden upír za ty dva měsíce, co jsem byla v Paříži, to nedokázal ani on. Ne úplně, i když jsem jistý pokrok zaznamenala. Ale pak se zase něco stalo a já jsem věděla, že to jen tak nepůjde. Takže mě Kol ovlivnil, abych ovládala svůj hlad a nezabíjela nikoho jen proto, že se chci nasytit. Sama bych to takhle prostě nezvládla. (Podívá se jí do očí a chvíli mlčí, jako by jí dávala prostor, aby jí k tomu něco řekla. Ona rozhodně není žádný super upír, který by se uměl hned ovládat a měl všechno pod kontrolou. Naopak tím, že byla čarodějka, si alespoň ona myslí, že to všechno bylo ještě horší. Nedokázala se s tím vyrovnat. Potom zase poslouchala ona ji. A dozvěděla se, že opravdu někam jede. V tu chvíli se jí opravdu ulevilo, protože to znamenalo, že se dostane od Esther daleko a ona ji k tomu ani nebude muset přemlouvat. Široce se usměje, má z toho samozřejmě radost i proto, že Itálie je opravdu kolébkou umění a jestli se něco Kate naučí, tak tam. Svoje nadšení vůbec neskrývá.) No to je úžasné Kate! Itálie. To je Mekka umění. Je úžasné, že tam jedeš, aby ses tam něco naučila. (Samozřejmě, že je jí líto, že její dcera ji opustí, ale i ona sama cítila, že ony dvě by každá měla jít vlastní cestou, i když jsou matka s dcerou... a možná právě proto.)
Návrat nahoru Goto down
Kate Becker

Kate Becker

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitimeMon Mar 16, 2015 1:46 pm

*Po zjištění, že jí s tím pomohl Kol, si uvědomila, že je krátce zahlédla v tom baru na večírku spolu. Poblíž byla i Sophie a trochu tušila, že to nebyl zrovna příjemný rozhovor. Ale Kolovi se to asi podařilo nějak ustát a nevzdal se, když pomohl Genevieve dát se dohromady.* To ovlivnění je jako zázrak v sebeovládání nebo jak se něco naučit... Tohle by se mi hodilo na státnice. *Nepřipadalo jí až tak důležité, jak se podařilo Genevieve ovládat, hlavně že už to zvládala.* Mimochodem to, že už to víc zvládáš, znamená, že už tě můžu případně obejmout, nebo s tím máš pořád problémy? *Ujistila se ještě, než se zavedla řeč na její odjezd. Docela ji překvapilo, že je z toho Genevieve nadšená. Čekala, že jí trochu bude mrzet, že bude daleko.* A nevadí ti, že odjedu, zrovna když ty jsi se vrátila? Ani jsme si pořádně nestihli společně užít Vánoce. 
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Genevieve´s flat   Genevieve´s flat - Stránka 31 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Genevieve´s flat
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 31 z 39Jdi na stránku : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Kaleb´s Flat
» Adam's Flat
» Gia's Flat
» Cami´s Flat
» Sophie´s Flat

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: Domy-
Přejdi na: