The Originals RPG Roleplay game na téma The Originals. |
|
| |
Autor | Zpráva |
---|
Claire Evans
Poèet pøíspìvkù : 864 Join date : 16. 08. 14 Location : (rok narození: 1113)
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 05, 2014 11:50 am | |
| (Volá Kolovi. Když jí to zvedne, hned spustí.) Ahoj Kole, neruším? |
| | | Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 05, 2014 11:55 am | |
| *Klidně spí, teď ho nic moc netrápí, když to s Gen zase všechno urovnali.. Probudí ho zvonění jeho mobilu. Natáhne se pro něj na noční stolek a ani se nedívá, kdo volá. Prostě to zvedne. Když pozná Claiřin hlas, trošku se mu uleví, že je v pořádku. Nevěděl totiž, jestli jí Beka něco neudělala.* Dobré ráno, Claire.. Vůbec ne. Vlastně jsem ti chtěl volat, jestli jsi v pořádku.. *jo, chtěl jí volat, ale ne takhle ráno.* Co potřebuješ? |
| | | Claire Evans
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 05, 2014 12:00 pm | |
| Svým způsobem ano. (Pousměje se.) Jen jsem se tě chtěla zeptat jesti by jsi se mnou nezajel do sídla pro věci? Je dost pravděpodobné že tam bude i Rebekah. Nikdo tam se mnou nechce jít. (Povzdechne si.) |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 05, 2014 12:05 pm | |
| *Bude tam Rebekah? To bych mohl jet, stejně jí něco dlužím.. A potřebuju mluvit s Elijahem, to zabiju dvě mouchy jednou ranou.* Jo, pojedu tam s tebou. Mám tě někde vyzvednout, nebo se sejdeme až tam? |
| | | Claire Evans
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 05, 2014 12:06 pm | |
| Sejdeme se až tam. Díky moc. Tak zatím. (Řekne a telefon položí.)
|
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 05, 2014 12:14 pm | |
| Dobře, zatím. *odloží telefon zpátky na noční stolek, vstane a jde se osprchovat. Potom jde zpátky do pokoje, oblékne se, venku nasedne do auta a jede směr Abbatoir. |
| | | Finn Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 218 Join date : 08. 09. 14
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 08, 2014 8:02 pm | |
| *Dojde na Plantáž pomalým krokem. Cestou opět pozoroval lidi, jak řeší problémy všedního života. Viděl dva rozhádné mladé páry a jen se usmíval. Byly to prkotiny, a kdyby měl takové problémy jako oni, mohl by si z rukama v kapsách pískat. Zavřel za sebou vstupní dveře a zaposlouchal se, jestli není někdo doma. Nebyl. Zůstal v tom velkém prostoru sám, ale nevadilo mu to, v jistém koutu duše byl rád, že se může zavrtat do sebe, aniž by ho někdo rušil. Došel do pokoje, který si vybral a kde měl již uložené nějaké věci, zavřel dveře a sedl si do křesla. Bylo v rohu poměrně velké místnosti hned vedle okna, takže se cítil poměrně pohodlně. Dech měl tichý, takže kdyby někdo přišel, ani by ho nezaregistroval. V hlavě si přehrával celý rozhovor, který vedl s Genevieve. Tak si přál, aby to vyšlo. Vzdychl. Pořád si opakoval, že naděje umírá poslední, a kdyby mu naděje 'Genevieve' selhala, šel by za Benjaminem i po tom, co mu řekla. Nebyl hloupý, nejdříve by si nechal oživit Sage, teorve potom by plnil jejich přání.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 09, 2014 2:57 pm | |
| *Z té schůzky s najatým detektivem jede rovnou na plantáž. Vsadí se, že tam Klaus ještě nebude. Zaparkuje před domem, vejde dovnitř a zaposlouchá se, jestli je někdo doma. Dole v přízemí nikdo nebyl určitě.. Možná, že byl Finn nahoře, ale s tím nic nenadělá. Šel do kuchyně, z lednice vyndal pytlík s krví a pak šel do obýváku, kde si sednul do křesla, načnul pytlík a začal pít. Čeká na Klause.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Sun Oct 12, 2014 8:27 pm | |
| *Když Klaus přišel, promluvili si, ale Klausovi bylo docela jedno, jestli se plánu zúčastní nebo ne. Poslal ho, aby si to vyřešil s Genevieve. Když odešel, šel hned do postele, byl strašně ospalý. Šel k sobě do pokoje a tam na pár hodiin usnul. Tak kolem poledne se probudil a rozhodl se, že se půjde domluvit s Genevieve. Měl chuť se jí zeptat na ty fotky, ale ne, asi to neudělá.. Vyšel z domu, nasedl do auta a jel k Gen.*
Naposledy upravil Kol Mikaelson dne Wed Oct 15, 2014 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 6:53 pm | |
| *Když přijel od Genevieve, šel si do lednice pro pytlík s krví a pak se vydal rovnou do pokoje. Krev si vypil, svléknul se a šel si lehnout. Chvilku přemýšlel nad tím vším přemýšlel. Nad Genevieve, nad tím plánem.. Za okamžik ale usnul.. Ráno se probudil, ani ne tak brzo, jako posledních pár dní. Došel se osprchovat, omotal si ručník kolem sebe a došel do pokoje, kde si na sebe oblékl modré džíny a černé tričko. Vzal pytlík, ze kterého včera pil a vydal se dolů do kuchyně. Pytlík vyhodil a z lednice si vzal hned další. Měl strašnou žízeň. I s pytlíkem si sednul do křesla v obýváku a začal pít.* |
| | | Alisea Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20. 08. 14 Age : 38
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:05 pm | |
| *Po událostech v baru a zkrášlení Diega na ulici dorazila domů, kde si lehla. Ráno po probuzení provedla ranní rutinu v podobě umytí se, převléknutí a snídaně. Dnešní den se oblékla do trochu volnější košile, která ji tolik neobepínala břicho. Poté se rozhodla, že navštíví svoje sourozence. Od té hádky s Finnem se tu nezastavila a bylo na čase to napravit. Kouknout se jak se jim daří. Dorazila k domu a jako vždy se neobtěžovala s nějakým zvonkem nebo klepáním a klidně si otevřela. Mají si zamykat. I když i v takovém případě by nejspíš použila odemykací kouzlo a klidně by vešla dovnitř, stejně jako teď. Vevnitř zamířila nejprve do obýváku, kde objevila Kola.* Dobré ráno. *Přejela ho pohledem a nakonec se zastavila pohledem u krevního sáčku. Ještě před několika měsíci by si dala taky. Pořád si ještě pamatovala její chuť, ale teď už na ní tu chuť neměla.* |
| | | Finn Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:16 pm | |
| *Moc dobře slyšel, že někdo přišel, ale nedal to sa sobě znát. Nevycházel z domu čekajíce na Genevieve, která by mu mohla objasnit, na co nového přišla. Pil již brzy ráno, kdy byl "doma" sám. Uslyšel Aliseu, tak si jen mírně povzdychl, ale zůstal sedět u nadále. Poznal již dávno Kola, snažil se mu vyhýbat, opravdu, "vtipné" poznámky na jeho účet nepotřeboval. Měl starostí docela dost. Jen tiše seděl ve svém pokoji v křesle, v ruce pohár starého víno, ze kterého však už od včerejška neupil ani kapku. Pouze ho držel a možná čekal, že se promění v matku nebo Sage.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:18 pm | |
| *Po chvilce uslyší, jak někdo vešel do domu. Kdo by to mohl být? Možná Finn, nikdo kromě těch dvou tu vlastně už nebydlel. Když ale do obýváku přišla Alisea, byl příjemně překvapen. Dneska měl zatím celkem dobrou náladu, zdá se, že si všechnu zlost vylil včera na Genevieve.* Dobré ráno, Aliseo. Ty se nám teda pěkně zakulacuješ.. *pousměje se a sklouzne pohledem na její břicho.* Co, že jsi přišla na plantáž? *zeptá se jí, a když vidí, jak pokukuje po pytlíku s krví, chvilku rychle pije, dokud není pytlík prázdný.* Nabídl bych ti taky, ale ty bys asi nechtěla. Nechceš třeba vodu nebo něco? *nabídne jí.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:26 pm | |
| Dej mi půl roku a bude ze mě chodící koule, která bude ráda, když se zvedne z křesla. *Usmála se a usadila se do křesla.* Aspoň že teď si s tím nemusím dělat starosti a sedat si kdy chci a kde chci, aniž budu potřebovat jeřáb. *Sice si z toho dělala legraci, ale ona se na to i docela těšila. Nejvíc se těšila, až bude držet svoji dceru v náruči ale stejně tak si i užívala všechny radosti a starosti těhotenství.* Přišla jsem vás zkontrolovat, jestli jste se tady nepozabíjeli. Nebo spíš nezlámali vazy, když zabíjet se nemůžete. Jednoho přeživšího jsem už našla. *Na jeho nabídku příkývla.* Dám si čaj nebo vodu. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:33 pm | |
| Jo, jednu takovou kouli jsme tady měli docela dlouho, do tý doby, než si ji před pár dny odvedl Klaus do sídla.. *když řekla, že si je přišla zkontrolovat, ušklíbnul se.* Vypadá to, že už jiného přeživšího nenajdeš, Aliseo. Klaus si Hayley odvedl do sídla, jak jsem už řekl, a Rebekah s Elijahem? No co myslíš? Samozřejmě, že ti šli s nimi.. *na chvilku se zamyslí a pak ukáže prstem směrem nahoru.* Možná, že se tady někde pohybuje ještě Finn, ale nejsem si jistý. *potom se zvedne a dojde do kuchyně Alisey pro vodu. Když se vrátí, podá jí sklenici a sedne si zpátky do křesla.* Čaj jsem nikde nenašel. Od tý doby, co tu není Hayley, se tady nic normálního nevede.. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:45 pm | |
| Takže hne využíváš příležitosti a roztahuješ se tu? *Pozvedla obočí. Při zmínce o Finnovi se malinko zarazila, trošku se zasoustředila a poznala energii upíra o patro víš.* Jo, teď je Finn někde nahoře. *Přikývla. Když předtím vešla dovnitř, tak se nezabývala nějakým pátráním po energiích, když hned narazila na Kola. Teď si od něj vzala sklenici vodu.* Díky. *Pousmála se a trochu se napila, skleničku pak položila na stolek vedle.* A hledal jsi pořádně? Předtím býval čaj v té skříňce nalevo nahoře. A jestli tam opravdu bude a ty sis ho nevšiml, tak bude divný, že tu kuchyň znám líp než ty, který tady bydlíš. *Ušklíbla se nad tou představou.* Možná bys měl zkusit někdy vařit. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 7:55 pm | |
| Tak co mám dělat jinýho? Možná si pak zajdu někam do baru, už jsem dlouho nikde nebyl. *už se dlouho pořádně neopil, takhle to myslel.* Vsadím se, že nás teď poslouchá... No nemám pravdu, Finne? *Zvýší trošku hlas, ale ví, že by ho Finn slyšel i kdyby to neudělal.* Eh.. *Zarazí se.* Možná, že tam i je, ale popravdě, nechtěl se mi ten čaj dělat.. *ušklíbne se na ni.* Ale voda je taky dobrá, ne? *potichu se zasměje.* A ani nevím, jestli by se ten ode mě čaj dal pít. Jo a vařit umím, to ti klidně Gen potvrdí. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Wed Oct 15, 2014 8:10 pm | |
| Jo, to já taky ne. Dřív jsme se v barech potkávali častěji, teda konkrétně v tom jednom. Možná se tam zase někdy potkáme. Za pár let... nebo tak za deset, patnáct let, až moje dcera bude chtít pořádat tajný večírek bez dospělých. *Malinko se zaposlouchala, když zavolal na Finna. Ale Finn by musel odpověď zakřičet, aby to slyšela.* Myslím, že nevyleze. Nedávno jsme se lehce pohádali. *Pokrčila rameny.* Víš, že jsem i čekala, že se ti nebude chtít dělat? *Ušklíbla se a následně malinko pozvedla obočí, když se zmínil o vaření.* Víš, že si tě nějak se zástěrou neumím představit? |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 7:26 pm | |
| Ne, ne, ne. *Zavrtí nesouhlasně hlavou a podívá se na ni.* Až tvoje dcera bude pořádat utajené večírky, já tam nebudu chybět. Sice jsem dospělý, ale vsadím se, že si mě oblíbí. *ušklíbne se a pak se zaposlouchá, jestli mu Finn něco odpoví. Nic.* Nedivím se, že jste se pohádali. Kdo by se s ním aspoň občas nechytnul? A proč jste se vlastně pohádali? Já sebe taky ne, zástěru totiž nenosím. *trošku se zasměje.* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 7:34 pm | |
| Vážně myslíš, že tě na ten tajný večírek pozvou? *Pozvedla obočí a zasmála se.* Maximálně že by potřebovali, aby jim někdo sehnal alkohol. A i potom budeš muset prosit, aby tě tam nechali. *Ušklíbla se, ale její úšklebek ji zmizel při zmínce o Finnovi.* No... Finn chtěl, abych oživila někoho, koho hodně miloval. Ale já jsem odmítla. Někdo by u toho musel umřít, aby se rovnováha vyrovnala a navíc to bude pravděpodobně bez účinku, když druhá strana není. *Pokrčila rameny a prohlédla si ho.* Někdy si tu zástěru zkus. |
| | | Finn Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 7:41 pm | |
| *Celou dobu byl zticha a přimhouřil oči nad jejich povídáním. Mohlo být slyšet, jak vzdychl na sestřinými slovy, ale neřekl ani slovo. Neměl chuť se zapojovat, podle něj to bylo zbytečné. O Kolovi si myslel své, o sestře také, i když jí měl rád... Zavrčel ale, když prohlásila, že druhá strana není. Otevíral ústa, aby namítl, ale určitě by ho slyšel jenom Kol. Proto se nakonec napil vyčichlého vína a bez reakce seděl v křesle dál.* |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 7:47 pm | |
| Neříkej, že kdybys byla puberťačka, Aliseo, na svojí tajný párty bys mě nechtěla. *Ušklíbne se na ni.* A i kdyby chtěli ten alkohol, mají ho mít. Já ho vždycky někde seženu. *Když řekla, že Finn chtěl, aby oživila někoho, koho miloval, nemusel ani moc přemýšlet nad tím, koho tou milovanou osobou Finn myslel..* Vsadím se, že mluvil o Sage. Určitě tě přemlouval, co to šlo a nakonec se na tebe naštval a uraženě odešel, že? Celý Finn. *Docela ho těšilo, takhle Finna "pomlouvat", když je určitě slyšel..* |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 8:04 pm | |
| Já nevím. Nikdy jsem žádnou puberťáckou utajovanou párty nepořádala. *Na chvíli se odmlčela a během toho se podívala stranou. Vybavila se jí jedna vzpomínka na dávnou minulost a nakonec zavrtěla hlavou.* Ne, na svojí párty za svýma kamarádama bych tě nevzala. *Věděla, že Kol nepochopí, proč tohle říká, a že se to asi nikdy nedozví.* Jo, byla to ona. *Přikývla* Naštval se, nechtěl pochopit pravdu, že to opravdu nepůjde. Ale časem by to mělo přejít. Jak je to dlouho, co zemřela. |
| | | Kol Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 8:25 pm | |
| No, ale tehdy se žádné takové párty nepořádaly, víš? *Ušklíbne se na ni.* A proč ne? Myslíš si, že bych je tam nedokázal pořádně bavit? *trošku pozvedne obočí, když se jí zeptá.* No vždyť to říkám.. Jak je to dlouho? *zopakuje si její otázku.* Sage zemřela, když se kolem motal Silas. Může to být tak rok, dva. Přesně si nevzpomenu. *pokrčí rameny.* A vůbec, o ní ti toho moc neřeknu. |
| | | Alisea Mikaelson
| Předmět: Re: Plantation House Thu Oct 16, 2014 8:34 pm | |
| I kdyby tehdy byly, tak stejně byhc měla na práci jinačí věci. *Pokrčila rameny.* Právě té tvojí zábavy bych se bála. Když se bavíš ty, neznamená to, že je to zábavy i pro ostatní. *Podívala se na něj trochu káravým pohledem, jako kdyby něco provedl.* Takže ta její smrt je ještě čerstvá... To bude trvat ještě hodně dlouhou dobu. *Jestli vůbec se mu někdy podaří to přejít, ale tohle nedodala nahlas. Doufala, že se to Finnovi podaří. Už jenom proto, že její vinou mu na to nezbývá tolik času, jako měla ona.* Zkus ho v tomhle trochu podpořit. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Plantation House | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|