The Originals RPG

Roleplay game na téma The Originals.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Share

Alisea´s House

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 218

Alisea´s House - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 2:02 pm

*Pokýval nad její vysvětlením.* Upíři, kteří jsou živi s peněz místo krve, prosté. *Nadhodil to docela vesele a bez zakrytého: chci zabít všechny upíry, a přešel za ní do kuchyně a sedl si na barovou židličku.* Do zrcadla? Co bych tam viděl, sestro. *Tohle už řekl poněkud smutně, ale přešel to a usmál se.* Kávu, děkuji. Jsem rád, že jem tě nevzbudil, ale k věci. *Náhle vytáhl z kapsy telefon. Byl ještě ve obalu vypnutý a na displeji měl folii, na které bylo nakresleno to, co se skrývá v menu. Vlastně fotka na folii toho, jak jsou rozpoložené ikony - pěkně barevná.* Nechápu, co s tím je. Lidé na ulici mi řekli, že mám ťuknout na obrázek obálky a pak nějak naťukat zprávu. Nechápu, obrázky se ani nehnuly! *Muselo to být vtipné, jak dospělý muž zápasí s telefonem a pro ní ještě dvakrát, když jste si uvědomili, že je to Finn.* Nemohu na to přijít a kdyby se zeptal Kola, asi bych do své smrti neměl pokoj. Jistě by mi do konce života říkal, jak jsem neschopný a sám si posměšně psal ty své texty do svého. *Ukázal na telefon.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 458

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 2:11 pm

V tom případě jsou upíry většina lidí na světě. *Poznamenala.* Nejspíš bys tam viděl sebe, bratře. *Odpověděla mu na jeho otázku ohledně zrcadla. Mezitím dala vařit vodu a vyndala dva hrnky. Do jednoho nasypala kávu a do druhého čaj. Zatímco se voda vařilo, tak si vyndala také jeden rohlík a zledničky máslo a džem. Otočila se na Finna.* Nechceš taky něco k jídlu? *Zeptala se ho, když si dávala svoji snídani na stůl. Poté pohlédla na mobil, který držel v ruce a vyslechla si jeho problémy. Už když je popisoval, tak jí docházelo v čem je problém a pobaveně se usmívala.* Víš pro začátek musíš vyndat mobil z obalu a odstranit fólii. *Vzala mobil z jeho ruky a udělala to tak, jak říkala.* A potom ho ještě musíš zapnout. *Zmáčkla tlačítko po straně a na displeji se objevil obrázek.* A teprve teď s tím můžeš nějak pracovat a posílat zprávy.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 2:39 pm

*Zavrtěl hlavou, když mu nabídla potravu. Moc nejedl, neměl to zapotřebí.* Děkuji. Jsi milá. *Díval se, jak začala pracovat s telefonem a absolutně nechápal, co to provádí.* Proč si to udělala? Vždyť, kde vezmu ty obrázky teď? *Pronesl, ale v zápětí se na telefonu objevilo prvotní nastavení. Rezignovaně zavrtěl hlavou.* Prosím... Už umím trochu číst písmenka, které se používají teď, ale pořád to není to pravé ořechové. Někdy bych někomu potřeboval tolik věcí říct, ale je zaneprázněný. Přemýšlím, že začnu chovat holuvi a zprávy posílat po nich. *Postěžoval si.* S tímto mi to nepůjde ještě drahnou chvíli. Ovlivnil jsem jednu ženu, aby mi řekla svůj názor na dnešní rozesílání zpráv, začal něco hodně rychle mlýt o fapoku a dalších nesmyslných věcech. Jsem ztracen. Naučil jsem se písmena z knihy, která v sobě obsahovala to, co znamenajá runové písmo v dnešních poměrech. Bezpečně poznám E, F, A, K a R. *N - Nikalus, jenom přelétl, to písmeno nepotřeboval.* Jsi v pořádku s dítětem? Kdy očekáváš jeho příchod?
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 3:03 pm

*Na jeho otázku, proč to udělala neodpověděl, neboť to brzo pochopí. Jenom mu pak podala mobil. Vysclehla si pak jeho stížnosti na moderní dobu.* Připomeň mi, že až příště uvidím Niklause, tak že mu chci říct, aby až příště někoho z vás probodne dýkou, mu pak po probrání sehnal i nějakého učitele nejnovějších vymožeností. *Poznamenala. Voda se už dovařila, tak došla zalít oba hrnky. Vyndala ještě dvě lžičky, zamíchala je a hrnky přinesla na stůl. Na stole byl i cukr, takže si rovnou do čaje trochu cukru nasypala.* Nechceš zkusit zajít na nějakou školu a ovlivnit tam nějakého učitele nebo učitelku, aby tě to naučili? Budeš to mít rychlejší, než se to učit sám. A učitelé většinou umí učit, takže ti to nejlíp vysvětlí. I všechny tyhle nové technické vymoženosti. *Otevřela máslo a začala ho nožem mazat na rohlík.* Malá je zdravá a v pořádku, jenom bude ještě několik měsíců trvat než se narodí.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 3:32 pm

*Trochu přimhouřil oči při zmínce bratrova jména.* Až do někoho z nás Niklaus zabodne svou dýku a nějaká dobrá duše nás osvobodí, zabije nejdřív toho, kdo to udělal a pošle nás do temného spánku znovu. *Povzdychl.* Mám pocit, že by učitele nescháněl ani pro svou dceru. Něco provede a místo vyhubování dostane expresně dýku do srdce. *Otevřeně si postěžoval.* Sestro... nemohu svůj čas trávit ve škole, kde se učí malé děti. Potřebuji jenom něco, mám pár sedítek let života, je to zbytečné. *Vzdychl. Neuvědomoval si, že smrtelnící mají taky pár let života a jsou ve škole skoro pořád.* Děkuji. *Pokýval nad svým hrnkem.* Jsem rád, že jsi zdravá. Nevíš, kde se nachází Genevieve? Chtěl bych s ní pohovořit pár věcí. Bohužel jsem slyšel, že její srdce si získal nás bratr Kol. Upřímně, nemohu to pochopit. Ona je mocná čarodějka, krásná a silná a on... on... je prostě Kol. Srdci neporučíš, ale bojím se, že ji Kol zradí a čarodějky z NO se k nám otočí zády. I když se mi náš bratr zdá poněkud méně arogantní, sobecký, sebestředný a egoistický, stále je to Kol. *Pokýval.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 3:43 pm

*Během Finnových slov přestala mazat rohlík máslem a místo toho ho začala mazat džemem.* Já si myslím, že Niklaus pro svoji dceru najde ty nejlepší možné učitele. A nejsem si jistá, jestli by na ní zabírala dýka. Bude zčásti upír, vlkodlak i čarodějka... a k tomu tam možná bude mít přimíchanou i špetku původnosti. Dýky nakonec zůstanou určené jenom pro vás. *Poznamenala a zakousla se do rohlíku, který už byl namazaný. Potom se ještě napila trochu čaje.* Já neříkám, že máš ve škole strávit 15 let jako ostatní. Můžeš si ovlivnit učitele, ať tě naučí přímo to, co potřebuješ. Matematiku a fyziku můžeš vynechat. *Upřesnila mu svůj návrh.* Nevím, kde je Geniveve. Asi u sebe doma. *Pokrčila rameny.* Slyšel jsi pořekadlo, že láska si nevybírá? Každý může najít svou lásku a prožívat s ní šťastné chvíle... dokud svoji lásku neztratí. *Ke konci svých slov si vzpomněla na Rodericka a posmutněla. Vzpomněla si na včerejší rozhovor s Elijahem.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 4:13 pm

*K Niklausovi se nevyjadřoval. Alisea dobře věděla, co si o něm myslí už z dřívejší doby.* Děkuji za tvé rady, važím si toho. *Napil se ze svého hrnku. Káva byla hořká a horká, ale to mu vyhovovalo.* Poprosím tě, abys mi dala do té věci svůj kontakt a ukázala mi, kde ho hledat a hlavně pod jakým znakem. Budu ti vděčný. *Po jejích slovech o lásce se zasnil a pohled mu počinul někde za ní. Dobře věděl, o čem mluví.* Stalo se něco, Aliseo? Něco tě trápí? *Na jeho tváři se ukázal poněkud ustaraný výraz. A opravdu měl o ní starost, nechtěl, aby se trápila.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 4:32 pm

Hmm... vydrž chvíli. *Zvedla se a došla pro nějaký papírek, na který napsala adresu bytu Genevieve, jak v runovém písmě tak i v normální angličtině. Runové písmo ji trochu trvalo si na něj vzpomenout, nepoužívalo se už staletí. Následně papírek podala Finnovi.* Tady ji najdeš. Možná tam nejdeš i Kola. Proč s ní vlastně chceš mluvit? *Pozvedla obočí. Pak se ale vrátí opět k předešlému tématu. Malinko se zarazila.* Jo, je tu pár věcí, které mi vrtají hlavou... Ta nejprimitivnější věc je, že mi chybí část mojí moci a já nevím kam se mi ztratila. A ta druhá... No, nedávno jsem byla v baru a potkala jsem tam Sophie. Náhodou se mě dotkla a ona má takový dar ohledně těhotných žen, že pozná, že je některá těhotná a pak ještě i pohlaví, v kolikátém je měsíci a otce. A v mém případě měla vizi asi třiceti tváří. Mezi těmi tvářemi byl i její barman, se kterým jsem nikdy nic neměla. A včera se ukázalo, že ten její barman byl poslední měsíce posedlý nějakým čarodějem. Teď si Sophie a Elijah myslí, že tím čarodějem, který ho posedl, je Roderick. Ale to je nesmysl. Kdyby tady Roderick byl a věděl by o mně, tak by už jak dávno za mnou přišel.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 4:59 pm

Děkuji. *Usmál se pohlédl na dvě adresy různými písmy. Tu druhou čát moc přečíst neuměl, ale některá písmena ovládal, takže by si zbytek rozluštil.* Jsem ti velice vděčný. *Nadechl se, aby setře odpověděl.*Slíbila mi, že se pokusí získat informace o znovunavrácení Sage. *Odpověděl prostě a po jejím vyprávění přimhouřil oči. Tohle se mu nelíbilo.* Počkat, počkat... pamatuji se, že jsi mi o Roderickovi vyprávěla, když jsi mi vyprávěla o tvém životě. Nebyl to ten čaroděj, se kterým si přečkala mor? Jak by mohl... Vrátil se jako já, když jsem zemřel? Jak může mít dítě třicet otců, to je nemožné. *Přemýšlel nahlas.* Možná jsou ty tváře ty, která mají stopy po oněch skutcích čaroděje či čarodějky, kteří je "posedli", jak říkáš. O tomhle jem v životě neslyšel. Kéž by tu byla matka, ta by jistě věděla, o co se jedná.
Zaráží mne to, že jsi přišla o moc. Může to být způsobena dítětem, které si část tvé moci propůjčuje, ale možná to může souviset s něčím úplně jiným. Strašně rád bych ti s tím pomohl, ale nemohu tím nic bohužel udělat, magii nerozumím ani za mák. Jen základům, které mi ukázala matka.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 5:12 pm

*Trochu nakrčila čelo při zmínce o Sage. Co Genevieve zase plánuje? Ale jinak se k tomu nevyjadřovala.* Rodericka jsem poznala až poté, co mor pominul. A Elijah má teorii, že těch tisíc let přečkal skákáním z jednoho těla do druhého... A nedávno prý byl v Johnovi kvůli informacím, aby se pak mohl pomstít. Možné jo, už jsem se s tím párkrát setkala... Ale stejně si myslím, že to bude někdo jiný než Roderick. *Vysvětlila mu tak situaci s Roderickem a se špionem.* Malou to není. Těhotenství moc nijak neovlivňuje. A ani tou přeměnou na upíra a zase zpátky by to nemělo být... Spíš to vypadá, jako kdyby mi ji někdo ukradl.
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 5:27 pm

*Pokýval.* V tomto ohledu bych s Elijahem souhlasil, je to možnost, o které by se dalo zvažovat. *Pak se pousmál.* Čarodějové a čarodějky jsou nevyzpytatelní, však se znáš. *Doufal, že jí to trochu potěší a pobaví, aby zvedl touto hustou atmosféru. Ukradl? Ihned si vzpomněl na matku. Kéž by takto dalo ukrást upírství, vzdychl.* Jsem znepokojen tím, co mi tu povídáš. Možná to má co dočinění s tím Benjaminem, o němž se pořád dokola mluví. *Pronesl.* Nerad tě opouštím, ale už tu jsem až moc dlouho na nevinnou návštěvu. Určitě se stavím, budu k tobě chodit klidně každý den, pokud si to budeš přát a chci ti pomáhat, kdybys něco potřebovala. *Dopil kávu, zandal telefon i papírek do kapsy a vzal tašku, ve které si nesl pár krevních pytlíků, protože z Plantáže se všechny už vytratily. Kol se neobtěžoval něco sehnat, takže se s nechutí vydal do nemocnice, kde si pomocí oblibnění vše zařídil. Dopil kávu a s úsměvem položil hrnek na stolek. Vstal.* Rád jsem tě viděl.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 5:33 pm

Bylo by to možné, ale ne u Rodericka. Kdyby to byl opravdu on, tak by tu teď byl se mnou. *Začínalo být už trochu otravné, jak tohle pořád dokola opakovala. Ale ona věřila tomu, že Roderick by za ní přišel a nenechával by stavění postýlky na Elijahovi.* Možná to souvisí s ním a možná taky ne. *Nezdálo se jí, že by jí moc ukradl zrovna on. To už by jí mohl rovnou vzít všechnu moc. A ten špion mohl klidně taky spolupracovat s ním.* Jserm ráda, že se tu stavil. A až někdy budu něco potřebovat, tak se ti ozvu. Pravděpodobně kouzlem když mobil u tebe není extra spolehlivý komunikační prostředek. *Naráží tak na to, jak s ním neumí. Ale možná se to naučí.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeSat Nov 08, 2014 5:54 pm

*Pokýval.* Přeji ti s tím štěstí, sestro. *Zasmál se.* Budu se učit... přišel jsem na to, že jsou na tom lidé naprosto závislí, vůbec se nebaví, jako my za starých časů. Svět je urychlený a zjednodušený. Neví, co je to těžké bytí. *Náhle jí položil ruku na rameno.* Děkuji. A chci se ti omluvit za to, jak jsem byl ošklivý, když jsi mi odmítla pomoci. Ale Sage pro mne hodně znamená a její znovunavrácení by mi přineslo štěstí. *Rozloučil se a pomalým krokem vyšel z domu. Pak upíří rychlostí zmizel.*
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

Poèet pøíspìvkù : 848

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 9:56 am

*Během pozdního rána zapípá Alisei v mobilu zpráva.*
kód:
Dobré ráno sestřičko, uděláš si na mě večer čas? Vezmu tě k Sophie, aby se pokusila potvrdit nebo vyvrátit mou teorii. Dej mi vědět, prosím. Elijah.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 9:43 pm

*Ráno ji probudil nějaký mobil, ale než si stihla uvědomit, že jí někdo píše, tak znovu usnula. Probrala se až o pár hodin později a blikajícího mobilu si vůbec nevšímala. Všimla si ho až kolem poledne, kdy si konečně přečetla jeho zprávu a odepsala mu.*
kód:
Dobře, budu tě čekat u sebe večer. Alisea.
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 9:56 pm

*Netrvá mu to k ní moc dlouho. Zastaví u vchodu na její pozemek, vystoupí a dojde ke dveřím. Zaklepe na dveře a po té vyčkává příchodu své sestry. Mezitím se porozhlédne kolem sebe.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 10:07 pm

*Později odpoledne zaslechla klepání. Skoro ho neslyšela, už neměla upírský sluch, a tak pro ní nebylo tak jednoduché to zaslechnout. V některých případech by mohla vycítit energii bytosti před dveřmi, ale nevyšlo by to, kdyby se třeba zrovna soustředila na napínavou scénu v nějakém televizním seriálu. Ale stejně tušila, kdo tohle bude, ještě než dveře oteřela.* Ahoj. *Pozdravila Elijaha.* Měl by ses naučit zvonit. Už nemám tak dobrý sluch jako dřív. *Poznamenala a pak si vzala z věšáku vedle bundu a klíče. Vyšla pak ven a zamkla. Podívala se na Elijaha.* Můžeme?
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 10:14 pm

*Chvíli se mu zdálo, že se v domě nic neděje. Začne přemýšlet, jestli Alisea jeho klepání zaslechla. Když už to chce zkusit znovu, tak se přeci, jen objeví.* Přeji pěkný den, sestřičko. *Odpoví jí s mírným pousmáním. Při tom si pozorněji prohlédne její tvář. Jako by chtěl zjistit, jak se cítí.* Budu si to pamatovat. *Odpoví jí.* Jak se máte? *Zajímá se hned po té. Krátce zalétne pohledem z její tváře na břicho a zase zpět.* Samozřejmě. *Přikývne a nabídne jí rámě, aby jí mohl doprovodit k autu.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 10:23 pm

Nějak to zvládáme. *Odpověděla mu na jeho otázku. Bylo jí jasné, že tím naráží na jejich nedávný rozhovor. Z její tváře mohl poznat, že není zrovna nadšená. Sice to za chvíli budou rozebírat se Sophie, ale to neznamená, že to musí začít rozebírat už teď. Místo toho se do něj zavěsila a nechala se dovést k autu, kde se usadila.* A včera se tu u mě zastavil Finn. Potřeboval pomoct s moderní technikou... tak jsem mu ukázala, jak zapnout mobil. *Sdělila Elijahovi. Nebyla to sice nějak podstatná informace, ale aspo'n se odkloní od myšlenek na to, co se děje poslední dobou, a trochu to odlehčí atmosféru.*
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeWed Nov 12, 2014 10:31 pm

*Na její odpověď přikývne. Krátce na ni ještě jednou pohlédne, ale usoudí, že se od ní nic dalšího v daný moment nedozví, tak už se na nic dalšího neptá. Když se do něho Alisea zavěsí, odvede jí k autu, kde jí pomůže usadit se. Poslechne si po té o Finnovi.* Tak Finn nakonec změnil názor? *Poznamená a pohlédne na ni. Pamatuje si zcela jasně, jak veškerou nábídku pomoci při poznávání moderních věcí, které neznal odmítal.* Snad mu to půjde... *Poznamená a tázavě na Aliseu koukne. Docela rád by si poslechl, jak je jeho bratr zručný. To už jsou na cestě k Rousseaus.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 9:43 pm

*Trvalo jí nějakou dobu, než došla k sobě domů. Šla pěšky a k baru to neměla zrovna blízko. Jakmile se za ní zavřeli dveře, tak se o ně zády opřela a svezla se na zem. Slz, které doteď zadržovala, jí začaly stékat po tvářích. Myslela na Rodericka, na to, jaké to bylo dřív, než se všechno pokazilo. Zrovna teď by si přála vrátit čas zpátky. Ani netuší, jak dlouho tam ttakhle seděla, ale někdy pozdě v noci se nakonec zvedla a šla si lehnout. Ráno se probudila s bídnou náladou, ale aspoň už byla o něco klidnější. Provedla pár klasickýc ranních rituálů a pak se rozhodla jít se projít do parku. Doufala, že by jí to mohlo spravit náladu. Čerstvý vzduch a zpět ptáků by ji mohl rozptýlit.*
Návrat nahoru Goto down
Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeFri Nov 14, 2014 10:17 pm

*Ráno přijde Alisei zpráva.*
kód:
Dobré ráno Aliseo, je mi nesmírně líto toho, co se včera večer stalo. Doufám, že jsi domů došla v pořádku. Jak je ti? Můžu pro tebe něco udělat? Ozvi se mi prosím. Elijah.
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeMon Nov 17, 2014 12:54 am

*Cestou domů se ještě zastavila ve městě na něco k jídlu a nakonec se domů vrátila s lepší náladou, než se kterou z ní odcházela.Po příchodu domů a pověšení bundy na věšák si všimla, že na stolku jí leží mobil a bliká. Vzala ho do ruky a přečetla si konečně zprávu od Elijaha. Hned mu na to odepsala.*
kód:
Ahoj. Promiň, že jsem ti neodepsala, mobil jsem si zapomněla doma a vrátila jsem se až teď. Je mi už lépe než včera a není tu nic s čím bys mi mohl pomoci. Maximálně že bys uznal, že ten záhadný měnič těl není Roderick, ale někdo jiný, a pátral bys po tom pravém. Alisea
*Chvíli váhala, jestli ta esemeska nevyzní díky poslední větě trochu naštvaně. Ale na druhou stranu odrážela její současný názor, který se nezměnil. Proto klikla na odeslat a doufala, že to Elijah pochopí správně. Mobil pak položila opět na stolek a vydala se do koupelny. Napustila si horkou vanu, dala si do ní trochu pěny a pustila si nějaké poklidné pomalé písničky. Vlezla si do vany a ještě dlouhou dobu tam byla. Dopřávala si tuhle příjemnou koupel a užívala si ten klid. Byla tam docela hodně dlouho, ale nakonec vylezla. V kuchyni si ještě našla něco k jídlu a chvíli ještě koukala na televizi, než si šla nakonec lehnout.*
Návrat nahoru Goto down
Alisea Mikaelson

Alisea Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeThu Dec 11, 2014 4:30 pm

*Domů od Sophie z baru přišla docela našttvaná. Cestou zvažovala, že by zašla do sídla rovnou, ale nakonec to nechala na další den. Říkala si, že možná další den už bude mít trochu chladnější hlavu. Ale když se ráno probudila, tak ji to pořád štvalo. Na svoje sourozence byla pořád naštvaná, že jí o tom nikdo neřekl, ale aspoň se večer stilha podívat v grimoáru na něco o uřknutí. Zvažovala, jak by se toho Kol mohl zbavit. Ale napřed ho bude muset vidět naživo. Ráno se ještě umyla a nasnídala, než vyrazila do sídla.*
Návrat nahoru Goto down
Finn Mikaelson

Finn Mikaelson

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitimeThu Jan 01, 2015 4:26 pm

*Po tom co ovlivnil svou lásku, se ihned vydal někam do ulic. Sledoval všední život a pil. Samozřejmě si nepřipustil, že by měl ten bláhový Kol pravdu, ale mrzelo ho, že se tím otravou nechal ovlivnit. Zabil by ho za "kecy", které říkal o jeho drahé matce. Kéž by tu teď byla... vše by vyřešila. Zatímco on tu jen chodí, žije z krve, kterou se snaží pít o nejméně. Bohužel... bál se, že pokud tekutinu nebude pít, bude agresivní - kvůli jeho upírovi - a může způsobit něco zlého. Měl náladu pod psa. Po několika hodinách procházení (čas absolutně opomíjel), se konečně dostal k domu své nejstarší sestry. Poptá se, co je nového. Měl pocit, že se o ní Původní moc nezajímají. Možná, že to bylo štěstí, ale on v ní viděl ten malý náznak lesku jeho matky. I hlas měly podobný; co si pamatoval. Zaklepal a pak i zazvonil. Nebylo to naléhavé, prostě uvolněné.* Aliseo, to jsem já, Finn. *Řekl zvýšeným hlasem a čekal. Vypadal unaveně a zdrceně, ale nasadil svůj obvyklý výraz, takže to na první pohled nebylo znát.*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Alisea´s House   Alisea´s House - Stránka 6 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Alisea´s House
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 6 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Benjamin´s Old House
» Plantation House
» Finn's House
» Steven´s House
» Adelle's House

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Originals RPG :: Místa :: Domy-
Přejdi na: