The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Genevieve Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 1587 Join date : 15. 08. 14 Age : 38 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 8:03 pm | |
| (Když to Kate nejde, tak si povzdechne) Byla ti celkem jistá věc, že to nepůjde, ale zkusit jsme to musely. (Pokrčí rameny a podívá se na ni. Vidí, že by teď nejraději byla někde úplně jinde než zavřená tady. Ona by tady nejraději byla naprosto jinde. Ale budou to tu muset zvládnout.) Nezbývá asi nic jiného, než že to těch 24 hodin budeš muset vydržet. Když mu nebudeš odmlouvat, tak to uteče. (pousměje se na ni) Benjamin mluví pravdu, takže za 24 hodin tě pustí. (I když ona sama si vzpomínala na jednu situaci, kdy jí lhal. Respektive, kdy si něco rozmyslel. A to, že ji pustí v 18, aby si šla vlastní cestou. Neudělal to tak. Ale ona věřila, že za 24 hodin si nemá moc co rozmýšlet. Navíc potřebuje někoho, kdo rozhlásí, že Genevieve pokořil.) Zítra touhle dobou už budeš pryč. (povzbudivě se usměje. Je zajímavé, že vůbec nemluví o sobě. Mluví jen o tom, že Kate se dostane pryč) |
| | | Kate Becker
Poèet pøíspìvkù : 341 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 8:30 pm | |
| *Podívala se na Genevieve. Částečně i ona čekala, že to kouzlo nepůjde. To by měly až moc štěstí.* No, s tím odmlouváním bude trochu problém... *Podrbala se na hlavě.* Pamatuješ, co jsem říkala o té pubertě, období vzdoru? Něco mi zůstalo. Ale zkusím se nějak udržet. *Pochybovala o tom, že by se jí to povedlo. Znala se na to moc dobře. Na poznámku, že zítra bude pryč, se na ní podívala a trochu nakrčila čelo.* A ty ne? *Zeptala se jí. Neušlo jí, jak vynechala ze svojí věty sebe.* Udělal z tebe kotvu, vzal ti moc... co by ještě chtěl? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 8:42 pm | |
| (Usměje se, když mluví o odmlouvání. Vlastně se jí usmívají i oči, což je asi poprvé za celou dobu tady.) Řekla bych, že to jsi zdědila po mně. Vždycky jsem Bena dokázala vytočit nějakou poznámkou a tím, že jsem mu odmlouvala. (podívá se na ni a pak vydechne a povytáhne obočí, když se jí zeptá.) Ne, já ne. Nepustí mě. Má mě znovu v kleci, znovu ve své moci, nevzdá se toho, dokud sám neuzná za vhodné. A to rozhodně nebude za 24 hodin. Nejsem zlomená, nejsem na dně. Sebral mi moc, udělal mě kotvou, ale já pořád nejsem na dně, protože tu mám aspoň tebe. Našla jsem tebe. Ale vím, že on se bude snažit mě na to dno stáhnout. Bude chtít, abych před ním klečela na kolenou. Nemůže mě pustit teď. Ztratil by šanci. Navíc, jistě bude chtít zapůsobit na ostatní tím, že mě tu bude držet v zajetí. (pokrčí rameny) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 9:03 pm | |
| V tom případě ho příštích 24 hodin čeká velmi zábavný program. *Ušklíbla se, ale její úšklebek ji vzápětí zmizel z tváře, když řekla, že ji nepustí. Během jejích slov nakrčila čelo a mírně se zamračila.* Já ti pomůžu se odsud nějak dostat. Nějak ti pomůžu... *Mozek ji horoucně pracoval, jak se snažila vymyslet nějaký způsob. Div se jí nekouřilo z uší.* Mohla by sis vzít ode mě moji moc. Já ji stejně neumím ovládat a ty ji umíš ovládat, ale nemáš ji... A takhle by se to aspoň trochu vyrovnalo. Mohla by ses odsud probojovat pryč. A mě by pustil sám... možná. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 9:25 pm | |
| (Vezme ji za ruce, když řekne, že jí pomůže, a stiskne je. Pak se jí podívá naléhavě do očí) Mně pomůžeš tím, když z tohohle domu zítra odejdeš a už se nevrátíš. Nesmíš váhat, nesmíš se ohlížet na mě. Prostě zítra odejdi, jakmile Benjamin to kouzlo zruší. Všechno, co se stalo, řekni Sophie. Ona se už o to postará. Buď jí po ruce, kdyby něco potřebovala, ale za boha už se sem nevracej! (Při posledním slově jí ruce stiskne ještě o něco víc, aby dodala na významu tomu slovu. Ale ne tak, aby to Kate bolelo.) Tvá magie mi nepomůže. (zakroutí hlavou) Jako kotva ji používat nemohu. Měla bych ji ve svém těle, ale nemohla bych ji použít. Stejně jako kdybych byla třeba upír. Dokud bych byla kotva, proměna by u mě nenastala. Jsem prostě člověk, který má na starosti přechod mrtvých na druhou stranu. Kdybych měla nějakou magickou výhodu, mohla bych to ovlivňovat a to se nesmí. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 9:48 pm | |
| *Podívala se Genevieve do očí a vyslechla si, co jí říkala. Pomalu přikývla.* Dobře... Seženu nějakou pomoct... ale do pěti minut po tom, co odsud odejdu mě tu máš i s armádou čarodějů, upírů a vlkodlaků. Jenom se tu s ním snaž těch pět minut přežít. *Mluvila sice s lehkou nadsázkou, protože tohle za pět minut by nestihla. Záleží jak moc má Sophie dobré kontakty.* Takže ti rovnou mohl tu moc nechat, když ji stejně ani nevyužiješ... I když on ji taklhe vlastně může využívat, když jí má on... A to kotvení se dá nějak zrušit, že jo? |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 10:03 pm | |
| (Musí se pobaveně usmát nad jejím nasazením) Přežila jsem to s ním šest let, myslím, že těch pět minut zítra zvládnu. (kývne hlavou) Přesně tak, já ji sice nevyužiju, ale on ji využije moc dobře. Nemá jen mou moc, ale tím, že mi vysál magii, vysál taky moc Esther. Původní čarodějky. Ale o té přednáška zase někdy jindy. (mávne nad tím rukou) Já nevím. (řekne popravdě) Zřejmě by se něco muselo vymyslet a to něco by jistě nějakou dobu trvalo. |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 10:23 pm | |
| *Slova o nějaké Původní čarodějce ji nic moc neříká, i když si řekla, že to možná bude mít nějakou spojitost s těmi Původními upíry. Jinak se tím ale už nijak nezabývala.* Takže nakonec i nějaký plán máme, i když ne moc povedený. Jediné, co teď musíme udělat, je vydržet další 24 hodin... i když možná už to bude jenom 23 hodin. Zapomněla jsem hlídat čas. *Pokrčila nad tím rameny.* A o mých rozbitých kolenech teda nechceš slyšet? I když ty jsem ti vlastně zakázala, protože si je nepamatuju... Ale pamatuju si jak jsem jednou spadla v domově ze schodů a narazila si ruku a rozbila koleno. To bylo křiku... ale taky mi bylo jenom pět let. |
| | | Benjamin Rousseau
Poèet pøíspìvkù : 175 Join date : 01. 09. 14
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 10:30 pm | |
| (Dole vlastně jen vysedával a přemýšlel. Genevieve už byla kotva a on mohl začít plánovat další body v jeho plánu. Genevieve už mu nemohla nijak zabránit v zabití toho dítěte. Teď se potřeboval zbavit Sophie, Rebeky, Elijah a Klause. Možná ještě tý jejich sestry Alisei a Marcela. Musí to všechno nějak pořádně promyslet. Nahoře na půdě měl schovanou pomocí zakrývacího kouzla tu dýku. S ní může odstranit z cesty jednoho původního. A další? Vymyslí si pro ně krásný konec. Samozřejmě krásný v jeho očích. Když odhadl, že jim nechal dost času, aby si popovídali, tak se vydá zas nahoru. Jeho těžké kroky jsou slyšet už na schodech do prvního patra a hlasitost se zvyšuje, když je stoupá schody na půdu. Otevře dveře a vejde dovnitř. Podívá se na ty dvě.) Omluvám se, že přerušuji tuhle krásnou chvilku, ale je čas večeře. Genevieve, víš co máš dělat. (Upře pohled teď na ní. Jeho pohled jasně říká, ať nic nezkouší, jinak dopadne špatně.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 10:42 pm | |
| (Chtěla se nadechnout, že řekne nějakou tu poznámku k těm jejím kolenům a pádům, ale uslyší kroky na schodech. Když se otočí ke dveřím, tak právě vcházel Benjamin. Když podotkl, že je čas večeře a že ví, co má dělat, tak jen protočila očima. Ale už jí dost kručelo v břiše, protože celý den nejedla a Kate aspoň tak ochutná něco, co uvařila. Odlepí se z místa a projde mlčky kolem Benjamina a zamíří dolů do kuchyně, aby zjistila, co že tam vlastně Benjamin má za suroviny a potraviny. Poté, co vše viděla, se rozhodla, že udělá kachnu na pomerančích. Zabralo jí to sice docela dost času, ale mezitím, co se pekla kachna, mohla alespoň připravit přílohu. Nakrájela brambory ve slupce a osmahla je na pánvi s tymiánem. Šlo jí to všechno od ruky. Rozhodně nebyla žádná začínající kuchtička. Když byla příloha hotová a kachna se ještě chvíli dopíkala, připravila na stůl příbory, ubrousky a sklenice. Pak konečně vytáhla i hotovou kachnu a mohla podávat na stůl.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 10:56 pm | |
| *Bohužel zaslechla nějaké schody zezdola, takže jejich pěkná chvilka byla přerušena. Aspoň že nepřišel o něco dřív, když se domlouvaly nad tím, co budou dělat dál. I když to asi mohl tušit, že to pak řekne Sophie, jakmile se odsud dostane. A možná s tím i počítal. Po jeho větě o večeři se podívala na Genevieve, jako kdyby jí to mělo nějak objasnit, co má udělat. Jenže na to nic neřekla, jen se vydala dolů. Prošla kolem Benjamina a šla za ní. Nemínila s ním trávit zbytečně víc času o samotě. Jindy by možná ráda tenhle dům zvědavě prozkoumávala, ale teď na to opravdu neměla náladu. Navíc aspon zjistí, cože to má Genevieve udělat, když půjde za ní. To zjistila v kuchyni, když tam začínala vařit. Většinu času tam jen stála a sledovala ji, sama se radši do ničeho nepouštěla.* Pomohla bych ti s tím vařením, ale... No, možná bys uvítala vidět tenhle dům hořet. *Poznamenala.* Po kom jsem ve vaření, když vařit neumím? *Pohlédla na ní. Aspoň pak ji pomohla připravit stůl, ať tam jen tak nekouká.* |
| | | Benjamin Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 11:04 pm | |
| (Sleduje Genevieve pohledem, i když prochází kolem něho. Pak svůj pohle zaměří na Kate, která během chvíle sejde také dolů. On ještě nějakou chvíli zůstane na půdě a rozhlíží se kolem, jestli tam nenechal něco, co souvisí s jeho plánem. Nepotřebuje, aby to zjistila Genevieve a oni se na to mohli připravit. Když zjistí, že všechno je buď scované krycím kouzlem nebo u něj v ložnici, tak sejde dolů. Čeká celou dobu v obýváku, než Genevieve konečně dovaří jídlo. Mezitím pijde víno. Uslyší zvuky, ze kterých usuzuje, že je hotovo. Přejde z obýváku do kuchyně a z menší skříňky vytáhne flašku červeného vína, kterou pal položí na stůl a usedne do čela. Podívá se na to jídlo a vdechne jeho vůni.) Perfektní jako obvykle. A poprvé jsou u stolu zabraná tři místa. |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 11:12 pm | |
| (Kate se tam celou dobu ochomýtala, ale jí to nevadilo. Občas jí řekla, ať něco udělá, nebo koukne do trouby na kachnu.) Tenhle dům ta nic nemůže. To ten, co bydlí v něm. (podívá se na ni a chvíli na ní pohledem lpí, ale pak se zase pustí do práce. Ještě chtěla udělat svou specialitu. Sýrové placky. Bena to možná pobouří, ale je to rodinný recept a třeba se ho Kate taky časem naučí) Určitě se vařit naučíš. (pousměje se na ni, pak jí pomůže připravit stůl, když v tom přijde Ben. Sleduje ho pohledem, ve tváři má vážný, mírně naštvaný výraz, ale nic neříká. Počká, až si sedne Kate a pak každému nabere porci. Maso i zbylé brambory dá pak doprostřed stolu, kdyby si chtěl někdo přidat. Položí tam taky placky a střelí přitom pohledem po Benovi.) Dneska na ně třeba mít chuť budeš. (ušklíbne se a taky zasedne ke stolu. Samozřejmě stolování by měl správně zahájit muž v čele, takže čeká) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 11:18 pm | |
| No, možná jo. Zatím jsem neměla příležitost. Na škole jsme měly kuchyňky vždycky jednou týdně jednu hodinu, ale já jsem tam moc nechodila... Myslím, že jsem tam byla celkem asi třikrát nebo čtyřikrát... *Pokrčila nad tím rameny. Pokud tahle poznámka nějak dokázala uvolnit tíživou atmosféru, tak následný příchod Benjamina to překazí. Usadí se u stolu. Když se posadil Ben do čela stolu, tak to znamenalo, že ho má po své levici a Genevieve bude sedět naproti ní. Krátce se podívala na víno uprostřed. Mírně se pousmála na Gen, když ji nandavala jídlo.* Díky. *Podívala se pak na Bena, když se Genevieve zmínila o plackách. Unikala ji ta souvislost, proč to říkala. Zatím vyčkávala.* |
| | | Benjamin Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 11:30 pm | |
| (Když všem Genevieve nandá porci jídla, rozhodně nepoděkuje. On sám otevře flašku vína a nalije všem do sklenek, které připravila Genevieve na stůl. Víno tady bylo ještě z jeho doby a jak zjistil, tak už se nevyrábělo. Když Genevieve poznamená, že dneska bude mít na placky chuť, tak se jen usměje. Nakloní se nad stůl a opravdu si vezme jednu placku a s chutí se do ní zakousne. Podívá se pak na Kate.) Sýrové placky. Rodinný recept, který se dědí z ženské generace na generaci. Dělala je naše matka i babička. A všechny tři ženy v naší rodině je dělali stejně výborné. (Objasní jí celou záležitost s plackami a pak se s úsměvem podívá na Genevieve. Odloží pak placku na talíř a vezme si příbor.) Dobrou chuť dámy. (Pustí se do jídla. Vlastně mu Genino vaření celkem chybělo. On sám sice vařit umí také, ale vždycky si více pochutnal na jídle, které sám nemusel vařit.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 11:35 pm | |
| (Dívá se celou dobu na Benjamina a jen kroutí hlavou nad tím, jak alibisticky a naprosto bez jediné známky záchvěvu, který mu ty placky přinášely, protože je od ní nesnášel kvůli tomu, že je dělala jejich matka. Ale co už. Chtěl ukázat svoji sílu. Fajn. Ona s tím teď nic dělat nebude, má hlad. Když jim konečně popřeje dobrou chuť) Dobrou chuť (vezme si příbor a pustí se do jídla. Vážně to uvařila dobře. Hlavně se jí tím zaplňuje to prázdné břicho. Sem tam upíjí vína. Panuje celkem tíživá nálada. Rozhodně se nemá nějak do řeči, ale je si jistá, že to teprv přijde. Buď s otázkami Kate nebo s poznámkami Benjamina.) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Mon Nov 03, 2014 11:41 pm | |
| *Podívala se na placky před sebou. Zajímalo by ji, jak by se je podařilo udělat jí. Možná by mohla být první generace, které se to nepovede. Ale darši se pak pustí do jídla.* Dobrou chuť. *Pronesla klasickou zdvořilostní frázi. Pak už jenom jí a občas upíjí vína. Kupodivu nic nemítala když ji naléval. Taky by po dnešku potřebovala spíš pořádnou láhev něčeho hodně silného. Jinak nemluví, spíš si užívá to jídla. Tušila, že nějaké mluvení přijde později. I ona měla pár otázek, ale zatím je odložila na potom.* |
| | | Benjamin Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 6:20 pm | |
| (Cht placky mu samozřejmě připomněl matku, ale tentokrát jí neodhodil zpět na talíř a neodešel do své ložnice jako raněné zvíře. Tentokrát to ustál. Byl teď mnohem silnější i psychicky. Smrt ho hodně naučila. Vychhutnává si každé sousto jídla a chuť vína, která mu chyběla. Po nějaké chvíli ticha, zvedne hlavu a podívá se na Kate. Pořád pro něj bylo trochu neuvěřitelné, že má dceru a ta je teď tady, ale už mu to nepřišlo, tak divné jako před tím.) Takže, jak se ti líbí práce v baru? (Povytáhne obočí. Poprvé za svůj život se zeptal na tak obyčejnou otázku. Většinou se zajímal jen o moc, upíry, coven a svou sestru. Tentokrát se zajímal o svou dceru naprosto běžným způsobem jako každý jiný rodič. Neví jestli to řekl, protože se o to zajímal nebo aby prolomil to ticho a dusno, které tady panovalo.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 6:42 pm | |
| (Jeho otazka na Kate ji prekvapila. Byl snad nemocny? Mel horecku? Nevi, co si o tom myslet, proto po nem streli zkoumavym pohledem, ale potom se zase venuje svemu jidlu a vinu. Prekvapilo ji to. Prekvapilo ji, ze se najednou zajima o tak vsedni vec. Ale priklada to i tomu, ze tohle je pro nej proste nove. Stejne jako pro ni. Pak se podiva na Kate, co mu odpovi) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 6:47 pm | |
| *Otázka, která najednou prořízla to tíživé ticho, ji trochu zaskočila. Ne, že by byl tak překvapující její obsah, to spíš její banalita. Zeptal se, jako kdyby se nic nedělo. Podívala se na svého s neutrálním výrazem v obličeji.* Je to tam fajn. Nebývá tam tolik lidí, ti tam chodí spíš po večerech. Přes den se to v pohodě zvládnout, ale k večeru už je tam potřeba víc lidí. Naštěstí tam bývá často John... nebo Jack. Ještě jsem se je nenaučila rozpoznat. *Bylo pro ni zvláštní teď se tady bavit o obyčejných věcech a zrovna s ním. Před chvílí probírali kotvení a předtím jak se choval k její matce a teď najednou se baví o tomhle.* |
| | | Benjamin Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 7:01 pm | |
| (Podívá se na Genevieve) Co se děje Vie? (Viděl na ní, že jí to překvapilo a o to víc si byl jistý, že udělal dobře, když se zeptal na něco tak normálního. Pak svůj pohled přesune zas na Kate a poslouchá jí. Při zmínce o Johnovi a Jackovi se musí pousmát. Nebyl si jistý, který z nich byl včera za ním. Respektive v kterém z nich byl až do včerejška ten čaroděj. Zajímalo by ho, jestli už na něco Sophie nebo někdo jiný přišel.) Nemáš strach, že se ti tam něco stane? Bývá tam občas docela nebezpečno. Kol vraždící Sophie, Rebekah vraždící Sophie. Rvačky, zapalování baru. Jo stalo se tam toho hodně. (Bylo vlastně dobré, že byl nějakou dobu mrtvý. Mohl tak pozorovat všechno a všechny. Věděl skoro o všem.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 7:07 pm | |
| Nic se nedeje. Jen premyslim, jestli nemas horecku. Ale nevypadas na to. Takze ne, nedeje se nic. (zakrouti hlavou a pokrci rameny. Pak se podiva na Kate.) Casem si zvyknes a od sebe je rozeznas. Kdyz uz podle niceho jinyho, tak podle tetovani urcite. Kazdy ma jine. A John casto nosi klobouky. Tomu Jack moc neholduje. (usmeje se na ni a Benovu prednasku o tom, co se v baru deje, ignoruje) |
| | | Kate Becker
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 7:34 pm | |
| *Podívala se na Genevieve, když na ní mluvila a úsměv ji opětovala. Podívala se pak opět na Benjamina, tentokrát už bez úsměvu.* Až tak nebezpečné to tam není. Jenom jednou tam byl hybrid vyhrožující zabitím a jednou vlkodlačice, která rozbíjela sklenice... Ale mám pocit, že aspoň upíři dávají velký dýška. Nebo možná jenom Původní... Jinak tam je docela klid, když nepočítám to rozbité okno nedávno. Ale to klidně mohli udělat i opilí lidé. *Pokrčila rameny.* Ale vraždu jsem žádnou nezahlídla. |
| | | Benjamin Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 7:46 pm | |
| Děkuji za tvou starost o mé zdraví, ale opravdu mi nic není. (Strčí si do úst další sousto kachny a pomalu ho rozžvýká a polkne. Napije se pak vína a bez zájmu poslouchá Genevieve. Nepochopí, jak se někdo může tak moc kamarádit s obyčejnými lidmi.) Nejspíš jsi ještě nezažila to nejhorší. (Odloží sklenku na stůl a na chvíli se zamyslí.) Vlastně byla jsi u vraždy Sophie. Na té párty, jak jí zabila Rebekah? Pak tě chtěl Klaus zabít, tady tvá matka ti říkala, ať vypadneš z kuchyně. Nepamatuješ si to snad? Nebo ti to prostě nedošlo, že Sophie nebyla opilá, ale mrtvá a tvá matka jí pak oživila? (Povytáhne obočí a pak se podívá koutkem oka na Genevieve.) |
| | | Genevieve Rousseau
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House Tue Nov 04, 2014 8:06 pm | |
| (uculí se na něj, když jí řekne, že děkuje za starost o zdraví, pak se zase věnuje chvíli svému jídlu, než začne Benjamin zase o tom, jak Kate byla u toho, když Sophie byla mrtvá a jak jí to nedošlo a kdesi cosi. Odložila příbor a podívala se na Benjamina) A tímhle sleduješ co? Chceš tady Kate hustit do hlavy, jaká jsou upíři monstra a že je nutné je zabít, protože oni nemají city a je to s nimi vše proti přírodě? (povytáhne obočí) Možná, že ano, možná, že jsou, ale nezáleží na rase, ale na lidech. Znám pár monster, kteří rozhodně nejsou upíři. (řekne jedovatě) |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Benjamin´s Old House | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|