Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 12:53 am
To se ještě uvidí. Však já něco vymyslím. (Pousmála se a zívla. Už opravdu potřebuje spánek. Zasmála se jeho konstatování. Vždycky si mohl přítelkyni vyovlivňovat, ale to nebylo takové.) Jo, to je taky dobrý nápad. Byl by jsi dost vytížený, protože každý by určitě chtěl důkaz. (Pousmála se na něj. Zněla trochu jak to jen říct? Sebejistě, a to se jí líbilo. Musela se do polštáře pousmát, když jí pochválil její psí pohled. Chvilku ho sledovala jak si sundává oblečení, ale po chvíli uhnula pohledem, nechtěla na něj divně zírat. Otočila se k němu, ležela na boku a dívala se mu do očí.) Ale dnes je to takové nevinné. (Pousmála se a položila si ruku vedle hlavy. Druhou přejížděla po kraji peřiny, kterou uhlazovala.) Dobrou, Kole. (Zavřela oči a pokoušela se usnout. Po chvíli se jí to podařilo a potápěla se do nádoby plné nočních děsů. Tentokrát se jí zdálo, že se topí. Ze spánku lapala po dechu a zarývala nehty do prostěradla. Převalovala se a v jednu chvíli byla úplně namáčklá na Kolovi.)
Naposledy upravil Claire Evans dne Wed Dec 31, 2014 1:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Kol Mikaelson
Poèet pøíspìvkù : 1220 Join date : 15. 08. 14 Location : New Orleans
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 1:33 am
Na to, že určitě něco vymyslí, už nic neříká; moc dobře ví, že to bude stát za to, když to vymýšlí Claire. Viděl na ní taky, že už se jí chce spát, takže už nechtěl nějak zdržovat. Přece jenom, ona toho dneska zažila hodně. Rozchod s Tobym, který vlastně ještě nebyl oficiálně rozchod; zabila dva policisty, tedy vlastně jen jednoho; její auto bylo rozbité, a to ještě proto, že si o to sama řekla... A nevěděl, jestli se třeba nestalo ještě něco, o čem nevěděl. "Tak by ten důkaz viděli v celé své kráse," ušklíbne se a ukáže na sebe. "Vždyť víš, že většinou nemám nic na práci, mám hodně času, takže ti klidně můžu odhánět nápadníky," znovu se na ni ušklíbne. Klidně to dělat bude, aspoň bude zábava. A Genevieve by třeba mohla začít žárlit, kdyby si myslela, že jsou ti dva spolu.. To nebyl vůbec špatný nápad. Neušlo mu, že ho Claire sledovala, když si sundával oblečení, když uhnula pohledem, musel se usmát. "Děláš, jako by existovalo ještě něco, cos neviděla," podívá se na ni, chvilku na ní zůstane pohledem a potom se ušklíbne. "Nevinně to vypadalo i naposled," koukne na ni s úsměvem. Možná to vypadá, že na ni snad něco zkouší, ale není to tak. Dneska nejsou opilí, Claire možná jenom trochu, dneska se spolu jistojistě nevyspí. "Dobrou, Claire." Chvilku se na ni dívá, jak spokojeně usíná a nakonec usne taky. Spí ale velmi lehkým spánkem, dneska by ho probudilo vážně všechno. Takže když sebou začne Claire házet a začne lapat po dechu, otevře oči a chvilku ji sleduje, jestli se třeba neuklidní. Ale ne, neuklidnila. Dokonce se jednou namáčkla úplně ke Kolovi. V tu chvíli ji chytil za rameno a mírně s ní zatřásl. Když se po tomhle neprobudila, zatřásl s ní trošku víc a začal vyslovovat docela tiše i její jméno. Po chvilce se vážně probudila. Kolovo batmanovské tričko bylo celé propocené, ale to teď bylo jedno. "Hej, hej, uklidni se, Claire," zašeptá potichu. Teď oba dva sedí a Kol drží Claire za ramena, aby se přestala třást a aby se celkově uklidnila.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 11:37 am
Dobře, platí. Alespoň se budeme bavit. (Ušklíbla se na něj. Ano, tohle by byla opravdu velká sranda. A vydržela by jim dlouho, jelikož ona má nápadníků docela hodně. A ty jejich výrazy by byli k nezaplacení. Pousmála se a podívala se mu do očí.) Myslím, že ne. Ale co kdybych náhodou našla něco nového. To by mně pak mrzelo, že jsem si na to nesáhla, když jsem měla možnost. (Pousměje se a pohladí si ruce. V místnosti není žádné velké teplo, takže se bude muset zahřát pod peřinou sama. Jen se na něj zazubila. Neměla k tomu co říct. Nevadilo by jí, že se s ním vyspala, kdyby přitom nepodvedla Tobyho. Její sen byl opravdu prazvláštní. Jela v autě, byla rozrušená, před někým ujížděla. Jela na mostě a najednou se tam objevil strom. Strhla řízení a sjela z mostu do řeky. Auto začalo klesat a pomalu se do jejího auta začala natékat voda. Začala panikařit. Pás jí nešel odepnout stejně jako nešly otevřít dveře od auta. Začala lapat po dechu. Slyšela, že někdo volá její jméno.) Pomoc! (Vykřikla a když už neměla žádný vzduch a plíce se jí plnily vodou, vzbudila se. Zhluboka se nadechla a vydýchávala se. Hrudník se jí rychle a drsně zvedal a klesal. Vyděšeně se podívala na Kola. Její oči byly velké a zorničky rozšířily strachem. Položila si hlavu na jeho rameno a chytla jeho dlaň do té své. Nepřítomně se dívala do zdi. Kapičky potu se jí řinuly po čele a stékaly jí po tvářích.)
Naposledy upravil Claire Evans dne Wed Dec 31, 2014 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 12:55 pm
"Asi tě zklamu, ale nic jinýho bys už asi nenašla," pokrčí rameny a ušklíbne se. Na to, že se spolu vyspali 'teprve' dvakrát, měla jeho tělo prozkoumané do nejmenších detailů. Zdálo se mu, že v tomhle byla vážně pečlivá. Nezapomněl se zasmát, když se na něj Claire zazubila - moc dobře věděl, že dneska to všechno berou jen s legrací. Ne, dneska nic nebude a ani nikdy jindy. Aspoň takhle si to teď Kol říkal. Když se Claire probudila a zakřičela o pomoc, viděl na ní, jak moc se bojí. V její tváři byl strach, jaký neviděl už dlouho. Bojí se, že na tyhle noční můry nepomůžou ani nějaké silnější bylinky od Alisey... Na to bude potřeba nějaké menší kouzlo. Když se ho chytila za ruku a hlavu mu položila na rameno, přitáhl si ji blíž k sobě a druhou ruku jí jemně položil na záda. Chvilku ji tam jenom takhle mlčky utěšoval a potom ho něco napadlo.. "Věříš mi, Claire?" trošku se od ní odtáhne, aby jí mohl vidět do očí.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 2:35 pm
(Pootočila na něj svou hlavu a upřela na něj svůj pohled. Opatrně pustila jeho ruku. Bylo to tak opravdové, cítila jak umírá. Je stále unavená, ale bojí se znovu usnout. Lehce přikývla. Věřila mu. Nevěděla, co chce udělat, ale věřila mu. Má takový pocit, že jí s tímhle nemůže nijak pomoct. Je upír, jak by jí mohl pomoct? Nemůže jí ovlivnit, jak jí tedy chce pomoct. Triko se jí lepí na kůži a teď je na ní doslova nacucnuté. Je to opravdu nepříjemné a nejradši by si ho sundala, ale nic pod ním nemá. Nechce tu sedět jen v kalhotách.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 3:02 pm
Když přikývla na znamení, že mu věří, sedl si tak, aby se o něj mohla zády opřít. I když to nebylo nutné, chytnul ji za jednu ruku. Cítil, že i to pomůže k tomu, aby byla Claire klidnější, protože pořád byla dost vystrašená. Možná si říkala, co má v plánu, protože ovlivnit ji nemohl... Ale upíři nemusí jen ovlivňovat a to ona už za ta léta, co byla upírem, určitě taky zjistila. "Teď se zkus uvolnit, Claire. Zkus na nic z toho nemyslet a nechej svoji mysl otevřenou." Byl si jistý, že Claire ho poslechne, takže ani na nic nečekal a pomalu se jí začínal dostávat do hlavy. Teď už jí mohlo dojít, co má v plánu - chtěl, aby usnula s těmi nejlepšími sny, co mohla mít. Chvilku přemýšlel, co v jejich snech vyvede, ale pak na to přišel. Měl dvě možnosti - v tom snu buď vystupovat vůbec nemusel a nebo mohl. A bude tam. Moc dobře věděl, že Claire se s ním dokáže bavit a měl za to, že dokáže přestat myslet i na nepříjemné věci. Dneska se bavili o tom, jak půjdou na koncert její oblíbené kapely, tak proč si nedat takovou malou generálku? Chvilku společně stáli někde, kde nebylo nic. Vůbec nic. Vlastně ani Kol nevěděl, kde se nacházeli, ale to bylo jednu. Jako kdyby někdo luskl prsty, oba dva byli v zákulisí spolu s členy té kapely. Z jejich myšlenek a vzpomínek zjistil dokonce, jak se jmenovali a jak vypadali, takže Claire je teď měla před sebou. Připravovali se na svůj koncert, připravovali se na to, jak potěšit svoje fanoušky, kteří už venku křičeli, co se dá. A aby toho nebylo málo, Claire seděla v křesle před zrcadlem a maskérka ji upravovala. Jak vlasy, tak líčení. Kluci z kapely se s ní normálně bavili a Kol rozhodně nemlčel. Za chvíli, když už bylo všechno připraveno, se Claire i s kluky odebrala na pódium. A v tom to začalo. Dav fanoušků začal křičet ještě víc - všichni jásali, že přišli jejich miláčci. Dneska dokonce s krásnou posilou, kterou jistě ocenila mužská část publika. Netrvalo dlouho a začali hrát i zpívat. Společně s Claire.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 4:44 pm
(Lehce se o něj opřela zády a nechala ho, aby jí chytl za ruku. Byla až moc rozrušená než aby aby vnímala co dělá a tak Jakmile slyší, co říká, udělá přesně to, co po ní chce. Nechá ho šťourat se v její hlavě, i když ne tak úplně doslova. Zřejmě jí v hlavě chce vytvořit iluzi, která bude vlastně něco jako sen. Zavřela oči a položila se na Kola celou svou vahou. Najednou se Claire s Kolem ocitli uprostřed ničeho. Bylo děsivé, ale náhle se objevili v zákulisí. Všude okolo chodilo spousty lidí a všude byl hluk. Kluci z kapely se poplácávali po zádech a bavili se. Upíjeli nějaký lehký alkohol, a říkali, že je to na kuráž. Ona seděla na židli před zrcadlem a pozorovala maskérky a kadeřnici, jak z ní udělil úplně někoho jiného. Stala se z ní drsná, ale zároveň překrásná rockerka. Vlasy měla natočené a vzadu sepnuté. Oči jí obtáhly černou tužkou a rty měla červené. Nebyla na to zvyklá, ale slušelo jí to. Smála se Trevorovým vtípkům a smála se. Byla nervózní jako nikdy. Poprvé vystupovala. Těsně před tím než došla na pódium, pevně objala Kola. A když došla na pódium, bylo to něco úžasného. Lidé jásali a ukazovali jim jejich podporu. Zpívala s nimi. Vůbec si neuvědomovala, že je to jen sen.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 5:21 pm
Když ho Claire v jejím snu objala, moc dobře věděl, že tohle udělala vědomě, protože mu byla vděčná za to, co pro ni dělá. Moc jí to slušela, měla na sobě mnohem víc rockovější oblečení, než na ní kdy viděl. Vypadala jinak, ale přesto hezky. Když odešla spolu s Trevorem, Mattem a zbytkem skupiny na pódium, on zůstal v zákulisí a poslouchal odtamtud. Když začala Claire zpívat, dav začal jásat ještě víc, než doteď. Slyšeli něco nového. Něco, na co nebyli zvyklí. A evidentně se jim to líbilo. Líbilo se jim, jak to Claire dokázala rozjet. 'A to ani není opilá,' pomyslí si Kol a musí se pro sebe ušklíbnout. Po očku Claire sleduje a taky poslouchá, jak oddychuje. Poslouchá i její srdce. A právě jeho tep mu poví, že už usnula. Teď se zdá, že spí docela klidným spánkem na to, to ve snu vyvádí. Občas vidí, že se dokonce i pousměje. Celou noc jí vytváří ten nejlepší sen na světě. I když už vidí, že začíná svítat, nebudí Claire, ani se nikam nezvedá. Potřebovala se pořádně vyspat, a to se jí právě - díky Kolovi - dařilo. Den se přehoupl už do druhé poloviny a Claire se začala konečně budit. Spala opravdu dlouho a vytrvale. Ani jednou se neprobudila - možná právě tomu, že jí ten sen připadal jako skutečnost. Venku už se stmívalo. Za chvilku už bude velká tma.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 5:37 pm
(Celou noc se jí zdál krásný sen a probudila se až k večeru v Kolově objetí. Byla plná energie. Promnula si oči a usmála se na Kola. Protáhla se a odlepila se od něj.) Díky. Za všechno. Poprvé jsem se pořádně vyspala. (Řekla a pevně ho objala. Po dlouhé době se konečně pořádně vyspala. Venku byla tma. Neví, co teď bude dělat, ale spát se jí rozhodně nechce. Pustí ho a stále sedí blízko u něj. Vlasy se jí už dávno vymanili z gumiček a neposedně se jí vlnily po celých zádech. Vysouká ze zpod peřiny a sleze z postele. Spustí svá chodidla na ledovou zem. Stoupne si a otočí se ke Kolovi zády. Sundá si propocené triko a vleze si do sprchy, kde si sundá ještě kalhotky. Osprchuje se a umyje si vlasy. Po chvíli vyleze z koupelny ovinutá ručníkem. Kol tu s největší pravděpodobností fén neměl, k čemu by mu taky byl. Na těch jeho pár chlupů na hlavě by to ani nemělo smysl si fén kupovat. Pousměje se a sedne si na postel. Měla by se převléknout, ale ještě se jí nechce.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 7:37 pm
"Víš, že vůbec nemáš za co," podívá se na ní s úsměvem a když se k němu Claire nahne a obejme ho, rukama ji obejme a pohladí ji po zádech. Nikdy by si nemyslel, že se bude s někým takhle moc objímat. A to se s Claire objímá docela často... Stačilo by, aby to viděl Klaus a měl by z něj jenom legraci. Myslel by si, že se z něj stává nějaká citlivka.. No, změnil se, už to nebyl zabiják, který zabíjel bez rozmyšlení. Ale úplná citlivka to zase taky nebyla. Nikdy by neřekl, že se člověk může až takhle změnit, ale tak smrt dělá divy. A láska taky. Sleduje Claire, když se zvedá z postele a když si svléká jeho batmanovské tričko. Nevěděl, jestli to dělá schválně, takhle se před ním svlékat.. Ale nic neřekl. Nestěžoval si. Mezitím, co byla ve sprše, si došel pro pytlík s krví a šel s ní až zpátky do pokoje. Ještě než si načal pytlík, si na sebe vzal tričko. Kalhoty si ani nebral, stejně už je pozdě a za chvíli stejně půjde spát, nemělo to cenu. Lehne si na postel, opře se o zeď a načne pytlík s krví. Už má všechnu krev skoro vypitou, když Claire vyleze ze sprchy ovinutá jenom ručníkem. Když viděl, že se jí nechce převlékat, ušklíbne se. "Jestli se přede mnou stydíš, stačí říct a já zmizim," řekne s úšklebkem a kouká se na ni.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 8:16 pm
Ale mám. (Přitvrdila si. Trvala na tom. Byla mu vděčná, že se mohla zase po dlouhé době vyspat. Probudil jí, než se stihla utopit. Je ráda, že to není jako předtím, když byl uřknutý. Cítí jeho ruce na jejích zádech, jak jí po ních přejíždí. Koukla se na Kola, který si na sebe navlékl triko a večeřel u ní na posteli. Ušklíbla se nad jeho poznámkou. Chytne kraj ručníku a podívá se mu do očí.) Ne, nestydím, jde o to, zda to nebude vadit tobě. (Jedním pohybem z ní osuška sklouzla a ona na sebe natáhla kalhotky a nějaké Kolovo modré triko, které mělo výstřih do V. Bylo docela přiléhavé a tak jí obepínalo její ženské vnady. Rozeběhla se a skočila na postel vedle Kola. Hlavu si podložila polštářem.) Co budeme dělat teď? (Koukla se na něj a pohladila se po ruce. Začala si loupat z nehtů lak na nehtech.)
Naposledy upravil Claire Evans dne Wed Dec 31, 2014 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 8:31 pm
Když řekla, že stejně má za co, jenom se pousměje. Pro něj to byla samozřejmost, přece nenechá kamarádku, aby se trápila s nočními můrami, když jí může takhle pomoct. "Jestli to nebude vadit mně? Proč by mi to vadilo?" podívá se na ni a zasměje se. V tom z Claire ručník sklouzne na zem a ona se začne oblékat. Kol neuhýbá pohledem jako včera ona, když se převlékal. Proč taky? Stejně už ji viděl celou.. "Koukám, že máš dobrej vkus, protože si vždycky vybereš nějaký tričko, co mám fakt hodně rád," řekne a zazubí se na ni. Když si lehla vedle něj, podíval se na ni. Vypadala jak malá holčička, která po tátovi chce, aby vymyslel něco, aby se nenudila. Ušklíbne se, teď už prázdný pytlík položí na noční stolek vedle postele a pak se na ni podívá. "To já nevim, něco vymysli," pokrčí rameny. Je mu vcelku jedno, co budou dělat. "A když jsme u toho vymýšlení, vymyslela jsi, o co se teda vsadíme?" koukne se na ni tázavě a čeká, co za bláznovinu z ní vypadne.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 9:21 pm
Já nevím, třeba by jsi říkal že tě svádím, nebo něco takového. Vždyť je to jedno. (Ušklíbla se a věnovala se už jen svému oblékání. Nevadilo jí, že se na ní dívá. Ono jí to spíš lichotilo. Možná i proto ho trochu škádlila jen nepatrnými pohyby. Jen se zazubila.) Díky. Tohle je mi teda trochu našponované přes prsa, takže nechápu jak se do něj můžeš vejít. (Zašklebila se na něj a kousne se do rtu.) Vlastně ne, ale teď něco vymyslím. (Začala přemýšlet. Podrbala se na bradě a pak se na něj koukla.) Tak jo, co třeba o týdenní dovolenou u moře, někde v Řecku, pro dva. Ten, kdo prohraje ho zaplatí. Co ty na to? Teď už jenom vymyslet, koho s sebou vezmu. (Zakřenila se na něj a opřela se o zeď vedle něj. Přehodila si nohu přes nohu a položila si ruku vedle něj.)
Naposledy upravil Claire Evans dne Wed Dec 31, 2014 10:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 9:35 pm
"A svádíš?" koukne na ni a pozvedne obočí, potom se ušklíbne. "Samozřejmě, že ne. Dneska nejsi opilá," pořád se na ni dívá a potom se zasměje. Je si jistý, že kdyby byla opilá, jenom v ručníku, až by na něj asi něco zkoušela. A on by nemohl být opilý, jinak by to dopadlo jako posledně. Ne, že by si stěžoval, to vůbec, ale Claire to přineslo jenom problémy. Když nad tím tak přemýšlel, on si teď může dělat co chce a Genevieve do toho nic není. Nad tou představou se musí pousmát. "Claire, přece jenom, prsa mám o dost menší než ty, takže to zas takovej problém není," koukne na ni a ušklíbne se. Vážně to měla dost na těsno. Když řekla, že něco vymyslí, koukal na ni plný očekávání, co z ní vyleze. "Tak jestli máš peníze na to, když prohraješ, neni problém," koukne na ni a pokrčí rameny. "No, já to mám jasný. Kdybych vyhrál, jedeš se mnou ty, protože bych nebyl s Genevieve," koukne na ni a zaculí se.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 10:12 pm
Možná, trošičku. (Zasmála se a ukázala na prstech jak moc. No co, byla sama a stejně, Kol určitě pořád myslí na Genevieve, takže i kdyby chtěla, nic by z toho nebylo. To oni se jen tak škádlí. Zamračí se nad jeho slovy.) Tím chceš jako říct, že bych s tebou měla sex, jenom jako opilá? (Nevěřícně a trochu uraženě zavrtěla hlavou. Ale co, vždyť je to jedno. Musela se znovu pousmát.) Jo, ale zase máš širší hrudník. No, každému z nás se to roztáhne někde jinde, ale vejdeme se do toho oba. (Viděla jeho očekávání a tak nějak si myslela, že ho zklamala.) Jo, mám ještě pár účtů s nějakými těmi milióny z předchozích let. (Pousměje se.) A když bych vyhrála já, tak bych vzala-. No, ty jo, já nevím. Kamarádím se jen s tebou a Jackosnem, ale toho bych s sebou nezvala, to je hrozný nervák a já bych ho brzo asi zabila. Tebe bych vzít nemohla, protože by se to nelíbilo Genevieve, mně tedy postačí asi pobyt pro jednoho. Jedině, že bych s sebou vzala Ryana. (Ušklíbla se. Jenom jako kamaráda, nechce si s ním nic začínat, a hlavně ho nechce zatahovat do věcí nadpřirozena.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 10:34 pm
"Jenom tak málo, jo?" koukne na ni a zaculí se. Zdálo se mu, že to přece jenom tak málo nebylo. Promenádovala se tady před ním jenom v ručníku, potom dokonce nahá... Už radši nic neříká. "Ne, to tím říct samozřejmě nechci! Vždyť poprvé, to jsme opilí nebyli. Podruhý jo. Já ale trošku míň, než ty.. Což mi připomíná, pořád tu někde mám ještě jednu flašku, z těch tří," podívá se na ni a tázavě pozvedne obočí. Tímhle se jí ptal, jestli si třeba nedá. "Sice je to tričko dost přiléhavý, ale neříkej, že není pohodlný. Protože je sakra moc pohodlný. Mám ale pocit, že já bych žádný ze tvých triček neoblíkl, kdybych se někdy ocitl u tebe v bytě, bez věcí," řekne a zasměje se. Možná, že by to na sebe nějak dostal, ale měl by velký výstřih, to by mu neslušelo. "Až ti ty miliony dojdou, řekni. Nic mě nepotěší víc, než obrat o peníze nějaký bohatý, zazobaný lidi, co berou peníze za nic." Když nad tím tak přemýšlel, on na tom byl podobně, protože nemusel pracovat a peněz měl stejně dost. "Děláš dobře, že bys Jacksona nevzala, protože s ním by sis jistě neužila. Legraci ani nic," koukne na ni a trošku záhadně se usměje, potom se začne smát. "Vezmi s sebou toho Ryana, stejně se zdá, že po tobě dost pokukuje. A seš slepá, jestli to nevidíš," podívá se na ni a zaculí se. "A dovolená pro jednoho není pořádná dovolená," pronese nakonec.
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 10:58 pm
Dobře, dobře, tak tě svádím no, ale ty se stejně nedáš. (Mávla rukou, že i kdyby se snažila, stejně by z toho nic nebylo. Zakroutila hlavou, že ne. Když pila, děli se špatné věci. Alkoholu si v polední době užila až až.) Jo,pohodlný je, proto jsem si vzala. A hezky mi obepíná prsa, ale to už je vedlejší. Ale jo, oblékl. Já nosím i normální věci než na co jsi zvyklý. (Jen přikývla a koukla se na něj.) Dobře, až zase půjdu nakupovat, řeknu a ty oškubeš nějakého zazobance a budu mít za co utrácet. (Ušklíbla se. A koukla se na něj.) Legraci asi ne, ale co, přeci jenom,je tu spousta věcí, čím se zabavit. Však víš. (Škádlivě na něj mrkla a začala se smát. Ne, nedokáže si představit Jacksona nahého a ani nechce. Je to její přítel, nic víc, nic míň. A ví, že by nikdy nedovolila, aby se spolu vyspali. Naštěstí Jackson je takový ten správňák, bůh ví, jestli není ještě panic. U něho s s ničím není nikdy jistá. Přikývne.) Jo, to bych mohla, ale já s ním nechci nic mít. Nechci ho zatáhnout do toho všeho a navíc, je to můj přítel, nic víc. A kdybych se s ním náhodou vyspala, už nikdy by mi nedal pokoj a chtěl se mnou chodit. (Ušklíbla se na Kola a zvedla se. Sjela ho celého pohledem, jako kdyby si tenhle pohled chtěla zapamatovat. Už jí to přišlo normální, ona by si na to snad i zvykla.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Wed Dec 31, 2014 11:31 pm
Když se přizná k tomu, že ho vážně svádí, jenom trošku překvapeně pozvedne obočí. "Hm... Asi se málo snažíš," koukne se na ni a zaculí se. Genevieve může být jedno, co dělá. A proč si s Claire občas neužít? Oni jsou prostě kamarádi s výhodami. "Nojo, toho jsem si všiml. Však na mě taky vypadá taky hezky," podívá se na ni s úšklebkem. Nezapomene si ji zrentgenovat od obličeje až k pasu dolů, aby dal najevo, že si vážně všiml. "Tak si někdy vezmi něco podle tebe normálního, jo?" koukne na ni a pousměje se. Určitě na ní uvidí tričko s logem nějaké rockové skupiny a roztrhané džíny. Ale to nosila dost často i normálně, tak neví. "S ním by sis neužila ani takhle. Teda nechci ho podceňovat, ale nevypadá tak, že by se vyspal jen tak se svojí kámoškou. Od toho tu jsou jiní, lepší kamarádi," koukne se na ni a zazubí se. Samozřejmě, že myslí sebe. Jen ať ho zkusí Claire srovnávat s Jacksonem.. Urazila by ho. Když začala mluvit o tom, že by se s Ryanem nevyspala, musí se ušklíbnout. "Aspoň bych měl už nějakou prácičku - odhánět od tebe Ryana. A už se dokonce známe.. Teda vlastně on mě už nezná. No, to je jedno. Ale když bys mu dávala sporýš, nemohl bych ho ovládnout.. Takže bychom fakt museli předstírat, že spolu chodíme. Chudák Ryan," zatváří se smutně a potom se zasměje. Trošku pozvedl obočí, když se Claire zvedla.
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 12:01 am
(Všimne si jak překvapivě zvedl obočí a na tváři se jí vytvoří pobavený úsměv. Spousta lidí by si řekla, že je prostě chladná děvka bez srdce, ale už nechce brečet. Když už brečet, tak pořádně, aby se to nemuselo opakovat. Toby byl blbec, a tady není jediná věc, co by jí ho připomínala, možná až na flíček krve na jejích kalhotách, když rozila hlavu tomu jednomu policistovi. Zakření.) Já ho na tobě ještě neviděla, ale můžeš se mi v něm teď ukázat. Já si to svoje sundám, ty taky a ukážeš se mi, a já se rozhodnu, jestli ti sluší nebo ne. (Zakřenila se na něj a čekala, jestli Kol bude souhlasit.) Fajn, vezmu. (Zasmála se a zastrčila si vlasy za ucho. Radši by s Kolem nesouhlasila, ale musí.) Jo, Jackson je takový - jak to jenom říct? No, je to dobrák od kosti a má své meze. Jo, od toho tu jsi ty. (Je pravda, že pokud Kol nebude mít někoho a ona nebude mít někoho, a nebude mít menstruaci ,i když, s tímhle je to jak kdo chce, někomu to nevadí, a ona to ještě nevyzkoušela a ani o to nějak nestojí, může se s Kolem vyspat kdykoliv.) Jo, to by jsi ho mohl ovlivnit, i když, myslím, že víc by ho odradilo, kdyby jsme spolu "chodili". Navíc, to by byla větší zábava, ne? (Koukla se na něj. A kdyby je viděl Toby, ne, nesmí na něj myslet. Koukne se na Kola a přisune se k němu. Obkročmo si na něj sedne a pohladí ho po ruce. Od ramena až k jeho dlani, kterou vloží do té jeho. Nakloní se k němu a políbí ho. Jemně, jako kdyby byl Kol z papíru a jediný neopatrný pohyb ho mohl poničit. Třeba jí teď ze sebe schodí s řekne jí, že tohle tedy ne. A nebo s ní bude spolupracovat. Neví, jestli se s ním dnes znovu vyspí, ale spokojila by se i s málem.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 12:26 am
Když se jí na tváři objeví pobavený úsměv, zavrtí hlavou a začne se smát. Tak se trošku divil, že ho svádí, no. Přece jenom, bylo to jen pár hodin od jejího rozchodu s Tobym. Ale tak třeba tohle byl její způsob, jak zapomenout. A Kol taky někdy potřebuje přestat myslet na Genevieve, jinak se z toho zblázní. A pravda, když je v Claiřiné přítomnosti, moc na ni nemyslí. Když mu řekne, že si může to tričko zkusit a ona potom posoudí, jestli mu sluší, na chvilku se zamyslí, ale potom přikývne. "Proč ne," ušklíbne se a tričko si svlékne. Čeká na to, až si ho svlékne i Claire. "Stejně jsem zvědavej, co u tebe znamená pojem 'normální', můžu se jenom nechat překvapit," pousměje se a pokrčí rameny. "Možná je to dobrák od kosti, ale dobrák, kterej se plete do věcí, do kterých mu nic není. A dolejzá za zadanýma ženskýma. To se dělá?" Tohle nebyl Kolův případ. On za Claire nedolejzal, byli přátelé a opili se. V tom byl rozdíl. "Máš pravdu, to bude větší sranda," řekne a zazubí se na ni. "Už za tebou začne dolejzat a pak do baru vejde tvůj superpřítel Kol. Ten mě jenom uvidí a uteče," řekne sebevědomě a potom se zasměje. Ryan byl popravdě o dost menší než Kol. Svaly sice měl, ale vysoký vážně nebyl. Když se k němu přisune blíž, jenom ji sleduje, co má zase v plánu, když si na něj obkročmo sedne, pousměje se. Tohle dneska vážně nečekal. I když se Claire chovala tak, jako kdyby ho sváděla... Zatím ji ani nechytnul za ruku, po které mu před okamžikem přejela. Když ho ale políbí, ruku jí stiskne a druhou rukou vezme její obličej do dlaně a dlouze ji políbí.
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 1:02 am
(Jakmile jí řekne, že souhlasí, svlkékne ze sebe tričko, které odhalí její vnady a podá ho Kolovi. Pomůže mu ho nandat a koukne se na něj. Obepínalo mu svaly a ano, opravdu mu slušelo. Pohladila ho jemně po jeho břišácích a pousmála se. Pojem normální u ní znamená jednoduché pohodlné triko, ale to Kolovi říkat nemusí. Podívá se mu do očí.) No tak, radši ho už neřešme, platí? (Pousměje se. Nechce se hádat s bavit se zrovna o Jacksonovi. Zazubí se.) Už teď ho lituju. (Pousmála se. Prostě ho do toho nechce zatáhnout a chce zůstat u toho přátelství. Je teď jen v kalhotkách, přitisklá na jeho hrudi, cítí jak se její kůže otírá o tu jeho a způsobuje jí to husí kůži. Jakmile ho políbí, cítí se jinak než předtím. Cítí, že je to správné, ale má pocit, že je tu něco víc, zatím si tím však není jistá, ani tím, co to je. Zřejmě vášeň, nebo chtíč, co jí pohání dopředu. Jednou rukou se s ním drží a druhou mu položí na bok, kde mu rukou zajede pod triko a jemně ho tam hladí. Vpíjí se svými rty do těch jeho a připadala si... šťastná. Bylo to zvláštní, ale ano, byla šťastná. Byl to vášnivý polibek, kdy Claire zapojovala jazyk.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 2:01 am
Když si Claire svlékne jeho tričko, prostě si nemůže pomoct a jeho pohled na chvilku zůstane na její hrudi. Zároveň si od ní vezme tričko a začne si ho nasazovat. Claiřinu pomoc s radostí uvítá, protože přece jenom, tohle nebylo volné tričko. Když mu ho stáhla dolů i přes břicho, ušklíbl se. "Promiň, že to říkám, ale myslím si, že mně sluší víc," koukne na ni a zasměje se. Když mu přejede po svalech na břichu, jenom se pousměje. Jak jí předtím řekl, že se málo snaží, tak si to asi vzala k srdci. Protože teď je před ním prakticky nahá, hladí ho... "Nojo, máš pravdu. Nechme ho být, ještě by mi ty řeči o něm zkazily náladu a to nechci," podívá se na ni. "Já ani ne, bude to zábava," koukne na ni a zasměje se. Bude legrace vidět toho kluka, jak se zatváří, až uvidí, že má Claire 'přítele'. Když se k němu přiblíží ještě trošku blíž tak, že už se otírá svým tělem o to jeho, nemůže si pomoct. Chytne ji jednou rukou za bok a namáčkne ji na sebe ještě víc. Je mu to mnohem víc než příjemné a ještě příjemnější to je, když mu vjede pod tričko a začne ho tam jemně hladit. V tu chvíli jí pustí ruku a oběma rukama ji obejme - hladí ji po zádech a pomalu postupuje až k jejímu zadečku. Dostal se až pod její kalhotky a zadeček jí začal mírně stiskat. Na její kůži, která se otírala o jeho tělo cítil, že má z toho všeho Claire husí kůži.. Samozřejmě ji nepřestával pořád líbat - teď už jejich polibky byly čím dál tím vášnivější, i díky tomu, že do toho začali oba přidávat jazyk. Kol občas mezi polibky opustil její rty a párkrát jí políbil i na krku a ramenou. Byly to sice malé polibky, ale byly takové, že by klidně vydaly i za ty větší. Její rty ale nikdy nezůstaly dlouho bez dozoru - ty Kolovy se k nim vždycky za okamžik vrátily a pokračovaly v tom vášnivém a intenzivním líbání.
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 1:33 pm
(Mírně se pousměje když se na ní dívá tím svým pohledem. Ano, možná že jí k tomu tak trochu vyhecoval, a ona když něco začala, většinou to i dokončila. Nesnášela rozdělanou práci. Jen se nesouhlasně zamračila a pak na jeho slova kývla. Věděla, že nemá cenu s ním nesouhlasit, jen by se hádali, dokud by někdo neodstoupila proč to dělat? Prostě ho nechá v domnění, že mu sluší víc a bude si myslet svoje. Proč si kazit náladu? Mohli by se dostat k nějakému ošidnému tématu a jako mávnutím hůlky by se to všechno hezké ztratilo a byla by tu zase ta špatná nálada, myšlenky na Tobyho -. Ne, nebude na něj myslet. Nesmí. Prostě si to zakáže a vždy když to udělá, tak se pořádně pokárá. Jakmile ucítí jeho ruku na svém boku, projede jí zvláštní vlna napětí. Sundá mu jeho triko, sice mu sluší, ale je příjemnější, když cítí jeho kůži na té své. Přišlo jí, jako kdyby přesně věděl, co udělat, aby jí to přinášelo nevýslovnou rozkoš. Hladí ho po celých jeho zádech, krku a občas mu rukama zajela do vlasů. Cítila, jak se mu zvedá hruď a tím pádem se její prsa otírali o ty jeho. Cítila, jak se jí postavily bradavky a tlačili do jeho hrudníku. Její polibky byli vášnivější a hladovější. Kdyby mohla, napila by se jeho krve, ale kdyby ho kousla, znamenalo by to, že by se mu do krve dostal jed a to ona nechce. Nebo kdyby jí někdo zabil, stala by se hybridem, ale nepřežila by to. On se ale její krve napít může. Bude to příjemné jim obou. Podívá se mu do očí. Určitě neví, co se jí honí hlavou.) Můžeš se ze mně napít. (Pošeptá mu do ucha během polibků a začne ho jemně kousat do ušního lalůčku. Vlastně ho tím tak trochu vyzívala. Potom se svými polibky začala pomalu přesouvat dolů, přes jeho krk, na ramena a hrudník, nevynechávala skoro žádné místo na jeho těle. Rukama mu přejížděla po hýždích a přes jeho boxerky mu hladila jeho chloubu.)
Kol Mikaelson
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 3:01 pm
Musel se usmát, když nic nenamítala na to, co řekl. Samozřejmě, že mu to tričko slušelo víc, protože Claire to v tuhle chvíli slušelo nejvíc bez něj. Několikrát za večer se jeho myšlenky zase uchýlily k Genevieve. Myslel hlavně na to, že Gen by se nelíbilo, kdyby viděla Kola a Claire pohromadě. I když už spolu nebyli, Gen by jistě vadilo, kdyby je spolu takhle viděla. Myslela by si, že jeho láska k ní vyprchala nějak hodně rychle, že už k ní nic necítí a že jí chce akorát tak ublížit. Ale to nebyla pravda, ani náhodou. Genevieve měl rád, pořád ji miloval a nemyslí si, že by to někdy vyprchalo. Ale teď se k němu chová chladně, odtažitě.. A on se jí vlastně nediví. Ale teď tady Genevieve není, a asi ani dlouho nebude... Když se Claire rozhodne, že mu chce sundat tričko, na chvilku ji pustí a zvedne ruce nad hlavu, aby jí to šlo lépe. Nesluší mu zase tak moc, aby ho musel mít pořád. A navíc, Claire se bude líbit mnohem víc bez něj. Když mu Claire přejíždí rukama po zádech a když ho hladí na krku, pomalu mu začne naskakovat husí kůže. Když si ji k sobě ještě víc přitiskne a její prsa se začnou otírat o jeho hruď, husí kůži má už po úplně celém těle. Hladil ji po zádech, po bocích, hladil jí i zadeček a při tom všem se s ní ještě vášnivě líbal. Dneska není ani jeden z nich opilý, naprosto vědí, co dělají. Oba potřebovali nějakým způsobem zahnat žal a tohle byla po alkoholu ta nejlepší možnost. Když se od něj Claire odtáhne a podívá se mu do očí, neví, co má v úmyslu. Jistě, mohla se na něj takhle podívat jen tak, ale tenhle její pohled znal - za tím bylo něco víc. Když vyslovila těch pár slov, překvapeně se na ni podíval, ale rozhodně nic nenamítal. Jakmile ho začala jemně kousat do jeho ušního lalůčku, z jeho úst vyjde menší vzdych, tohle měl rád. Ne, ještě ji do krku nekousl, ještě ji nechal, aby ho svými jemnými rty líbala po celém těle. Bylo mu to tak příjemné. Když mu začala přejíždět po hýždích a začala mu hladit i jeho chloubu, zeširoka se usmál a pomalu se s ní svalil na postel tak, že ležela na zádech. Věnoval jí krátký pohled do jejich očí, pak jí jednou rukou přesunul její krásné černé vlasy na druhé rameno a zakousl se jí do krční tepny. Začal pít pomalu její krev, jednu ruku měl na jejím boku a hladil ji po něm.
Předmět: Re: Plantation House Thu Jan 01, 2015 4:24 pm
(Když mu sundává triko, nezapomene se dotknout všeho jeho svalů, které při této cestě potkává. Probouzí se v ní jakési hladové zvíře, které chce stále víc a víc. Je jí také mnohem větší teplo a jakási nervozita, i když to není zas tak úplně nervozita. Je to jisté napětí, které se v ní stupňuje každým jeho dotykem. Jeho vzdech je pro její uši je jako rajská hudba. Líbilo se jí, že mu dělá dobře. Bylo snad ještě lepší, než když on dělal dobře jí. Jakmile se na ní svalil, položila své ruce na jeho boky a přitáhla si ho o kousek blíže k sobě. Jakmile se na ní podíval a odhrnul jí vlasy, bylo jí jisté co chce udělat. Uvolnila se tedy a tiše vzdychla, když se do ní Kol zakousl a pil z ní. Byl to tak krásný a omamný pocit. Ví, že by jí Kol neublížil, nezabil by ji. Proto ho nechá, aby z ní pil tak dlouho, jak jen bude chtít. Hladí ho po boku a druhou rukou mu zajíždí do vlasů, kde ho jemně škrábe a jakoby konejšivě hladí. Její ústa jsou slastně pootevřená a hruď se jí zvedá rychleji, než je u ní normální. I srdce jí buší rychleji a hlasitěji a vyplavují se jí do krve různé hormony, které navozují tyhle příjemné pocity. Opatrně mu stahuje jeho boxerky až je má úplně dole. Už z ní nepije a tak použije svojí vlkodlačí sílu a obrátí je tak, že je Kol dole a ona na něm obkročmo sedí. Musí se pousmát. Stáhne si kalhotky a opatrně dosedne na jeho penis. Vzdychne, když už je celý v ní. Začne se na něm pohybovat dopředu a dozadu, a nahoru a dolů. Celou dobu se mu dívá do očí a ruce má opřené o jeho hruď.)