The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 9:44 pm | |
| Měj se. *rozloučí se s ní jenom takhle obyčejně, ani jí nepopřeje štěstí. Pusu jí nedal na přivítanou, ani teď na rozloučenou.. Chvilku se za ní díval, jak odchází a potom si sednul do křesla, kde předtím seděla. Rebeky poznámku ignoruje a potom se podívá na Elijaha, když se ho zeptá, jestli se něco děje.* Ne, co by se mělo dít? Vypadá to, že by se snad něco dělo? *koukne na něj nechápavým pohledem, jako by se snad zeptal na úplnou blbost.* |
| | | Rebekah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 475 Join date : 20. 08. 14
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 9:59 pm | |
| Protože se chováš jako blbec. *Odpověděla mu jasně.* To už jste se vy dva zase pohádali nebo jsi se jenom špatně vyspal? *Zavrtěla nad tím hlavou. Sledovat jejich hádání už nebylo tak zábavné.* Gen měla pravdu. Vážně se i teď někdy chováš jako malej kluk. *Poznamenala si spíš sama pro sebe, protože narážku na její rozhovor o Kolovi s Gen dnes chápala jenom ona.* |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:06 pm | |
| *Z Kolovy odpovědi by si jeden mohl myslet, že se skutečně nic nestalo, jen, že se začal projevovat "starý" Kol. Chvíli si ho měří a snaží se přijít, proč se tak najednou zase chová.* Třeba se doopravdy nepohodl s Genevieve. *To, co Rebekah pronese nahlas si on pomyslí. Koukne krátce na ni.* Jestliže nás to napadlo oba dva, možná to tak doopravdy je. *Uzavře to. Kol to sice nepotvrdí, ale ani nevyvrátí. Svěřovat se v tuhle chvíli nejspíše nemá chuť. Když se do Kola pustí Rebekah, rozhodne se, že je nejvyšší čas odejít, neboť na jejich výměnu názoru nemá v tuhle nejistou dobu náladu.* Já vás opustím. Mějte příjemný zbytek večera a dobrou noc. *Rozloučí se s nimi, krátce na každého pohlédne s pousmáním a po té odejde do domu a do svého pokoje.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:18 pm | |
| Ne, nepohádali jsme se, ani jsem se špatně nevyspal. A proč si sakra myslíš, že jsme se zase pohádali? *podívá se na ni. Ani si nějak neuvědomuje, že by se choval jinak. Elijahovi jen kývne na rozloučenou a potom se zase obrátí k Rebecce. Neunikne mu její poznámka* Genevieve říkala, že se já chovám jako malej kluk? Aha. |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:28 pm | |
| Protože se tak dneska chováš. A protože ty seš ty. *Podívala se na odcházejícího Elijaha.* Dobrou noc. *Rozloučial se s ním a pak se znovu podívala na Kola.* Dneska jsme se o tobě bavili a já jsem se zmínila, že ses dřív choval jako rozmazlený děcko, ale tady v New Orleans se chováš z nějakého důvodu líp. Akorát Genevieve namítla, že se i teď pořád chováš někdy jako dítě. Teď s ní souhlasím. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:37 pm | |
| Vy dvě jste se spolu bavily? A ještě k tomu o mně? *tázavě pozvedne obočí.* No co se to děje, že byste se zase staly super nerozlučnýma kamarádkama? *nechápavě zavrtí hlavou a trošku se zasměje. Nečekal by, že se s ní Genevieve jen tak usmíří, když ji Beka zabila.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:46 pm | |
| Měli jsme dlouhý upřímný rozhovor o hodně věcech. Především o minulosti a přítomnosti. No a možn i budoucnosti nebo o dávné minulosti, to je těžké odhadnout. *Teď narážela na poslání Pauline časoprostorem. Nebyla si jistá, jestli to Kol pochopí. Mohlo by mu to dojít, kdyby mu Genevieve řekla to, co řekla jí.* V minulosti jsem udělala chybu, za kterou jsem se Genevieve omluvila a ona mi to odpustila. Ale super nerozlučné kamarádky nejsme a pochybuju, že po tom, co jsem udělala, vůbec někdy budeme. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 10:57 pm | |
| *nechápal to, o čem teď Beka mluví. S Genevieve o žádném časoprostoru nemluvil, prostě mu řekla, že Pauline poslala pryč a už to neupřesňovala, jak a kam...* Ty ses jí omluvila a ona ti odpustila, že jsi ji zabila? Tak to bych od ní nečekal. Nevypadala, že by ti to chtěla někdy odpustit. Kdybych byl na jejím místě, nikdy bych ti neodpustil *to, co teď řekl, od něj bylo hnusný.* Vy jste mi ale dneska samý překvapení... |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:08 pm | |
| *Zamračila se na Kola. Bylo jí jedno, že se dneska možná špatně vyspal, ale tohle si líbit nenechá.* Možná jsem se v tom případě měla zachovat jako ty. Ve chvíli kdy jsem svolila k tvému ukotvení ke mně, jsem si možná měla vzpomenout na naše poslední setkání před tvojí smrtí a rozmyslet si to, co jsem pro tebe udělala. *Jasně nyní narážela na to, jak tehdy držel v ruce kůl z bílého dubu a mířil na její srdce.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:17 pm | |
| Teď jako myslíš to, jak jsem proti tobě šel s kolíkem z bílého dubu? Rebeko, *osloví ji a zasměje se.* Ty si vážně myslíš, že jsem tě chtěl tehdy zabít? *každý si o něm mohl myslet co chtěl, ale Rebecce by on nikdy neublížil, a už vůbec by ji nezabil. A nezabil by ani Klause, i když spolu měli hromadu neshod.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:24 pm | |
| *Nakrčila čelo a zavrtěla hlavou. Nevěřila mu, protože pro tohle nebylo žádné jiné vysvětlení než pokus o zabití. Dobře si pamatovala, jak byl tehdy Kol nesmyslně vystrašený ze Silase.* A o co jsi se tedy tenkrát snažil? Chtěl jsi mě polechtat kolíkem na srdci? *Pozvedla obočí a z jejího hlasu bylo znát, že mu ohledně toho nevěří a že na ni nezabere ani jeho zasmání a snaha o zlehčení. Zvedla se z křesla a podívala se Kolovi přímo do očí.* To, že jsem o tom doteď nemluvila a předstírala, že se to nestalo, neznamená, že jsem na to zapomněla. Některé věci se nezapomínají. *Pronesla stejnou větu, kterou řekla ten den už jednou, ale v jiném kontextu. Předtím se jednalo o zapomenutí jejího zabití Genevieve.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:40 pm | |
| Nojo, tak mi nevěř. *pokrčí rameny.* Klidně si mysli, že bych dokázal zabít vlastní sestru. *ano, sice byl tenkrát ze Silase trošku mimo, ale Rebeku by prostě nikdy nezabil. Když se Beka zvedne z křesla, on zůstane sedět.* Já ani neočekávám, že na tohle zapomeneš. *vlastně se jí za to ještě neomluvil a teď ho to proto, v jakém byl rozpoložení, ani nenapadlo.* Genevieve na to, že jsi ji zabila, určitě taky nikdy nezapomene. *ušklíbne se a až teď se z křesla zvedne.* Myslím, že je na čase, abych šel. Měj se. *podívá se na ni, odejde z domu, venku nasedne do auta a jede do bytu Genevieve.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sat Sep 20, 2014 11:56 pm | |
| Začnu ti věřit, až mi dáš rozumný důvod, proč jsi to tehdy dělal. *Odsekla. Nemělo smysl se s ním o tomhle bavit. V tomhle mu prostě nevěřila, protože opravdu neviděla žádnou jinou možnost, proč to tehdy dělal. Navíc to tehdy ani nepopíral, jen mluvil o léku a jak zničil jejich rodinu.* Ani já nečekám, že na to Genevieve někdy zapomene. Sama mi to řekla. *Odvětila a pak sledovala, jak šel pryč. Ani mu neodpověděla na pozdrav a jakmile byl pryč, tak se vydala nahoru do svého pokoje.* |
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 4:49 pm | |
| *Pomalým a uvolněným krokem došel k domu, u kterého věděl, že přebývají jeho sourozenci. V hloubi duše doufal, że najde Rebekaha vyhne se Niklausovi, po jehož přítomnosti zrovna dvakrát netoužil. Po rozhovoru s Aliseou usilovně přemýšlel. Toužil po tom, aby byl zase člověkem a žil spokojený život. Hodlal sestru ihned po jejím porodu požádat, aby jej přeměnila, ale nevěděl, s kým by svůj život dožil. Sage byla na druhé straně, takže se rozhodl počkat, až jeho lásku oživí. Dělal mu ale starost jeho bratr, protože věděl, že on se jen tak přeměnit nenechá, hlavně ne teď, když s ním ta vlkodlačice čekala dítě, jak se dozvěděl. Napadlo ho, že kdyby se vlčici něco stalo, Niklaus by sice zuřil, ale nebyl by na pozoru a Alisea by mohla čarovat. Elijah by pak jistě taky přistoupil, kdyby už nehlídal Niklause, který by pak byl neškodný. V hloubi duše se ale styděl a nechtěl zůstávat na tomto světě ani jako člověk. Poprvé zabit čepelí vlastního otce, po druhé tím Donovanovic klukem. Jen zavrtěl hlavou a dvakrát bouchl klepadlem do dveří. Stál rovně, na sobě sako, džíny a tmavě modrou košili.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 4:59 pm | |
| *Ráno se vzbudila docela brzo, tuhle noc se j íspalo nějak blbě. Možná za to mohly ty myšlenky, co ji tížily v hlavě ze včerejších rozhovorů. Oblékla se a umyla se, poté sešla schody dolů. Zamířila do kuchyně, kde si vzala sáček s krví, ale jakmile zavřela ledničky, zaslechla zaklepání. Ještě se sáčkem v ruce šla ke dveřím a otevřela je. S překvapením našla na prahu stát Finna.* Ztracený bratr se vrátil... Máš perfektní načasování. |
| | | Finn Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 5:10 pm | |
| *Spatřil sestru a usmál se.* Rebekah... Krásná jako vždy. *Pousmál se.* Jsem rád, že tě vidím. Mám pro tebe možná novinku, možná ne. *Jeho úsměv se ale zmírnil, když uviděl sáček s krví. Nenáviděl to, nenáviděl lidskou krev. Po vzoru svého otce se snažil pít jen z upírů a přitom je zabít. Váhy se pak pomalu vyrovnávaly, myslel si.* Načasování? Přišel jsem snad nevhod? Chtěl jsem si s tebou pohovořit. Vím, dlouho jsem byl pryč, ale pozvat do domu mne můžeš. *Pousmál se, ale jeho hlas byl najednou trochu chladnější. Vlasy měl zčesané do jeho obvyklého stylu, jen je měl trochu delší, než nosil v MF.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 5:26 pm | |
| Myslela jsem to spíš, tak nějak obecně. Ono teď je tu taková situace... Neřeš to. *Mávla nad tím rukou. Smysl toho stejně chápala jenom ona a nechtěla mu to vysvětlovat. Včera se hádala s Kolem o tom, jak ji chtěl zabít, dnes se tu objeví další bratr, který ji chtěl dřív zabít a ještě k tomu není moc příjemná situace ve městě.* Pojď dál. *Odešla od dveří a vydala se do kuchyně, kde vzala skleničku a nalila si do ní sáček s krví.* A povídej ty tvoje novinky. |
| | | Finn Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 5:52 pm | |
| *Pokýval s vstoupil do domu a šel za sestrou. Opřel se o futra kuchyně a začal.* Někdo ze sourozenců něco provedl? No, to je tedy jedno. Byl jsem za Aliseou. Řekla mi, že se stala čarodějkou a dozvěděl jsem se, že dokáže, abychom se opět stali lidmi. Když by se to podařilo se všemi sourozenci, ostatní upíři by zemřeli a na zemi by byla zase rovnováha, která tu byla před tisíci lety. Chtěl jsem se tě zeptat, jestli bys stála o to, být člověkem. Mít rodinu, děti... Bohužel mne taky napadlo to, že Niklaus na to jistě nepřistoupí, myslím, že by nás zničil. *Pronášel a když se zamračenou tváří zpozoroval, že svou práci dokončila, přešel do jednoho salonku, kde si sedl do malého křesílka.* Jaký máš na to názor? Tohle je už moc, někdo, kdo je tisíc let mrtvý, nemůže dávat nový život! Kdyby celá rodina byla to, co předtím, všechno by bylo jako dříve. Otec je mrtvý - máme možnost.
Naposledy upravil Finn Mikaelson dne Mon Sep 22, 2014 5:29 am, celkově upraveno 1 krát |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 5:59 pm | |
| *K otázce ohledně toho, co provedl kdo ze sourozenců, se nevrací. Jakmile byl sáček prázdný vyhodila ho a se skleničkou v ruce se otočila na Finna.* Ano, stála bych o to. Chci rodinu, děti, manžela, bílý laťkový plot a na zahradě pobíhající psy... *Pousmála se nad tou představou.* Ale nemyslím si, že je teď na to vhodná doba. Ve městě je válka, čarodějní předci chtějí mrtvé Hayelino a Klausovo dítě a my ho chceme ochránit. Naše nesmrtelnost a naše síly jsou naše jediné výhody oproti nim. A když bychom byli lidmi, byli bychom bezbranní. |
| | | Finn Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 6:08 pm | |
| *Stáhl obočí.* Proč ho chtějí mrtvé? (Přiznej si to, chceš to také...) *Zavrtěl hlavou při té myšlence a podíval se Rebekah přímo do tváře.* Alisea mi říkala, že to bude zvláštní dítě, to ano, ale mrtvé by jim nebylo k ničemu. Možná se bojí, že až vyroste, půjde proti nim, slyšel jsem ale, že je mír a "Válka" je silné slovo, sestro. *Náhle ho napadla věc, kterou si sice nechtěl připustit, ale bylo naproti tomu, co mu řekla Alisea. Kdyby se něco ale stalo a on nemohl využít sestřiny moci, měl kartu v rukou. Kdyby se spřáhl s čarodějnicemi, mohl by spolu zabít svou rodinu. Jistě, že by to udělal nerad, miloval je, ale nesnášel jejich stránku monstra.* Vím, že čarodějky nemají Původní v lásce, ale samy by si asi důvod nevymyslely, takže... co jim Niklaus udělal kromě toho, že stvořil něco, co bylo tisíc let nemožné? |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 6:17 pm | |
| Před týdnem jeden čaroděj doslova vyhlásil válku všem frakcím na jedné čarodějné akci. A jako dar každé frakci dal useknutou hlavu jednoho člena od nich. Pak začali čarovat a všem upírům i vlkodlakům se najednou udělala špatně, velké bolesti, krev tekla z nosu, uší a podobně... Někteří upíři a vlkodlaci tam zemřeli. A kdybych nebyla Původní, tak tu já teď nestojím. Tohle mi nepřipadá jako mír. *Usadila se v křesle naproti Finna a upila ze skleničky.* Ti jejich předci chtějí zabít Klausovo dítě, protože se s nimi spojila naše matka ze zahrobí. Společně kují pikle jak zabít to dítě. Matka nechce, aby se narodilo. |
| | | Finn Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 6:45 pm | |
| *Blýsklo mu v očích.* Matka...? *Na chvilku se mu na tváři objevil trochu vygumovaný výraz. Zamrkal.* Oni s ní komunikují? *Zeptal se hned a čekal na odpověď, pak ale pokýval hlavou, připraven zareagovat, jak by jeho maminka chtěla.* Tak asi mají důvod, proč by se jinak matka ozývala? Není to přirozené, aby měli mrtví děti, je to proti přírodě! Příroda se vzbouřila proti nesmrtelnosti tím, že stvořila dvojnice. A jak to dopadlo? Byl jsem zabit já i Kol. Něco se stane, Rebekah, něco zlého a my tomu můžeme předejít... *Myslela na to, že kdyby zabili dítě, všichni by se uklidnili a Původní by se stali normálními lidmi.* |
| | | Elijah Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 848 Join date : 24. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 6:52 pm | |
| *Ráno vstane docela brzy. V posledních dnech moc dobře nespí. Po ranních procedurách vyjde z pokoje a zamíří po schodech dolů. Už v pokoji se mu zdálo, že někdo přišel a onen hlas mohl přiřadit pouze k Finnovi. Docela ho překvapuje, že se po tak dlouhé době ukázal. Občas si na něho vzpomněl, ale neměl ani čas, ani příležitost zjišťovat, co dělá nebo, kde se nachází. Slyší, že si povídají s Rebekah v jednom salónku. Jeho kroky, ale míří do kuchyně. Nesnaží se chovat příliš potichu, aby se nezdálo, že je poslouchá, ale úmyslně také žádný zbytečný hluk neudělá. V kuchyni si vytáhne sáček s krví. Nechá ho položený na lince a dá se do přípravy čerstvé kávy. Při tom přemýšlí, co Finn chce. Nevěří, že jeho návštěva je čistě společenská. Ačkoliv je to rovněž jeho bratr k němu jedinému si za celou dobu nenašel cestu. Je pravda, že Finn toho moc mimo svou rakev s dýkou v srdci nestihl, ale i tak. Patří do rodiny a má ho rád, ale za tu dobu je ostatní již tolikrát zradil. Ta nědůvěra, kterou si k němu vypěstoval. Nedokáže ji, jen tak přejít. Zatímco pozoruje kávovar, běží mu to hlavou.* |
| | | Rebekah Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 6:59 pm | |
| Nějak se s nimi matka baví. *Pokrčila rameny a upila ze skleničky.* Netuším, proč naše matka chce mrtvé Klausovo dítě. S mrtvými mluvit neumím. Ale ty sám jsi před chvílí navrhoval, že bychom měli rodinu. Ale nezapomínej, že jsme jednou zemřeli a teď jsme chodící mrtví. Jak se to liší od toho, když má dítě Klaus? *Pozvedla obočí.* A jak bys tomu chtěl předejít? Nebo spíš čemu? Kromě toho že tu máme ve městě tyranskýho čaroděje, který je větším monstrem než my, tak nevím o žádné hrozbě. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Sep 21, 2014 7:10 pm | |
| *Dojede na plantáž a zaparkuje svoje auto na cestě před domem. Vejde do domu a hned se soustředí na to, jestli uslyší nějaké hlasy. Slyšel. Byl to hlas Rebeky a bratra, kterého snad ani vidět nechtěl. Pořád na něj byl dost naštvaný kvůli tomu, jak je podrazil a spřáhnul se proti nim s jejich otcem. Nešel hned za nimi do salónku, ale šel do kuchyně. Už dlouho neměl krev, měl žízeň. Vejde do kuchyně a uvidí tam Elijaha.* Zdravím, Elijahu. *pozdraví ho. Už se chová o poznání lépe než včera večer. Teď se chová příjemně. Otevře lednici a vezme si jeden pytlík s krví. Potom si sedne na židli ke stolu, načne ho a začne pít.* |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Plantation House | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|